OWL CITY
+12
ane1765
galbior
Rose_2011
zinzimima
Jasmine0246
Stefzyk
bianca.pussycat
Misterio
elenafrumoasa17
ClaudiaMissy2
JulyTheBestStar
Manzu
16 participanți
Pagina 1 din 1
OWL CITY
va place??? mie nu......... iubesc owl city....... :3
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172909
Re: OWL CITY
yeeeeeee <3
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169449
ce e aia?
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163815
o formatie....... defapt e un canteret dar..........elenafrumoasa17 a scris:ce e aia?
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
da!owl city e superb!
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222373
>| nu inteleg de ce toata lumea a inebunit dupa "OWL CITY" ... tota lumea de pe forum sa precizez ... dar oricum ... mie nu mi se pare cine stie ce ... ... parca e o febra ... |<
Owl City
bianca.pussycat a scris:>| nu inteleg de ce toata lumea a inebunit dupa "OWL CITY" ... tota lumea de pe forum sa precizez ... dar oricum ... mie nu mi se pare cine stie ce ... ... parca e o febra ... |<
Il ador !!! Si Bianca , Adam (Adam Young , Asa il cheama pe Owl City) nu e o febra oarecare .. E o Fantastibra .
Manzu bravo ! Si eu eram sigura ca Manzu ar fi facut subiectul asta. Ma uitam pe la Muzica si ma gandesc sa fac un subiect cu Owl City .. Ma mai uit cateva secunde prin muzica (2 sec.) si gasesc : OWL CITY .. Ma gandesc : Hmm ia sa nu ma uit cine a facut subiectul si sa ma gandesc sa vad daca ghicesc. Imi vine direct in gand Manzu! Ma uit si vad ca am ghicit .
Ultima editare efectuata de catre Jasmine0246 in Mar 29 Mar 2011, 12:37 pm, editata de 1 ori (Motiv : Owl City / Adam Young ROCKZ!)
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165750
mai e cineva aici?
eu mi-am facut si un glitter cu Owl City :3
eu mi-am facut si un glitter cu Owl City :3
ClaudiaMissy2 a scris:x - Mi se pare doar un amator .
Me to
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
Zinzi, Clau, ascultati aici:zinzimima a scris:ClaudiaMissy2 a scris:x - Mi se pare doar un amator .
Me to
Va rog ca seara sa va uitati la stele si la luna, ascultati o melodie de la Owl City, la apus uitati-va pe cer si ascultati Vanilla Twilight.
nu imi place, fara suparare!
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253955
El vine dintr-o familie de muzicieni. Si inca ceva tot ce intr-un cantec e facut de el.
Toate instrumentele sunt cantate de el.
Versurile tot el le face si le canta. Asta imi place la el. Plus ca mie melodiile lui ma fac sa zambesc obligatorui
Mie manzulica mi-a spus de owl city Oricum Adam face minuni. Ma scoate uneori din starea mea generala si rad din senin
<3
Versurile tot el le face si le canta. Asta imi place la el. Plus ca mie melodiile lui ma fac sa zambesc obligatorui
Mie manzulica mi-a spus de owl city Oricum Adam face minuni. Ma scoate uneori din starea mea generala si rad din senin
<3
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
galbior a scris:El vine dintr-o familie de muzicieni. Si inca ceva tot ce intr-un cantec e facut de el.
<3
Eu traiesc chiar in stilul melodiilor lui. Cum se numeste muzica pe care o face?
ADAM YOUNG ROCKS!
Ultima editare efectuata de catre Jasmine0246 in Sam 29 Oct 2011, 11:51 am, editata de 1 ori
Cei care ati zis despre owl city ca sunt amatori nu cred ca sunteti atat de avansati in ale culturii muzicale incat sa va permiteti sa criticati.
Eu iubesc owl city mai ales melodia Fireflies
Eu iubesc owl city mai ales melodia Fireflies
Ultima editare efectuata de catre ane1765 in Joi 22 Sept 2011, 7:52 pm, editata de 1 ori
ane1765- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : Acolo unde nici nu te-ai fi gandit sa ma cauti
KinzCash : 150717
Hopa ce repede trece timpul si parerile mele cu el
I LOVE YOU OWL CITY!
I LOVE YOU OWL CITY!
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
Nu-mi place,de ce sa-mi placa?O IUBESC!!!!
AlexxD- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : super fericit
Localizare : bucuresti
KinzCash : 152343
Imi place <333
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
EL E.............................
BESTIALLLLLLLLLLLLLLLLLLL
BESTIALLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
Am 3 cuvinte sa spun :
Iubesc Owl City
Iubesc Owl City
Mary♥Doggy- Webkinz Jr.
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 145741
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: