Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

care sunt colegii enervanti de pe forum?

+12
madalinasv2
Sonia-Maria.2002
Pufarina
Lyria&Onchao
PeaceLoveGirl
Alexandru2002
diana333
LEXI2003
BrunoClau
Adrian2003
Adronia
menu2004
16 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 Empty Re: care sunt colegii enervanti de pe forum?

Mesaj  BrunoClau Sam 19 Ian 2013, 1:35 pm

Sonia-Maria.2002 a scris:
Lyria&Onchao a scris:
Adrian2003 a scris:Peace love girls este tot sonia...
Da? De ce are doua conturi?

Vroiam sa ma fac din nou sig si am mai multe.
Impacati-va. Nu stiu cum, dar asta sa faceti. Exclamation Rolling Eyes

BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 Empty Re: care sunt colegii enervanti de pe forum?

Mesaj  madalinasv2 Mar 22 Ian 2013, 8:13 pm

Cool Cool Cool Cool vii la o inghetata?

Ultima editare efectuata de catre madalinasv2 in Joi 24 Ian 2013, 6:48 pm, editata de 1 ori

madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

http://Am un blogg , dar am uitat care eraa . :)

Sus In jos

Mesaj  CAYA 99 Mar 22 Ian 2013, 9:40 pm

madalinasv2 a scris:Auzi , menu2004 , esti o proasta!!!! CICA MAI COMENTEZI DE MAGAZINUL MEU ~La bibloteca . TE JUDEC DUPA CUM VREAU , CUM AI FACUT SI TU. ASA MERITI , reao care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 328962 care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603 care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603 care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603 care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603

DOAMNE CE PROSTIE DE SUBIECT!! lol! lol! lol! lol!

Sa sti ca nu e frumos sa injuri!Da!?Daca vrei sa injuri fati tu unforum cu titlul INJURATURI!Da!?bounce

Nu vreau sa ma bag.care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 978826

CAYA 99
Zumbuddy
Zumbuddy

http://www2.webkinz.com/ro_ro/

Sus In jos

Mesaj  anootza Mar 22 Ian 2013, 10:53 pm

CAYA 99 a scris:
madalinasv2 a scris:Auzi , menu2004 , esti o proasta!!!! CICA MAI COMENTEZI DE MAGAZINUL MEU ~La bibloteca . TE JUDEC DUPA CUM VREAU , CUM AI FACUT SI TU. ASA MERITI , reao care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 328962 care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603 care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603 care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603 care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603

Sa sti ca nu e frumos sa injuri!Da!?Daca vrei sa injuri fati tu unforum cu titlul INJURATURI!Da!?bounce

Apoi daca asta e injuratura,Andrei ii ghionoaie =]]

anootza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Joi 24 Ian 2013, 6:46 pm

Cine e Andrei? confused - huh?

App , imi cer scuze dupa cum am facut-o pe fetica de 8 ani . pale

madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Joi 24 Ian 2013, 6:50 pm

CAYA 99 a scris:

DAKA SI-A BATUT JOC DE MN , NU E VINA MEA. pale pale pale pale bounce bounce bounce confused - huh?

madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  anootza Joi 24 Ian 2013, 7:18 pm

madalinasv2 a scris:Cine e Andrei? care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 613157

Nebunul ala care pune poze cu parti intime pe forum Rolling Eyes Dar ne-am obisnuit cu el.Tare as vrea sa-i punem o porecla.Eu ii zic nas de sfecla :>

anootza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CAYA 99 Joi 24 Ian 2013, 8:51 pm

anootza a scris:
madalinasv2 a scris:Cine e Andrei? care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 613157

Nebunul ala care pune poze cu parti intime pe forum Rolling Eyes Dar ne-am obisnuit cu el.Tare as vrea sa-i punem o porecla.Eu ii zic nas de sfecla :>

Nas de sfeclacare sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 233603

CAYA 99
Zumbuddy
Zumbuddy

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Vin 25 Ian 2013, 12:37 pm

care-i este utilizatoru' ? Si ce inseamna " poze intime " ? Shocked INTREBAM SI EU DE CURIOZITATE. Embarassed Embarassed Embarassed silent

madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  cosmin1234 Vin 25 Ian 2013, 1:06 pm

madalinasv2 a scris:care-i este utilizatoru' ? Si ce inseamna " poze intime " ? care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 642450 INTREBAM SI EU DE CURIOZITATE. Embarassed Embarassed Embarassed silent
poze foarte urate cu chestia de sub burta!
cosmin1234
cosmin1234
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare Localizare : Calinesti
Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 162936

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Vin 25 Ian 2013, 3:00 pm

Cam asa,dar nu numai alea. =)) Neutral
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328429

Sus In jos

Mesaj  menu2004 Vin 25 Ian 2013, 9:13 pm

madalinasv2 a scris:Cine e Andrei? confused - huh?

mada,si la mine,si la tine,se intampla sa inju...... ma rog!te iert.tu ma ierti daca...vrei??????? Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad
menu2004
menu2004
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : eu sunt cea mai mare fana a lui clawdeen! :) (se scrie cu 2 de e) plus fan zendaya.
Localizare Localizare : cumpara o colectie intreaga monster high apoi la al 3-lea apus spune:an tantiri mogudan cara cara si.o papusa iti va spune ca stau la o casa din bucuresti langa era shopping city park.vei vedea o babuta care cerseste.da-i 30 lei si iti spune sa pleci in iasi.sa te duci in iasi la carffoure felicia.la noriel afli ca sunt client fidel.du-te la palas si afli cas client SI MAI FIDEL. mergi la covrigaria krantz de langa palas si doamna iti va spune ca zi de zi vin la ea dupa scoala.te duci langa macelaria cu paine si dupa semafor e o strada.mergi tot inaite si faci dreapta spre cartierul,,platoul insorit``.la poarta e gardianul.spui ca o cunosti pe fata doamnei de la casa din jak si vrejul de fasole.el iti arata casa mea. :D :D :D
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 138180

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Vin 25 Ian 2013, 9:34 pm

?? Very Happy
madalinasv2
madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Putin cam nervoasa si agitata.
Localizare Localizare : Webkinz! ^.^
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 138698

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Vin 25 Ian 2013, 9:34 pm

te iert , menu2004! Crying or Very sad love hug Smile thumb up
madalinasv2
madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  CAYA 99 Vin 25 Ian 2013, 10:24 pm

madalinasv2 a scris:care-i este utilizatoru' ? Si ce inseamna " poze intime " ? care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 642450 INTREBAM SI EU DE CURIOZITATE. Embarassed Embarassed Embarassed silent

iti trimit prin pm
CAYA 99
CAYA 99
Zumbuddy
Zumbuddy

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fiti ECO! Sa nu poluam pamantul!
Localizare Localizare : Pe un pamant ECO!
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 143395

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Sam 26 Ian 2013, 10:12 am

Smile
madalinasv2
madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  menu2004 Sam 26 Ian 2013, 7:56 pm

madalinasv2 a scris:te iert , menu2004! Crying or Very sad love hug Smile thumb up

cheers cheers cheers cheers
sunny sunny sunny sunny
clap clap clap clap
Smile Smile Smile Smile
menu2004
menu2004
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : eu sunt cea mai mare fana a lui clawdeen! :) (se scrie cu 2 de e) plus fan zendaya.
Localizare Localizare : cumpara o colectie intreaga monster high apoi la al 3-lea apus spune:an tantiri mogudan cara cara si.o papusa iti va spune ca stau la o casa din bucuresti langa era shopping city park.vei vedea o babuta care cerseste.da-i 30 lei si iti spune sa pleci in iasi.sa te duci in iasi la carffoure felicia.la noriel afli ca sunt client fidel.du-te la palas si afli cas client SI MAI FIDEL. mergi la covrigaria krantz de langa palas si doamna iti va spune ca zi de zi vin la ea dupa scoala.te duci langa macelaria cu paine si dupa semafor e o strada.mergi tot inaite si faci dreapta spre cartierul,,platoul insorit``.la poarta e gardianul.spui ca o cunosti pe fata doamnei de la casa din jak si vrejul de fasole.el iti arata casa mea. :D :D :D
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 138180

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Sam 26 Ian 2013, 8:31 pm

Smile
madalinasv2
madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 Empty nenea paduche

Mesaj  cicilav Sam 26 Ian 2013, 9:24 pm

buna menu am auzit ca ai o colectie cici lav si eu am chiar 65 hahaha ce amuzant nui asa

iti zic o poezie frumoasa

am facut ********** pe mine lam facut cat un ciorchine cred ca nu ma mai simt bine , bine

alta

mie mi se pare ca fac ********** moale

iti place e dedicat pentru tine de digei torelei opereta nefra

cicilav
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Sam 26 Ian 2013, 9:30 pm

Cool Cool Cool Smile
madalinasv2
madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  BlueRose Dum 27 Ian 2013, 5:41 pm

anootza
sonia-maria.2002
nokia si nu mai stiu cum =]
BlueRose
BlueRose
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 149983

Sus In jos

Mesaj  anootza Dum 27 Ian 2013, 5:45 pm

Cea mai enervanta e peretele gras:
-Blue Rose[Laudaroasa] Smile
anootza
anootza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 221141

Sus In jos

Mesaj  BlueRose Dum 27 Ian 2013, 5:49 pm

anootza a scris:Cea mai enervanta e peretele gras:
-Blue Rose[Laudaroasa] care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 978826
Sunt mai slaba ca tine lol!daca eu sunt grasa tu esti super-grasa :O Hmmm iti gasesc si eu o porecla!Gata stiu!Chifteluta ^^ nu-mi plac chiftelele care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 0587
BlueRose
BlueRose
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 149983

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Dum 27 Ian 2013, 6:07 pm

BlueRose a scris:
anootza a scris:Cea mai enervanta e peretele gras:
-Blue Rose[Laudaroasa] care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 978826
Sunt mai slaba ca tine lol!daca eu sunt grasa tu esti super-grasa :O Hmmm iti gasesc si eu o porecla!Gata stiu!Chifteluta ^^ nu-mi plac chiftelele care sunt colegii enervanti de pe forum? - Pagina 2 0587

Omagaaa =]]]
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328429

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum