Cantatul la Chitara
+18
pisicaangora
Jasmine0246
Webkinz Romania
ClaudiaMissy2
stefanawebkinz
zinzimima
Misterio
LOUISE
lavinia3000
lililoli
simonescu
Irina
biancaidu
JulyTheBestStar
Manzu
LovelyGirl
Stefzyk
JustSmile
22 participanți
Pagina 1 din 1
Cantatul la Chitara
Cine are chitara?Cine stie sa cante?CIne ia cursuri de chitara?Eu iau curduri,azi a fost prima lectie a mea!A fost asa super!
JustSmile- Webkinz Jr.
- Stare de spirit : I feel very but very funny!You?
KinzCash : 156016
Re: Cantatul la Chitara
JustSmile a scris:Cine are chitara?Cine stie sa cante?CIne ia cursuri de chitara?Eu iau curduri,azi a fost prima lectie a mea!A fost asa super!
eu
cant la chitara de 3 ani
Eu de 4 luni.Si am chitara! :face:
LovelyGirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare : In the music world
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 154747
eu stiu sa cant la chiatara un cantec de 3 note xD nu sunt prea talentata..........am invatat pe chitara unei prietene
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
am chitara nou-nouta dar nu stiu sa cant..o sa iau lectii...ca sa stiu macar sa cant cand ma plictisesc sa cant la chitara :)sau daca-mi place sa cant oricand .. am primit-o de Craciun de la bunicile mele..vor sa ma vada cantand la ea xD..auu zis ca peste 10 ani sa ma vada cantand perfect xD..o sa invat eu pana atunci xD...si o sa ma vada si peste 20 de ani cantand daca vor
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169449
ahhhh am invatat sa cant pe chitara varisoarei mele o melodie din 3 acorduri intr-o zi
de la total incepatoare am invatat un cantecel din 3 acorduri si il cant destul de rapid =D
maine cand ma intorc acasa ( acum sunt in bucuresti la varisoarea mea) imi cumpar o chitara verdeeee (culoare dedicata lui kristy xD )
de la total incepatoare am invatat un cantecel din 3 acorduri si il cant destul de rapid =D
maine cand ma intorc acasa ( acum sunt in bucuresti la varisoarea mea) imi cumpar o chitara verdeeee (culoare dedicata lui kristy xD )
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
cum am mai zis am si chitara si vioara(sunt ale lui mama) si stiu sa cant la chitara
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192755
Si eu la fel.O am tot de Craciun.Acum m-am cam lasat de cursuri. Dar tot imi place sa cant,stiu majoritatea acordurilor,si cantecele pot sa le iau de pe net...JulyTheBestStar a scris:am chitara nou-nouta dar nu stiu sa cant..o sa iau lectii...ca sa stiu macar sa cant cand ma plictisesc sa cant la chitara :)sau daca-mi place sa cant oricand .. am primit-o de Craciun de la bunicile mele..vor sa ma vada cantand la ea xD..auu zis ca peste 10 ani sa ma vada cantand perfect xD..o sa invat eu pana atunci xD...si o sa ma vada si peste 20 de ani cantand daca vor
luni mi-am cumparat o chitara folk
sunt super fericita, aproare pot canta can't stand it, nu imi iese schimbatul de acorduri G la C
si am cantat la chiatara prietenei mele you belong with me si a zis ca am ritm xD
yay sunt happy =D
sunt super fericita, aproare pot canta can't stand it, nu imi iese schimbatul de acorduri G la C
si am cantat la chiatara prietenei mele you belong with me si a zis ca am ritm xD
yay sunt happy =D
Manzu- Webkinz Signature
Cant putin la ea , se rupe o coarda. Cant in continuare, se rupe si a doua. Am continuat sa cant cu doua si se rupe si a treia. Cant cu ultima, se rupe si aia!!! X-( Chitara are ceva cu mine :-w
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
Daca tot semeni cu Joe Jonas (la caracter),trebuia sa sti sa canti la chitara la fel de bine ca el!Irina a scris:Cant putin la ea , se rupe o coarda. Cant in continuare, se rupe si a doua. Am continuat sa cant cu doua si se rupe si a treia. Cant cu ultima, se rupe si aia!!! X-( Chitara are ceva cu mine :-w
da aia e chitara de pe vremea faraonilor de se tot rup corzile??? O.oIrina a scris:Cant putin la ea , se rupe o coarda. Cant in continuare, se rupe si a doua. Am continuat sa cant cu doua si se rupe si a treia. Cant cu ultima, se rupe si aia!!! X-( Chitara are ceva cu mine :-w
Manzu- Webkinz Signature
[quote="JustSmile"]Cine are chitara?Cine stie sa cante?CIne ia cursuri de chitara?Eu iau curduri,azi a fost prima lectie a mea!A fost asa super![/quote] eu am una dar nu stiu sa cant la ea!
Manzu- Webkinz Signature
Aia e chitara folk?Manzu a scris:
=)
[Ma bag si eu acum] Cum adica,chitara folk?Care e diferenta?
Apropo,canti destul de bine!
chitara acustica are corzi de plastic, iar cea folk le are de metalLovelyGirl a scris:Aia e chitara folk?Manzu a scris:
=)
si videoul este editat, sa am vocea mai inalta, nu vrei sa imi auzi vocea naturala xD
Manzu- Webkinz Signature
Ahamm...a mea e acustica.Dar am avut una si era folk...s-a stricat,avea rupta o coarda.Manzu a scris:chitara acustica are corzi de plastic, iar cea folk le are de metalLovelyGirl a scris:Aia e chitara folk?Manzu a scris:
=)
si videoul este editat, sa am vocea mai inalta, nu vrei sa imi auzi vocea naturala xD
Nu cred O_OManzu a scris:da aia e chitara de pe vremea faraonilor de se tot rup corzile??? O.oIrina a scris:Cant putin la ea , se rupe o coarda. Cant in continuare, se rupe si a doua. Am continuat sa cant cu doua si se rupe si a treia. Cant cu ultima, se rupe si aia!!! X-( Chitara are ceva cu mine :-w
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
OMG
Aceasta fata e extraordinara!
Priviti video-urile ei!
https://www.youtube.com/user/TiffanyAlvord
Aceasta fata e extraordinara!
Priviti video-urile ei!
https://www.youtube.com/user/TiffanyAlvord
am reusit sa invat owl city -- the saltwater room :face:
Manzu- Webkinz Signature
bravo!!!
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192755
Cine ia lectii de chitara?
Eu iau lectii de chitara la scoala cu profesorul de muzica. e foarte distractiv si am multi colegi. stiu sa cant cu chitara si cu vocea "mielul". e super tare si e foarte distractiv. fac 2 ore pe saptamana.
mnu...eu am facut lectii de pian dar m-am lasat
Daca stiu un cantec in jumatate de ora invat singura sa-l cant fara ajutorul nimanui...sunt in corul scolii...particip la diferite concursuri scolare de muzica...etc...etc..imi place foarte mult sa cant si chiar daca nu mai iau lectii de pian ma descurc si fara ele pentru ca reusesc sa imi dau seama ce note muzicale se potrivesc
Cu chitara mi-ar placea sa lucrez...ar fi frumos dar nu am posibilitatea avand in vedere ca nu am o chitara:)
Daca stiu un cantec in jumatate de ora invat singura sa-l cant fara ajutorul nimanui...sunt in corul scolii...particip la diferite concursuri scolare de muzica...etc...etc..imi place foarte mult sa cant si chiar daca nu mai iau lectii de pian ma descurc si fara ele pentru ca reusesc sa imi dau seama ce note muzicale se potrivesc
Cu chitara mi-ar placea sa lucrez...ar fi frumos dar nu am posibilitatea avand in vedere ca nu am o chitara:)
eu iau lectii de vioara acum dar peste un an pot sa trec si la chitara
mi-ar place mult!!!!!!!!!!!!!
mi-ar place mult!!!!!!!!!!!!!
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
KinzCash : 180545
pai as vrea sa imi iau chitara asta: http://www.instrumag.ro/chitare-acustice/fender-cd-60/pr6875.html doar ca costa mult dar am bani de la colindat si daca imi mai da mama putin mi-o iau dar problema e;daca nu ma descurc sa cant lac hitara si trebuie sa renunt?si a costat si mult,si nu am colegi care sa aibe chitari
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222373
Eu am doua chitari.
Aceasta:
http://thm-a02.yimg.com/nimage/c10562cc8a27d21a
Si aceasta:
http://thm-a03.yimg.com/nimage/c806dc606d6c3a9a
Aceasta:
http://thm-a02.yimg.com/nimage/c10562cc8a27d21a
Si aceasta:
http://thm-a03.yimg.com/nimage/c806dc606d6c3a9a
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
eu nu stiu dar mi-a placea sa invat
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336893
Stiu sa cant la chitara. Fac chitara la scoala gratuit cu domnul profesor de muzica. Chitara mea e neagra.
o sa om o chitara peste o saptamana
nu pot sa astept.sora mea ar trebuii sa imi i-a chitara si sa o primesc vineri seara de tot.sunt super fericit!Misterio a scris:o sa om o chitara peste o saptamana
o sa fac indata,maine priemsc o chitara acustica
o am!o sa pun poze credMisterio a scris:nu pot sa astept.sora mea ar trebuii sa imi i-a chitara si sa o primesc vineri seara de tot.sunt super fericit!Misterio a scris:o sa om o chitara peste o saptamana
Eu o sa primesc o chitara noua diseara. Abia astept. Poate inregisterz ca sa auziti si voi
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
x.`.. !! Look,gurll [cea care a fkt topicul] stiu sigur ca am fkt un topic asemanator.
s-au unit si despartit multeClaudiaMissy2 a scris:x.`.. !! Look,gurll [cea care a fkt topicul] stiu sigur ca am fkt un topic asemanator.
Pai nu am dar as vrea Cred ca o sa iau una daca am bani destui..
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165750
am chitara ,dar am fost la un curs si mia spus ca e prea scortoasa,
stefi9325- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : MAI BINE TAC SI NU ZIC NIMIC
Localizare : faci stanga pe langa benzinarie,faci dreapta,te invarti de cateva ori pe langa market si ma gasesti pe acoperisul blocului din fata!
KinzCash : 153912
si eu am cantat la chitara! cand faceam cursuri de engleza la biserica ( ca si la scoala cand invatam ), acolo era o chitara, si ma lasau sa cant la ea.
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 249114
scortoasa????? ... poate dezacordata...dar scortoasa?stefi9325 a scris:am chitara ,dar am fost la un curs si mia spus ca e prea scortoasa,
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
poti sa inlocuiesti corzile Mai ales la incepatori, cand " fortezi " unele acorduri s-ar putea sa-ti mai sara cate o coarda. Dar iti cumperi un alt set, inlocuiesti coarda si o acordeziLovelyGirl a scris:Ahamm...a mea e acustica.Dar am avut una si era folk...s-a stricat,avea rupta o coarda.Manzu a scris:chitara acustica are corzi de plastic, iar cea folk le are de metalLovelyGirl a scris:Aia e chitara folk?Manzu a scris:
=)
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
Subiecte similare
» Melodii de chitara
» ^_^ Pretty Little Animals ^_^ +++ Lectiile de chitara ale Liei ^.^
» Bia's songs
» ^_^ Pretty Little Animals ^_^ +++ Lectiile de chitara ale Liei ^.^
» Bia's songs
Pagina 1 din 1