Pufi`s blog
+6
BrunoClau
SigArcticFox
Malinuta
Adrian2003
Sonia-Maria.2002
Pufarina
10 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Pufi`s blog
Ma inscriu in concurs!
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/849/lebadalogo.png/
cosmin1234- Webkinz Signature
super!!!cosmin1234 a scris:Ma inscriu in concurs!
Pufarina- Webkinz Jr.
Am si eu cont pe Howrse am o iapa Pufi,un cal Phineas si o manza Puppy
Pufarina- Webkinz Jr.
UPS! Acum văd mesajul!Pufarina a scris:clau,te inscrii la concursul meu??
BrunoClau- Webkinz Signature
Ma joc si transformice!!
Pufarina- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : La mine acasa,cu laptopul.Voi??
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 133210
Pufi a fatat o manza pe nume Mirabela!!
Pufarina- Webkinz Jr.
Phineas e foarte fericit ca fiica lui e sanatoasa
Pufarina- Webkinz Jr.
Hey,ca mai toti care au micro,o sa scriu si eu un serial Webkinz!Numit Chloe`s life.Chloe e o catelusa white terrier pe care o ador!! {nam gasit white terrier } .Personaje:
Bety-o pisicuta charcoal cat -Este sora artistului Bruno,cel mai mare pictor din kinzville {mai jos }.Bety la randul ei e o mare cantareata cunoscuta.Invata la kinzville academy si este buna prietena cu Chloe si Roxi
Bruno-un cocker spaniel -Este un artist renumit indragostit de culori si pasteluri.Este insa indragostit si de Roxi {mai jos } o vulpita care e si ea indragostita in secret.
Roxi-sig. fox-este indragostita intrutotul de un Husky pe nume Max {mai jos } este BFF cu Chloe si Bety este o sportiva cu medalii in ciuda inaltimi.Ii place rapul si rockul si de Justin Puppy {catelul rockerz ala mov}
Mefx-tree frog-tot un sportiv cu medalii care se da mare in tot ce face.Se crede foarte popular desi nu e
Chloe {in sfarsit scumpika mamii}-white terrier-Cea mai populara fata din scoala {in sensul bun} se imbraca mereu la moda si e la curent cu toate noutatiile in muzica.Ia numai note bune la scoala.
Max-husky-un rebel care nu se pricepe la matematica { } dar roxi,fiind indragostita de el,il ajuta in totdeauna fara sa se dea de gol {cainele din visurile roxanei } este BFF cu Tiger {mai jos }
Tiger-tigru bengalez-Indragostit intrutotul de Bety {punct }.Inotator exelent,feroce si intodeauna pus pe sotii cu BFF sau,Max
Sophie {doamne ajuta.e ultima }-persian cat -o fana a modei,gratioasa si mereu curata si ingrijita,se sfieste sa bage labutza in noroi {LoL} dar castiga multi bani in week-end fiinca e fotomodel.
Deocamdata atata.Lucrez la poveste
Bety-o pisicuta charcoal cat -Este sora artistului Bruno,cel mai mare pictor din kinzville {mai jos }.Bety la randul ei e o mare cantareata cunoscuta.Invata la kinzville academy si este buna prietena cu Chloe si Roxi
Bruno-un cocker spaniel -Este un artist renumit indragostit de culori si pasteluri.Este insa indragostit si de Roxi {mai jos } o vulpita care e si ea indragostita in secret.
Roxi-sig. fox-este indragostita intrutotul de un Husky pe nume Max {mai jos } este BFF cu Chloe si Bety este o sportiva cu medalii in ciuda inaltimi.Ii place rapul si rockul si de Justin Puppy {catelul rockerz ala mov}
Mefx-tree frog-tot un sportiv cu medalii care se da mare in tot ce face.Se crede foarte popular desi nu e
Chloe {in sfarsit scumpika mamii}-white terrier-Cea mai populara fata din scoala {in sensul bun} se imbraca mereu la moda si e la curent cu toate noutatiile in muzica.Ia numai note bune la scoala.
Max-husky-un rebel care nu se pricepe la matematica { } dar roxi,fiind indragostita de el,il ajuta in totdeauna fara sa se dea de gol {cainele din visurile roxanei } este BFF cu Tiger {mai jos }
Tiger-tigru bengalez-Indragostit intrutotul de Bety {punct }.Inotator exelent,feroce si intodeauna pus pe sotii cu BFF sau,Max
Sophie {doamne ajuta.e ultima }-persian cat -o fana a modei,gratioasa si mereu curata si ingrijita,se sfieste sa bage labutza in noroi {LoL} dar castiga multi bani in week-end fiinca e fotomodel.
Deocamdata atata.Lucrez la poveste
Pufarina- Webkinz Jr.
Sambata.Ianuarie.3pm
Chloe fu invitata la o intalnire de catre rebelul scolii.Nu stiu in ce sa se imbrace si era asa de emotionata!!!!
C.:Doamne!!In ce pot sa ma imbrac??Am atatea tinute!!!Habar-nam cu ce sa ma imbrac!
Cineva suna la usa.Chloe lua repede ceva pe ea se uita pe vizor si isi aduse aminte de secretul pe care il spusese Roxi:Chloe?Poti sa ti un secret?Imi place de Max atat de mult!Doar cand ma uit la el imi vine sa lesin!
Chloe nu deschise usa.Se prefacu ca nu era acasa.Totusi era atat de trista!Roxi era BFF cu ea.
In gandul lui C.: Imi pare rau Roxi,dar trebuie sa merg!
Astepta pana ce Roxi pleca de la usa ei,lua repede prima rochie ce ii iesi in cale pereche cea noua de cizmulite si fugi cat de repede putu {intarziase!!}.Dupa ce ajunse la cafeneaua se simti putin intristata dar....
Chloe fu invitata la o intalnire de catre rebelul scolii.Nu stiu in ce sa se imbrace si era asa de emotionata!!!!
C.:Doamne!!In ce pot sa ma imbrac??Am atatea tinute!!!Habar-nam cu ce sa ma imbrac!
Cineva suna la usa.Chloe lua repede ceva pe ea se uita pe vizor si isi aduse aminte de secretul pe care il spusese Roxi:Chloe?Poti sa ti un secret?Imi place de Max atat de mult!Doar cand ma uit la el imi vine sa lesin!
Chloe nu deschise usa.Se prefacu ca nu era acasa.Totusi era atat de trista!Roxi era BFF cu ea.
In gandul lui C.: Imi pare rau Roxi,dar trebuie sa merg!
Astepta pana ce Roxi pleca de la usa ei,lua repede prima rochie ce ii iesi in cale pereche cea noua de cizmulite si fugi cat de repede putu {intarziase!!}.Dupa ce ajunse la cafeneaua se simti putin intristata dar....
Pufarina- Webkinz Jr.
Desi Chloe credea ca cine stie ce intalnire avea cu Max,doar cand ajunse acolo isi dete seama:
M.:Chloe?Pot sa te intreb ceva?
C.:Bine inteles...
M.:Vrei sa ma ajuti cu temele la mate???
C.: in gand {WTF???M-a chemat doar sa il ajut cu temele???? }Pai Max...nu stiu cum sa iti spun....{Chloe se ridica grabita}pai cheam-o pe Roxi!!!
Doar ce termina fraza si o si lua la fuga cat o puteau labutele.Se duse intr-un suflet acasa o suna pe Roxi si ii spuse tot ce s-a intamplat,cerandusi scuze,o invita la o ciocolata calda si o prajiturica .
C.: in gand {WTF???M-a chemat doar sa il ajut cu temele???? }Pai Max...nu stiu cum sa iti spun....{Chloe se ridica grabita}pai cheam-o pe Roxi!!!
Doar ce termina fraza si o si lua la fuga cat o puteau labutele.Se duse intr-un suflet acasa o suna pe Roxi si ii spuse tot ce s-a intamplat,cerandusi scuze,o invita la o ciocolata calda si o prajiturica .
Pufarina- Webkinz Jr.
Continuare
Roxi veni la Chloe pentru o ciocolata calda si o prajiturica .
:Ma bucur ca mai iertat!Apropo iam zis lui Max....
:Ce???
:Paii........
:Zi mai repede pana nu iti var ciocolata asta fierbinte in cap!!
:Iam zis lui Max sa treaca pe la tine
:Si de ce nu miai zis??
Roxi pliega fugind cat o tineau labutele.Chloe nu se mai putea tine sa nu rada { }.Totusi Roxi,dupa cateva minute se trezi cu Max la usa.DING......DoNg!!
:Da
:Sunt eu,Max.Colegul tau?
:Intra {in gandul lui Roxi} da Max vreau sa ma marit cu tine...
:Ma ajuti cu temele la mate??Te rog....
Bineinteles...
Roxi veni la Chloe pentru o ciocolata calda si o prajiturica .
:Ma bucur ca mai iertat!Apropo iam zis lui Max....
:Ce???
:Paii........
:Zi mai repede pana nu iti var ciocolata asta fierbinte in cap!!
:Iam zis lui Max sa treaca pe la tine
:Si de ce nu miai zis??
Roxi pliega fugind cat o tineau labutele.Chloe nu se mai putea tine sa nu rada { }.Totusi Roxi,dupa cateva minute se trezi cu Max la usa.DING......DoNg!!
:Sunt eu,Max.Colegul tau?
:Intra {in gandul lui Roxi} da Max vreau sa ma marit cu tine...
:Ma ajuti cu temele la mate??Te rog....
Bineinteles...
Pufarina- Webkinz Jr.
Pufarina a scris:Desi Chloe credea ca cine stie ce intalnire avea cu Max,doar cand ajunse acolo isi dete seama:
cutee continua!
PaulicaDragutica :)- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Aceasi ca de obicei ;)
Localizare : Romania
KinzCash : 132145
Msi!!PaulicaDragutica a scris:Pufarina a scris:Desi Chloe credea ca cine stie ce intalnire avea cu Max,doar cand ajunse acolo isi dete seama:
cutee continua!
Pufarina- Webkinz Jr.
Pe coridorul scolii.
{Roxi.Chloe Si Bety} erau pe coridorul scolii can aparu Sophie cu fitele ei:
:Buna fetelor
:Ce vrei Sophie??
:Nu vreau sa deranjez dar...
:Deranjezi prin simpla prezenta
: Va rog,Lasati-ma sa termin!Vreau sa va intreb daca la-ti vazut pe Bruno?
:De ce?
: Sa imi faca un portret deaia
Cele trei BFF plecara catre sala de clasa cand aparu Mefx:
:Ce faceti fetelor?Miati vazut mingea?
: Serios???Unde???
:Uitate la dreapta!
Mingea era la cei doi poznasi:Max si Tiger.Chloe o recupera repede si o de dete inapoi proprietarului de drept.Chiar atuci suna clopotelul de inceperea orelor.Fetele intrara in clasa.
Mingea era la cei doi poznasi:Max si Tiger.Chloe o recupera repede si o de dete inapoi proprietarului de drept.Chiar atuci suna clopotelul de inceperea orelor.Fetele intrara in clasa.
Pufarina- Webkinz Jr.
Pufarina a scris:Pe coridorul scolii.
vrem urmarea
Continuare
La ora de matematica profa,dete un test fulger cu 25 de subiecte.Bruno se ruga sa il treaca pentru ca nu invatase nimic acasa!Cand vazu subiectele cu toate simbolurile si cifrele { } Bruno ramase cu gura cascata { }.Orice cifra ii parea un kilometru de exercitii.Max trimitea mesaje pe sub banca cu Tiger,Sophie avea casti in urechi prin care servitorii ii ziceau raspunsurile,Mefx dormea aproape cu capul pe banca { },cele trei BFF stiu toate raspunsurile terminand astfel in zece minute {invatasera impeuna}.
Profa:Notele: Bruno:7,Max si Tiger:4 pt copiat Sophie:9,49 Mefx:5 ,Roxi,Bety,Chloe:10 curat!Fara nicio greseala!Luati exemplu!Acum temele: {profa de mate da teme kilometrice!!} de la pagina 5 pana la 178 Lenea nu e tolerata in aceasta clasa!Distractie placuta!!
La ora de matematica profa,dete un test fulger cu 25 de subiecte.Bruno se ruga sa il treaca pentru ca nu invatase nimic acasa!Cand vazu subiectele cu toate simbolurile si cifrele { } Bruno ramase cu gura cascata { }.Orice cifra ii parea un kilometru de exercitii.Max trimitea mesaje pe sub banca cu Tiger,Sophie avea casti in urechi prin care servitorii ii ziceau raspunsurile,Mefx dormea aproape cu capul pe banca { },cele trei BFF stiu toate raspunsurile terminand astfel in zece minute {invatasera impeuna}.
Profa:Notele: Bruno:7,Max si Tiger:4 pt copiat Sophie:9,49 Mefx:5 ,Roxi,Bety,Chloe:10 curat!Fara nicio greseala!Luati exemplu!Acum temele: {profa de mate da teme kilometrice!!} de la pagina 5 pana la 178 Lenea nu e tolerata in aceasta clasa!Distractie placuta!!
Pufarina- Webkinz Jr.
In pauza
In fine,Mefx se multumi cu nota si se duse repede pe terenul de fotbal,lui Max ii venea sa planga,dar Roxi veni si il linisti.In acel moment.....
:Buna iubi... {il lua pe Max de laba si plecara amandoi in clasa}
: Dar....daarrr.... .De ceeeeeee!!!!!!!!!!
: Lasa Roxi,se mai intampla....Daca te face sa te simti mai bine,vrei sa mergem dupa scoala la cafenea??
:Bineee......
& :{dupa ce pleca Bruno razand}Tu realizezi ce sa intamplat???
Ce??
:Ai intalnire!!!!!
:
:Cred ca ma voi obisnui cu ideea
Si cele 3 BFF plecara la sala de sport,aveau ora de sport.
In fine,Mefx se multumi cu nota si se duse repede pe terenul de fotbal,lui Max ii venea sa planga,dar Roxi veni si il linisti.In acel moment.....
:Buna iubi... {il lua pe Max de laba si plecara amandoi in clasa}
: Dar....daarrr.... .De ceeeeeee!!!!!!!!!!
: Lasa Roxi,se mai intampla....Daca te face sa te simti mai bine,vrei sa mergem dupa scoala la cafenea??
:Bineee......
& :{dupa ce pleca Bruno razand}Tu realizezi ce sa intamplat???
Ce??
:Ai intalnire!!!!!
:
:Cred ca ma voi obisnui cu ideea
Si cele 3 BFF plecara la sala de sport,aveau ora de sport.
Pufarina- Webkinz Jr.
Personaje noi!
:Bublegum-Glitzy dragon-fire indrazneata care adora dulciurile si e BFF cu Sophie.Nu e insa asa de infumurata precum .
:Golden Retriever-Sashta-Jucausul este prieten bun cu Mefx insa invata si este atent.Adora sa se joace tenis.
:Bublegum-Glitzy dragon-fire indrazneata care adora dulciurile si e BFF cu Sophie.Nu e insa asa de infumurata precum .
:Golden Retriever-Sashta-Jucausul este prieten bun cu Mefx insa invata si este atent.Adora sa se joace tenis.
Pufarina- Webkinz Jr.
faaain!
Merci!si al tau la fel!PaulicaDragutica a scris:faaain!
Pufarina- Webkinz Jr.
Pufarina a scris:Merci!si al tau la fel!PaulicaDragutica a scris:faaain!
ms
Dupa ore Roxi merse la cafenea cu Bruno unde,surprinzator Sashta era ospatar!
:Sashta,vreau si eu un...
:Un shacke pt doi!{sari Bruno peste Roxi}
:OK!
:Hmmm....Aia parca e Chloe...Ce zici Bruno?
:Daaaa.... Bineinteles.....Aaa...Scuze Roxi,nu am fost atent
:Nimic,lasa!
Intradevar,era Chloe,vroia sa vada cum se descurcau cei doi amorezi,ma rog,amorezul de Bruno.
:Sashta,vreau si eu un...
:Un shacke pt doi!{sari Bruno peste Roxi}
:OK!
:Hmmm....Aia parca e Chloe...Ce zici Bruno?
:Daaaa.... Bineinteles.....Aaa...Scuze Roxi,nu am fost atent
:Nimic,lasa!
Intradevar,era Chloe,vroia sa vada cum se descurcau cei doi amorezi,ma rog,amorezul de Bruno.
Pufarina- Webkinz Jr.
Ne abatem de la serial pt a posta {nu mai am idei }.I hope you enjoy!
Pufarina- Webkinz Jr.
Nimic de vazut aici
Pufarina- Webkinz Jr.
Game on
Pufarina- Webkinz Jr.
Libertate!!!!In sfarsit libertate!!!
Pufarina- Webkinz Jr.
Pufarina- Webkinz Jr.
Sal Friends!Uitati o conversatie dintre mine si sora mea {are 6 ani LoL} {ma uitam la mo si foca}:
Ea:Ce faci?
Eu:Ma uit.
Ea:Aaaa....La Mo si Moca { }
Eu:Da .
Ea:Da de ce face bip?
Eu:Ca... se descarca laptopul
Ea:Da e bagat la incarcat.
Ea:Ce faci?
Eu:Ma uit.
Ea:Aaaa....La Mo si Moca { }
Eu:Da .
Ea:Da de ce face bip?
Eu:Ca... se descarca laptopul
Ea:Da e bagat la incarcat.
Pufarina- Webkinz Jr.
Ma joc animal jam voi?am o tigroaica numita Queen cottonpaw si are un iubit.Un pic mai jos:
Colectia ei de plusuri.
Si iubitul ei.Voi aveti un animal pe animal jam??
Colectia ei de plusuri.
Si iubitul ei.Voi aveti un animal pe animal jam??
Pufarina- Webkinz Jr.
HEY!
Hey! scuze pentru mesaj aici dar...Vreau si eu sa stiu daca puteti intra pe Micro-Site-ul meu Puf,e asa de dragutz Micro-site-ul Tau! Il am la favoriteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
Astept sa vad ce zici despre al meu
webkinzcodru- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Mai bine ca acum nu se putea( Si sunt sarcastca) ...Incerc totusi sa imi inving temerile si visele sa le transform in realitate,dar...Nu sunt toate posibile.Crede-ma,am o viata de c***t
Localizare : Gruiu,Ilfov
KinzCash : 151457
Da,da,din moment ce nimeni nu vine nici la mine....nimeni nu mai comenteaza nu se mai uita......cred ca inchid microul Nam de aleswebkinzcodru a scris:Hey! scuze pentru mesaj aici dar...Vreau si eu sa stiu daca puteti intra pe Micro-Site-ul meu Puf,e asa de dragutz Micro-site-ul Tau! Il am la favoriteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
Pufarina- Webkinz Jr.
Pufi's blog
Pufi,nu! Dupa o sa iti para rau...Nu vin fiindca nu cunosc microsite-ul Fa-ti si tu putina reclama
Nu il inchide! Fa-o pentru mine daca nu pentru tine
Mie imi place si o sa scriu de cate ori pot si aici ,ok ?
P.S.=Sunt eu,webkinzcodru,dar trebuie sa ma loghez
WebkinzC- Vizitator
Ok...WebkinzC a scris:Pufi,nu! Dupa o sa iti para rau...Nu vin fiindca nu cunosc microsite-ul Fa-ti si tu putina reclama
Pufarina- Webkinz Jr.
Mie imi place ^^
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159081
Merci...::SONY:: a scris:Mie imi place ^^
Pufarina- Webkinz Jr.
Ati castigat vreodata la jellybean chalenge??eu nu,decat premiul de participare
Pufarina- Webkinz Jr.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum