cat costa un animalut de plus webkinz si unde se gaseste?
2 participanți
Pagina 1 din 1
cat costa un animalut de plus webkinz si unde se gaseste?
cat costa un animalut de plus webkinz? se gaseste si la sinaia?
ca as vrea sa imi cumpar
ca as vrea sa imi cumpar
wetmi- Vizitator
Re: cat costa un animalut de plus webkinz si unde se gaseste?
Un animalut webkinz normal[adica si cele din parcul aventuri sau de la padurea fermecata]costa intre 40-60 de lei,depinde de magazin,cel mai des ii vei gasi la 59,99 lei =]] Un webkinz rockerz costa de la 70-90 de lei,un webkinz signature de la 100-105 nu cred ca vei gasi mai scumpi dar depinde de magazin,un lil'kinz il gasesti de la 10-40 de lei,poti cumpara si seturi cu lil'kinz si abonament deluxe la 50-70 lei sau set cu 1 webkinz+un webkinz din parcul aventurii+un zumbudy[nu sunt sigura ca asa se scrie ]tot intre 50-70 de lei.Am dat cu aproximari fiindca preturile variaza.Le gasesti la inmedio[nu chiar la toate] sau daca ai noroc mai gasesti si la carrefour[s-ar putea sa mai fie la carrefour brasov,in vara cand am fost eu erau multi].Acum nu stiu cum e in sinaia Dar daca ai ocazia si ajungi in bucuresti acolo se gasesc la tot pasul
BlueRose- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 149983
BlueRose a scris:Un animalut webkinz normal[adica si cele din parcul aventuri sau de la padurea fermecata]costa intre 40-60 de lei,depinde de magazin,cel mai des ii vei gasi la 59,99 lei =]] Un webkinz rockerz costa de la 70-90 de lei,un webkinz signature de la 100-105 nu cred ca vei gasi mai scumpi dar depinde de magazin,un lil'kinz il gasesti de la 10-40 de lei,poti cumpara si seturi cu lil'kinz si abonament deluxe la 50-70 lei sau set cu 1 webkinz+un webkinz din parcul aventurii+un zumbudy[nu sunt sigura ca asa se scrie ]tot intre 50-70 de lei.Am dat cu aproximari fiindca preturile variaza.Le gasesti la inmedio[nu chiar la toate] sau daca ai noroc mai gasesti si la carrefour[s-ar putea sa mai fie la carrefour brasov,in vara cand am fost eu erau multi].Acum nu stiu cum e in sinaia Dar daca ai ocazia si ajungi in bucuresti acolo se gasesc la tot pasul
Mai exista seturi de 3 lil'kinz cu Abonament de Lux?
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248994
Da!La mine in oras,intr-o benzinarie XD sunt vreo 5 seturi
BlueRose- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 149983
Subiecte similare
» cat costa un animalut de plus webkinz si unde se gaseste?
» AJUTOR!
» Exista?Da!Unde?Gaseste-l!
» la ce animalut webkinz ma gandesc?
» Eu am...
» AJUTOR!
» Exista?Da!Unde?Gaseste-l!
» la ce animalut webkinz ma gandesc?
» Eu am...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum