INTREBARI?
+74
Tinutza
WebkinzBoyRomania
adelinabalerina
barbie2602
robypanda
Teliå
Ana Lucia
Misterio
jasminerux
Zorica12
loveemily
MAZEN
Tia
andraalexa110
masini
Coddyn
CoolLadyDomino
ionuteu
Trompy98
Andreea997
PeacefulDoggy
webkinz_lover
Catalin74
GoldenRetriever200
bianca.pussycat
denissa99pestisor
analucia
andreiyo
alicelovefrog
boticuta
My friends
Adronia
galbior
july_thebest_star
Froggy cunoscuta ca scl
Cori2000
WebkinzVideos989
LovleyLovePup
YloveWebkinz
kkryss
deea98
di_popa
anapisica
llizza
ClaudiaMissy
Alexa17
Andra_Andra
starpop12
Manzu
lorena.buta
catalina y jesiica :X
Lydialovebj
bia
andrei ss
brochita
luwlypuppy
Andrew faimosul
zuzu_kid
iuliamihaela98
licurici9923
pupantonia
oana16
Zaria
roxyboxy98
IannaLove
pisica999
MITZUCA
Husky
Cherry Blossom
Dariusdd
dd1120
porchete
Webkinz Romania
Pudelul93
78 participanți
Pagina 19 din 20
Pagina 19 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: INTREBARI?
stiu cum e.............si mie mia sa intamplat, tia pus de multe ori rochia si a mai adaugat o mancare sau ceva, si tu ai primit numai mancarea si ai dat ochelarii persephone si masca
p.s. uitate pe privat
p.s. uitate pe privat
denissa99pestisor- Webkinz Signature
intrebari?
nam primit nici o mancare ca na pus dar a pus de multe ori haina si cum o pot recupera?
loveemily- Webkinz Caring Valley
INTREBARI?
Cand o sa aduceti Lilkinz miel in romania ca vreau sa fac colectie de Lil'Kinz si merge poza dca nu imi spuneti si mie cum fac
loveemily- Webkinz Caring Valley
in Romanai exista mielul normalloveemily a scris:Cand o sa aduceti Lilkinz miel in romania ca vreau sa fac colectie de Lil'Kinz si merge poza dca nu imi spuneti si mie cum fac
LovleyLovePup- Webkinz Signature
Da ...Exact ca mutanta de Tensie a lui LLP
App:Primadata cand am vazut ca scria LLP am crezut ca e de la LilyPad sau Little Love Puppy LoL
App:Primadata cand am vazut ca scria LLP am crezut ca e de la LilyPad sau Little Love Puppy LoL
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
hahaWebkinzBoyRomania a scris:Da ...Exact ca mutanta de Tensie a lui LLP
vezi ca Tensie musca LOL
LilyPad?LOL
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 174382
ooooo Tensi bite my finger,again!!!!!!!!
si da LilyPad
si da LilyPad
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163355
Dar Kurt O VA ZGARIA PE Tensie
KinzCash : 163355
INTREBARI?
VA ROG SA MA AJUTATI IN CEL MAI SCURT TIMP!!
CAND VREAU SA FAC UN topic Nou si vreau sa fac sondaj:
stiu unde sa apas dar,cum il pun ca sa apara aici,pe site-ul acesta ca sa fie si topicul sondaj pe care l-am facut?
CAND VREAU SA FAC UN topic Nou si vreau sa fac sondaj:
stiu unde sa apas dar,cum il pun ca sa apara aici,pe site-ul acesta ca sa fie si topicul sondaj pe care l-am facut?
Veronica- Vizitator
cat dureaza fall fest?
Misterio- Webkinz Signature
KinzCash : 222253
scuze dar....ce se face cu moneda de 1000 kinzcash?
Tinutza- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : buna
Localizare : i salut! a o nuu! s o oo!!! i llliii
KinzCash : 157219
o vinzi pentru 1000 de kinzcashiTinutza a scris:scuze dar....ce se face cu moneda de 1000 kinzcash?
dureaza pana pe 25. Deci 6 zileMisterio a scris:cat dureaza fall fest?
inceteaza. Nu e amuzantWebkinzBoyRomania a scris:Dar Kurt O VA ZGARIA PE Tensie
Intrebari despre Webkinz AMerica ( Toate statele,inclusiv Canda logic )
Am o intrebare intrebatoare =))
De ce am vazut in multe video-uri ca toti americanii isi iau webkinzi cate 3-4.Nu vorbesc de pret,ca stiu ca e mai ieftin acolo,vorbesc la ce le folosesc asa multi dubli ? Poate isi iau sa dea cadou .. Dar unii isi pun cate 5 webkinzi la fel in webkinz world..sau isi iau foarte multi si cu timpul isi pun la fel muulti..La ce folosesc atatia de acelasi fel ? Mai bine si-ar lua la acelasi pret 10 webkinzi diferiti,total ,nu la fel vreo 2 =))
De ce am vazut in multe video-uri ca toti americanii isi iau webkinzi cate 3-4.Nu vorbesc de pret,ca stiu ca e mai ieftin acolo,vorbesc la ce le folosesc asa multi dubli ? Poate isi iau sa dea cadou .. Dar unii isi pun cate 5 webkinzi la fel in webkinz world..sau isi iau foarte multi si cu timpul isi pun la fel muulti..La ce folosesc atatia de acelasi fel ? Mai bine si-ar lua la acelasi pret 10 webkinzi diferiti,total ,nu la fel vreo 2 =))
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164110
Tot 10 dolari(40 lei) sunt, doar ca la ei 10 dolari este ca sa zic asa mia putin deoarece salariile lor in dolrai sunt ff mari
Asta am inteles ,dar la ce le foloseste 5 webkinzi la fel ?
LovleyLovePup a scris:Tot 10 dolari(40 lei) sunt, doar ca la ei 10 dolari este ca sa zic asa mia putin deoarece salariile lor in dolrai sunt ff mari
defapt la cursul de azi inseamna 30 lei nu 40 ( am cautat pe net )
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168421
nu stiu. Ii colectioneazajuly_thebest_star a scris:Asta am inteles ,dar la ce le foloseste 5 webkinzi la fel ?
daca le place, fac ce vor
DA DESIGUR TOCMAIASTAZI A APARUT ACEST ANIMALUT . ESTE NOU NOUT
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
sa inteleg ca si azi este fall fest? pana la ce ora?galbior a scris:DA DESIGUR TOCMAIASTAZI A APARUT ACEST ANIMALUT . ESTE NOU NOUT
robypanda- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 164173
ANIMALUTUL ESTE PT.A DOUA OARA IN E-STORE ORE!!!llizza a scris:a aparut animalul asta in ganz e-store????eu nu l`am vazut.......
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176986
INTREBARI?
a inceputdeja sa apara fantoma aia pe webkinz??? daca da unde o pot gasi si ce imi poate face?
aparopo...cum cresc in grad ma refer aici pe forum de la lil'kinz,la......,la webkinz signature??? ajutor plz....
aparopo...cum cresc in grad ma refer aici pe forum de la lil'kinz,la......,la webkinz signature??? ajutor plz....
andraalexa110- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : very happy:X:X
KinzCash : 158646
pai fantoma aceea vine numai de halloween si inca nu este........ si ca sa cresti in rang, trebuie sa postezi cat mai multe mesaje......
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172789
INTREBARI?
ok ms mult!!!!
cu placere!!!!!!
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
INTREBARI?
ce webkinz ai?
ohoo, am multi.... dar hai mai bine la conversatii, ca iti e topic de intrebari......
Manzu- Webkinz Signature
INTREBARI?
auziti am si eu va rog o intrebare:o prietena de-a mea are 8 webkinzi...ea are un cal de vreo 2 saptamani si mereu ii arata ca moare peste o spatamana adica pe 5 octombrie 2010...dc??? va rog kmiese pare foarte ciudat si mie frica sa nu mi se intample si mie!!! plz help me!!!
nu va muri, iti garantez, dai cat mai multe fructe si legume si dul la doctor quack
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163796
andraalexa110 a scris: auziti am si eu va rog o intrebare:o prietena de-a mea are 8 webkinzi...ea are un cal de vreo 2 saptamani si mereu ii arata ca moare peste o spatamana adica pe 5 octombrie 2010...dc??? va rog kmiese pare foarte ciudat si mie frica sa nu mi se intample si mie!!! plz help me!!!
Asa ceva nu exista in webkinz. Stai fara grija. Nu o sa moara.
Zii si prietenei tale asta.
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
dar , unii au la semnatura cate un animal , cum se poate ?! imi spune si mie cineva please! ? :CAT:
galbior a scris:andraalexa110 a scris: auziti am si eu va rog o intrebare:o prietena de-a mea are 8 webkinzi...ea are un cal de vreo 2 saptamani si mereu ii arata ca moare peste o spatamana adica pe 5 octombrie 2010...dc??? va rog kmiese pare foarte ciudat si mie frica sa nu mi se intample si mie!!! plz help me!!!
Asa ceva nu exista in webkinz. Stai fara grija. Nu o sa moara.
Zii si prietenei tale asta.
ms mult!
cu 7 zile inainte de Halloween CREDlorena.buta a scris:cand apare fantomica ?
INTREBARI?
Cand incepe petrecerea de HALOWEEN??? :face: :face: :face:
ce fantomica ?
LovleyLovePup a scris:cu 7 zile inainte de Halloween CREDlorena.buta a scris:cand apare fantomica ?
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176986
INTREBARI?
Am o problema,si anume:
Prietena mea are un golden pegasus si are camera in copac.De unde cumpar obiecte care sa se poata baga in camera din copac,ca unele nu se pot?
Prietena mea are un golden pegasus si are camera in copac.De unde cumpar obiecte care sa se poata baga in camera din copac,ca unele nu se pot?
Veronica- Vizitator
pai, cumperi doar obiectele, care sunt din tema ,,VARF DE COPAC''
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Inregistrare pe webkinz.com
Buna seara,
avem si noi o problema cand vrem sa ne inregistram pe www.webkinz.com
desi am cumparat un Mazin Hamster si avem codul secret nu ni-l primesc spunand ca este incorect.
A mai patit cineva asa ceva? Stiti cum putem rezolva situatia?
va multumim
avem si noi o problema cand vrem sa ne inregistram pe www.webkinz.com
desi am cumparat un Mazin Hamster si avem codul secret nu ni-l primesc spunand ca este incorect.
A mai patit cineva asa ceva? Stiti cum putem rezolva situatia?
va multumim
Alvin- KinzCash : 154899
pai scri codul la magazinul de coduri nu la acentrul de adoptii, sau incearca sa il scrii corect, daca nu trmite meil la Deea webkinz romania
codul hamsterului trebuie introdus la magazinul de coduri, nu la centrul de adoptii......
Manzu- Webkinz Signature
magazinul de coduri
multumesc de raspuns
dar sincer as aprecia sa-mi spuneti unde il gasesc pe acesta?
dar sincer as aprecia sa-mi spuneti unde il gasesc pe acesta?
intri pe contul webkinz, apoi te duci in meniul Activitati, si dai la magazinul de coduri (code shop).......
Manzu- Webkinz Signature
inca un pic de ajutor
incep sa cred ca suntem noi un pic mai grei de cap
am intrat pe www.webkinz.com si pe cel in romana si oricat as vrea sa intru intr-un cont webkinz nu pot ptr ca imi cere codul secret si ala nu este bun. Doar daca este alta modalitate de a-ti face un cont webkinz.
am intrat pe www.webkinz.com si pe cel in romana si oricat as vrea sa intru intr-un cont webkinz nu pot ptr ca imi cere codul secret si ala nu este bun. Doar daca este alta modalitate de a-ti face un cont webkinz.
trebuia sa spuneti de la inceput ca nu aveti inca un cont webkinz......... codul hamsterilor merge numai daca ai deja un cont creat.....
Manzu- Webkinz Signature
va puteti crea un cont de proba, care va expira cam in 2 saptamani..... dupa care, trebuie sa va cumparati un animalut webkinz.......
Manzu- Webkinz Signature
eu am un springer spaniol de ce cand vand ce va exemplu un tricou cost 15kc si eu am dat 25kc
rares89- Stare de spirit : fericit
Localizare : targoviste
KinzCash : 155076
Pagina 19 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 19 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum