Petrecerea Webkinz din 2010
+91
WebkinzLuver
BrunoClau
Adrian2003
Sony.Mary.2002
Moko
Lidia10
anootza
doriutza
bidrye
AnDrEi_WebKinz
verona3
Dogs-Are-Us
Sunny
stefanawebkinz
Alexandru2002
JulyTheBestStar
Pisy1148
LEXI2003
zinzimima
Stefzyk
merry777
Rose_2011
stefania223
elenafrumoasa17
marul2001
ClaudiaMissy2
Tinutza
WebKinzFriend
Ioana-Claudia
Boticut$Boticuta@kitty
mihmih
MAZEN
andreiyo
brochita
Misterio
Irina
sunnyworld
pufosii
Tia
elena11111
andraalexa110
PuppyLove
adelinabalerina
PeacefulDoggy
Mamarutzza
bia
CoolLadyDomino
Trompy98
lorybella96
WebkinzBoyRomania
Calul Clydesdale
danut
anapisica
denissa99pestisor
jasminerux
Lore98
Diana fun webkinz
steffa_99
alicelovefrog
licurici9923
MITZUCA
crisysy
lorena.buta
analucia
Husky
Pinduric
iepurit
alexandra-daniela
pufilici03
WebkinzVideos989
Alynutza29
coolgirl
GoldenRetriever200
Lydialovebj
webkinz_lover
july_thebest_star
LOUISE
ClaudiaMissy
My friends
Adronia
robypanda
llizza
Manzu
boticuta
Alexa17
Froggy cunoscuta ca scl
kkryss
deea98
galbior
LovleyLovePup
Webkinz Romania
95 participanți
Pagina 10 din 18
Pagina 10 din 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Va placut petrecerea?
Re: Petrecerea Webkinz din 2010
deea are ceva ca eu am decis m-ai tarziu ca vin la petrecere dar..nu am invatat dansul..te superi? nu m-am gandit ca o sa vin..
Alexa17- Webkinz Signature
deea, eu nu pot sa il fac deoarece am anemie si ametesc repede........... XD citeste discutia de mai sus........... deea sa stii ca nici eu nu prea il stiu...........
Manzu- Webkinz Signature
sunt asa de emotionata debea mai scriu la tastatura
debea astept sa va cunosc pe toti
va fi cea mai Superba zi din Viata Mea
debea astept sa va cunosc pe toti
va fi cea mai Superba zi din Viata Mea
numai din viata ta???? si din vietile noastre, normal........
Manzu- Webkinz Signature
Eo stiu cum vor fi concursurile Am aflat putin de la o doamna de la careefour ..am inteles ca facem echipe nu::???
Deea acolo vor fi standuri care sa iti cumperi webkinz???
apropo cine isi aduce webkinzi???eo mi aduc pe cativa
Deea acolo vor fi standuri care sa iti cumperi webkinz???
apropo cine isi aduce webkinzi???eo mi aduc pe cativa
My friends- Webkinz Jr.
ok de pe ultima suta de metri:toti cei care se duc sa se distreze la maximmmmmmm!pt.toti care nu pot veni!ca daka nu si eu si kkryss si ceilalti ne suparam!
CoolLadyDomino- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : happy.......
Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162289
vorbesc serios!
Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
si aaammmmm uitat!:va rogggggggggggggggggggggggggggggggg
Deea ah cat de rau im pare ca nu pot veni As fi vrut sa o vad pe manzu mai aless pe llp... lasa o fac eu cumva pe llp sa-mi dea o poza cu cu niste mijloace
UREZ DRUM BUN TUTUTROL CARE TREBUIE SA VINA DIN ALTE ORASE SA SE DISTREZA PE CINSTE SI SA SE SIMTA BINE. II ROG PE PRIETENII MEI SA SE DISTRZE CAT SI PENTRU CEI CARE NU POT VENI
UREZ DRUM BUN TUTUTROL CARE TREBUIE SA VINA DIN ALTE ORASE SA SE DISTREZA PE CINSTE SI SA SE SIMTA BINE. II ROG PE PRIETENII MEI SA SE DISTRZE CAT SI PENTRU CEI CARE NU POT VENI
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
DACA VREI S-O VEZI PE LLP UITA-TE LA TOPICUL CU CONCURSUL DE 1 IUNIE!!!galbior a scris:Deea ah cat de rau im pare ca nu pot veni As fi vrut sa o vad pe manzu mai aless pe llp... lasa o fac eu cumva pe llp sa-mi dea o poza cu cu niste mijloace
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176986
si drum bun ca si galbi!
ce usor a fost dansul acum pe scaun l-am invatat in 3 min!
robypanda- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 164173
*sight* Woot Woot. Candva...o sa pun o pozakkryss a scris:DACA VREI S-O VEZI PE LLP UITA-TE LA TOPICUL CU CONCURSUL DE 1 IUNIE!!!galbior a scris:Deea ah cat de rau im pare ca nu pot veni As fi vrut sa o vad pe manzu mai aless pe llp... lasa o fac eu cumva pe llp sa-mi dea o poza cu cu niste mijloace
Galbior, eu iti dau poze dar tu ce imi dai?
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174382
timpul trece greu cand stii ca petrecerea este peste cateva ore
jasminerux- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : \m/
Localizare : Brasov
KinzCash : 164822
mai bine va-ti pregati deja! acum trebuia sa fiti in tren (cei care merg la party) ! e drum luuuuuuung pana la bucuresti! am fost si eu! si plus pana la parcul carol...si 10 dimineata? e cam devreme !! asa ca pregatiti-va! si repetati dansul goo goo googles! sa nu il uitati!jasminerux a scris:timpul trece greu cand stii ca petrecerea este peste cateva ore
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176254
nu e devreme ! eu ma scol la 7 dimineata si cand ma duc la scoala ma scol la 6 si sunt prima in clasa + ca stau si aproape de scoalabrochita a scris:mai bine va-ti pregati deja! acum trebuia sa fiti in tren (cei care merg la party) ! e drum luuuuuuung pana la bucuresti! am fost si eu! si plus pana la parcul carol...si 10 dimineata? e cam devreme !! asa ca pregatiti-va! si repetati dansul goo goo googles! sa nu il uitati!jasminerux a scris:timpul trece greu cand stii ca petrecerea este peste cateva ore
1) e dimineata! eu as zice pe la 11!eu ma scol la 6 si ma si duce tata cu masina (stau departe de scoala)si sunt a 7 -tea!lorena.buta a scris:nu e devreme ! eu ma scol la 7 dimineata si cand ma duc la scoala ma scol la 6 si sunt prima in clasa + ca stau si aproape de scoalabrochita a scris:mai bine va-ti pregati deja! acum trebuia sa fiti in tren (cei care merg la party) ! e drum luuuuuuung pana la bucuresti! am fost si eu! si plus pana la parcul carol...si 10 dimineata? e cam devreme !! asa ca pregatiti-va! si repetati dansul goo goo googles! sa nu il uitati!jasminerux a scris:timpul trece greu cand stii ca petrecerea este peste cateva ore
ehhhhhh .......
ce norocosi sunt.........
ce norocosi sunt.........
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
PAI CE TU ESTI BUCURESTI?Trompy98 a scris:la voi nu ploua?aici ploua!oare cum se tine petreerea pe ploaie?
stiu da imi pareGroaznic de rau ca nu sunt akol!
PAI NU CRED CA PLOUA!!!IN CONSTANTA ESTE EXTREM DE CALD.SI TOATA PARTEA ACEEA AU ANUNTAT_O CU CALDURA!!!Trompy98 a scris:nu
eu vreau poze .............
mai bine era daca nu plecam in china.....
din chisinau pana la bucuresti sunt 40 min. cu avionul
din chisinau pana la bucuresti sunt 40 min. cu avionul
adronia nu ploua e foarte caldkkryss a scris:PAI NU CRED CA PLOUA!!!IN CONSTANTA ESTE EXTREM DE CALD.SI TOATA PARTEA ACEEA AU ANUNTAT_O CU CALDURA!!!Trompy98 a scris:nu
a anuntat aici 38 de grade
- Gen : KinzCash : 174988
sa va spun ce a fost la petrecere HARMALAIE!!!
a venit cineva de la petrecere cu POZE ????????????????????????????
dar distractie?cea-ti facut acolo!??jasminerux a scris:sa va spun ce a fost la petrecere HARMALAIE!!!
da spune-ti ne si noua ce s-a intamplat..ati dansat go go googles? si plz puneti poze sau filmuletebrochita a scris:dar distractie?cea-ti facut acolo!??jasminerux a scris:sa va spun ce a fost la petrecere HARMALAIE!!!
ce inseamna harmalaie?????????????jasminerux a scris:sa va spun ce a fost la petrecere HARMALAIE!!!
ce ati facut acolo???????????????????????????????????????
adica galagie multa..aglomeratiealicelovefrog a scris:ce inseamna harmalaie?????????????jasminerux a scris:sa va spun ce a fost la petrecere HARMALAIE!!!
pai au fost niste jocuri 50 persoane la coada la un joc........am dansa go go googles dar nu avem spatiu parintii stateau in mijlocul copiilor si ma competeaza si altineva
Alexa17 a scris:adica galagie multa..aglomeratiealicelovefrog a scris:ce inseamna harmalaie?????????????jasminerux a scris:sa va spun ce a fost la petrecere HARMALAIE!!!
aaa, merci
jasminerux a scris:pai au fost niste jocuri 50 persoane la coada la un joc........am dansa go go googles dar nu avem spatiu parintii stateau in mijlocul copiilor si ma competeaza si altineva
chiar era asa de rau
DAAAAalicelovefrog a scris:jasminerux a scris:pai au fost niste jocuri 50 persoane la coada la un joc........am dansa go go googles dar nu avem spatiu parintii stateau in mijlocul copiilor si ma competeaza si altineva
chiar era asa de rau
jasminerux a scris:DAAAAalicelovefrog a scris:jasminerux a scris:pai au fost niste jocuri 50 persoane la coada la un joc........am dansa go go googles dar nu avem spatiu parintii stateau in mijlocul copiilor si ma competeaza si altineva
chiar era asa de rau
da' aveti poze?????
ce inseamna competeaza??/
1.nu am facut(eu)
2.inseamna a continua ce a spus altul
te-am vazut!la jocul cu pescuitulManzu a scris:eu voi veni cu niste urechi de iepuras!!!!!
jasminerux a scris:1.nu am facut(eu)
ok, dar cineva de acolo poza??????
Vaaaai, ce coada a fost la pescuitttttttttttt!
Oricum,yaaaaay, m-am ales cu doua webkinzuri si trading crads.
Deea, vreau sa iti spun ca te admir pt. ceea ce faci si ma bucur ca ne-am intalnit!
Am o mica intrebare. Ce e cu codurile webkinzurilor? Merg??? Scrie promotional item not for sale dar cu pizul cineva a scris un cod. Inca nu am un nume pt. ele dar nu stiu daca codurile merg
Manzu-- Iti sta genial in urechi de iepure. Nu le da jos
Deea, vreau sa iti spun ca te admir pt. ceea ce faci si ma bucur ca ne-am intalnit!
Am o mica intrebare. Ce e cu codurile webkinzurilor? Merg??? Scrie promotional item not for sale dar cu pizul cineva a scris un cod. Inca nu am un nume pt. ele dar nu stiu daca codurile merg
Multumim pentru asa petrecere! Multumim pentru organizare. Multumim pentru ca am plecat de la "petrecere" cu un copil plangand pentru ca el nu a primit premiu desi a strans multe puncte (aceasta a fost exprimarea copilului, asta intelege el prin concurs... ca daca va lua puncte va lua si premii), am plecat cu un copil plangand pentru ca proasta organizare a ajuns la punctul in care se aruncau premii in multime, iar ea vedea cum oamenii calca in picioare alti oameni si vin cu premiile, le pun in sacosa, si mai vin iar sa mai ia. Si aici nu e vina doar a oamenilor, stimati organizatori!! Pentru ca atunci cand ati anticipat acest eveniment trebuia sa anticipati si indisciplina! Am plecat cu un copil plangand pentru ca i se facuse rau LA UN EVENIMENT CU 1000 DE OAMENI IMBULZITI UNDE NU ERA O AMBULANTA!!! Ati amarat niste copii, ati umilit parintii care au rabdat soarele pentru bucuria copiilor si ati dezgustat parintii care au preferat sa plece cu copii plangand decat sa stea sa cerceasca o jucarie!
Copii care nu ati fost.. prea multe nu ati pierdut. Bucurati-va ca nu ati fost calcati in picioare pentru un Webkinz pe care oricum existau sanse sa nu il fi primit. Poate unii copii s-au distrat, asta daca au venit de dimineata, precum noi, si au avut cum sa joace macar jumatate din jocuri intr-un mod decent. Dupa jocuri poate ati fi plans asa cum au plans multi copii...
Copii care nu ati fost.. prea multe nu ati pierdut. Bucurati-va ca nu ati fost calcati in picioare pentru un Webkinz pe care oricum existau sanse sa nu il fi primit. Poate unii copii s-au distrat, asta daca au venit de dimineata, precum noi, si au avut cum sa joace macar jumatate din jocuri intr-un mod decent. Dupa jocuri poate ati fi plans asa cum au plans multi copii...
AnaB- Vizitator
ce fel de web.ai primit?LovleyLovePup a scris:Vaaaai, ce coada a fost la pescuitttttttttttt!
NE-ATI DEZAMAGIT, D-LOR!
AM FOST ASTAZI LA PETRECEREA WEBKINZ, MULT LAUDATA, DIN PARCUL CAROL!! IN CALITATE DE MAMA, IMI PERMIT SA SPUN CA A FOST O BATAIE DE JOC! INCEPAND DE LA COZILE INTERMINABILE FORMATE PENTRU COMPLETAREA "DISPERATA" (NU MAI STIU ACUM: IN CE SCOP ?!???) A TALOANELOR "PRETIOASE" SI PANA LA MODUL COMPLET DEZORGANIZAT DE IMPARTIRE A "PREMIILOR", TOTUL A DEMONSTRAT O LIPSA COMPLETA DE RESPECT PENTRU OM, FIE EL COPIL SAU PARINTE. CEEA CE M-A DERANJAT CEL MAI TARE, A FOST ATITUDINEA PREZENTATORULUI LA FINALUL MANIFESTARII DVS. EXISTA, FARA INDOIALA, OAMENI DISPERATI SA INTRE, PE GRATIS, IN POSESIA UNUI ANIMALUT WEBKINZ SI DISPUSI, PRIN URMARE, SA SE IMBULZEASCA ORICAT PT A-L OBTINE. E O CHESTIUNE DE CIVILIZATIE, PANA LA URMA. ASTA NU JUSTIFICA INSA ATITUDINEA AVUTA DE DL PREZENTATOR, CARE A INCEPUT SA ARUNCE, EFECTIV, CU ACESTE ANIMALUTE, IN MULTIME. A FOST UN GEST DEOSEBIT DE JIGNITOR, NU DOAR PT CEI AFLATI IN GRAMADA RESPECTIVA, CI SI PT TOTI CEILALTI PARTICIPANTI LA ACEASTA MANIFESTARE. NU SUNTEM CERSETORI, D-LOR! AM VENIT LA PETRECERE CA SA NE DISTRAM SI NU CA SA ASTEPTAM CATE O FIRIMITURA DIN MILA DVOASTRA! GANDITI-VA CA ORICE COPIL SE BUCURA ATUNCI CAND CASTIGA LA UN CONCURS CEVA ,ORICAT DE MIC, ORICAT DE PUTIN VALOROS AR FI. PENTRU UN COPIL ESTE IMPORTANT GESTUL! S-AR FI PUTUT IMPARTI PREMII, DACA ERA CAZUL, IN MOD CIVILIZAT, FIE ELE SI PIXURI, NU NEAPARAT SUTE DE ANIMALUTE, LA DEPUNEREA TALONULUI, IN FUNCTIE DE NR. DE BULINE COMPLETATE, ETC. NE-ATI DEZAMAGIT, D-LOR!
DEEAPP- Vizitator
IMI PARE RAU CA ATI FOST NEVOITI SA TRECETI PRIN ASA CEVA!!!SI RASUFLU USURAT CA NU AM VENIT DIN CONSTANTA PENTRU 3 ore DIN CARE CRED CA NU AS FI INTELES MARE LUCRU.RAMAN LA PAREREA MEA CA ERA MAI CORECT SA SE FI ORGANIZAT UN TUR WEBKINZ ROMANIA PRIN ORASELE DIN TARA. :albino:
AnaB a scris:Multumim pentru asa petrecere! Multumim pentru organizare. Multumim pentru ca am plecat de la "petrecere" cu un copil plangand pentru ca el nu a primit premiu desi a strans multe puncte (aceasta a fost exprimarea copilului, asta intelege el prin concurs... ca daca va lua puncte va lua si premii), am plecat cu un copil plangand pentru ca proasta organizare a ajuns la punctul in care se aruncau premii in multime, iar ea vedea cum oamenii calca in picioare alti oameni si vin cu premiile, le pun in sacosa, si mai vin iar sa mai ia. Si aici nu e vina doar a oamenilor, stimati organizatori!! Pentru ca atunci cand ati anticipat acest eveniment trebuia sa anticipati si indisciplina! Am plecat cu un copil plangand pentru ca i se facuse rau LA UN EVENIMENT CU 1000 DE OAMENI IMBULZITI UNDE NU ERA O AMBULANTA!!! Ati amarat niste copii, ati umilit parintii care au rabdat soarele pentru bucuria copiilor si ati dezgustat parintii care au preferat sa plece cu copii plangand decat sa stea sa cerceasca o jucarie!
cum calcati???????????????
Alexa17 a scris:ce fel de web.ai primit?LovleyLovePup a scris:Vaaaai, ce coada a fost la pescuitttttttttttt!
Am castigat o girafa dar i-am dat-o lui Manzu pt. un Groundhound(mi-l dorwam asaaaaaa muuuuuuuuullllllllltttttttt)
si mama a prins cand s-au aruncat webkinzuri un dragon citric dra am facut schimb cu Manzu si ea mi-a dat bubblegum cheecky cat
alicelovefrog a scris:AnaB a scris:Multumim pentru asa petrecere! Multumim pentru organizare. Multumim pentru ca am plecat de la "petrecere" cu un copil plangand pentru ca el nu a primit premiu desi a strans multe puncte (aceasta a fost exprimarea copilului, asta intelege el prin concurs... ca daca va lua puncte va lua si premii), am plecat cu un copil plangand pentru ca proasta organizare a ajuns la punctul in care se aruncau premii in multime, iar ea vedea cum oamenii calca in picioare alti oameni si vin cu premiile, le pun in sacosa, si mai vin iar sa mai ia. Si aici nu e vina doar a oamenilor, stimati organizatori!! Pentru ca atunci cand ati anticipat acest eveniment trebuia sa anticipati si indisciplina! Am plecat cu un copil plangand pentru ca i se facuse rau LA UN EVENIMENT CU 1000 DE OAMENI IMBULZITI UNDE NU ERA O AMBULANTA!!! Ati amarat niste copii, ati umilit parintii care au rabdat soarele pentru bucuria copiilor si ati dezgustat parintii care au preferat sa plece cu copii plangand decat sa stea sa cerceasca o jucarie!
ADICA INGHESUIALA,TE IMPINGI ,TE LOVESTI,CAZI
Vreau sa zic ca Deea si ceilalti au muncit mult la asta si nu e frumos sa ziceti asta. Nu s-au asteptat la 1000 de copii. Doar 400 s-au inscris!
Da,cozile au fost lungi,asta e.
NU E VINA LOR ca oamenii au tipat, au fost disperati sau altele. EI s-au astept sa fim mai civilizati,dar na, nu am fost, asa e Romania.
Bulinele au fost toate completate.
Ei au vrut sa imparta premii civilizat, numai ca parintii si-au obligat coppi sa intre in fata, copii s-au suit pe scena, tipau, nu se puteau imparti civilizat. NU A FOST VINA LOR, ci a noastra, a oamenilor care au participat.
Da,cozile au fost lungi,asta e.
NU E VINA LOR ca oamenii au tipat, au fost disperati sau altele. EI s-au astept sa fim mai civilizati,dar na, nu am fost, asa e Romania.
Bulinele au fost toate completate.
Ei au vrut sa imparta premii civilizat, numai ca parintii si-au obligat coppi sa intre in fata, copii s-au suit pe scena, tipau, nu se puteau imparti civilizat. NU A FOST VINA LOR, ci a noastra, a oamenilor care au participat.
kkryss a scris:alicelovefrog a scris:AnaB a scris:Multumim pentru asa petrecere! Multumim pentru organizare. Multumim pentru ca am plecat de la "petrecere" cu un copil plangand pentru ca el nu a primit premiu desi a strans multe puncte (aceasta a fost exprimarea copilului, asta intelege el prin concurs... ca daca va lua puncte va lua si premii), am plecat cu un copil plangand pentru ca proasta organizare a ajuns la punctul in care se aruncau premii in multime, iar ea vedea cum oamenii calca in picioare alti oameni si vin cu premiile, le pun in sacosa, si mai vin iar sa mai ia. Si aici nu e vina doar a oamenilor, stimati organizatori!! Pentru ca atunci cand ati anticipat acest eveniment trebuia sa anticipati si indisciplina! Am plecat cu un copil plangand pentru ca i se facuse rau LA UN EVENIMENT CU 1000 DE OAMENI IMBULZITI UNDE NU ERA O AMBULANTA!!! Ati amarat niste copii, ati umilit parintii care au rabdat soarele pentru bucuria copiilor si ati dezgustat parintii care au preferat sa plece cu copii plangand decat sa stea sa cerceasca o jucarie!
ADICA INGHESUIALA,TE IMPINGI ,TE LOVESTI,CAZI
OMG
Pagina 10 din 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Subiecte similare
» Party time!
» Ce ne place si ce nu
» INVITATII:
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ce ne place si ce nu
» INVITATII:
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
Pagina 10 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum