Ati vazut/visat pe cineva de pe forum?
+59
Adrian2003
doriutza
Viviana2011
Dogs-Are-Us
Laur77
LetyLetyutza
sely01
Moko
WebkinzVideos989
ZuZu Patry ZuZu
alteio
DACI555
Tena3
Alexandru2002
stefanawebkinz
fLily
Maria212212
Sunny
Bybyka_skumpyka2011
AnDrEi_WebKinz
simonescu
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
alexacheekygirl
Nokia345
canary
Rose_2011
pisicaangora
Pisy1148
Stefzyk
jasminerux
merry777
zinzimima
LEXI2003
stefania223
robi dragut
Irina
LovelyGirl
Boticut$Boticuta@kitty
Alexa17
brochita
mihaela
alicelovefrog
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
verzisor
lorena.buta
Fulgerica xD
Webkinz Romania
biancaidu
JulyTheBestStar
PeacefulDoggy
galbior
Manzu
LovleyLovePup
adelinabalerina
ClaudiaMissy2
elenafrumoasa17
llizza
Misterio
WebKinzFriend
63 participanți
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ati visat pe cineva de pe forum?
Re: Ati vazut/visat pe cineva de pe forum?
JulyTheBestStar a scris:Parca pe nimeni din cate tin minte xD...sau parca odata pe PD dar nu`s sigura..xD..ee ma rog nu conteaza..is doar vise xD..
Mi-am amintit ..am visat-o odata pe Froggy..parca in vara am visat-o ,chiar era vorba atunci despre varaa eram la mareee si in Carrefour xD
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
vai de mine ma speriati
eu am visat-o pe manzu si pe LLP dar nu va zic cum vam visat (oricum va omorati una cu un cutit , alta cu pusca , alta cu sabia , alta cu mitraliera )
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ a scris:
vai de mine ma speriati
eu am visat-o pe manzu si pe LLP dar nu va zic cum vam visat (oricum va omorati una cu un cutit , alta cu pusca , alta cu sabia , alta cu mitraliera )
Eu am visat-o pe galbi, LLP si Manzu si eu XD cum mergeam la piscina si cand sa intram in piscina, intra o chineza si zice ca apa nu e folositoare si scoate apa si pune Webkinzi in piscina...... Si am vazut un Love Puppy numai in loc sa il iau si sa fug am tipat Love Puppy si la luat LLP si m-am suparat pe ea. Si ea a zis ca deja la adoptat, dar va fi datoare si eu m-am gandit si am zis : " Bine! Imi iesti datoare cu un Webkinz Signature ori doi Regulari ori patru lil'kinzi pana la sfarsitul vietii!" Si LLP a zis ca e prea putin si mia dat accountul ei si am vandut toate PSIurile la W-Shop si am zis ca in Clubhouse daca te intalnesti cu Arte si ai un PSI iti da 5 PSI uri..... Si apoi tin minte un fundal negru si era scris " Peste 70 ani... " Si apoi LLP cu carja si cu par alb incercand sa il gaseasca pe Arte in ClubHouse!!
Ce mia placut visul ala
alicelovefrog- Webkinz Signature
Oh My God (OMGGG)alicelovefrog a scris:MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ a scris:
vai de mine ma speriati
Eu am visat-o pe galbi, LLP si Manzu si eu XD cum mergeam la piscina si cand sa intram in piscina, intra o chineza si zice ca apa nu e folositoare si scoate apa si pune Webkinzi in piscina...... Si am vazut un Love Puppy numai in loc sa il iau si sa fug am tipat Love Puppy si la luat LLP si m-am suparat pe ea. Si ea a zis ca deja la adoptat, dar va fi datoare si eu m-am gandit si am zis : " Bine! Imi iesti datoare cu un Webkinz Signature ori doi Regulari ori patru lil'kinzi pana la sfarsitul vietii!" Si LLP a zis ca e prea putin si mia dat accountul ei si am vandut toate PSIurile la W-Shop si am zis ca in Clubhouse daca te intalnesti cu Arte si ai un PSI iti da 5 PSI uri..... Si apoi tin minte un fundal negru si era scris " Peste 70 ani... " Si apoi LLP cu carja si cu par alb incercand sa il gaseasca pe Arte in ClubHouse!!
Ce mia placut visul ala
alicelovefrog a scris:MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ a scris:
vai de mine ma speriati
Ce mia placut visul ala
ce bine xD nu am omorat pe nimeni LOL am stat cuminte si m-am uitat la voi
galbior- Webkinz Signature
exact.... m-am sculat si m-am mirat despre acelasi lucru XDgalbior a scris:alicelovefrog a scris:MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ a scris:
vai de mine ma speriati
Ce mia placut visul ala
ce bine xD nu am omorat pe nimeni LOL am stat cuminte si m-am uitat la voi
ce nesimtita sunt xDalicelovefrog a scris:MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ a scris:
vai de mine ma speriati
Ce mia placut visul ala
LovleyLovePup- Webkinz Signature
aoleu ce-am mai facut? xDPeacefulDoggy a scris:Si eu tot pe LLP
aoleu xDMąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ a scris:
vai de mine ma speriati
Mancati prea multa cioco inainte de culcare xD lmaooo
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 174352
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162859
de unde sa aiba ei asa ceva ?MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ a scris:
vai de mine ma speriati
aseara am visat si eu!
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163665
pai mancam...apoi eu am condus pana la bucuresti xDLovleyLovePup a scris:aoleuuullizza (Joi 16 Dec 2010, 5:35 pm) a scris:pe miss galop,pe marmoiselle LLP si pe robypandaelenafrumoasa17 (Joi 16 Dec 2010, 5:19 pm) a scris:pe cine?llizza (Joi 16 Dec 2010, 4:59 pm) a scris:da...si eu.....
ce faceam p'acolo? xD
pe adelina..
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176224
a da imi aduc aminte pe o fata alexa2 care nu prea intra e cea mai buna prietena a mea!
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163665
Deea
Manzu
Galbior
Lizza
Bia
WebkinzBoyRomania
Alexa
PuppyLove
Manzu
Galbior
Lizza
Bia
WebkinzBoyRomania
Alexa
PuppyLove
ummmh? unde m-ai vazut?Fulgerica xD a scris:In realitate: pe LLP,pe liz,pe alexa...si in curand pe Irina >
In poze: o groaza xD
da..unde???LovleyLovePup a scris:ummmh? unde m-ai vazut?Fulgerica xD a scris:In realitate: pe LLP,pe liz,pe alexa...si in curand pe Irina >
eu am vazut pe:
kkryss
llp
manzu
alexa
bia
robypanda(il vad in fiecare zi )
deea
si cam atat....cred....
chiar seara am visat-o pe Irina xD
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169299
:face:WebKinzFriend a scris:Eu am visat-o de 3 ori pe Lorena si 1 data pe Boticuta
dar boticuta nu da poze cu ea, doar la cei mai buni prieteni, mie mi-a dat si arata EXACT ca mine , dar nu dau poze.........
am visat cu Deea, ea era patronul webkinz si ploua cu webkinz!!! si erau si signature !! mama, ce vis!!
Lore,nu trebuie sa stii pe cineva cum arata ca sa il visezi..exsista imaginatie ..
De exemplu eu odata...cand debea ma cunoscusem cu Froggy ..am visat-o pe ea..dar stiam cum arata mi-a dat multe poze cu ea..mi-a dat si webul ...dar eu am visat-o aratand altfel xD...Deci nu conteaza...de exemplu eu pe Irina in vis vorbea era..dar nu se arata xD...Imaginatia vine in vise..nu conteaza daca nu ai vazut persoana
De exemplu eu odata...cand debea ma cunoscusem cu Froggy ..am visat-o pe ea..dar stiam cum arata mi-a dat multe poze cu ea..mi-a dat si webul ...dar eu am visat-o aratand altfel xD...Deci nu conteaza...de exemplu eu pe Irina in vis vorbea era..dar nu se arata xD...Imaginatia vine in vise..nu conteaza daca nu ai vazut persoana
LovleyLovePup a scris:Deea
Manzu
Galbior
Lizza
Bia
WebkinzBoyRomania
Alexa
PuppyLove
sper ca m-ai vazut in poze xD nu ca m-ai visat ca daca da ma sperii
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188671
galbior a scris:LovleyLovePup a scris:Deea
Manzu
Galbior
Lizza
Bia
WebkinzBoyRomania
Alexa
PuppyLove
sper ca m-ai vazut in poze xD nu ca m-ai visat ca daca da ma sperii
LovleyLovePup a scris:aoleu ce-am mai facut? xDPeacefulDoggy a scris:Si eu tot pe LLP
pAi asa a inceput:
Eram acasa noi doua si parca cu July.Au venit vecinii mei grasi care injura tot si evident ca ne-au injurat.Eu m-am dus si am luat matura,LLP lopata si July parca o creanga mare si am inceput sa ii batem pe aia grasi Dupaia au fugit si noi ne-am dus la vereastra si i-am vazut cumj au fugit si am ras de ei.Bun,peste vreo jumatate de ora s-a apropiat o furtuna mare(era vara cam pe la sfarsitul lui iulie) si nou ne era ff friga de tunete si de fulgere si ne-am ascuns in dulapt.Dupaia a venit pisica lui LLP si s-a ascuns si ea cu noi.
Cam atata .LOL ce visuri mai am
ClaudiaMissy2 a scris:Am visat odata ca toti copii de pe forum erati la mn acasa,nu stiu unde ati incaput apropape 2000 de copii (LOLLL) xDDD
PeacefulDoggy a scris:LovleyLovePup a scris:aoleu ce-am mai facut? xDPeacefulDoggy a scris:Si eu tot pe LLP
pAi asa a inceput:
Eram acasa noi doua si parca cu July.Au venit vecinii mei grasi care injura tot si evident ca ne-au injurat.Eu m-am dus si am luat matura,LLP lopata si July parca o creanga mare si am inceput sa ii batem pe aia grasi Dupaia au fugit si noi ne-am dus la vereastra si i-am vazut cumj au fugit si am ras de ei.Bun,peste vreo jumatate de ora s-a apropiat o furtuna mare(era vara cam pe la sfarsitul lui iulie) si nou ne era ff friga de tunete si de fulgere si ne-am ascuns in dulapt.Dupaia a venit pisica lui LLP si s-a ascuns si ea cu noi.
am visat-o pe llp azi-noapte....... eram la mine la scoala si a venit cineva sa imparta niste ziare cu poze miscatoare pe ele, iar in fata clasei, era un om care vindea silly bandz, si altul care vindea tricouri cu owl city si semana cu adam :3 si apoi a venit un copil gras si a luat foarte multe silly bandz...... iar noi ne inghesuiam sa prindem un tricou cu owl city....... mi-a placut mult visul asta......
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172759
Am visat-o pe Manzu azi-noapte....Eram la mine acasa cu Manzu si verisoara mea,si incercam sa cantam melodiile de la Owl City afara pe zapada.Eu cu verisoara mea habar nu aveam sa cantam si ne era si frig si doar Manzu stia sa cante si ei ii era cald. Mi-a placut acest vis.
este adevarat...... mie deobicei imi este cald cand afara ninge/este frigClaudiaMissy2 a scris:Am visat-o pe Manzu azi-noapte....Eram la mine acasa cu Manzu si verisoara mea,si incercam sa cantam melodiile de la Owl City afara pe zapada.Eu cu verisoara mea habar nu aveam sa cantam si ne era si frig si doar Manzu stia sa cante si ei ii era cald. Mi-a placut acest vis.
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172759
Si eu ma holbam la tine ca o ciudata.Manzu a scris:este adevarat...... mie deobicei imi este cald cand afara ninge/este frigClaudiaMissy2 a scris:Am visat-o pe Manzu azi-noapte....Eram la mine acasa cu Manzu si verisoara mea,si incercam sa cantam melodiile de la Owl City afara pe zapada.Eu cu verisoara mea habar nu aveam sa cantam si ne era si frig si doar Manzu stia sa cante si ei ii era cald. Mi-a placut acest vis.
AhahahPeacefulDoggy a scris:LovleyLovePup a scris:aoleu ce-am mai facut? xDPeacefulDoggy a scris:Si eu tot pe LLP
pAi asa a inceput:
ce vis EPIC =))
AWWEHHHHHHHHManzu a scris:am visat-o pe llp azi-noapte....... eram la mine la scoala si a venit cineva sa imparta niste ziare cu poze miscatoare pe ele, iar in fata clasei, era un om care vindea silly bandz, si altul care vindea tricouri cu owl city si semana cu adam :3 si apoi a venit un copil gras si a luat foarte multe silly bandz...... iar noi ne inghesuiam sa prindem un tricou cu owl city....... mi-a placut mult visul asta......
Serios, cine nu s-ar bate pt. un tricou Owl City? XD
m-ai visat ?! xDDLovleyLovePup a scris:Deea
Manzu
Galbior
Lizza
Bia
WebkinzBoyRomania
Alexa
PuppyLove
ehm....unde cand cum?! in realitate nu nu-am vazut niciodata....sau ai fost OARE la Fun Sience?Fulgerica xD a scris:In realitate: pe LLP,pe liz,pe alexa...si in curand pe Irina >
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174958
[quote="lorena.buta"]ieri am visat ca eram prietena in realitate cu Diamond Kitty si mergea singura in picioare, m-am intalnit cu LLP care era cu Hugs , Manzu cu Araba ,Kkryss Cu Dinner ,
Boti cu Boticuta ,Alexa17 Cu Lory si Froggy cu Rainbow .
Si eram in oradea!
Si a venit si Lizza cu Rozy la mine acasa si am fost si am dat o mareeeee petrecere in casa mea si a venit si Cosmi cu Bella. >LOL[/quote]Si eu te-am visat!
Boti cu Boticuta ,Alexa17 Cu Lory si Froggy cu Rainbow .
Si eram in oradea!
Si a venit si Lizza cu Rozy la mine acasa si am fost si am dat o mareeeee petrecere in casa mea si a venit si Cosmi cu Bella. >LOL[/quote]Si eu te-am visat!
eu am visat ca eram cu deea(webkinz romania)si lore
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192605
Am visat pe:
July (Acum cateva nopti)
Kkryss
Manzu
---------------------------------------
Ma astept sa o visez si pe Irina,poate ne omoram una pe alta
July (Acum cateva nopti)
Kkryss
Manzu
LovelyGirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare : In the music world
KinzCash : 154597
Te visez in noaptea asta sigur, si ma arunc pe tine de ce dor mi-a fost de tine Sau poate mergi cu mine inapoi in casa aceea cu baba [merg acolo mereuuu][in vis LOL] si ne omoram pe-acolo, sau ne omoara baba pe noi sau poate noi pe eaLovelyGirl a scris:Am visat pe:
July (Acum cateva nopti)
Kkryss
Manzu
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229685
Si mie mi-a fost.Irina a scris:Te visez in noaptea asta sigur, si ma arunc pe tine de ce dor mi-a fost de tine Sau poate mergi cu mine inapoi in casa aceea cu baba [merg acolo mereuuu][in vis LOL] si ne omoram pe-acolo, sau ne omoara baba pe noi sau poate noi pe eaLovelyGirl a scris:Am visat pe:
July (Acum cateva nopti)
Kkryss
Manzu
Haide,ma urc in tren,si vin la Bucharest,si hai in casa infricosatoare.
Ne intalnim in vis,poate atunci,sunt deja la Bucuresti.
LovelyGirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare : In the music world
KinzCash : 154597
robi dragut- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm back for more fun!!!
Localizare : Pe aproape!
KinzCash : 165875
eu da,pupantonia!
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164663
EU AM VISAT CA ERAM CU WEBKINZ ROMANIA,LORENA BUTA,VERZISOR,ZINZI MIMA SI NE DADEAM PE CURCUBEU SI AM CAZUT INTR-UN BOL CU INGHETATA, PE O PIZZA SI PE HAMBURGER SI AM MANCAT DIN TOATE
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181487
Eu am visat ca odata toti membri webkinz si ai forumului au venit la mine acasa si nu mai era loc nici sa respiri.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620762
probabil ca am vazut`o pe zinzi =))
eu am visat`o pe ane1765 de multe oriii!!!!!! Cand iau vacanta de vara vreau sa merg sa o vizitez deoarece este cea mai buna prietena a mea !! Decat distanta cea MARE ne desparte.... ..
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455908
Si eu pe.....Kkriss
jasminerux- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : \m/
Localizare : Brasov
KinzCash : 164792
Eu am visat-o pe adelina si pe iri.
eu pe ane1765 si sunt 100% sigura ca exact cum am visat`o arata deoarece am vazut`o in poze ....daca nu era ea eu acum nu stiam de webkinz si nici de acest forum minunat!!!
ce vis am avut aseara
oh God deci eram la o pisicina uriasa si in apa era o fosta colega (ne cam uram reciproc xD) care iubeste curatenia, daca nu e curaa inebuneste impreuna cu mama ei si aveau amandoua pancarte pe care scria ,,Webkinz e o prostie!" iar la intrarea in piscina, cum ar veni la scara, erau Deea si Maria si in spate mai erau niste persoane care credeam ca sunt echipa WR (nu`i prea stiu pe restul dar pariez ca sunt suuuuper ) si aveau pancarte pe care scria ,,Webkinz e pt toate varstele!" xD si apoi am venit si eu cu o prietena tot cu pancarte asa, si cu tot cu haine am sarit toti in apa si am inceput sa ne duelam cu pancartele xDDDDDDDDDDDDDDD si era si un reporter si un cameraman care filmau totul si reporterul dadea din gura ceva de genu` ,,Sansele sunt slabe" , ,,Nu uitati : pizza nu are gust fara sos!" xD in fine si era un fel de termometru jos, care masura asfel - cand ajungeam la maxim la rece ele castigau, cand ajungeam la maxim la cald noi castigam. xD si la un moment dat a ajuns la rece ): si am iesit toti din piscina... si apoi a venit Amun (al Deei ) si a facut pipi pe increzuta aia de fosta colega xDDDDDDD iar termometrul a ajuns la cald, si cand alea doua au vazut, mama ei a cazut in piscina!!! xDDDDD colega aia era sa cada, dar a strigat mama ei ,,nu sari, esti murdara!" xDDDDDDDDDDDD deci Webkinz castiga mereu. Sfarsit xDDDDDDDDDDDDDDDD
oh God deci eram la o pisicina uriasa si in apa era o fosta colega (ne cam uram reciproc xD) care iubeste curatenia, daca nu e curaa inebuneste impreuna cu mama ei si aveau amandoua pancarte pe care scria ,,Webkinz e o prostie!" iar la intrarea in piscina, cum ar veni la scara, erau Deea si Maria si in spate mai erau niste persoane care credeam ca sunt echipa WR (nu`i prea stiu pe restul dar pariez ca sunt suuuuper ) si aveau pancarte pe care scria ,,Webkinz e pt toate varstele!" xD si apoi am venit si eu cu o prietena tot cu pancarte asa, si cu tot cu haine am sarit toti in apa si am inceput sa ne duelam cu pancartele xDDDDDDDDDDDDDDD si era si un reporter si un cameraman care filmau totul si reporterul dadea din gura ceva de genu` ,,Sansele sunt slabe" , ,,Nu uitati : pizza nu are gust fara sos!" xD in fine si era un fel de termometru jos, care masura asfel - cand ajungeam la maxim la rece ele castigau, cand ajungeam la maxim la cald noi castigam. xD si la un moment dat a ajuns la rece ): si am iesit toti din piscina... si apoi a venit Amun (al Deei ) si a facut pipi pe increzuta aia de fosta colega xDDDDDDD iar termometrul a ajuns la cald, si cand alea doua au vazut, mama ei a cazut in piscina!!! xDDDDD colega aia era sa cada, dar a strigat mama ei ,,nu sari, esti murdara!" xDDDDDDDDDDDD deci Webkinz castiga mereu. Sfarsit xDDDDDDDDDDDDDDDD
Eu am visat-o pe merry777, Irina si lorena.buta.
Eu nu am visat pe nimeni de pe forum Cel putin asa cred
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307446
Webkinz Romania a scris:@Stefzyk:
eu da, vazut si visat, canarypisicaangora a scris:EU NU
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253805
eu am visat-o pe Rose_2011!!!
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Ce ai visat azi-noapte ?
» Azi-noapte am visat...
» Ce animal ati vazut astazi?
» Conversatii...
» Ati vazut/vorbit cu o vedeta romanca/americana?
» Azi-noapte am visat...
» Ce animal ati vazut astazi?
» Conversatii...
» Ati vazut/vorbit cu o vedeta romanca/americana?
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum