Petrecerea Webkinz din 2010
+91
WebkinzLuver
BrunoClau
Adrian2003
Sony.Mary.2002
Moko
Lidia10
anootza
doriutza
bidrye
AnDrEi_WebKinz
verona3
Dogs-Are-Us
Sunny
stefanawebkinz
Alexandru2002
JulyTheBestStar
Pisy1148
LEXI2003
zinzimima
Stefzyk
merry777
Rose_2011
stefania223
elenafrumoasa17
marul2001
ClaudiaMissy2
Tinutza
WebKinzFriend
Ioana-Claudia
Boticut$Boticuta@kitty
mihmih
MAZEN
andreiyo
brochita
Misterio
Irina
sunnyworld
pufosii
Tia
elena11111
andraalexa110
PuppyLove
adelinabalerina
PeacefulDoggy
Mamarutzza
bia
CoolLadyDomino
Trompy98
lorybella96
WebkinzBoyRomania
Calul Clydesdale
danut
anapisica
denissa99pestisor
jasminerux
Lore98
Diana fun webkinz
steffa_99
alicelovefrog
licurici9923
MITZUCA
crisysy
lorena.buta
analucia
Husky
Pinduric
iepurit
alexandra-daniela
pufilici03
WebkinzVideos989
Alynutza29
coolgirl
GoldenRetriever200
Lydialovebj
webkinz_lover
july_thebest_star
LOUISE
ClaudiaMissy
My friends
Adronia
robypanda
llizza
Manzu
boticuta
Alexa17
Froggy cunoscuta ca scl
kkryss
deea98
galbior
LovleyLovePup
Webkinz Romania
95 participanți
Pagina 13 din 18
Pagina 13 din 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Va placut petrecerea?
Re: Petrecerea Webkinz din 2010
STITI CARE SUNT ULTIMILE CONSTATARI?CA SUNTEM NISTE GENERATII SPECIALE DE COPII SI CA ESTE FOARTE BINE CA ADULTII SA FIE MULT MAI ATENTI LA CEEA CE GANDIM.LA CE IDEI AVEM.MAI PRECIS SA ASCULTE SI DE NOI.SA NE TRATEZE CU MAI MULTA SEROZITATE>
kkryss- Webkinz Signature
Froggy cunoscuta ca scl a scris:chestia este ca noi - copii pic' mai inteligenti , dar nu beaparat vina organizatorilor , si a celorlalti! parinti trebuiau sa plece , iar copii sa fie mai cuminti! nu sa zbiare ca niste nebuni!
Deacord. ( eu sunt un pic mai copilaroasa cu plusurile)
voi va ganditi cum se simtiau oamenii care erau langa webkinzul aruncat( incipuitiva, puneti mana pe webkinz si de aici o turma de oameni alearg peste voi)
si webkinzul aruncat, poate si ranit vreau aripa, citrus dragonul .......
alicelovefrog- Webkinz Signature
A trecut si petrecerea... Am fost dezamagiti... Pacat. Am asteptat cu nerabdare ziua de 15... 21 ... 28.... Si...dupa aproape 3 ore de stat la coada la jocuri, 980 de puncte acumulate, caldura, aglomeratie, am plecat dezamagiti.. Pentru ce a mai fost nevoie de taloane? De puncte? De ce nu au putut primi copiii la depunerea taloanelor in urna direct surpriza? Pacat. In loc de " O zi in parc" am petrecut " O zi dezamagita".....
Alynutza- Vizitator
!ATENTIE! Petrecere Webkinz, 28 AUGUST, Parcul CAROL, intre orele 10-13!
va spun nu ati pierdut nimik daka n-ati venit!!!
andraalexa110- Webkinz Caring Valley
Alynutza a scris:A trecut si petrecerea... Am fost dezamagiti... Pacat. Am asteptat cu nerabdare ziua de 15... 21 ... 28.... Si...dupa aproape 3 ore de stat la coada la jocuri, 980 de puncte acumulate, caldura, aglomeratie, am plecat dezamagiti.. Pentru ce a mai fost nevoie de taloane? De puncte? De ce nu au putut primi copiii la depunerea taloanelor in urna direct surpriza? Pacat. In loc de " O zi in parc" am petrecut " O zi dezamagita".....
ce au fost acele taloane???
alicelovefrog- Webkinz Signature
noi , copii , ne mai gandim la idei , dar sunt "mandra" ca nu am mers , dar sunt trista si pentru ceilalti parinti-copii , nu ca ias' tine partea lor neaparat, dar....copii dezamgatiti de 7 ani....ce sa spun...
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
un coleg de al meu nu a primit nimic!
cand a luat webkinzul,o baba(scz de expresie) i`a smuls webkinzul fara nici o apasare din mana!!!!!!!!!!!
cand a luat webkinzul,o baba(scz de expresie) i`a smuls webkinzul fara nici o apasare din mana!!!!!!!!!!!
pe de o parte ma bucur ca nu am fost, dar cand ma gandesc ca in USA, sau alte tari, cand ma uit pe youtube la filmulete, in fiecare magazin este roata wow , si castigi multe, nu e petrecere, dar in fiecare zi este acea roata, dai nu stiu cati $ si poti castiga si webkinzi, in plus ii alegi tu, care vrei. iar la petreceri, e si mai si, cred ca asa ar trebui sa fie si la noi, o roata WOW, unde dai 5-10 lei, si poti castiga ceva, zic nu chiar in fiecare magazin, ca nu ne egalam noi niciodata cu USA, dar in magazinele mari, PENNY market, CAREFOUR, sau altele de genul asta.
denissa99pestisor- Webkinz Signature
vai!!! pana si cei mai in varsta au devenit raillizza a scris:un coleg de al meu nu a primit nimic!
Alexa17- Webkinz Signature
cum zice bunica mea, niste babe tzafnoase, adica bagarete, sau nu pot sa zic ca......sunt un pic (nesimtite), adica noi ne straduim din rasputeri sa prindem webkinz-ul si apoi baba aia ni-l ia fara nici o greutate.
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163796
participand la cele 8 jocuri, acumulai puncte ce erau trecute pe taloane... si atat
Alynutza29- Gen : Localizare : Bucuresti
KinzCash : 159903
Revin cu acest mesaj pentru ca am vazut ca vorbiti de limitarea numarului de participanti.
1. Puteau fi mai multe masute/o masuta mai mare pentru acelasi joc, sa poata juca 4-5 copii o data, cozile erau mai micute.
2. Bataia de joc cu datul premiilor se putea simplifica: cand lasai talonul in galeata primeai un webkinz si gata. Problema lor era ca le plecau copii de la dans... dar si aici se putea rezolva, facand o extragere de 5-10 premii mari dupa dans, astfel lumea era motivata sa ramana si totul se desfasura civilizat.
3. Daca tineau neaparat sa fie copii buluc la dans se putea organiza inca o chestie, simpla in esenta ei, dupa dans.... Toti copii au avut taloane, respectiv un punctaj. Pe sute de puncte organizau sa zicem 10-15 centre pentru copii care aveau intre 0-100 pcte, 100-200, .... 1400-1500 (daca au fost atat de multe) si astfel se formau 10-15 cozi, cu mult mai putini copii, unde fiecare dadea talonul si lua jucaria - si asa se scapa si de parintii calici care luau mai multe jucari decat era cazul.
In esenta existau zeci de metode de eficientizare a acestei actiuni. Da, lumea a fost necivilizata, dar organizatorul are obligatia sa rezolve astfel de incidente - de aceea exista firme care cu asta se ocupa domnilor! Pana la necivilizare au existat multe alte nemultumiri in randul parintilor si in timpul jocurilor, cand nu incepuse premierea sau dansul.
Ne-ati spus sa lasam copii singuri in mijloc pentru a face dansul... asta dupa ce ii ametiti ca premiile se dau ba in fata, ba in spate, ba la scena, ba mai stiu eu unde iar ei se duceau buluc acolo in speranta unui premiu... Atunci noi ce era sa facem? Sa lasam copilul singur printre 1000 de alti copii sa pateasca cine stie ce? Sa il calce in picioare?
Ati avut fetele de la jocuri si baietii de la sucuri care erau acolo doar de poza... se puteau lua de mana, faceau un culoar, si poate se mai alegea ceva de "premiere".
Nu ma intelegeti gresit, nu am venit acolo sa cersesc un amarat de ghemotoc, am venit pentru copilul care atunci cand ma duc in cora ramane lipit de standul cu webkinz si imi zice sa il iau de acolo cand termin ca el se uita la jucarii...
Am sfarsit petrecerea ducandu-ma sa ii cumpar eu un webkinz, pe care considera ca il merita pentru ca "unii" au primit... cei mai inalti probabil, ca le aruncati in multime... Dar cu siguranta ca daca nu ar fi fost bucuria ei, cu nici o ocazie nu as mai fi cumparat vreun webkinz.
1. Puteau fi mai multe masute/o masuta mai mare pentru acelasi joc, sa poata juca 4-5 copii o data, cozile erau mai micute.
2. Bataia de joc cu datul premiilor se putea simplifica: cand lasai talonul in galeata primeai un webkinz si gata. Problema lor era ca le plecau copii de la dans... dar si aici se putea rezolva, facand o extragere de 5-10 premii mari dupa dans, astfel lumea era motivata sa ramana si totul se desfasura civilizat.
3. Daca tineau neaparat sa fie copii buluc la dans se putea organiza inca o chestie, simpla in esenta ei, dupa dans.... Toti copii au avut taloane, respectiv un punctaj. Pe sute de puncte organizau sa zicem 10-15 centre pentru copii care aveau intre 0-100 pcte, 100-200, .... 1400-1500 (daca au fost atat de multe) si astfel se formau 10-15 cozi, cu mult mai putini copii, unde fiecare dadea talonul si lua jucaria - si asa se scapa si de parintii calici care luau mai multe jucari decat era cazul.
In esenta existau zeci de metode de eficientizare a acestei actiuni. Da, lumea a fost necivilizata, dar organizatorul are obligatia sa rezolve astfel de incidente - de aceea exista firme care cu asta se ocupa domnilor! Pana la necivilizare au existat multe alte nemultumiri in randul parintilor si in timpul jocurilor, cand nu incepuse premierea sau dansul.
Ne-ati spus sa lasam copii singuri in mijloc pentru a face dansul... asta dupa ce ii ametiti ca premiile se dau ba in fata, ba in spate, ba la scena, ba mai stiu eu unde iar ei se duceau buluc acolo in speranta unui premiu... Atunci noi ce era sa facem? Sa lasam copilul singur printre 1000 de alti copii sa pateasca cine stie ce? Sa il calce in picioare?
Ati avut fetele de la jocuri si baietii de la sucuri care erau acolo doar de poza... se puteau lua de mana, faceau un culoar, si poate se mai alegea ceva de "premiere".
Nu ma intelegeti gresit, nu am venit acolo sa cersesc un amarat de ghemotoc, am venit pentru copilul care atunci cand ma duc in cora ramane lipit de standul cu webkinz si imi zice sa il iau de acolo cand termin ca el se uita la jucarii...
Am sfarsit petrecerea ducandu-ma sa ii cumpar eu un webkinz, pe care considera ca il merita pentru ca "unii" au primit... cei mai inalti probabil, ca le aruncati in multime... Dar cu siguranta ca daca nu ar fi fost bucuria ei, cu nici o ocazie nu as mai fi cumparat vreun webkinz.
AnaB- Vizitator
eu i-as fi dat cu sutul in...............la baba aia. chiar daca nu am fost, ma enerveaza asa mult chestia asta.
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Eu zic sa terminam aceste vorbe.......chiar daca ii dam deei de gandit , asta a fost..noi ne dam cu parerile....sper ca ideile mele/ lui cristian si celorlalti , sa ajute pe parcurs . imi pare rau pentru copii si parintii dezamagiti , si pt. organizatori , eu una nu tin cu nimeni....toati au avut cate o vina...
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
KinzCash : 161681
Sa STII DE LA MINE "VARSTA NU ESTE O VIRTUTE"IN CAZUL ACESTA "BATRANETEA NU ESTE O VIRTUTE"
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176986
ai spus bine kkryss, asa de mult ma enerveaza adultii si batranii, care se cred ca sunt mari si tari, ma enerveaza asa mult
nu e deloc de vina deea, asa a fost sa fie!
nu e de vina ca acolo au fost copii salbatici care tipau!
deea nu are nici o vina
nu e de vina ca acolo au fost copii salbatici care tipau!
deea nu are nici o vina
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
si stiu si pe mine ma enerveaza unii batrani, si adulti dar mai putini
Am fost la petrecerea Webkinz " O zi in parc". Am sperat din tot sufletul sa fie o zi de vacanta excelenta! Dar in loc sa dansez, sa ma joc, sa cant, intr-un cuvant sa ma distrez alaturi de prieteni si iubitori de webkins, am stat la cozi imense pentru a acumula cat mai multe puncte. Credeam ca au importanta in acordarea premiilor....Am invatat dansul, l-am repetat...dar... Imi doream un plus nou...dar am vazut cum jucariile se dadeau preferential, cum hainutele si figurinele s-au dat doar in spatele scenei.... Am stat pentru prima data in viata (in cei 11 ani ai mei) cu mana intinsa si M-AM SIMTIT CA O CERSETOARE... Mi-a fost rusine si mie si parintilor mei ca am fost umilita... Sunt sigura ca din alocatia pe luna septembrie o sa imi iau o jucarie. AM VENIT LA PETRECERE SA MA DISTREZ, NU SA CERSESC.....Sunt atat de dezamagita...
asta e, asa a trebuit sa fie, din pacate
Alina , mi se pare ca poza de la avatarul tau e party-ul , daca da , ne poti trimite pe acest topic mai mukte poze de la party? usnt curioasa.
si eu cred ca poza e de la petrecere
era mai frumos daca intrau doar copii nu si parintii pt ca parintii au stricat petrecere si faceau multe dulapioare mici iti punea fiecare apa si ce-i mai trebue sa fia mai mare numarul personalului si asa era mult mai bn nu credeti?
robypanda- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 164173
da este de la petrecere si daca va uitati atent in fata sunt mai multi parintii decat copiiMisterio a scris:si eu cred ca poza e de la petrecere
robypanda- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 164173
https://2img.net/r/ihimizer/i/s73r0188.jpg/
Poza este de la petrecere
BUNA ZIUA! NU MAI ZIC CAT DE DEZAMAGITA SUNT , VA ZIC CE MI SA TNTAMPLAT:
LA PARTY COPILUL MEU I SA RUPT EFECTIV UN PICIOR , PE DRUM SPRE CASA A LESINAT , SI ACASA APROAPE A FACUT INFART - A MURIT!
LA PARTY COPILUL MEU I SA RUPT EFECTIV UN PICIOR , PE DRUM SPRE CASA A LESINAT , SI ACASA APROAPE A FACUT INFART - A MURIT!
DANA454- Vizitator
DANA454 a scris:BUNA ZIUA! NU MAI ZIC CAT DE DEZAMAGITA SUNT , VA ZIC CE MI SA TNTAMPLAT:
SE SCRIE INFARCT!!!
DOAMNE?! A MURIT? :affraid: :affraid: :affraid:
Froggy cunoscuta ca scl a scris:DOAMNE?! A MURIT?
SI TU AI TIMP SA CREZI??AR FI VUIT TOATE TELEVIZIUNILE!!!!
PAI , EU NU STIU CE SA CRED , MA SPERIE!!! A ZIS CA A MURIT ACASA! CA A FACUT INFART! ASA A ZIS!KKRYSS , EU CRED CA LESIN! ZI CA NU A MURIT! :@: :@: :@: :affraid: :affraid: :affraid: :silent: :silent: :silent: :pale: :pale: :pale:
TERMINA!!!N-AS VREA SA CRED CA ESTI ATAT DE NAIVA!!!Froggy cunoscuta ca scl a scris:PAI , EU NU STIU CE SA CRED , MA SPERIE!!! A ZIS CA A MURIT ACASA! CA A FACUT INFART! ASA A ZIS!KKRYSS , EU CRED CA LESIN! ZI CA NU A MURIT!
HA HA! :lol!: :lol!: :lol!: naiva? hmmmmmmmm.................nu stiu...................stau in spatele tau :pale:
eu il cred pe kkryss si stau in spatele lui ca sobolanu' :lol: daca este o femeie , nu stiu daca glumeste.......... :roll: :roll: :roll: si nu sunt NAIVA , HA :pale: :silent: :bounce: :D :lol!: :lol!: :lol!: glumeam , sper ca sunt asa cum trebuie......bine...........sunt proasta si tampi :star: a... :scratch: :scratch: :scratch:
Froggy cunoscuta ca scl a scris:eu il cred pe kkryss si stau in spatele lui ca sobolanu' daca este o femeie , nu stiu daca glumeste.......... si nu sunt NAIVA , HA glumeam , sper ca sunt asa cum trebuie......bine...........sunt proasta si tampi a...
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
ms. :cry:
Froggy cunoscuta ca scl a scris:eu il cred pe kkryss si stau in spatele lui ca sobolanu' daca este o femeie , nu stiu daca glumeste.......... si nu sunt NAIVA , HA glumeam , sper ca sunt asa cum trebuie......bine...........sunt proasta si tampi a...
EU NU AM SPUS ASA CEVA!SI NAIVA NU INSEAMNA CE AI SCRIS TU ACOLO
stiu , stiu , stiu , am zis ca sper ca sunt asa cum trebuie...bine...sunt poasta si tam :star: :star: :star: :star: , ca as asunt , puteti sa recunoasteti......... :roll: :roll: :roll:
Mai precis puteti sa recunoasteti ca sunt pr :star: asta si tam :star: i :star: a
WOW,TERMINA CA MA SUPERI!Froggy cunoscuta ca scl a scris:stiu , stiu , stiu , am zis ca sper ca sunt asa cum trebuie...bine...sunt poasta si tam , ca as asunt , puteti sa recunoasteti.........
de ce te supar? ca-mi zic asa? :roll: :roll:
:roll:
:roll:
zicea ca aproape a murit, deci nu a muritDANA454 a scris:BUNA ZIUA! NU MAI ZIC CAT DE DEZAMAGITA SUNT , VA ZIC CE MI SA TNTAMPLAT:
dA.NU E NORMAL SA GANDESTI ASA DESPRE TINE.TREBUIE SA AI O PARERE FOARTE BUNA DESPRE PROPRIA TA PERSOANA!
denissa99pestisor a scris:zicea ca aproape a murit, deci nu a muritDANA454 a scris:BUNA ZIUA! NU MAI ZIC CAT DE DEZAMAGITA SUNT , VA ZIC CE MI SA TNTAMPLAT:
DACA NU VA SUPARATI HAI SA NU MAI DEZVOLTAM SUBIECTUL.E O CACIALMA. :albino:
uitati ce a scris cineva despre Manzu(cred ca despre ea) :evil:
si era una cu niste urechi de iepre ditamai fata la un concurs mai bine faceti pe varste
:evil: :evil: :evil:
si era una cu niste urechi de iepre ditamai fata la un concurs mai bine faceti pe varste
- Gen : KinzCash : 174988
sai fie putina rusine, celui ce a jignit-o :evil: :evil: :evil:
MAI BINE NU DAM ATENTIE UNOR ASTFEL DE PERSOANE.A-I TRATA CU INDIFERENTA ESTE LUCRUL CEL MAI BUN.WEBKINZ NU ARE VARSTA.Alexa17 a scris:uitati ce a scris cineva despre Manzu(cred ca despre ea) :evil:
Cativa utilizatori de pe site sunt chiar culmea.. Se plang ca nu le-a placut.. dars e lauda ca au primit 3 webkinzi si carti de joc...ce parte nu au inteles din iti iei webkinzul si pleci? Eu nu am stat la coada.. m-am uitat... dar nu am incercat sa prind.. as fi iesit.. dar au blocat iesiea si nu am vrut sa sar gardul.. Sa raspundem catorva uitlizsatori care au pus intrebari simple in loc sa se planga. Si nici macar cand au fost toti copii rugati sa se departeze de scena nu se departau.. stateau acolo.. sa nu cumva sa piarda ceva.. mai mult.. ce era sa faca.. sa ii ia cu forta de acolo? SA recunoastem ca nu aveau de unde sa stie ca va fii asa
Emisiunea care a filmat era TVR1...
Concursurle erau simpatice... facand abstractie de la faptul ca trebuia sa stam la cozi mari.. erau ca jocurile de pe webkinz...
Poze.. nu cred ca veti gasi.. pt ca nu prea se puteau face.. dar erau multe persoane care incercau
Deea era acolo... nu stiu exact cu ce era imbracata... O las pe ea sa se identifice... Apropo deea imi placeau kinz clipurile tale Tu le poti purta cu tine mereu.
Emisiunea care a filmat era TVR1...
Concursurle erau simpatice... facand abstractie de la faptul ca trebuia sa stam la cozi mari.. erau ca jocurile de pe webkinz...
Poze.. nu cred ca veti gasi.. pt ca nu prea se puteau face.. dar erau multe persoane care incercau
Deea era acolo... nu stiu exact cu ce era imbracata... O las pe ea sa se identifice... Apropo deea imi placeau kinz clipurile tale Tu le poti purta cu tine mereu.
crisysy- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Energica
Localizare : Galati
KinzCash : 160455
oricum nici o poza?
CoolLadyDomino- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : happy.......
Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
KinzCash : 162289
Pe deea o gasiti pe net ce rost mai are sa ne complicam? Deea era cea cu caruciorul cu rotile.. DAr daca scrieti andreea musatescu pe met o gasiti Doar.. pana la urma... nu e o rusine.. noi o iubim pe deea oricum... pt noi nu conteaza acest mic detaliu
mihmih- KinzCash : 159874
eu sunt deacord cu tn!!!!
nu conteaza acest mic detaliu!conteaza ca e un om bun!
DEEA ESTE O PERSOANA EXTRAORDINARA,ESTE UN EXEMPLU PENTRU NOI TOTI.IMI ESTE TARE DRAGA!!O ADMIR,O RESPECT SI O IUBESC!!!llizza a scris:eu sunt deacord cu tn!!!!
si eu!nu conteaza asta!
CoolLadyDomino- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : happy.......
Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
KinzCash : 162289
deea imi este foarte draga nu conteaza ca are o problema..deea imi este ca o sora mult mai mult decat o sora
nu am cuvinte sa descriu cat de mult o admir si o iubesc
nu am cuvinte sa descriu cat de mult o admir si o iubesc
- Gen : KinzCash : 174988
Pagina 13 din 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Subiecte similare
» Party time!
» Ce ne place si ce nu
» INVITATII:
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ce ne place si ce nu
» INVITATII:
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
Pagina 13 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum