Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ati vazut/visat pe cineva de pe forum?

+59
Adrian2003
doriutza
Viviana2011
Dogs-Are-Us
Laur77
LetyLetyutza
sely01
Moko
WebkinzVideos989
ZuZu Patry ZuZu
alteio
DACI555
Tena3
Alexandru2002
stefanawebkinz
fLily
Maria212212
Sunny
Bybyka_skumpyka2011
AnDrEi_WebKinz
simonescu
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
alexacheekygirl
Nokia345
canary
Rose_2011
pisicaangora
Pisy1148
Stefzyk
jasminerux
merry777
zinzimima
LEXI2003
stefania223
robi dragut
Irina
LovelyGirl
Boticut$Boticuta@kitty
Alexa17
brochita
mihaela
alicelovefrog
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
verzisor
lorena.buta
Fulgerica xD
Webkinz Romania
biancaidu
JulyTheBestStar
PeacefulDoggy
galbior
Manzu
LovleyLovePup
adelinabalerina
ClaudiaMissy2
elenafrumoasa17
llizza
Misterio
WebKinzFriend
63 participanți

Pagina 2 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Ati visat pe cineva de pe forum?

Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 Vote_lcap48%Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 Vote_rcap 48% 
[ 25 ]
Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 Vote_lcap52%Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 Vote_rcap 52% 
[ 27 ]

Total voturi : 52

Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 Empty Re: Ati vazut/visat pe cineva de pe forum?

Mesaj  JulyTheBestStar Vin 17 Dec 2010, 9:22 am

JulyTheBestStar a scris:Parca pe nimeni din cate tin minte xD...sau parca odata pe PD dar nu`s sigura..xD..ee ma rog nu conteaza..is doar vise xD..

Mi-am amintit ..am visat-o odata pe Froggy..parca in vara am visat-o ,chiar era vorba atunci despre varaa eram la mareee si in Carrefour xD

JulyTheBestStar
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 Empty Re: Ati vazut/visat pe cineva de pe forum?

Mesaj  MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ Vin 17 Dec 2010, 10:11 am

Laughing Laughing Laughing

vai de mine ma speriati Laughing Laughing Laughing

eu am visat-o pe manzu si pe LLP dar nu va zic cum vam visat No (oricum va omorati Laughing una cu un cutit , alta cu pusca , alta cu sabia , alta cu mitraliera No No )

MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Vin 17 Dec 2010, 2:26 pm

MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™️ a scris:Laughing Laughing Laughing

eu am visat-o pe manzu si pe LLP dar nu va zic cum vam visat No (oricum va omorati Laughing una cu un cutit , alta cu pusca , alta cu sabia , alta cu mitraliera No No )
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Eu am visat-o pe galbi, LLP si Manzu si eu XD cum mergeam la piscina si cand sa intram in piscina, intra o chineza si zice ca apa nu e folositoare si scoate apa si pune Webkinzi in piscina...... Si am vazut un Love Puppy numai in loc sa il iau si sa fug am tipat Love Puppy si la luat LLP si m-am suparat pe ea. Si ea a zis ca deja la adoptat, dar va fi datoare si eu m-am gandit si am zis : " Bine! Imi iesti datoare cu un Webkinz Signature ori doi Regulari ori patru lil'kinzi pana la sfarsitul vietii!" Si LLP a zis ca e prea putin si mia dat accountul ei si am vandut toate PSIurile la W-Shop si am zis ca in Clubhouse daca te intalnesti cu Arte si ai un PSI iti da 5 PSI uri..... Si apoi tin minte un fundal negru si era scris " Peste 70 ani... " Si apoi LLP cu carja si cu par alb incercand sa il gaseasca pe Arte in ClubHouse!!
Ce mia placut visul ala Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  mihaela Vin 17 Dec 2010, 3:02 pm

eu am visat-o pe alyalina Laughing Laughing

mihaela
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Sus In jos

Mesaj  ClaudiaMissy2 Vin 17 Dec 2010, 3:04 pm

alicelovefrog a scris:

Eu am visat-o pe galbi, LLP si Manzu si eu XD cum mergeam la piscina si cand sa intram in piscina, intra o chineza si zice ca apa nu e folositoare si scoate apa si pune Webkinzi in piscina...... Si am vazut un Love Puppy numai in loc sa il iau si sa fug am tipat Love Puppy si la luat LLP si m-am suparat pe ea. Si ea a zis ca deja la adoptat, dar va fi datoare si eu m-am gandit si am zis : " Bine! Imi iesti datoare cu un Webkinz Signature ori doi Regulari ori patru lil'kinzi pana la sfarsitul vietii!" Si LLP a zis ca e prea putin si mia dat accountul ei si am vandut toate PSIurile la W-Shop si am zis ca in Clubhouse daca te intalnesti cu Arte si ai un PSI iti da 5 PSI uri..... Si apoi tin minte un fundal negru si era scris " Peste 70 ani... " Si apoi LLP cu carja si cu par alb incercand sa il gaseasca pe Arte in ClubHouse!!
Ce mia placut visul ala Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Oh My God (OMGGG)

ClaudiaMissy2
Webkinz Signature
Webkinz Signature

http://missashley.american-forum.net

Sus In jos

Mesaj  galbior Vin 17 Dec 2010, 3:21 pm

alicelovefrog a scris:

ce bine xD nu am omorat pe nimeni LOL am stat cuminte si m-am uitat la voi

galbior
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Vin 17 Dec 2010, 3:26 pm

galbior a scris:
alicelovefrog a scris:

ce bine xD nu am omorat pe nimeni LOL am stat cuminte si m-am uitat la voi
exact.... m-am sculat si m-am mirat despre acelasi lucru XD

alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Vin 17 Dec 2010, 4:14 pm

alicelovefrog a scris:

ce nesimtita sunt xD

LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Vin 17 Dec 2010, 4:15 pm

PeacefulDoggy a scris:Si eu tot pe LLP
aoleu Shocked ce-am mai facut? xD

LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Vin 17 Dec 2010, 4:17 pm

aoleu xD
Mancati prea multa cioco inainte de culcare xD lmaooo
LovleyLovePup
LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit :
Localizare Localizare :
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 174352

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Vin 17 Dec 2010, 4:24 pm

XD XD
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 162859

Sus In jos

Mesaj  adelinabalerina Vin 17 Dec 2010, 5:17 pm

de unde sa aiba ei asa ceva ?
adelinabalerina
adelinabalerina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 173210

http://www.rockstar.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Vin 17 Dec 2010, 5:24 pm

aseara am visat si eu!
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy!
Localizare Localizare : bucuresti
KinzCash : 163665

Sus In jos

Mesaj  llizza Vin 17 Dec 2010, 7:12 pm

LovleyLovePup a scris:
llizza (Joi 16 Dec 2010, 5:35 pm) a scris:
elenafrumoasa17 (Joi 16 Dec 2010, 5:19 pm) a scris:
llizza (Joi 16 Dec 2010, 4:59 pm) a scris:da...si eu..... Very Happy
pe cine?
pe miss galop,pe marmoiselle LLP si pe robypanda Embarassed
aoleuuu
ce faceam p'acolo? xD
pai mancam...apoi eu am condus pana la bucuresti xD
llizza
llizza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : This is my moment for life
Localizare Localizare : undeva in propria mea lume
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 170009

https://www.youtube.com/user/petlover1700

Sus In jos

Mesaj  brochita Vin 17 Dec 2010, 7:15 pm

pe adelina..
brochita
brochita
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare Localizare : In cuptoor
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 176224

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Vin 17 Dec 2010, 7:33 pm

a da imi aduc aminte pe o fata alexa2 care nu prea intra e cea mai buna prietena a mea!
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy!
Localizare Localizare : bucuresti
KinzCash : 163665

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Vin 17 Dec 2010, 7:34 pm

Deea
Manzu
Galbior
Lizza
Bia
WebkinzBoyRomania
Alexa
PuppyLove
LovleyLovePup
LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Localizare Localizare :

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Vin 17 Dec 2010, 7:35 pm

Fulgerica xD a scris:In realitate: pe LLP,pe liz,pe alexa...si in curand pe Irina >Wink

In poze: o groaza xD
ummmh? unde m-ai vazut?
LovleyLovePup
LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Localizare Localizare :

Sus In jos

Mesaj  llizza Vin 17 Dec 2010, 8:02 pm

LovleyLovePup a scris:
Fulgerica xD a scris:In realitate: pe LLP,pe liz,pe alexa...si in curand pe Irina >Wink

ummmh? unde m-ai vazut?
da..unde???
eu am vazut pe:
kkryss
llp
manzu
alexa
bia
robypanda(il vad in fiecare zi Rolling Eyes )
deea
si cam atat....cred....
llizza
llizza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : This is my moment for life
Localizare Localizare : undeva in propria mea lume
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 170009

https://www.youtube.com/user/petlover1700

Sus In jos

Mesaj  WebKinzFriend Vin 17 Dec 2010, 8:33 pm

Eu am visat-o de 3 ori pe Lorena si 1 data pe Boticuta
WebKinzFriend
WebKinzFriend
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : feminin Localizare Localizare : ...In Lumea WebKinz...
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 157332

http://www.desenatori.ro/desenator/265951/

Sus In jos

Mesaj  JulyTheBestStar Sam 18 Dec 2010, 10:07 am

chiar seara am visat-o pe Irina xD
JulyTheBestStar
JulyTheBestStar
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy
Localizare Localizare : Iasi
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 169299

Sus In jos

Mesaj  lorena.buta Sam 18 Dec 2010, 10:27 am

WebKinzFriend a scris:Eu am visat-o de 3 ori pe Lorena si 1 data pe Boticuta
:face:
dar boticuta nu da poze cu ea, doar la cei mai buni prieteni, mie mi-a dat si arata EXACT ca mine , dar nu dau poze......... Neutral
lorena.buta
lorena.buta
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Eu sunt cea mai mare fana a Draculaurei pentru todeauna in tot universul !!!
Localizare Localizare : Undeva in Monster High
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 179776

http://romania.forumatual.net/forum.htmc

Sus In jos

Mesaj  lorena.buta Sam 18 Dec 2010, 10:28 am

am visat cu Deea, ea era patronul webkinz si ploua cu webkinz!!! si erau si signature !! mama, ce vis!!
lorena.buta
lorena.buta
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Eu sunt cea mai mare fana a Draculaurei pentru todeauna in tot universul !!!
Localizare Localizare : Undeva in Monster High
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 179776

http://romania.forumatual.net/forum.htmc

Sus In jos

Mesaj  JulyTheBestStar Sam 18 Dec 2010, 10:31 am

Lore,nu trebuie sa stii pe cineva cum arata ca sa il visezi..exsista imaginatie .. Smile
De exemplu eu odata...cand debea ma cunoscusem cu Froggy ..am visat-o pe ea..dar stiam cum arata mi-a dat multe poze cu ea..mi-a dat si webul ...dar eu am visat-o aratand altfel xD...Deci nu conteaza...de exemplu eu pe Irina in vis vorbea era..dar nu se arata xD...Imaginatia vine in vise..nu conteaza daca nu ai vazut persoana Smile
JulyTheBestStar
JulyTheBestStar
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  galbior Sam 18 Dec 2010, 10:32 am

LovleyLovePup a scris:Deea
Manzu
Galbior
Lizza
Bia
WebkinzBoyRomania
Alexa
PuppyLove

sper ca m-ai vazut in poze xD nu ca m-ai visat ca daca da ma sperii Neutral
galbior
galbior
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Focsani
Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 188671

Sus In jos

Mesaj  JulyTheBestStar Sam 18 Dec 2010, 11:12 am

galbior a scris:
Manzu
Galbior
Lizza
Bia
WebkinzBoyRomania
Alexa
PuppyLove

sper ca m-ai vazut in poze xD nu ca m-ai visat ca daca da ma sperii Neutral
lol!
JulyTheBestStar
JulyTheBestStar
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Sam 18 Dec 2010, 12:53 pm

LovleyLovePup a scris:

pAi asa a inceput:
Eram acasa noi doua si parca cu July.Au venit vecinii mei grasi care injura tot si evident ca ne-au injurat.Eu m-am dus si am luat matura,LLP lopata si July parca o creanga mare si am inceput sa ii batem pe aia grasi lol! lol! lol! Dupaia au fugit si noi ne-am dus la vereastra si i-am vazut cumj au fugit si am ras de ei.Bun,peste vreo jumatate de ora s-a apropiat o furtuna mare(era vara cam pe la sfarsitul lui iulie) si nou ne era ff friga de tunete si de fulgere si ne-am ascuns in dulapt.Dupaia a venit pisica lui LLP si s-a ascuns si ea cu noi.

Cam atata .LOL ce visuri mai am
PeacefulDoggy
PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Gaga freak forever. #Monsterfamily
Localizare Localizare : Somewhere in Webkinz World
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 176106

http://webkinzsun.forumcreativ.com/index.htm

Sus In jos

Mesaj  ClaudiaMissy2 Sam 18 Dec 2010, 2:49 pm

ClaudiaMissy2 a scris:Am visat odata ca toti copii de pe forum erati la mn acasa,nu stiu unde ati incaput apropape 2000 de copii (LOLLL) xDDD
ClaudiaMissy2
ClaudiaMissy2
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Fetesti,Ialomita
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 162074

Sus In jos

Mesaj  JulyTheBestStar Lun 20 Dec 2010, 10:01 am

PeacefulDoggy a scris:
LovleyLovePup a scris:

pAi asa a inceput:
Eram acasa noi doua si parca cu July.Au venit vecinii mei grasi care injura tot si evident ca ne-au injurat.Eu m-am dus si am luat matura,LLP lopata si July parca o creanga mare si am inceput sa ii batem pe aia grasi lol! lol! lol! Dupaia au fugit si noi ne-am dus la vereastra si i-am vazut cumj au fugit si am ras de ei.Bun,peste vreo jumatate de ora s-a apropiat o furtuna mare(era vara cam pe la sfarsitul lui iulie) si nou ne era ff friga de tunete si de fulgere si ne-am ascuns in dulapt.Dupaia a venit pisica lui LLP si s-a ascuns si ea cu noi.

lol! lol! lol! lol!
JulyTheBestStar
JulyTheBestStar
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Manzu Lun 20 Dec 2010, 10:10 am

am visat-o pe llp azi-noapte....... eram la mine la scoala si a venit cineva sa imparta niste ziare cu poze miscatoare pe ele, iar in fata clasei, era un om care vindea silly bandz, si altul care vindea tricouri cu owl city si semana cu adam :3 si apoi a venit un copil gras si a luat foarte multe silly bandz...... iar noi ne inghesuiam sa prindem un tricou cu owl city....... mi-a placut mult visul asta...... I love you I love you I love you
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare Localizare : craiova
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 172759

Sus In jos

Mesaj  ClaudiaMissy2 Joi 23 Dec 2010, 9:53 am

Am visat-o pe Manzu azi-noapte....Eram la mine acasa cu Manzu si verisoara mea,si incercam sa cantam melodiile de la Owl City afara pe zapada.Eu cu verisoara mea habar nu aveam sa cantam si ne era si frig si doar Manzu stia sa cante si ei ii era cald. Very Happy Mi-a placut acest vis.
ClaudiaMissy2
ClaudiaMissy2
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Manzu Joi 23 Dec 2010, 11:30 am

ClaudiaMissy2 a scris:Am visat-o pe Manzu azi-noapte....Eram la mine acasa cu Manzu si verisoara mea,si incercam sa cantam melodiile de la Owl City afara pe zapada.Eu cu verisoara mea habar nu aveam sa cantam si ne era si frig si doar Manzu stia sa cante si ei ii era cald. Very Happy Mi-a placut acest vis.
este adevarat...... mie deobicei imi este cald cand afara ninge/este frig Shocked
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare Localizare : craiova
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 172759

Sus In jos

Mesaj  ClaudiaMissy2 Joi 23 Dec 2010, 6:32 pm

Manzu a scris:
ClaudiaMissy2 a scris:Am visat-o pe Manzu azi-noapte....Eram la mine acasa cu Manzu si verisoara mea,si incercam sa cantam melodiile de la Owl City afara pe zapada.Eu cu verisoara mea habar nu aveam sa cantam si ne era si frig si doar Manzu stia sa cante si ei ii era cald. Very Happy Mi-a placut acest vis.
este adevarat...... mie deobicei imi este cald cand afara ninge/este frig Shocked
Si eu ma holbam la tine ca o ciudata.
ClaudiaMissy2
ClaudiaMissy2
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Joi 23 Dec 2010, 8:52 pm

PeacefulDoggy a scris:
LovleyLovePup a scris:

pAi asa a inceput:

Ahahah
ce vis EPIC =))
LovleyLovePup
LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Localizare Localizare :

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Joi 23 Dec 2010, 8:53 pm

Manzu a scris:am visat-o pe llp azi-noapte....... eram la mine la scoala si a venit cineva sa imparta niste ziare cu poze miscatoare pe ele, iar in fata clasei, era un om care vindea silly bandz, si altul care vindea tricouri cu owl city si semana cu adam :3 si apoi a venit un copil gras si a luat foarte multe silly bandz...... iar noi ne inghesuiam sa prindem un tricou cu owl city....... mi-a placut mult visul asta...... I love you I love you I love you
AWWEHHHHHHHH
Serios, cine nu s-ar bate pt. un tricou Owl City? XD
LovleyLovePup
LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Localizare Localizare :

Sus In jos

Mesaj  Alexa17 Joi 23 Dec 2010, 9:57 pm

Manzu
Galbior
Lizza
Bia
WebkinzBoyRomania
Alexa
PuppyLove
m-ai visat ?! xDD

ehm....unde cand cum?! in realitate nu nu-am vazut niciodata....sau ai fost OARE la Fun Sience? Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect

Alexa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 174958

Sus In jos

Mesaj  Boticut$Boticuta@kitty Sam 25 Dec 2010, 10:04 pm

[quote="lorena.buta"]ieri am visat ca eram prietena in realitate cu Diamond Kitty si mergea singura in picioare, m-am intalnit cu LLP care era cu Hugs , Manzu cu Araba ,Kkryss Cu Dinner ,
Boti cu Boticuta ,Alexa17 Cu Lory si Froggy cu Rainbow . Very Happy Very Happy
Si eram in oradea!
Si a venit si Lizza cu Rozy la mine acasa si am fost si am dat o mareeeee petrecere in casa mea si a venit si Cosmi cu Bella. lol! lol! >LOL[/quote]Si eu te-am visat!
Boticut$Boticuta@kitty
Boticut$Boticuta@kitty
Webkinz
Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : trista ca am vazut cum s-a nascut un pui de pisica si atunci a murit :(
Localizare Localizare : braila
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 158532

http://www.cats.com

Sus In jos

Mesaj  biancaidu Vin 28 Ian 2011, 7:16 pm

eu am visat ca eram cu deea(webkinz romania)si lore
biancaidu
biancaidu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare Localizare : Craiova
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 192605

Sus In jos

Mesaj  LovelyGirl Lun 07 Feb 2011, 6:46 pm

Am visat pe:
July (Acum cateva nopti)
Kkryss
Manzu
---------------------------------------
Ma astept sa o visez si pe Irina,poate ne omoram una pe alta Laughing
LovelyGirl
LovelyGirl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare Localizare : In the music world
KinzCash : 154597

Sus In jos

Mesaj  adelinabalerina Lun 07 Feb 2011, 9:03 pm

am vazuto pe brochita si am si visato
adelinabalerina
adelinabalerina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 173210

http://www.rockstar.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj  Irina Lun 07 Feb 2011, 10:00 pm

LovelyGirl a scris:Am visat pe:
July (Acum cateva nopti)
Kkryss
Manzu
Te visez in noaptea asta sigur, si ma arunc pe tine de ce dor mi-a fost de tine cheers cheers Sau poate mergi cu mine inapoi in casa aceea cu baba [merg acolo mereuuu][in vis LOL] si ne omoram pe-acolo, sau ne omoara baba pe noi sau poate noi pe ea lol!
Irina
Irina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare Localizare : Rosewood :-x.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 229685

Sus In jos

Mesaj  LovelyGirl Mar 08 Feb 2011, 5:41 pm

Irina a scris:
LovelyGirl a scris:Am visat pe:
July (Acum cateva nopti)
Kkryss
Manzu
Te visez in noaptea asta sigur, si ma arunc pe tine de ce dor mi-a fost de tine cheers cheers Sau poate mergi cu mine inapoi in casa aceea cu baba [merg acolo mereuuu][in vis LOL] si ne omoram pe-acolo, sau ne omoara baba pe noi sau poate noi pe ea lol!
Si mie mi-a fost.
Haide,ma urc in tren,si vin la Bucharest,si hai in casa infricosatoare.
Ne intalnim in vis,poate atunci,sunt deja la Bucuresti.
LovelyGirl
LovelyGirl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare Localizare : In the music world
KinzCash : 154597

Sus In jos

Mesaj  robi dragut Dum 27 Feb 2011, 5:44 pm

eu nu
robi dragut
robi dragut
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I'm back for more fun!!!
Localizare Localizare : Pe aproape!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 165875

Sus In jos

Mesaj  stefania223 Joi 07 Apr 2011, 8:20 pm

eu da,pupantonia!
stefania223
stefania223
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare Localizare : In lumea nevazuta...
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 164663

Sus In jos

Mesaj  LEXI2003 Dum 10 Apr 2011, 6:55 am

EU AM VISAT CA ERAM CU WEBKINZ ROMANIA,LORENA BUTA,VERZISOR,ZINZI MIMA SI NE DADEAM PE CURCUBEU SI AM CAZUT INTR-UN BOL CU INGHETATA, PE O PIZZA SI PE HAMBURGER SI AM MANCAT DIN TOATE Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 41447 Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 41447 Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 41447 Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 41447 Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 41447 Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 41447
LEXI2003
LEXI2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare Localizare : In lumea mea,pokemoni!
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 181487

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Dum 10 Apr 2011, 8:43 am

Eu am visat ca odata toti membri webkinz si ai forumului au venit la mine acasa si nu mai era loc nici sa respiri.

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 620762

Sus In jos

Mesaj  JulyTheBestStar Dum 10 Apr 2011, 11:57 am

probabil ca am vazut`o pe zinzi =))
JulyTheBestStar
JulyTheBestStar
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Sam 14 Mai 2011, 5:00 pm

eu am visat`o pe ane1765 de multe oriii!!!!!! Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 41447 Cand iau vacanta de vara vreau sa merg sa o vizitez deoarece este cea mai buna prietena a mea Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 615872 !! Decat distanta cea MARE ne desparte.... Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 170612 ..

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 455908

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 11 Iun 2011, 7:11 pm

Si eu pe.....Kkriss
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : \m/
Localizare Localizare : Brasov
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 164792

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Sam 11 Iun 2011, 7:13 pm

Eu am visat-o pe adelina si pe iri.

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Lun 13 Iun 2011, 8:52 pm

eu pe ane1765 si sunt 100% sigura ca exact cum am visat`o arata deoarece am vazut`o in poze ....daca nu era ea eu acum nu stiam de webkinz si nici de acest forum minunat!!!

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Stefzyk Mar 05 Iul 2011, 9:03 am

ce vis am avut aseara lol!
oh God deci eram la o pisicina uriasa si in apa era o fosta colega (ne cam uram reciproc xD) care iubeste curatenia, daca nu e curaa inebuneste Twisted Evil impreuna cu mama ei si aveau amandoua pancarte pe care scria ,,Webkinz e o prostie!" iar la intrarea in piscina, cum ar veni la scara, erau Deea si Maria love si in spate mai erau niste persoane care credeam ca sunt echipa WR (nu`i prea stiu pe restul dar pariez ca sunt suuuuper love ) si aveau pancarte pe care scria ,,Webkinz e pt toate varstele!" xD si apoi am venit si eu cu o prietena tot cu pancarte asa, si cu tot cu haine am sarit toti in apa si am inceput sa ne duelam cu pancartele xDDDDDDDDDDDDDDD si era si un reporter si un cameraman care filmau totul si reporterul dadea din gura ceva de genu` ,,Sansele sunt slabe" , ,,Nu uitati : pizza nu are gust fara sos!" xD in fine si era un fel de termometru jos, care masura asfel - cand ajungeam la maxim la rece ele castigau, cand ajungeam la maxim la cald noi castigam. xD si la un moment dat a ajuns la rece ): si am iesit toti din piscina... si apoi a venit Amun (al Deei love ) si a facut pipi pe increzuta aia de fosta colega xDDDDDDD iar termometrul a ajuns la cald, si cand alea doua au vazut, mama ei a cazut in piscina!!! xDDDDD colega aia era sa cada, dar a strigat mama ei ,,nu sari, esti murdara!" xDDDDDDDDDDDD deci Webkinz castiga mereu. Sfarsit xDDDDDDDDDDDDDDDD
Stefzyk
Stefzyk
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Who gives a damn? I don`t.
Localizare Localizare : Staring at u :3.
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 330588

https://www.youtube.com/watch?v=LZeJDN4InTU

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Mar 05 Iul 2011, 1:03 pm

Eu am visat-o pe merry777, Irina si lorena.buta.

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Pisy1148 Mar 05 Iul 2011, 2:30 pm

Eu nu am visat pe nimeni de pe forum Razz Cel putin asa cred Laughing
Pisy1148
Pisy1148
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare Localizare : Undeva in Balcani ;p
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 307446

Sus In jos

Mesaj  Webkinz Romania Mar 05 Iul 2011, 10:22 pm

@Stefzyk: Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 233603 lol!
Webkinz Romania
Webkinz Romania
CREATIVE DIRECTOR
CREATIVE DIRECTOR

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100%
Localizare Localizare : Skylanders & Webkinz
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Cocos
KinzCash : 228519

http://WebkinzRomania.ro

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Mier 06 Iul 2011, 1:51 pm

Webkinz Romania a scris:@Stefzyk: Ati vazut/visat pe cineva de pe forum? - Pagina 2 233603 lol!
Laughing

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  pisicaangora Mar 19 Iul 2011, 9:35 pm

EU NU
pisicaangora
pisicaangora
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : and i'm ready i'm ready i'm ready to fly!
Localizare Localizare : webkinz world
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 156098

http://pisici.com

Sus In jos

Mesaj  Rose_2011 Mar 19 Iul 2011, 9:39 pm

pisicaangora a scris:EU NU
eu da, vazut si visat, canary
Rose_2011
Rose_2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare Localizare : Bucuresti.
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 253805

Sus In jos

Mesaj  merry777 Mier 03 Aug 2011, 9:09 pm

eu am visat-o pe Rose_2011!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Smile Smile Smile Smile Smile Cool Cool Cool Cool Cool

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum