INTREBARI?
+74
Tinutza
WebkinzBoyRomania
adelinabalerina
barbie2602
robypanda
Teliå
Ana Lucia
Misterio
jasminerux
Zorica12
loveemily
MAZEN
Tia
andraalexa110
masini
Coddyn
CoolLadyDomino
ionuteu
Trompy98
Andreea997
PeacefulDoggy
webkinz_lover
Catalin74
GoldenRetriever200
bianca.pussycat
denissa99pestisor
analucia
andreiyo
alicelovefrog
boticuta
My friends
Adronia
galbior
july_thebest_star
Froggy cunoscuta ca scl
Cori2000
WebkinzVideos989
LovleyLovePup
YloveWebkinz
kkryss
deea98
di_popa
anapisica
llizza
ClaudiaMissy
Alexa17
Andra_Andra
starpop12
Manzu
lorena.buta
catalina y jesiica :X
Lydialovebj
bia
andrei ss
brochita
luwlypuppy
Andrew faimosul
zuzu_kid
iuliamihaela98
licurici9923
pupantonia
oana16
Zaria
roxyboxy98
IannaLove
pisica999
MITZUCA
Husky
Cherry Blossom
Dariusdd
dd1120
porchete
Webkinz Romania
Pudelul93
78 participanți
Pagina 8 din 20
Pagina 8 din 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: INTREBARI?
la intrebarea asta ar trebui sa iti raspunda Deea admindeea98 a scris:ma ajutati ?deea98 a scris:am o intrebare unde se gaseste magazin cu multe soiuri de webkinz(daca este si pom pom kitty) in Brasov???astept un raspuns rapiid!
deea98 a scris:am o intrebare unde se gaseste magazin cu multe soiuri de webkinz(daca este si pom pom kitty) in Brasov???astept un raspuns rapiid!
magazin cu multe soiuri de webkinz nu exista.
gasesti lista cu magazine aici:
http://webkinzromania.blogspot.com/search/label/magazine
deea, am o intrebare. animalutul lunii august este pudelul roz... voi avea parte de toate beneficiile pet of the month daca adopt atunci un pudel, sau daca il am deja?
Manzu- Webkinz Signature
iti rasp. eu.eu am avut adoptat un schnauzer in decembrie (iar in ianuarie a fost pet of the month) si nu am primit nik in ianuarie....te sfatuiesc sa il adopti in augustManzu a scris:deea, am o intrebare. animalutul lunii august este pudelul roz... voi avea parte de toate beneficiile pet of the month daca adopt atunci un pudel, sau daca il am deja?
pudelul roz va fi animalutul lunii in octombrie.Va face parte dintr-o campanie pentru strangerea de fonduri pentru cancer la san.Animalutul lunii iunie este purcelul iar in iulie este tigrul bengal
kkryss- Webkinz Signature
eu tot nu am primit cadoul pet of the month de la schnauzer pe ianuarie
Husky- Webkinz Signature
deea, am o intrebare....... cum putem participa in reclamele de la televizor cu webkinz? as vrea si eu!
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172789
pe toate....
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
eu am vazut`o acum 2 luni pe cartoon network(scz dak am scris gresit).de atunci nu am mai vazut`o....Manzu a scris:pe toate....
Manzu a scris:deea, am o intrebare....... cum putem participa in reclamele de la televizor cu webkinz? as vrea si eu!
o sa revin cu un raspuns
WebkinzVideos989 a scris:cand se aduc acesti caini si cainele signature golden retriever?
nu stim, dar se vor afisa pe site
ok, astept
Manzu- Webkinz Signature
Contact telefonic Webkinz
Cum as putea sa iau legatura telefonic cu Webkinz Canada? M-am uitat pe site si nu am gasit niciun numar de telefon. Spunea un domn aici pe forum ca a fost contactat de o doamna care vorbea romana. Unde as putea lasa numarul de telefon sa fiu contactata sau unde pot sa sun? Am o problema cu contul si nu o pot rezolva prim e-mail.
Cori2000- KinzCash : 159094
cred ca ar trebui sa ii trimeti un e-mail lui deea(admin(webkinz romania))
si ea poate v-a lua legatura cu cei din canada
si ea poate v-a lua legatura cu cei din canada
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174988
Cori2000 a scris:Cum as putea sa iau legatura telefonic cu Webkinz Canada? M-am uitat pe site si nu am gasit niciun numar de telefon. Spunea un domn aici pe forum ca a fost contactat de o doamna care vorbea romana. Unde as putea lasa numarul de telefon sa fiu contactata sau unde pot sa sun? Am o problema cu contul si nu o pot rezolva prim e-mail.
webkinz.romania@yahoo.com
e-mail sau mess.
cum imi pot schimba userul ? am introdus din gresala numele complet
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164881
Din colectia iunie, nu aduceti animalute? Am vazut ca Red Panda a aparut pe crazytoys. Dar nu aduceti si chinchilla sau golden pegasus?
din pacate nu iti poti schimba numele de utilizator.
momentan nu stim daca/cand vom aduce chinchilla sau golden pegasus.
va vom anunta.
momentan nu stim daca/cand vom aduce chinchilla sau golden pegasus.
va vom anunta.
deea este adevarat ca a aparut panda rosu!?!! cred ca visez..
il iubescccccccc!!
il iubescccccccc!!
da a aparut pe site-ul webkinz si la crayzy toys.L-am comandat.
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176986
am sa dau o fuga pana la auchan noriel sa vad daca au
cand adoptam al 11 web primim camera sau pat??
buna ziua!
imi spuneti va rog unde pot gasi kinz lips? se gasesc in romania? mai precis unde? un raspunz va rog! . Multumesc!
imi spuneti va rog unde pot gasi kinz lips? se gasesc in romania? mai precis unde? un raspunz va rog! . Multumesc!
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
KinzCash : 161681
doar red panda este adus pt. luna iunie? nu o sa ii aduceti si pe ceilalti? ( (
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
webkinz merge greeu!mi`a blocat mozilla de 3 ori...ce se intampla?este site`ul prea solicitat??
kkryss a scris:cand adoptam al 11 web primim camera sau pat??
Froggy cunoscuta ca scl a scris:buna ziua!
bia a scris: doar red panda este adus pt. luna iunie? nu o sa ii aduceti si pe ceilalti? ( (
llizza a scris:webkinz merge greeu!mi`a blocat mozilla de 3 ori...ce se intampla?este site`ul prea solicitat??
kkryss: primesti "invartirea zarurilor" care [depinde ce iti pica] iti da un cadou.
Froggy cunoscuta ca scl: kinz lips nu se gasesc in romania. tot ce am adus in romania e pus aici - www.webkinzromania.blogspot.com
bia: nu stim momentan. va anuntam
llizza: probabil.
DEEA,cred ca toate mi se intampla numai mie!!!!.Aveam invitatie la doua petreceri in aceasta seara.Una pe galben la ora 20,00 ora noastra (18,00 ora lor) si una pe albastru inchis ora 21,00 ora noastra(19,00 ora lor).am respectat tot ce trebuia si nimic.Este o problema generala sau s-a lucrat pe contul meu cu bara de comunicare si s-a rezolvat una si s-a defectat alta.
Nu merg nici petrecerile|????kkryss a scris:DEEA,cred ca toate mi se intampla numai mie!!!!.Aveam invitatie la doua petreceri in aceasta seara.Una pe galben la ora 20,00 ora noastra (18,00 ora lor) si una pe albastru inchis ora 21,00 ora noastra(19,00 ora lor).am respectat tot ce trebuia si nimic.Este o problema generala sau s-a lucrat pe contul meu cu bara de comunicare si s-a rezolvat una si s-a defectat alta.
Oricum,nu esti singurul.
La WI,la un thread,a fost un party si cica n-a mers,deci,nu ti se intampla numai tie.
Oricum,se va repara.
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174382
SSSSSSSSSSSSSsfewggv
Nu merg nici petrecerile|????kkryss a scris:DEEA,cred ca toate mi se intampla numai mie!!!!.Aveam invitatie la doua petreceri in aceasta seara.Una pe galben la ora 20,00 ora noastra (18,00 ora lor) si una pe albastru inchis ora 21,00 ora noastra(19,00 ora lor).am respectat tot ce trebuia si nimic.Este o problema generala sau s-a lucrat pe contul meu cu bara de comunicare si s-a rezolvat una si s-a defectat alta.
Oricum,nu esti singurul.
La WI,la un thread,a fost un party si cica n-a mers,deci,nu ti se intampla numai tie.
Oricum,se va repara.
http://www.webkinzinsider.com/content/3004-new-best-kinztunes-cd-pet-sets-be-released-july-2010 le aduceti si in romania?? imi doresc cel mai mult cd`ul sau terrier`ul!!!
asteptati si voi cateva zile si nu mai faceti petrecere daca vedeti ca tot dau erori/nu merg.
cd-ul nu cred ca il vom aduce prea curand..
cd-ul nu cred ca il vom aduce prea curand..
MAINE IMI IAU UN BULLDOG SI NU STIU CE NUME SA II DAU AM RAMAS LA:FRANKIE,LORD SI THEODORE...DEEA TIE CARE ITI PLACE
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
KinzCash : 166451
uitati-va la party time sa va lamuriti cu petrecerile
Webkinz Romania a scris:FRANKIE
SEMENI MULT CU MAMA CA SI EI II PLACE TOT ASTA
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
KinzCash : 166451
in ce luna veti aduce border collie si collie normal?
mi doresc muuult
mi doresc muuult
poimaine imi iau pisica gri!!dar nici eu nu stiu ce nume sa ii dau...ma gandeam la Elisabeta!!??e bine? va place?
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176254
uita`te la topicul webkinz la topicul "nume webkinz"brochita a scris:poimaine imi iau pisica gri!!dar nici eu nu stiu ce nume sa ii dau...ma gandeam la Elisabeta!!??e bine? va place?
akolo ai idei
da e frumos Elisabeta , asa o cheama pe matusa mea
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170354
deci...maine am petrecere in wkinz si daca s-a schimbat ora, petrecerea este anulata sau la alta ora?(sper ca ati inteles ce am vrut sa spun )
Depinde la ce ora ai petrecerea.Eu am o invitatie pe galben la alexikan (nu stiu sigur daca esti tu).Daca tu esti ,o aveai fixata pe galben la ora 11,00AM ora noastra.Maine va fi la ora 16,30.
Scuze!! O aveai la ora 11,30 AM ora noastra si va fi la ora 16,30 Ora noastra.
ce e aia webkinz insider? [/b]
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164110
Webkinz Insider este un site incredibil de bun.Te tine la curent cu tot ce e nou pe Webkinz!july_thebest_star a scris:ce e aia webkinz insider? [/b]
Pagina 8 din 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Pagina 8 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum