INTREBARI?
+74
Tinutza
WebkinzBoyRomania
adelinabalerina
barbie2602
robypanda
Teliå
Ana Lucia
Misterio
jasminerux
Zorica12
loveemily
MAZEN
Tia
andraalexa110
masini
Coddyn
CoolLadyDomino
ionuteu
Trompy98
Andreea997
PeacefulDoggy
webkinz_lover
Catalin74
GoldenRetriever200
bianca.pussycat
denissa99pestisor
analucia
andreiyo
alicelovefrog
boticuta
My friends
Adronia
galbior
july_thebest_star
Froggy cunoscuta ca scl
Cori2000
WebkinzVideos989
LovleyLovePup
YloveWebkinz
kkryss
deea98
di_popa
anapisica
llizza
ClaudiaMissy
Alexa17
Andra_Andra
starpop12
Manzu
lorena.buta
catalina y jesiica :X
Lydialovebj
bia
andrei ss
brochita
luwlypuppy
Andrew faimosul
zuzu_kid
iuliamihaela98
licurici9923
pupantonia
oana16
Zaria
roxyboxy98
IannaLove
pisica999
MITZUCA
Husky
Cherry Blossom
Dariusdd
dd1120
porchete
Webkinz Romania
Pudelul93
78 participanți
Pagina 11 din 20
Pagina 11 din 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: INTREBARI?
Webkinz Romania a scris:Dacă ai deschis un cont Webkinz World în ultimele 30 zile, îţi putem reseta contul. Îţi atragem atenţia că în acest caz îţi vei pierde toate animăluţele, KinzCash, camerele şi articolele pe care le- ai acumulat în cont (inclusiv toate articolele pe care le-ai achiziţionat de la magazinul E-Store). Codurile speciale pe care le-ai deblocat pe cont NU pot fi resetate. Te informăm că un cod special poate fi utilizat o singură dată şi, dacă îţi resetezi contul, nu vei mai putea reutiliza codul special şi nu vei mai putea recupera nici un articol deblocat cu codul special.
multumesc
galbior- Webkinz Signature
imi spuneti va rog frumos ce trebuie sa fac ca sa nu mai primesc mailuri cand scrie cineva ceva pe acest forum?ca ma-m saturat! am ajuns la 4005 de mailuri!
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
eu cred ca am mai multe deci si am si eu aceea problemaFroggy cunoscuta ca scl a scris:imi spuneti va rog frumos ce trebuie sa fac ca sa nu mai primesc mailuri cand scrie cineva ceva pe acest forum?ca ma-m saturat! am ajuns la 4005 de mailuri!
sus la profil, la preferinte:
Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite :
Trimite-mi un email cand cineva raspunde la mesajele mele. Optiunea poate fi schimbata la fiecare mesaj nou.
si bifezi "Nu".
Trimite-mi un email cand cineva raspunde la mesajele mele. Optiunea poate fi schimbata la fiecare mesaj nou.
si bifezi "Nu".
MULTUMIMWebkinz Romania a scris:sus la profil, la preferinte:
si bifezi "Nu".
SURPRIZELE ANOTIMPURILOR IN WEBKINZ.
A SOSIT VARA SI IN WEBKINZ
VA ROG SA VA VERIFICATI STOCUL SA GASITI SURPRIZA
VA ROG SA VA VERIFICATI STOCUL SA GASITI SURPRIZA
kkryss- Webkinz Signature
Poate cineva sami explica inca odata cum pot sa am acces la kinzchat plus? Pentru ca nu gasesc raspunsurile
LYDYALOVEBJ UITE:pentru kinzchat plus:
intrii aici - http://mci2.webkinz.com/parentarea/
si jos ai optiunile:
grant acces = permite accesul
prevent acces = nu permite accesul
intrii aici - http://mci2.webkinz.com/parentarea/
si jos ai optiunile:
grant acces = permite accesul
prevent acces = nu permite accesul
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 176986
As avea o intrebare ce webkinzi o sa aduceti in iulie dupa sundaj nu stim daca sa aduc cateva sau toate noile realizate. aa si cand veti aduce
si cd-urile cu cantecele pet of the month the la muzic star?
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
asa e....... se aud foarte bine si sunt gratis........
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172789
Manzu a scris:asa e....... se aud foarte bine si sunt gratis........
stiu dar si cu real player
dar cd-ul iti si cod lol
si iti da codul ala un jupimk box cu toate melodiile cat coada
La crazytoys zice ca de maine (iulie 1) conform legislatiei preturile includ TVA 24%. Asta inseamna ca animalutele webkinzi vor fi mai scumpe?
da.....
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
buna observatieLydialovebj a scris:La crazytoys zice ca de maine (iulie 1) conform legislatiei preturile includ TVA 24%. Asta inseamna ca animalutele webkinzi vor fi mai scumpe?
Ma intreb atunci cu cat scumpesc? 10 lei? Sau mai mult? Sper ca nu sa fie mai mult decat 50 lei un webkinz, pentru ca asa no sa ma lase mama sa cumpar...
Lydialovebj a scris:Ma intreb atunci cu cat scumpesc? 10 lei? Sau mai mult? Sper ca nu sa fie mai mult decat 50 lei un webkinz, pentru ca asa no sa ma lase mama sa cumpar...
dupa calculele mele
daca se scumpesc cu 24% atunci un webkinz ar costa 53,6 ( aici cred ca am calculat gresit ca nu prea ma pricep la economie)
daca se scumpesc cu 5% (cum a zis guvernul) un webkinz ar costa 42
vor costa cam 50 de lei......
Manzu- Webkinz Signature
am mers in parcul kinzville si imi spune la kc+ ca am nevoie de acordul parintilor pt a intra in parc..CE TREBUIE SA FAC?!?Manzu a scris:vor costa cam 50 de lei......
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174988
Alexa17 a scris:am mers in parcul kinzville si imi spune la kc+ ca am nevoie de acordul parintilor pt a intra in parc..CE TREBUIE SA FAC?!?Manzu a scris:vor costa cam 50 de lei......
E deschis kc+ acum?
nu cred ca 50 lei tva s-a marit de la 19% la 24% deci doar cu 5% calculeaza si tu doar stii lolManzu a scris:vor costa cam 50 de lei......
deci un produs care costa 40 lei se scumpeste cu 5%. Care este este pretul lui final ?
da eu am intratLydialovebj a scris:Alexa17 a scris:am mers in parcul kinzville si imi spune la kc+ ca am nevoie de acordul parintilor pt a intra in parc..CE TREBUIE SA FAC?!?Manzu a scris:vor costa cam 50 de lei......
E deschis kc+ acum?
va rog ma ajuta cineva la intrabarea de mai sus? este inchis parcul sau ce?:galbior a scris:da eu am intratLydialovebj a scris:Alexa17 a scris:am mers in parcul kinzville si imi spune la kc+ ca am nevoie de acordul parintilor pt a intra in parc..CE TREBUIE SA FAC?!?Manzu a scris:vor costa cam 50 de lei......
E deschis kc+ acum?
eu am scris aproximat.............. :evil: :evil: :evil:
Manzu- Webkinz Signature
Alexa17 a scris:va rog ma ajuta cineva la intrabarea de mai sus? este inchis parcul sau ce?:galbior a scris:da eu am intratLydialovebj a scris:Alexa17 a scris:am mers in parcul kinzville si imi spune la kc+ ca am nevoie de acordul parintilor pt a intra in parc..CE TREBUIE SA FAC?!?Manzu a scris:vor costa cam 50 de lei......
E deschis kc+ acum?
Cand ai primit emailul de confirmare, ai dat click la linkul din el? Si ai completat datele?
am dat pe grand acces(permite accesul),am completat chestiile alea,ap primit e-mailul dupaia am dat pe linkul ala..si dupaia am intrat pe wbkinzLydialovebj a scris:Alexa17 a scris:va rog ma ajuta cineva la intrabarea de mai sus? este inchis parcul sau ce?:galbior a scris:da eu am intratLydialovebj a scris:Alexa17 a scris:am mers in parcul kinzville si imi spune la kc+ ca am nevoie de acordul parintilor pt a intra in parc..CE TREBUIE SA FAC?!?Manzu a scris:vor costa cam 50 de lei......
E deschis kc+ acum?
Cand ai primit emailul de confirmare, ai dat click la linkul din el? Si ai completat datele?
Manzu a scris:eu am scris aproximat.............. :evil: :evil: :evil:
ciudat eu am calculat si mi-a dat scumpire de doar 2 lei
Ultima editare efectuata de catre Manzu in Mier 30 Iun 2010, 5:28 pm, editata de 1 ori
Manzu- Webkinz Signature
ba nu costa 42 de lei...... cred... da 42...........
Manzu- Webkinz Signature
daca am primit likul ala de la kc+ si nu completez datele alea are ceva? ca acum nu mai vreau kc+
Manzu a scris:da, fiindca nu ai calculat bine.......... pretul este 40 lei..... calculeaza 24% din el, apoi aduna suma obtinuta la 40 lei.... este cam 9 lei......... 9+40= 49 lei ( 50 lei)
aici trebuie sa te contrazic va costa 53,6 lei
40/1 * 24/100= 40*24/100=1360/100= 13,6
40+13,6= 53,6 asa am invatat eu
bine ma rog nu am explicat cu simplificari
nu dar trebuia sa le completezi ca sa ai kc+ de ce nu mai vrei?Alexa17 a scris:daca am primit likul ala de la kc+ si nu completez datele alea are ceva? ca acum nu mai vreau kc+
......ce chestii...mau cam ametit...galbior a scris:Manzu a scris:da, fiindca nu ai calculat bine.......... pretul este 40 lei..... calculeaza 24% din el, apoi aduna suma obtinuta la 40 lei.... este cam 9 lei......... 9+40= 49 lei ( 50 lei)
aici trebuie sa te contrazic va costa 53,6 lei
40/1 * 24/100= 40*24/100=1360/100= 13,6
40+13,6= 53,6 asa am invatat eu
bine ma rog nu am explicat cu simplificari
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
KinzCash : 166451
imi cere parola de la webkinz si eu nu vreau sa o dau chiar daca e firma confidentialagalbior a scris:nu dar trebuia sa le completezi ca sa ai kc+ de ce nu mai vrei?Alexa17 a scris:daca am primit likul ala de la kc+ si nu completez datele alea are ceva? ca acum nu mai vreau kc+
de asta..
da......... simplificat insemna ca rotunjesti suma............ la 50 lei.... dar am scris ca va fii 42 lei - 45 lei
Manzu- Webkinz Signature
Alexa17 a scris:imi cere parola de la webkinz si eu nu vreau sa o dau chiar daca e firma confidentialagalbior a scris:nu dar trebuia sa le completezi ca sa ai kc+ de ce nu mai vrei?Alexa17 a scris:daca am primit likul ala de la kc+ si nu completez datele alea are ceva? ca acum nu mai vreau kc+
de asta..
ma rog nu se intampla nimic doar scrie cu puncte nu o vede nimeni eu credem ca era alta problema cea cu care ai peste 18 ani
Alexa17 a scris:imi cere parola de la webkinz si eu nu vreau sa o dau chiar daca e firma confidentialada,de asta..galbior a scris:nu dar trebuia sa le completezi ca sa ai kc+ de ce nu mai vrei?Alexa17 a scris:daca am primit likul ala de la kc+ si nu completez datele alea are ceva? ca acum nu mai vreau kc+
dar nu patesti nimnic
Manzu a scris:da......... simplificat insemna ca rotunjesti suma............ la 50 lei.... dar am scris ca va fii 42 lei - 45 lei
a vezi ca ti-ai dat seama nu puteau sa scumpeasca cu 24% ci numai cu 5% deci hai sa incheiem discutia
pe site nu se stie cat va costa.. acum depinde si de magazine..
deci la urma urmei toti suntem de acord scumpire se face cu 5% un webkinz va costa intre 42-45 lei noi discutiee incheiata
Cand se anunta castigatorul concursului Webkinz in Russia?
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167241
cum se fac bratalire prieteniei eu nu stiu
lorena.buta a scris: cum imi pot pune semnatura ca sa se vada ?
sus la profil - la semnatura.
webkinzi pentru luna iulie, o sa vi-i enumar cand voi afla lista.galbior a scris:As avea o intrebare ce webkinzi o sa aduceti in iulie dupa sundaj nu stim daca sa aduc cateva sau toate noile realizate. aa si cand veti aduce
galbior a scris:ma rog nu se intampla nimic doar scrie cu puncte nu o vede nimeni eu credem ca era alta problema cea cu care ai peste 18 aniAlexa17 a scris:imi cere parola de la webkinz si eu nu vreau sa o dau chiar daca e firma confidentialagalbior a scris:nu dar trebuia sa le completezi ca sa ai kc+ de ce nu mai vrei?Alexa17 a scris:daca am primit likul ala de la kc+ si nu completez datele alea are ceva? ca acum nu mai vreau kc+
de asta..
iti poti da parola fara nici o problema doar celor de la webkinz.
preturile noi le vom afisa in 2-3 zile maxim. rabdare va rugam.
deea,intri pe webkinz pt trade?plssss,ca azi a fost ziua maximaWebkinz Romania a scris:lorena.buta a scris: cum imi pot pune semnatura ca sa se vada ?
sus la profil - la semnatura.webkinzi pentru luna iulie, o sa vi-i enumar cand voi afla lista.galbior a scris:As avea o intrebare ce webkinzi o sa aduceti in iulie dupa sundaj nu stim daca sa aduc cateva sau toate noile realizate. aa si cand veti aduce
si cd-urile cu cantecele pet of the month the la muzic star?galbior a scris:ma rog nu se intampla nimic doar scrie cu puncte nu o vede nimeni eu credem ca era alta problema cea cu care ai peste 18 aniAlexa17 a scris:imi cere parola de la webkinz si eu nu vreau sa o dau chiar daca e firma confidentialagalbior a scris:nu dar trebuia sa le completezi ca sa ai kc+ de ce nu mai vrei?Alexa17 a scris:daca am primit likul ala de la kc+ si nu completez datele alea are ceva? ca acum nu mai vreau kc+
de asta..
Webkinz Romania a scris:lorena.buta a scris: cum imi pot pune semnatura ca sa se vada ?
sus la profil - la semnatura.webkinzi pentru luna iulie, o sa vi-i enumar cand voi afla lista.galbior a scris:As avea o intrebare ce webkinzi o sa aduceti in iulie dupa sundaj nu stim daca sa aduc cateva sau toate noile realizate. aa si cand veti aduce
si cd-urile cu cantecele pet of the month the la muzic star?galbior a scris:ma rog nu se intampla nimic doar scrie cu puncte nu o vede nimeni eu credem ca era alta problema cea cu care ai peste 18 aniAlexa17 a scris:imi cere parola de la webkinz si eu nu vreau sa o dau chiar daca e firma confidentialagalbior a scris:nu dar trebuia sa le completezi ca sa ai kc+ de ce nu mai vrei?Alexa17 a scris:daca am primit likul ala de la kc+ si nu completez datele alea are ceva? ca acum nu mai vreau kc+
de asta..
Multumesc deea sper sa fie cat mai curand
multumesc deea. chiar acum completez chestia aia. multumesc mult. ma speriasem cand am auzit ca trebuie si parola..dar daca zici tu ca e in regulaWebkinz Romania a scris:lorena.buta a scris: cum imi pot pune semnatura ca sa se vada ?
de asta..
am avut dreptate eu si cu manzu un webkinz 42 lei ( 41,58)
hei.. si eu am zis 42-45 leigalbior a scris:am avut dreptate eu si cu manzu un webkinz 42 lei ( 41,58)
scuze dar nu pre m-am uitat in urma bine ca nu sunt mai scumpiAlexa17 a scris:hei.. si eu am zis 42-45 leigalbior a scris:am avut dreptate eu si cu manzu un webkinz 42 lei ( 41,58)
In Curio shop se vand doar articole rare?
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
la anumite ore se vand lucruri rare..mai vinde si lucruri de la WSHOP la reducere sau chiar mai scumpe..
Mersi stii cumva vre-un site care sa arate toate obiectele exclusive si rare?Alexa17 a scris:la anumite ore se vand lucruri rare..mai vinde si lucruri de la WSHOP la reducere sau chiar mai scumpe..
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
Pagina 11 din 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Pagina 11 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum