Webkinz Life <3
+4
bidrye
anootza
maria.maracine.
PaulicaDragutica :)
8 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Webkinz Life <3
Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
ms voi mai posta curand! vreau sa va mai tin unpic in suspans!
PaulicaDragutica :)- Figurina Webkinz
SuperPaulicaDragutica a scris:Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
ms voi mai posta curand! vreau sa va mai tin unpic in suspans!
Pufarina- Webkinz Jr.
Din episodul anterios...
"Amicii nostrii au fugit/zburat/inotat cat i-au tinut labele/aripile/inotatoarele. Usa se deschisese imediat cand ei atinsesera pragul...
Linda: Pfiuuu! Ce bine ca am scapat!
Dar,cineva vroia sa sparga usa...aproape ca o distrugea...
Cu totii: AJUTOOOOR!!! "
WEBKINZ LIFE <3 !!!!!!!!!
Deodata,prietenii nostrii si-au dat seama cine batea la usa...
Wayne: Oh nu!!!!!!!!!!!! Lily este afara!!!!
Cu totii: LILY!!! VENIM DUPA TINEE!!!
Imediat,ei ii deschisesera usa...
Lily: FANTOMELE SUNT LA CASA DE ALATURI!!!!!!!!!!!!!!! SUNT NERVOSI!!!!!!!!!!!!! REPEDE,SA BARICADAM USA SI SA NE ASCUNDEM!!!!!
Amicii luara tot ce apucara: scaune,scanduri,cutii,astfel incat sa nu poata intra nimeni in casa! Chiar dupa ce terminara,un spirit smulse usa din temelii!!!!!!!!!
Chris: TOATA LUMEA,HAI SA NE ASCUNDEM!!!!!!!!!
Toata lumea fugi spre etaj. Fugeau pe coridoare de mancau pamantul! Nici spiritul nu se lasa mai imprejos! In cele din urma,Teressa zari o scara care ducea spre pod...Acolo prietenii s-au ascuns dupa diferite mobiliere...pana cand....
Snowy: Uitati ce am gasit!!!! Pare a fi o potiune care te face invizibil!!!!
Asa ca,toata lumea a baut. Din nefericire,spiritul putea vedea orice era vizibil sau invizibil...
Ron: Se indreapta spre noi!!
Chiar atunci,Linda apuca o bagheta si striga:
Linda: ABI HINC,SPIRITUM!!!!!
Cand rosti vraja,stafia disparu,precum si celelalte din preajma.Vremea se linisti...soarele a aparut...
Emma: Linda,ne-ai salvat!!!!!!!
Cei din preajma: URAAAA!
Linda: Stati...ce s-a intamplat? Au plecat spiritele??
Candy: Da,au plecat! Tu le-ai alungat!
Linda: Dar eu nu am facut nimic!
Trompy: Cum adica?
Linda: Tot ce tin eu minte este ca am baut potiunea de invizibilitate si ca spiritul ne-a vazut...cand am clipit v-am vazut pe voi,cum ma aclamati!
Nick: Ei bine,tu a luat o bagheta,si ai rostit ceva intr-o limba ciudata...
Abby: Nu conteaza! Tu tot ne-ai salvat,chiar daca iti amintesti sau nu!
Dupa ce terminara discutia,amicii au inceput sa exploreze casa...
Wayne: Ce chestii tari!
Emma: Mie imi par periculoase! Sunt tot felul de semne vrajitoresti,chestii negre si bizare...
Ron: Ar trebui sa iti reamintesc ca unul dintre aceste lucruri "bizare" (bagheta) ne-a scapat viata!
Chris: Wow!!! O carte de vraji!
Lily: Linda,poate ar trebui sa inveti vrajile!
Linda: V-am spus ca eu nu imi amintesc sa fi facut asta! Plus ca aceasta carte este in latina!!!!
Snowy: Pai vraja pe care ai spus-o parea in latina!
Linda: Oricum,ar trebui sa mergem sa ne odihnim unpic...
Teressa: Dar ai vazut cum apar spiritele din clipa in clipa!!!! Trebuie sa facem cu randul la pazit!
Candy: Oricum,eu nu am somn! Voi sta eu!
Abby: La fel si eu!
Trompy: Ok! Restul,hai sa ne cautam camere...
Cand ei coborara un etaj,au fost total surprinsi!!!! Doua camere FOARTE mari (una pentru fete si una pentru baieti) avea numarul exact de paturi pentru fiecare.Nu numai,existau deasupra lor si placute cu numele respectivului propietar.
Nick: Ce ciudat! Oricum,sunt obosit! Ma duc sa dorm...
Toata lumea (in afara de Abby si Candy) s-au dus la culcare...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Intre timp,sa revenim la amicii nostrii din WebkinzWorld!!!
Vremea nu se potoli nicicum.Ba chiar sa inrautati! Kesy devenea din ce in ce mai alarmata...
Kesy: Am promis ca voi pleca,asa ca,ma duc sa-mi iau masina si sa ne cautam fratii!!!
Trudi: Dar uita-te unpic afara!!! Este o vreme ingrozitoare!!!
Deodata,Jake,Katelynn si Kitty (cea mai buna prietena a lui Kesy) intrara pe usa.
Paco: Prieteni!! Sunteti bine???
Kitty&Jake: Da,suntem...partial. Mai multe case (precum si ale noastre) au fost distruse .
Katelynn: EI BINE,EU MA SIMT GROAZNIC!!! ULTIMA DATA CAND AM CUMPARAT CEVA CU SUPER-CARDUL MEU PLACAT CU AUR A FOST ACUM...4 ORE!!!!
Jake: Mda... Ai putea sa nu te plangi atata?!
Katelynn: Jackey!!!!!!! Cum poti sa imi spui asa ceva?! Sunt placintica ta!!
Jake: Ei bine,acum nu vei mai fi asa ceva pentru mine!!! M-am saturat sa stau cu o fitoasa ca tine!!! NE DESPARTIM!!!!!!!
Katelynn: OK!!! Oricum,imi este deja mult mai bine fara tine! Nu mai trebuie sa cheltui alti bani pe cadourile de ziua ta!
Kitty: Ce nepoliticos! Ar trebui sa fii macar buna cu Kesy,deoarece stai sub acoperisul ei!
Katelynn: Nu voi mai sta sub cocioaba asta cu vreo 15 camere!!! Ma voi duce la vila mea din Paris!!! Imi voi suna chiar acum agentii ca sa ma duca!
Va urma...
"Amicii nostrii au fugit/zburat/inotat cat i-au tinut labele/aripile/inotatoarele. Usa se deschisese imediat cand ei atinsesera pragul...
Linda: Pfiuuu! Ce bine ca am scapat!
Dar,cineva vroia sa sparga usa...aproape ca o distrugea...
Cu totii: AJUTOOOOR!!! "
WEBKINZ LIFE <3 !!!!!!!!!
Deodata,prietenii nostrii si-au dat seama cine batea la usa...
Wayne: Oh nu!!!!!!!!!!!! Lily este afara!!!!
Cu totii: LILY!!! VENIM DUPA TINEE!!!
Imediat,ei ii deschisesera usa...
Lily: FANTOMELE SUNT LA CASA DE ALATURI!!!!!!!!!!!!!!! SUNT NERVOSI!!!!!!!!!!!!! REPEDE,SA BARICADAM USA SI SA NE ASCUNDEM!!!!!
Amicii luara tot ce apucara: scaune,scanduri,cutii,astfel incat sa nu poata intra nimeni in casa! Chiar dupa ce terminara,un spirit smulse usa din temelii!!!!!!!!!
Chris: TOATA LUMEA,HAI SA NE ASCUNDEM!!!!!!!!!
Toata lumea fugi spre etaj. Fugeau pe coridoare de mancau pamantul! Nici spiritul nu se lasa mai imprejos! In cele din urma,Teressa zari o scara care ducea spre pod...Acolo prietenii s-au ascuns dupa diferite mobiliere...pana cand....
Snowy: Uitati ce am gasit!!!! Pare a fi o potiune care te face invizibil!!!!
Asa ca,toata lumea a baut. Din nefericire,spiritul putea vedea orice era vizibil sau invizibil...
Ron: Se indreapta spre noi!!
Chiar atunci,Linda apuca o bagheta si striga:
Linda: ABI HINC,SPIRITUM!!!!!
Cand rosti vraja,stafia disparu,precum si celelalte din preajma.Vremea se linisti...soarele a aparut...
Emma: Linda,ne-ai salvat!!!!!!!
Cei din preajma: URAAAA!
Linda: Stati...ce s-a intamplat? Au plecat spiritele??
Candy: Da,au plecat! Tu le-ai alungat!
Linda: Dar eu nu am facut nimic!
Trompy: Cum adica?
Linda: Tot ce tin eu minte este ca am baut potiunea de invizibilitate si ca spiritul ne-a vazut...cand am clipit v-am vazut pe voi,cum ma aclamati!
Nick: Ei bine,tu a luat o bagheta,si ai rostit ceva intr-o limba ciudata...
Abby: Nu conteaza! Tu tot ne-ai salvat,chiar daca iti amintesti sau nu!
Dupa ce terminara discutia,amicii au inceput sa exploreze casa...
Wayne: Ce chestii tari!
Emma: Mie imi par periculoase! Sunt tot felul de semne vrajitoresti,chestii negre si bizare...
Ron: Ar trebui sa iti reamintesc ca unul dintre aceste lucruri "bizare" (bagheta) ne-a scapat viata!
Chris: Wow!!! O carte de vraji!
Lily: Linda,poate ar trebui sa inveti vrajile!
Linda: V-am spus ca eu nu imi amintesc sa fi facut asta! Plus ca aceasta carte este in latina!!!!
Snowy: Pai vraja pe care ai spus-o parea in latina!
Linda: Oricum,ar trebui sa mergem sa ne odihnim unpic...
Teressa: Dar ai vazut cum apar spiritele din clipa in clipa!!!! Trebuie sa facem cu randul la pazit!
Candy: Oricum,eu nu am somn! Voi sta eu!
Abby: La fel si eu!
Trompy: Ok! Restul,hai sa ne cautam camere...
Cand ei coborara un etaj,au fost total surprinsi!!!! Doua camere FOARTE mari (una pentru fete si una pentru baieti) avea numarul exact de paturi pentru fiecare.Nu numai,existau deasupra lor si placute cu numele respectivului propietar.
Nick: Ce ciudat! Oricum,sunt obosit! Ma duc sa dorm...
Toata lumea (in afara de Abby si Candy) s-au dus la culcare...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Intre timp,sa revenim la amicii nostrii din WebkinzWorld!!!
Vremea nu se potoli nicicum.Ba chiar sa inrautati! Kesy devenea din ce in ce mai alarmata...
Kesy: Am promis ca voi pleca,asa ca,ma duc sa-mi iau masina si sa ne cautam fratii!!!
Trudi: Dar uita-te unpic afara!!! Este o vreme ingrozitoare!!!
Deodata,Jake,Katelynn si Kitty (cea mai buna prietena a lui Kesy) intrara pe usa.
Paco: Prieteni!! Sunteti bine???
Kitty&Jake: Da,suntem...partial. Mai multe case (precum si ale noastre) au fost distruse .
Katelynn: EI BINE,EU MA SIMT GROAZNIC!!! ULTIMA DATA CAND AM CUMPARAT CEVA CU SUPER-CARDUL MEU PLACAT CU AUR A FOST ACUM...4 ORE!!!!
Jake: Mda... Ai putea sa nu te plangi atata?!
Katelynn: Jackey!!!!!!! Cum poti sa imi spui asa ceva?! Sunt placintica ta!!
Jake: Ei bine,acum nu vei mai fi asa ceva pentru mine!!! M-am saturat sa stau cu o fitoasa ca tine!!! NE DESPARTIM!!!!!!!
Katelynn: OK!!! Oricum,imi este deja mult mai bine fara tine! Nu mai trebuie sa cheltui alti bani pe cadourile de ziua ta!
Kitty: Ce nepoliticos! Ar trebui sa fii macar buna cu Kesy,deoarece stai sub acoperisul ei!
Katelynn: Nu voi mai sta sub cocioaba asta cu vreo 15 camere!!! Ma voi duce la vila mea din Paris!!! Imi voi suna chiar acum agentii ca sa ma duca!
Va urma...
Personaj nou (lool stiu ca-s multee ):
Kitty- Simple cat. Ea este foarte buna la scoala (la fel ca si cea mai buna a ei),e innebunita dupa briose,iubeste culoarea galbena si ii place sa isi petreaca timpul cu prietenii ei sau sa mearga la Curio Shop.Ea este cea mai buna prietena a lui Kesy.
(Alte personaje care vor aparea curand):
Kitty- Simple cat. Ea este foarte buna la scoala (la fel ca si cea mai buna a ei),e innebunita dupa briose,iubeste culoarea galbena si ii place sa isi petreaca timpul cu prietenii ei sau sa mearga la Curio Shop.Ea este cea mai buna prietena a lui Kesy.
(Alte personaje care vor aparea curand):
Mdeah,dar din pacate copiata....Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
anootza- Webkinz Signature
anootza a scris:Mdeah,dar din pacate copiata....Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
de unde?
oricum,nu vreau sa ma cert
De unde??anootza a scris:Mdeah,dar din pacate copiata....Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
Pufarina- Webkinz Jr.
Uite-te pe Magic Story Daca nu,chiar pe micro-ul meuPufarina a scris:De unde??anootza a scris:Mdeah,dar din pacate copiata....Pufarina a scris:WoW!!super idee!!
anootza- Webkinz Signature
Eu cred ca PaulicaDragutica ar putea face o emisiune la televizor.Ea s-a inspirat din viata reala, toate personajele fiind existente in ebkinz World.Si eu am cont pe ebkinz si macar nu sunt ca cineva ce e fitos(ma refer la cea care a spus ca idea e copiata)
CoolEVER- Vizitator
Va roog,veniti pe microsite-ul meu Lapticios? Iti multumesc!
Laptic- Gen : Stare de spirit : Lapticioasa
Localizare : Pe raftul 2 in frigider.
KinzCash : 129639
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Stiri si Sfaturi Webkinz + show-ul glumelor si al bancurilor+Impreuna cu Melly+Poze webkinz by doriutza
» Uite ce am primit/luat!!!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Stiri si Sfaturi Webkinz + show-ul glumelor si al bancurilor+Impreuna cu Melly+Poze webkinz by doriutza
» Uite ce am primit/luat!!!
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum