Webkinz Life <3
+4
bidrye
anootza
maria.maracine.
PaulicaDragutica :)
8 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Webkinz Life <3
Personaje:
Kesy-Simple Cat. Ea este o fire jucausa,si o adevarata sora mai mare.Poate fi cateodata prea autoritara.E o eleva f. buna si iubeste aventura.
Inca e indecisa in privinta jumatatii ei.
Trompy-Elephant.El este un bun scriitor si un elev de elita.Cauta tot timpul perechea lui,si poate fi cateodata lenes.Chiar daca poate fi uneori prea indraznet,este un tip de gasca.
Paco- Blue Jay.El are o pasiune pt. sport,este chipes si are o fire rebela.Considera ca toate fetele se uita numai la el,si singura materii la care se pricepe sunt atletismul,alergarea si ridicarea greutatilor.
Linda- Yorkie.Ea are o pasiune pt. muzica,si considera ca perechea ei este in apropieree...Este o fire indrazneata si intodeauna si-a dorit sa fie un superstar.Este in general buna la scoala,si este foarte populara.
Kesy-Simple Cat. Ea este o fire jucausa,si o adevarata sora mai mare.Poate fi cateodata prea autoritara.E o eleva f. buna si iubeste aventura.
Trompy-Elephant.El este un bun scriitor si un elev de elita.Cauta tot timpul perechea lui,si poate fi cateodata lenes.Chiar daca poate fi uneori prea indraznet,este un tip de gasca.
Paco- Blue Jay.El are o pasiune pt. sport,este chipes si are o fire rebela.Considera ca toate fetele se uita numai la el,si singura materii la care se pricepe sunt atletismul,alergarea si ridicarea greutatilor.
Linda- Yorkie.Ea are o pasiune pt. muzica,si considera ca perechea ei este in apropieree...Este o fire indrazneata si intodeauna si-a dorit sa fie un superstar.Este in general buna la scoala,si este foarte populara.
Ultima editare efectuata de catre PaulicaDragutica :) in Sam 05 Ian 2013, 12:13 am, editata de 1 ori
PaulicaDragutica :)- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Aceasi ca de obicei ;)
Localizare : Romania
KinzCash : 132145
Re: Webkinz Life <3
PaulicaDragutica a scris:Personaje:
Trompy-Lil'Elephant.El este un bun scriitor si un elev de elita.Cauta tot timpul perechea lui,si poate fi cateodata lenes.Chiar daca poate fi uneori prea indraznet,este un tip de gasca.
Paco-Lil'Blue Jay.El are o pasiune pt. sport,este chipes si are o fire rebela.Considera ca toate fetele se uita numai la el,si singura materii la care se pricepe sunt atletismul,alergarea si ridicarea greutatilor.
Linda-Lil'Yorkie.Ea are o pasiune pt. muzica,si considera ca perechea ei este in apropieree...Este o fire indrazneata si intodeauna si-a dorit sa fie un superstar.Este in general buna la scoala,si este foarte populara.
Cool. pana caum imi place.continua
maria.maracine.- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : e complicat
Localizare : petrecerea lui Bety!!!!
KinzCash : 136374
Webkinz Life <3
Voi face o poveste despre dragutii mei W Sper sa va plaaca !
Webkinz Life <3
Intr-o super zi de noiembrie,am adoptat primul meu webkinzz! -Kesy!
Kesy: Salut! Incantata! Sunt Kesy!
P.: Buna! Incantata de asemenea
Dupa un timp,ea si-a dorit si alti frati si surori,incat intr-o zi de octombrie,Trompy Paco si Linda au intrat in familie!
Trompy&Paco&Linda: Abia asteptam sa vizitam Kinzville!
to be continued
Kesy: Salut! Incantata! Sunt Kesy!
P.: Buna! Incantata de asemenea
Dupa un timp,ea si-a dorit si alti frati si surori,incat intr-o zi de octombrie,Trompy Paco si Linda au intrat in familie!
Trompy&Paco&Linda: Abia asteptam sa vizitam Kinzville!
to be continued
Webkinz Life <3
Paco: 'Neatzza gasca. Ce faceti?
Trompy: ARGHHHHHHHHHHHHHHH! DORMEAAAAAAAAAAAM!
Linda: Ce'i cu galagia asta SOMNUL MEU DE FRUMUSETEE! VA OMOOR!
In acel moment,Kesy intra:
Kesy: 'hey cum merge?
Tompy&Paco&Linda: Totu' e OK~! Nu-ne-certam-chiar-deloc-totu'-e-ok-acu'-poti-sa-pleci-avem-treaba-byee-!-!-!
(In Linda's Mind): Tre' sa-mi omor fratii
to be continued
Tompy&Paco&Linda: Totu' e OK~! Nu-ne-certam-chiar-deloc-totu'-e-ok-acu'-poti-sa-pleci-avem-treaba-byee-!-!-!
to be continued
PaulicaDragutica [img]https://2img.net/u/1211/24/35/18/smiles/978826.gif[/img] a scris:Paco: 'Neatzza gasca. Ce faceti?
to be continued
Da ce e Linda,criminala in serie:?: =))))
Oricum,frumos!Chiar imi place,continua tot asaa!
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221141
Webkinz Life <3
Dupa cateva zile,cand cei trei frati au invatat tot orasul,s-au gandit sa se distreze putin. Asa ca au planificat sa se duca la cinema.
Linda: Am auzit ca acolo merg multi baieti draguuti! Poate voi intalni si eu unul...
Paco: Care baiat intreg la minte te-ar putea suporta?? Numai shopping ai in 'cap
Trompy: Shut up! VREAU SA URMARESC UN FILM!
(In Linda's Mind): IL OMOR PE FRATE-MIU! DA OARE CUM?
Deodata,un lil' husky trece prin preajma...
Linda: OMG! CINE'I DRAGUTUUUL?
Fix in acel moment,incepe filmul
to be continued
Linda: Am auzit ca acolo merg multi baieti draguuti! Poate voi intalni si eu unul...
Paco: Care baiat intreg la minte te-ar putea suporta?? Numai shopping ai in 'cap
Trompy: Shut up! VREAU SA URMARESC UN FILM!
(In Linda's Mind): IL OMOR PE FRATE-MIU! DA OARE CUM?
Deodata,un lil' husky trece prin preajma...
Linda: OMG! CINE'I DRAGUTUUUL?
Fix in acel moment,incepe filmul
to be continued
Webkinz Life <3
ms muult maria! si tie anotza!
Webkinz Life <3
Incetul cu incetul,se aproprie timpul scolii.Kesy era i toiul pregatirilor,deoarece avea ASA de mult de invatat! (ea trecea in a 10-a),dar ceilalti erau relaxati (ei treceau in clasa a 8-a).Nu aveau mai nimic de facut.
Paco: Mai relaxeaza-te si tuu!
Kesy: Ce stii tu,nu ai avut nimic de recapitulat
Paco: app unde-i Trompy ca am treaba cu el
Kesy: Ce treabaa?
(In Paco's Mind): Ne ducem sa ne distram in clubul prietenilor,dar trebuie sa zic altceva...
Paco: Vrem sa invatam
Kesy: Ok,spor la lucru
Paco: Hai sa ne distram! Party!
to be continued
Paco: Mai relaxeaza-te si tuu!
Kesy: Ce stii tu,nu ai avut nimic de recapitulat
Paco: app unde-i Trompy ca am treaba cu el
Kesy: Ce treabaa?
(In Paco's Mind): Ne ducem sa ne distram in clubul prietenilor,dar trebuie sa zic altceva...
Paco: Vrem sa invatam
Kesy: Ok,spor la lucru
Paco: Hai sa ne distram! Party!
to be continued
Ultima editare efectuata de catre PaulicaDragutica :) in Sam 05 Ian 2013, 2:33 pm, editata de 1 ori
Webkinz Life <3
In curand va veni si sarbatoarea de Halloween...
o voi scrie in curand pe forum
o voi scrie in curand pe forum
Ultima editare efectuata de catre PaulicaDragutica :) in Joi 08 Noi 2012, 4:20 pm, editata de 1 ori
PaulicaDragutica [img]https://2img.net/u/1211/24/35/18/smiles/978826.gif[/img] a scris:In sfarsit,scoala incepu.Kesy a inceput cu un curs de limba,in timp ce ceilalti isi cunosteau noii colegi.Deodata,un catel ii atrage atentia cuiva...
Linda: wow! cine e el?
Paco: El este Music,unul din cei mai tari tipi din scoala! Dar nu-ti fa sperante,el e deja intr-o relatie,cu girafa Savannah
Linda: Chiar credeam ca el este tipul perfect Da' nu-mi fac griji
Trompy: De ce?
Linda: Deoarece ii vad chiar acum certandu-se! Yay! Se indreapta spre mine!
Music: Hey hey
Linda: Salut! Eu sunt Linda dar tu?
Music: Sunt Music,incantat
Linda: Am vazut ca tu si cu Savannah va-ti certat...
Music: Pai,am realizat ca nu e chiar genul meu Dar tu esti draguta...
Linda: Serios??
Music: Oh,daaa! Vrei sa iesi cu mine?
Linda: Sigur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paco&Trompy: I-CAN'T-BELIEVE-THAT
to be continued
Umm...Cred ca ai facut o confuzie!Te rog frumos nu mai copi din microul meu,caci nimeni nu s-a certat,poti folosi si tu alti webkinz Copy paste Music e cu Savannah,si asta bastaaa!Am zis ca i-am putea cupla,nu ca tre sa scri repede aici ca s-a certat cu girafa mea Te rog frumos,nu mai scrie chestia asta
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Webkinz Life <3
scz chiar ca am gresit te rog iarta-ma
Webkinz Life <3
BOO!
Halloween-ul a venit in Kinzville!
In aceasta frumoasa zi,cei 4 prieteni terminau de pregatit ultimele bauturi din suc de dovleac.
Linda:Yay!Iubesc Halloween-ul!
Trompy: Si eu!
Kesy: Am terminat! Avem atata mancare! Ma intreb daca o vom termina intr-o luna!
Deaodata,usa de la intrare s-a deschis.
Paco: Ce este??
Kesy: Uiteee! Un bilet!
Cand amicii au deschis biletul,au descoperit ca un anumit "Snowy" ii provoaca in aceasta seara pe toti locuitorii orasului la o vanatoare de dulciuri!
Trompy: Iubesc dulciurile! Va fi grooozav!
Linda: Ma intreb totusi cine e Snowy Oricum,abia astept!
La ora 20:00,prietenii nostri au iesit pe usa si au plecat spre distractie!
In drum spre petrecere,mai multi ebkinz,precum vampirul Dr.Quack,doamna vrajitoare Birdy si Stoogles,dovleacul-saltaret, au inceput sa li se alature.
Stoogles: Imi place costumul tau de inger!
Kesy: Merci! Minunat costum de asemenea!
Cowabelle: Ce draguta gargarita esti!
Linda: Thanks
Sparky: Salut,piratule!
Paco: Salut
Booger: Misto costum de martian!
Trompy: Multumesc
Si asa a decurs cam tot timpul pana la locatia petrecerii.Acolo,Quizzy (care era o fantoma) ii astepta pe toti pentru a incepe distractia.
Quizzy: Eu l-am ajutat pe Snowy pentru a organiza festinul! Vanatoare placuta!
Toata lumea se sperie cand Alyssa si rudele ei tasnira de peste tot si recitara:
"Distractia a inceput!
Ce aveti voi de facut,
Este sa cautati foarte bine
Comorile ascunse de mine!
Multe dulciuri va asteapta
Padurea Fermecata e plina-toata
Tot ce trebuie sa faceti
Este sa treceti pe acolo si sa va intoarceti
Cu maine pline
Cu dulciurile festive!
Cine are cele mai multe
Va castiga trofeul vrute-nevrute
HALLOWEEN FERICIT! "
Ramane de vazut ce se va intampla in continuare...
to be continued
Halloween-ul a venit in Kinzville!
In aceasta frumoasa zi,cei 4 prieteni terminau de pregatit ultimele bauturi din suc de dovleac.
Linda:Yay!Iubesc Halloween-ul!
Trompy: Si eu!
Kesy: Am terminat! Avem atata mancare! Ma intreb daca o vom termina intr-o luna!
Deaodata,usa de la intrare s-a deschis.
Paco: Ce este??
Kesy: Uiteee! Un bilet!
Cand amicii au deschis biletul,au descoperit ca un anumit "Snowy" ii provoaca in aceasta seara pe toti locuitorii orasului la o vanatoare de dulciuri!
Trompy: Iubesc dulciurile! Va fi grooozav!
Linda: Ma intreb totusi cine e Snowy Oricum,abia astept!
La ora 20:00,prietenii nostri au iesit pe usa si au plecat spre distractie!
In drum spre petrecere,mai multi ebkinz,precum vampirul Dr.Quack,doamna vrajitoare Birdy si Stoogles,dovleacul-saltaret, au inceput sa li se alature.
Stoogles: Imi place costumul tau de inger!
Kesy: Merci! Minunat costum de asemenea!
Cowabelle: Ce draguta gargarita esti!
Linda: Thanks
Sparky: Salut,piratule!
Paco: Salut
Booger: Misto costum de martian!
Trompy: Multumesc
Si asa a decurs cam tot timpul pana la locatia petrecerii.Acolo,Quizzy (care era o fantoma) ii astepta pe toti pentru a incepe distractia.
Quizzy: Eu l-am ajutat pe Snowy pentru a organiza festinul! Vanatoare placuta!
Toata lumea se sperie cand Alyssa si rudele ei tasnira de peste tot si recitara:
"Distractia a inceput!
Ce aveti voi de facut,
Este sa cautati foarte bine
Comorile ascunse de mine!
Multe dulciuri va asteapta
Padurea Fermecata e plina-toata
Tot ce trebuie sa faceti
Este sa treceti pe acolo si sa va intoarceti
Cu maine pline
Cu dulciurile festive!
Cine are cele mai multe
Va castiga trofeul vrute-nevrute
HALLOWEEN FERICIT! "
Ramane de vazut ce se va intampla in continuare...
to be continued
Dragut
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225975
Foarte frumos
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
KinzCash : 205279
Webkinz Life <3
BOO!
Halloween-ul a venit in Kinzville! (Parea a 2-a)
Trompy: Ce spectacol!
Paco: Gata cu vorbaria Tre' sa mergem dupa dulciuri!
Cand amicii nostri au ajuns in Padurea Fermecata,mai multi lilieci zburau agitati.
Kesy: Parca vor sa ne arate ceva!
Ea avu dreptate.Prietenii nostri au inceput sa-i urmeze,in timp ce ceilalti ebkinz se fereau de aceste creaturi negre.La un moment dat,s-au oprit in fata unei pesteri cu intrarea sub pamant.
Linda: Cred ca acolo sunt dulciurile! Cred ca stiu cum se intra!
Ea a inceput sa sape,iar fratii ei o urmara.Cand au dezgropat tot,au intrat in pestera.Nu trecu mult timp si intalnira un sant si un pod.
Kesy:Nu cred ca pot trece pe pod! E foarte abrupt si cred ca se va surpa! Dar voi trei sunteti usori,deci puteti trece! Mult noroc!
Dupa ce Trompy,Paco si Linda trecura,ei se ciocnira de o mare de serpi si de mai multe liane suspendate.
Trompy:Nu cred ca voi putea sa sar din liana in liana! Dar voi sunteti mai atletici si puteti merge mai departe! Succes!
Cei doi frati trecura su de acest obstacol,si au mers mai departe.Dar drumul parca nu se mai sfarsea...
Linda: Se intampla ceva bizar aici!
Ea chiar avu dreptate.In momentul urmator,mai multe pietre au inceput sa cada.
Paco: Lindaaa! Cred ca miam strivit aripa! Dar tu poti continua! Sa ai grija!
Linda se feri cat de rapid posibil.Cand scapase de avalansa,ea vazu un cufar plin-ochi cu dulciuri.
Linda:Yaay! Am reusit sa gasesc comoara!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mezina s-a intors impreuna cu fratii ei exact la timp cand trebuia sa se anunte castigatorul.Ei sarira de bucurie cand vazura cu numai ei aveau bomboane.
Snowy: Si castigatorii sunt...Linda,Kesy,Trompy si Paco!!!
Cei din preajma: BRAVOOO!
Cei patru prieteni fusesera luati pe sus si ajunsera la Snowy si Quizzy ca sa primeasca marele trofeu...
Linda: Hey! Pe tine te cunosc! Esti cainele Lil' Husky! Te-am vazut la cinema!
Snowy: Si eu pe tine! Felicitari inca o data!
Si asa toata lumea s-a distrat de Halloween
Halloween-ul a venit in Kinzville! (Parea a 2-a)
Trompy: Ce spectacol!
Paco: Gata cu vorbaria Tre' sa mergem dupa dulciuri!
Cand amicii nostri au ajuns in Padurea Fermecata,mai multi lilieci zburau agitati.
Kesy: Parca vor sa ne arate ceva!
Ea avu dreptate.Prietenii nostri au inceput sa-i urmeze,in timp ce ceilalti ebkinz se fereau de aceste creaturi negre.La un moment dat,s-au oprit in fata unei pesteri cu intrarea sub pamant.
Linda: Cred ca acolo sunt dulciurile! Cred ca stiu cum se intra!
Ea a inceput sa sape,iar fratii ei o urmara.Cand au dezgropat tot,au intrat in pestera.Nu trecu mult timp si intalnira un sant si un pod.
Kesy:Nu cred ca pot trece pe pod! E foarte abrupt si cred ca se va surpa! Dar voi trei sunteti usori,deci puteti trece! Mult noroc!
Dupa ce Trompy,Paco si Linda trecura,ei se ciocnira de o mare de serpi si de mai multe liane suspendate.
Trompy:Nu cred ca voi putea sa sar din liana in liana! Dar voi sunteti mai atletici si puteti merge mai departe! Succes!
Cei doi frati trecura su de acest obstacol,si au mers mai departe.Dar drumul parca nu se mai sfarsea...
Linda: Se intampla ceva bizar aici!
Ea chiar avu dreptate.In momentul urmator,mai multe pietre au inceput sa cada.
Paco: Lindaaa! Cred ca miam strivit aripa! Dar tu poti continua! Sa ai grija!
Linda se feri cat de rapid posibil.Cand scapase de avalansa,ea vazu un cufar plin-ochi cu dulciuri.
Linda:Yaay! Am reusit sa gasesc comoara!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mezina s-a intors impreuna cu fratii ei exact la timp cand trebuia sa se anunte castigatorul.Ei sarira de bucurie cand vazura cu numai ei aveau bomboane.
Snowy: Si castigatorii sunt...Linda,Kesy,Trompy si Paco!!!
Cei din preajma: BRAVOOO!
Cei patru prieteni fusesera luati pe sus si ajunsera la Snowy si Quizzy ca sa primeasca marele trofeu...
Linda: Hey! Pe tine te cunosc! Esti cainele Lil' Husky! Te-am vazut la cinema!
Snowy: Si eu pe tine! Felicitari inca o data!
Si asa toata lumea s-a distrat de Halloween
Webkinz Life <3
Personaje noi aparute:
Snowy-Lil'Husky.El este unul dintre cei mai populari caini din Kinzville,dupa ce a gazduit o minunata petrecere de Halloween.Este
afectuos si este FOARTE sociabil,de aceea are tone de prieteni.Bineinteles,intre el si Linda se aprind scantei,dar ramane de vazut daca vor fi impreuna. Momentan,el este CEL MAI BUN prieten al ei!
Lily-Iepure cu buline.Ea este destul de prietenoasa si multi o considera dragalasa.Are o pasiune pentru carti,este FOARTE inteligenta si este CEA MAI BUNA PRIETENA a Lindei.
Snowy-Lil'Husky.El este unul dintre cei mai populari caini din Kinzville,dupa ce a gazduit o minunata petrecere de Halloween.Este
afectuos si este FOARTE sociabil,de aceea are tone de prieteni.Bineinteles,intre el si Linda se aprind scantei,dar ramane de vazut daca vor fi impreuna. Momentan,el este CEL MAI BUN prieten al ei!
Lily-Iepure cu buline.Ea este destul de prietenoasa si multi o considera dragalasa.Are o pasiune pentru carti,este FOARTE inteligenta si este CEA MAI BUNA PRIETENA a Lindei.
Webkinz Life <3
Linda: Ce zici? Crezi ca ma place>? ;o
Lily: Eu cred ca va completati unul pe celalalt
Linda: Totusi,cred ca deja place pe altcineva,doar cunoaste pe toata lumea din Kinzville...am vazut la petrecerea de Halloween ca multe fete se holbau la el
Lily: Stii prea bine ca el are ochi numai pentru tine
Linda: Ok tre' sa plec.Am de invatat. Bye bye
Lily: Byeee
------------------------------------------------------------------------------------------
Lily: PACOOOOOOOOOOOOOOOOOO! TROMPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!
Paco&Trompy: Nu tre' sa zbieri!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lily: Am nevoie de ajutorul vostru! Trebuie neaparat sa le organizam o intalnire lui Linda si Snowy!
Trompy: Deee ceee eeeeu?? Doormeeeaaaam!
Paco: Iar eu am treabaaaaa
Lily: Daca ma ajutati,va dau bani Oricum,sunteti lefteri!
Paco&Trompy: SA TRAITI,SEFA!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Lily: Hey Linda! Am auzit de un super local care s-a deschis! Vii si tu?
Linda: Paaaai...De ce nu?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Snowy:Ce faceti? Dar ce-s cu decoratiunile astea? Sunt de fete! De cand puneti inimioare prin camera?
Paco: ARGHH! NU TREBUIE SA VEZI ASTAAAAAAAAAAA
Snowyy: Oricum,tre' sa plec... Ne vedem mai incolo...
Trompy: Umm,cee?Ce s-a intamplat??
Paco: PAI,MAI NIMIC, IN AFARA DE UN LUCRU NEINSEMNAT! SURPRIZA ROMANTICA E DISTRUSA!!!! LA FEL SI BANII NOSTRI!!!
Trompy: Ooops
---------------------------------------------------------------------------------------------
to be continued
Lily: Eu cred ca va completati unul pe celalalt
Linda: Totusi,cred ca deja place pe altcineva,doar cunoaste pe toata lumea din Kinzville...am vazut la petrecerea de Halloween ca multe fete se holbau la el
Lily: Stii prea bine ca el are ochi numai pentru tine
Linda: Ok tre' sa plec.Am de invatat. Bye bye
Lily: Byeee
------------------------------------------------------------------------------------------
Lily: PACOOOOOOOOOOOOOOOOOO! TROMPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!
Paco&Trompy: Nu tre' sa zbieri!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lily: Am nevoie de ajutorul vostru! Trebuie neaparat sa le organizam o intalnire lui Linda si Snowy!
Trompy: Deee ceee eeeeu?? Doormeeeaaaam!
Paco: Iar eu am treabaaaaa
Lily: Daca ma ajutati,va dau bani Oricum,sunteti lefteri!
Paco&Trompy: SA TRAITI,SEFA!
Lily: Hey Linda! Am auzit de un super local care s-a deschis! Vii si tu?
Linda: Paaaai...De ce nu?
Snowy:Ce faceti? Dar ce-s cu decoratiunile astea? Sunt de fete! De cand puneti inimioare prin camera?
Paco: ARGHH! NU TREBUIE SA VEZI ASTAAAAAAAAAAA
Snowyy: Oricum,tre' sa plec... Ne vedem mai incolo...
Trompy: Umm,cee?Ce s-a intamplat??
Paco: PAI,MAI NIMIC, IN AFARA DE UN LUCRU NEINSEMNAT! SURPRIZA ROMANTICA E DISTRUSA!!!! LA FEL SI BANII NOSTRI!!!
Trompy: Ooops
---------------------------------------------------------------------------------------------
to be continued
Dragut
Foarte frumos
Webkinz Life <3
Conversatie prin telefon:
Lily: CUUUUUUUUUUUUUUUUUM?!?!??!SNOWY A VAZUT CAMERA?!
Trompy: Paaaaaiii...Cam daaa
Lily: NU IMI VINE SA CRED CA PUTETI FI ASA DE NEATENTI! Oricum,am un plan
Trompy: Care?
Lily: Voi rezerva o masa pentru doi in nou-noutul local care s-a deschis! E soooper!Si nu numai! Nu o sa mai fiu nevoita sa va dau bani
Trompy: DEEEE CEEEEE EEEEE VIIIAAAATTAAA AAASAAAA DEE CRUUUDAA!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Linda: Sunt gata...
Lily: Te simti bine?
Linda: Daaa... Pai,inca ma mai gandesc la Snowy...Oricum Hai sa mergem la restaurant!
In Lily's mind: Dar decoratiunile inca nu sunt pregatite...Trebuie sa trag de timp!
Lily: STAAI! Mai intai hai sa trecem pe la Activitatile Zilei! Poate e ceva interesant la ora asta!
Linda: OK
Dar Lily nu avu noroc.La aceasta ora,nimic nu era disponibil.
Linda: Se pare ca nu-i nimic! Hai sa mergem la local!
Lily: NUUU! Inca nu am mers la KinzStyle Outlet!
Dar fetele deja cumparasera cam toate hainele din magazin.
Linda: Se pare ca iarasi nu avem ce sa cumparam! In fine,haide la...
Lily: STOOP! Poate e ceva rar CHIAR ACUM la CurioShop!
Dar la aceasta ora,nici un lucru rar nu era.
Linda: TE IMPLOOR,HAIDE SA...
Lily: NUU INCAAA! Poate ca este ceva super la reducere la Shop!
Cand au mers la raionul de reduceri,numai 3 lucruri din tematica de majoreta (care fetele deja le aveau) se aflau la acea ora.
Lily: Se pare ca nu este nimic! Haide atunci la arcada sa jucam jocul zilei!
In Linda's mind:Ce este oare cu Lily astazi?
Dupa ce jucara jocul mai mult timp,fetele se plictisira.
In Lily's mind: De ce nu am primit inca un telefon de la organizatori?? Nu pot trage de timp pana la nesfarsit!
Lily: Ce-ai zice sa...
Linda: GATA! Am obosit de atata umblat! Ma duc acasa!
Lily: CEEEEEEEEEEEE?!?!
In acel moment,organizatorii au sunat-o pe Lily.
Lily: Era si timpul! Hai Linda!
Si o trase cu forta pana la restaurant. Acolo,Snowy astepta destul de nedumerit.
Snowy: Salut! Dar unde e Paco? A zis ca ne vom intalni aici!
Lily: Oricum,nu conteaza! Eu v-am amenajat o intalnire!
Snowy&Linda: Ceeeee?!
Lily: Se vede de la o posta ca este o scanteie intre voi Ok,eu va las! Distrati-va!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dupa intalnire:
Lily: Si ??? Cum a fost????
Linda: A fost bine
Lily: Acum sunteti impreuna?
Linda: Paaai...DAAAAAAAAAAAAA!
Lily: Yaaay! Stiam eu ca asa se va intampla!
Lily: CUUUUUUUUUUUUUUUUUM?!?!??!SNOWY A VAZUT CAMERA?!
Trompy: Paaaaaiii...Cam daaa
Lily: NU IMI VINE SA CRED CA PUTETI FI ASA DE NEATENTI! Oricum,am un plan
Trompy: Care?
Lily: Voi rezerva o masa pentru doi in nou-noutul local care s-a deschis! E soooper!Si nu numai! Nu o sa mai fiu nevoita sa va dau bani
Trompy: DEEEE CEEEEE EEEEE VIIIAAAATTAAA AAASAAAA DEE CRUUUDAA!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Linda: Sunt gata...
Lily: Te simti bine?
Linda: Daaa... Pai,inca ma mai gandesc la Snowy...Oricum Hai sa mergem la restaurant!
In Lily's mind: Dar decoratiunile inca nu sunt pregatite...Trebuie sa trag de timp!
Lily: STAAI! Mai intai hai sa trecem pe la Activitatile Zilei! Poate e ceva interesant la ora asta!
Linda: OK
Dar Lily nu avu noroc.La aceasta ora,nimic nu era disponibil.
Linda: Se pare ca nu-i nimic! Hai sa mergem la local!
Lily: NUUU! Inca nu am mers la KinzStyle Outlet!
Dar fetele deja cumparasera cam toate hainele din magazin.
Linda: Se pare ca iarasi nu avem ce sa cumparam! In fine,haide la...
Lily: STOOP! Poate e ceva rar CHIAR ACUM la CurioShop!
Dar la aceasta ora,nici un lucru rar nu era.
Linda: TE IMPLOOR,HAIDE SA...
Lily: NUU INCAAA! Poate ca este ceva super la reducere la Shop!
Cand au mers la raionul de reduceri,numai 3 lucruri din tematica de majoreta (care fetele deja le aveau) se aflau la acea ora.
Lily: Se pare ca nu este nimic! Haide atunci la arcada sa jucam jocul zilei!
In Linda's mind:Ce este oare cu Lily astazi?
Dupa ce jucara jocul mai mult timp,fetele se plictisira.
In Lily's mind: De ce nu am primit inca un telefon de la organizatori?? Nu pot trage de timp pana la nesfarsit!
Lily: Ce-ai zice sa...
Linda: GATA! Am obosit de atata umblat! Ma duc acasa!
Lily: CEEEEEEEEEEEE?!?!
In acel moment,organizatorii au sunat-o pe Lily.
Lily: Era si timpul! Hai Linda!
Si o trase cu forta pana la restaurant. Acolo,Snowy astepta destul de nedumerit.
Snowy: Salut! Dar unde e Paco? A zis ca ne vom intalni aici!
Lily: Oricum,nu conteaza! Eu v-am amenajat o intalnire!
Snowy&Linda: Ceeeee?!
Lily: Se vede de la o posta ca este o scanteie intre voi Ok,eu va las! Distrati-va!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dupa intalnire:
Lily: Si ??? Cum a fost????
Linda: A fost bine
Lily: Acum sunteti impreuna?
Linda: Paaai...DAAAAAAAAAAAAA!
Lily: Yaaay! Stiam eu ca asa se va intampla!
Ai inceput bine!Continua!
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183858
Dragut
Foarte frumos
Webkinz Life <3
curand voi scrie un episod speical de craciun deci fiti pe faza cred ca voi face si un concurs...vad eu
Webkinz Life <3
din pacate nu o sa am prea mult timp sa postez...(teza vine in curand) asa ca dupa teste,teze,lucrari etc. o sa pun povestile de craciun,fac concurs etc. pana atunci,micro-ul se inchide momentan!
scz ca nu am mai apucat sa postez !
de acum,voi incerca sa fiu mai activa
de acum,voi incerca sa fiu mai activa
Ziua Tezelooor!!!
Linda: Nu-mi vine sa creed! Dam 2 teze in aceeasi zi
Lily: Nu te ingrijora Am invatat zile in sir!!!
Linda: Dar tu esti inteligenta Eu doar tocesc Oricum,uite ca profa vine!
-Dupa scoala-
Lily: A fost USOR!
Paco: Vorbeste in numele tau !
Dna.Cowline: Cat de curand vom merge in tabara la munte!!! Numai cei cu notele de 8,9 si 10 in teza pot veni!!!
Paco&Wayne: NOOOOOOOOOOOO!
Lily: Se pare ca noi 2 vom merge
Linda: Poate...
Lily: Nu te mai ingrijora atata! 100% mergem!
-Dupa 3 zile-
Dna.Cowline: Am rezultatele!!! Le voi citi acum!
Candy: 9 si 8
Abby: 8 si 8
Jake: 8.25 si 9.25
Snowy: 9 si 10
Teressa: 8 si 8.50
Katelynn: 7.50 si 8.25
Paco: 7.50 si 8.75
Trompy: 9.50 si 9.25
Ron: 8.50 si 7.75
Lily: 10 si 10
Linda: 9.50 si 9.50
Trudi: 7.90 si 7.50
Chris: 10 si 9.50
Wayne: 7.75 si 8
Nick: 8.50 si 9
Emma: 9 si 8.75
Se pare ca toti veti merge! Felicitari!
Cu totii: YAAAAAAY!!!
Linda: Nu-mi vine sa creed! Dam 2 teze in aceeasi zi
Lily: Nu te ingrijora Am invatat zile in sir!!!
Linda: Dar tu esti inteligenta Eu doar tocesc Oricum,uite ca profa vine!
-Dupa scoala-
Lily: A fost USOR!
Paco: Vorbeste in numele tau !
Dna.Cowline: Cat de curand vom merge in tabara la munte!!! Numai cei cu notele de 8,9 si 10 in teza pot veni!!!
Paco&Wayne: NOOOOOOOOOOOO!
Lily: Se pare ca noi 2 vom merge
Linda: Poate...
Lily: Nu te mai ingrijora atata! 100% mergem!
-Dupa 3 zile-
Dna.Cowline: Am rezultatele!!! Le voi citi acum!
Candy: 9 si 8
Abby: 8 si 8
Jake: 8.25 si 9.25
Snowy: 9 si 10
Teressa: 8 si 8.50
Katelynn: 7.50 si 8.25
Paco: 7.50 si 8.75
Trompy: 9.50 si 9.25
Ron: 8.50 si 7.75
Lily: 10 si 10
Linda: 9.50 si 9.50
Trudi: 7.90 si 7.50
Chris: 10 si 9.50
Wayne: 7.75 si 8
Nick: 8.50 si 9
Emma: 9 si 8.75
Se pare ca toti veti merge! Felicitari!
Cu totii: YAAAAAAY!!!
Ultima editare efectuata de catre PaulicaDragutica :) in Sam 05 Ian 2013, 11:52 am, editata de 2 ori
-Cu o zi inainte de vacanta de iarna...-
Dna. Cowline: Dragi elevi,am venit doar sa va anunt ca excursia va fi peste 5 zile! Plecarea va fi la ora 9 fix! Pana atunci,vacanta placuta!
Trompy: Abia astept
Jake: Si euuu!
Snowy: Cea mai tare excursieeeee!
Wayne&Chris: Te aprob!
Ron&Nick: Ne intalnim peste o ora,ok?
Trompy&Jake&Snowy&Chris&Wayne: Dap
Abby: Sa faceti ce?
Ron: Chestii de baieti N-ai cum sa intelegi
Abby: Dar Paco nu vine cu voi? El e sufletul petrecerii
Paco: El iese la o intalnire cu Trudi
Abby: Aha... Ne vedem peste 5 zile...
Candy: Ce ziceti sa ii urmarim pe baieti?
Linda: Ca sa vezi ce face Trompy?
Candy: Nu!!!! Fireste ca nu...
Lily: Oricum,vreau sa vad ce face Wayne E asa de dragutz...
Teressa: Iar eu vreau sa vad ce nebunii face Chris
Emma: Mie chiar mi-ar placea sa mergem!
Linda: Oke,oke! Mergem!
Lily: Abby,ni te alaturi?
Abby: Nush ...Sunt suparata,Paco iese cu Trudi
Linda: Hai,nu iti mai bate capul cu el Vei gasi pe cineva mai bun!
Candy: Dar Kate nu vine?
Linda: Ma duc sa vorbesc cu ea!
Kate: CE VREI?!
Linda: Vii cu noi ca sa-i spionam pe baieti?
Kate: Nu vreau sa stau cu o ciudata ca tine! Acum scuza-ma,trebuie sa merg la dragutzul meu iubit
Linda: Whoa,ce nepoliticos
Kate: Hey,Jakeeey! Ce faaaci cu ei??
Jake: Merg cu ei la distractie Si apropo,nu imi mai zice "Jakey"
Kate: Dar asa te alint eeeuuuu! Oricum,daca vrei sa petreci timpul cu niste ratati ca ei decat cu ciresica ta,atunci NE DESPARTIM!
Jake: Ce? Scuze,scuze!
Kate: Trebuie sa alegi! Ori vii cu mine,ori stai cu ratatii astia!
Jake: Okay...Vin cu tine ...
Trompy: Heeeey! Si cu...distractia noastra?!
Jake: Imi pare rau baieti...trebuie sa plec ...ne vedem in excursie...
Baietii: Ok...
Dna. Cowline: Dragi elevi,am venit doar sa va anunt ca excursia va fi peste 5 zile! Plecarea va fi la ora 9 fix! Pana atunci,vacanta placuta!
Trompy: Abia astept
Jake: Si euuu!
Snowy: Cea mai tare excursieeeee!
Wayne&Chris: Te aprob!
Ron&Nick: Ne intalnim peste o ora,ok?
Trompy&Jake&Snowy&Chris&Wayne: Dap
Abby: Sa faceti ce?
Ron: Chestii de baieti N-ai cum sa intelegi
Abby: Dar Paco nu vine cu voi? El e sufletul petrecerii
Paco: El iese la o intalnire cu Trudi
Abby: Aha... Ne vedem peste 5 zile...
Candy: Ce ziceti sa ii urmarim pe baieti?
Linda: Ca sa vezi ce face Trompy?
Candy: Nu!!!! Fireste ca nu...
Lily: Oricum,vreau sa vad ce face Wayne E asa de dragutz...
Teressa: Iar eu vreau sa vad ce nebunii face Chris
Emma: Mie chiar mi-ar placea sa mergem!
Linda: Oke,oke! Mergem!
Lily: Abby,ni te alaturi?
Abby: Nush ...Sunt suparata,Paco iese cu Trudi
Linda: Hai,nu iti mai bate capul cu el Vei gasi pe cineva mai bun!
Candy: Dar Kate nu vine?
Linda: Ma duc sa vorbesc cu ea!
Kate: CE VREI?!
Linda: Vii cu noi ca sa-i spionam pe baieti?
Kate: Nu vreau sa stau cu o ciudata ca tine! Acum scuza-ma,trebuie sa merg la dragutzul meu iubit
Linda: Whoa,ce nepoliticos
Kate: Hey,Jakeeey! Ce faaaci cu ei??
Jake: Merg cu ei la distractie Si apropo,nu imi mai zice "Jakey"
Kate: Dar asa te alint eeeuuuu! Oricum,daca vrei sa petreci timpul cu niste ratati ca ei decat cu ciresica ta,atunci NE DESPARTIM!
Jake: Ce? Scuze,scuze!
Kate: Trebuie sa alegi! Ori vii cu mine,ori stai cu ratatii astia!
Jake: Okay...Vin cu tine ...
Trompy: Heeeey! Si cu...distractia noastra?!
Jake: Imi pare rau baieti...trebuie sa plec ...ne vedem in excursie...
Baietii: Ok...
Ultima editare efectuata de catre PaulicaDragutica :) in Sam 05 Ian 2013, 2:40 pm, editata de 5 ori
Jake- Black Collie. Este pasionat de sport si este cel mai bun prieten al lui Trompy. In prezent,el este cu Katelynn.
Wayne- Black&White Bunny.Este pasionat de muzica si dragostea lui este Lily.El este cel mai bun prieten al lui Paco.
Ron- Cardinal Bird. El are o fire libera,si iubirea lui secreta este Abby. El este un bun prieten cu Nick.
Chris- Horse. Lui ii place foarte mult scoala,si are o fire mai cuminte. El inca nu stie ca admiratoarea lui secreta este Teressa.
Nick- Tiger Fish. El este un tip carismatic si prietenos. In situatii de criza,el poate devenii arogant si enervant. De curand,intre el si Emma apar niste scantei.
Candy- Velvety Elephant-Ea este o adevarata actrita,si isi doreste sa joace pe Broodway.Ea este admiratoarea secreta a lui Trompy.
Abby- Canar.Ea este cel mai prietenos canar din WebkinzWorld. Ea este indragostita de Paco,dar stie ca el place alta fata.
Trudi- Robin Bird. Ea iubeste sa calatoreasca si este foarte sociabila. In prezent,ea este iubita lui Paco.
Teressa- Unicorn. Desi ea este admirata de MULTI cai,ei ii place doar de simplitatea si inteligenta lui Chris.
Emma- Gold Fish. Ea este un peste descurcaret si istet,deoarece intodeauna isi salveaza prietenii din incurcatura. Ea este admiratoarea lui Nick.
Katelynn (sau Kate)- Pink Poodle. Este foarte rasfatata si o invidiaza pe Linda nespus (sunt dusmane).Este foarte bogata si este momentan prietena lui Jake.
Wayne- Black&White Bunny.Este pasionat de muzica si dragostea lui este Lily.El este cel mai bun prieten al lui Paco.
Ron- Cardinal Bird. El are o fire libera,si iubirea lui secreta este Abby. El este un bun prieten cu Nick.
Chris- Horse. Lui ii place foarte mult scoala,si are o fire mai cuminte. El inca nu stie ca admiratoarea lui secreta este Teressa.
Nick- Tiger Fish. El este un tip carismatic si prietenos. In situatii de criza,el poate devenii arogant si enervant. De curand,intre el si Emma apar niste scantei.
Candy- Velvety Elephant-Ea este o adevarata actrita,si isi doreste sa joace pe Broodway.Ea este admiratoarea secreta a lui Trompy.
Abby- Canar.Ea este cel mai prietenos canar din WebkinzWorld. Ea este indragostita de Paco,dar stie ca el place alta fata.
Trudi- Robin Bird. Ea iubeste sa calatoreasca si este foarte sociabila. In prezent,ea este iubita lui Paco.
Teressa- Unicorn. Desi ea este admirata de MULTI cai,ei ii place doar de simplitatea si inteligenta lui Chris.
Emma- Gold Fish. Ea este un peste descurcaret si istet,deoarece intodeauna isi salveaza prietenii din incurcatura. Ea este admiratoarea lui Nick.
Katelynn (sau Kate)- Pink Poodle. Este foarte rasfatata si o invidiaza pe Linda nespus (sunt dusmane).Este foarte bogata si este momentan prietena lui Jake.
Ultima editare efectuata de catre PaulicaDragutica :) in Dum 06 Ian 2013, 8:20 pm, editata de 3 ori
sa mai postez cate ceva?
va place? informati-ma!
va place? informati-ma!
-Peste o ora...-
Candy: Hai sa vedem ce fac baietii! Poate ne vom putea strecura la "petrecerea" lor
Fetele: Yeaaaaaaaaaa!
Teressa: Dar de ce se duc in padure?
Emma: Sunt zvonuri care zic ca e bantuita!
Linda: Ba nu este! De Halloween am mers acolo,si nu m-i s-a intamplat nimic
Emma: Stiu si eu...
Teressa: Nu mai fi asa fricoasa! Hai sa mergem!
Asa ca fetele ii urmara pe furis pe baieti.Ele nu observara ca se adanceau din ce in ce mai mult in padure...
Abby: Se face frig! Brrrrrr!
Lily: Asa e iarna! SHHH! S-au oprit!
Chris: M-am simtit urmarit TOT drumul! Ceva nu e in regula...
Ron: Nu te mai ingrijora atata! Ti-e FRICA?
Chris: Mie?! Nuuuu!...
Wayne: Ne apropiem de final !
Baietii: Yeaaaa!
Candy: Oare ce cauta???
Snowy: Hai Trompy! Numai tu poti face asta!
Linda: Ce poate face frate-miu si nu stiu euu?
Trompy se apropie de un copac,si apoi vorbi:
Trompy: Nu ne este frica de tine,spiritu-le!
Nick: Spune-i ca vrem sa ii stim locatia!
Trompy: Vrem sa stim unde e casa ta! Arata-ne!
~~~~~~~: NICIODATAAAAAAAAAAAAAA!
Toata lumea din preajma: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!
Chiar atunci,din copacul vestejit si negru,un om care zbura si care era imbracat in zdrente se apropie de tufisul in care erau fetele!
Fetele: AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! AJUTOOOOOOOOOOOR!!!!
In acel moment,o ceata deasa se lasa in padure,cerul devenise negru,un fulger lovi copacul bantuit,iar fetele si baietii lesinara...
TO BE CONTINUED!
Candy: Hai sa vedem ce fac baietii! Poate ne vom putea strecura la "petrecerea" lor
Fetele: Yeaaaaaaaaaa!
Teressa: Dar de ce se duc in padure?
Emma: Sunt zvonuri care zic ca e bantuita!
Linda: Ba nu este! De Halloween am mers acolo,si nu m-i s-a intamplat nimic
Emma: Stiu si eu...
Teressa: Nu mai fi asa fricoasa! Hai sa mergem!
Asa ca fetele ii urmara pe furis pe baieti.Ele nu observara ca se adanceau din ce in ce mai mult in padure...
Abby: Se face frig! Brrrrrr!
Lily: Asa e iarna! SHHH! S-au oprit!
Chris: M-am simtit urmarit TOT drumul! Ceva nu e in regula...
Ron: Nu te mai ingrijora atata! Ti-e FRICA?
Chris: Mie?! Nuuuu!...
Wayne: Ne apropiem de final !
Baietii: Yeaaaa!
Candy: Oare ce cauta???
Snowy: Hai Trompy! Numai tu poti face asta!
Linda: Ce poate face frate-miu si nu stiu euu?
Trompy se apropie de un copac,si apoi vorbi:
Trompy: Nu ne este frica de tine,spiritu-le!
Nick: Spune-i ca vrem sa ii stim locatia!
Trompy: Vrem sa stim unde e casa ta! Arata-ne!
~~~~~~~: NICIODATAAAAAAAAAAAAAA!
Toata lumea din preajma: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!
Chiar atunci,din copacul vestejit si negru,un om care zbura si care era imbracat in zdrente se apropie de tufisul in care erau fetele!
In acel moment,o ceata deasa se lasa in padure,cerul devenise negru,un fulger lovi copacul bantuit,iar fetele si baietii lesinara...
TO BE CONTINUED!
RECLAMA
In Kinzville,prietenii nostrii aveau o viata normala si plina de distractii...se distrau la scoala si totul parea normal...pana acum...
Totul ia o intorsatura de situatie!!!!!!!!!!!!!
Prietenii nostrii sunt capturati intr-o aventura plina de suspans...nimic nu va mai fi la fel...
Lumea WebkinzWorld este in preicol...
Oare vor reusii prietenii nostri sa supravietuiasca? Lumea Webkinz va fi salvata??? Daca da,de cine,cand,si mai ales...cum???
Webkinz Life <3!!! De luni pana duminica,numai pe acest forum!!!
In Kinzville,prietenii nostrii aveau o viata normala si plina de distractii...se distrau la scoala si totul parea normal...pana acum...
Totul ia o intorsatura de situatie!!!!!!!!!!!!!
Prietenii nostrii sunt capturati intr-o aventura plina de suspans...nimic nu va mai fi la fel...
Lumea WebkinzWorld este in preicol...
Oare vor reusii prietenii nostri sa supravietuiasca? Lumea Webkinz va fi salvata??? Daca da,de cine,cand,si mai ales...cum???
Webkinz Life <3!!! De luni pana duminica,numai pe acest forum!!!
se uita cineva la micro-ul meu???
am impresie ca nu se uita nimeni (loool)
am impresie ca nu se uita nimeni (loool)
Cred ca micro-ul se inchide...
Nu prea am de ales...cam nimeni nu citeste ce scriu...
Nu prea am de ales...cam nimeni nu citeste ce scriu...
cum sa nu citeasca nimeni??Eu il citesc de fiecare data!!de ce sa il inchizi???e foarte frumos!!
Pufarina- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : La mine acasa,cu laptopul.Voi??
KinzCash : 133210
Pufarina a scris:cum sa nu citeasca nimeni??Eu il citesc de fiecare data!!de ce sa il inchizi???e foarte frumos!!
Pe bune? Ms Voi mai posta maine
Ok dar treci si pe la microul meu am pornit si eu un mic serialPaulicaDragutica a scris:Pufarina a scris:cum sa nu citeasca nimeni??Eu il citesc de fiecare data!!de ce sa il inchizi???e foarte frumos!!
Pufarina- Webkinz Jr.
Pufarina a scris:Ok dar treci si pe la microul meu am pornit si eu un mic serialPaulicaDragutica a scris:Pufarina a scris:cum sa nu citeasca nimeni??Eu il citesc de fiecare data!!de ce sa il inchizi???e foarte frumos!!
okay!
Din episodul anterior...
"Chiar atunci,din copacul vestejit si negru,un om care zbura si care era imbracat in zdrente se apropie de tufisul in care erau fetele!
In acel moment,o ceata deasa se lasa in padure,cerul devenise negru,un fulger lovi copacul bantuit,iar fetele si baietii lesinara..."
WEBKINZ LIFE <3!!!
Intreaga populatie din WebkinzWorld este alarmata. O furtuna apriga si un tsunami ataca cetatenii!!! Intre timp,Kesy era ingrijorata in privinta fratiolor ei...
Kesy: Oare unde sunt??! Sper ca sunt bine!
Deodata,Paco si Trudi intrara pe usa,uzi leoarca si speriati.
Kesy: Ce bineeeeeeee! V-ati intors!! Dar unde sunt Trompy si Linda?
Paco: Chiar nu stiu! Nu i-am mai vazut de mai bine de o ora!
Trudi: Mii de cetateni sunt ingroziti! Casele le-au fost devastate din cauza vremii!
Kesy: Stati! Am o idee! Ma voi duce sa ii caut!
Paco: Ca sa te pierzi si tu??? Mai bine nu!
Kesy: Ai dreptate...dar daca nu vin peste jumatate de ora ma duc!!! Sper ca nimeni nu a fost ranit...
-Intre timp....Intr-un univers paralel....-
~~~~~~~~~~: Cine sunt acesti intrusi?....
~~~~~~~~~~: Ei l-au tulburat de El...
~~~~~~~~~~: Pe Preamaritul Nostru?? Aceste animale merita a fi PEDEPSITE!!!...
~~~~~~~~~~: Propun sa ii inchidem intr-un univers...Din care sa nu mai scape...
~~~~~~~~~~: Asa va fi!!!.............
Dupa acesta conversatie a spiritelor,prietenii nostrii isi recapata cunostinta...
Emma: Vaai... ce s-a intamplat?
Teressa: Nu stiu...Unde suntem?
Ron: Fetelor....de ce ne-ati urmarit?
Candy: Am vrut sa vedem ce faceti! Credeam ca mergeti la o petrecere,nu sa contactati un spirit malefic!
Trompy: Nu asta este grija noastra acum! Conteaza unde suntem!
Lily: Eu chiar nu stiu! Totul e in ceata... Abia daca va vad pe voi!
Chris: Macar stim ca suntem in siguranta...cred....
Wayne: Ti se pare ca suntem unde trebuie???
Linda: Nu e vina noastra ca voi v-ati comportat ca niste nebuni! Puteam sa murim pe loc!
Snowy: Linda are dreptate! Este un noroc ca suntem aici!
Nick: Ce pot sa zic! Spui asta doar pentru ca o placi!
Candy: Nick,te-ai gandit vreodata sa nu mai fi ASA de nesimtit??
Emma: Toata lumea,TACETI! Cred ca se surpa pamantul pe care stam!
Cu totii: AAAAAAAAAA!
Intr-adevar,pamantul pe care stateau se surpa...Peste cateva secunde,ei aterizasera din nou pe iarba...ceata se risipea...
Lily: Uraa! Am ajuns acasa!
Wayne: Nu te grabi...Asta nu e padurea!
Teressa: Nu este nici Kinzville...
Nick: PERFECT! Acum,ne-am ratacit!
Candy: Ce vom face acum?
Snowy: Nu stiu...
Trompy: Uitati acolo!!! Cred ca este un cartier!
Emma: Asa e! Haideti!
Toata lumea mersese,pana cand ajunsesera...
Wayne: Sa cerem ajutor cuiva...
Linda: Alooo?? E cineva???
Ei incercara la toate usile,dar nimeni nu era acasa...cel putin,asa credeau ei...
Lily: Ar trebuii sa gasim o casa in care sa stam!
Prietenii au tot incercat,dar usile erau incuiate.Au incercat sa le sparga,dar nu au reusit.Au incercat sa sparga si ferestrele,sa urce pe acoperis sau sa sape un tunel prin care sa ajunga in case...dar totul parca era protejat de un scut invincibil...
Chris: Acum ce ne facem?
Teressa: Hey! La casa aia nu am incercat!
Emma: Vrei sa mergem acolo?! Pare bantuita... Uita-te unpic la ea! E neagra si vin sunete ciudate de acolo...
Deodata,un fulger era sa-i atace pe prieteni...iar mai multe spirite apareau de nicaieri...
Nick: MAI CONTEAZA CUM ARATA?? HAIDETI PANA NU NE PRIND FANTOMELE!!!
Amicii nostrii au fugit/zburat/inotat cat i-au tinut labele/aripile/inotatoarele. Usa se deschisese imediat cand ei atinsesera pragul...
Linda: Pfiuuu! Ce bine ca am scapat!
Dar,cineva vroia sa sparga usa...aproape ca o distrugea...
Cu totii: AJUTOOOOR!!!
Va urma...
"Chiar atunci,din copacul vestejit si negru,un om care zbura si care era imbracat in zdrente se apropie de tufisul in care erau fetele!
In acel moment,o ceata deasa se lasa in padure,cerul devenise negru,un fulger lovi copacul bantuit,iar fetele si baietii lesinara..."
WEBKINZ LIFE <3!!!
Intreaga populatie din WebkinzWorld este alarmata. O furtuna apriga si un tsunami ataca cetatenii!!! Intre timp,Kesy era ingrijorata in privinta fratiolor ei...
Kesy: Oare unde sunt??! Sper ca sunt bine!
Deodata,Paco si Trudi intrara pe usa,uzi leoarca si speriati.
Kesy: Ce bineeeeeeee! V-ati intors!! Dar unde sunt Trompy si Linda?
Paco: Chiar nu stiu! Nu i-am mai vazut de mai bine de o ora!
Trudi: Mii de cetateni sunt ingroziti! Casele le-au fost devastate din cauza vremii!
Kesy: Stati! Am o idee! Ma voi duce sa ii caut!
Paco: Ca sa te pierzi si tu??? Mai bine nu!
Kesy: Ai dreptate...dar daca nu vin peste jumatate de ora ma duc!!! Sper ca nimeni nu a fost ranit...
-Intre timp....Intr-un univers paralel....-
~~~~~~~~~~: Cine sunt acesti intrusi?....
~~~~~~~~~~: Ei l-au tulburat de El...
~~~~~~~~~~: Pe Preamaritul Nostru?? Aceste animale merita a fi PEDEPSITE!!!...
~~~~~~~~~~: Propun sa ii inchidem intr-un univers...Din care sa nu mai scape...
~~~~~~~~~~: Asa va fi!!!.............
Dupa acesta conversatie a spiritelor,prietenii nostrii isi recapata cunostinta...
Emma: Vaai... ce s-a intamplat?
Teressa: Nu stiu...Unde suntem?
Ron: Fetelor....de ce ne-ati urmarit?
Candy: Am vrut sa vedem ce faceti! Credeam ca mergeti la o petrecere,nu sa contactati un spirit malefic!
Trompy: Nu asta este grija noastra acum! Conteaza unde suntem!
Lily: Eu chiar nu stiu! Totul e in ceata... Abia daca va vad pe voi!
Chris: Macar stim ca suntem in siguranta...cred....
Wayne: Ti se pare ca suntem unde trebuie???
Linda: Nu e vina noastra ca voi v-ati comportat ca niste nebuni! Puteam sa murim pe loc!
Snowy: Linda are dreptate! Este un noroc ca suntem aici!
Nick: Ce pot sa zic! Spui asta doar pentru ca o placi!
Candy: Nick,te-ai gandit vreodata sa nu mai fi ASA de nesimtit??
Emma: Toata lumea,TACETI! Cred ca se surpa pamantul pe care stam!
Cu totii: AAAAAAAAAA!
Intr-adevar,pamantul pe care stateau se surpa...Peste cateva secunde,ei aterizasera din nou pe iarba...ceata se risipea...
Lily: Uraa! Am ajuns acasa!
Wayne: Nu te grabi...Asta nu e padurea!
Teressa: Nu este nici Kinzville...
Nick: PERFECT! Acum,ne-am ratacit!
Candy: Ce vom face acum?
Snowy: Nu stiu...
Trompy: Uitati acolo!!! Cred ca este un cartier!
Emma: Asa e! Haideti!
Toata lumea mersese,pana cand ajunsesera...
Wayne: Sa cerem ajutor cuiva...
Linda: Alooo?? E cineva???
Ei incercara la toate usile,dar nimeni nu era acasa...cel putin,asa credeau ei...
Lily: Ar trebuii sa gasim o casa in care sa stam!
Prietenii au tot incercat,dar usile erau incuiate.Au incercat sa le sparga,dar nu au reusit.Au incercat sa sparga si ferestrele,sa urce pe acoperis sau sa sape un tunel prin care sa ajunga in case...dar totul parca era protejat de un scut invincibil...
Chris: Acum ce ne facem?
Teressa: Hey! La casa aia nu am incercat!
Emma: Vrei sa mergem acolo?! Pare bantuita... Uita-te unpic la ea! E neagra si vin sunete ciudate de acolo...
Deodata,un fulger era sa-i atace pe prieteni...iar mai multe spirite apareau de nicaieri...
Nick: MAI CONTEAZA CUM ARATA?? HAIDETI PANA NU NE PRIND FANTOMELE!!!
Amicii nostrii au fugit/zburat/inotat cat i-au tinut labele/aripile/inotatoarele. Usa se deschisese imediat cand ei atinsesera pragul...
Cu totii: AJUTOOOOR!!!
Va urma...
WoW!!super idee!!
Pufarina- Webkinz Jr.
Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
ms voi mai posta curand! vreau sa va mai tin unpic in suspans!
SuperPaulicaDragutica a scris:Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
ms voi mai posta curand! vreau sa va mai tin unpic in suspans!
Pufarina- Webkinz Jr.
Din episodul anterios...
"Amicii nostrii au fugit/zburat/inotat cat i-au tinut labele/aripile/inotatoarele. Usa se deschisese imediat cand ei atinsesera pragul...
Cu totii: AJUTOOOOR!!! "
WEBKINZ LIFE <3 !!!!!!!!!
Deodata,prietenii nostrii si-au dat seama cine batea la usa...
Wayne: Oh nu!!!!!!!!!!!! Lily este afara!!!!
Cu totii: LILY!!! VENIM DUPA TINEE!!!
Imediat,ei ii deschisesera usa...
Lily: FANTOMELE SUNT LA CASA DE ALATURI!!!!!!!!!!!!!!! SUNT NERVOSI!!!!!!!!!!!!! REPEDE,SA BARICADAM USA SI SA NE ASCUNDEM!!!!!
Amicii luara tot ce apucara: scaune,scanduri,cutii,astfel incat sa nu poata intra nimeni in casa! Chiar dupa ce terminara,un spirit smulse usa din temelii!!!!!!!!!
Chris: TOATA LUMEA,HAI SA NE ASCUNDEM!!!!!!!!!
Toata lumea fugi spre etaj. Fugeau pe coridoare de mancau pamantul! Nici spiritul nu se lasa mai imprejos! In cele din urma,Teressa zari o scara care ducea spre pod...Acolo prietenii s-au ascuns dupa diferite mobiliere...pana cand....
Snowy: Uitati ce am gasit!!!! Pare a fi o potiune care te face invizibil!!!!
Asa ca,toata lumea a baut. Din nefericire,spiritul putea vedea orice era vizibil sau invizibil...
Ron: Se indreapta spre noi!!
Chiar atunci,Linda apuca o bagheta si striga:
Linda: ABI HINC,SPIRITUM!!!!!
Cand rosti vraja,stafia disparu,precum si celelalte din preajma.Vremea se linisti...soarele a aparut...
Emma: Linda,ne-ai salvat!!!!!!!
Cei din preajma: URAAAA!
Linda: Stati...ce s-a intamplat? Au plecat spiritele??
Candy: Da,au plecat! Tu le-ai alungat!
Linda: Dar eu nu am facut nimic!
Trompy: Cum adica?
Linda: Tot ce tin eu minte este ca am baut potiunea de invizibilitate si ca spiritul ne-a vazut...cand am clipit v-am vazut pe voi,cum ma aclamati!
Nick: Ei bine,tu a luat o bagheta,si ai rostit ceva intr-o limba ciudata...
Abby: Nu conteaza! Tu tot ne-ai salvat,chiar daca iti amintesti sau nu!
Dupa ce terminara discutia,amicii au inceput sa exploreze casa...
Wayne: Ce chestii tari!
Emma: Mie imi par periculoase! Sunt tot felul de semne vrajitoresti,chestii negre si bizare...
Ron: Ar trebui sa iti reamintesc ca unul dintre aceste lucruri "bizare" (bagheta) ne-a scapat viata!
Chris: Wow!!! O carte de vraji!
Lily: Linda,poate ar trebui sa inveti vrajile!
Linda: V-am spus ca eu nu imi amintesc sa fi facut asta! Plus ca aceasta carte este in latina!!!!
Snowy: Pai vraja pe care ai spus-o parea in latina!
Linda: Oricum,ar trebui sa mergem sa ne odihnim unpic...
Teressa: Dar ai vazut cum apar spiritele din clipa in clipa!!!! Trebuie sa facem cu randul la pazit!
Candy: Oricum,eu nu am somn! Voi sta eu!
Abby: La fel si eu!
Trompy: Ok! Restul,hai sa ne cautam camere...
Cand ei coborara un etaj,au fost total surprinsi!!!! Doua camere FOARTE mari (una pentru fete si una pentru baieti) avea numarul exact de paturi pentru fiecare.Nu numai,existau deasupra lor si placute cu numele respectivului propietar.
Nick: Ce ciudat! Oricum,sunt obosit! Ma duc sa dorm...
Toata lumea (in afara de Abby si Candy) s-au dus la culcare...
Intre timp,sa revenim la amicii nostrii din WebkinzWorld!!!
Vremea nu se potoli nicicum.Ba chiar sa inrautati! Kesy devenea din ce in ce mai alarmata...
Kesy: Am promis ca voi pleca,asa ca,ma duc sa-mi iau masina si sa ne cautam fratii!!!
Trudi: Dar uita-te unpic afara!!! Este o vreme ingrozitoare!!!
Deodata,Jake,Katelynn si Kitty (cea mai buna prietena a lui Kesy) intrara pe usa.
Paco: Prieteni!! Sunteti bine???
Kitty&Jake: Da,suntem...partial. Mai multe case (precum si ale noastre) au fost distruse .
Katelynn: EI BINE,EU MA SIMT GROAZNIC!!! ULTIMA DATA CAND AM CUMPARAT CEVA CU SUPER-CARDUL MEU PLACAT CU AUR A FOST ACUM...4 ORE!!!!
Jake: Mda... Ai putea sa nu te plangi atata?!
Katelynn: Jackey!!!!!!! Cum poti sa imi spui asa ceva?! Sunt placintica ta!!
Jake: Ei bine,acum nu vei mai fi asa ceva pentru mine!!! M-am saturat sa stau cu o fitoasa ca tine!!! NE DESPARTIM!!!!!!!
Katelynn: OK!!! Oricum,imi este deja mult mai bine fara tine! Nu mai trebuie sa cheltui alti bani pe cadourile de ziua ta!
Kitty: Ce nepoliticos! Ar trebui sa fii macar buna cu Kesy,deoarece stai sub acoperisul ei!
Katelynn: Nu voi mai sta sub cocioaba asta cu vreo 15 camere!!! Ma voi duce la vila mea din Paris!!! Imi voi suna chiar acum agentii ca sa ma duca!
Va urma...
"Amicii nostrii au fugit/zburat/inotat cat i-au tinut labele/aripile/inotatoarele. Usa se deschisese imediat cand ei atinsesera pragul...
Cu totii: AJUTOOOOR!!! "
WEBKINZ LIFE <3 !!!!!!!!!
Deodata,prietenii nostrii si-au dat seama cine batea la usa...
Wayne: Oh nu!!!!!!!!!!!! Lily este afara!!!!
Cu totii: LILY!!! VENIM DUPA TINEE!!!
Imediat,ei ii deschisesera usa...
Lily: FANTOMELE SUNT LA CASA DE ALATURI!!!!!!!!!!!!!!! SUNT NERVOSI!!!!!!!!!!!!! REPEDE,SA BARICADAM USA SI SA NE ASCUNDEM!!!!!
Amicii luara tot ce apucara: scaune,scanduri,cutii,astfel incat sa nu poata intra nimeni in casa! Chiar dupa ce terminara,un spirit smulse usa din temelii!!!!!!!!!
Chris: TOATA LUMEA,HAI SA NE ASCUNDEM!!!!!!!!!
Toata lumea fugi spre etaj. Fugeau pe coridoare de mancau pamantul! Nici spiritul nu se lasa mai imprejos! In cele din urma,Teressa zari o scara care ducea spre pod...Acolo prietenii s-au ascuns dupa diferite mobiliere...pana cand....
Snowy: Uitati ce am gasit!!!! Pare a fi o potiune care te face invizibil!!!!
Asa ca,toata lumea a baut. Din nefericire,spiritul putea vedea orice era vizibil sau invizibil...
Ron: Se indreapta spre noi!!
Chiar atunci,Linda apuca o bagheta si striga:
Linda: ABI HINC,SPIRITUM!!!!!
Cand rosti vraja,stafia disparu,precum si celelalte din preajma.Vremea se linisti...soarele a aparut...
Emma: Linda,ne-ai salvat!!!!!!!
Cei din preajma: URAAAA!
Linda: Stati...ce s-a intamplat? Au plecat spiritele??
Candy: Da,au plecat! Tu le-ai alungat!
Linda: Dar eu nu am facut nimic!
Trompy: Cum adica?
Linda: Tot ce tin eu minte este ca am baut potiunea de invizibilitate si ca spiritul ne-a vazut...cand am clipit v-am vazut pe voi,cum ma aclamati!
Nick: Ei bine,tu a luat o bagheta,si ai rostit ceva intr-o limba ciudata...
Abby: Nu conteaza! Tu tot ne-ai salvat,chiar daca iti amintesti sau nu!
Dupa ce terminara discutia,amicii au inceput sa exploreze casa...
Wayne: Ce chestii tari!
Emma: Mie imi par periculoase! Sunt tot felul de semne vrajitoresti,chestii negre si bizare...
Ron: Ar trebui sa iti reamintesc ca unul dintre aceste lucruri "bizare" (bagheta) ne-a scapat viata!
Chris: Wow!!! O carte de vraji!
Lily: Linda,poate ar trebui sa inveti vrajile!
Linda: V-am spus ca eu nu imi amintesc sa fi facut asta! Plus ca aceasta carte este in latina!!!!
Snowy: Pai vraja pe care ai spus-o parea in latina!
Linda: Oricum,ar trebui sa mergem sa ne odihnim unpic...
Teressa: Dar ai vazut cum apar spiritele din clipa in clipa!!!! Trebuie sa facem cu randul la pazit!
Candy: Oricum,eu nu am somn! Voi sta eu!
Abby: La fel si eu!
Trompy: Ok! Restul,hai sa ne cautam camere...
Cand ei coborara un etaj,au fost total surprinsi!!!! Doua camere FOARTE mari (una pentru fete si una pentru baieti) avea numarul exact de paturi pentru fiecare.Nu numai,existau deasupra lor si placute cu numele respectivului propietar.
Nick: Ce ciudat! Oricum,sunt obosit! Ma duc sa dorm...
Toata lumea (in afara de Abby si Candy) s-au dus la culcare...
Intre timp,sa revenim la amicii nostrii din WebkinzWorld!!!
Vremea nu se potoli nicicum.Ba chiar sa inrautati! Kesy devenea din ce in ce mai alarmata...
Kesy: Am promis ca voi pleca,asa ca,ma duc sa-mi iau masina si sa ne cautam fratii!!!
Trudi: Dar uita-te unpic afara!!! Este o vreme ingrozitoare!!!
Deodata,Jake,Katelynn si Kitty (cea mai buna prietena a lui Kesy) intrara pe usa.
Paco: Prieteni!! Sunteti bine???
Kitty&Jake: Da,suntem...partial. Mai multe case (precum si ale noastre) au fost distruse .
Katelynn: EI BINE,EU MA SIMT GROAZNIC!!! ULTIMA DATA CAND AM CUMPARAT CEVA CU SUPER-CARDUL MEU PLACAT CU AUR A FOST ACUM...4 ORE!!!!
Jake: Mda... Ai putea sa nu te plangi atata?!
Katelynn: Jackey!!!!!!! Cum poti sa imi spui asa ceva?! Sunt placintica ta!!
Jake: Ei bine,acum nu vei mai fi asa ceva pentru mine!!! M-am saturat sa stau cu o fitoasa ca tine!!! NE DESPARTIM!!!!!!!
Katelynn: OK!!! Oricum,imi este deja mult mai bine fara tine! Nu mai trebuie sa cheltui alti bani pe cadourile de ziua ta!
Kitty: Ce nepoliticos! Ar trebui sa fii macar buna cu Kesy,deoarece stai sub acoperisul ei!
Katelynn: Nu voi mai sta sub cocioaba asta cu vreo 15 camere!!! Ma voi duce la vila mea din Paris!!! Imi voi suna chiar acum agentii ca sa ma duca!
Va urma...
Personaj nou (lool stiu ca-s multee ):
Kitty- Simple cat. Ea este foarte buna la scoala (la fel ca si cea mai buna a ei),e innebunita dupa briose,iubeste culoarea galbena si ii place sa isi petreaca timpul cu prietenii ei sau sa mearga la Curio Shop.Ea este cea mai buna prietena a lui Kesy.
(Alte personaje care vor aparea curand):
Kitty- Simple cat. Ea este foarte buna la scoala (la fel ca si cea mai buna a ei),e innebunita dupa briose,iubeste culoarea galbena si ii place sa isi petreaca timpul cu prietenii ei sau sa mearga la Curio Shop.Ea este cea mai buna prietena a lui Kesy.
(Alte personaje care vor aparea curand):
Mdeah,dar din pacate copiata....Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
anootza a scris:Mdeah,dar din pacate copiata....Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
de unde?
oricum,nu vreau sa ma cert
De unde??anootza a scris:Mdeah,dar din pacate copiata....Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
Pufarina- Webkinz Jr.
Uite-te pe Magic Story Daca nu,chiar pe micro-ul meuPufarina a scris:De unde??anootza a scris:Mdeah,dar din pacate copiata....Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
Eu cred ca PaulicaDragutica ar putea face o emisiune la televizor.Ea s-a inspirat din viata reala, toate personajele fiind existente in ebkinz World.Si eu am cont pe ebkinz si macar nu sunt ca cineva ce e fitos(ma refer la cea care a spus ca idea e copiata)
CoolEVER- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Stiri si Sfaturi Webkinz + show-ul glumelor si al bancurilor+Impreuna cu Melly+Poze webkinz by doriutza
» Uite ce am primit/luat!!!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Stiri si Sfaturi Webkinz + show-ul glumelor si al bancurilor+Impreuna cu Melly+Poze webkinz by doriutza
» Uite ce am primit/luat!!!
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum