Castigatorii Concursului: Webkinz-ul tau favorit!
+24
andraalexa110
lorena.buta
marshmallow_girl
ralucasasu94
deea98
WebKinzFriend
ada310
Galinnda
Boticut$Boticuta@kitty
Webkinz Romania
collins
galbior
LovleyLovePup
elenafrumoasa17
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
brochita
Misterio
Alexa17
loveemily
Manzu
MJ-PopKing
kkryss
july_thebest_star
PeacefulDoggy
28 participanți
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Castigatorii Concursului: Webkinz-ul tau favorit!
tiam zis!dragonzburatorPeacefulDoggy a scris:mai dati-mi nume de utilizator
Misterio- Webkinz Signature
da corect ca doar nu tioi da ceva foarte rar si scump!PeacefulDoggy a scris:iulia2000b a scris:uneori nu e chiar asa placut sa astepti....
si ne asteptam la premi mai mari...... py. de.
Frate deea adimn a zis sa nu comentati despre premii daca sunteti asa destepti faceti-va voi un concurs(cu aprobarea lui deea desigur) si dati premii mari na .....................NO COMMENT
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
elenafrumoasa17 a scris:da corect ca doar nu tioi da ceva foarte rar si scump!PeacefulDoggy a scris:iulia2000b a scris:uneori nu e chiar asa placut sa astepti....
si ne asteptam la premi mai mari...... py. de.
Frate deea adimn a zis sa nu comentati despre premii daca sunteti asa destepti faceti-va voi un concurs(cu aprobarea lui deea desigur) si dati premii mari na .....................NO COMMENT
vedeti ca am dreptate :albino:
Ma chema partygirlcool pe webkinz
loveemily- Webkinz Caring Valley
concurs
PD ..imi poti da premiul pana Luni?
restul saptamanii sunt ocupata cu scoala si nu voi intra des ..asa ca daca se poate sa mi-l trimiti pana luni.
Daca poti , desigur..stiu si eu cat de grea e scoala ! Eu sunt in a-VI-a si deza trebuie sa invat cu tonele!
Multumesc, oricum!
restul saptamanii sunt ocupata cu scoala si nu voi intra des ..asa ca daca se poate sa mi-l trimiti pana luni.
Daca poti , desigur..stiu si eu cat de grea e scoala ! Eu sunt in a-VI-a si deza trebuie sa invat cu tonele!
Multumesc, oricum!
ada310- Figurina Webkinz
ada310 a scris:PD ..imi poti da premiul pana Luni?
Multumesc, oricum!
nu cred ca mi-ai dat accept la cererea de prietenie dar daca mi-ai dat inseamna ca ti l-am trimis
PeacefulDoggy a scris:ada310 a scris:PD ..imi poti da premiul pana Luni?
Multumesc, oricum!
nu cred ca mi-ai dat accept la cererea de prietenie dar daca mi-ai dat inseamna ca ti l-am trimis
Nu am primit nici o cerere de prietenie:)
ada310- Figurina Webkinz
Vi le-am trimis la toti cei care am sau mi-ati dat numele de utilizator JUR PE CE VRETI!
sa imi trimiti si mie premiul sunt partygirlcool pe webkinzPeacefulDoggy a scris:Vi le-am trimis la toti cei care am sau mi-ati dat numele de utilizator JUR PE CE VRETI!
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 157004
nam primit nici o cerere cum te cheama ca sa te adaug euPeacefulDoggy a scris:Te-am adaugat si nu mi-ai acceptat cererea
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
KinzCash : 157004
Sa stii ca eu ti-am trimis numele contului de utilizator si n-am primit nimic pana acum, nici macar cererea de prietenie. Poti sa juri pe ce vrei, eu stiu ca esti incorecta
iulia2000b- Gen : Stare de spirit : Happyness
Localizare : Buzau
KinzCash : 155533
Si ma rog de ce nu v-as trimite? Daca atata comentati spuneti si raspunsul.Off ami bine nu organizam niciun concurs ptr ca cei de pe forum nu prea se pot abtine sa nu comenteze! GATA! Nu va mai rasp.! Faceti atata zarma ptr. obiecte din W-shop nu credeti ca va dau paturi,sau cadouri de petrecere,mancare sau lucrui ieftine deci SORRY! Atata va vaitati ptr W-shop! Si deea- dam-i avertisment dar nu e vina ema ca premiile nu se trimit! Stiu sigur ca am trimis cateva premii. Iulia200b nu ma cunosti nici macar umpic nu am vorbit niciodata deci nu ai cum sa ma judeci .Sa ma judece cei care am cunosc nu tu.....Nu mai intru pe acest TOPIC CLAR! Care imi trimiteti numele de ut.va rog trimitetimi-l pe mesaj privat.
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Castigatorii Concursului Povestea Webkinz-ului Tau:
» Cel mai mare/popular/favorit Webkinz al tau
» CASTIGATORII CONCURSULUI"IMI PLACE WEBKINZ"
» Castigatorii Concursului: Webkinz in Rusia!
» Webkinz-ul Preferat
» Cel mai mare/popular/favorit Webkinz al tau
» CASTIGATORII CONCURSULUI"IMI PLACE WEBKINZ"
» Castigatorii Concursului: Webkinz in Rusia!
» Webkinz-ul Preferat
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum