Va place scoala?
+27
AnDrEi_WebKinz
Alexandru2002
merry777
Tena3
stefanawebkinz
PeacefulDoggy
Boticut$Boticuta@kitty
Pisy1148
AndaLoveU
JulyTheBestStar
robi dragut
stefania223
zinzimima
Stefzyk
♥miley♥selena♥demi♥
hanimontani190
verzisor
Clinchi
MJ-PopKing
galbior
Manzu
vichy
adelinabalerina
elenafrumoasa17
Misterio
DemiLovatoFanNO1
july_thebest_star
31 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Va place scoala?
Re: Va place scoala?
Nu
Vedeti voi din a V a majoritatea sunt cei de 7-10 ani normal ca iubesk scoala ...si eu am iubito mai demult ...
Vedeti voi din a V a majoritatea sunt cei de 7-10 ani normal ca iubesk scoala ...si eu am iubito mai demult ...
AndaLoveU
Nu-ti place? Doamne sfinte! Chiar daca ai multe teme nu conteaza, asa inveti.
Si sa sti ca July are 12 ani.
Si sa sti ca July are 12 ani.
zinzimima- Webkinz Signature
Eu nu mai sunt in clasele 1-4,am trecut in 5-8,dar tot imi place scoala.Ea te ajuta mereu.Daca nu ar fi scoala nu ai stii nimic ... Mai bine multumiti ca exista scoalaAndaLoveU a scris:Nu
Pisy1148- Webkinz Signature
doamna invatatoare nea povestit ca inainte, scolile erau cu taxe, adica familiile care n-aveau bani nu erau educate.
Am 10 ani si urasc scoalaAndaLoveU a scris:Nu
O ador! Nu imi pasa ca am teme moolte, dar ma distrez super la scoala cu nebunii mei de colegi xD akm termin a 5-a dar parca ieri am intrat ...Doamne ce repede trece timpul si cand eram in clasele 1-4 trecea FOARTE greu
Scoala
Va place scoala?Mie da,dar sa nu ma credeti tocilara pentru ca nu studiez la greu. =))
Tena3- Webkinz
[nu e rau sa fii tocilar... tocilar de fapt inseamna ca esti OBSEDAT de invatat si chestii... =]] ]
mie`mi place scoala, dar ar fi si mai super daca n`as fi obligata sa ma trezesc la 6 dimineata =]]
mie`mi place scoala, dar ar fi si mai super daca n`as fi obligata sa ma trezesc la 6 dimineata =]]
Imi place scoala
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 456028
zinzimima a scris:doamna invatatoare ne-a povestit ca inainte, scolile erau cu taxe, adica familiile care n-aveau bani nu erau educate.
Da, si noua ne-a spus.
Ne-a spus si ca oamenii care nu au fost la scoala, nu sunt educati, nu stiu lucruri multe.
Deci da! E buna!Da!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689314
Da ! Eu vreau sa ajung ceva in viata ! Nu cersetor
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 249084
pai, imi place, dar ne da teme in vacanta!! pentur ce e vacanta!! ca sa nu ne dea teme!! daca nu ar trebui sa ma trezesc la ora 7, m-as imbraca cum vreau eu, si nu ne-ar da teme!!!
Mi-ar place la nebunie!! (nu chiar, dar da)
andra2000- Gen : Stare de spirit : Vesela
Localizare : Botosani
KinzCash : 142440
andra2000 a scris:pai, imi place, dar ne da teme in vacanta!! pentur ce e vacanta!! ca sa nu ne dea teme!! daca nu ar trebui sa ma trezesc la ora 7, m-as imbraca cum vreau eu, si nu ne-ar da teme!!!
cu asta sunt de acord si eu... URASC SCOALA PENTRU CA TREBUIE SA TE DUCI DE DIMINEATA
Daca ati fi si voi in clasa a 5a sau mai mare nu mai trebuie sa va sculati devreme.AnDrEi_WebKinz a scris:andra2000 a scris:pai, imi place, dar ne da teme in vacanta!! pentur ce e vacanta!! ca sa nu ne dea teme!! daca nu ar trebui sa ma trezesc la ora 7, m-as imbraca cum vreau eu, si nu ne-ar da teme!!!
cu asta sunt de acord si eu... URASC SCOALA PENTRU CA TREBUIE SA TE DUCI DE DIMINEATA
nu neaparat nu toti de la a 5-a au ore dupa.amiazaDogs-Are-Us a scris:Daca ati fi si voi in clasa a 5a sau mai mare nu mai trebuie sa va sculati devreme.AnDrEi_WebKinz a scris:andra2000 a scris:pai, imi place, dar ne da teme in vacanta!! pentur ce e vacanta!! ca sa nu ne dea teme!! daca nu ar trebui sa ma trezesc la ora 7, m-as imbraca cum vreau eu, si nu ne-ar da teme!!!
- Gen : KinzCash : 620882
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Scoala Altfel---> Scoala Copiilor Isteti ;x
» Cantaretul(a) / Trupa / Melodia preferata!!
» Scoala de stat sau scoala privata?
» '♥' Fairy Dust '♥' Microsite
» Scoala de vara
» Cantaretul(a) / Trupa / Melodia preferata!!
» Scoala de stat sau scoala privata?
» '♥' Fairy Dust '♥' Microsite
» Scoala de vara
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum