Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Castigatorii Concursului: Webkinz-ul tau favorit!

+24
andraalexa110
lorena.buta
marshmallow_girl
ralucasasu94
deea98
WebKinzFriend
ada310
Galinnda
Boticut$Boticuta@kitty
Webkinz Romania
collins
galbior
LovleyLovePup
elenafrumoasa17
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
brochita
Misterio
Alexa17
loveemily
Manzu
MJ-PopKing
kkryss
july_thebest_star
PeacefulDoggy
28 participanți

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

In jos

Castigatorii Concursului: Webkinz-ul tau favorit! - Pagina 5 Empty Re: Castigatorii Concursului: Webkinz-ul tau favorit!

Mesaj  Misterio Vin 12 Noi 2010, 5:10 pm

PeacefulDoggy a scris:mai dati-mi nume de utilizator
tiam zis!dragonzburator

Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Castigatorii Concursului: Webkinz-ul tau favorit! - Pagina 5 Empty Re: Castigatorii Concursului: Webkinz-ul tau favorit!

Mesaj  elenafrumoasa17 Vin 12 Noi 2010, 5:14 pm

PeacefulDoggy a scris:
iulia2000b a scris:uneori nu e chiar asa placut sa astepti....
si ne asteptam la premi mai mari...... py. de. Shocked

Frate deea adimn a zis sa nu comentati Rolling Eyes despre premii Rolling Eyes daca sunteti asa destepti faceti-va voi un concurs(cu aprobarea lui deea desigur) si dati premii mari na .....................NO COMMENT
da corect ca doar nu tioi da ceva foarte rar si scump!

elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Vin 12 Noi 2010, 5:50 pm

elenafrumoasa17 a scris:
PeacefulDoggy a scris:
iulia2000b a scris:uneori nu e chiar asa placut sa astepti....
si ne asteptam la premi mai mari...... py. de. Shocked

Frate deea adimn a zis sa nu comentati Rolling Eyes despre premii Rolling Eyes daca sunteti asa destepti faceti-va voi un concurs(cu aprobarea lui deea desigur) si dati premii mari na .....................NO COMMENT
da corect ca doar nu tioi da ceva foarte rar si scump!

vedeti ca am dreptate :albino:

PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

http://webkinzsun.forumcreativ.com/index.htm

Sus In jos

Mesaj  loveemily Sam 13 Noi 2010, 2:04 pm

Ma chema partygirlcool pe webkinz

loveemily
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Castigatorii Concursului: Webkinz-ul tau favorit! - Pagina 5 Empty concurs

Mesaj  ada310 Sam 13 Noi 2010, 2:52 pm

PD ..imi poti da premiul pana Luni?
restul saptamanii sunt ocupata cu scoala si nu voi intra des ..asa ca daca se poate sa mi-l trimiti pana luni.
Daca poti , desigur..stiu si eu cat de grea e scoala ! Eu sunt in a-VI-a si deza trebuie sa invat cu tonele!
Multumesc, oricum!

ada310
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Sam 13 Noi 2010, 5:04 pm

ada310 a scris:PD ..imi poti da premiul pana Luni?
restul saptamanii sunt ocupata cu scoala si nu voi intra des ..asa ca daca se poate sa mi-l trimiti pana luni.
Daca poti , desigur..stiu si eu cat de grea e scoala ! Eu sunt in a-VI-a si deza trebuie sa invat cu tonele!
Multumesc, oricum!

nu cred ca mi-ai dat accept la cererea de prietenie dar daca mi-ai dat inseamna ca ti l-am trimis

PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  lorena.buta Sam 13 Noi 2010, 6:01 pm

trimiti ANUL asta premiile ? Question

lorena.buta
Webkinz Signature
Webkinz Signature

http://romania.forumatual.net/forum.htmc

Sus In jos

Mesaj  ada310 Sam 13 Noi 2010, 6:35 pm

PeacefulDoggy a scris:
ada310 a scris:PD ..imi poti da premiul pana Luni?
Multumesc, oricum!

nu cred ca mi-ai dat accept la cererea de prietenie dar daca mi-ai dat inseamna ca ti l-am trimis

Nu am primit nici o cerere de prietenie:)

ada310
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Sam 13 Noi 2010, 7:51 pm

Vi le-am trimis la toti cei care am sau mi-ati dat numele de utilizator JUR PE CE VRETI!

PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  loveemily Lun 15 Noi 2010, 1:26 pm

PeacefulDoggy a scris:Vi le-am trimis la toti cei care am sau mi-ati dat numele de utilizator JUR PE CE VRETI!
sa imi trimiti si mie premiul sunt partygirlcool pe webkinz
loveemily
loveemily
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy
Localizare Localizare : focsani
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 157004

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Lun 15 Noi 2010, 6:46 pm

Te-am adaugat si nu mi-ai acceptat cererea
PeacefulDoggy
PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Gaga freak forever. #Monsterfamily
Localizare Localizare : Somewhere in Webkinz World
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 175746

Sus In jos

Mesaj  loveemily Lun 15 Noi 2010, 7:01 pm

PeacefulDoggy a scris:Te-am adaugat si nu mi-ai acceptat cererea
nam primit nici o cerere cum te cheama ca sa te adaug eu
loveemily
loveemily
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy
Localizare Localizare : focsani
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 157004

Sus In jos

Mesaj  iulia2000b Mar 16 Noi 2010, 8:13 pm

Sa stii ca eu ti-am trimis numele contului de utilizator si n-am primit nimic pana acum, nici macar cererea de prietenie. Poti sa juri pe ce vrei, eu stiu ca esti incorecta
iulia2000b
iulia2000b

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happyness
Localizare Localizare : Buzau
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 155533

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Mar 16 Noi 2010, 8:36 pm

Si ma rog de ce nu v-as trimite? Rolling Eyes Rolling Eyes Daca atata comentati spuneti si raspunsul.Off ami bine nu organizam niciun concurs ptr ca cei de pe forum nu prea se pot abtine sa nu comenteze! GATA! Nu va mai rasp.! Faceti atata zarma ptr. obiecte din W-shop Rolling Eyes nu credeti ca va dau paturi,sau cadouri de petrecere,mancare sau lucrui ieftine deci SORRY! Atata va vaitati ptr W-shop! Si deea- dam-i avertisment dar nu e vina ema ca premiile nu se trimit! Stiu sigur ca am trimis cateva premii. Iulia200b nu ma cunosti nici macar umpic nu am vorbit niciodata deci nu ai cum sa ma judeci .Sa ma judece cei care am cunosc nu tu.....Nu mai intru pe acest TOPIC CLAR! Care imi trimiteti numele de ut.va rog trimitetimi-l pe mesaj privat.
PeacefulDoggy
PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Gaga freak forever. #Monsterfamily
Localizare Localizare : Somewhere in Webkinz World
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 175746

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum