Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Chatbox forum

+13
~Teodora~
Nokia345
anootza
HiperDay
BlueRose
anutza.puppy
Alexandru2002
**PuppyEyes**
sely01
Manzu15
BrunoClau
cosmin1234
arosu10
17 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Chatbox forum - Pagina 2 Empty Re: Chatbox forum

Mesaj  Nokia345 Sam 12 Ian 2013, 10:30 pm

Florin103 a scris:
anootza a scris:
Nokia345 a scris:
anootza a scris:Desi eu nu mai intru pe forum,am vizitat chatbox,si mie mi se pare ca indeparteaza copii de adevaratul forum,iar regulile sunt nedrepte.Adica de ce ai bana pe cineva pentru NIMIC!?Sa fim seriosi acum...Adica daca aveam un Admin adult,el nu facea regulile asa,dar un copil...Ma tem ca nu e o idee prea stralucita.

Chatbox forum - Pagina 2 24221                                  Chatbox forum - Pagina 2 24221                                  Chatbox forum - Pagina 2 24221 I agree

No!? =]]
mie imi place mai mult pe chat yes Conversatiile sa-u demodat. Cool

nu s'au demodat... si plus ca daca am fi fost copii ascultatori am fi ascultat de ce a spus Deea :[

Nokia345
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Sam 12 Ian 2013, 10:49 pm

Dar nu... Acum ca nu mai vine nimeni pe forum noi ne facem de cap cu chat-uri si incalcam vreo 15 reguli...

Macar sa ingrijim forumul!

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Sam 12 Ian 2013, 10:57 pm

As dori sa se inchida chat-ul. Deea a spus sa nu facem chat-uri. Macar sa ascultam regulile Wink

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  ~Teodora~ Dum 13 Ian 2013, 12:17 am

Deea zicea sa nu facem chaturi ca sa nu injuram....vreau inapoi vechiul forum,era un chat o data al 2-lea chat ca pe primul nu l-am prins :[ si faceam conscursuri cu obiecte micute in w asa cand ne venea noua puneam ghicitori di dastea si stateam pana mai tarziu pe chat....daca va mai amintiti era soper atuncia...si chiar nu intelegeam de ce deea zicea ca nu avem voie cu chat,ei bine acuma stiu                                  Chatbox forum - Pagina 2 244133

~Teodora~
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Sus In jos

Mesaj  ::SONY:: Dum 13 Ian 2013, 2:11 am

Ce e chatboxul asta ca-s pe mob si nu am Above Flash O.o
Chat?!

::SONY::
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  anootza Dum 13 Ian 2013, 9:39 am

~Teodora~ a scris:Deea zicea sa nu facem chaturi ca sa nu injuram....vreau inapoi vechiul forum,era un chat o data al 2-lea chat ca pe primul nu l-am prins :[ si faceam conscursuri cu obiecte micute in w asa cand ne venea noua puneam ghicitori di dastea si stateam pana mai tarziu pe chat....daca va mai amintiti era soper atuncia...si chiar nu intelegeam de ce deea zicea ca nu avem voie cu chat,ei bine acuma stiu                                  Chatbox forum - Pagina 2 244133

Exact,macar in memoria Deei,regulile ar trebui respectate,dar din cauza lui Arosu,am incalcat o multime de reguli...Mai ales ca acest chatbox putea fii facut pe un alt forum,pe un forum de-al lui Arosu daca dorea,si sa-si faca propriul chatbox,unde sa converseze el.Dar asa,nimanui inafara de Arosu,nu-i prea convine...

anootza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Dum 13 Ian 2013, 11:09 am

Nu imi place deloc Chatobx-ul ... No Sorry.

BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Dum 13 Ian 2013, 11:46 am

Mie imi placea,da akm ati devenit rai voi si nu mai e bun de minimc chatu...

anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Pufarina Lun 14 Ian 2013, 6:33 pm

dragutz^^

Pufarina
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Sus In jos

Mesaj  arosu10 Mier 23 Ian 2013, 9:35 pm

~Teodora~ a scris:Deea zicea sa nu facem chaturi ca sa nu injuram....vreau inapoi vechiul forum,era un chat o data al 2-lea chat ca pe primul nu l-am prins :[ si faceam conscursuri cu obiecte micute in w asa cand ne venea noua puneam ghicitori di dastea si stateam pana mai tarziu pe chat....daca va mai amintiti era soper atuncia...si chiar nu intelegeam de ce deea zicea ca nu avem voie cu chat,ei bine acuma stiu                                  Chatbox forum - Pagina 2 244133
Daca vreti il inchid                                  Chatbox forum - Pagina 2 978826

arosu10
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Un nou inceput..
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 191347

http://webkinz-123.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Vin 25 Ian 2013, 6:18 pm

Cam naspa chatul . Nu e prea popular . Laughing Laughing
madalinasv2
madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Putin cam nervoasa si agitata.
Localizare Localizare : Webkinz! ^.^
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 138698

http://Am un blogg , dar am uitat care eraa . :)

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Vin 25 Ian 2013, 6:22 pm

arosu10 a scris:
Daca vreti il inchid                                  Chatbox forum - Pagina 2 978826
Da, eu una vreau... Very Happy
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380308

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Vin 25 Ian 2013, 6:25 pm

da
madalinasv2
madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Sam 26 Ian 2013, 10:31 am

Smile
madalinasv2
madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Joi 14 Feb 2013, 5:22 pm

[quote="anutza.puppy"] la cacica la sare am vazut salina si o tiganca ce se dadeau pe o bara de otel ! Smile)
madalinasv2
madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Vin 15 Feb 2013, 9:36 pm

[quote="madalinasv2"]
anutza.puppy a scris: la cacica la sare am vazut salina si o tiganca ce se dadeau pe o bara de otel ! Smile)
Eu nu am scris asa ceva!
anutza.puppy
anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : i love lion king
Localizare Localizare : Ploiesti
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 220518

Sus In jos

Mesaj  madalinasv2 Vin 15 Feb 2013, 10:22 pm

[quote="anutza.puppy"]
madalinasv2 a scris:
anutza.puppy a scris: la cacica la sare am vazut salina si o tiganca ce se dadeau pe o bara de otel ! Smile)
Eu nu am scris asa ceva!
Stiu ... Ma proasteam Smile))))))))
madalinasv2
madalinasv2
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Vin 15 Feb 2013, 10:26 pm

M-am prins Laughing
anutza.puppy
anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : i love lion king
Localizare Localizare : Ploiesti
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 220518

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum