Uite ce am primit/luat/facut!!!
+46
JulyTheBestStar
Stefzyk
verzisor
LastSong
Zorica12
mihaela
webkinz_lover
BlizzardOwls
brochita
Alexa17
RalucaPaun
My friends
Webkinz Romania
iepurit
vichy
Lydialovebj
GabyDumy
andreiyo
bia
simocoolgirl
robypanda
adelinabalerina
PeacefulDoggy
AwesomeMommy
july_thebest_star
Galinnda
WebkinzBoyRomania
CoolLadyDomino
MJ-PopKing
elenafrumoasa17
jasminerux
Manzu
alexandra-daniela
lorena.buta
Irina
denissa99pestisor
ClaudiaMissy2
LovleyLovePup
loveemily
Misterio
galbior
alicelovefrog
kkryss
alyalina
llizza
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
50 participanți
Pagina 5 din 20
Pagina 5 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Uite ce am primit/luat/facut!!!
ce dragut e!LovleyLovePup a scris:Numele ei va fi HUGS!
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
Ms TUTUROR!!!!! Si mami e incantata de amandoi! Si ma bucur ca au fost in total(adik aman2)40,00,atat au costat in total!Si Abby a primit un exclusive nou!Sunt fffffffffffffffffffffffffffffffffff fericita de amandoua!
Irina- Webkinz Signature
eu imi isu webkinz sig delux ca animal,nu mai pot asteptaIrina a scris:Ms TUTUROR!!!!! Si mami e incantata de amandoi! Si ma bucur ca au fost in total(adik aman2)40,00,atat au costat in total!Si Abby a primit un exclusive nou!Sunt fffffffffffffffffffffffffffffffffff fericita de amandoua!
Misterio- Webkinz Signature
felicitari tuturor!!!!
mie mi`e cuida mama nu e deacord...poate o conving sa imi iau un sig. mic........
mie mi`e cuida mama nu e deacord...poate o conving sa imi iau un sig. mic........
Misterio a scris:eu imi isu webkinz sig delux ca animal,nu mai pot asteptaIrina a scris:Ms TUTUROR!!!!! Si mami e incantata de amandoi! Si ma bucur ca au fost in total(adik aman2)40,00,atat au costat in total!Si Abby a primit un exclusive nou!Sunt fffffffffffffffffffffffffffffffffff fericita de amandoua!
Si eu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YEY
UITATI CE AM PRIMIT
DECI DE AICI AVEA KKRYSS SI LLP ROCHIA AIA DE BALERINA
UITATI CE AM PRIMIT
galbior- Webkinz Signature
Si eu am primit la cadoul deluxe un jeton si rochia aia super care o avea si LLP..si am mai primit un ceas
Ieri a fost prima mea zi de abonament deluxe,ieri cand am adoptat-o pe Maimutica
Ieri a fost prima mea zi de abonament deluxe,ieri cand am adoptat-o pe Maimutica
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 164230
july_thebest_star a scris:Si eu am primit la cadoul deluxe un jeton si rochia aia super care o avea si LLP..si am mai primit un ceas
multumesc este super cred ca o sa apar pe prima pagina cu pug-ul daca nu l-a mai adoptat nimeni este productie luna decembrie
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
felicitari!Manzu a scris: YUPPYY!!
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163815
mi-am luat si hamsterul Petunia......... il cheama Judy
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
Manzu a scris: mi-am luat si hamsterul Petunia......... il cheama Judy
Felicitari!!!!!!!
O sa pun imediat si eu o poza cu noile achizitii
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 170628
multumesc....... ^.^
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
bravoo pt achiztie sa te bucuri de el!!!
andreiyo- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 160121
multumesc!!
Manzu- Webkinz Signature
maine imi voi lua 3 webkinzi. un signature (CU DELUXE) , un lil'kinz baset si aici am nevoie de un sfat.
NIGHT MARE SAU TIE DYE PUPPY?
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157144
eu as alege pe ambii dar cel mai mult imi place night mare :drunken: :drunken:
deci eu nu am bani de-amandoi........ ori , ori
CE MA INERVEAZA ACESTE DECIZII!!!
CE MA INERVEAZA ACESTE DECIZII!!!
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157144
[img:fb5d]http://forum.webkinzromania.ro/[/img]
Si mai merg la carrefour cred ca maine si luni...(luni merg sigur...maine nu stiu)...si mai cumpar pomerian,3 hamsteri si cativa(3-4) webkinji...in concluzie pun poze
Si mai merg la carrefour cred ca maine si luni...(luni merg sigur...maine nu stiu)...si mai cumpar pomerian,3 hamsteri si cativa(3-4) webkinji...in concluzie pun poze
bia- Webkinz Signature
tia dat ab deluxe??
felicitari tuturor!!!!!!!
nu o las pe mama pana nu imi cumpar un signature sau 2 webkinzi!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
nu o las pe mama pana nu imi cumpar un signature sau 2 webkinzi!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
da,doua coduri de deluxe..dar nu le folosesc ca sunt deja deluxe pe un an..le pastrez
bia- Webkinz Signature
tarrrreeeeee!!!aaaa am uitat..........FELICITAR !!maine ma duc si eu la carrefour sa-mi iau
bia- Webkinz Signature
eu as lua tye dye puppyMąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ a scris:maine imi voi lua 3 webkinzi. un signature (CU DELUXE) , un lil'kinz baset si aici am nevoie de un sfat.
nici eu poate maine imi iau un singuture si un webkinz!llizza a scris:felicitari tuturor!!!!!!!
Thank you:)elenafrumoasa17 a scris:ce dragut e!LovleyLovePup a scris:Numele ei va fi HUGS!
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
am dat noul superbed pe psi gobbbler turky si psi signature cow
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163475
Felicitari tuturor pt achizitii..am spus la topicul Animalutele fiecarei luni ce am gasit in Carrefour dar nu pe toate le-am spus ca numai tineam minte dar mi-am amintit pe la nga ce-am spus ca era si curcanul ala roz si signiature veverita si toti mazini hamsterii noi etc !
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164230
Uitati-l pe SnowFlake al meu!!!Inca un trofeu adaugat la colectia mea! (scz de poza,dar se misca si nu a iesit bine)
GabyDumy- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Bucuresti
KinzCash : 157519
LovleyLovePup a scris:Thank you:)elenafrumoasa17 a scris:ce dragut e!LovleyLovePup a scris:Numele ei va fi HUGS!
BRAO LLP, sper sa se aduca si la mine in Focsani
mwu hi ha hi xDgalbior a scris:YEY
UITATI CE AM PRIMIT
Mersiiigalbior a scris:LovleyLovePup a scris:Thank you:)elenafrumoasa17 a scris:ce dragut e!LovleyLovePup a scris:Numele ei va fi HUGS!
Sper sa iti aduca. La mine, in 3 magazine am fost si doar in 1 a fost UN SINGUR lil' cheecky dog xD
Si l-am luat
LovleyLovePup a scris:mwu hi ha hi xDgalbior a scris:YEY
UITATI CE AM PRIMIT
insfarsit sunt si eu deluxe xD
UN NOU MENBRU IN FAMILIA MEA .
NU IMI POT DA SEAMA CUM AM ADOPTAT UN ANIMAL CARE SE SCOATE IN LUNA DECEMBRIE
PE PIATA IN NOIEMBRIE HABAR N-AM. ESTE FOARTE DRAGUTZ SI ANIMALUTUL PREFERAT AL MAMEI
of stiu ce fel e si eu sunt din fosani doar signature si mazingalbior a scris:LovleyLovePup a scris:Thank you:)elenafrumoasa17 a scris:ce dragut e!LovleyLovePup a scris:Numele ei va fi HUGS!
loveemily- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
KinzCash : 157514
SI STII CE IMI PLACE LA tine ... nu ai zis ca esti din focsani stau in sud la ANL lol putem sa ne intalnim
si eu stau in sud doar ca in spate la blocul turngalbior a scris:SI STII CE IMI PLACE LA tine ... nu ai zis ca esti din focsani stau in sud la ANL lol putem sa ne intalnim
nu cumva te cheama andreea?stiu de la un prieten care sta tot acolo ca-i o fata care joaca webkinzloveemily a scris:si eu stau in sud doar ca in spate la blocul turngalbior a scris:SI STII CE IMI PLACE LA tine ... nu ai zis ca esti din focsani stau in sud la ANL lol putem sa ne intalnim
da ma cheama andreea cum il cheama pe prieten?galbior a scris:nu cumva te cheama andreea?stiu de la un prieten care sta tot acolo ca-i o fata care joaca webkinzloveemily a scris:si eu stau in sud doar ca in spate la blocul turngalbior a scris:SI STII CE IMI PLACE LA tine ... nu ai zis ca esti din focsani stau in sud la ANL lol putem sa ne intalnim
lorena.buta a scris:Bun venit Danyel !
Bun venit Roby!
Bun venit Candy !
BRAVO Sunt draguti cu toti si numele lor sunt dragute
gata stiu cine estiloveemily a scris:da ma cheama andreea cum il cheama pe prieten?galbior a scris:nu cumva te cheama andreea?stiu de la un prieten care sta tot acolo ca-i o fata care joaca webkinzloveemily a scris:si eu stau in sud doar ca in spate la blocul turngalbior a scris:SI STII CE IMI PLACE LA tine ... nu ai zis ca esti din focsani stau in sud la ANL lol putem sa ne intalnim
te jucai pe un cont numit skater783 iti placea polar plunge si pe prienten Stefan-fostul meu coleg de banca xD
nui contu meu si am un prieten stefan bunica lui sta cu mine pe aleegalbior a scris:gata stiu cine estiloveemily a scris:da ma cheama andreea cum il cheama pe prieten?galbior a scris:nu cumva te cheama andreea?stiu de la un prieten care sta tot acolo ca-i o fata care joaca webkinzloveemily a scris:si eu stau in sud doar ca in spate la blocul turngalbior a scris:SI STII CE IMI PLACE LA tine ... nu ai zis ca esti din focsani stau in sud la ANL lol putem sa ne intalnim
te jucai pe un cont numit skater783 iti placea polar plunge si pe prienten Stefan-fostul meu coleg de banca xD
si mai bine hai la conversatiiloveemily a scris:nui contu meu si am un prieten stefan bunica lui sta cu mine pe aleegalbior a scris:gata stiu cine estiloveemily a scris:da ma cheama andreea cum il cheama pe prieten?galbior a scris:nu cumva te cheama andreea?stiu de la un prieten care sta tot acolo ca-i o fata care joaca webkinzloveemily a scris:si eu stau in sud doar ca in spate la blocul turngalbior a scris:SI STII CE IMI PLACE LA tine ... nu ai zis ca esti din focsani stau in sud la ANL lol putem sa ne intalnim
ms...galbior a scris:lorena.buta a scris:Bun venit Danyel !
Bun venit Roby!
Bun venit Candy !
BRAVO Sunt draguti cu toti si numele lor sunt dragute
loveemily a scris:nui contu meu si am un prieten stefan bunica lui sta cu mine pe aleegalbior a scris:gata stiu cine estiloveemily a scris:da ma cheama andreea cum il cheama pe prieten?galbior a scris:nu cumva te cheama andreea?stiu de la un prieten care sta tot acolo ca-i o fata care joaca webkinzloveemily a scris:si eu stau in sud doar ca in spate la blocul turngalbior a scris:SI STII CE IMI PLACE LA tine ... nu ai zis ca esti din focsani stau in sud la ANL lol putem sa ne intalnim
LOL stiu doar eu i-am facut contul lui
wow oare baga si lilkinzi la carrefourgalbior a scris:loveemily a scris:nui contu meu si am un prieten stefan bunica lui sta cu mine pe aleegalbior a scris:gata stiu cine estiloveemily a scris:da ma cheama andreea cum il cheama pe prieten?galbior a scris:nu cumva te cheama andreea?stiu de la un prieten care sta tot acolo ca-i o fata care joaca webkinzloveemily a scris:si eu stau in sud doar ca in spate la blocul turngalbior a scris:SI STII CE IMI PLACE LA tine ... nu ai zis ca esti din focsani stau in sud la ANL lol putem sa ne intalnim
LOL stiu doar eu i-am facut contul lui
Deja sunt lil kinz la noi am fost eu ieri:roll:
eu cand am fost ieri seara la carrefour nu erau ma duc azi sa-mi iau credgalbior a scris:Deja sunt lil kinz la noi am fost eu ieri:roll:
loveemily a scris:eu cand am fost ieri seara la carrefour nu erau ma duc azi sa-mi iau credgalbior a scris:Deja sunt lil kinz la noi am fost eu ieri:roll:
lol cred cai ai cautat unde nu drebuie....
Inafa de randul acela imens de signature small vezi ca mai sunt randuri cu jucarii mai in spate
undeva langa signature labradoodle sunt toti lil kinzii am fost eu ieri la ora 18:00 si era foarte multi
Mersi mai salvat mai imi da tata sau mata 3lei si vine noul meu prieten huskygalbior a scris:loveemily a scris:eu cand am fost ieri seara la carrefour nu erau ma duc azi sa-mi iau credgalbior a scris:Deja sunt lil kinz la noi am fost eu ieri:roll:
lol cred cai ai cautat unde nu drebuie....
Inafa de randul acela imens de signature small vezi ca mai sunt randuri cu jucarii mai in spate
undeva langa signature labradoodle sunt toti lil kinzii am fost eu ieri la ora 18:00 si era foarte multi
Felicitari tuturor, sper ca curand vor ajunge noii webkinzi si la mine la Real si Inmedio
Pana atunci, urati bun venit noilor mei prieteni:
Pana atunci, urati bun venit noilor mei prieteni:
Bv verisoarei mele. ms de trofeu!GabyDumy a scris:Uitati-l pe SnowFlake al meu!!!Inca un trofeu adaugat la colectia mea! (scz de poza,dar se misca si nu a iesit bine)
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
oh....nu este inca la noi la real.........la naiba.....oricum felicitari
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163475
Pagina 5 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Subiecte similare
» Uite ce am primit/luat/facut!!!
» Uite ce am primit/luat!!!
» Uite ce am primit/luat/facut (articole sprotive)
» Uite ce am primit/luat!!!
» Uite ce am primit/luat/facut (articole sprotive)
Pagina 5 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum