care sunt colegii enervanti de pe forum?
+12
madalinasv2
Sonia-Maria.2002
Pufarina
Lyria&Onchao
PeaceLoveGirl
Alexandru2002
diana333
LEXI2003
BrunoClau
Adrian2003
Adronia
menu2004
16 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: care sunt colegii enervanti de pe forum?
Impacati-va. Nu stiu cum, dar asta sa faceti.Sonia-Maria.2002 a scris:Lyria&Onchao a scris:Da? De ce are doua conturi?Adrian2003 a scris:Peace love girls este tot sonia...
Vroiam sa ma fac din nou sig si am mai multe.
BrunoClau- Webkinz Signature
vii la o inghetata?
Ultima editare efectuata de catre madalinasv2 in Joi 24 Ian 2013, 6:48 pm, editata de 1 ori
madalinasv2 a scris:Auzi , menu2004 , esti o proasta!!!! CICA MAI COMENTEZI DE MAGAZINUL MEU ~La bibloteca . TE JUDEC DUPA CUM VREAU , CUM AI FACUT SI TU. ASA MERITI , reao
DOAMNE CE PROSTIE DE SUBIECT!!
Sa sti ca nu e frumos sa injuri!Da!?Daca vrei sa injuri fati tu unforum cu titlul INJURATURI!Da!?
Nu vreau sa ma bag.
CAYA 99 a scris:madalinasv2 a scris:Auzi , menu2004 , esti o proasta!!!! CICA MAI COMENTEZI DE MAGAZINUL MEU ~La bibloteca . TE JUDEC DUPA CUM VREAU , CUM AI FACUT SI TU. ASA MERITI , reao
Sa sti ca nu e frumos sa injuri!Da!?Daca vrei sa injuri fati tu unforum cu titlul INJURATURI!Da!?
Nu vreau sa ma bag.
Apoi daca asta e injuratura,Andrei ii ghionoaie =]]
anootza- Webkinz Signature
Cine e Andrei?
App , imi cer scuze dupa cum am facut-o pe fetica de 8 ani .
CAYA 99 a scris:madalinasv2 a scris:Auzi , menu2004 , esti o proasta!!!! CICA MAI COMENTEZI DE MAGAZINUL MEU ~La bibloteca . TE JUDEC DUPA CUM VREAU , CUM AI FACUT SI TU. ASA MERITI , reao
Nu vreau sa ma bag.
DAKA SI-A BATUT JOC DE MN , NU E VINA MEA.
madalinasv2 a scris:Cine e Andrei?
Nebunul ala care pune poze cu parti intime pe forum Dar ne-am obisnuit cu el.Tare as vrea sa-i punem o porecla.Eu ii zic nas de sfecla :>
anootza a scris:madalinasv2 a scris:Cine e Andrei?
Nebunul ala care pune poze cu parti intime pe forum Dar ne-am obisnuit cu el.Tare as vrea sa-i punem o porecla.Eu ii zic nas de sfecla :>
Nas de sfecla
care-i este utilizatoru' ? Si ce inseamna " poze intime " ? INTREBAM SI EU DE CURIOZITATE.
poze foarte urate cu chestia de sub burta!madalinasv2 a scris:care-i este utilizatoru' ? Si ce inseamna " poze intime " ? INTREBAM SI EU DE CURIOZITATE.
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162936
Cam asa,dar nu numai alea. =))
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
madalinasv2 a scris:Cine e Andrei?
mada,si la mine,si la tine,se intampla sa inju...... ma rog!te iert.tu ma ierti daca...vrei???????
menu2004- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : eu sunt cea mai mare fana a lui clawdeen! :) (se scrie cu 2 de e) plus fan zendaya.
Localizare : cumpara o colectie intreaga monster high apoi la al 3-lea apus spune:an tantiri mogudan cara cara si.o papusa iti va spune ca stau la o casa din bucuresti langa era shopping city park.vei vedea o babuta care cerseste.da-i 30 lei si iti spune sa pleci in iasi.sa te duci in iasi la carffoure felicia.la noriel afli ca sunt client fidel.du-te la palas si afli cas client SI MAI FIDEL. mergi la covrigaria krantz de langa palas si doamna iti va spune ca zi de zi vin la ea dupa scoala.te duci langa macelaria cu paine si dupa semafor e o strada.mergi tot inaite si faci dreapta spre cartierul,,platoul insorit``.la poarta e gardianul.spui ca o cunosti pe fata doamnei de la casa din jak si vrejul de fasole.el iti arata casa mea. :D :D :D
KinzCash : 138180
madalinasv2 a scris:care-i este utilizatoru' ? Si ce inseamna " poze intime " ? INTREBAM SI EU DE CURIOZITATE.
iti trimit prin pm
madalinasv2 a scris:te iert , menu2004!
menu2004- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : eu sunt cea mai mare fana a lui clawdeen! :) (se scrie cu 2 de e) plus fan zendaya.
Localizare : cumpara o colectie intreaga monster high apoi la al 3-lea apus spune:an tantiri mogudan cara cara si.o papusa iti va spune ca stau la o casa din bucuresti langa era shopping city park.vei vedea o babuta care cerseste.da-i 30 lei si iti spune sa pleci in iasi.sa te duci in iasi la carffoure felicia.la noriel afli ca sunt client fidel.du-te la palas si afli cas client SI MAI FIDEL. mergi la covrigaria krantz de langa palas si doamna iti va spune ca zi de zi vin la ea dupa scoala.te duci langa macelaria cu paine si dupa semafor e o strada.mergi tot inaite si faci dreapta spre cartierul,,platoul insorit``.la poarta e gardianul.spui ca o cunosti pe fata doamnei de la casa din jak si vrejul de fasole.el iti arata casa mea. :D :D :D
KinzCash : 138180
nenea paduche
buna menu am auzit ca ai o colectie cici lav si eu am chiar 65 hahaha ce amuzant nui asa
iti zic o poezie frumoasa
am facut ********** pe mine lam facut cat un ciorchine cred ca nu ma mai simt bine , bine
alta
mie mi se pare ca fac ********** moale
iti place e dedicat pentru tine de digei torelei opereta nefra
iti zic o poezie frumoasa
am facut ********** pe mine lam facut cat un ciorchine cred ca nu ma mai simt bine , bine
alta
mie mi se pare ca fac ********** moale
iti place e dedicat pentru tine de digei torelei opereta nefra
cicilav- Vizitator
anootza
sonia-maria.2002
nokia si nu mai stiu cum =]
sonia-maria.2002
nokia si nu mai stiu cum =]
BlueRose- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 149983
Cea mai enervanta e peretele gras:
-Blue Rose[Laudaroasa]
-Blue Rose[Laudaroasa]
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221141
Sunt mai slaba ca tine daca eu sunt grasa tu esti super-grasa :O Hmmm iti gasesc si eu o porecla!Gata stiu!Chifteluta ^^ nu-mi plac chifteleleanootza a scris:Cea mai enervanta e peretele gras:
-Blue Rose[Laudaroasa]
BlueRose- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 149983
BlueRose a scris:Sunt mai slaba ca tine daca eu sunt grasa tu esti super-grasa :O Hmmm iti gasesc si eu o porecla!Gata stiu!Chifteluta ^^ nu-mi plac chifteleleanootza a scris:Cea mai enervanta e peretele gras:
-Blue Rose[Laudaroasa]
Omagaaa =]]]
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Chatbox forum
» CONCURS: un WEBKINZ SWEET TOOTH TIGER ca premiu!
» buna forum
» Prieteniile de pe Forum
» FORUM IN REPARATIE!
» CONCURS: un WEBKINZ SWEET TOOTH TIGER ca premiu!
» buna forum
» Prieteniile de pe Forum
» FORUM IN REPARATIE!
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum