Chatbox forum
+13
~Teodora~
Nokia345
anootza
HiperDay
BlueRose
anutza.puppy
Alexandru2002
**PuppyEyes**
sely01
Manzu15
BrunoClau
cosmin1234
arosu10
17 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Chatbox forum
Florin103 a scris:mie imi place mai mult pe chat Conversatiile sa-u demodat.anootza a scris:Nokia345 a scris:anootza a scris:Desi eu nu mai intru pe forum,am vizitat chatbox,si mie mi se pare ca indeparteaza copii de adevaratul forum,iar regulile sunt nedrepte.Adica de ce ai bana pe cineva pentru NIMIC!?Sa fim seriosi acum...Adica daca aveam un Admin adult,el nu facea regulile asa,dar un copil...Ma tem ca nu e o idee prea stralucita.
I agree
No!? =]]
nu s'au demodat... si plus ca daca am fi fost copii ascultatori am fi ascultat de ce a spus Deea :[
Nokia345- Webkinz Signature
Dar nu... Acum ca nu mai vine nimeni pe forum noi ne facem de cap cu chat-uri si incalcam vreo 15 reguli...
Macar sa ingrijim forumul!
Macar sa ingrijim forumul!
Alexandru2002- Webkinz Signature
As dori sa se inchida chat-ul. Deea a spus sa nu facem chat-uri. Macar sa ascultam regulile
Alexandru2002- Webkinz Signature
Deea zicea sa nu facem chaturi ca sa nu injuram....vreau inapoi vechiul forum,era un chat o data al 2-lea chat ca pe primul nu l-am prins :[ si faceam conscursuri cu obiecte micute in w asa cand ne venea noua puneam ghicitori di dastea si stateam pana mai tarziu pe chat....daca va mai amintiti era soper atuncia...si chiar nu intelegeam de ce deea zicea ca nu avem voie cu chat,ei bine acuma stiu
~Teodora~- Webkinz Jr.
Ce e chatboxul asta ca-s pe mob si nu am Above Flash O.o
Chat?!
Chat?!
::SONY::- Webkinz Signature
~Teodora~ a scris:Deea zicea sa nu facem chaturi ca sa nu injuram....vreau inapoi vechiul forum,era un chat o data al 2-lea chat ca pe primul nu l-am prins :[ si faceam conscursuri cu obiecte micute in w asa cand ne venea noua puneam ghicitori di dastea si stateam pana mai tarziu pe chat....daca va mai amintiti era soper atuncia...si chiar nu intelegeam de ce deea zicea ca nu avem voie cu chat,ei bine acuma stiu
Exact,macar in memoria Deei,regulile ar trebui respectate,dar din cauza lui Arosu,am incalcat o multime de reguli...Mai ales ca acest chatbox putea fii facut pe un alt forum,pe un forum de-al lui Arosu daca dorea,si sa-si faca propriul chatbox,unde sa converseze el.Dar asa,nimanui inafara de Arosu,nu-i prea convine...
anootza- Webkinz Signature
Mie imi placea,da akm ati devenit rai voi si nu mai e bun de minimc chatu...
anutza.puppy- Webkinz Signature
Daca vreti il inchid~Teodora~ a scris:Deea zicea sa nu facem chaturi ca sa nu injuram....vreau inapoi vechiul forum,era un chat o data al 2-lea chat ca pe primul nu l-am prins :[ si faceam conscursuri cu obiecte micute in w asa cand ne venea noua puneam ghicitori di dastea si stateam pana mai tarziu pe chat....daca va mai amintiti era soper atuncia...si chiar nu intelegeam de ce deea zicea ca nu avem voie cu chat,ei bine acuma stiu
Da, eu una vreau...arosu10 a scris:Daca vreti il inchid~Teodora~ a scris:Deea zicea sa nu facem chaturi ca sa nu injuram....vreau inapoi vechiul forum,era un chat o data al 2-lea chat ca pe primul nu l-am prins :[ si faceam conscursuri cu obiecte micute in w asa cand ne venea noua puneam ghicitori di dastea si stateam pana mai tarziu pe chat....daca va mai amintiti era soper atuncia...si chiar nu intelegeam de ce deea zicea ca nu avem voie cu chat,ei bine acuma stiu
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 380308
[quote="anutza.puppy"] la cacica la sare am vazut salina si o tiganca ce se dadeau pe o bara de otel ! )
[quote="madalinasv2"]
Eu nu am scris asa ceva!anutza.puppy a scris: la cacica la sare am vazut salina si o tiganca ce se dadeau pe o bara de otel ! )
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220518
[quote="anutza.puppy"]
Stiu ... Ma proasteam ))))))))madalinasv2 a scris:Eu nu am scris asa ceva!anutza.puppy a scris: la cacica la sare am vazut salina si o tiganca ce se dadeau pe o bara de otel ! )
M-am prins
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220518
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Chatbox
» Revista Monster High
» Acum esti: Online sau Offline pe Forum/Mess?
» Sa ajutam www.WebkinzRomania.ro ! ♥
» VORBIM CU WEBKINZ ROMANIA
» Revista Monster High
» Acum esti: Online sau Offline pe Forum/Mess?
» Sa ajutam www.WebkinzRomania.ro ! ♥
» VORBIM CU WEBKINZ ROMANIA
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum