Ahadi's life
5 participanți
Pagina 1 din 1
Ahadi's life
Stiu ca mai am deja un microsite,dar aici am creeat unul dupa filmul The Lion King,si voi creea eu propriile mele povestioare cu Simba,Nala,Kiara,Kovu etc. Chiar daca se va uni,am vrut sa creez unul nou ptc nu are nici o legatura cu microul meu =]
Voi incepe imediat sa postez xD
Voi incepe imediat sa postez xD
Ultima editare efectuata de catre anootza in Sam 29 Dec 2012, 11:56 am, editata de 1 ori
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221141
Re: Ahadi's life
1.Ok
2.Deabea astept :]
3.Nu cred ca se vor uni prea curand fiinca nu avem admin
4.Puteai sa-ti faci un cont special pentru acest microsite .
2.Deabea astept :]
3.Nu cred ca se vor uni prea curand fiinca nu avem admin
4.Puteai sa-ti faci un cont special pentru acest microsite .
BlueRose- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 149983
- sa fie super micro-ul;
- vreau sa pui si poze;
- sa faci o scurta prezentare a personajelor te rog, ca eu nu ii conosc ( nu am vazut filmul )
- BAFTA !
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Off,mi s-a blocat laptop-ul cu prima mea postare...In fine,o sa prezint personajele imediat
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Ok,sa incep cu o mica prezentare a personajelor =]
El este Simba,puiul regelui Mufasa,urmasul la tron.Mufasa murind,i-a dat o lectie de viata lui Simba,acesta ajungand tot acasa
Ea este Nala,prietena lui Simba din copilarie,care cu timpul ii devine perechea loiala <3
El este Timon,o suricata,prietenul cel mai bun al lui Simba,si al lui Pumbaa =]
El este Pumbaa,cu micul Timon tinandu-i gura =]]
Ea este Zira,perechea malefica a lui Scar.Aceasta este izgonita din pridelands in urma mortii lui Scar,ea incercand din rasputeri sa ii distruga pe Simba si familia sa
El este Kovu,fiul Zirei si al lui Scar.Acesta este invatat de mama sa sa il omoare pe Simba,dar cand o intalneste pe Kiara,se aprinde o scanteie intre ei.
Si in sfarsit ciresica de pe tort,Kiara.Ea este fiica lui Simba si a Nalei.Ea este ambitioasa,si se duce in Outlands,dar asta nu-i prieste prea bine,creand un razboi si mai mare decat era intre Zira si Simba
El este Simba,puiul regelui Mufasa,urmasul la tron.Mufasa murind,i-a dat o lectie de viata lui Simba,acesta ajungand tot acasa
Ea este Nala,prietena lui Simba din copilarie,care cu timpul ii devine perechea loiala <3
El este Timon,o suricata,prietenul cel mai bun al lui Simba,si al lui Pumbaa =]
El este Pumbaa,cu micul Timon tinandu-i gura =]]
Ea este Zira,perechea malefica a lui Scar.Aceasta este izgonita din pridelands in urma mortii lui Scar,ea incercand din rasputeri sa ii distruga pe Simba si familia sa
El este Kovu,fiul Zirei si al lui Scar.Acesta este invatat de mama sa sa il omoare pe Simba,dar cand o intalneste pe Kiara,se aprinde o scanteie intre ei.
Si in sfarsit ciresica de pe tort,Kiara.Ea este fiica lui Simba si a Nalei.Ea este ambitioasa,si se duce in Outlands,dar asta nu-i prieste prea bine,creand un razboi si mai mare decat era intre Zira si Simba
El este Kopa,fiul lui Simba.Acesta a fost omorat de Zira,de unde si razboiul intre cele doua familii.
Ea este Vitani,fiica Zirei,si iubita lui Kopa.Cand Zira i-a prins impreuna,l-a omorat pe Kopa.
El este Nuka,fiul cel mare al Zirei,si fiul legitim al lui Scar.Acesta este invidios pe Kovu ca ii este urmas la tron lui Scar,si incearca sa creasca in ochii mamei lui,avand un sfarsit tragic.A fost prietenul din copilarie al lui Kopa
El este Zazu,pasarea de incredere a lui Simba,care,a fost si prieten din copilarie cu Mufasa,si i-a fost si lui Mufasa partener.
Acesta este Mufasa,regele junglei,si tatal lui Simba.Acesta este omorat de Scar,fratele sau.Dar in serialul meu inca va mai fii in viata...
El este Scar,fratele lui Mufasa care a fost omorat de catre Simba.In acelasi timp ca si Mufasa,fiul lui Ahadi.
El este Ahadi,tatal lui Mufasa si Scar.Acesta nu va aparea in serialul meu,dar totusi il mentionez
Ea este Uru,perechea lui Ahadi,si mama lui Mufasa si Scar.Aceasta a fost omorata de Ahadi...In poza este insotita de Scar si Mufasa,Mufasa fiind cel galbui,si Scar cel maroniu.Ea il favoriza pe Scar pentru ca acesta era exclus de tatal sau,dar Uru in acelasi timp il iubea enorm si pe Mufasa
P.S:Mufasa era mai mare decat Scar...
The beggining....
Ca orice poveste,si povestea noastra are un inceput.Erau zile secetoase in Savana,ca de obicei.Soarele stralucea,pastrandu-si locul vesnic pe cer.
Pe atunci,multi lei existau in Savana,dar numai unul singur domnea peste tot tinutul.Acela era regele Ahadi.El era un rege brav si foarte siret.La prima vedere aveai impresia cand il vedeai ca este o fiara salbatica,dar cand ajungeai sa-l cunosti,era un leu ca oricare altul,unul bland ce-si vedea de viata lui.Totul avea sa se schimbe cand a intalnit-o pe frumoasa Uru,o leoaica desteapta si iscusita in vanat.Ei,cunoscandu-se de mici "copii",s-au acomodat repede unul cu celalalt.Asa Uru a devenit regina regatului,domnind si supraveghiind alaturi de Ahadi regatul.
Timpul trecu repede,iar Uru urma sa nasca un pui.Ahadi,dorindu-si sa fie baiat pentru a domni in locul lui,dorinta i s-a indeplinit.
Uru a nascut un pui de leu,mic dar totusi era curajos din primele clipe de viata.Cei doi au hotarat sa-l numeasca Mufasa.
Ei,si Mufasa crescu repede,si se facu un pui de leu grasut,curajos si indraznet.
Dar totusi,avea sa nasca Uru inca un pui.Acesta trebuia sa-i fie frate lui Mufasa,un probabil urmas la tron.S-a nascut si acesta,numindu-se Taka.
Mufasa si Taka au crescut impreuna,ca niste frati adevarati.Mufasa il apara si il iubea foarte mult pe Taka,protejandu-l ca pe propriul pui.Dar un incident avea sa schimbe totul...
----------------------------------------------------------
Era o zi insorita,dupa cum am zis...
Taka:Mufasa,haide sa mergem in Outland's!Sa ne intalnim cu prietenii nostri,hienele
Mufasa:Stii prea bine,Taka,ca nu avem voie acolo!Si ca frate mai mare si viitor urmas la tron,iti interzic sa mergi acolo!Altfel stii prea bine ca vei avea de a face din nou cu tata...Si mama,cat de mult te-ar iubi ea,nu-ti va mai putea sari in ajutor!
Taka:Dar tu mereu esti favorizat!Tata pe tine te iubeste mai mult,iar pe mine ma exclude...De ce crezi ca sunt favorizat de mama...
Mufasa:Daca te duci,te voi pari lui tata!
Taka:Nu ai de gand,eu oricum ma duc!Macar acolo am niste prieteni adevarati!
Mufasa: =[
--------------------------------------------
Sarabi:Buna,Mufasa!Unde este Taka...Eu si Zira am venit sa ne jucam cu voi
Mufasa:Taka s-a dus in Outland's...
Zira&Sarabi:Din nou....
Sarafina:Off,mereu pleaca...Ar trebui sa-l punem in lanturi
Mufasa:Nici chiar asa...Pana la urma oricum il va descoperi tata...
Sarabi:asa este!
---------------------------------------------------------
Mufasa:Tata,tataaaa!
Ahadi:CE,ceee!!!!CE e asa de important fiule,ii trezesti pe toti
Mufasa:Taka s-a dus la hiene in Outland's...
Ahadi:POFTIIIIM Nici sa nu indrazneasca....
--------------------------------------------------------
Ahadi s-a dus dupa Taka,si s-a pus o lupta crancena intre el si tatal hienelor...
Intr-un final,Ahadi l-a luat pe Taka,pe o ploaie infinita,si l-a dus acasa cu o forta bruta!Atunci,Ahadi s-a infuriat atat de tare,incat l-a zgariat pe Taka la ochi,facandu-i o mare cicatrice.Atunci Uru a sarit pe Ahadi si s-au batut Uru si Ahadi,intr-o lupta nemaivazuta!
Mufasa vazand ce se intampla,a sarit repede si l-a imbratisat pe Taka,stergandu-i lacrimile si siroaiele de sange ce-i curgeau din rana.
De atunci,Taka precum era numit,a fost denumit Scar[cicatrice in engleza],dupa cicatricea ce a purtato pana cand a crescut mare leu.
Uru in acel moment cand s-a oprit din lupta cu Ahadi,s-a retras impreuna cu cei doi fii ai sai in vizuina[pe piedestal],si i-a ascuns.Dar Mufasa nu a rezistat,si s-a razbunat pe tatal sau...
Dar tatal sau era asa de nervos,incat si pe Mufasa l-a luat la lupta...Dupa ce lupta s-a sfarsit,timpul a trecut,puii au crescut mai mari,toate s-au linistit...Dar Scar a promis ca se va razbuna intr-o buna zi,chiar daca ar fi sa-i ia de pe lume cel mai de pret lucru,adica pe fratele sau,Mufasa...
Ca orice poveste,si povestea noastra are un inceput.Erau zile secetoase in Savana,ca de obicei.Soarele stralucea,pastrandu-si locul vesnic pe cer.
Pe atunci,multi lei existau in Savana,dar numai unul singur domnea peste tot tinutul.Acela era regele Ahadi.El era un rege brav si foarte siret.La prima vedere aveai impresia cand il vedeai ca este o fiara salbatica,dar cand ajungeai sa-l cunosti,era un leu ca oricare altul,unul bland ce-si vedea de viata lui.Totul avea sa se schimbe cand a intalnit-o pe frumoasa Uru,o leoaica desteapta si iscusita in vanat.Ei,cunoscandu-se de mici "copii",s-au acomodat repede unul cu celalalt.Asa Uru a devenit regina regatului,domnind si supraveghiind alaturi de Ahadi regatul.
Timpul trecu repede,iar Uru urma sa nasca un pui.Ahadi,dorindu-si sa fie baiat pentru a domni in locul lui,dorinta i s-a indeplinit.
Uru a nascut un pui de leu,mic dar totusi era curajos din primele clipe de viata.Cei doi au hotarat sa-l numeasca Mufasa.
Ei,si Mufasa crescu repede,si se facu un pui de leu grasut,curajos si indraznet.
Dar totusi,avea sa nasca Uru inca un pui.Acesta trebuia sa-i fie frate lui Mufasa,un probabil urmas la tron.S-a nascut si acesta,numindu-se Taka.
Mufasa si Taka au crescut impreuna,ca niste frati adevarati.Mufasa il apara si il iubea foarte mult pe Taka,protejandu-l ca pe propriul pui.Dar un incident avea sa schimbe totul...
----------------------------------------------------------
Era o zi insorita,dupa cum am zis...
Taka:Mufasa,haide sa mergem in Outland's!Sa ne intalnim cu prietenii nostri,hienele
Mufasa:Stii prea bine,Taka,ca nu avem voie acolo!Si ca frate mai mare si viitor urmas la tron,iti interzic sa mergi acolo!Altfel stii prea bine ca vei avea de a face din nou cu tata...Si mama,cat de mult te-ar iubi ea,nu-ti va mai putea sari in ajutor!
Taka:Dar tu mereu esti favorizat!Tata pe tine te iubeste mai mult,iar pe mine ma exclude...De ce crezi ca sunt favorizat de mama...
Mufasa:Daca te duci,te voi pari lui tata!
Taka:Nu ai de gand,eu oricum ma duc!Macar acolo am niste prieteni adevarati!
Mufasa: =[
--------------------------------------------
Sarabi:Buna,Mufasa!Unde este Taka...Eu si Zira am venit sa ne jucam cu voi
Mufasa:Taka s-a dus in Outland's...
Zira&Sarabi:Din nou....
Sarafina:Off,mereu pleaca...Ar trebui sa-l punem in lanturi
Mufasa:Nici chiar asa...Pana la urma oricum il va descoperi tata...
Sarabi:asa este!
---------------------------------------------------------
Mufasa:Tata,tataaaa!
Ahadi:CE,ceee!!!!CE e asa de important fiule,ii trezesti pe toti
Mufasa:Taka s-a dus la hiene in Outland's...
Ahadi:POFTIIIIM Nici sa nu indrazneasca....
--------------------------------------------------------
Ahadi s-a dus dupa Taka,si s-a pus o lupta crancena intre el si tatal hienelor...
Intr-un final,Ahadi l-a luat pe Taka,pe o ploaie infinita,si l-a dus acasa cu o forta bruta!Atunci,Ahadi s-a infuriat atat de tare,incat l-a zgariat pe Taka la ochi,facandu-i o mare cicatrice.Atunci Uru a sarit pe Ahadi si s-au batut Uru si Ahadi,intr-o lupta nemaivazuta!
Mufasa vazand ce se intampla,a sarit repede si l-a imbratisat pe Taka,stergandu-i lacrimile si siroaiele de sange ce-i curgeau din rana.
De atunci,Taka precum era numit,a fost denumit Scar[cicatrice in engleza],dupa cicatricea ce a purtato pana cand a crescut mare leu.
Uru in acel moment cand s-a oprit din lupta cu Ahadi,s-a retras impreuna cu cei doi fii ai sai in vizuina[pe piedestal],si i-a ascuns.Dar Mufasa nu a rezistat,si s-a razbunat pe tatal sau...
Dar tatal sau era asa de nervos,incat si pe Mufasa l-a luat la lupta...Dupa ce lupta s-a sfarsit,timpul a trecut,puii au crescut mai mari,toate s-au linistit...Dar Scar a promis ca se va razbuna intr-o buna zi,chiar daca ar fi sa-i ia de pe lume cel mai de pret lucru,adica pe fratele sau,Mufasa...
Iubirea in Savana
Timpul trecea repede,Mufasa si Scar deveneau adolescenti,si fetele lor lafel.
Mufasa o placea mult pe Sarabi inca de cand erau mici,dar nu putea sa-i demonstreze asta.Nu stia cum,el invatase de la tatal sau doar lucrurile esentiale,nu si cum sa cucereasca o leoaica.Asa ca trebuia sa se descurce pe cont propriu...Asa era si Scar cu Zira,el a fost invatat de mama sa numai chestiile esentiale,nu cum sa cucereasca o fata,desi si asta ar fi fost important pentru niste lei naivi ca ei doi...Desi pareau foarte importanti si se si credeau asa,ei erau rusinosi si foarte prostuti =]]
Mufasa:Scar,cum sa le impresionam pe fete
Scar:Nu stiu...Mai ales ca eu nu stiu ABSOLUT nimic despre fete...Ar fi fost si ciudat sa stiu =]]
Mufasa: =]] Bineinteles ca ar fi fost ciudat...
------------------------------------------------
Asa ca cei doi au facut ceva IMPOSIBIL de imaginat =]] S-au deghizat in leoaice,si au mers la fete cu fundurile in vant,ca niste pitileoaice[ ],si s-au imprietenit cu Sarabi,Sarafina si Zira...Ei erau insotiti si de leul ce o placea pe Sarafina[i-am uitat numele,desi cred ca il chema Asaaku],si s-au dus la ele.
Din pacate voi face si o parte a 2-a,ptc nu mai pot posta acum...
Timpul trecea repede,Mufasa si Scar deveneau adolescenti,si fetele lor lafel.
Mufasa o placea mult pe Sarabi inca de cand erau mici,dar nu putea sa-i demonstreze asta.Nu stia cum,el invatase de la tatal sau doar lucrurile esentiale,nu si cum sa cucereasca o leoaica.Asa ca trebuia sa se descurce pe cont propriu...Asa era si Scar cu Zira,el a fost invatat de mama sa numai chestiile esentiale,nu cum sa cucereasca o fata,desi si asta ar fi fost important pentru niste lei naivi ca ei doi...Desi pareau foarte importanti si se si credeau asa,ei erau rusinosi si foarte prostuti =]]
Mufasa:Scar,cum sa le impresionam pe fete
Scar:Nu stiu...Mai ales ca eu nu stiu ABSOLUT nimic despre fete...Ar fi fost si ciudat sa stiu =]]
Mufasa: =]] Bineinteles ca ar fi fost ciudat...
------------------------------------------------
Asa ca cei doi au facut ceva IMPOSIBIL de imaginat =]] S-au deghizat in leoaice,si au mers la fete cu fundurile in vant,ca niste pitileoaice[ ],si s-au imprietenit cu Sarabi,Sarafina si Zira...Ei erau insotiti si de leul ce o placea pe Sarafina[i-am uitat numele,desi cred ca il chema Asaaku],si s-au dus la ele.
Din pacate voi face si o parte a 2-a,ptc nu mai pot posta acum...
Asa ca cei 3 lei [oh,ma scuzati,"leoaice"] s-au dus la Sarabi,Sarafina si Zira...
Ei si-au pitigaiat vocile =]] Ca sa para asemanatoare cu ale fetelor
Mufasa:Umm...Buna!Eu sunt Mufa...Aaa...Mufisila =]]
Sarabi:Eu sunt Sarabi!
Scar:Eu sunt Scarlatina =]]
Zira:Umm...Ai un nume ciudat,dar ok! =]]] Eu sunt Zira
Asaaku:Eu sunt Asaakila =]]
Sarafina:Umm...=]] Eu sunt Sarafina...
Sarabi:Haideti baieti,pe buneee! =]]]]]]
Mufasa:Adica ce draga,,,
Sarabi:Hai,hai nu mai face pe prostul,scuze,pe proasta =]]
Mufasa:Nu vezi ca suntem leoaice...
Sarabi:Ti se vede coama,inteligentule!Si tie "Scarlatino" lafel =]] Si tie Asaakila!Nu ati planuit bine ce ati vrut sa faceti....
Mufasa&Scar&Asaaku: Uh!
Ei si-au pitigaiat vocile =]] Ca sa para asemanatoare cu ale fetelor
Mufasa:Umm...Buna!Eu sunt Mufa...Aaa...Mufisila =]]
Sarabi:Eu sunt Sarabi!
Scar:Eu sunt Scarlatina =]]
Zira:Umm...Ai un nume ciudat,dar ok! =]]] Eu sunt Zira
Asaaku:Eu sunt Asaakila =]]
Sarafina:Umm...=]] Eu sunt Sarafina...
Sarabi:Haideti baieti,pe buneee! =]]]]]]
Mufasa:Adica ce draga,,,
Sarabi:Hai,hai nu mai face pe prostul,scuze,pe proasta =]]
Mufasa:Nu vezi ca suntem leoaice...
Sarabi:Ti se vede coama,inteligentule!Si tie "Scarlatino" lafel =]] Si tie Asaakila!Nu ati planuit bine ce ati vrut sa faceti....
Mufasa&Scar&Asaaku: Uh!
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Baietii si-au luat costumele si au plecat de la fete.Mufasa s-a dus sa o intrebe pe mama lui cum poate impresiona o fata,desigur,alaturi de Scarlatina =]]
Mufasa:Mama,cum pot sa impresionez o fata:?:
Uru:Hmm Pai,ai putea sa-i duci un cadou =] Asta ar impresiona-o pe Sarabi mult
Mufasa:De unde stii ca vorbeam despre Sarabi:?:
Uru:Vrajitorii
Mufasa:
Scar[latina]:Si eu fac lafel
Uru:cum poti face lafel,tu ii vei duce Zirei cadou =]
Scar:Ok =D
------------------------------------------------------
S-au dus cei 2 prin jungla sa gaseasca cel mai depret cadou ce poate fii daruit unei fete.
Mufasa a gasit un trandafir mare si rosu,parca pictat din rosul buzelor,iar Scar a gasit un nufar mare si bogat.
Mufasa:Sarabi...Umm...Uite,pentru tine! :3
Sarabi:Aww! <3 Este superb!Iti multumesc!
-----------------------------------------------------
Scar:Zira,uite,asta este pt tine :3
Zira:Aww! E super frumos!Merci muuult <3
Si asa leii au impresionat fetele....
Mufasa:Mama,cum pot sa impresionez o fata:?:
Uru:Hmm Pai,ai putea sa-i duci un cadou =] Asta ar impresiona-o pe Sarabi mult
Mufasa:De unde stii ca vorbeam despre Sarabi:?:
Uru:Vrajitorii
Mufasa:
Scar[latina]:Si eu fac lafel
Uru:cum poti face lafel,tu ii vei duce Zirei cadou =]
Scar:Ok =D
------------------------------------------------------
S-au dus cei 2 prin jungla sa gaseasca cel mai depret cadou ce poate fii daruit unei fete.
Mufasa a gasit un trandafir mare si rosu,parca pictat din rosul buzelor,iar Scar a gasit un nufar mare si bogat.
Mufasa:Sarabi...Umm...Uite,pentru tine! :3
Sarabi:Aww! <3 Este superb!Iti multumesc!
Scar:Zira,uite,asta este pt tine :3
Zira:Aww! E super frumos!Merci muuult <3
Si asa leii au impresionat fetele....
Dar,anii nu stateau in loc!Ei mergeau parca de fiecare data cu cate un pas mai grabiti!Ahadi si Uru s-au stins din viata,urcand pe bolta inalta a cerului,si desigur,soarele a rasarit odata cu "Noul Rege".
In regatul luminii totul mergea ca pe roate.Mufasa isi facea bine treaba,urmand sfaturile tatalui sau,date de cand el inca era in viata.Dar,desigur,Mufasa era un leu mare si fioros.Cand te uitai la maretia sa,parca iti venea sa te inchini,si sa nu misti din fata lui!Dar,cand te apropiai mai bine,el era prietenos,loial si desigur un bun conducator.
Sarabi era o leoaica priceputa in ale vanatului,si organiza leoaicele sa fie cat mai usor de prins prada.
Ei bine,dupa cum am zis,totul mergea bine in Prideland's!Numai ca,Sarabi si Mufasa urmau sa aiba un pui de leu.
Trecu repede timpul,iar ei au primit un puiut mare,grasun si sanatos.Asa ca,Mufasa l-a chemat pe batranul Rafiki si pe toate animalele Regatului pentru ceremonie.
S-au cantat cantece,iar puiul de leu a fost botezat Simba.
-------------------------------------------
Ei,desigur,a trecut 1 luna si a nascut Sarafina un puiut de leu,de aceasta data leoaica,si a botezat-o Nala.
Au trecut anii si puiutii au crescut mai mari.Simba si Nala erau prieteni cei mai buni!Petreceau tot timpul la joaca si nu exista zi in care sa nu se joace impreuna.Ca si parintii lor,de asemenea.
In regatul luminii totul mergea ca pe roate.Mufasa isi facea bine treaba,urmand sfaturile tatalui sau,date de cand el inca era in viata.Dar,desigur,Mufasa era un leu mare si fioros.Cand te uitai la maretia sa,parca iti venea sa te inchini,si sa nu misti din fata lui!Dar,cand te apropiai mai bine,el era prietenos,loial si desigur un bun conducator.
Sarabi era o leoaica priceputa in ale vanatului,si organiza leoaicele sa fie cat mai usor de prins prada.
Ei bine,dupa cum am zis,totul mergea bine in Prideland's!Numai ca,Sarabi si Mufasa urmau sa aiba un pui de leu.
Trecu repede timpul,iar ei au primit un puiut mare,grasun si sanatos.Asa ca,Mufasa l-a chemat pe batranul Rafiki si pe toate animalele Regatului pentru ceremonie.
S-au cantat cantece,iar puiul de leu a fost botezat Simba.
-------------------------------------------
Ei,desigur,a trecut 1 luna si a nascut Sarafina un puiut de leu,de aceasta data leoaica,si a botezat-o Nala.
Au trecut anii si puiutii au crescut mai mari.Simba si Nala erau prieteni cei mai buni!Petreceau tot timpul la joaca si nu exista zi in care sa nu se joace impreuna.Ca si parintii lor,de asemenea.
De aici stim cu totii povestea din Lion King,asa ca voi trece direct cand ei erau mari....Dar postez putin mai tarziu Ca trebuie iar sa merg la repetat colindul -.-'
Ok,am schimbat numele micro'ului ptc dupa cum stiti imi place mult de Ahadi.De acum povestesc despre ahadi.Om nom nom!Incep acuuuum
-------------------------------------------------------------------
Inceputurile...
In Prideland's s'a nascut noul print.Tatal sau era Mohatu,un leu cam micut de statura,dar curajos.Mama sa era o leoaica frumoasa si gratioasa.Ei erau o familie perfecta.
Puiul de leu s'a numit Ahadi.Era curajos si in cautare de noi aventuri.
Ei,puiul s'a facut mai mare,si acesta se facuse adolescent.Pe cand se plimba el prin Savanna,simtea ca cineva il urmarea si privea constant...Se uita in jur,si vede o micuta leoaica,care era pe cale sa devina adolescenta,dandu'i tarcoale...Micuta leoaica era plina de joaca,provocandu'l pe Ahadi sa se joace.Acesta,dandu'i un raspuns negativ,isi continua drumul...
Dupa vreo 2 ani,Ahadi tot adolescent fiind,se plimba prin jungla,de aceasta data.Tinteste o gazela mare si frumoasa.Planuia sa o manance,dar cineva,intamplator,in acelasi timp,a sarit pe gazela.Cei doi lei s'au ciocnit unul de altul...
Cand Ahadi se uita mai bine,vede ca era defapt o leoaica...Era chiar leoaica pe care o intalnise cu 2 ani in urma in Savanna...Numai ca acum era mai...Speciala!Era cu siguranta adolescenta,gratioasa,desigur si frumoasa,si nu mai era sub nicio forma enervanta si jucausa...Intr-un singur cuvant PERFECTA...Ahadi se uita ciudat la ea,ea dandu'i acelasi raspuns.Ei doi se proveau unul pe altul...Ahadi facu cunostiinta cu leoaica aceea.
Ahadi:Hey!Eu sunt Ahadi!
Uru:Eu sunt Uru!Te cunosc de undeva!Stiu!Esti leul cu care voiam sa ma joc acum 2 ani in Savanna
Ahadi:Ah,da!
Uru:Stai linistit,nu mai sunt asa de enervanta =]] Vrei sa ne plimbam Stiu niste locuri grozave!!!
Ahadi:Ok!
----------------------------------------------------
Uru il du' pe Ahadi pe o stanca inalta,deasupra unei ape stralucitoare,unde apusul se vedea dintr'un unghi minunat!
Cei doi s'au asezat...Dintr'o data,Uru se apropie din ce in ce mai mult de Ahadi,punand capul pe "umarul" sau.Ahadi nu arata vreun semn sa o respinga.Dar,simtea un sentiment ciudat.Parca simtea ceva ciudat asupra lui Uru...Era un sentiment ce nu a mai fost simtit de catre el niciodata...Parca se...INDRAGOSTISE!!!
-------------------------------------------------------------------
Inceputurile...
In Prideland's s'a nascut noul print.Tatal sau era Mohatu,un leu cam micut de statura,dar curajos.Mama sa era o leoaica frumoasa si gratioasa.Ei erau o familie perfecta.
Puiul de leu s'a numit Ahadi.Era curajos si in cautare de noi aventuri.
Ei,puiul s'a facut mai mare,si acesta se facuse adolescent.Pe cand se plimba el prin Savanna,simtea ca cineva il urmarea si privea constant...Se uita in jur,si vede o micuta leoaica,care era pe cale sa devina adolescenta,dandu'i tarcoale...Micuta leoaica era plina de joaca,provocandu'l pe Ahadi sa se joace.Acesta,dandu'i un raspuns negativ,isi continua drumul...
Dupa vreo 2 ani,Ahadi tot adolescent fiind,se plimba prin jungla,de aceasta data.Tinteste o gazela mare si frumoasa.Planuia sa o manance,dar cineva,intamplator,in acelasi timp,a sarit pe gazela.Cei doi lei s'au ciocnit unul de altul...
Cand Ahadi se uita mai bine,vede ca era defapt o leoaica...Era chiar leoaica pe care o intalnise cu 2 ani in urma in Savanna...Numai ca acum era mai...Speciala!Era cu siguranta adolescenta,gratioasa,desigur si frumoasa,si nu mai era sub nicio forma enervanta si jucausa...Intr-un singur cuvant PERFECTA...Ahadi se uita ciudat la ea,ea dandu'i acelasi raspuns.Ei doi se proveau unul pe altul...Ahadi facu cunostiinta cu leoaica aceea.
Ahadi:Hey!Eu sunt Ahadi!
Uru:Eu sunt Uru!Te cunosc de undeva!Stiu!Esti leul cu care voiam sa ma joc acum 2 ani in Savanna
Ahadi:Ah,da!
Uru:Stai linistit,nu mai sunt asa de enervanta =]] Vrei sa ne plimbam Stiu niste locuri grozave!!!
Ahadi:Ok!
----------------------------------------------------
Uru il du' pe Ahadi pe o stanca inalta,deasupra unei ape stralucitoare,unde apusul se vedea dintr'un unghi minunat!
Cei doi s'au asezat...Dintr'o data,Uru se apropie din ce in ce mai mult de Ahadi,punand capul pe "umarul" sau.Ahadi nu arata vreun semn sa o respinga.Dar,simtea un sentiment ciudat.Parca simtea ceva ciudat asupra lui Uru...Era un sentiment ce nu a mai fost simtit de catre el niciodata...Parca se...INDRAGOSTISE!!!
Ei,acestea au fost doar inceputurile!Ahadi si Uru au devenit pereche,si stapanitorii tinutului Prindeland's dupa moartea lui Mohatu si leoaica necunoscuta =]]
Tareeeee!!
Scuze ca iti spun aici,dar,ti-am facut comanda de ponei. Mai poti comanda!!
Scuze ca iti spun aici,dar,ti-am facut comanda de ponei. Mai poti comanda!!
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173870
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum