Conversatii...
+16
cupcake.puppy
Candy:3
☆Lidia☆STAR☆
Alexandru2002
anootza
Steffy9325
anutza.puppy
vand03
arosu10
CAYA 99
Lyria&Onchao
Rarity_Derya
LittleAngel
Florin103
cosmin1234
BrunoClau
20 participanți
Pagina 12 din 20
Pagina 12 din 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Conversatii...
Ba se inchde. Www e plin de mesaje urate.CookieAndCupcake a scris:Ma doare fix undeva ca suni tu la politia internetului,ca fara aprobarea celor de la WR nu se inchide nimic ;] Informeaza-te si tu mai bine ;]arosu10 a scris:Auziti? De ce sa mai stau aici unde ma faceti nesimtit. Arosu isi ia bagajele si pleaca.BrunoClau a scris:De ce sa pleciiii? Am auzit si de Arosu.anutza.puppy a scris:maaah..........sunteti suirzi sau vreti sa plec?
Tampitul, cum spun unele fete, suna la politia internetului si inchide forumul.Ati inteles?
Clau,ai mess?Dami-l daca se inchide!BrunoClau a scris:De ce sa il inchizi?! Eu nu sunt de acord. sa imi parasesc multi prieteni este INACCEPTABIL...arosu10 a scris:Mai demult cineva. Astazi m-ati facut nesimtit, o fata a zis. Va inchid forumul. Si o sa vedeti atunci de cine mai radeti.BrunoClau a scris:Cine te-a facut tampit?arosu10 a scris:Auziti? De ce sa mai stau aici unde ma faceti nesimtit. Arosu isi ia bagajele si pleaca.BrunoClau a scris:De ce sa pleciiii? Am auzit si de Arosu.
Tampitul, cum spun unele fete, suna la politia internetului si inchide forumul.Ati inteles?
cosmin1234- Webkinz Signature
Www ?!arosu10 a scris:Ba se inchde. Www e plin de mesaje urate.CookieAndCupcake a scris:Ma doare fix undeva ca suni tu la politia internetului,ca fara aprobarea celor de la WR nu se inchide nimic ;] Informeaza-te si tu mai bine ;]arosu10 a scris:Auziti? De ce sa mai stau aici unde ma faceti nesimtit. Arosu isi ia bagajele si pleaca.BrunoClau a scris:De ce sa pleciiii? Am auzit si de Arosu.anutza.puppy a scris:maaah..........sunteti suirzi sau vreti sa plec?
BrunoClau- Webkinz Signature
Am, dar nu intru prea des.cosmin1234 a scris:Clau,ai mess?Dami-l daca se inchide!BrunoClau a scris:De ce sa il inchizi?! Eu nu sunt de acord. sa imi parasesc multi prieteni este INACCEPTABIL...arosu10 a scris:Mai demult cineva. Astazi m-ati facut nesimtit, o fata a zis. Va inchid forumul. Si o sa vedeti atunci de cine mai radeti.BrunoClau a scris:Cine te-a facut tampit?arosu10 a scris: Auziti? De ce sa mai stau aici unde ma faceti nesimtit. Arosu isi ia bagajele si pleaca.
atunci iti faci cont pe forumul lui arosu?BrunoClau a scris:Am, dar nu intru prea des.cosmin1234 a scris:Clau,ai mess?Dami-l daca se inchide!BrunoClau a scris:De ce sa il inchizi?! Eu nu sunt de acord. sa imi parasesc multi prieteni este INACCEPTABIL...arosu10 a scris:Mai demult cineva. Astazi m-ati facut nesimtit, o fata a zis. Va inchid forumul. Si o sa vedeti atunci de cine mai radeti.BrunoClau a scris:Cine te-a facut tampit?
Prost esti,nenicaaa! =]] Sa stii ca nici nu exista politia internetului,"politia internetului" cum zici tu,este politia romana,daca nu stiai!Si daca denunti asa ceva,rad aia de tine[si de fata ta de castor]arosu10 a scris:Ba se inchde. Www e plin de mesaje urate.CookieAndCupcake a scris:Ma doare fix undeva ca suni tu la politia internetului,ca fara aprobarea celor de la WR nu se inchide nimic ;] Informeaza-te si tu mai bine ;]arosu10 a scris:Auziti? De ce sa mai stau aici unde ma faceti nesimtit. Arosu isi ia bagajele si pleaca.BrunoClau a scris:De ce sa pleciiii? Am auzit si de Arosu.anutza.puppy a scris:maaah..........sunteti suirzi sau vreti sa plec?
CookieAndCupcake- Webkinz Signature
Dupa ce ca arosu e capul rautatilor,ar fi culmea sa ne facem cont pe forumul lui Mai bine pe al lui Alexcosmin1234 a scris:atunci iti faci cont pe forumul lui arosu?BrunoClau a scris:Am, dar nu intru prea des.cosmin1234 a scris:Clau,ai mess?Dami-l daca se inchide!BrunoClau a scris:De ce sa il inchizi?! Eu nu sunt de acord. sa imi parasesc multi prieteni este INACCEPTABIL...arosu10 a scris: Mai demult cineva. Astazi m-ati facut nesimtit, o fata a zis. Va inchid forumul. Si o sa vedeti atunci de cine mai radeti.
BrunoClau a scris:vand03 a scris:BrunoClau a scris:vand03 a scris:BrunoClau a scris: LOL.
vand03- Webkinz Caring Valley
...Mai bine nu imi fac cont pe altele, ca ... am e-mail, dar nu prea intru. Decat daca cineva imi face cont...^^CookieAndCupcake a scris:Dupa ce ca arosu e capul rautatilor,ar fi culmea sa ne facem cont pe forumul lui Mai bine pe al lui Alexcosmin1234 a scris:atunci iti faci cont pe forumul lui arosu?BrunoClau a scris:Am, dar nu intru prea des.cosmin1234 a scris:Clau,ai mess?Dami-l daca se inchide!BrunoClau a scris:De ce sa il inchizi?! Eu nu sunt de acord. sa imi parasesc multi prieteni este INACCEPTABIL...
oricum, plec. M-ati suparat si astaziCookieAndCupcake a scris:Dupa ce ca arosu e capul rautatilor,ar fi culmea sa ne facem cont pe forumul lui Mai bine pe al lui Alexcosmin1234 a scris:atunci iti faci cont pe forumul lui arosu?BrunoClau a scris:Am, dar nu intru prea des.cosmin1234 a scris:Clau,ai mess?Dami-l daca se inchide!BrunoClau a scris:De ce sa il inchizi?! Eu nu sunt de acord. sa imi parasesc multi prieteni este INACCEPTABIL...
Da,al lui Alex.BrunoClau a scris:...Mai bine nu imi fac cont pe altele, ca ... am e-mail, dar nu prea intru. Decat daca cineva imi face cont...^^CookieAndCupcake a scris:Dupa ce ca arosu e capul rautatilor,ar fi culmea sa ne facem cont pe forumul lui Mai bine pe al lui Alexcosmin1234 a scris:atunci iti faci cont pe forumul lui arosu?BrunoClau a scris:Am, dar nu intru prea des.cosmin1234 a scris:Clau,ai mess?Dami-l daca se inchide!
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162936
anootza,esti proasta?
anutza.puppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220518
Cred ca voi scrie cu rosu inchis[ptc florile sunt rosii,si primavara infloresc]
- Gen : Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES
Localizare : Pe scaun,LOOL =))
KinzCash : 143884
Indiferent de aspect, toti suntem egali. ^^CookieAndCupcake a scris:Prost esti,nenicaaa! =]] Sa stii ca nici nu exista politia internetului,"politia internetului" cum zici tu,este politia romana,daca nu stiai!Si daca denunti asa ceva,rad aia de tine [si de fata ta de castor]arosu10 a scris:Ba se inchde. Www e plin de mesaje urate.CookieAndCupcake a scris:Ma doare fix undeva ca suni tu la politia internetului,ca fara aprobarea celor de la WR nu se inchide nimic ;] Informeaza-te si tu mai bine ;]arosu10 a scris:Auziti? De ce sa mai stau aici unde ma faceti nesimtit. Arosu isi ia bagajele si pleaca.BrunoClau a scris:De ce sa pleciiii? Am auzit si de Arosu.
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
anutza.puppy a scris:anootza,esti proasta?
Am zis-o ptc el a zis ca sunt batoza ;]BrunoClau a scris:Indiferent de aspect, toti suntem egali. ^^CookieAndCupcake a scris:Prost esti,nenicaaa! =]] Sa stii ca nici nu exista politia internetului,"politia internetului" cum zici tu,este politia romana,daca nu stiai!Si daca denunti asa ceva,rad aia de tine [si de fata ta de castor]arosu10 a scris:Ba se inchde. Www e plin de mesaje urate.CookieAndCupcake a scris:Ma doare fix undeva ca suni tu la politia internetului,ca fara aprobarea celor de la WR nu se inchide nimic ;] Informeaza-te si tu mai bine ;]arosu10 a scris: Auziti? De ce sa mai stau aici unde ma faceti nesimtit. Arosu isi ia bagajele si pleaca.
Hm... Mai scrie cineva!CookieAndCupcake a scris:Cred ca voi scrie cu rosu inchis[ptc florile sunt rosii,si primavara infloresc]
Clau vrei sa ne impacam?Si sa redevenim sys,cum eram inainte?BrunoClau a scris:Hm... Mai scrie cineva!CookieAndCupcake a scris:Cred ca voi scrie cu rosu inchis[ptc florile sunt rosii,si primavara infloresc]
POOOK! O alta cearta... poate!CookieAndCupcake a scris:anutza.puppy a scris:anootza,esti proasta?
Fireste, Anaaaaaa! Sys a mea, sys a ta, waaaaaaaaaaaa!CookieAndCupcake a scris:Clau vrei sa ne impacam?Si sa redevenim sys,cum eram inainte?BrunoClau a scris:Hm... Mai scrie cineva!CookieAndCupcake a scris:Cred ca voi scrie cu rosu inchis[ptc florile sunt rosii,si primavara infloresc]
Nu o voi lua in seama,ptc nush de ce m-a insultatBrunoClau a scris:POOOK! O alta cearta... poate!CookieAndCupcake a scris:anutza.puppy a scris:anootza,esti proasta?
Batoza e mare, dar folositoare. Esti folositoare.CookieAndCupcake a scris:Am zis-o ptc el a zis ca sunt batoza ;]BrunoClau a scris:Indiferent de aspect, toti suntem egali. ^^CookieAndCupcake a scris:Prost esti,nenicaaa! =]] Sa stii ca nici nu exista politia internetului,"politia internetului" cum zici tu,este politia romana,daca nu stiai!Si daca denunti asa ceva,rad aia de tine [si de fata ta de castor]arosu10 a scris:Ba se inchde. Www e plin de mesaje urate.CookieAndCupcake a scris:
Ma doare fix undeva ca suni tu la politia internetului,ca fara aprobarea celor de la WR nu se inchide nimic ;] Informeaza-te si tu mai bine ;]
trebuie sa facem ceva sa nu mai pierdem membri
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : chiar nu stii?
KinzCash : 147595
vand03 a scris:trebuie sa facem ceva sa nu mai pierdem membri
Odododooooooooo.....BrunoClau a scris:Fireste, Anaaaaaa! Sys a mea, sys a ta, waaaaaaaaaaaa!CookieAndCupcake a scris:Clau vrei sa ne impacam?Si sa redevenim sys,cum eram inainte?BrunoClau a scris:Hm... Mai scrie cineva!CookieAndCupcake a scris:Cred ca voi scrie cu rosu inchis[ptc florile sunt rosii,si primavara infloresc]
ooooood =]]
P.S :
hm... OK. Ana si cu Ana... 2 X Ana.CookieAndCupcake a scris:Nu o voi lua in seama,ptc nush de ce m-a insultatBrunoClau a scris:POOOK! O alta cearta... poate!CookieAndCupcake a scris:anutza.puppy a scris:anootza,esti proasta?
arosu ma scoayte de pe MESS SI NE DA IN JUDECATA!
anutza.puppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220518
Dar nu sunt batoza =]] Am 31 de kg[pt informatia lui arosu] :-wBrunoClau a scris:Batoza e mare, dar folositoare. Esti folositoare.CookieAndCupcake a scris:Am zis-o ptc el a zis ca sunt batoza ;]BrunoClau a scris:Indiferent de aspect, toti suntem egali. ^^CookieAndCupcake a scris:Prost esti,nenicaaa! =]] Sa stii ca nici nu exista politia internetului,"politia internetului" cum zici tu,este politia romana,daca nu stiai!Si daca denunti asa ceva,rad aia de tine [si de fata ta de castor]arosu10 a scris: Ba se inchde. Www e plin de mesaje urate.
Odododo Bobodo. Pasarea dodo:CookieAndCupcake a scris:Odododooooooooo.....BrunoClau a scris:Fireste, Anaaaaaa! Sys a mea, sys a ta, waaaaaaaaaaaa!CookieAndCupcake a scris:Clau vrei sa ne impacam?Si sa redevenim sys,cum eram inainte?BrunoClau a scris:Hm... Mai scrie cineva!CookieAndCupcake a scris:Cred ca voi scrie cu rosu inchis[ptc florile sunt rosii,si primavara infloresc]
ooooood =]]
P.S :
Tu chiar il iei in seama?anutza.puppy a scris:arosu ma scoayte de pe MESS SI NE DA IN JUDECATA!
Si eu am 31. LOL. Ma iau colegii in brate.CookieAndCupcake a scris:Dar nu sunt batoza =]] Am 31 de kg[pt informatia lui arosu] :-wBrunoClau a scris:Batoza e mare, dar folositoare. Esti folositoare.CookieAndCupcake a scris:Am zis-o ptc el a zis ca sunt batoza ;]BrunoClau a scris:Indiferent de aspect, toti suntem egali. ^^CookieAndCupcake a scris:
Prost esti,nenicaaa! =]] Sa stii ca nici nu exista politia internetului,"politia internetului" cum zici tu,este politia romana,daca nu stiai!Si daca denunti asa ceva,rad aia de tine [si de fata ta de castor]
Noi zicem ODODODODOD =]] Inseamna O Dodo,O Dodo,O dodo =]] Inseamna ca sunt 3 DodoBrunoClau a scris:Odododo Bobodo. Pasarea dodo:CookieAndCupcake a scris:Odododooooooooo.....BrunoClau a scris:Fireste, Anaaaaaa! Sys a mea, sys a ta, waaaaaaaaaaaa!CookieAndCupcake a scris:Clau vrei sa ne impacam?Si sa redevenim sys,cum eram inainte?BrunoClau a scris:Hm... Mai scrie cineva!
ooooood =]]
P.S :
Mie nu mi-ar conveni sa ne dea....CookieAndCupcake a scris:Tu chiar il iei in seama?anutza.puppy a scris:arosu ma scoayte de pe MESS SI NE DA IN JUDECATA!
hai sa facem un planBrunoClau a scris:vand03 a scris:trebuie sa facem ceva sa nu mai pierdem membri
Tata e procurorBrunoClau a scris:Mie nu mi-ar conveni sa ne dea....CookieAndCupcake a scris:Tu chiar il iei in seama?anutza.puppy a scris:arosu ma scoayte de pe MESS SI NE DA IN JUDECATA!
CookieAndCupcake a scris:Noi zicem ODODODODOD =]] Inseamna O Dodo,O Dodo,O dodo =]] Inseamna ca sunt 3 DodoBrunoClau a scris:Odododo Bobodo. Pasarea dodo:CookieAndCupcake a scris:Odododooooooooo.....BrunoClau a scris:Fireste, Anaaaaaa! Sys a mea, sys a ta, waaaaaaaaaaaa!CookieAndCupcake a scris:
Clau vrei sa ne impacam?Si sa redevenim sys,cum eram inainte?
ooooood =]]
P.S :
Sa ne gandim...Unii membri pleaca fara motive[nebuni ] ,dar ceilalti pleaca tot de nebuni Deci,trebuie decat saaaaa...Le scoatem nebunia din capvand03 a scris:hai sa facem un planBrunoClau a scris:vand03 a scris:trebuie sa facem ceva sa nu mai pierdem membri
OK, dar care?vand03 a scris:hai sa facem un planBrunoClau a scris:vand03 a scris:trebuie sa facem ceva sa nu mai pierdem membri
Si ei arata asa:CookieAndCupcake a scris:Sa ne gandim...Unii membri pleaca fara motive[nebuni ] ,dar ceilalti pleaca tot de nebuni Deci,trebuie decat saaaaa...Le scoatem nebunia din capvand03 a scris:hai sa facem un planBrunoClau a scris:vand03 a scris:trebuie sa facem ceva sa nu mai pierdem membri
Oh god,ce fatza are urangutanul astaaaBrunoClau a scris:CookieAndCupcake a scris:Noi zicem ODODODODOD =]] Inseamna O Dodo,O Dodo,O dodo =]] Inseamna ca sunt 3 DodoBrunoClau a scris:Odododo Bobodo. Pasarea dodo:CookieAndCupcake a scris:Odododooooooooo.....BrunoClau a scris:Fireste, Anaaaaaa! Sys a mea, sys a ta, waaaaaaaaaaaa!
ooooood =]]
P.S :
sa....................BrunoClau a scris:OK, dar care?vand03 a scris:hai sa facem un planBrunoClau a scris:vand03 a scris:trebuie sa facem ceva sa nu mai pierdem membri
- Spoiler:
- ne gandim la un plan =]]
=))))))))) Eu nu mai scriu colorat,ma dor degetele la cat umblu pe culorile aleaBrunoClau a scris:Si ei arata asa:CookieAndCupcake a scris:Sa ne gandim...Unii membri pleaca fara motive[nebuni ] ,dar ceilalti pleaca tot de nebuni Deci,trebuie decat saaaaa...Le scoatem nebunia din capvand03 a scris:hai sa facem un planBrunoClau a scris:vand03 a scris:trebuie sa facem ceva sa nu mai pierdem membri
Ura-urangutanul Nebunici.CookieAndCupcake a scris:Oh god,ce fatza are urangutanul astaaaBrunoClau a scris:CookieAndCupcake a scris:Noi zicem ODODODODOD =]] Inseamna O Dodo,O Dodo,O dodo =]] Inseamna ca sunt 3 DodoBrunoClau a scris:Odododo Bobodo. Pasarea dodo:CookieAndCupcake a scris:
Odododooooooooo.....
ooooood =]]
P.S :
Draga arosu: Daca simti ca nu e ceva in regula, spune-ne ce .
Nu mai ameninta atat ca pleci, dar tu inca ramai ...
Fa ce vrei.... Dar putem rezolva problemele...
Ultima editare efectuata de catre Alexandru2002 in Sam 02 Mar 2013, 3:27 pm, editata de 1 ori
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
pai clau pe cine ai pe mess din cei care au plecatBrunoClau a scris:OK, dar care?vand03 a scris:hai sa facem un planBrunoClau a scris:vand03 a scris:trebuie sa facem ceva sa nu mai pierdem membri
Ok, ce zici:CookieAndCupcake a scris:=))))))))) Eu nu mai scriu colorat,ma dor degetele la cat umblu pe culorile aleaBrunoClau a scris:Si ei arata asa:CookieAndCupcake a scris:Sa ne gandim...Unii membri pleaca fara motive[nebuni ] ,dar ceilalti pleaca tot de nebuni Deci,trebuie decat saaaaa...Le scoatem nebunia din capvand03 a scris:hai sa facem un planBrunoClau a scris:
Sa scriu colorat.
sau nu?
I like to hamster,hamster Hamsterul meu se baga in bolul de mancare sa manance,UUUU YEAAAAHBrunoClau a scris:Ura-urangutanul Nebunici.CookieAndCupcake a scris:Oh god,ce fatza are urangutanul astaaaBrunoClau a scris:CookieAndCupcake a scris:Noi zicem ODODODODOD =]] Inseamna O Dodo,O Dodo,O dodo =]] Inseamna ca sunt 3 DodoBrunoClau a scris:Odododo Bobodo. Pasarea dodo:
P.S: Ce-am zis este o fraza muzicala
Orice problema are rezolvare.Alexandru2002 a scris:Draga arosu: Daca simti ca nu e ceva in regula, spune-ne ce .
Cam da... Cred ca e a 3-a sau a 4a oara cand zice ca pleaca...
Depinde de ce vrei tu xD Eu cred ca doar dau pe Bold,si scriu cu negru xDBrunoClau a scris:Ok, ce zici:CookieAndCupcake a scris:=))))))))) Eu nu mai scriu colorat,ma dor degetele la cat umblu pe culorile aleaBrunoClau a scris:Si ei arata asa:CookieAndCupcake a scris:Sa ne gandim...Unii membri pleaca fara motive[nebuni ] ,dar ceilalti pleaca tot de nebuni Deci,trebuie decat saaaaa...Le scoatem nebunia din capvand03 a scris:
hai sa facem un plan
Sa scriu colorat.
sau nu?
Si eu am un hamster, adica o hamsterica, pe Honey! Are o roata roz super frumoasa si alearga pe ea!CookieAndCupcake a scris:I like to hamster,hamster Hamsterul meu se baga in bolul de mancare sa manance,UUUU YEAAAAHBrunoClau a scris:Ura-urangutanul Nebunici.CookieAndCupcake a scris:Oh god,ce fatza are urangutanul astaaaBrunoClau a scris:CookieAndCupcake a scris:
Noi zicem ODODODODOD =]] Inseamna O Dodo,O Dodo,O dodo =]] Inseamna ca sunt 3 Dodo
da, dar legat de font? Arial sau COMIC SANS MS? Nu prea se da seama, deci...CookieAndCupcake a scris:Depinde de ce vrei tu xD Eu cred ca doar dau pe Bold,si scriu cu negru xDBrunoClau a scris:Ok, ce zici:CookieAndCupcake a scris:=))))))))) Eu nu mai scriu colorat,ma dor degetele la cat umblu pe culorile aleaBrunoClau a scris:Si ei arata asa:CookieAndCupcake a scris:
Sa ne gandim...Unii membri pleaca fara motive[nebuni ] ,dar ceilalti pleaca tot de nebuni Deci,trebuie decat saaaaa...Le scoatem nebunia din cap
Sa scriu colorat.
sau nu?
nu chiar orice problema.Problema-ala-Andrei nu se poate rezolva -_-BrunoClau a scris:Orice problema are rezolvare.Alexandru2002 a scris:Draga arosu: Daca simti ca nu e ceva in regula, spune-ne ce .
Se poate, dar cu muuuuulta tarie. :Xcosmin1234 a scris:nu chiar orice problema.Problema-ala-Andrei nu se poate rezolva -_-BrunoClau a scris:Orice problema are rezolvare.Alexandru2002 a scris:Draga arosu: Daca simti ca nu e ceva in regula, spune-ne ce .
Si a mea este hamstericaaaaa O cheama Ginger,pozele le am pe facebookBrunoClau a scris:Si eu am un hamster, adica o hamsterica, pe Honey! Are o roata roz super frumoasa si alearga pe ea!CookieAndCupcake a scris:I like to hamster,hamster Hamsterul meu se baga in bolul de mancare sa manance,UUUU YEAAAAHBrunoClau a scris:Ura-urangutanul Nebunici.CookieAndCupcake a scris:Oh god,ce fatza are urangutanul astaaaBrunoClau a scris:
https://www.facebook.com/anca.ana.9 Dati la fotografii de pe mobil,si gasiti cu Ginger :O
vand03 a scris:pai clau pe cine ai pe mess din cei care au plecatBrunoClau a scris:OK, dar care?vand03 a scris:hai sa facem un planBrunoClau a scris:vand03 a scris:trebuie sa facem ceva sa nu mai pierdem membri
Pai automat cand scrii arial[nu tre sa dai pe font],iti apare pe forum comic sans msBrunoClau a scris:da, dar legat de font? Arial sau COMIC SANS MS? Nu prea se da seama, deci...CookieAndCupcake a scris:Depinde de ce vrei tu xD Eu cred ca doar dau pe Bold,si scriu cu negru xDBrunoClau a scris:Ok, ce zici:CookieAndCupcake a scris:=))))))))) Eu nu mai scriu colorat,ma dor degetele la cat umblu pe culorile aleaBrunoClau a scris: Si ei arata asa:
Sa scriu colorat.
sau nu?
hamsteerii sunt cooool. si mega-amuzanti.CookieAndCupcake a scris:Si a mea este hamstericaaaaa O cheama Ginger,pozele le am pe facebookBrunoClau a scris:Si eu am un hamster, adica o hamsterica, pe Honey! Are o roata roz super frumoasa si alearga pe ea!CookieAndCupcake a scris:I like to hamster,hamster Hamsterul meu se baga in bolul de mancare sa manance,UUUU YEAAAAHBrunoClau a scris:Ura-urangutanul Nebunici.CookieAndCupcake a scris:
Oh god,ce fatza are urangutanul astaaa
https://www.facebook.com/anca.ana.9 Dati la fotografii de pe mobil,si gasiti cu Ginger :O
Ok , asa e si la unchiul,dar la mine,,, :/ Oricum, ma chinui prea mult cu designul, asta e clar. Eu stiu sa scriu emonticoanele, dar pe nu pot.CookieAndCupcake a scris:Pai automat cand scrii arial[nu tre sa dai pe font],iti apare pe forum comic sans msBrunoClau a scris:da, dar legat de font? Arial sau COMIC SANS MS? Nu prea se da seama, deci...CookieAndCupcake a scris:Depinde de ce vrei tu xD Eu cred ca doar dau pe Bold,si scriu cu negru xDBrunoClau a scris:Ok, ce zici:CookieAndCupcake a scris:
=))))))))) Eu nu mai scriu colorat,ma dor degetele la cat umblu pe culorile alea
Sa scriu colorat.
sau nu?
. Nu mai are rost. Dupa ce ca unii dintre voi ati ras de min si m-ati facut in toate felurile. Eu revin penrru ca nu vreau sa plec. Dar voi toti ma suparati asa. Se pare ca numai mie mi se intampla asa.Alexandru2002 a scris:Draga arosu: Daca simti ca nu e ceva in regula, spune-ne ce .
Pagina 12 din 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Pagina 12 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum