Vampiri
+26
zinzimima
Laur77
Tena3
Sunny
DACI555
alteio
verona3
stefanawebkinz
Stefzyk
crazydiva~by
bridgettedawn_club
Pisy1148
canary
ToreleiWerecat
stefania223
Draculaura Maria superfan
Manzu
Webkinz Romania
galbior
PeacefulDoggy
JulyTheBestStar
WebkinzBoyRomania
brochita
Misterio
LovleyLovePup
adelinabalerina
30 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
CREDETI???????
Re: Vampiri
Povestea asta cu Dracula si vampirii e doar o legenda.Stiti de unde vine "Dracula"?De la numele tatalui lui Vlad Tepes care era foarte rau si se numea "Dracul".Vlad Tepes a inceput sa fie exact ca tatal sau,si de aceea se spune ca era rau ca diavolul si i'a iesit porecla de "Dracula" .Exista un roman numit asa ["Contele Dracula"] unde este prevazut a fi un vampir care suge sangele oamenilor,dar am uitat autorul XD Puteti cauta pe wikipedia
Stiam faza cu Vlad Tepes . Super >;D< Eu NU cred ca vampirii existaPeacefulDoggy a scris:Povestea asta cu Dracula si vampirii e doar o legenda.Stiti de unde vine "Dracula"?De la numele tatalui lui Vlad Tepes care era foarte rau si se numea "Dracul".Vlad Tepes a inceput sa fie exact ca tatal sau,si de aceea se spune ca era rau ca diavolul si i'a iesit porecla de "Dracula" .Exista un roman numit asa ["Contele Dracula"] unde este prevazut a fi un vampir care suge sangele oamenilor,dar am uitat autorul XD Puteti cauta pe wikipedia
merry777- Webkinz Signature
Nici eu.merry777 a scris:Stiam faza cu Vlad Tepes . SupPeacefulDoggy a scris:Povestea asta cu Dracula si vampirii e doar o legenda.Stiti de unde vine "Dracula"?De la numele tatalui lui Vlad Tepes care era foarte rau si se numea "Dracul".Vlad Tepes a inceput sa fie exact ca tatal sau,si de aceea se spune ca era rau ca diavolul si i'a iesit porecla de "Dracula" .Exista un roman numit asa ["Contele Dracula"] unde este prevazut a fi un vampir care suge sangele oamenilor,dar am uitat autorul XD Puteti cauta pe wikipedia
er >;D< Eu NU cred ca vampirii exista
Gandim amandoua la fel :>:>:>:>:> =]]PeacefulDoggy a scris:Nici eu.merry777 a scris:Stiam faza cu Vlad Tepes . SupPeacefulDoggy a scris:Povestea asta cu Dracula si vampirii e doar o legenda.Stiti de unde vine "Dracula"?De la numele tatalui lui Vlad Tepes care era foarte rau si se numea "Dracul".Vlad Tepes a inceput sa fie exact ca tatal sau,si de aceea se spune ca era rau ca diavolul si i'a iesit porecla de "Dracula" .Exista un roman numit asa ["Contele Dracula"] unde este prevazut a fi un vampir care suge sangele oamenilor,dar am uitat autorul XD Puteti cauta pe wikipedia
er >;D< Eu NU cred ca vampirii exista
merry777- Webkinz Signature
Aste sunt mituri/legende . Dar poate in ele este si un strop de adevar
Alexandru2002- Webkinz Signature
in fiecare legenda este un sambure de adevar dar cu siguranta daca exista vampiri nu sunt cum ne imaginam noiAlexandru2002 a scris:Aste sunt mituri/legende . Dar poate in ele este si un strop de adevar
alteio- Webkinz Signature
extraterestri(daca si subliniez daca exista extraterestri)nu cred ca sunt creati de nu are nici o legatura..............fiecare crede ce vrea sar daca ar fi existat vampiri ne-am fi dat si noi seama,nu?suntem in romania unde a luat nastere legenda contelui dracula in transilvania.eu am vizitat castelul bran(unde se spune ca ar fi locuit)si singuri vampirasi erau tantarii dar totusi .......cine stie...........sunt cateva lucruri care imi dau de gandit..........am auzit de cateva dispariti din zona aia si-am opservat ca uni oameni de acolo au caninii(dintii de langa maselele din fata)cam bine dezvoltati eu nu mai stiu ce sa credLaur77 a scris:Laur77 a scris:eu nu prea cred... de ce ar fi creat Dumnezeu vampiri? poate ei sunt creati la fel ca extraterestrii ( ) de catre
???
nu se stie
oh, serios , daca nici Dumnezeu nici nu a creat vampirii si , atunci am 2 solutii :
la vampiri e o mutatie genetica dintre un om si un liliac vampir ( acesti lilieci sug sangele si deasta sunt numiti asa ) , sau o incrucisare
la extraterestrii nu am altceva , nu are cum sa se creeze o asa mutatie si in plus ca Dumnezeu nu ar fi creat , asa ca eu zic ca i-a creat :\ nu se stie inca
la vampiri e o mutatie genetica dintre un om si un liliac vampir ( acesti lilieci sug sangele si deasta sunt numiti asa ) , sau o incrucisare
la extraterestrii nu am altceva , nu are cum sa se creeze o asa mutatie si in plus ca Dumnezeu nu ar fi creat , asa ca eu zic ca i-a creat :\ nu se stie inca
Laur77- Webkinz Signature
doamnelor si domnilor va rog putina atentie,inainte sa ii spun lui laur parerea mea doresc sa mentionez ca aceasta nu este o cearta!daca sunt rautaciuasa si supar pe cineva va rog sa imi atrageti atentia,daca nu ma potolesc va dau adresa mea si daca cineva e prin preajma poate veni sa-mi traga o palmaLaur77 a scris:oh, serios , daca nici Dumnezeu nici nu a creat vampirii si , atunci am 2 solutii :
extraterestri nu neaparat sunt rai,s-ar putea sa existe undeva in univers o alta planeta populata de fiinte care seamana mai mult sau mai putin cu noi,mai destepti sau mai inapoiati care se intreaba daca exista alte forme de viata in spatiul cosmic,poate ei sunt chiar in alta era fiindca universul este infinit in timp si spatiu
in legatura cu vampirii,nu zic ca e asa,dar,poate nu exista dumnezeu si nu o sa zic ca eu cred cu adevarat ca exista decat daca am argumente clare,pana atunci apar un 1000.000 de intrebari.poate exista vampiri fantome,varcolaci si extraterestri dar nu si dumnezeu si sau poate invers......trebuie sa te gandesti un pic mai departe de ce sti,asta e si in cazul meu
p.s. daca vi se pare ca asi merita palma aceea sunt disponibila la intalniri in bucuresti serios nu glumesc
Pai .. poate , mai exista oameni .. sau , alte fiinte asemanatoare ...
In varianta existentei lui Dumnezeu , atunci , poate El a creat mai multe fiinte ( in afara de animale , plante si oameni ) si lucruri ... dar , Biblia ne spune doar despre ce este la noi ... oricum , nu uitati de cuvantul POATE ...
Extraterestrii , nu stiu de cine sunt creati .. dar , poate unii sunt buni , altii rai ..
Se stie un lucru : ei vin aici ca sa examineze oamenii ... sa afle ce si cum sunt ei ...
Dar nu neaparat pentru asta .. poate ne si avertizeaza ... ( vine un asteroid de ex. )
Deah ... acum oamenii ii examineaza ... au gasit unii morti .. o femeie cica nascut unul ... ( era un video , nu m-am uitat la el ) ... totusi , sunt si ele fiinte ...
Vampirii ... mi se pare din ce in ce mai mult o poveste ...
Poate merge varianta mea cu om + liliac vampir
Nu se stie ..
In varianta existentei lui Dumnezeu , atunci , poate El a creat mai multe fiinte ( in afara de animale , plante si oameni ) si lucruri ... dar , Biblia ne spune doar despre ce este la noi ... oricum , nu uitati de cuvantul POATE ...
Extraterestrii , nu stiu de cine sunt creati .. dar , poate unii sunt buni , altii rai ..
Se stie un lucru : ei vin aici ca sa examineze oamenii ... sa afle ce si cum sunt ei ...
Dar nu neaparat pentru asta .. poate ne si avertizeaza ... ( vine un asteroid de ex. )
Deah ... acum oamenii ii examineaza ... au gasit unii morti .. o femeie cica nascut unul ... ( era un video , nu m-am uitat la el ) ... totusi , sunt si ele fiinte ...
Vampirii ... mi se pare din ce in ce mai mult o poveste ...
Poate merge varianta mea cu om + liliac vampir
Nu se stie ..
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 248964
Logic...ca nu LOL..
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 204998
Moko a scris:Logic...ca nu LOL..
Hey colegii mei imi zic ''vampirosule ''pentru ca am dinti cam ascutiti...
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328399
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum