Conversatii...
+27
smaranda.bolea
SigArcticFox
arosu10
bibi1233
Derya11
Moko
Lyria&Onchao
Florin103
~Teodora~
BlueRose
Nokia345
vand03
Alexandru2002
☆Lidia☆STAR☆
CAYA 99
Sonia-Maria.2002
anutza.puppy
Rainbow_Dash
anootza
Malinuta
Adrian2003
gundrof-bot
Pinky Pie
_Spike_
LEXI2003
cosmin1234
BrunoClau
31 participanți
Pagina 10 din 20
Pagina 10 din 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Conversatii...
Nokia345 a scris:iti dai seama ca Afi e cunoscut... da' puteam sa merg altundevaAlexandru2002 a scris:Nokia345 a scris:bine... e ... ciudat... si n'am zis unde am fost [cel putin eu]Alexandru2002 a scris:Si de unde stie ca am fost ieri la bega?
cred ca ne urmareste
Nici eu n-am zis .
Am fost acum 2 zile la bega sa-mi iau ceva. Bega (e un mini-mall de la Timisoara)
daca ne'a urmarit ?
Poate a fost la Afi, dar Bega ?!
Nu e cunoscut.
Daca ar fi zis Iullius Mall poate.. Dar bega nu..
Alexandru2002- Webkinz Signature
da dar.. nu ma cunoaste... nu m'a vazut [ daca m'a vazut la emisiune... eram prea mica si puteam fi confundata...]Alexandru2002 a scris:Nokia345 a scris:iti dai seama ca Afi e cunoscut... da' puteam sa merg altundevaAlexandru2002 a scris:Nokia345 a scris:bine... e ... ciudat... si n'am zis unde am fost [cel putin eu]Alexandru2002 a scris:Si de unde stie ca am fost ieri la bega?
cred ca ne urmareste
Nici eu n-am zis .
Am fost acum 2 zile la bega sa-mi iau ceva. Bega (e un mini-mall de la Timisoara)
daca ne'a urmarit ?
Poate a fost la Afi, dar Bega ?!
Nu e cunoscut.
Daca ar fi zis Iullius Mall poate.. Dar bega nu..
ai dreptate... Bega e "mini" deci nu e cunocut.. daca zicea Carrefour sau ceva da... dar chiar ca'i ciudat
Nokia345- Webkinz Signature
Cine ma vrea ca prietena pe mail: sunt selena_3125@yahoo.com
☆Lidia☆STAR☆- Webkinz Signature
Cineva?
☆Lidia☆STAR☆- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥ Clau is back! And me too ♥
Localizare : ♥ Alaturi de Clau si Lau ♥
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 144803
eu, exista si Ice Fawn si Winter Fawn,nu?!☆Lidia☆STAR☆ a scris:Cineva?
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162936
da-mi add,ca mie nu-mi merge sa-ti dau tie.Eu sunt ancaanamaria12@yahoo.com☆Lidia☆STAR☆ a scris:Cine ma vrea ca prietena pe mail: sunt selena_3125@yahoo.com
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221141
VREA CINEVA SA MA MAI AJUTE LA ADP?DOAR CU POZE,EPISOADE,ETC.!SI SCRIU MARE CU ROSU DOAR CA SA OBSERVATI!
Ce e ADP?cosmin1234 a scris:VREA CINEVA SA MA MAI AJUTE LA ADP?DOAR CU POZE,EPISOADE,ETC.!SI SCRIU MARE CU ROSU DOAR CA SA OBSERVATI!
Prima data credeam ca e ADP4 =]]]
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Micro-ul Aventurile De Plus!Eu il prescurtez ADP!Sa sti asta!Iar webkinz show WS! =]]]]]]Asta sa sti mereu!anootza a scris:Ce e ADP?cosmin1234 a scris:VREA CINEVA SA MA MAI AJUTE LA ADP?DOAR CU POZE,EPISOADE,ETC.!SI SCRIU MARE CU ROSU DOAR CA SA OBSERVATI!
Serios?Nimeni?cosmin1234 a scris:Micro-ul Aventurile De Plus!Eu il prescurtez ADP!Sa sti asta!Iar webkinz show WS! =]]]]]]Asta sa sti mereu!anootza a scris:Ce e ADP?cosmin1234 a scris:VREA CINEVA SA MA MAI AJUTE LA ADP?DOAR CU POZE,EPISOADE,ETC.!SI SCRIU MARE CU ROSU DOAR CA SA OBSERVATI!
ce episod vreti sa difuzeze azi din webkinz show?
O sa spun numele in engleza(doar de distractie sa vad cine intelege !Daca nu intelegeti asta e!Alegeti dupa.....la intamplare )
Love You Teddy Bear!
sau
Battle Of The Fawns
sau
I HEARTH Money
sau
Real Webkinz(part 1 and 2)
O sa spun numele in engleza(doar de distractie sa vad cine intelege !Daca nu intelegeti asta e!Alegeti dupa.....la intamplare )
Love You Teddy Bear!
sau
Battle Of The Fawns
sau
I HEARTH Money
sau
Real Webkinz(part 1 and 2)
Hello ! Ce faceti ?
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
KinzCash : 207865
buna. Nu stau mult.
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Am venit de la scoala.
_Spike_- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Dragon
Localizare : Langa Dragoni
KinzCash : 140129
Bine,tu? ^^ Pe tfm Chiar creaza dependenta jocul ala!Nokia345 a scris:Hello ! Ce faceti ?
si eu acum 30 de min._Spike_ a scris:Am venit de la scoala.
Buna!Am intrat pe contul asta ca sa vad ceva....Ma rog,sper din toata inima ca alex e aici,ptc. are de dat niste explicatii Stiti ca alex a zis ca andrei a fost webkinz romania. no?Si v-a zis sa va cereti scuze cei care ati crezut ca el este fiindca a primit un link de la andrei si s-a activat contul,apoi l-a deconectat si a intrat andrei,nu?iar nu alex mi-a raspuns la pm-ul cu:"alex recunoaste ca tu esti wr.[era mai lung dar nu-l scriu acuma]" ci andrei(sustine el)ca sa il saboteze pe el.Aflati ca va-ti cerut scuze degeaba Alex a fost,si acum am dovada!Am cautat acum prin pm-urile mele si am gasit un pm de la alexandru2002 in care scria "m-ai pacalit,ai zis ca daca recunosc nu o sa spui" si dupa eu i-am zis ca si-a batut joc de mn si el a zis ca era nervos pe clau,etc,etc,deci el singur a recunoscut ca e wr. de pe contul lui![adik de pe alexandru2002] Daca doriti va dau parola de la contul pe care sunt eu acum,ca sa vedeti pm-urile,sa nu ziceti ca editez prtsc-urile sau ceva Mai exista si faza:Andrei mi-a spart contul.Pai cum sa va spun,andrei nu avea cum sa ii sparga contul.De ce?Ptc. din prtsc-urile puse chiar de ALEX in care zicea ca l-a pacalit pe andrei ca e un hacker,andrei vroia sa-i sparga contul lui alexandru2002,deci el nu reusise sa-i sparga contul pana atunci,ca altfel nu ar mai fi cerut ajutor,si dee altfel nu ar mai fi apelat la alte conturi cum ar fi alexandru.2002 sau alexandru 2002.Caz incheiat
V-am zis toate astea ca sa stiti si voi ca nu sunt chiar o fraiera care zice chestii nefondate. Cine vrea parola acestui cont ca sa vada tot cu ochii lui sa-mi dea pm
V-am zis toate astea ca sa stiti si voi ca nu sunt chiar o fraiera care zice chestii nefondate. Cine vrea parola acestui cont ca sa vada tot cu ochii lui sa-mi dea pm
~Teodora~- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 134687
Am luat 7 la engleza.Face media cu alte lucrari.
ok, Teo. mersi. ^^ M-am convins.~Teodora~ a scris:Buna!Am intrat pe contul asta ca sa vad ceva....Ma rog,sper din toata inima ca alex e aici,ptc. are de dat niste explicatii Stiti ca alex a zis ca andrei a fost webkinz romania. no?Si v-a zis sa va cereti scuze cei care ati crezut ca el este fiindca a primit un link de la andrei si s-a activat contul,apoi l-a deconectat si a intrat andrei,nu?iar nu alex mi-a raspuns la pm-ul cu:"alex recunoaste ca tu esti wr.[era mai lung dar nu-l scriu acuma]" ci andrei(sustine el)ca sa il saboteze pe el.Aflati ca va-ti cerut scuze degeaba Alex a fost,si acum am dovada!Am cautat acum prin pm-urile mele si am gasit un pm de la alexandru2002 in care scria "m-ai pacalit,ai zis ca daca recunosc nu o sa spui" si dupa eu i-am zis ca si-a batut joc de mn si el a zis ca era nervos pe clau,etc,etc,deci el singur a recunoscut ca e wr. de pe contul lui![adik de pe alexandru2002] Daca doriti va dau parola de la contul pe care sunt eu acum,ca sa vedeti pm-urile,sa nu ziceti ca editez prtsc-urile sau ceva Mai exista si faza:Andrei mi-a spart contul.Pai cum sa va spun,andrei nu avea cum sa ii sparga contul.De ce?Ptc. din prtsc-urile puse chiar de ALEX in care zicea ca l-a pacalit pe andrei ca e un hacker,andrei vroia sa-i sparga contul lui alexandru2002,deci el nu reusise sa-i sparga contul pana atunci,ca altfel nu ar mai fi cerut ajutor,si dee altfel nu ar mai fi apelat la alte conturi cum ar fi alexandru.2002 sau alexandru 2002.Caz incheiat
ai facut comanda mea la magazinul ala al tau de poze?Nokia345 a scris:Hello ! Ce faceti ?
Scuze ca zic,dar ai sanse mici de media 10._Spike_ a scris:Am luat 7 la engleza.Face media cu alte lucrari.
Stiu.Eu vreau media 9.BrunoClau a scris:Scuze ca zic,dar ai sanse mici de media 10._Spike_ a scris:Am luat 7 la engleza.Face media cu alte lucrari.
Am intrat pe contul meu,i-am dat lui clau parola in caz ca vrea sa intre pe cont sa vada pm-urile
BlueRose- Webkinz Signature
KinzCash : 149983
BlueRose a scris:Am intrat pe contul meu,i-am dat lui clau parola in caz ca vrea sa intre pe cont sa vada pm-urile
~Teodora~- Webkinz Jr.
Se pare ca a intrat clau pe cont
hai ca ies de pe al tau.BlueRose a scris:Se pare ca a intrat clau pe cont
~Teodora~- Webkinz Jr.
Clau iesi de pe cont plz ca vrea si florin sa intre
ok~Teodora~ a scris:hai ca ies de pe al tau.BlueRose a scris:Se pare ca a intrat clau pe cont
Buna.sunt Florin.
~Teodora~- Webkinz Jr.
Teo are dreptate.Alex a mintit. Rusine sai fie lui Alex!!!!
~Teodora~- Webkinz Jr.
esti vizitator .Fauna a scris:Hai pe chat-ul lui arosu, Teo . Sa-mi dai acolo pe privat parola!
Pe chat-ul lui arosu pot .
http://forum.webkinzromania.ro/t6519-chatbox-forum?highlight=chatbox
Fauna- Vizitator
Buna.Am fost pe contul lui Teo.Alex a mintit.
nu stiam ca stii de el... Si '' '' . Ok.Fauna a scris:Pe chat-ul lui arosu pot .
Eu am zis asta dupa ce a venit W.R(zisul admin Adi, dar era hacker) .... Daca ziceam ca nu eu am fost toti ziceau ca mint... Si bla-bla-bla...
Dar stiti ce? JUR ca nu mai intru la conversatii!
LA REVEDERE!
Dar stiti ce? JUR ca nu mai intru la conversatii!
LA REVEDERE!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Eu acuma-s pe tfm,mai dati-va intre voi parola pe privat
Cine vrea sa scriu la micro?
eu!_Spike_ a scris:Cine vrea sa scriu la micro?
Ok.O sa pun multe poze.cosmin1234 a scris:eu!_Spike_ a scris:Cine vrea sa scriu la micro?
alex nu mai intra pe conversatii sau pe forum?_Spike_ a scris:Ok.O sa pun multe poze.cosmin1234 a scris:eu!_Spike_ a scris:Cine vrea sa scriu la micro?
vreau sa-mi fac cot pe transformice!Acum am intrat!
Pinki iti place microul meu?daca iti place da DA la intrebare. Si pune si comentariu.Pinky Pie a scris:Hello Romania!
Vrei prea multe. EU am votat, ok?_Spike_ a scris:Pinki iti place microul meu?daca iti place da DA la intrebare. Si pune si comentariu.Pinky Pie a scris:Hello Romania!
Pinky Pie- Lil'Kinz
- KinzCash : 133685
un comentariu de la o vedeta vreau. Tu esti o vedeta.Pinky Pie a scris:Vrei prea multe. EU am votat, ok?_Spike_ a scris:Pinki iti place microul meu?daca iti place da DA la intrebare. Si pune si comentariu.Pinky Pie a scris:Hello Romania!
ok... stai._Spike_ a scris:un comentariu de la o vedeta vreau. Tu esti o vedeta.Pinky Pie a scris:Vrei prea multe. EU am votat, ok?_Spike_ a scris:Pinki iti place microul meu?daca iti place da DA la intrebare. Si pune si comentariu.Pinky Pie a scris:Hello Romania!
Pinky Pie- Lil'Kinz
Eu.Pinky Pie a scris:cineva?
Altcineva?_Spike_ a scris:Eu.Pinky Pie a scris:cineva?
Pinky Pie- Lil'Kinz
~Teodora~ a scris:Buna!Am intrat pe contul asta ca sa vad ceva....Ma rog,sper din toata inima ca alex e aici,ptc. are de dat niste explicatii Stiti ca alex a zis ca andrei a fost webkinz romania. no?Si v-a zis sa va cereti scuze cei care ati crezut ca el este fiindca a primit un link de la andrei si s-a activat contul,apoi l-a deconectat si a intrat andrei,nu?iar nu alex mi-a raspuns la pm-ul cu:"alex recunoaste ca tu esti wr.[era mai lung dar nu-l scriu acuma]" ci andrei(sustine el)ca sa il saboteze pe el.Aflati ca va-ti cerut scuze degeaba Alex a fost,si acum am dovada!Am cautat acum prin pm-urile mele si am gasit un pm de la alexandru2002 in care scria "m-ai pacalit,ai zis ca daca recunosc nu o sa spui" si dupa eu i-am zis ca si-a batut joc de mn si el a zis ca era nervos pe clau,etc,etc,deci el singur a recunoscut ca e wr. de pe contul lui![adik de pe alexandru2002] Daca doriti va dau parola de la contul pe care sunt eu acum,ca sa vedeti pm-urile,sa nu ziceti ca editez prtsc-urile sau ceva Mai exista si faza:Andrei mi-a spart contul.Pai cum sa va spun,andrei nu avea cum sa ii sparga contul.De ce?Ptc. din prtsc-urile puse chiar de ALEX in care zicea ca l-a pacalit pe andrei ca e un hacker,andrei vroia sa-i sparga contul lui alexandru2002,deci el nu reusise sa-i sparga contul pana atunci,ca altfel nu ar mai fi cerut ajutor,si dee altfel nu ar mai fi apelat la alte conturi cum ar fi alexandru.2002 sau alexandru 2002.Caz incheiat
Teo,eu nu cred asa ceva pana nu vad cu ochii mei,serios!Nu ca nu te-as crede,dar il cunosc pe Alex si...In fine,da-mi parola prin PM,promit ca intru doar pe mesaje...
Pagina 10 din 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Pagina 10 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum