Fan-club cutzu
+13
Misterio
sely01
zinzimima
stefania223
deeadey100
Jasmine0246
WebkinzVideos989
Irina
biancaidu
galbior
alicelovefrog
Clinchi
Stefzyk
17 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Fan-club cutzu
eu sunt steffy am 12 ani si looogic iubesc potaile imi plac mult pechinezii, pomeranienii, cockerii spaniel, husky[ii ], goldenii retriever, akita, mastiff, bichonii, collie [collins? fan si tu? ] si multe alte rase pt ca toate sunt frumoase, mai ales cei marideeadey100 a scris:Cum va numiti , cati ani aveti si ce animale ”indragiti” ???
dar eu am potaie mica in casa mica [apartament xD] ... tipic
Cand ma mai duc la magazin daca ii gasesc .. Nu sunt mai mari (cred) ca cel din poza ta!Stefzyk a scris:eu as fi onorata poti pune o poza cu frumusetile?Jasmine0246 a scris:La un magazin de langa casa mea sunt 3 pui .. Nu stiu ce rasa .. Dar , Stefzyk , pot sa ii pun numele celui maro Stefzyk?? E adorabil!! Si unuia alb cred ca o sa ii pun numele Galbior .. Mi-a trecut prin minte ! Si celui negru .. HMMMM ! Pai , cred ca Zackie .
Jasmine0246- Webkinz Signature
cel din poza mea e cutzu meu cand avea o lunaJasmine0246 a scris:Cand ma mai duc la magazin daca ii gasesc .. Nu sunt mai mari (cred) ca cel din poza ta!Stefzyk a scris:eu as fi onorata poti pune o poza cu frumusetile?Jasmine0246 a scris:La un magazin de langa casa mea sunt 3 pui .. Nu stiu ce rasa .. Dar , Stefzyk , pot sa ii pun numele celui maro Stefzyk?? E adorabil!! Si unuia alb cred ca o sa ii pun numele Galbior .. Mi-a trecut prin minte ! Si celui negru .. HMMMM ! Pai , cred ca Zackie .
Au disparut de tot
Dar azi am vazut un pui foarte mic si slab de i se vedeau oasele si negru .. Foarte jucaus nu stiu de ce l-au alungat stapanii sai .
Dar azi am vazut un pui foarte mic si slab de i se vedeau oasele si negru .. Foarte jucaus nu stiu de ce l-au alungat stapanii sai .
Jasmine0246- Webkinz Signature
Jasmine0246 a scris:Au disparut de tot
Misterio- Webkinz Signature
Stefzyk a scris:Fan-club cutzu!!!
Cei de mai sus nu sunt catelusii mei, dar seamana cu catzelushul meu cand era puiut mic, mic, mic
Oricum, bun venit in lumea cutzilor! Oricine e bine-venit!
Aici discutam despre cutzi si doar cutzi.
Nu conteaza daca esti iubitor de pisici, si cutzii sunt frumosi si, logic, si viceversa
Deci, bun venit in funclub Cutzu!!!
Ce dragalasi sunt
Ma inscriu si eu
Pisy1148- Webkinz Signature
de unde va-ti luat caini voi?(as vrea un pechinez)
la mine in oras nu stiu unde sa ma duc si sa-mi cumpar.
stefania223- Webkinz Signature
Haideti fani cutzu! Nu mai facem nimic? xD
Eu l`am luat pe Cookie de la o prietena a mamei, nu stiu de unde poti lua din oras ... cauta la crescatorii .
stefania223 a scris:de unde va-ti luat caini voi?(as vrea un pechinez)
Eu l`am luat pe Cookie de la o prietena a mamei, nu stiu de unde poti lua din oras ... cauta la crescatorii .
latrat excesiv :(
buna tuturor. am nevoie de ajutorul vostru. catelusa mea , PuKKa are acum 5 luni, doarme in patul meu , dar am o problema. seara latra excesiv si ii trezeste pe toti. am incercat totul : i.am dat de mancare, am dus.o afara sa faca ”treburile”, i.am dat apa , m-am jucat cu ea , Totul! dar nu functioneaza . cand ma pun in pat ea latra de parca as pleca de acasa un an ! .... fratele meu e mic si se trezeste repede deci... am nevoie de un ajutor urgent. multumesc anticipat
deeadey100- Gen : Stare de spirit : Happy ;x
Localizare : Luduș , județ Mureș
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 149209
poate ii trebuie mai multa iubire
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336893
Ce draguti sunt catelusii tai stefiStefzyk a scris:Fan-club cutzu!!!
Cei de mai sus nu sunt catelusii mei, dar seamana cu catzelushul meu cand era puiut mic, mic, mic
Oricum, bun venit in lumea cutzilor! Oricine e bine-venit!
Aici discutam despre cutzi si doar cutzi.
Nu conteaza daca esti iubitor de pisici, si cutzii sunt frumosi si, logic, si viceversa
Deci, bun venit in funclub Cutzu!!!
acum am si eu o corcitura de pechynezvreau sa-mi ziceti:
de ce asa rau
trebuie sa-i tai unghiile daca sunt mari?
si mama ar vrea sa-l schimbe cu o corcitura de bichon as vrea sa-mi aratati si cum arata o corcitura de bichon
macar arata frumos?
de ce asa rau
trebuie sa-i tai unghiile daca sunt mari?
si mama ar vrea sa-l schimbe cu o corcitura de bichon as vrea sa-mi aratati si cum arata o corcitura de bichon
macar arata frumos?
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164813
biancaidu a scris:uitati un site despre catzei unde ii ingrijiti ii cresteti si ii dresati:www.Cainevirtual.ro
Am incercat si nu merge dau completez la registrate si apoi dau butonul registrare si nici un efect!
verona3- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 184145
nu imi mai ia mama corcitura de bichon
voua va place rasa bichon maltez?
voua va place rasa bichon maltez?
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...