Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Concurs "Webkinzul vostru preferat"

+49
WebkinzVideos989
WebKinzFriend
loveywebkinz33
Clinchi
crisysy
collins
iulia2000b
timilin
Boticut$Boticuta@kitty
anutza^^
crista13
brochita
elenafrumoasa17
Misterio
giogan12claudia
oana16
mika
ralucasasu94
Manzu
katysweet
ganz5006
WebGirl_D33a
jasminerux
marshmallow_girl
vichy
Eva_Love_Webkinz
Emma Caciula
Diana_girlstar
alexandra-daniela
ionuteu
Catalin74
loveemily
Alinuta
MeriMeriSheep
galbior
ada310
andraalexa110
ArchaKuso
july_thebest_star
ClaudiaMissy2
Alexa17
WebkinzBoyRomania
Trompy98
Irina
Galinnda
lorena.buta
Tinutza
Webkinz Romania
PeacefulDoggy
53 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Empty Re: Concurs "Webkinzul vostru preferat"

Mesaj  Manzu Joi 30 Sept 2010, 8:10 pm

Aventura unui calutAraba era un calut webkinz care isi doarea din toata inima sa fie adoptata de un copil iubitor, dar nimeni nu se uita la ea. Mereu isi vedea prietenii luati de cate un copil, dar pe ea nu o dorea nimeni.Intr-o seara, stand in coltul raftului ruginit a inceput sa planuiasca evadarea din magazin si de a-si incepe cautarile pentru un camin. Inainte de inchiderea magazinului, Araba a galopat cat de repede a putut spre usa magazinul, trecand neobservata.Cand a pus copita afara, cerul colorat in nuante de roz, mov si albastru a facut-o pe Araba curioasa. Dorea sa vada ce se afla dincolo de acesta. S-a grabit in cea mai apropiata librarie, unde a fost surprinsa de sutele de carti despre Egipt, China sau Hawaii. A decis ca aceste locuri minunate trebuie vizitate. Norocul ei a fost ca a gasit un cosulet, o batista si o bricheta chiar deasupra unui raft. Aceasta a reusit sa faca un mic balon cu aer cald. Ziua urmatoare, Araba plutea deasupra trecatorilor curiosi. A trecut o zi, doua, trei, iar la orizont se inaltau mandre piramidele din desert. Araba a avut grija cand s-a dat jos din balon, sa nu cumva sa calce pe vreun crocodil sau sa nu se intalneasca cu o cobra. A ramas fara grai in fata marilor piramide. A facut poze cu camilele si mumiile si a facut o piramida de nisip. S-a dus intr-un magazin si si-a cumparat o felicitare de papirus. A dormit in Cairo, iar urmatoarea zi se intrepta deja spre China.A traverstat oceanul, a glumit cu delfinii si a stat la taclale cu pescarusii.Ajunsa in China, Araba a invatat artele martiale, a vazut cum se face ceaiul, si a avut ocazia sa mediteze intr-o oaza de pace. Insa, nu avea timp de pierdut. Trebuia sa ajunga in Hawaii pentru o vancanta tropicala. In cateva zile ajunsese pe o insula hawaiana, unde a invatat dansul Hula si a baut un cocktail de cocos si ananas. A privit asfintitul pe plaja si a facut un foc de tabara alaturi de veselii locuitori ai insulei.Ca ultima destinatie de calatorie, Araba a les Alpii Elvetieni. Dupa atata soare, trebuia sa si schieze pe unele dintre cele mai bune partii din lume. Dar pe drum, un grup de ciori invidioase i-au spart balonul cu aer cald, iar Araba s-a trezit suspendata intr-un copac.Eu am vazut-o si am mers sa o salvez cat mai repede. Araba a vazut ca este tinuta in brate de un copil, si s-a linistit repede, stiind ca si-a gasit in sfarsit un camin. deea, speri ca nu te superi ca am mai folosit odata ideea.......

Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Empty concursul webkinzul meu preferat

Mesaj  ralucasasu94 Vin 01 Oct 2010, 12:06 pm

Concursul:webkinzulmeu preferat
Este o zifrumoasa de vara,blufadoodle si cherry blossom stateau pe marginea lacului sicantau cantece .Dintr-o data ele vad ca se face un picnic acolo erau siprieteni lor: ariciul, broscuta, liliacul, poneiul,leul chiar si maimutica.Pemasa era asezat un tort ,blufadoodle intreba pentru cine este tortul iarariciul i-a spus:
-Pentru tineuituco ,azi e ziua ta !
-Ada?Atunici ce mai asteptam, sa petrecem!
Ei au saritpe trambulina au mancat tort si au cantat multe cantece vesele .
Seara totiprieteni s-au strans in casa din copac si sarbatorita si-a deschis cadourile .
Ariciul i-adat o broscuta saltareata,broscuta i-a dat o carte de colorat,liliacul i-a datcarioci si creioane colorate,poneiul i-a dat o rochie Fairy Princess BallGown,leul i-a dat o carte cu povesti, maimutica i-a dat un ursulet de plus sipaserea cherry blossom i-a dat 8 bilete de avion la Tropical Island.
Urmatoareazi toti si-au luat cate o zi de vacanta la Tropical Island.

ralucasasu94
KinzKlip
KinzKlip

Sus In jos

Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Empty Re: Concurs "Webkinzul vostru preferat"

Mesaj  mika Vin 01 Oct 2010, 5:55 pm

Webkinzul meu preferat
Era odata un caine setter irlandez, pe nume Ady mie imi placea mult ,era destept ,intr-o zi stapanul lui l-a abandonat.
Eu l-am gasit pe strada hoinarind ,am decis sa il iau , ne-am jucat,ne-am distrat mult,el imi zice odata:
-Haw Hau Haw (mergem la plimbare)? Eu raspund:
-Haw Ham Haw (desigur ca da)!
El este foarte bucuros de raspuns .
Mergem ce mergem, si el vede o catelusa setter irlandez (sora lui, Ana).
El ar vrea sa o i-a cu el ,eu accept si mergem toti la plimbare.
Deci toti sunt fericiti!!!
Eu ii ingrijesc ,ii duc la scoala cateilor (dresaj) .
Ana este speriata ca am lasat-o singura acasa, dar ea pleaca de acasa,fiindca este suparata,offf.
Eu offtez o caut peste tot dar nu o gasesc.
Intr-o zi o aud latrand pe strada,vine la mine in fuga, nu mai este suparata,eu si Ady am reazlizat
ca trebuie sa ii dam mai multa atentie!!! Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

mika
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Sus In jos

Mesaj  oana16 Vin 01 Oct 2010, 6:05 pm

Era odata o fata pe nume Ioana.Avea un webkinz rar cautat de copii din zilee de astazi un pudel alb cu cod secret si un cod cu un puiet . Linzi zise<
-Oana vino in coace curatami cuaca!
-Bine vin.
-
-Hai nu se face treaba singura!
-Stiu
-Te iubesc !
-Si eu!
-Ei un dragon webkinz sau pandaepuras catel?
-Da!
-Astepta mai e bani nu se fac singuri!
-Bine!
-Hai afara
-Bine
-Hai s aplecam!
-Hai! cheers cheers cheers

oana16
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Sus In jos

Mesaj  ralucasasu94 Vin 01 Oct 2010, 6:55 pm

Concursul:webkinzul meu preferat
Este o zifrumoasa de vara,blufadoodle si cherry blossom stateau pe marginea lacului sicantau cantece .Dintr-o data ele vad ca se face un picnic acolo erau siprieteni lor: ariciul, broscuta, liliacul, poneiul,leul chiar si maimutica.Pemasa era asezat un tort ,blufadoodle intreba pentru cine este tortul iarariciul i-a spus:
-Pentru tineuituco ,azi e ziua ta !
-Ada?Atunici ce mai asteptam, sa petrecem!
Ei au saritpe trambulina au mancat tort si au cantat multe cantece vesele .
Seara totiprieteni s-au strans in casa din copac si sarbatorita si-a deschis cadourile .
Ariciul i-adat o broscuta saltareata,broscuta i-a dat o carte de colorat,liliacul i-a datcarioci si creioane colorate,poneiul i-a dat o rochie Fairy Princess BallGown,leul i-a dat o carte cu povesti, maimutica i-a dat un ursulet de plus sipaserea cherry blossom i-a dat 8 bilete de avion la Tropical Island.
Urmatoareazi toti si-au luat cate o zi de vacanta la Tropical Island.
Sper sa va placa cheers cheers cheers

ralucasasu94
KinzKlip
KinzKlip

Sus In jos

Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Empty Ma inscriu si eu la concurs

Mesaj  giogan12claudia Sam 02 Oct 2010, 3:53 pm

Animalutul meu webkinz preferat este husky.Povestea lui incepe cam asa:
Era 30 mai 2010,o zi frumosa de primavara.Bunica mea mi-a promis ca imi cumpara un animalut webkinz,pimul meu animalut,si mergem la cumparaturi la Cora.Cand ajungem acolo,intebam in stana si in dreapta unde este raionul de jucarii,jucarii webkinz.
Dupa cateva minute gasim raionul,zeci de feluri de jucarii webkinz peste tot.Mi le doream pe toate.Dar in ochi imi apare in fata un animalut alb cu gri,parca ma privea cu cu dorinta de a-mi zice:
-Ma iei pe mine acasa?Ca n-am niciun stapan,iar tu esti cea mai potrivita sa ai grija de mine!
L-am luat pe loc.In drum spre casa m-am hotarat la un nume,Tinna.Asa am numit-o! Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Icon_biggrin Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Icon_biggrin Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Icon_biggrin Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Herz Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Herz Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 HerzConcurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Herz O iubesc!!!
Cand am ajuns acasa m-am repezit la laptop si am intrat pe webkinz.Mi-am creiat cont si am adoptat-o.Era asa de simpatica si in lumea virtuala incat am stat toata ziua sa ma joc cu ea.

Sper ca v-a placut povestea mea cu ea!

Nume pe webkinz:giogan12claudia

giogan12claudia
KinzKlip
KinzKlip

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 02 Oct 2010, 5:25 pm

nu conteaza Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ultima editare efectuata de catre Misterio in Mier 06 Oct 2010, 6:19 pm, editata de 1 ori

Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Sam 02 Oct 2010, 6:18 pm

era o zi frumoasa de vara eu eram nerabdatoare sami mai cumpar un webkinz venisera timpul ma gandeam sami iau magazin hamstes cand lam vazut pe cream soda pup in gandul meu ziceam asta e cel mai frumos
magazin hamsters nu era nimic in comparatie cu el lam luat pana la urma am ajuns acasa nu stiam ce nume sai pun de dragut ce era iam pus selena si pana la urma a ramas favoritul meu si in ziua de azi.
apoi ni sa mai intamplat multe aventuri in preuna favoritul meu este crem soda pup aventura cum ne-am intalnit

Ultima editare efectuata de catre elenafrumoasa17 in Lun 11 Oct 2010, 7:53 pm, editata de 2 ori

elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Galinnda Sam 02 Oct 2010, 6:46 pm

PeacefulDoggy a scris:
Galinnda a scris:duceti-va acum la curio shop!
e patul alicei!!

(m-a falit affraid Mad Sad )

fara suparare,dar aici e concursul si topicul concursuri,pentru ce scrii aici?

NU STIU.....

Galinnda
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Sus In jos

Mesaj  brochita Dum 03 Oct 2010, 1:50 pm

Ana Maria Papurica
Concurs ,,Webkinzul vostru preferat"
Regina LoreLay
A fost o data o data un ursulet panda,ca orice urs,un pui ascultator si cuminte.Ea ii iubea mult pe parintii ei, dar din pacate, mama si tatal ei au disparut.Nu putea intelege asta,asa ca ii planse zile de-a randul.Dar intr-o zi,un alt urs panda a gasit-o si a adoptat-o ,punandu-i numele LoreLay.Micuta ursa s-a atasat repede de straina care a luat-o din padurea de bambus.Cu timpul,pentru ca mama vitrega se ocupa mult cu educarea ei ,a devenit cea mai inteligenta ursa din Taramul Ursilor Panda.
Dintre toate animalele padurii de bambus,cel mai mult era admirata de Regina ursilor panda,care era speciala..Avea blana mov.Intr-o zi,Regina a chemat-o pe LoreLay in palatul sau.LoreLay a acceptat.
Cand LoreLay a intrat in palat,a stigat:
-Oau!Ce palat minunat!
Prin tot palatul misunau mii de servitori,imbracati elegant,care o salutau politicos.
-Buna ziua!
Apoi au ajuns intr-o sala foarte mare,unde,pe un tron,sedea regele Imparatiei.
-Ea e cea pe care am pus ochii!spuse regina regelui.
-Este foarte buna!
Fetita,care nu stia despre ce este vorba, a intrebat politicos:
-Despre ce este vorba,Maria Ta?
-Vezi tu,draga...Suntem foarte batrani,aproape ne da-m sufletul,si cautam un mostenitor intelept,care sa conduca regatul.
-Dar,Majestate,eu nu stiu nimic despre conducerea unei tari!
-Nici nu trebuie sa stii! Tot ce ai invatat pana acum iti v-a fii de folos!Tot ce trebuie este sa iti doresti!
-Tot ce imi doresc este sa imi gasesc parintii.
-Ii vei avea langa tine!
Chiar in acel moment, pe usa, au intrat doi ursi panda batrani,impreuna cu mama ei vitrega.LoreLay ii recunoscu,si se arunca in bratele lor.
-Iar acum...
Si regina isi scoase de pe cap coroana si o puse pe capul fetitei.De indata ce coroana ii atinse capataiul ,fata se prefacu,ca prin minune, intr-o regina panda cu blana mov,imbracata cu o rochie splendida.
Astfel, simpla LoreLay a devenit Regina LoreLay.Si a trait fericita alaturi de parintii ei.Poate si acum mai exista acel regat minunat,plin de ursi panda,printre care se plimba unul mai special,daca nu cumva si-au dat si ei sufletul.Din pacate,tot ce stim despre vechii conducatori este ca au murit cu sufletul impacat ca regatul este condus de un stapan intelept si bun.
Sfarsit!
Sper ca v-a placut.Dar cred ca este prea lung.Este despre webkinzul meu preferat,Pretty Panda.Sper ca castig.
Utilizator:brochita

Ultima editare efectuata de catre brochita in Joi 07 Oct 2010, 7:13 pm, editata de 2 ori
brochita
brochita
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare Localizare : In cuptoor
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 176224

Sus In jos

Mesaj  crista13 Dum 03 Oct 2010, 5:21 pm

Pretty Panda cel dragut
Era o zi calda de vara.Era dimineata.Eu dormeam,dar,m-am trezit de dimineata si am mers la magazin sa cumpar primul meu webkinz.Asteptam sa se imbrace si parintii ca sa ma duca la magazin cu masina.
Am ajuns la magazin,dar,un Pretty Panda prea dragut mi-a sarit in ochi.
-Mama,tata!!! Pe acesta il vreau!
-Bine,pe acesta ti-l vom lua...
Am ajuns acasa.Am desfacut plicul cu codul animalutului, si am intrat pe calculator.I-am trecut codul si i-am dat numele Bella.Ne-am distrat pana ce a implinit un an. Nu mi-a placut acea zi...Contul meu a expirat.Dar insa,jucaria Bellei mai traieste si azi...

crista13

KinzCash : 154921

Sus In jos

Mesaj  Galinnda Lun 04 Oct 2010, 7:59 pm

crista13 a scris:Pretty Panda cel dragut
Era o zi calda de vara.Era dimineata.Eu dormeam,dar,m-am trezit de dimineata si am mers la magazin sa cumpar primul meu webkinz.Asteptam sa se imbrace si parintii ca sa ma duca la magazin cu masina.
Am ajuns la magazin,dar,un Pretty Panda prea dragut mi-a sarit in ochi.
-Mama,tata!!! Pe acesta il vreau!
-Bine,pe acesta ti-l vom lua...
Am ajuns acasa.Am desfacut plicul cu codul animalutului, si am intrat pe calculator.I-am trecut codul si i-am dat numele Bella.Ne-am distrat pana ce a implinit un an. Nu mi-a placut acea zi...Contul meu a expirat.Dar insa,jucaria Bellei mai traieste si azi...

poti adopta inca un webkinz iar contul "reinvie"
Galinnda
Galinnda
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ce naiba?sa moara calu' mai lipseste sa imi aflati parola, heckerilor
Localizare Localizare : in lumea mea, departe de forumul acesta naspa
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 157000

Sus In jos

Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Empty concurs

Mesaj  anutza^^ Mar 05 Oct 2010, 11:13 am

concurs:webkinzul meu preferat:D

Era o zi foarte fumoasa si insorita,in luna august,eu si familia mea ne-am hotarat sa mergem intr-un loc frumos,in padure la picnic(la Brasov),deoarece ne place sa calatorim,am mers cu trenul.
Parintii si fratele meu si-au facut bagajele si eu cu webkinzul meu la fel Smile
In ziua plecarii,am vazut ca erau multi copiii,probabil erau in exursie cu scoala.Drumul a fost lung...unii copii ascultau muzica in casti,altii se jucau cu cartile de joc si ceilalti cu webkinz-i lor,eu eram cu iepurica mea Micky,ea este nerabdatoare sa ajunga.
Era dupa-amiza,deodat trenul incetinii si toata lumea se intreba ''oare ce so fi intamplat?''
Eu si Micky am mers repede la domnul conductor sa vedem ce s-a intamplat.Domnul ne-a spus ca in fata liniei de tren se afla o caprioara si puiul ei care este blocat intr-un tufis, (exact) foarte aproape de linia de tren ,desi eram singurele care au coborat,eu si Micky am avut curajul sa decidem si sa vedem cum se simte puiul si daca putem sa-l eliberam.Din fericire puiul se simtea bine,doar putin speriat din cauza luminii imense si zgomotului puternic al trenului.Micky a linistit-o pe mama puiului spunandu-i ca totul este in regula,in timp ce eu ajutam puiul sa iasa din tufisul cel mare si verde.
La sfrasit,mama si puiul ne-au lins pe fata in semn de multumire. Wink
Trenul isi continua drumul.Insfarsit am ajuns la destinatie dupa 5 ore bune.
Ziua urmatoare,am mers la picnic cu parintii si fratele meu.Micky si cu mine ne plimbam prin padurea superba,cu toate florile vazute si nemaivazute,multicolore si frumoase,care mai de care sa infloreasca mai repede,cu cei mai multi copaci bogati in cele mai frumoase si verzi frunze vazute vreodata,cu toate formele lor diferite si interesante,incercam sa gasim mure,zmeura si chiar miere(dintr-un stup de miere)
-Mmmmm...,zise Micky,murele astea sunt asa de bune...
-Asa e,fructele de padure sunt bune,zemoase,suculente si foarte gustoase .(cu o aroma extraordinara.)
Cand continuasem sa culegem fructe,am zarit,langa un lac si un copac batran,care totusi inca aratandu-si frunzele verzi pline de viata,un mic animalut pitit langa copac ai carui ochi superbi si stralucitori se oglindau puternic in lacul micut de langa copac.Era un webkinz!o catelusa springe spaniol!
Eu si Micky am primit-o cu caldura si am intrebat-o daca ii este foame.Infuleca repede cateva fructe si multumindu-ne,ne intreaba:
-As putea veni si eu cu voi?m-am pierdut si nu stiu pe unde sa o iau...
-Sigur!Poti veni cu noi,ii raspunsem.
Asa ne-am intors catre mama si am intrebat-o daca pot sa-l pastrez si mi-a raspuns ca pot!
-Ce bine!zicand sarind in sus de bucurie,tie iti voi da numele de Bella si vei veni cu noi!
-Super!debia astept Very Happy
-O sa fim prietene si ne vom juca impreuna,adauga Micky.
A fost o zi extraordinara,o experienta placuta,dar si plina de aventura!

Sper sa va placa cheers bounce Very Happy
anutza^^
anutza^^

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : vreau seminte de orice fel inafara de cele de la w shop va rog
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 158274

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Mar 05 Oct 2010, 5:32 pm

la brasov Very Happy Very Happy Very Happy (scz ca pun asta aici sincer scz)
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : \m/
Localizare Localizare : Brasov
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 164792

Sus In jos

Mesaj  Boticut$Boticuta@kitty Mier 06 Oct 2010, 6:10 pm

Webkinzul meu preferat

Privesc cu dragoste la Roxy de care nu ma despart nici cand imi scriu temele. Imi este o prietena tare draga!
Face parte din familia mea ,fiind primul meu webkinz care mi-a aparut in viata.
Este o catelusa delicata si alintata ,care acum se odihneste pregatindu-se de Halloween.
Roxy a mea este pufoasa ,ca de catifea alba,cu o pata de culoare roz pe spate.
Ce poate fi mai elegant?
O tin alaturi de mine cand dorm , caci ma relaxeaza dupa o zi de scoala. Roxy imi sufla ca va iubeste pe voi, toti prietenii mei care ati indragit ca si mine acesti webkinzi!
Boticut$Boticuta@kitty
Boticut$Boticuta@kitty
Webkinz
Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : trista ca am vazut cum s-a nascut un pui de pisica si atunci a murit :(
Localizare Localizare : braila
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 158532

http://www.cats.com

Sus In jos

Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Empty concursul webkinzul vostru prefrat

Mesaj  timilin Mier 06 Oct 2010, 8:12 pm

timeea lazar

Webkinzul meu preferat este un catel pudel roz.Daca asi avea unul l-as numi Rose.M-as juca toata ziua cu el,l-as spala,l-as ingriji,dar m-as ocupavsi de ceilalti webkinzi.Am 10 webkinzi si un hamster mazin.Ei se numesc:iulia (husky),albii(iepure),rici (raton),rain (cal clydesale),fiona(pisica pom-pom),cleo(peste clown tomata),briana(pasare perus),puffy(border collie),swetie(hamster mazin),snowy(pudel),selena(pisica persana).
Iubesc webkinzii,mai ales pudelul roz!dar stiti ce? Cred ca o sa-l am.Asa o sa incep sa-l cunosc:
Intai ma duc la centrul de adoptie webkinz si il adopt,apoi ma voi juca si ii voi face cunostiinta cu ceilalti webkinziai mei.Il indragesc mult. of...acesta e doar un vis care probabil va deveni realitate.

TOP3WEBKINZ:

1.pudel roz
2.love puppy
3.catel collie
timilin
timilin

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : indragostita
Localizare Localizare : timisoara
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 154843

Sus In jos

Mesaj  anutza^^ Mier 06 Oct 2010, 10:12 pm

jasminerux a scris:la brasov Very Happy Very Happy Very Happy (scz ca pun asta aici sincer scz)

nui nimic Smile bounce Very Happy
anutza^^
anutza^^

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : vreau seminte de orice fel inafara de cele de la w shop va rog
Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 158274

Sus In jos

Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Empty pt concurs

Mesaj  iulia2000b Joi 07 Oct 2010, 5:12 pm

intr-o seara, tarziu, ma-m sculat din cauza ca de afara se auzea un fosnet de funze . am iesit afara, asa, in camasa de noapte si am zarit marea de frunze in care statea cuminte un catel labrador retriver. era superb de dragalas.
l-am luat cu grije in brate si la-m dus in casa, unde i-am amenajat o casuta calduroasa cu multe paturi si plovere vechi. L-am botezat Paxi.
am crescut impreuna, dar ceea ce il pasional pe el cel mai mult erau webkinzi. pur si simplu ii adora.
asa ca, intr-o zi ,l-am dus la fabrica webkinz.dar el, fiind un catel vesnic incapatanat, a fugit din lesa, si asa a cazut cu labuta pe stampila cu w magic.s-a intors rusinat la mine in brate , dar nu singur, ci cu prietena lui cea noua, tot o catelusa ce avuse aceasi patanie ca Paxi. pe ea o chema Dorothi, era tot o catelusa labrador retriver, pieduta, dar tinuta in gazda de angajatii de la webkinz.
amadoi fiind webkinzi de acum in colo, s-au indragostit si au facut pui care erau... WEBKINZI!!!!
de atunci am adoptat-o si pe Dorothi si tot de atunci exista webkinzul labrador retriver
sper ca v-a placut Very Happy
si ca cel mai bun sa castige!!!!!!!!
(LOL)
lol!
iulia2000b
iulia2000b

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happyness
Localizare Localizare : Buzau
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 155893

Sus In jos

Mesaj  Trompy98 Joi 07 Oct 2010, 5:15 pm

voua chiar s-au intamplat astea?ca il gasiti pe strada si pierdut etc....
Trompy98
Trompy98
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Super!!!
Localizare Localizare : Zalau
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Caine
KinzCash : 159741

http://www.webkinzfun.forumcreativ.ro

Sus In jos

Mesaj  collins Joi 07 Oct 2010, 5:23 pm

Trompy98 a zis:voua chiar s-au intamplat astea?ca il gasiti pe strada si pierdut etc....
Nu trompy98,nu toate sunt adevarate,dar scrie in regulament faptul ca pot scrie o compunere imaginara sau reala Wink
collins
collins
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : extaziat
Localizare Localizare : rm valcea
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 157877

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Vin 08 Oct 2010, 10:03 pm

collins a scris:Trompy98 a zis:voua chiar s-au intamplat astea?ca il gasiti pe strada si pierdut etc....
Nu trompy98,nu toate sunt adevarate,dar scrie in regulament faptul ca pot scrie o compunere imaginara sau reala Wink

Idem. e clar ca e iamginara! Pueti cum vreti voi sa o faceti Wink De duminica vor mai fi inca 10 zile si e gata concursul! Va urez noroc in continuare!
PeacefulDoggy
PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Gaga freak forever. #Monsterfamily
Localizare Localizare : Somewhere in Webkinz World
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 176106

http://webkinzsun.forumcreativ.com/index.htm

Sus In jos

Mesaj  crisysy Sam 09 Oct 2010, 12:00 pm

Bună, PeacefulDoggy vreau să te amuz cu următorul text… Am mulţi webkinzi amuzanţi… Dă-mi voie să iţi prezint in mare o parte dintre ei. Zumbuddy Zane, numit de Emmie (Zumbuddy Zip) puturosul… Este foarte amuzant… este extrem de leneş.. si împreună cu fratele lui Lenevilă (Zumbuddy Zab) o scot pe Emmie din minţi.
Coli/Colentin (când are probleme) este prostovan… de fapt… foarte prostovan  care ne face sa radem mereu. Ducky e o rata care pretinde ca poate face ouă… șiii.. cam atât.
Revenind la concurs… iți prezint cel mai „amuzant” webkinz din câţi am… Vidra TOTO. El si fratele lui OTTO terorizează întreaga comunitate webkinz. Prefer sa îl las pe TOTO să își descrie viața împreună cu mine…
-Hey, coniță! Știu sigur ca o sa câștig!
-Da sigur! Asa cum ai facut cu alegerie webkinz de anul trecut? (PEPY)
-Hey tu! Popândău băbălau! Mă lași sa vorbesc? Este compunerea MEA și concursul MEU… si daca cumva pierd o sa fie din cauza ta! Nu mă face sa te bat!
Revenind… Nu sunt o vidra oarecare… Sunt un bucătar de stridii… si nu mai am mustaţi… m-am barbierit… Te vad cum râzi Pepy!!! Termina sau te împung cu furculita! Apropo de furculită! Mi se spune NEBUNUL CU FURCULITA deoarece de când am strâns prima oară furculița în mână am știut că destinul meu este sa teroriez comunitatea webkinz cu ea! Muhahaha! Am avut intentia de a trece la drujbă… dar Lord… seful nostru (emperor dragon) mi-a ascuns-o. În orice caz, coniță, nu m-am înscris la concurs ca să îmi impărtașesc povestea vietii mele… ci ca să CÂȘTIG!!. Și voi câștiga… Dacă nu e doar vina lui Pepy!… Dacă stau bine să mă gândesc nu stiu de ce mă chinui atât pentru un câine care sa ocupe loc in casa mea.. da.. a mea! În orice caz si câinele o să fie tot al meu… Deci.. de ce să mai lăsăm ceilalţi concurenti sa se amăgească… Nu vor fi niciodată pe măsura mea! A lui TOTO CEL MARE ÎNTÂIUL! Ar trebui să fi stiut deja… adică nu stiu de ce se mai chinuie sa mă întreacă.. Nu vor reusi!
- Lord te-a intrecut și a câștigat alegerea webkinz! (Pepy)
- Băi! Popândăule! Te bat fi atent! Fugi până nu te bat!
- Aaaaa!
- Așa… si pe tine PeacefulDoggy! Și pe tine te bat daca nu castig! Vă bat pe toți! Mai ales pe Pepy! Eu am spus tot ce am avut de spus!
Votati TOTO! TOTO CEL MARE ÎNTÂIUL!
O seara bună.
Luaţi-va adio de la golden retriver!

PS: Hey… eu sunt bietul PEPY. Vă rog alegeți-l pe TOTO… Pentru binele meu Very Happy Mulțumesc!
Embarassed Laughing
crisysy
crisysy
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Energica
Localizare Localizare : Galati
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sobolan
KinzCash : 160425

Sus In jos

Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Empty cea mai tare zi de halowenn

Mesaj  anaS Dum 10 Oct 2010, 8:36 am

era intro zi ploioasa cand eu cu animalutul meu webkinz ne plimbam in parck si ne faceam prieteni dintr-o data ma intreaba dece toti is costumati, nustiu hai sai intrebam .Uite acolo ii prietene mea ceamai buna hai so intrebam hai. 
-Ceau dece toata lumea este costumata vedeta?
_prostuto ii halowen sa numi spui ca ai uitat ti miite cat tiai dorit sa mergi la petrecere de halowen
oohh amuitat ma duc sa ma schimb!!!
apoi neam dus in dressing si iam dat tot feluri de haine  :farao:   Twisted Evil   🤡   :queen:   :joker:   :king:  santa  rendeer  affraid  :albino:  🐱  alien  dar nui veneau ea a inceput sa planga si iam zis ca nu tre be sa planga pentruca mai am una :pirat: o daa ii perfecta si palaria si pantofi ador sa fiu pirat aaaaaaaaaaaarrrrrrrr era distractiva sa  colinda si sa speriem oameni in preuna la catelusa io faut somn Sleep sia adormit fara sa stiu dintro data vad ca lam pierdut pe catelusa am intrat in panica toate animalutele webkinz il cautau normal [cu mine inpreuna] cand mam intors aasa cu o calta de lacrimi dupa mine lam gasit era sub pat ea sa trezit si iam promis ca noso mai las niciodata  I love you  I love you  I love you 
VA ROG VOTATIMA SI CATELUSA ZICE MULTUMES [SI HALOWEN FERICIT]MUHAHHAAHAHA

anaS
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Clinchi Dum 10 Oct 2010, 8:49 am

anaS a scris:era intro zi ploioasa cand eu cu animalutul meu webkinz ne plimbam in parck si ne faceam prieteni dintr-o data ma intreaba dece toti is costumati, nustiu hai sai intrebam .Uite acolo ii prietene mea ceamai buna hai so intrebam hai.
-Ceau dece toata lumea este costumata vedeta?
_prostuto ii halowen sa numi spui ca ai uitat ti miite cat tiai dorit sa mergi la petrecere de halowen
oohh amuitat ma duc sa ma schimb!!!
apoi neam dus in dressing si iam dat tot feluri de haine :farao: Twisted Evil 🤡 :queen: :joker: :king: santa rendeer affraid :albino: 🐱 alien dar nui veneau ea a inceput sa planga si iam zis ca nu tre be sa planga pentruca mai am una :pirat: o daa ii perfecta si palaria si pantofi ador sa fiu pirat aaaaaaaaaaaarrrrrrrr era distractiva sa colinda si sa speriem oameni in preuna la catelusa io faut somn Sleep sia adormit fara sa stiu dintro data vad ca lam pierdut pe catelusa am intrat in panica toate animalutele webkinz il cautau normal [cu mine inpreuna] cand mam intors aasa cu o calta de lacrimi dupa mine lam gasit era sub pat ea sa trezit si iam promis ca noso mai las niciodata I love you I love you I love you
VA ROG VOTATIMA SI CATELUSA ZICE MULTUMES [SI HALOWEN FERICIT]MUHAHHAAHAHA

n-ai vazut ce a scris PD? trebuie sa fii INREGISTRAT ca sa poti participa la concurs.
Deci te rog frumos sa te inregistrezi daca vrei sa participi la concurs I love you
Clinchi
Clinchi
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : %0
Localizare Localizare : Rm.valcea
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 171634

Sus In jos

Mesaj  loveywebkinz33 Mier 13 Oct 2010, 5:20 pm

intr-o zi de vara (august) m-am jucat cu prietena mea Raluca. ne-am dus sa mancam si mama Ralucai a spus ca daca mancam tot o sa ne cumparam un nou webkinz. dupa ce am mancat tot, am mers la real 3, la inmedio si cand am intrat am vazut un Golden Pegasus. l-am cumparat, iar Raluca tot un Golden Pegasus si-a luat. am ajuns acasa si era timpul sa o adopt. i-am pus numele Diana si cand am vazut-o ca e asa de frumoasa mi-am zis :
vei fi preferatul meu webkinz pentru todeauna!

SFARSIT! I love you Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Mamaia09
loveywebkinz33
loveywebkinz33

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : amuzanta
Localizare Localizare : timisoara
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 154730

Sus In jos

Mesaj  WebKinzFriend Mier 13 Oct 2010, 7:47 pm

Compunerea mea:                                         Webkinz-ul meu preferat

Webkinz-ul meu preferat este Love Puppy, deoarece mie imi plac mult cainii,iar inimile de pe el simbolizeaza iubirea mea pentru caini.Într-o zi l-am visat si mi-a spus:
,,Te iubesc mult,Bianca.Tu ma iubesti?”eu i-am raspuns,,Da!Eu te-aş dorii mult sa te am!Poate ca înr-o zi o sa te am… ”
Şi atunci ma-m trezit din pat şi ma-m indreptat spre scoală.
                                                                Sfarşit                                

Ultima editare efectuata de catre WebKinzFriend in Dum 17 Oct 2010, 1:19 pm, editata de 3 ori
WebKinzFriend
WebKinzFriend
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : feminin Localizare Localizare : ...In Lumea WebKinz...
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 157332

http://www.desenatori.ro/desenator/265951/

Sus In jos

Mesaj  WebkinzVideos989 Joi 14 Oct 2010, 1:07 pm

[DISCLAMER]
TOT CE SE AFLA IN ACEST POST ESTE NUMAI SI NUMAI PROPRIETATEA MEA PERSONALA!!ORICE COPIERE SAU "inspiratie" VA FII RECLAMATA CELUI CARE A CREAT ACEST CONCURS!!!

Intr-o zi de primavara, un chiuhuahua de 7 luni a fost lovit cu bicicleta in timp ce se juca prin parc.El nu se mai putea misca asa ca eu, l-am luat si la dus la spitalul veterinar:
-Totul este in regula cu micutul meu Spraky?
-Da, singura problema este ca are piciorul rupt si va trebui sa stea linistit si fara sa il miste 2-3 saptamani.
Atunci eu am urmat cu mare atentie sfatul doctorului si l-am ingrijit mai mult ca de obicei.Ma duceam uneori la scoala cu lectia neinvatata complet ca micutul meu sa fie inregula si sanatos.Ii aduceam mancarea langa patut si apa de asemenea tot langa el, ii masam piciorul incet de tot, si i-am adus jucaria lui preferata sa se joace.
Dupa 2 saptamani el s-a insanatosit si a inceput sa reuseasca sa mearga dinou.Eu, fericit, am stat tot weekend-ul cu el.El, de fiecare data cand ii spuneam sa faca ceva posibil pentru el, facea acel lucru.Era ca o dovada ca vroia sa imi multumeasca pentru ingrijirea lui.

Mauta Andrei,
Clasa a VII-a
WebkinzVideos989
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 163967

http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 Empty Concurs

Mesaj  CoolWebkinz Sam 16 Oct 2010, 4:38 pm

Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 25332068Concurs "Webkinzul vostru preferat" - Pagina 2 6320068276j :face: O intamplare

Eram in pat si dintr-o data ma trezesc intr-o lume ciudata.Nu stiam de lumea asta.Deodata in fata mea apar niste pitici si doua animalute.Primul animalut era un catel frumos de aur,care era rasa golden retriever si care avea insemnul webkinz,in schimb cel de-al doilea animalut era un crocodil urat care nu avea insemnul webkinz.Deodata un pitic imi spune:
-Hei,tu!
-Da?intreb eu nedumerita.
-Esti invitat special asa ca te rog alege tu un animalut dintre cele doua si acela va fi al tau.
-Chiar?
-Da!
-Bine.
Crocodilul ma privea urat si imi intorcea spatele,dar golden retrieverul imi facea ochi dulci sa il iau.Desigur ca pe el l-am ales mai ales atunci cand mi-a si spus ca nu are stapan.Crocodilul avea.Dupa ce l-am ales am inceput sa ma simt ciudat si m-am trezit din nou in pat.A fost doar un vis.Dar dintr-o data vad un mic golden retriever cu insemnul webkinz langa mine.M-am speriat.A fost un vis sau nu?Dar apoi,am aflat ca de fapt parintii imi luasera acest webkinz dragutz.Si,din intamplarea asta ,el a devenit primul meu webkinz,iar eu am devenit stapna lui reala si virtuala.
CoolWebkinz
CoolWebkinz

Gen : feminin KinzCash : 154535

Sus In jos

Mesaj  adelinabalerina Dum 17 Oct 2010, 2:15 pm

Lisa

O data lisa a mers in parc ca sa gaseasca un partener a cautat si a cautat si a gasit unul dupa o luna s-a despartit si a ramas singura pentruca au aparut inca 2 webkinsi ca sirioare lisa nu a mai putut sa se mai cupleze si dupa un an in 2010 sora ei foarte micla s-a cuplat si dupaia si cea mislocie si lisa a ramas singura a plans si a plans pana cand un print a vazuto si s-au indrogastit si au trait fericiti pana la adnci batraneti.
adelinabalerina
adelinabalerina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 173210

http://www.rockstar.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj  oana16 Lun 18 Oct 2010, 5:17 pm

cherry :bom: Linzi era o catelusa frumusuca alba.Ea era catelusa lui Ioana.O fata bogata .Avea animale multe dragoni,catei,pisici,iepuri si altele.Mereu se jucau in fata casei sale.Se jucau pititea leapsa pe orce si altele.Inventa povesti multe si uneori grele dar lungii.Intr-o zi avut cosmarul Ledi Madiaso fata bogata nui pasa de nimeni i lacea persoana sa.Ioana a invinso la carti mereu.Dar raul anvansa mereu cu cat putin castiga cu atat stia miscari mai tari.Vroia Lui ledi Madiaso era mai puternica vroia so fure pe linzi frumoasa si desteapta.Era tare stiea e carte va da jos,castiga mereu.In palat era taraboi.Era pazita camera lu linzi mereu.A luato si a furato.Ioana a jucat o partida si a castigat a luato inapoi.Ledi Madiaso era foarte suparata vroaia so invinga sa gandit la alt plan.A jucat pe cinstite.Ia Ioana castiga mereu ea era a fortato pe Leidi Madiaso so ucida.A uciso era tare si era liniste i palat sfrsit. cheers I love you :flower: :queen: :queen: :queen: :queen: study study study :queen:
oana16
oana16
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Gen : feminin Localizare Localizare : Buzau
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 164174

Sus In jos

Mesaj  Misterio Lun 18 Oct 2010, 8:34 pm

Oscar

de mult,cand nu aveam cont webkinz,am faut cativa pasii pe aceata lume,imi doream mult un animalut,dar,nu imi gaseam.am inceput sa plang,iar totii mwmbrii ma auzeau.nu mia pasat de asta.voiam sa pasesc mai mult in aceasta lume ffff frumoasa,asa ca,birdy,cand ma auzit a zis ca imi pot face un cont de proba,dar taote rasele de animale de proba nu erau.dar mai dirziu birdy mia spus:
-nu plange,cred ca asta te va inveseli.iti voi da ceva special ca sa stai doar o zi in webkinz world,sa mergi prin club house,etc.
ok,mam dus in kinzville park,nimeni nu era acolo,iar eu admiram minunatiile doar pentru o zi,pana cand vad un caine,este un caine de la contul de proba,asa ca,eu lam luat ca stapin,mam dus repede la centrul de adoptii,si lam adoptat!si asa, a ramas animalutul meu preferat. Sfarsit.

Compus de:Misterio
Scris de:Misterio

Ultima editare efectuata de catre Misterio in Lun 18 Oct 2010, 9:04 pm, editata de 1 ori
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 222223

Sus In jos

Mesaj  denissa99pestisor Lun 18 Oct 2010, 8:53 pm

O aventura de neuitat

Este o zi calduroasa de vara. Eu si cu Tobby, un catelus Jack Russell, ne plimbam in parc, iar o colega vine cu un suport de unde au iesit o multime de balonase, dintr-o data, unul se facea din ce in ce mai mare, si ne-a cuprins si pe noi!!! Eram intr-un balon asa de rezistent ca nu se spargea........oricat am fi incercat. Noroc ca Tobby ramasese in afara balonului, iar vantul nu era asa de puternic.......iar el, bineinteles ne veni in ajutor: cu un colt de ,,aur'' sparse balonul si noi am scapat cu bine de acolo....... Pentru asta el a primit multa carnita si biscuiti.......si o jucarie de plus cu care sa se joace 🐱 De atunci eu si colega mea il rasfatam in orice clipa, numai cand mai face cate o prostioara il mai certam, iar gandurile sunt asa de expresive, incat noi ne dam seama ca ne iubeste asa de mult trimitand o inimioara prin aer care zboara prin mintea noastra cea gingasa...... I love you I love you I love you
denissa99pestisor
denissa99pestisor
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare Localizare : Campulung Moldovenesc
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 163766

Sus In jos

Mesaj  MJ-PopKing Mar 19 Oct 2010, 8:17 pm

YEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!MAINE SE ANUNTA CASTIGATORIi!!!!!!!!!AM EMOTII MARI!!!!!!!!!!!!!!!!!
MJ-PopKing
MJ-PopKing
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Sunt Trompy98 dar mai am chef de un cont!
Localizare Localizare : Jonkoping
KinzCash : 155835

http://www.webplay.forumcreativ.ro

Sus In jos

Mesaj  MJ-PopKing Mar 19 Oct 2010, 8:43 pm

Bucurie facuta degeaba!PD ANUNTA NUMAI IN WEEKEND CASTIGATORII!!!!!!!
MJ-PopKing
MJ-PopKing
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Sunt Trompy98 dar mai am chef de un cont!
Localizare Localizare : Jonkoping
KinzCash : 155835

http://www.webplay.forumcreativ.ro

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Mar 19 Oct 2010, 9:17 pm

MJ-PopKing a scris:Bucurie facuta degeaba!PD ANUNTA NUMAI IN WEEKEND CASTIGATORII!!!!!!!

Da si? frate daca nu te intereseaza nici nu ii mai spun nici TIE le spun pe secret asa e bn? Si asta puteam sa spun eu . Te rog nu mai vorbi in locul meu pentru ca e concursul meu !VOI ANUNTA CASTIGATORII CAND AM TIMP!CAND AM TIMP PE UN TOPIC NOU VOI PUNE FILMULETUL!V-am spus la mai multi de pe forum,anunt cand am timp E SCOALA GANDITI-VA CA NU MAI E VACANTA SA LENEVIM! Daca voi avea timp va promit ca maine ,daca nu pana vineri voi pune filmuletul.
PeacefulDoggy
PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Gaga freak forever. #Monsterfamily

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Mar 19 Oct 2010, 9:18 pm

MJ-PopKing a scris:Bucurie facuta degeaba!PD ANUNTA NUMAI IN WEEKEND CASTIGATORII!!!!!!!

app-VORBESTE LA COMENTARII CONCURSURI! Am rasp aici ca sa vezi ca daca nu ,nu mai stiai unde raspund daca vorbeam unde trebuie! GATA VORBIM LA COMENTARII CONCURSURI! Daca nu SUBIECT INCHEIAT!
PeacefulDoggy
PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum