Haideti sa vorbim prin semne
+14
PeacePuppyXo
elena99
galbior
Tinutza
Alexa17
LovleyLovePup
lorena.buta
adelinabalerina
Clinchi
brochita
ClaudiaMissy2
llizza
Irina
PeacefulDoggy
18 participanți
Pagina 1 din 1
Haideti sa vorbim prin semne
Astazi m-am trezit la 9:30 si m-am pus la calculator.Am bagat videouri si dupa aceea m-am dus sa ma joc cu mea!Apoi m-am gandit cum a fost la circul de sapt trecut ca acolo am vazut un .El a venit in public si a vrut sa ia copii sa-i puna pe scena.Eu n uam vrut pentru ca imi era .Dupa ce am fost la circ am mers in parc.Acolo m-am jucat cu prietenii mei! Aveam niste ochelari super.....cu ei aratam . batea puternic pana s-a gacut .Noi copii aveam rolele.Ne-am descaltat si ne-am dus sa culegem :flower: pentru ca erau frumoase!!Cand am venit acasa prima data am salutat-o pe Brenda , :albino: meu! Dupa aceea m-am dus in gradina si m-am intins pe spate ca sa vad .Pe cer am vazut ceva mergand repede si lumind.Parea a find un ozene plin cu .Mie imi era ca aterizeaza jos pe pamant.Am coborat in curte si dupa aceea m-am dus sa ma pentru ca imi era ff .
Continuati si voi!
Continuati si voi!
Re: Haideti sa vorbim prin semne
Eu am fost la magazinul de animale si am vazut multe .Si in acea seara m-am uitat la si am vazut una care cadea si mi-am pus o dorinta.Dupa m-am bagat in casa si m-am uitat la tv.......Dupa un timp am si am visat ca eram o :queen: si m-am maritat cu un :king: ,dar a fost doar un vis.....Cand m-am trezit eram :afro: si era ora 8:00 cand m-am trezit,am iesit afara si nu era prea mult ,dar am stat langa meu si ma gandeam sa mananc niste ,m-am dus in camera mea cu mea si ne-am pus imd si m-am gandit sa putin si dupa acea m-am dus sa joc putin dupa m-am dus in casa si am mancat niste M-am dus sa ma joc cu Raluca.Si pe seara m-am intors m-am dus in gradina m-am pus pe iarba ma uitam la .Spune-ti si voi restul!
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 229445
Astazi m`am trezit la ora 8:45....Tata .Astazi el are examen. Eu am mancat,si m`am pus si eu pe .Dupa ce am terminat de ,ma gandeam la ce am visat azi-noapte....Visasem ca priveam si ca am vazut o cazatoare.Langa mine mai erau niste prieteni.Noi daca ni-se vor indeplini dorintele.Prietenii mei au .
Mai tarziu,am deschis calculatorul pentru a ma pe webkinz.Inca mi-era .Dupa ce am intrat pe webkinz,Madison, :albino: meu,m-a rugat sa mergem la sala de sport pentru a .
Dupa o zi intreaga la calculator,seara, inainte de culcare,m-am ce voi face urmatoarea zi. Am imediat
Mai tarziu,am deschis calculatorul pentru a ma pe webkinz.Inca mi-era .Dupa ce am intrat pe webkinz,Madison, :albino: meu,m-a rugat sa mergem la sala de sport pentru a .
Dupa o zi intreaga la calculator,seara, inainte de culcare,m-am ce voi face urmatoarea zi. Am imediat
Azi nu am avut .m-am trezit la ora 8:00 sau 8:30 eram prea sa ma mai uit asa bine,azi aproape toata ziua m-am jucat cu vecinul meu,cand a vent mama m-a pus sa ,iar eu am vrut!
Azi am mers la scoala.Nu era mult .Era destul de frig.Doamna ne-a adus niste fructe.Cand am vazut cate sunt , ma-m foarte tare.Dar cand am vazut cate erau, am spus:
_
Cand am ajuns acasa am intrat sa ma pe webkinz..Chestia de azi a fost ca nu am .Iupiii! Seara ma voi duce in parc.La ora 8,ma voi da in leagan si voi privi
_
Cand am ajuns acasa am intrat sa ma pe webkinz..Chestia de azi a fost ca nu am .Iupiii! Seara ma voi duce in parc.La ora 8,ma voi da in leagan si voi privi
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 175984
Astazi m-am trezit la ora 6:50. Nu am aproape deloc pentru ca m-am culcat la ora 12:00.
Am mers la scoala , iar cnd m-am intors am o carte.
Dupa ce mi-am terminat temele am mers la zoo.
Acolo am vazut si si .
Apoi m-am dus in park si am privit . O stea cadea eu nu ce e. Apoi mi-am dat seama ca era o stea cazatoare si mi-am pus o dorinta.
Era 10:00. nu am ce sa fac asa ca m-am .
Acolo am vazut si si .
Apoi m-am dus in park si am privit . O stea cadea eu nu ce e. Apoi mi-am dat seama ca era o stea cazatoare si mi-am pus o dorinta.
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171394
Clinchi a scris:Astazi m-am trezit la ora 6:50. Nu am aproape deloc pentru ca m-am culcat la ora 12:00.
Acolo am vazut si si .
Apoi m-am dus in park si am privit . O cadea eu nu ce e. Apoi mi-am dat seama ca era o cazatoare si mi-am pus o dorinta.
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Iam corectatadelinabalerina a scris:irina de ce ai copiat daca nai scris tu ?
Irina- Webkinz Signature
asa ....azi am intrat pe forumul si au venit 2 copii noi . m-am simtit
Dar nimeni nu si scrie , si peste pagini si eu ma-m asa ca am intrap pe si inca lucreaza la el ......
Deci pe forumul meu :
http://forummonsterhigh.forumotion.com/index.htm?sid=4bffa3cb69cb0540d1c40c2b89671036
e foar o care abia scrie ,va rog faceti-mi forumul
ms.
Dar nimeni nu si scrie , si peste pagini si eu ma-m asa ca am intrap pe si inca lucreaza la el ......
Deci pe forumul meu :
http://forummonsterhigh.forumotion.com/index.htm?sid=4bffa3cb69cb0540d1c40c2b89671036
e foar o care abia scrie ,va rog faceti-mi forumul
ms.
azi o sa merg in parc sa ma joc cu mingea si ma intalnesc cu o prietene si ne ducem la un muzeu :farao: si dupaia ne culcam o ora si a poi o sa mancam :drunken: si o sa ne facem lectile
mi-e dar trebuie sa deci
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174112
adelinabalerina a scris:azi o sa merg in parc sa ma joc cu si ma intalnesc cu o prietene si ne ducem la un :farao: si dupaia ne o ora si a poi o sa :drunken: si o sa ne facem
ti-am corectat tu nu ai vb prin semne ai pus cuv.si ai scris dupaia semnu
Uitati aici-eu consider persoanele de pe forum smilesuri! llp- manzu- froggy- kkryss- deea admin- lizza- lore- galbior- , :face: alexa- boticuta- cam atat deocamdata
eu sunt cea anuzanta? nu cred ca mi se potriveste..cred ca i s-ar potrivi lui manzu,galbi kkryss sau LLP ei sunt cei amuzantiPeacefulDoggy a scris:Uitati aici-eu consider persoanele de pe forum smilesuri! llp- manzu- froggy- kkryss- deea admin- lizza- lore- galbior- , :face: alexa- boticuta- cam atat deocamdata
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174718
eu sunt mereu cascata!!!(mereu uit cate ceva)...deci...mi`se potriveste...credPeacefulDoggy a scris:Uitati aici-eu consider persoanele de pe forum smilesuri! llp- manzu- froggy- kkryss- deea admin- lizza- lore- galbior- , :face: alexa- boticuta- cam atat deocamdata
stiu ale ca n uti se otrieste dar ca asa v-am numit pe voi prin semne.........voi l-ati folosit cateodata semn uasa si acum nu mai imi iese din cap
ziceti voi care mi s-ar potrivi mie
ziceti voi care mi s-ar potrivi mie
cred ca : sau mie asta : ? iauci/..........cam prea dau din limba
Tinutza- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : buna
Localizare : i salut! a o nuu! s o oo!!! i llliii
KinzCash : 156949
Tinutza a scris:cred ca : sau mie asta : ? iauci/..........cam prea dau din limba
mie asta sau ? hmmm primul il are manzu adica asta si al doile il folosesc cam rar unul dintre astia- nush...........spuneti voi..............adica faceti voturi
PeacefulDoggy a scris:Uitati aici-eu consider persoanele de pe forum smilesuri! llp- manzu- froggy- kkryss- deea admin- lizza- lore- galbior- , :face: alexa- boticuta- cam atat deocamdata
chestia aia nu a mai folosit-o de mul LLLOOOLLLL o foloseam pe vremuri ah dulci vremuri :albino:
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188431
cred ca asta : , , ce crezi?
galbi , alea le foloseai ca se te "bati" sau "ceondanesti" cu LLP
Tinutza a scris:galbi , alea le foloseai ca se te "bati" sau "ceondanesti" cu LLP
da adica semnu' asta .............de aia am pus ...........am vazut atunci cand ai luat psi love puppy sau inca cv ai pus semnu asta
PeacefulDoggy a scris:Tinutza a scris:galbi , alea le foloseai ca se te "bati" sau "ceondanesti" cu LLP
da adica semnu' asta .............de aia am pus ...........am vazut atunci cand ai luat psi love puppy sau inca cv ai pus semnu asta
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL me and LLP = BFF
galbior a scris:PeacefulDoggy a scris:Tinutza a scris:galbi , alea le foloseai ca se te "bati" sau "ceondanesti" cu LLP
da sa stii semanati si pe ea am vazut-o sa foloseasc asemnu imediat va arat eu
Uite ce iti arata pd - ahh nu se vede lasa ca pun alta
Ultima editare efectuata de catre PeacefulDoggy in Joi 16 Sept 2010, 4:04 pm, editata de 2 ori
aaaaah, da!Tinutza a scris:galbi , alea le foloseai ca se te "bati" sau "ceondanesti" cu LLP
Ma bate!!! ma maltrateaza!!!
MA BATE ZILNIC SI MA TRAGE DE PAR! Si mai ma si pune la munca si inclaca drepturile mele ca si copil!!!
Galbior e maleficaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
trebuie bagata la inchisoare
(hai nu zau? M-ati crezut,eh? ERA O GLUMA MARE SI LATA. Cam seaca d' nu ocnteaza )
PeacefulDoggy a scris:Uite ce iti arata pd - ahh n use vede lasa ca pun alta
LOL LOL LOL
Ati prins-o in actiune
yupgalbior a scris:
LovleyLovePup a scris:PeacefulDoggy a scris:Uite ce iti arata pd - ahh n use vede lasa ca pun alta
LOL LOL LOL
Ati prins-o in actiune
unde crezi ca fugi? las' ca pun si cu semnu' tau
LovleyLovePup a scris:aaaaah, da!Tinutza a scris:galbi , alea le foloseai ca se te "bati" sau "ceondanesti" cu LLP
MA BATE ZILNIC SI MA TRAGE DE PAR! Si mai ma si pune la munca si inclaca drepturile mele ca si copil!!!
(hai nu zau? M-ati crezut,eh? ERA O GLUMA MARE SI LATA. Cam seaca d' nu ocnteaza )
Da sunt malefica uite acum o pun intr-o oala si o mananc diseara la masa
chiar ca-i criminala galni!
galbior a scris:LovleyLovePup a scris:aaaaah, da!Tinutza a scris:galbi , alea le foloseai ca se te "bati" sau "ceondanesti" cu LLP
Nuuuuuuuuuuuu! Sunt prea frumoasa ca sa mor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hai la conversatii
LovleyLovePup a scris:galbior a scris:LovleyLovePup a scris:aaaaah, da!Tinutza a scris:galbi , alea le foloseai ca se te "bati" sau "ceondanesti" cu LLP
hai la conversatii
TE-AM PRINS FOLOSIND SEMNU! aha! aha! mu ha ha ha
PeacefulDoggy a scris:LovleyLovePup a scris:galbior a scris:LovleyLovePup a scris:aaaaah, da!Tinutza a scris:galbi , alea le foloseai ca se te "bati" sau "ceondanesti" cu LLP
hai la conversatii
TE-AM PRINS FOLOSIND SEMNU! aha! aha! mu ha ha ha
:evil: :evil: :evil: :evil:
HAI LA CONVERSATII
Un coleg vrea sa se faca o fata incepea pentru ca lui nu-i place sa asa ca nu va ajunge decat daca .
Doamne profesoara zicea ca va ajunge iar eu stateam nezicand nimic.
Doamne profesoara zicea ca va ajunge iar eu stateam nezicand nimic.
Azi de dimineata mam trezit si era sase dimineata. Pe cer erau numai . Ma simtiam cam pentru ca nu le puteam atinge.M-am dus la mama si i-am zis ca nu mai pot sa . Ea m-a si mi-a zis daca vreau sa ma uit la TV sau sa despre si pe care o citesc mereu.
M-am gandit ca mai bine ma culc.
Dupa aceea am pentru scoala si am plecat.
Primisem un .
L-am dus in casa si am plecat.
stralucea tare.
M-am dus si mi-am luat o inghetata cu si am plecat la scoala.
Ca de obicei am fost un la ore.
M-am dus acasa si am pentru tezaaaa.
Apoi m-am uitat la Iubire si Onoare si la Kassandra.
Apoi m-am
M-am gandit ca mai bine ma culc.
Dupa aceea am pentru scoala si am plecat.
Primisem un .
L-am dus in casa si am plecat.
stralucea tare.
M-am dus si mi-am luat o inghetata cu si am plecat la scoala.
Ca de obicei am fost un la ore.
M-am dus acasa si am pentru tezaaaa.
Apoi m-am uitat la Iubire si Onoare si la Kassandra.
Apoi m-am
PeacePuppyXo- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : rawr&...rawr
Localizare : Here =)
KinzCash : 148890
M-am trezit azi dimineata la 7:20 si eram .Am vost la scoala si m-am plictisit pt. ca n-a venit aproape nici un profesor,si era ceva . Apoi au venit prietenii mei la mine .Ne-am uitat la Titanic,iar cel mai mic dintre noi,Denis,il vazuse pentru prima oara,si la partea cand se scufunda el era ceva de genul .Apoi ne-am jucat Denis (nebun),apoi au plecat /\
| |
_ .
Apoi eu am inceput sa scriu asta.
| |
_ .
Apoi eu am inceput sa scriu asta.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 204758
Un ____ era la Curio Shop si l-a vazut pe _.
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380038
BrunoClau a scris:Un __ _ era la Curio Shop si l-a vazut pe .
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328159
eru as fi inlocuit cuAdrian2003 a scris:BrunoClau a scris:Un __ _ era la Curio Shop si l-a vazut pe .
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380038
Intr-o zi pe strada,in lumea de dincolo trecea un .toti si s-au mirat ce cauta un viu la ei. Atunci a venit un si le-a spus:
-Buna ma numesc si sunt un care a murit intr-o lupta cu !
-Buna !Sti cumva de unde a aparut acest viu?Spusera si
-Nu am nici o idee,spuse .
-Hai sa-l azvarlim in lumea lui! spuse un .
-DAAAA!spusera ceilalti .
-DAAA!spusera si .
-DAAAA!spuse si .
Asa ca toti il aruncara pe inapoi pe Terra. a ajuns inapoi la care i-a dat una in cap cu un urias si l-a spart.Din el au iesit bomboane si a inceput sa .
Toti , si salivau si au inceput sa ca au aruncat .
-Buna ma numesc si sunt un care a murit intr-o lupta cu !
-Buna !Sti cumva de unde a aparut acest viu?Spusera si
-Nu am nici o idee,spuse .
-Hai sa-l azvarlim in lumea lui! spuse un .
-DAAAA!spusera ceilalti .
-DAAA!spusera si .
-DAAAA!spuse si .
Asa ca toti il aruncara pe inapoi pe Terra. a ajuns inapoi la care i-a dat una in cap cu un urias si l-a spart.Din el au iesit bomboane si a inceput sa .
Toti , si salivau si au inceput sa ca au aruncat .
SFARSIT!
pentru cei ce nu reusesc sa deduca ce am scris.....
pentru cei ce nu reusesc sa deduca ce am scris.....
- Spoiler:
- Intr-o zi pe strada,in lumea de dincolo trecea un ren.toti ingerii si dracii s-au mirat ce cauta un ren viu la ei.Atunci a venit un extraterestru si le-a spus:
-Buna!Ma numesc Deluxe si sunt un extraterestru politist care a murit intr-o lupta cu un hot!
-Buna Deluxe!Stiu cumva de unde a aparut acest ren viu?Spusera ingerii si dracii.
-Nu am nici o idee,spuse Deluxe.
-Hai sa-l azvarlim in lumea lui! spuse un drac.
-DAAAA!Spusera ceilalti draci.
-DAAAA!Spusera si ingerii.
-DAAA!Spuse si Deluxe.
Asa ca toti il aruncara pe ren inapoi pe Terra.Renul a ajuns inapoi la Mos Craciun care i-a dat una in cap cu un trofeu urias si l-a spart.Din el au iesit bomboane si Mos Craciun a inceput sa manance.Toti dracii, ingerii si extraterestrul Deluxe salivau si au inceput sa planga ca au aruncat renul.SFARSIT!
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200191
Subiecte similare
» Semne
» Semne din nastere
» Concurs RAPID - Webkinz-ul tau preferat! (Sunny) #11
» ::: fetele numara in sus, baietii in jos ::: HAIDETI SA BATEM RECORDUL!
» Semne din nastere
» Concurs RAPID - Webkinz-ul tau preferat! (Sunny) #11
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum