Conversatii...
+35
Larya12
Rose_2011
Moko
Gundrof Andrei
pwla si coaiele mele
anutza.puppy
Rosesm2002
Florin103
SigArcticFox
Lyria&Onchao
☆Lidia☆STAR☆
::SONY::
arosu10
Adrian2003
cosmin1234
CAYA 99
stefanawebkinz
Malinuta
Annonimous
Andrei face sex cu el
Adrian Aditza
gundrof
BrunoClau
Laur77
Rarity_Derya
Alex Rares
Sonia-Maria.2002
Nokia345
madalinasv2
LEXI2003
_Spike_
anootza
~Teodora~
BlueRose
Alexandru2002
39 participanți
Pagina 6 din 20
Pagina 6 din 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Conversatii...
Franceza,vreau sa dau delful :> engleza o fac ca trebuie =]] si mate vreau liceu buuun =]]Nokia345 a scris:okey... sa trecem peste... doar... DOAR de curiozitate... la ce faci meditatii ? eu fac la franceza.. [ nu prea sunt meditatii.. fiindca fac [,] cu mama..]BlueRose a scris:Inca te am pe ignore dar am vrut sa vad ce scri.Vreti sa stiti prin cate trec si am trecut?Nu cred!Asa ca taci!Nu am intrat decat dimineata pe el,si daca vrei sa sti fac meditatii la 3 materii,de ce?ca sa ma perfectionez fiindca vreau la un liceu bun,merg la olimpiade,am rezultate,asta e scoala la mine,asa ca mai taca-ti fleanca si cat desre viata mea nu vreau sa va istorisesc ca nu va intereseaza despre mn.Sonia-Maria.2002 a scris:Na ca ti-am pus creierul la contributie ca sa scrii teo
Scumpo,ia incearca sa nu te mai iei de noi! Tu stii doar sa dormi si sa mergi la wc! atat!
De tine nu e nici un viitor! Si te mai astepti si de scuze?!? dACA ana nu are timp sa intre pe webkinz,ce daca?
Tu stai 24 din 24 pe el!
BlueRose- Webkinz Signature
Nu sunt alex....Intelegi??? Daca nu, esti un nebungundrof a scris:Annonimous a scris:Eu am monitorizat forumul timp de cateva zile. Si am vazut ca ai intrat pe contul lui alex. Ai scris ceva uratgundrof a scris:Gundrof sau cum te cheama, stiu ca tu ai hackerit contul lui alex
Nu te mai preface........... Oricum stiu ca tu ai scris mesajele acelea urate.......de ce nu pleci de pe forum si sa ne lasi in pace?!!!!! Haide, ca stiu ca t uai fost. Poti sa ma faci in toate felurile, dar stiu ca tu ai fost.....
Sa stii ca o sa sun la WR si la Protectia copilului si o sa reclam ce ai facut tu. Te prefaci foarte mult. Vrei sa capatam increderea in tine? Oricum, de la mine nu. Deci, nu uita,maine sun la Protectia copilului si te reclam! Sun si la WR. Deci, esti prins......... Acum nu mai ai ce spune. Sa nu crezi ca nu sun.
---
Anonimus 100% Alex
Lasa-ma cu vrajelile, esti alex date naibi de nesimtit ce esti.
Annonimous- Figurina Webkinz
Asa! Treceti o data peste si impacati-va/nu va mai certati! E enervant sa va tot certati mereu si mereu si mereu...
Daca 2 persoane se cearta, nimeni nu le mai opreste. Daca apoi cineva ii ia apararea cuiva, celalalt pleaca de pe forum. Asa e mereu
Daca 2 persoane se cearta, nimeni nu le mai opreste. Daca apoi cineva ii ia apararea cuiva, celalalt pleaca de pe forum. Asa e mereu
Laur77- Webkinz Signature
Quote Alexandru 2002: ha-ha-haw! am reusit maah! iam spart contu' !!!!!!!
PWLE DE FERICIRE! Quote
Asta cum explici?!
PWLE DE FERICIRE! Quote
Asta cum explici?!
Annonimous- Figurina Webkinz
Anonimous este in centrul Romaniei
Alex este in Timisoara
Andrei este in Bucuresti
Daca nu ma credeti uitati-va la Cine este conectat
Alex este in Timisoara
Andrei este in Bucuresti
Pe nokia am fost furioasa pe moment dar ana m-a facut sa plang,nu ce a zis ea ca nu-mi pasa ce zice dar mi-a amintit de ceva[nu conteaza].....oricum cu ana nu ma impac,sa stea in lumea ei in care injura si se ia de altii,impreuna cu sonia...Laur77 a scris:Asa! Treceti o data peste si impacati-va/nu va mai certati! E enervant sa va tot certati mereu si mereu si mereu...
lolz... daca matematica si romana nu ar fi subiecte de examen... -.-' scola ar fi perfectaBlueRose a scris:Franceza,vreau sa dau delful :> engleza o fac ca trebuie =]] si mate vreau liceu buuun =]]Nokia345 a scris:okey... sa trecem peste... doar... DOAR de curiozitate... la ce faci meditatii ? eu fac la franceza.. [ nu prea sunt meditatii.. fiindca fac [,] cu mama..]BlueRose a scris:Inca te am pe ignore dar am vrut sa vad ce scri.Vreti sa stiti prin cate trec si am trecut?Nu cred!Asa ca taci!Nu am intrat decat dimineata pe el,si daca vrei sa sti fac meditatii la 3 materii,de ce?ca sa ma perfectionez fiindca vreau la un liceu bun,merg la olimpiade,am rezultate,asta e scoala la mine,asa ca mai taca-ti fleanca si cat desre viata mea nu vreau sa va istorisesc ca nu va intereseaza despre mn.Sonia-Maria.2002 a scris:Na ca ti-am pus creierul la contributie ca sa scrii teo
Scumpo,ia incearca sa nu te mai iei de noi! Tu stii doar sa dormi si sa mergi la wc! atat!
De tine nu e nici un viitor! Si te mai astepti si de scuze?!? dACA ana nu are timp sa intre pe webkinz,ce daca?
Tu stai 24 din 24 pe el!
Nokia345- Webkinz Signature
BlueRose a scris:Franceza,vreau sa dau delful :> engleza o fac ca trebuie =]] si mate vreau liceu buuun =]]Nokia345 a scris:okey... sa trecem peste... doar... DOAR de curiozitate... la ce faci meditatii ? eu fac la franceza.. [ nu prea sunt meditatii.. fiindca fac [,] cu mama..]BlueRose a scris:Inca te am pe ignore dar am vrut sa vad ce scri.Vreti sa stiti prin cate trec si am trecut?Nu cred!Asa ca taci!Nu am intrat decat dimineata pe el,si daca vrei sa sti fac meditatii la 3 materii,de ce?ca sa ma perfectionez fiindca vreau la un liceu bun,merg la olimpiade,am rezultate,asta e scoala la mine,asa ca mai taca-ti fleanca si cat desre viata mea nu vreau sa va istorisesc ca nu va intereseaza despre mn.Sonia-Maria.2002 a scris:Na ca ti-am pus creierul la contributie ca sa scrii teo
Tu stai 24 din 24 pe el!
auzi,scumpo?
sa stii ca nu imi pasa ca ma ai pe ignore! ma doare-n cot de ignorul tau!
si nu imi pasa cand intrii pe webkinz!
si nici ca ai mediitator!
si,ca sa stii,eu la anu voi fii la o scoala din turcia!
fac meditatii de 2 ani la engleza si mate!
Am fost la concurs international de matematica si am luat mentiune PE EUROPA!
asa ca nu te mai da tu in stamba,ca nu face bine la nervii aia care ii ai
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
Eu sunt in sud,in giurgiu,nu sunt eu anaLaur77 a scris:Anonimous este in centrul Romaniei
Alex este in Timisoara
Andrei este in Bucuresti
Acum nu mai aveti ce sa spuneti si comentati de posturi mai vechi
Va dau ignore mai bine, ca deja e enervant!
Va dau ignore mai bine, ca deja e enervant!
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 248994
\BlueRose a scris:Pe nokia am fost furioasa pe moment dar ana m-a facut sa plang,nu ce a zis ea ca nu-mi pasa ce zice dar mi-a amintit de ceva[nu conteaza].....oricum cu ana nu ma impac,sa stea in lumea ei in care injura si se ia de altii,impreuna cu sonia...Laur77 a scris:Asa! Treceti o data peste si impacati-va/nu va mai certati! E enervant sa va tot certati mereu si mereu si mereu...
Mai ma nu te mai preface ca ai inceput sa plangi!
Daca tu nu crezi pe nimeni ca e admin,ce sa iti facem?
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173870
Teo,ai un mare IGNORE de la mine.Asa ca sa stii =]] Si zici de mn ca injur.Unde naiba am injurat?TE dai si tu mare ca stii cateva cuvinte.Si cik sunt rasfatata,poate sunt si care e problema ta?Da asta e,stau numai in pat si imi iau si servitoare daca vreau,dar stiu ca ii doar invidia la tine.Asa ca sa stii.Si in plus,temele mi le fac singurica cu manuta mea din clasa I,nu ma ajuta mama la franceza,ca pe tine!Ca si eu fac franceza.Si nu am nici o problema,mama nici macar nu pune mana pe cartile mele.Si poate e adevarat ca stau toata ziua in pat,dar e doar sentimentul de invidie pe care il ai in corp.
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
KinzCash : 221141
Auzi draga,eu nu injur!Ti-am spus sa pleci naibii de pe forum,sa scapam de tine.Asta ii injuratura la Teo,se vede ca e o conserva fara creier Si cred ca arata ca o camila/Sonia-Maria.2002 a scris:\BlueRose a scris:Pe nokia am fost furioasa pe moment dar ana m-a facut sa plang,nu ce a zis ea ca nu-mi pasa ce zice dar mi-a amintit de ceva[nu conteaza].....oricum cu ana nu ma impac,sa stea in lumea ei in care injura si se ia de altii,impreuna cu sonia...Laur77 a scris:Asa! Treceti o data peste si impacati-va/nu va mai certati! E enervant sa va tot certati mereu si mereu si mereu...
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
anootza a scris:Auzi draga,eu nu injur!Ti-am spus sa pleci naibii de pe forum,sa scapam de tine.Asta ii injuratura la Teo,se vede ca e o conserva fara creier Si cred ca arata ca o camila/Sonia-Maria.2002 a scris:\BlueRose a scris:Pe nokia am fost furioasa pe moment dar ana m-a facut sa plang,nu ce a zis ea ca nu-mi pasa ce zice dar mi-a amintit de ceva[nu conteaza].....oricum cu ana nu ma impac,sa stea in lumea ei in care injura si se ia de altii,impreuna cu sonia...Laur77 a scris:Asa! Treceti o data peste si impacati-va/nu va mai certati! E enervant sa va tot certati mereu si mereu si mereu...
e timorata sau are vedenii teodora de spune ca injuri!
Cred ca i-a explodat o vena de face asa crize
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
ies! pa!
abia nu astept sa te mai aud,teo!
=]] Tudor si-a fct emisiunea lui,cum sa fii "Salbaticoos" =]] Si a intors casa pe dos =]]
Ok bye!Sonia-Maria.2002 a scris:ies! pa!
Si i-a explodat o vena,una mare si grasa numita creier.Acum in loc sa ninga,ninge cu creierul lui Teo
Am incercat sa cooperez.. da' cu oameni a ea nu se poate ! si vorbesc serios !
Cred ca prea intrece masura...
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
KinzCash : 207865
Eu,sau Teo?Nokia345 a scris:Am incercat sa cooperez.. da' cu oameni a ea nu se poate ! si vorbesc serios !
ea -))anootza a scris:Eu,sau Teo?Nokia345 a scris:Am incercat sa cooperez.. da' cu oameni a ea nu se poate ! si vorbesc serios !
de ce mereu ai impresia ca vorbesc de tine ?
Suntem un forum de copii retardati. Asta e parerea mea.. asa am ajuns defapt!
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Chiar nu stiuNokia345 a scris:ea -))anootza a scris:Eu,sau Teo?Nokia345 a scris:Am incercat sa cooperez.. da' cu oameni a ea nu se poate ! si vorbesc serios !
de ce mereu ai impresia ca vorbesc de tine ?
Ba nu!Bine,doar unii...Laur77 a scris:
Suntem un forum de copii retardati. Asta e parerea mea.. asa am ajuns defapt!
Ai zis:1.nesimtita,2.proasta,3.sictir[cel mai urat]=injuraturi nu ma ajuta mama,vreau doar sa iau examenul la franceza asa ca fac peste programa la meditatii,sa fiu invidioasa?de ce?ca eu voi fi bine mersi pe cont propriu cum m-am obijnuit si tu vei incerca sa te lipesti de cine apuci ca sa te ajute?Nush despre tine dar mie-mi plac camilele mai bine ai pleca tu ptc nu avem nevoie de copii care injura.Si plang ptc[si acuma va spun]:mi-ai amintit de parintii mei care s-au despartit cand aveam 10 ani si am suferit foarte mult si inca mai sufar si bunica care-i bonlava grav si ea m-a crescut,dar nu va intereseaza din aceea nu am vrut sa spun,ca mi-ai amintit de cum ma comport eu si cum altii[eu nu injur ca tine asa ca nu o spun] stau in puf si critica Dar o sa vezi ca am avut dreptatE,INTR-O ZI CAND poate TE VEI MATURIZA PUTIN....anootza a scris:Auzi draga,eu nu injur!Ti-am spus sa pleci naibii de pe forum,sa scapam de tine.Asta ii injuratura la Teo,se vede ca e o conserva fara creier Si cred ca arata ca o camila/Sonia-Maria.2002 a scris:\BlueRose a scris:Pe nokia am fost furioasa pe moment dar ana m-a facut sa plang,nu ce a zis ea ca nu-mi pasa ce zice dar mi-a amintit de ceva[nu conteaza].....oricum cu ana nu ma impac,sa stea in lumea ei in care injura si se ia de altii,impreuna cu sonia...Laur77 a scris:Asa! Treceti o data peste si impacati-va/nu va mai certati! E enervant sa va tot certati mereu si mereu si mereu...
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 149983
Eu merg sa ma culc... sper ca maine sa nu mai fie vreun hacker or somethin there...
Noapte buna si ne vedem maine !
Noapte buna si ne vedem maine !
Buna. Ce faceti?
Eu nu voi mai veni pe aici niciodata. Ma gasiti pe forumul meu : http://webkinz-romania.forumgratuit.ro/ Si pe facebook Adi Rosu, poza la avatar un signature panda obisnuit.
Si pe mess adrianvalentinrosu@yahoo.com .
Mi-a facut placere sa va cunosc de-a lungul timpului
PS:Plec pentru ca acest forum nu va mai fi, si sunt numai injuraturi. Si oricum,forumul va disparea pentru ca cei de la WR (webkinz romania) nu vor mai plati domeniul .ro Deci nu mai are rost sa stau.
Voi tot ziceti sa salvati forumul , dar ce se mai poate salva de el? Mai nimic. Cei de la WR nu cred ca mai vor sa se ocupe de forum si site.....deci.......... SI chestia ca andrei a hackerit e falsa. Nu vedeti ca cei de la WR ne-au mintit ca au uitat parolele? Ei le stiu, dar nu le mai spun. E clar, nu se mai ocupa de site si forum.............. Si anul trecut ne-au mintit ca nu mai aduc webkinz.....si au adus!!!
PA-PA
Eu nu voi mai veni pe aici niciodata. Ma gasiti pe forumul meu : http://webkinz-romania.forumgratuit.ro/ Si pe facebook Adi Rosu, poza la avatar un signature panda obisnuit.
PS:Plec pentru ca acest forum nu va mai fi, si sunt numai injuraturi. Si oricum,forumul va disparea pentru ca cei de la WR (webkinz romania) nu vor mai plati domeniul .ro Deci nu mai are rost sa stau.
Voi tot ziceti sa salvati forumul , dar ce se mai poate salva de el? Mai nimic. Cei de la WR nu cred ca mai vor sa se ocupe de forum si site.....deci.......... SI chestia ca andrei a hackerit e falsa. Nu vedeti ca cei de la WR ne-au mintit ca au uitat parolele? Ei le stiu, dar nu le mai spun. E clar, nu se mai ocupa de site si forum.............. Si anul trecut ne-au mintit ca nu mai aduc webkinz.....si au adus!!!
PA-PA
Adrian Aditza- Lil'Kinz
- Stare de spirit : Imi place sa calatoresc cu trenul
Localizare : Videle
KinzCash : 131381
Mda.. doar unii
Mie dor de vechii membri de pe forum. Cu ei ne intelegeam toti!
Mie dor de vechii membri de pe forum. Cu ei ne intelegeam toti!
Sictir=Marsh/Pleaca,si nici nu ti-am zis tie,i-am zis lui Announimous,ceea ce inseamna ca te-ai dat singura de gol ;]BlueRose a scris:Ai zis:1.nesimtita,2.proasta,3.sictir[cel mai urat]=injuraturi nu ma ajuta mama,vreau doar sa iau examenul la franceza asa ca fac peste programa la meditatii,sa fiu invidioasa?de ce?ca eu voi fi bine mersi pe cont propriu cum m-am obijnuit si tu vei incerca sa te lipesti de cine apuci ca sa te ajute?Nush despre tine dar mie-mi plac camilele mai bine ai pleca tu ptc nu avem nevoie de copii care injura.Si plang ptc[si acuma va spun]:mi-ai amintit de parintii mei care s-au despartit cand aveam 10 ani si am suferit foarte mult si inca mai sufar si bunica care-i bonlava grav si ea m-a crescut,dar nu va intereseaza din aceea nu am vrut sa spun,ca mi-ai amintit de cum ma comport eu si cum altii[eu nu injur ca tine asa ca nu o spun] stau in puf si critica Dar o sa vezi ca am avut dreptatE,INTR-O ZI CAND poate TE VEI MATURIZA PUTIN....anootza a scris:Auzi draga,eu nu injur!Ti-am spus sa pleci naibii de pe forum,sa scapam de tine.Asta ii injuratura la Teo,se vede ca e o conserva fara creier Si cred ca arata ca o camila/Sonia-Maria.2002 a scris:\BlueRose a scris:Pe nokia am fost furioasa pe moment dar ana m-a facut sa plang,nu ce a zis ea ca nu-mi pasa ce zice dar mi-a amintit de ceva[nu conteaza].....oricum cu ana nu ma impac,sa stea in lumea ei in care injura si se ia de altii,impreuna cu sonia...Laur77 a scris:Asa! Treceti o data peste si impacati-va/nu va mai certati! E enervant sa va tot certati mereu si mereu si mereu...
Nesimtita=Om fara bun simt
Proasta=Om fara minte
Din cate stiu eu,astea nu-s injuraturi...Si ce ma rog am eu de a face ca s-au despartit parintii tai?! Pe bune acum
Zici de mine sa ma maturizez,tu care iti cumperi in fiecare zi W.Mie mi-au intrat banii din bursa in cont,si nu-i pastrez pentru Webkinzi,ca tine ;]BlueRose a scris:Ai zis:1.nesimtita,2.proasta,3.sictir[cel mai urat]=injuraturi nu ma ajuta mama,vreau doar sa iau examenul la franceza asa ca fac peste programa la meditatii,sa fiu invidioasa?de ce?ca eu voi fi bine mersi pe cont propriu cum m-am obijnuit si tu vei incerca sa te lipesti de cine apuci ca sa te ajute?Nush despre tine dar mie-mi plac camilele mai bine ai pleca tu ptc nu avem nevoie de copii care injura.Si plang ptc[si acuma va spun]:mi-ai amintit de parintii mei care s-au despartit cand aveam 10 ani si am suferit foarte mult si inca mai sufar si bunica care-i bonlava grav si ea m-a crescut,dar nu va intereseaza din aceea nu am vrut sa spun,ca mi-ai amintit de cum ma comport eu si cum altii[eu nu injur ca tine asa ca nu o spun] stau in puf si critica Dar o sa vezi ca am avut dreptatE,INTR-O ZI CAND poate TE VEI MATURIZA PUTIN....anootza a scris:Auzi draga,eu nu injur!Ti-am spus sa pleci naibii de pe forum,sa scapam de tine.Asta ii injuratura la Teo,se vede ca e o conserva fara creier Si cred ca arata ca o camila/Sonia-Maria.2002 a scris:\BlueRose a scris:Pe nokia am fost furioasa pe moment dar ana m-a facut sa plang,nu ce a zis ea ca nu-mi pasa ce zice dar mi-a amintit de ceva[nu conteaza].....oricum cu ana nu ma impac,sa stea in lumea ei in care injura si se ia de altii,impreuna cu sonia...Laur77 a scris:Asa! Treceti o data peste si impacati-va/nu va mai certati! E enervant sa va tot certati mereu si mereu si mereu...
Adrian Aditza a scris: Buna. Ce faceti?
PA-PA
Adrian Aditza- Lil'Kinz
Cica stau in puf si critic.Macar eu stau in puf,nu stau pe Webkinzi.Mare parte din ei,i-am dat,verisoarei mele mai mici,Sophi,din America.Eu mai am putini W i-am pastrat pe cei mai dragi,nu dorm pe ei ;]]
sa sti dc. plang,mi-ai zis mie -.- si eu una cred ca TU esti,pa la ce cuvinte cred ca folosesti tu in general astea nu sunt =]] Nush as pleca de aici ptc. numai sa jigniti stiti[asa ati gnot-o pe zinuz] dar n-as pleca fiindca nu vreau sa te obisnuiesti sa castigi fiindca esti prost crescuta.. dACA AR FI FOST DEEA AICI..anootza a scris:Sictir=Marsh/Pleaca,si nici nu ti-am zis tie,i-am zis lui Announimous,ceea ce inseamna ca te-ai dat singura de gol ;]BlueRose a scris:Ai zis:1.nesimtita,2.proasta,3.sictir[cel mai urat]=injuraturi nu ma ajuta mama,vreau doar sa iau examenul la franceza asa ca fac peste programa la meditatii,sa fiu invidioasa?de ce?ca eu voi fi bine mersi pe cont propriu cum m-am obijnuit si tu vei incerca sa te lipesti de cine apuci ca sa te ajute?Nush despre tine dar mie-mi plac camilele mai bine ai pleca tu ptc nu avem nevoie de copii care injura.Si plang ptc[si acuma va spun]:mi-ai amintit de parintii mei care s-au despartit cand aveam 10 ani si am suferit foarte mult si inca mai sufar si bunica care-i bonlava grav si ea m-a crescut,dar nu va intereseaza din aceea nu am vrut sa spun,ca mi-ai amintit de cum ma comport eu si cum altii[eu nu injur ca tine asa ca nu o spun] stau in puf si critica Dar o sa vezi ca am avut dreptatE,INTR-O ZI CAND poate TE VEI MATURIZA PUTIN....anootza a scris:Auzi draga,eu nu injur!Ti-am spus sa pleci naibii de pe forum,sa scapam de tine.Asta ii injuratura la Teo,se vede ca e o conserva fara creier Si cred ca arata ca o camila/Sonia-Maria.2002 a scris:\BlueRose a scris:Pe nokia am fost furioasa pe moment dar ana m-a facut sa plang,nu ce a zis ea ca nu-mi pasa ce zice dar mi-a amintit de ceva[nu conteaza].....oricum cu ana nu ma impac,sa stea in lumea ei in care injura si se ia de altii,impreuna cu sonia...
Proasta=Om fara minte
Din cate stiu eu,astea nu-s injuraturi...Si ce ma rog am eu de a face ca s-au despartit parintii tai?! Pe bune acum
IgnoreBlueRose a scris:sa sti dc. plang,mi-ai zis mie -.- si eu una cred ca TU esti,pa la ce cuvinte cred ca folosesti tu in general astea nu sunt =]] Nush as pleca de aici ptc. numai sa jigniti stiti[asa ati gnot-o pe zinuz] dar n-as pleca fiindca nu vreau sa te obisnuiesti sa castigi fiindca esti prost crescuta.. dACA AR FI FOST DEEA AICI..anootza a scris:Sictir=Marsh/Pleaca,si nici nu ti-am zis tie,i-am zis lui Announimous,ceea ce inseamna ca te-ai dat singura de gol ;]BlueRose a scris:Ai zis:1.nesimtita,2.proasta,3.sictir[cel mai urat]=injuraturi nu ma ajuta mama,vreau doar sa iau examenul la franceza asa ca fac peste programa la meditatii,sa fiu invidioasa?de ce?ca eu voi fi bine mersi pe cont propriu cum m-am obijnuit si tu vei incerca sa te lipesti de cine apuci ca sa te ajute?Nush despre tine dar mie-mi plac camilele mai bine ai pleca tu ptc nu avem nevoie de copii care injura.Si plang ptc[si acuma va spun]:mi-ai amintit de parintii mei care s-au despartit cand aveam 10 ani si am suferit foarte mult si inca mai sufar si bunica care-i bonlava grav si ea m-a crescut,dar nu va intereseaza din aceea nu am vrut sa spun,ca mi-ai amintit de cum ma comport eu si cum altii[eu nu injur ca tine asa ca nu o spun] stau in puf si critica Dar o sa vezi ca am avut dreptatE,INTR-O ZI CAND poate TE VEI MATURIZA PUTIN....anootza a scris:Auzi draga,eu nu injur!Ti-am spus sa pleci naibii de pe forum,sa scapam de tine.Asta ii injuratura la Teo,se vede ca e o conserva fara creier Si cred ca arata ca o camila/Sonia-Maria.2002 a scris:\
Proasta=Om fara minte
Adi nu pleca tu esti unul din putinii cu capul pe umeri de aiciAdrian Aditza a scris:Adrian Aditza a scris: Buna. Ce faceti?
PA-PA
Ma mai gandesc .........BlueRose a scris:Adi nu pleca tu esti unul din putinii cu capul pe umeri de aiciAdrian Aditza a scris:Adrian Aditza a scris: Buna. Ce faceti?
PA-PA
Adrian Aditza- Lil'Kinz
Ma face conserva pe mine prost crescuta =]] Dar ea acum ii la gunoi,ca am halit-o! Deci,gunoiul zice de mine =]]
Hei! Am trecut si eu p'aci sa va zic sa plec si eu. -.-'
Motive:
1) Scoala
2) Forumul nu mai e la fel
Bye!
Motive:
1) Scoala
Bye!
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336773
Lu!!! Nu pleca,te rog!!!stefanawebkinz a scris:Hei! Am trecut si eu p'aci sa va zic sa plec si eu. -.-'
Motive:
1) Scoala
Bye!
Ce bine ca i-am dat Ignore lui Teo,acum nu mai sunt deloc stresata :>
Ma gandesc de o saptamana daca sa raman sau nu, si m-am decis ca e mai bine sa plec. -.-'
Ma gasiti pe Webkinz [mai rar] si pe TFM. -.-'
Ma bucur ca ne-am cunoscut
[Dupa cum observati, nu mai am Data de nastere, avatar etc, so..]
Pai, Zbye!
Pai, Zbye!
Intr-o saptamana vom pleca toti. Asta e adevarul...
Membrii vechi nu mai sunt... astia noi incep sa plece..
Inainte nu era nimic. Apoi, s-a intamplat ceva. Mai multi copii s-au adunat si au format o mica familie. Apoi s-au adunat din ce in ce mai multi, si familia a devenit foarte mare..... am avut momente minunate, ne-am distrat si am avut o copilarie frumoasa. Apoi incet-incet ne-am despartit, pana am ajuns aici, 5 membrii care se cearta
Imi e dor de multe persoane.. imi vine si sa plang. Dar ma abtin, si incerc sa indur asta, cat mai rezist.
Va veni ziua cand nu va mai intra nimeni aici si apoi vor gasi hackerii site-ul si vor face ce vor cu el.
Sunt sanse sa plec dupa forum. 5 ani am rezistat. Dar acum totul s-a dus. Nu va zic inca pa-pa...
Membrii vechi nu mai sunt... astia noi incep sa plece..
Inainte nu era nimic. Apoi, s-a intamplat ceva. Mai multi copii s-au adunat si au format o mica familie. Apoi s-au adunat din ce in ce mai multi, si familia a devenit foarte mare..... am avut momente minunate, ne-am distrat si am avut o copilarie frumoasa. Apoi incet-incet ne-am despartit, pana am ajuns aici, 5 membrii care se cearta
Imi e dor de multe persoane.. imi vine si sa plang. Dar ma abtin, si incerc sa indur asta, cat mai rezist.
Va veni ziua cand nu va mai intra nimeni aici si apoi vor gasi hackerii site-ul si vor face ce vor cu el.
Sunt sanse sa plec dupa forum. 5 ani am rezistat. Dar acum totul s-a dus. Nu va zic inca pa-pa...
stefanawebkinz a scris:Ma gandesc de o saptamana daca sa raman sau nu, si m-am decis ca e mai bine sa plec. -.-'
Pai, Zbye!
Vreo adresa cu care sa te putem contacta? Si cum te cheama pe TFM?
Laur77 a scris:stefanawebkinz a scris:Ma gandesc de o saptamana daca sa raman sau nu, si m-am decis ca e mai bine sa plec. -.-'
Pai, Zbye!
Vreo adresa cu care sa te putem contacta? Si cum te cheama pe TFM?
Iti dau prin Mp. -.-'
Intri acum pe TFM? Si daca da, in ce camera?
Laur77 a scris:Intri acum pe TFM? Si daca da, in ce camera?
Sigur. ^^
/room vanilla LaLaLaLa
Va rog frumos nu plecati ! Chiar imi vine sa plangEu nu as vrea sa plec de pe forum!:roll:Daca Deea l-a lasat asa frumos cum e acuma , noi trebuie sa il respectam (adica:sa respectam regulile lasate de ea)Sper ca Deea ne vede/aude de acolo de sus unde e ea!Si daca puteti sa imi puneti si mie o poza cu Deea sa imi amintesc de ea
Va rog ,nu plecati
Va rog ,nu plecati
Prefer sa nu mai intru aici...
Prea mult va certati . Si asa, forumul nu are administrator, asa ca nu mai este nimic special.
Ultimul meu mesaj....
Bye-Bye
Prea mult va certati . Si asa, forumul nu are administrator, asa ca nu mai este nimic special.
Ultimul meu mesaj....
Bye-Bye
Alex1012- Vizitator
poate mai intru pe aici dar mai rar!O sa ma mut pe forumul lui Alex!Alex1012 a scris:Prefer sa nu mai intru aici...
Ultimul meu mesaj....
Bye-Bye
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162936
Hmmm...Alex a plecat,lu a plecat,adrian a plecat,zinzu a plecat,cosmin pleaca si el,si eu sa raman cu ana si sonia in lumea injuraturilor sau cu nokia in lumea prostiei? =]] Mai bine plec si eu -.-' Sa le lasam pe alea 3 sa faca ce vor,auziti si voi la nokia:ca ele au incercat sa faca pace si eu nu,din cate puteti vedea pe paginile anterioare mi-am cerut scuze si ana in continuare m-a facut nesimtita.....Cum zice mama:pe forum intra multi copii prost crescuti[uite ca aici doar 3 dar nah]care vor umple sirul somajului.Lu,mai vb pe tfm,si restul aveti mess-ul meu,bye.Si bucurati-va de lumea voastra needucata sonia,ana si nokia.
p.s.sonia,iti spun asa ca sa sti,copiii educati spun toaleta,cei prost crescuti wc.....ca scuipat/saliva....ma rog,nu vei intelege.. =)) Nu credeam ca veti ajunge in halul asta dar uite ca se poate =]]]]]]
p.s.sonia,iti spun asa ca sa sti,copiii educati spun toaleta,cei prost crescuti wc.....ca scuipat/saliva....ma rog,nu vei intelege.. =)) Nu credeam ca veti ajunge in halul asta dar uite ca se poate =]]]]]]
13teo13- Vizitator
Aham,bine,bla bla,din cauza lui Teo,toti membrii au plecat.Asa ca plec si eu!
Buh-Bye,pe mess ma gasiti! Felicitari Teo,ai reusit sa distrugi ceva ce Deea n-a putut
Buh-Bye,pe mess ma gasiti! Felicitari Teo,ai reusit sa distrugi ceva ce Deea n-a putut
Despre administrator.. hai pe forumul lui Alex! Acolo e un admin
Stiu ca asta e forumul lasat de Deea, dar nu prea merge asa, fara admin. Haideti aici:
http://forumwebkinz.forum.st/
Faceti-va cont
Eu zic ca e bine sa ne mutam acolo. Voi?
Stiu ca asta e forumul lasat de Deea, dar nu prea merge asa, fara admin. Haideti aici:
http://forumwebkinz.forum.st/
Faceti-va cont
Eu zic ca e bine sa ne mutam acolo. Voi?
Ana se vede ca n-ai minte au plecat din cauza ta ,fiindca eu am incercat sa opresc cearta dar tu prost crescuta cum esti chifteluta..-.-' azi mai intru ca sa vad cine mai ramane....cred ca nimeni,oricum deea stie cine-i devina si pot sa spun ca ai dezamagit-o injurand -.-'
teo13- Vizitator
Nu mai are rost sa stau aici. Sincer.
Unii dintre voi sunt chiar culmea.
Nu are rost sa ma enervez din cauza unor membrii. Prefer sa invat si sa fiu aplaudat la scoala pentru ca am depus mult efort. Aia de merita.
Voi mai sta pe forumul meu! Daca vin adminii adevarat contactati-ma pe mess sau facebook sau forumul meu.
Pa!
Sunt pe telefon.
Nu are rost sa ma enervez din cauza unor membrii. Prefer sa invat si sa fiu aplaudat la scoala pentru ca am depus mult efort. Aia de merita.
Voi mai sta pe forumul meu! Daca vin adminii adevarat contactati-ma pe mess sau facebook sau forumul meu.
Pa!
Sunt pe telefon.
Alex1012- Vizitator
13teo13 a scris:Hmmm...Alex a plecat,lu a plecat,adrian a plecat,zinzu a plecat,cosmin pleaca si el,si eu sa raman cu ana si sonia in lumea injuraturilor sau cu nokia in lumea prostiei? =]] Mai bine plec si eu -.-' Sa le lasam pe alea 3 sa faca ce vor,auziti si voi la nokia:ca ele au incercat sa faca pace si eu nu,din cate puteti vedea pe paginile anterioare mi-am cerut scuze si ana in continuare m-a facut nesimtita.....Cum zice mama:pe forum intra multi copii prost crescuti[uite ca aici doar 3 dar nah]care vor umple sirul somajului.Lu,mai vb pe tfm,si restul aveti mess-ul meu,bye.Si bucurati-va de lumea voastra needucata sonia,ana si nokia.
+Adi [2] A mai plecat si el =]]] Byee c;[b]
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Alex1012 a scris:Nu mai are rost sa stau aici. Sincer.
Pa!
Sunt pe telefon.
S-au impacat certaretele..
Pe tfm. sunt Fraste,mess.:
adrian_osman@yahoo.com
Ne vedem ;D!
adrian_osman@yahoo.com
Ne vedem ;D!
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Adrian2003 a scris:Pe tfm. sunt Fraste,mess.:
adrian_osman@yahoo.com
Ne vedem ;D!
Sa mai intri si pe forumul lui Alex
Buna Ce faceti?
Eu trec pe aici sa va spun pa si la revedere.
Si vreau sa mai spun ceva: Voi tot credeti ca mai vin adevarati admini? Eu nu ma mai las pacalit de o firma care inghite bani de la parinitii nostri si ne minte tot timpul. Sincer sa fiu,nu mai suport ca firma asta rade pe seama noastra.
Uitati:
Noi cumaparam webkinz-banii ajung la firma-parnitii nostri sunt saraci (si nu pot sa ne mai ofere nimic daca nu au bani
Ati vazut ce mincinosi sunt Atlas Trading Impex srl?????? (firma care aduce webkinz)
Pe banii unui webkinz imi iau altceva , sau ii economisesc.
Laur, tu nu te-ai saturat de webkinz? Eu nu prea mai intru, dar imi place. Dar asta nu inseamna sa cumparam cu tona :
Eu unul zic ca nici nu mai are rost sa intrati pe forum. Stiti cine o sa ramana? Teo si inca niste fete, probabil Ce o sa faca ele singure pe acest forum, nu stiu, nu e treaba mea Si poate mai ramane si andrei cu injuraturile si sexul Dupa aceea o sa fie cativa copii care se cearta cu betivul de andrei. Ca altcumva nu pot sa-i spun.
Eu trec pe aici sa va spun pa si la revedere.
Si vreau sa mai spun ceva: Voi tot credeti ca mai vin adevarati admini? Eu nu ma mai las pacalit de o firma care inghite bani de la parinitii nostri si ne minte tot timpul. Sincer sa fiu,nu mai suport ca firma asta rade pe seama noastra.
Uitati:
Noi cumaparam webkinz-banii ajung la firma-parnitii nostri sunt saraci (si nu pot sa ne mai ofere nimic daca nu au bani
Ati vazut ce mincinosi sunt Atlas Trading Impex srl?????? (firma care aduce webkinz)
Pe banii unui webkinz imi iau altceva , sau ii economisesc.
Laur, tu nu te-ai saturat de webkinz? Eu nu prea mai intru, dar imi place. Dar asta nu inseamna sa cumparam cu tona :
Eu unul zic ca nici nu mai are rost sa intrati pe forum. Stiti cine o sa ramana? Teo si inca niste fete, probabil Ce o sa faca ele singure pe acest forum, nu stiu, nu e treaba mea Si poate mai ramane si andrei cu injuraturile si sexul Dupa aceea o sa fie cativa copii care se cearta cu betivul de andrei. Ca altcumva nu pot sa-i spun.
Pagina 6 din 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Pagina 6 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum