Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Uite ce am primit/luat/facut!!!

+43
sely01
Clinchi
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
alicelovefrog
BorderColliexoxo
alexandra-daniela
♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪
Mimy
LovelyGirl
AwesomeMommy
Zorica12
Lydialovebj
simonescu
biancaidu
My friends
Manzu
ClaudiaMissy2
bia
PeacefulDoggy
brochita
WebkinzBoyRomania
deea98
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
loveemily
Vlad2009s
Stefzyk
Webkinz Romania
Irina
mihaela
elenafrumoasa17
pupantonia
JulyTheBestStar
alyalina
kkryss
LovleyLovePup
Webkinz Play Romania
vichy
webkinz_lover
galbior
andreiyo
Misterio
llizza
denissa99pestisor
47 participanți

Pagina 13 din 20 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Urmatorul

In jos

Alegeti daca este bun subiectul acesta!

Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Vote_lcap80%Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Vote_rcap 80% 
[ 8 ]
Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Vote_lcap0%Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Vote_lcap10%Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Vote_rcap 10% 
[ 1 ]
Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Vote_lcap0%Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Vote_lcap10%Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Vote_rcap 10% 
[ 1 ]

Total voturi : 10

Sondaj inchis

Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Empty Re: Uite ce am primit/luat/facut!!!

Mesaj  pupantonia Mar 11 Ian 2011, 2:37 pm

BorderColliexoxo a scris:Nu cer nimic nimanui.
La limita bunului simt, nu se cuvine .
dar eu jur , nu iam cerut , te rog din inima Embarassed

pupantonia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Empty Re: Uite ce am primit/luat/facut!!!

Mesaj  AwesomeMommy Mar 11 Ian 2011, 2:39 pm

NICI NOI NU CEREM NIMIC NIMANUI!!! Shocked UITE ASA NI SE DUCE VESTEA....TREBUIE SA NE MULTUMIM CU CE AVEM!!!AAAA!!DACA ITI OFERA CINEVA DIN PROPRIE INITIATIVA ,DA.DAR CA SA CERI...IN NICI UN CAZ!!! Rolling Eyes

AwesomeMommy
Webkinz
Webkinz

Sus In jos

Mesaj  alexandra-daniela Mar 11 Ian 2011, 2:39 pm

BorderColliexoxo a scris:
Oh my God
Geez
nu e frumos.
Saracul s-a suparat.
V-ati dus toti si i-ati cerut. NICI MACAR PLEASE NU ATI ZIS.
Este o donsoara pe forum de pe 2 conturi diferite i-a poruncit 2 brown dog...
pe bune, chiar nu se face...
un pic de bun simt, no offence
AI CEA MAI MARE DREPTATE!!!!EU,TU SI DENISSA MACAR NU IAM CERUT!VOI CEILALTI CE ATI FACUT CA SA PRIMITI???SA STITI CA O SA VI SE INTAMPLE LUCRURI RELE IN VIITOR PT CA CERETI CEVA PE DEGEABA!!!!

alexandra-daniela
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Sus In jos

Mesaj  pupantonia Mar 11 Ian 2011, 2:40 pm

NU , NU , NU DAR CEILALTI ?????? CUM AU FACUT? study

pupantonia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  AwesomeMommy Mar 11 Ian 2011, 2:47 pm

NU SE VA INTAMPLA NIMIC RAU!!AICI TINE DE EDUCATIA PE CARE A PRIMIT-O FIECARE COPIL SI DE VERTICALITATEA PE CARE O ARE!!!DE RESPECTUL PE CARE SI-L ACORDA FIECARE IN PARTE!!PROBLEMA ESTE CA ASA VA FORMATI SI MAI TARZIU IN SOCIETATE VETI PRIMI RASPUNSURILE IN FUNCTIE DE ATITUDINEA VOASTRA!!!DACA ALTII AU CERUT TU DE CE TREBUIE SA FACI LA FEL.STAI PUTIN SI GANDESTE-TE!!CULEGE CE ESTE BUN IN ATITUDINEA ALTOR COPII ,NU CE E GRESIT!!! Very Happy

AwesomeMommy
Webkinz
Webkinz

Sus In jos

Mesaj  alexandra-daniela Mar 11 Ian 2011, 2:49 pm

AwesomeMommy a scris:NU SE VA INTAMPLA NIMIC RAU!!AICI TINE DE EDUCATIA PE CARE A PRIMIT-O FIECARE COPIL SI DE VERTICALITATEA PE CARE O ARE!!!DE RESPECTUL PE CARE SI-L ACORDA FIECARE IN PARTE!!PROBLEMA ESTE CA ASA VA FORMATI SI MAI TARZIU IN SOCIETATE VETI PRIMI RASPUNSURILE IN FUNCTIE DE ATITUDINEA VOASTRA!!!DACA ALTII AU CERUT TU DE CE TREBUIE SA FACI LA FEL.STAI PUTIN SI GANDESTE-TE!!CULEGE CE ESTE BUN IN ATITUDINEA ALTOR COPII ,NU CE E GRESIT!!! Very Happy
Bine spus!Dar mie mi-a zis WEBKINZDAD62 ca a ramas fara coduri din cauza vostra,celor care i-ati cerut!

alexandra-daniela
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Sus In jos

Mesaj  BorderColliexoxo Mar 11 Ian 2011, 2:51 pm

gata, back to subject!
SUNTEM LA CE AM PRIMIT/LUAT Exclamation

BorderColliexoxo
KinzKlip
KinzKlip

Sus In jos

Mesaj  pupantonia Mar 11 Ian 2011, 3:19 pm

AwesomeMommy a scris:NU SE VA INTAMPLA NIMIC RAU!!AICI TINE DE EDUCATIA PE CARE A PRIMIT-O FIECARE COPIL SI DE VERTICALITATEA PE CARE O ARE!!!DE RESPECTUL PE CARE SI-L ACORDA FIECARE IN PARTE!!PROBLEMA ESTE CA ASA VA FORMATI SI MAI TARZIU IN SOCIETATE VETI PRIMI RASPUNSURILE IN FUNCTIE DE ATITUDINEA VOASTRA!!!DACA ALTII AU CERUT TU DE CE TREBUIE SA FACI LA FEL.STAI PUTIN SI GANDESTE-TE!!CULEGE CE ESTE BUN IN ATITUDINEA ALTOR COPII ,NU CE E GRESIT!!! Very Happy
ok..... Sad

pupantonia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  BorderColliexoxo Mar 11 Ian 2011, 3:23 pm

BorderColliexoxo a scris:gata, back to subject!

BorderColliexoxo
KinzKlip
KinzKlip

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Mar 11 Ian 2011, 4:19 pm

BorderColliexoxo a scris:
BorderColliexoxo a scris:gata, back to subject!
o intrebare nu trebuie pusa aici dar voi stieti ! de unde a cunoscut copii de aici pe cel care lea dat codul?
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy!
Localizare Localizare : bucuresti
KinzCash : 163455

Sus In jos

Mesaj  Misterio Mar 11 Ian 2011, 4:53 pm

Webkinz Play Romania a scris:AAA!WEBKINZDAD62 MI-A DAT UN COD BROWN DOG Surprised
frumos,acum iei?

Ultima editare efectuata de catre Misterio in Mar 11 Ian 2011, 4:54 pm, editata de 1 ori
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 222013

Sus In jos

Mesaj  Misterio Mar 11 Ian 2011, 4:53 pm

AwesomeMommy a scris:NICI NOI NU CEREM NIMIC NIMANUI!!! Shocked UITE ASA NI SE DUCE VESTEA....TREBUIE SA NE MULTUMIM CU CE AVEM!!!AAAA!!DACA ITI OFERA CINEVA DIN PROPRIE INITIATIVA ,DA.DAR CA SA CERI...IN NICI UN CAZ!!! Rolling Eyes
subscriu!
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Mar 11 Ian 2011, 5:07 pm

Misterio a scris:
Webkinz Play Romania a scris:AAA!WEBKINZDAD62 MI-A DAT UN COD BROWN DOG Surprised
frumos,acum iei?
nu iau am intrebat de unde cunoaste pentru ca eu mas mira ca cineva sa le dea un cod deoarece un webkinz este 42 de lei si nimeni nu prea da coduri!
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  BorderColliexoxo Mar 11 Ian 2011, 5:17 pm

SUNTEM LA UITE CE AM PRIMIT/luat Exclamation
BorderColliexoxo
BorderColliexoxo
KinzKlip
KinzKlip

KinzCash : 151890

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Mar 11 Ian 2011, 5:21 pm

BorderColliexoxo a scris:SUNTEM LA UITE CE AM PRIMIT/luat Exclamation

doar vad si eu Shocked
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Mimy Mar 11 Ian 2011, 5:59 pm

webkinzdad62 e id?
Mimy
Mimy
Zumbuddy
Zumbuddy

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 153519

Sus In jos

Mesaj  LovelyGirl Mar 11 Ian 2011, 6:10 pm

Welcome Chelsea (LLP,nu face iar scandal,i-am facut si video si i-am zis sa imi dea doar daca poate si daca vrea,nu l-am obligat!)
Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Catsavm

Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Gtrzo
LovelyGirl
LovelyGirl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare Localizare : In the music world
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 154387

Sus In jos

Mesaj  Webkinz Play Romania Mar 11 Ian 2011, 8:29 pm

hei!nimeni nu a facut nimic!eu l-am intrebay doar pt ca mi-a zis alexandra-daniela ca da coduri daca ii plac clipurile !Si l-am intrebat doar daca ii plac si mi-a dat un cod
Webkinz Play Romania
Webkinz Play Romania
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Gen : masculin Localizare Localizare : Zilah
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 152870

Sus In jos

Mesaj  MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ Mier 12 Ian 2011, 11:39 am

bravi lume! La-ti determinat sa-si inchida contul! Ce copii buni sunteti!

Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Pixel-vfl3z5WfWUite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Pixel-vfl3z5WfW Acest canal nu mai este disponibil deoarece utilizatorul a închis contul.
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Webkinz Signature
Webkinz Signature

KinzCash : 156784

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Mier 12 Ian 2011, 4:41 pm

MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™️ a scris:bravi lume! La-ti determinat sa-si inchida contul! Ce copii buni sunteti!

Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Pixel-vfl3z5WfWUite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Pixel-vfl3z5WfW Acest canal nu mai este disponibil deoarece utilizatorul a închis contul.

pai daca toti sunt obsedati de un amarat de cod? santa
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Mier 12 Ian 2011, 4:46 pm

elenafrumoasa17 a scris:
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™️ a scris:bravi lume! La-ti determinat sa-si inchida contul! Ce copii buni sunteti!

pai daca toti sunt obsedati de un amarat de cod? santa

saracu ce sa faca?
in plus daca aveti un cod in plus unu in minu ce se intampla?el a dat la cine a vrut!
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  denissa99pestisor Mier 12 Ian 2011, 5:50 pm

Yuppy, spuneti Bun venit, lui Chrissy, este fata.......Koala!!!! :drunken: e asa dragutza.....
denissa99pestisor
denissa99pestisor
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare Localizare : Campulung Moldovenesc
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 163556

Sus In jos

Mesaj  brochita Mier 12 Ian 2011, 5:56 pm

denissa99pestisor a scris:Yuppy, spuneti Bun venit, lui Chrissy, este fata.......Koala!!!! :drunken: e asa dragutza.....
UU! TE CRED! EU O AM PE PENELOPE! E LIL'KINZ! BVV! SUNT ASA SCUMPI! SI A MEA E FATA! SURIOAREEEEEE cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers 🐰 🐰 🐰
brochita
brochita
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare Localizare : In cuptoor
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 176014

Sus In jos

Mesaj  denissa99pestisor Joi 13 Ian 2011, 8:10 pm

dap, surioare...apropo, uitati ce am luat pe 2 exclusive curente...care le aveam de nu stiu cate ori...Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Welcometowebkinzaganzwen cheers cheers cheers
denissa99pestisor
denissa99pestisor
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Joi 13 Ian 2011, 8:37 pm

a castigat cineva de aici un webkinz pe wi?
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  LovelyGirl Joi 13 Ian 2011, 10:46 pm

MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ a scris:bravi lume! La-ti determinat sa-si inchida contul! Ce copii buni sunteti!

Webkinzdada e inchis de mult.
Contul lui curent e FransiscosLair.
LovelyGirl
LovelyGirl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare Localizare : In the music world
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 154387

Sus In jos

Mesaj  vichy Vin 14 Ian 2011, 2:19 pm

Sa ii spuneti bun venit lui peppita! I love you I love you I love you e asa cute! Very Happy Very Happy Very Happy nu pun poza ca nu ma lasa pe chrome scratch scratch scratch nush ce are scratch scratch scratch
vichy
vichy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 159878

Sus In jos

Mesaj  kkryss Vin 14 Ian 2011, 2:26 pm

WOW!!CONGRATZ!!! cheers
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare Localizare : Constanta
KinzCash : 176746

Sus In jos

Mesaj  vichy Vin 14 Ian 2011, 2:33 pm

kkryss a scris:WOW!!CONGRATZ!!! cheers
mersi!
vichy
vichy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 159878

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 14 Ian 2011, 3:08 pm

vichy a scris:Sa ii spuneti bun venit lui peppita! I love you I love you I love you e asa cute! Very Happy Very Happy Very Happy nu pun poza ca nu ma lasa pe chrome scratch scratch scratch nush ce are scratch scratch scratch
bravo!
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alexandra-daniela Vin 14 Ian 2011, 3:26 pm

Uite ce am primit!!!
alexandra-daniela
alexandra-daniela
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Gen : feminin Localizare Localizare : Ramnicu Sarat
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 161371

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 14 Ian 2011, 3:29 pm

alexandra-daniela a scris:Uite ce am primit!!!
bravo!
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alexandra-daniela Vin 14 Ian 2011, 3:30 pm

Misterio a scris:
alexandra-daniela a scris:Uite ce am primit!!!
bravo!
multumesc!
alexandra-daniela
alexandra-daniela
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Gen : feminin Localizare Localizare : Ramnicu Sarat
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 161371

Sus In jos

Mesaj  kkryss Vin 14 Ian 2011, 3:45 pm

Congratz!!
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  denissa99pestisor Vin 14 Ian 2011, 4:06 pm

yuppy, yuppy, yuppy!!! uitati ce am primit...... affraid
denissa99pestisor
denissa99pestisor
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 14 Ian 2011, 4:14 pm

denissa99pestisor a scris:yuppy, yuppy, yuppy!!! uitati ce am primit...... affraid
bravo!dar cum?
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  ♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪ Vin 14 Ian 2011, 4:45 pm

Yey! Nou webkinz in familia mea!!!!~~~~~~~~~Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Screenshot56e~~~~~~~~~Iceyyyyyy micutzul ingeras al familiei!~~~~~~~~~ ILY ICEY!!!!! O am de aseara, dar mi-a fost lene sa pun poza Laughing
♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪
♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪
Webkinz
Webkinz

Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 152731

http://superloveanime.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Mesaj  pupantonia Vin 14 Ian 2011, 4:52 pm

Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Dafni
Welcome Dafni !
pupantonia
pupantonia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : un moft floral
Localizare Localizare : RO
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 164641

Sus In jos

Mesaj  denissa99pestisor Vin 14 Ian 2011, 4:54 pm

congratz Irina si Antonia!!!! cheers cheers cheers
denissa99pestisor
denissa99pestisor
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  kkryss Vin 14 Ian 2011, 4:54 pm

FELICITARI TUTUROR!!! cheers
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  ♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪ Vin 14 Ian 2011, 5:06 pm

denissa99pestisor a scris:congratz Irina si Antonia!!!! cheers cheers cheers
MULTUMIM! {am spus si pentru Antonia Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised }
♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪
♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪
Webkinz
Webkinz

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 14 Ian 2011, 5:13 pm

pupantonia a scris:

Welcome Dafni !
bravo!
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 14 Ian 2011, 5:13 pm

♥️ §üƒƒÿ Ðøº£©️™️ ♥️♪ a scris:Yey! Nou webkinz in familia mea!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~Iceyyyyyy micutzul ingeras al familiei!~~~~~~~~~ ILY ICEY!!!!! O am de aseara, dar mi-a fost lene sa pun poza Laughing
OMG!super!felicitari!
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  llizza Vin 14 Ian 2011, 5:17 pm

[b]he he he Very Happy
Spoiler:
llizza
llizza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : This is my moment for life
Localizare Localizare : undeva in propria mea lume
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 169799

https://www.youtube.com/user/petlover1700

Sus In jos

Mesaj  ♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪ Vin 14 Ian 2011, 5:36 pm

Misterio a scris:
♥️ §üƒƒÿ Ðøº£©️™️ ♥️♪ a scris:Yey! Nou webkinz in familia mea!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~Iceyyyyyy micutzul ingeras al familiei!~~~~~~~~~ ILY ICEY!!!!! O am de aseara, dar mi-a fost lene sa pun poza Laughing
OMG!super!felicitari!
Multumesc! Surprised Surprised Surprised
♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪
♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪
Webkinz
Webkinz

Sus In jos

Mesaj  denissa99pestisor Vin 14 Ian 2011, 5:57 pm

yuppy, am castigat 3 banci plumpy si un scaun....dau la schimb o banca pe 2 scaune... cyclops
denissa99pestisor
denissa99pestisor
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  kkryss Vin 14 Ian 2011, 6:11 pm

denissa99pestisor a scris:yuppy, am castigat 3 banci plumpy si un scaun....dau la schimb o banca pe 2 scaune... cyclops
eu am doar un scaun la schim.daca mai vrei si altceva ,cu placere Laughing
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  denissa99pestisor Vin 14 Ian 2011, 6:14 pm

ok, as mai vrea ceva, dar sa vorbiam la lista de schimburi Embarassed
denissa99pestisor
denissa99pestisor
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  pupantonia Sam 15 Ian 2011, 10:10 am

multumim!
pupantonia
pupantonia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : un moft floral
Localizare Localizare : RO
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 164641

Sus In jos

Mesaj  Mimy Sam 15 Ian 2011, 1:48 pm

Eram la curio shop si am prins un fulg si mi-a dat Clopotel Turtur de Gheata
Mimy
Mimy
Zumbuddy
Zumbuddy

Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 153519

Sus In jos

Mesaj  kkryss Sam 15 Ian 2011, 2:28 pm

SCRII LA TOPICUL WINTERFEST!!!
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  WebkinzBoyRomania Sam 15 Ian 2011, 4:36 pm

heyo....uite ce am primit.....Uite ce am primit/luat/facut!!! - Pagina 13 Sorenvert

app rudolph e de acu o sapt diego&juan de marti si soren de azi...dar mia fost lene sa postez...LOL

WebkinzBoyRomania
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Caine
KinzCash : 163115

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 15 Ian 2011, 4:39 pm

WebkinzBoyRomania a scris:heyo....uite ce am primit.....

app rudolph e de acu o sapt diego&juan de marti si soren de azi...dar mia fost lene sa postez...LOL
BRAVO!
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  kkryss Sam 15 Ian 2011, 7:07 pm

CONGRATZ!! cheers
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  WebkinzBoyRomania Sam 15 Ian 2011, 8:28 pm

kkryss a scris:CONGRATZ!! cheers
ms

WebkinzBoyRomania
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Caine
KinzCash : 163115

Sus In jos

Mesaj  llizza Sam 15 Ian 2011, 9:43 pm

kkryss a scris:CONGRATZ!! cheers
subscriu Very Happy
llizza
llizza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : This is my moment for life
Localizare Localizare : undeva in propria mea lume
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 169799

https://www.youtube.com/user/petlover1700

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Sam 15 Ian 2011, 11:04 pm

felicitarii!
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Sam 15 Ian 2011, 11:05 pm

webkinzdad a pus un cod pentru mesaje si lam nimerit eu!

spuneti bun venit lui bomboana e lil'banda pun poza mai incolo!
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Sam 15 Ian 2011, 11:23 pm

elenafrumoasa17 a scris:webkinzdad a pus un cod pentru mesaje si lam nimerit eu!

spuneti bun venit lui bomboana e lil'banda pun poza mai incolo!

pardon panda
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 20 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum