Story with dogs
+18
Adelaina
Teo13Teodora♥
Sonia-Maria.2002
Adrian2003
Zuzuswet
Misterio
SmileyGirl
directoare
doriutza
bidrye
merry777
My_Loreen
HiperDay
mythomas
Lidia10
::SONY::
BrunoClau
Sony.Mary.2002
22 participanți
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Va place?
Re: Story with dogs
anutza.puppy a scris:Nu m-am luat dupa tine+eu am scris povestile alea inainte sa-ti fi vazut macar microul
A. Oricum,daca era sa te iei dupa mine s-au ceva de genu' nu ma supar.
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
Toffy si Joy se plimbau prin camera.
Toffy:Ai vazut si tu ca ana tot a dosit o cutie in dulap?
Joy:Consider ca nu vrea sa stim ce e in ea...
Toffy:Nimeni nu va stii adevarul..Eu zic sa incercam sa o luam!
Joy:Ok.Uite un teanc de carti!Sa incercam sa ne cataram pe el!
Dar ce 2 prieteni se prabusira cu tot cu carti.
Toffy:Nu merge asa!
Joy:Uite o coarda!Am putea excalada dulapul!
Toffy:Sa incercam.
Se urcara pe coarda si descoperira un perforator bradut si niste hartii colorate.Ana le explica dorea sa le daruiasca acele lucruri de Craciun.
Toffy:Ai vazut si tu ca ana tot a dosit o cutie in dulap?
Joy:Consider ca nu vrea sa stim ce e in ea...
Toffy:Nimeni nu va stii adevarul..Eu zic sa incercam sa o luam!
Joy:Ok.Uite un teanc de carti!Sa incercam sa ne cataram pe el!
Dar ce 2 prieteni se prabusira cu tot cu carti.
Toffy:Nu merge asa!
Joy:Uite o coarda!Am putea excalada dulapul!
Toffy:Sa incercam.
Se urcara pe coarda si descoperira un perforator bradut si niste hartii colorate.Ana le explica dorea sa le daruiasca acele lucruri de Craciun.
anutza.puppy- Webkinz Signature
Explorand tot mai mult camera,Toffy si Joy descopereau ca,Craciunul chiar devine simtitor.Intr-o zi dadura peste un ren de plus caruia,nasul rosu ii stralucea foarte.
Toffy:Buna,nou venitule!Cum te numesti?
Joy:ESti de pe alta planeta?
Toffy:Chm
Rudolph:Ma numesc Rudolph!Sunt renul cu nasul rosu!Si de asemenea,un bun prieten al Anei!
Toffy:Ma bucur sa te intalnesc!Eu sunt Toffy,catelusul!
Joy:Iar eu Joy,motanul!
Rudolph:Incantat de cunostiinta!Ana mi-a zis ce baiat bun esti toffy,asa ca,uite!
Si Rudolph ii intinse un fularel nemaipomenit de frumos!
Toffy: :oops:Multumesc!
Joy:Si mie?Si mie?
Rudolph:Uite,o panglica rosie si frumoasa!
Joy:
Toffy:Buna,nou venitule!Cum te numesti?
Joy:ESti de pe alta planeta?
Toffy:Chm
Rudolph:Ma numesc Rudolph!Sunt renul cu nasul rosu!Si de asemenea,un bun prieten al Anei!
Toffy:Ma bucur sa te intalnesc!Eu sunt Toffy,catelusul!
Joy:Iar eu Joy,motanul!
Rudolph:Incantat de cunostiinta!Ana mi-a zis ce baiat bun esti toffy,asa ca,uite!
Si Rudolph ii intinse un fularel nemaipomenit de frumos!
Toffy: :oops:Multumesc!
Joy:Si mie?Si mie?
Rudolph:Uite,o panglica rosie si frumoasa!
Joy:
Postez pt aprecieri din Paste in Craciun...................MICROSITE INCHIS!
Dc? Era un micro sooper
Acum nu mai poti sa-ti faci altul
Acum nu mai poti sa-ti faci altul
☆Lidia☆STAR☆- Webkinz Signature
Dc inchizi?!?!?!?!??!?!? Imi place la nebunie!!!!!
SweetGirl a scris:De ce inchizi?E super tareee!Si eu mai vroiam! =(
Idem!
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 173870
Ana(Anutza.Puppy) Nu te mai lua dupa vizitatorii astia rai! Dau dupa cine te-ai luat sa il inchizi!
Nu te mai lua dupa toti prostii de pe mapamond!
Nu te mai lua dupa toti prostii de pe mapamond!
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
Nu credeam ca va pasa....In fine,termin cu crizele si il redeschid,dar cu un subiect mai interesant.SE va numi A story of vampire dogs
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220518
Era o zi senina cand labradorul Scooby i-a transformat pe micutii Bulgaras,Pufulet si Roy in caini vampiri.Colti si sete pt sange.Erau o haita care se aparau de felinele ce nu-i suportau.Dar povestea incepe cu aparitia unui nou membru!
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Tareeeeeeeeee!!
Bulgaras:L-ati vazut pe Toffy?Ce-l mai chinuie felinele alea jigarite!
Pufulet:Daca am putea face ceva sa-l ajutam pe confratele nostru...
Roy:L-am putea transforma in vampir ca si noi!O ciupitura de beregata si gata!
Pufulet:Si sa-l transformam intr-un monstru ca si noi?Mai bine pune-ma sa mananc usturoi!
Roy:Mda...ai dreptate.
Bulgaras:Eu n-am voie sa zic nimic?
Pufulet:Tu oricum erai de acord...
Bulgaras:Da!Fiindca l-am putea proteja!Nu va e mila de el?
Pufulet:Si sa devina o monstruozitate?
Bulgaras:
Roy:N-a fost bine ca i-am zis!Bulgaras nu renunta niciodata!
Pufulet:Ma tem ca ai dreptate
Pufulet:Daca am putea face ceva sa-l ajutam pe confratele nostru...
Roy:L-am putea transforma in vampir ca si noi!O ciupitura de beregata si gata!
Pufulet:Si sa-l transformam intr-un monstru ca si noi?Mai bine pune-ma sa mananc usturoi!
Roy:Mda...ai dreptate.
Bulgaras:Eu n-am voie sa zic nimic?
Pufulet:Tu oricum erai de acord...
Bulgaras:Da!Fiindca l-am putea proteja!Nu va e mila de el?
Pufulet:Si sa devina o monstruozitate?
Bulgaras:
Roy:N-a fost bine ca i-am zis!Bulgaras nu renunta niciodata!
Pufulet:Ma tem ca ai dreptate
Asa se si intampla.In timpul noptii,Bulgaras se furisa in patutul lui Toffy si isi infipse coltii in carnea lui.Pete de sange curgeau acum.In gura cainelui siroia sangele cald si dulce.Bulgaras isi linse botul si pleca fara sa i se simta urma.Toffy devenise fara sa stie un caine-vampir!
woaaaaaaaaaaaaaau bravooo!
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Multumesc tuturor! :oops:Uitati si o poza cu Bulgaras in noaptea CRIMEI
In dimineata urmatoare Toffy isi observa muscatura si coltii si isi dadu seama ce se intamplase.Dadu fuga la prietenii sai vampiri.
Toffy:E chiar o surpriza sa devin vampir peste noapte!
Pufulet:WTF?Bulgaras!!!
Bulgaras:Ce mai e?
Pufulet:DE ce Dumnezeu l-ai transformat pe Toffy in vampir?Imi vine sa te omor,dar ar fi prea neinsemnat!
Bulgaras:Stii bine ca numai asa il puteam apara!Pana si tu ai fii facut-o odata si odata!
Pufulet:Ei bine...o sa platesti tu,desii cred intr-un fel ca e bine ce ai facut.Te simti bine,toffy?
Toffy:Putin slabit,in rest sunt bine...
Bulgaras:Acum faci parte oficial din haita noastra!
Pufulet:Asa e....DAR TOT TE BAT EU!!!!!
Bulgaras:Hai ma ca am facut ce trebuia!!!!
Toffy:E chiar o surpriza sa devin vampir peste noapte!
Pufulet:WTF?Bulgaras!!!
Bulgaras:Ce mai e?
Pufulet:DE ce Dumnezeu l-ai transformat pe Toffy in vampir?Imi vine sa te omor,dar ar fi prea neinsemnat!
Bulgaras:Stii bine ca numai asa il puteam apara!Pana si tu ai fii facut-o odata si odata!
Pufulet:Ei bine...o sa platesti tu,desii cred intr-un fel ca e bine ce ai facut.Te simti bine,toffy?
Toffy:Putin slabit,in rest sunt bine...
Bulgaras:Acum faci parte oficial din haita noastra!
Pufulet:Asa e....DAR TOT TE BAT EU!!!!!
Bulgaras:Hai ma ca am facut ce trebuia!!!!
Tare! Vezi ca ti-am facut autograful.
Cam asta sunt eu,iubitoarea de caini
Scooby a recunoscut ca si el planuise transformarea lui Toffy in vampir si si-a asumat vina pt toti micutii.A poftit la sangele lor provocandu-le suferinta.L-a lasat pe Toffy sa-i bea sangele pt a se instari.O data,de 2 ori...dar eu nu am mai acceptat.Nu vroiam sa-l transform intr-o bestie care nu poate trai fara sange.Trebuia sa-l ajut sa traiasca ca un caine normal si pe el si pe ceilalti!
Bulgaras:Uite-l cum doarme cu gatul bandajat......Imi pare rau de ce am facut,de acum voi pastra distanta cu Scooby
Pufulet:Bine faci!Oricat sange va oferi,nu-si va rascumpara lacomia!
Roy:Acum inca o victima....Dragul de Toffy
Bulgaras:Imi pare rau pt el..... Daca ar exista un remediu sa redevenim normali...
Pufuleti:Eh,eh!Ne-am dori noi!
Roy:Trebuie sa ne acceptam soarta de vampiri si sa o infruntam cu curaj
Bulgaras:Are dreptate!NU vom fugi ca niste lasi!
Pufulet:Bine faci!Oricat sange va oferi,nu-si va rascumpara lacomia!
Roy:Acum inca o victima....Dragul de Toffy
Bulgaras:Imi pare rau pt el..... Daca ar exista un remediu sa redevenim normali...
Pufuleti:Eh,eh!Ne-am dori noi!
Roy:Trebuie sa ne acceptam soarta de vampiri si sa o infruntam cu curaj
Bulgaras:Are dreptate!NU vom fugi ca niste lasi!
Ai un micro...
- Spoiler:
- oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
- Spoiler:
- foarte
- Spoiler:
- eeeeeee
- Spoiler:
- eeee
- Spoiler:
- Spoiler:
- Frumos
- Gen : Stare de spirit : ♥ Clau is back! And me too ♥
Localizare : ♥ Alaturi de Clau si Lau ♥
KinzCash : 144803
Multumesc!Voi mai continua maine povestea celor 4 vampirixD
Micutul se trezi buimac.Isi pipai coltii si isi reaminti.Se culca la loc,din cauza pierderii sangelui
In aceasta dimineata,la ora 9,Toffy se trezi din somnul sau odihnitor.Se simtea mai puternic ca niciodata.Rana de la gat i se vindecase.Se ridica si dadu sa plece cand o pisica ii aparu in fata.Aceasta,obisnuita sa-l jupoaie de viu pe micut,se napusti asupra lui.Dar doar o data s-a zbarlit si a dat cu ghiara,ca pisica era la pamant.Era acum agil ca un adevarat vampir si nici cel mai puternic leu nu-l putea dobori.Era intra-adevar special.Bulgaras o simtise in sangele lui.Era un Pur Sange in devenire,cu a sa blana lucitoare si cu toata gratia sa.
Bulgaras se antrena ca in fiecare dimineata.
Bulgaras:Hei somnorosule!Cum merge?
Toffy:Ma simt mai bine.
Bulgaras:Ma bucur.Oare ce vom manca azi?
Eu:Mancare pt catei si foarte,foarte putin sange!
Bulgaras:In regula.Stiu ca incerci doar sa ajuti.Nu vrei sa ajungem ca....
Eu:Ca Scooby?In niciun caz!E deja un nivel de exterminare!Nu se mai poate abtine!
Toffy:
Eu:De aceea va iau in grija mea.Ai putea totusi sa-l antrenezi tu pe Toffy?
Bulgaras:Cu mare placere!
Bulgaras:Hei somnorosule!Cum merge?
Toffy:Ma simt mai bine.
Bulgaras:Ma bucur.Oare ce vom manca azi?
Eu:Mancare pt catei si foarte,foarte putin sange!
Bulgaras:In regula.Stiu ca incerci doar sa ajuti.Nu vrei sa ajungem ca....
Eu:Ca Scooby?In niciun caz!E deja un nivel de exterminare!Nu se mai poate abtine!
Toffy:
Eu:De aceea va iau in grija mea.Ai putea totusi sa-l antrenezi tu pe Toffy?
Bulgaras:Cu mare placere!
Cei doi exersara muscaturile si urletele mai intai.Muscaturile insemnau aparare iar urletele erau ca niste semnale.Asa,membrii haitei stiau daca esti in pericol,unde te afli si daca ai vanat sau descoperit ceva.Era importante pentru el mai ales ca nu le cunostea.Apoi exersara altceva important.Simturile.Simtul vazului,al auzului si al mirosului.Tactici de viclenie precum si rabdare.De obicei pradatorul trebuie sa aiba mai multe rabdare decat victima urmarita indeaproape.
Interesant
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200461
A trecut doar o zi de cand destinul a hotarat sa-l transforme pe Toffy in caine-vampir.Colti ascutiti si o agilitate superioara.Insa,in timp ce se plimba,pisica razbunatoare isi adusese toti amicii.Toffy a fost atacat si,desi vampir,nu stia cum sa lupte contra mai multor inamici.Probabil ca ele l-ar fi omorat si nu am mai fi putut povesti aceasta istorie,daca urletele invatate nu ar fi adus haita in locul potrivit si l-a momentul potrivit pentru al ajuta
ANUNT:Cred ca ne-am plictisit de povesti cu vampiri asa ca am schimbat titlul in Story with dogs.In fiecare weekend va veti putea bucura de cate o poveste cu caini.Pe 30,1,2 sapt viitoare veti viziona Town Dogs. Va multumim pt vizionari si comentariile pozitive!
Pana vinerea viitoare o poza cu Pufulet my Gr W
O sa mai pui povesti cu caini-vampir?
Voi pune una in Weekend legata de asa cv,promit o sa pun Cats vs Dogs
Ah,pisicile!Dusmanii naturali ai cainilor.Si Mara...O pisica frumoasa ca florile ciresului si agila ca un atlet.Doar de curand si-ai regasit fratele odinioara pierdut,pe Joy.Cenusiu si alb ca zapada.Si Mara e la fel de blestemata ca si pufulet.Sa fie o pisica vampir,deasemenea conducatoarea lor.Dar nu il va transforma in asa ceva si Joy.Exista o traditie,odata la 2 ani sa se organizeze o lupta in pisici si caini.Aceasta este povestea pe care v-o voi spune,voua:CATS VS DOGS.
Pufulet si Mara erau mai mult prieteni.Luptele acestea erau ca o joaca.Toffy si Joy erau noi in aceasta treaba,asa ca se pregateau foarte mult pentru ziua cea mare.Aveau sa participe si Bulgaras si Ducesa.Acest eveniment era special si de neratat
Super micro :X
Viviana2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Mad
Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
KinzCash : 421809
ThanksxD
Toffy si Joy se antrenau mult.Se temeau sa nu greseasca ceva.Pe de alta parte,Mara si Pufulet discutau linistiti.Erau ca niste jocuri si nu conta cine cstiga.Insa Ducesa si Bulgaras se urau de cand se vazusera si nu suportau asteptarea.Vroiau sa inceapa cat mai repede lupta pt a se bate.
In curand fiecare merse in echipa lui si isi ocupa locul.Se dadu STARTUL!!! VS
In curand fiecare merse in echipa lui si isi ocupa locul.Se dadu STARTUL!!! VS
Mara si Pufulet doar se atingeau usor.Coltii de vampir se loveau in aer si isi reluau miscarea.Erau ca intr-un dans.Nu le pasa de atmosfera din jurul lor nici umpic.Ei erau atenti doar la micul lor joc.
Toffy si Joy se straduiau sa fie cat mai fiorosi,fiindca prima lor lupta atat de emotionanta,care in viitor probabil ar fi dus la altele.
Bulgaras si Ducesa se rupeau unul pe altul.Erau salbatici ca niste fiare si nemilosi.Isi infigeau coltii unul in altul,maraiau intruna si erau incruntati.Pentru ei aceasta batalie era pe viata si pe moarte.Era ca un antrenament pretios,care nu putea fi dat la o parte.
Toffy si Joy se straduiau sa fie cat mai fiorosi,fiindca prima lor lupta atat de emotionanta,care in viitor probabil ar fi dus la altele.
Bulgaras si Ducesa se rupeau unul pe altul.Erau salbatici ca niste fiare si nemilosi.Isi infigeau coltii unul in altul,maraiau intruna si erau incruntati.Pentru ei aceasta batalie era pe viata si pe moarte.Era ca un antrenament pretios,care nu putea fi dat la o parte.
Indemnati de ceilalti prieteni,acum si Mara si Pufulet se luptau serios.Ei,fiind cei mai puternici,erau cei mai impreosionanti cand se luptau.Dadeau toate puterile din ei si,acum niciunul nu voia sa renunte.
Spre seara,toti erau extenuati,obositi si raniti destul de grav.Lupta aceasta nu mai era un joc,odata ce seriozitatea se raspandise in inimile tuturor.
Se hotarara sa se refugieze.Formara 2 tabere:cea a cainilor si cea a pisicilor.Isi ingrijeau ranile si se ocupau de aducerea proviziilor si de construierea unor corturi confortabile .Isi acoperira ranile,isi mancarea portia,iar apoi ramasera ceva timp sa discute despre acea zi.
Insa lupta avea sa continuie maine.Asa ca,urmariti-ne!
Spre seara,toti erau extenuati,obositi si raniti destul de grav.Lupta aceasta nu mai era un joc,odata ce seriozitatea se raspandise in inimile tuturor.
Se hotarara sa se refugieze.Formara 2 tabere:cea a cainilor si cea a pisicilor.Isi ingrijeau ranile si se ocupau de aducerea proviziilor si de construierea unor corturi confortabile .Isi acoperira ranile,isi mancarea portia,iar apoi ramasera ceva timp sa discute despre acea zi.
Insa lupta avea sa continuie maine.Asa ca,urmariti-ne!
Se pare ca aceste povesti nu prea va pasioneaza,asa ca vom reincepe povestea vampirilor
Dar lucurile nu sunt tocmai cum credem noi.Scooby a marturisit fara pic de rusine,ca el l-a transformat pe Toffy in vampir.Isi mascase urmele cu un colt cazut al lui Bulgaras.Acesta credea de atunci ca incepuse sa bea sange in timpul somnului.S-ar fi razbunat.dar de ce sa-si acreasca sufletul cu sangele acelui criminal?In plus,incerca sa se abtina.
Nici lui Toffy nu-i pasa.Ii era deajuns ca acel monstru fugise.Dar o facuse ca un las de 2 bani.Acum era vampir,de 1 sapt si se obisnuise.Nu-i mai pasa
Nici lui Toffy nu-i pasa.Ii era deajuns ca acel monstru fugise.Dar o facuse ca un las de 2 bani.Acum era vampir,de 1 sapt si se obisnuise.Nu-i mai pasa
Dar chiar si Bulgaras avea pe cnv pe care nu vroia sa-l vada vampir.Pe sora sa,Maya.Avea un an si nu se putea proteja singura.Dupa disparitia lui Scooby,Bulgaras o porta cu el peste tot.Trebuia neaparat protejata.Era deajuns ca si ei si Toffy era vampiri.Ceilalti ai haitei erau si ei deacord.
Maya si Bulgaras s-au nascut in familia de PurSange IceFreeze.Bulgaras se nascuse vampir,dar Maya nu,deoarece in acea familie fetele nu erau niciodata vampir.Fetita crescuse foarte bine pana la varsta de 4-5 luni.Intr-o zi,cand cei doi frati s-au intors din padure,Bulgaras a simtit mirosul unui strain in casa.Atunci l-a intalnit prima oara pe Scooby.Acel diavol ii ucisese parintii.Bulgaras stia ca nu-l poate infrunta.A luat-o pe Maya de labuta si au fugit departe,in adancul padurii.Acolo Bulgaras si-a format o haita alaturi de Pufulet si Roy,2 caini transformati de Scooby in vampir.El nu i-a spus niciodata catelusei ce se intamplase.
El tocmai le povestea acestea Lui Pufulet,Roy,Toffy si mie,cand a auzit un rasuflu inabusit si o lacrima cazu pe pamant.Maya,asculta,ascunsa de cealalta parte a usii.Acum stia totul.Bulgaras isi dadu seama si lasa capul in jos.Stia ce ar fi urmat fata sa-l roage,o dorinta nesabuita.Sa o transforme in vampir.
Bulgaras:Imi pare rau...
Maya:Ca ai tinut totul secret?Pai multumesc!Ce frate imi esti!
Bulgaras:Erai si esti prea mica ca sa te bagi!Scopul tau e tot invatatura,excelezi in toate si nu te voi lasa sa te prostesti!
Maya:Stii bine ca nu se poate...Si eu stiu ca tu nu ma vei transorma in vampir.
Bulgaras:Doamne Fereste!Nu-i deajuns ca sufera Toffy?!
Maya:Atunci ma vei antrena!Acel caine mi-a ucis parintii acum 7 luni !Nu am asteptat destul?
Bulgaras:Cred ca ai dreptate...Fie!Te voi antrena!Voi face din tine o razboinica,surioara!
Maya:
Maya:Ca ai tinut totul secret?Pai multumesc!Ce frate imi esti!
Bulgaras:Erai si esti prea mica ca sa te bagi!Scopul tau e tot invatatura,excelezi in toate si nu te voi lasa sa te prostesti!
Maya:Stii bine ca nu se poate...Si eu stiu ca tu nu ma vei transorma in vampir.
Bulgaras:Doamne Fereste!Nu-i deajuns ca sufera Toffy?!
Maya:Atunci ma vei antrena!Acel caine mi-a ucis parintii acum 7 luni !Nu am asteptat destul?
Bulgaras:Cred ca ai dreptate...Fie!Te voi antrena!Voi face din tine o razboinica,surioara!
Maya:
Bulgaras:Ce tot vorbesc?Trebuie sa creasca normal!
Roy:Asculta,amice.Apara-ti sora,fiindca iarna a venit din nou,si avem dusmani multi.
Pufulet:Asa este....Echipa felinelor+scooby,care presimt ca inca ne pandeste.....
Bulgaras:Dar ce au pisicile astea cu noi?
Pufulet:Habar nu am!Tu ce zici Toffy?
Toffy:Zic sa stam linistiti pana la primavara,sa ne facem planuri si sa ne documentam.Altfel,ne paste pe toti pericolul.
Bulgaras:A,si,e inca ceva ce vam zis.
Roy:Ce este?
Bulgaras:Scooby doreste rarul sange din familia IceFreeze,dar sange tanar,si....
Pufulet:MAYA!
Bulgaras:Exact.Dar o voi proteja cu orice pret si o voi invata tot ce stiu.
Pufulet,roy si Toffy:Bine!Acum stim ce vom face!
Roy:Asculta,amice.Apara-ti sora,fiindca iarna a venit din nou,si avem dusmani multi.
Pufulet:Asa este....Echipa felinelor+scooby,care presimt ca inca ne pandeste.....
Bulgaras:Dar ce au pisicile astea cu noi?
Pufulet:Habar nu am!Tu ce zici Toffy?
Toffy:Zic sa stam linistiti pana la primavara,sa ne facem planuri si sa ne documentam.Altfel,ne paste pe toti pericolul.
Bulgaras:A,si,e inca ceva ce vam zis.
Roy:Ce este?
Bulgaras:Scooby doreste rarul sange din familia IceFreeze,dar sange tanar,si....
Pufulet:MAYA!
Bulgaras:Exact.Dar o voi proteja cu orice pret si o voi invata tot ce stiu.
Pufulet,roy si Toffy:Bine!Acum stim ce vom face!
Ai un micro super