Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Vampiri

+26
zinzimima
Laur77
Tena3
Sunny
DACI555
alteio
verona3
stefanawebkinz
Stefzyk
crazydiva~by
bridgettedawn_club
Pisy1148
canary
ToreleiWerecat
stefania223
Draculaura Maria superfan
Manzu
Webkinz Romania
galbior
PeacefulDoggy
JulyTheBestStar
WebkinzBoyRomania
brochita
Misterio
LovleyLovePup
adelinabalerina
30 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

CREDETI???????

Vampiri - Pagina 2 Vote_lcap19%Vampiri - Pagina 2 Vote_rcap 19% 
[ 3 ]
Vampiri - Pagina 2 Vote_lcap0%Vampiri - Pagina 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Vampiri - Pagina 2 Vote_lcap0%Vampiri - Pagina 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Vampiri - Pagina 2 Vote_lcap44%Vampiri - Pagina 2 Vote_rcap 44% 
[ 7 ]
Vampiri - Pagina 2 Vote_lcap19%Vampiri - Pagina 2 Vote_rcap 19% 
[ 3 ]
Vampiri - Pagina 2 Vote_lcap18%Vampiri - Pagina 2 Vote_rcap 18% 
[ 3 ]

Total voturi : 16

Vampiri - Pagina 2 Empty Re: Vampiri

Mesaj  PeacefulDoggy Dum 12 Feb 2012, 7:28 pm

Povestea asta cu Dracula si vampirii e doar o legenda.Stiti de unde vine "Dracula"?De la numele tatalui lui Vlad Tepes care era foarte rau si se numea "Dracul".Vlad Tepes a inceput sa fie exact ca tatal sau,si de aceea se spune ca era rau ca diavolul si i'a iesit porecla de "Dracula" .Exista un roman numit asa ["Contele Dracula"] unde este prevazut a fi un vampir care suge sangele oamenilor,dar am uitat autorul XD Puteti cauta pe wikipedia Very Happy

PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

http://webkinzsun.forumcreativ.com/index.htm

Sus In jos

Mesaj  merry777 Dum 12 Feb 2012, 7:47 pm

PeacefulDoggy a scris:Povestea asta cu Dracula si vampirii e doar o legenda.Stiti de unde vine "Dracula"?De la numele tatalui lui Vlad Tepes care era foarte rau si se numea "Dracul".Vlad Tepes a inceput sa fie exact ca tatal sau,si de aceea se spune ca era rau ca diavolul si i'a iesit porecla de "Dracula" .Exista un roman numit asa ["Contele Dracula"] unde este prevazut a fi un vampir care suge sangele oamenilor,dar am uitat autorul XD Puteti cauta pe wikipedia Vampiri - Pagina 2 41447
Stiam faza cu Vlad Tepes Wink. Super >;D< Eu NU cred ca vampirii exista Razz

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Dum 12 Feb 2012, 7:48 pm

merry777 a scris:
PeacefulDoggy a scris:Povestea asta cu Dracula si vampirii e doar o legenda.Stiti de unde vine "Dracula"?De la numele tatalui lui Vlad Tepes care era foarte rau si se numea "Dracul".Vlad Tepes a inceput sa fie exact ca tatal sau,si de aceea se spune ca era rau ca diavolul si i'a iesit porecla de "Dracula" .Exista un roman numit asa ["Contele Dracula"] unde este prevazut a fi un vampir care suge sangele oamenilor,dar am uitat autorul XD Puteti cauta pe wikipedia Vampiri - Pagina 2 41447
Stiam faza cu Vlad Tepes Wink. Sup
er >;D< Eu NU cred ca vampirii exista Razz
Nici eu.

PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

http://webkinzsun.forumcreativ.com/index.htm

Sus In jos

Mesaj  merry777 Dum 12 Feb 2012, 7:50 pm

PeacefulDoggy a scris:
merry777 a scris:
Stiam faza cu Vlad Tepes Vampiri - Pagina 2 84978. Sup
er >;D< Eu NU cred ca vampirii exista Vampiri - Pagina 2 328962
Nici eu.
Gandim amandoua la fel :>:>:>:>:> =]]

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Dum 12 Feb 2012, 8:50 pm

Aste sunt mituri/legende . Dar poate in ele este si un strop de adevar

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Mier 15 Feb 2012, 10:35 am

Alexandru2002 a scris:Aste sunt mituri/legende . Dar poate in ele este si un strop de adevar
in fiecare legenda este un sambure de adevar Vampiri - Pagina 2 84978dar cu siguranta daca exista vampiri nu sunt cum ne imaginam noi Vampiri - Pagina 2 84978 Vampiri - Pagina 2 84978 Vampiri - Pagina 2 84978

alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Mier 15 Feb 2012, 10:43 am

Laur77 a scris:
Laur77 a scris:eu nu prea cred... de ce ar fi creat Vampiri - Pagina 2 526354 Dumnezeu Vampiri - Pagina 2 526354 vampiri? poate ei sunt creati la fel ca extraterestrii ( lol! alien ) de catre Vampiri - Pagina 2 696890
???
nu se stie affraid

extraterestri(daca si subliniez daca exista extraterestri)nu cred ca sunt creati de Vampiri - Pagina 2 696890nu are nici o legatura..............fiecare crede ce vrea sar daca ar fi existat vampiri ne-am fi dat si noi seama,nu?suntem in romania unde a luat nastere legenda contelui dracula in transilvania.eu am vizitat castelul bran(unde se spune ca ar fi locuit)si singuri vampirasi erau tantarii Vampiri - Pagina 2 233603 Vampiri - Pagina 2 233603 Vampiri - Pagina 2 233603dar totusi .......cine stie...........sunt cateva lucruri care imi dau de gandit..........am auzit de cateva dispariti din zona aia Vampiri - Pagina 2 642450 Vampiri - Pagina 2 642450 Vampiri - Pagina 2 642450 Vampiri - Pagina 2 642450si-am opservat ca uni oameni de acolo au caninii(dintii de langa maselele din fata)cam bine dezvoltati Vampiri - Pagina 2 642450 Vampiri - Pagina 2 642450 Vampiri - Pagina 2 642450 Vampiri - Pagina 2 642450eu nu mai stiu ce sa cred Vampiri - Pagina 2 636560 Vampiri - Pagina 2 636560 Vampiri - Pagina 2 636560 Vampiri - Pagina 2 636560 Vampiri - Pagina 2 636560 Vampiri - Pagina 2 636560 Vampiri - Pagina 2 636560

alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Laur77 Mier 15 Feb 2012, 12:07 pm

oh, serios , daca nici Dumnezeu nici Twisted Evil nu a creat vampirii si alien , atunci am 2 solutii :

la vampiri e o mutatie genetica dintre un om si un liliac vampir ( acesti lilieci sug sangele si deasta sunt numiti asa ) , sau o incrucisare lol!

la extraterestrii nu am altceva , nu are cum sa se creeze o asa mutatie Neutral si in plus ca Dumnezeu nu ar fi creat alien , asa ca eu zic ca Twisted Evil i-a creat :\ nu se stie inca

Laur77
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alteio Joi 16 Feb 2012, 7:32 pm

Laur77 a scris:oh, serios , daca nici Dumnezeu nici Vampiri - Pagina 2 696890 nu a creat vampirii si alien , atunci am 2 solutii :

la vampiri e o mutatie genetica dintre un om si un liliac vampir ( acesti lilieci sug sangele si deasta sunt numiti asa ) , sau o incrucisare lol!

la extraterestrii nu am altceva , nu are cum sa se creeze o asa mutatie Vampiri - Pagina 2 244133 si in plus ca Dumnezeu nu ar fi creat alien , asa ca eu zic ca Vampiri - Pagina 2 696890 i-a creat :\ nu se stie inca
doamnelor si domnilor va rog putina atentie,inainte sa ii spun lui laur parerea mea doresc sa mentionez ca aceasta nu este o cearta!daca sunt rautaciuasa si supar pe cineva va rog sa imi atrageti atentia,daca nu ma potolesc va dau adresa mea si daca cineva e prin preajma poate veni sa-mi traga o palma Vampiri - Pagina 2 24221 Vampiri - Pagina 2 24221 Vampiri - Pagina 2 24221 Vampiri - Pagina 2 24221 Vampiri - Pagina 2 24221

extraterestri nu neaparat sunt rai,s-ar putea sa existe undeva in univers o alta planeta populata de fiinte care seamana mai mult sau mai putin cu noi,mai destepti sau mai inapoiati care se intreaba daca exista alte forme de viata in spatiul cosmic,poate ei sunt chiar in alta era fiindca universul este infinit in timp si spatiuVampiri - Pagina 2 84978 Vampiri - Pagina 2 84978 Vampiri - Pagina 2 84978 Vampiri - Pagina 2 84978
in legatura cu vampirii,nu zic ca e asa,dar,poate nu exista dumnezeu si Vampiri - Pagina 2 696890 nu o sa zic ca eu cred cu adevarat ca exista decat daca am argumente clare,pana atunci apar un 1000.000 de intrebari.poate exista vampiri fantome,varcolaci si extraterestri dar nu si dumnezeu si Vampiri - Pagina 2 696890sau poate invers......trebuie sa te gandesti un pic mai departe de ce sti,asta e si in cazul meu Vampiri - Pagina 2 84978 Vampiri - Pagina 2 84978 Vampiri - Pagina 2 84978 Vampiri - Pagina 2 84978 Vampiri - Pagina 2 84978
p.s. daca vi se pare ca asi merita palma aceea sunt disponibila la intalniri in bucuresti Vampiri - Pagina 2 233603 Vampiri - Pagina 2 233603 Vampiri - Pagina 2 233603serios nu glumesc Vampiri - Pagina 2 244133 Vampiri - Pagina 2 244133 Vampiri - Pagina 2 244133

alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Laur77 Mar 29 Mai 2012, 8:24 pm

Pai .. poate , mai exista oameni .. sau , alte fiinte asemanatoare ...
In varianta existentei lui Dumnezeu , atunci , poate El a creat mai multe fiinte ( in afara de animale , plante si oameni ) si lucruri ... dar , Biblia ne spune doar despre ce este la noi ... oricum , nu uitati de cuvantul POATE ...

Extraterestrii , nu stiu de cine sunt creati .. dar , poate unii sunt buni , altii rai ..
Se stie un lucru : ei vin aici ca sa examineze oamenii ... sa afle ce si cum sunt ei ...
Dar nu neaparat pentru asta .. poate ne si avertizeaza ... ( vine un asteroid de ex. )
Deah ... acum oamenii ii examineaza ... au gasit unii morti .. o femeie cica nascut unul ... ( era un video , nu m-am uitat la el ) ... totusi , sunt si ele fiinte ...

Vampirii ... mi se pare din ce in ce mai mult o poveste ...
Poate merge varianta mea cu om + liliac vampir Laughing
Nu se stie ..

Laur77
Laur77
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 248964

Sus In jos

Mesaj  Moko Mar 29 Mai 2012, 9:04 pm

Logic...ca nu LOL..
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 204998

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Sam 09 Iun 2012, 8:12 pm

Moko a scris:Logic...ca nu LOL..

Hey colegii mei imi zic ''vampirosule ''pentru ca am dinti cam ascutiti... Shocked
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328399

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat