EmO
+33
crazydiva~by
bridgettedawn_club
lorena.buta
llizza
brochita
WebkinzBoyRomania
biancaidu
pupantonia
Claudia.Latis
>| Comatose |<
LovelyGirl
andraalexa110
Camalazo
♥miley♥selena♥demi♥
Alexa17
bia
adelinabalerina
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
WebkinzVideos989
Irina
PeacefulDoggy
Manzu
elenafrumoasa17
Stefzyk
LovleyLovePup
galbior
ClaudiaMissy2
Webkinz Romania
deea98
Misterio
Clinchi
andreiyo
bianca.pussycat
37 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: EmO
ai dreptate!ClaudiaMissy2 a scris:Asta-i clar!bianca.pussycat a scris:ClaudiaMissy2 a scris:Ii sta bine "Emo"...oricum,nu cont. daca se taie sau nu.Nu ne priveste pe noi...bianca.pussycat a scris:dati zoom la poza ...ca se vede mai clar ca-i taiata ! ... la inceput si eu am crezut ca-i urama de la bratara !
asa-i ... ii sta bine ... dar nu e un exemplu de uramat...in ceea ce priveste ca s-a taiat ... :evil:
Trebuie sa luam doar ce e BUN si sa lasam de o parte ce e RAU de la o persoana,chiar si vedeta.
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
ClaudiaMissy2 a scris:uhm..cred ca nu am xD
nici ceva roz electrizat gen siclam?
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
roz electrizat nu-i emo....... negru si alb e emoelenafrumoasa17 a scris:ClaudiaMissy2 a scris:uhm..cred ca nu am xD
Manzu- Webkinz Signature
defapt roz cu negru e mai mult glam rock....... emo in general poarta numai negru.....elenafrumoasa17 a scris:eu stiu ca roz electrizat si negru e emo la fete!
Manzu- Webkinz Signature
Eu nu cred chestia aia cu drogurile..........oricum nu conteaza............chiar daca e va fi tratata.
PeacefulDoggy a scris:Nu vreau sa iau vreun avertisment dar: http://www.tvfanatic.com/gallery/demi-lovato-cut-up/[/quote]Joaca in Grey Anatomy...
ClaudiaMissy2 a scris:Joaca in Grey Anatomy...[/quote]PeacefulDoggy a scris:Nu vreau sa iau vreun avertisment dar: http://www.tvfanatic.com/gallery/demi-lovato-cut-up/
AAaaa ....nu am stiut
lllllaaamaaa de barbierit a lu' tata lmfao
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 174502
hmmm...
cum am mai spus, eu iau emo ca si stil propriu. adica nu ma tai (Doamne fereste, am o viata frumoasa ) si nici nu ma droghez
pur si simplu port haine inchise (negru cu rosu sau cu alb), am o freza km stramba (cum zice mama ) dar e un fel de bob... ma rog, mie imi sta ca o emokida cu ea, ca parul meu e castaniu cu suvitze blonde deschis (de la soare). ascult si muzica rock si punct.
in realitate, multa lumea ia ,,emo" ca si oameni fara viitor. ce sa zic
deci, emo nu inseamna eu ma omor, in primul rand pentru ca vine din limba engleza.
si nu stiu ce e cu demi lovato, nu inteleg de ce s-a taiat. se vede ca nu sunt urme de bratari. nu stiu ce face copila aia cu viata ei!
si eu am urme de genul asta pe maini. dar nu pt ca ma tai, ci doar pt ca am un catel nebun!!!
cum am mai spus, eu iau emo ca si stil propriu. adica nu ma tai (Doamne fereste, am o viata frumoasa ) si nici nu ma droghez
pur si simplu port haine inchise (negru cu rosu sau cu alb), am o freza km stramba (cum zice mama ) dar e un fel de bob... ma rog, mie imi sta ca o emokida cu ea, ca parul meu e castaniu cu suvitze blonde deschis (de la soare). ascult si muzica rock si punct.
deci, emo nu inseamna eu ma omor, in primul rand pentru ca vine din limba engleza.
si nu stiu ce e cu demi lovato, nu inteleg de ce s-a taiat. se vede ca nu sunt urme de bratari. nu stiu ce face copila aia cu viata ei!
si eu am urme de genul asta pe maini. dar nu pt ca ma tai, ci doar pt ca am un catel nebun!!!
Scuza-ma dar unii EMO chiar ajung sa se omoare.Stefzyk a scris:hmmm...
emo nu trebuie luati ca niste ciudati fara viitor, acestia sufera de depresie, care poate fii cauzata de mai multi factori...... sufera psihic, au probleme de socializare, majoritatea neavand prieteni..... o viata fara prieteni e cam plictisitoare, asa-i?? nu trebuie sa te imbraci in negru si sa asculti muzica rock/punk la greu....... daca chiar suferi si gasesti auto-mutilarea ca o scapare de viata cotidiana, te poti numi cu mandrie emo...... dar exista si persoane care se dau emo din neavand ce face in timpul liber..... se zgarie putin la mana si gata sunt emo.....Stefzyk a scris:hmmm...
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
Manzu a scris:emo nu trebuie luati ca niste ciudati fara viitor, acestia sufera de depresie, care poate fii cauzata de mai multi factori...... sufera psihic, au probleme de socializare, majoritatea neavand prieteni..... o viata fara prieteni e cam plictisitoare, asa-i?? nu trebuie sa te imbraci in negru si sa asculti muzica rock/punk la greu....... daca chiar suferi si gasesti auto-mutilarea ca o scapare de viata cotidiana, te poti numi cu mandrie emo...... dar exista si persoane care se dau emo din neavand ce face in timpul liber..... se zgarie putin la mana si gata sunt emo.....Stefzyk a scris:hmmm...
eu nu ma refeream la asta
poti fi emo si in sensul de a-ti placea stilul
eu am f. multi prieteni care sunt tot emo si (cum am mai zis, Doamne fereste, nu se taie sau se omoara!!!) le place doar stilul, adica hainele, frezele , muzica etc.
nu inseamna ca daca te sinucizi esti emo. inseamna ca esti nebun
nu am zis eu ca emo nu au viitor, asa ii considera lumea.
ei, si ce? am vazut si o avocata care venea la servici cu o geanta cu craniu pe ea
Sunt un fel de EmO. Dar nu imi tai mainile si astea, doamne fereste! Dar sincer, nu am ales eu daca sa fiu sau nu......Va rog sa ma acceptati asa
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
Poate ai dreptate Insa nu am nimic impotriva sa vorbeasca despre asa ceva [dar sa nu intreaca masura]
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
gata iam spus deei sa stearga subiectul pentru ca e o porcarie si nici nu tine de normalitate...mai mult sau mai putin
WebkinzVideos989 a scris:gata iam spus deei sa stearga subiectul pentru ca e o porcarie si nici nu tine de normalitate...mai mult sau mai putin
nu este o prostie daca nu-ti place ....
de ce crezi ca iam spus deei sa stearga subiectulgalbior a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
Poate ai dreptate Insa nu am nimic impotriva sa vorbeasca despre asa ceva [dar sa nu intreaca masura]
Stefzyk zice
hmmm...
"cum am mai spus, eu iau emo ca si stil propriu. adica nu ma tai (Doamne fereste, am o viata frumoasa ) si nici nu ma droghez "
parerea mea este:
daca pui cuvantul ala intro propozitie pe forum deja au intrecut masura...vb decat de stefzyk
Andrei , intra pe mess plzzz
Oricum , nu-mi place stilul...
Oricum , nu-mi place stilul...
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157144
EMO ajung sa se taie cu lama sa lipseasca de la ore si cum s-a mai spus ajung sa se omoare deci daca nu faci chestile astea inseamna ca nu esti emo
Lu niste fete din clasa a 9-a le place sangele (cand vad parca sangele e ca..............apa ), Isi dau paru' peste ochi,se imbraca in negru cu cranii si etc. E un fel de EmO dar fara sa se taie cu lama.......imi place stilul(dar fara sa te tai cu lama si sa porti haine si sa-ti placa sangele...imi place stilul dar dak il port o sa isi bata joc de mine colegi si prietenii.......dar totusi nici nu m-as imbraca asa ) Ugh.....EmO style not for me
WebkinzVideos989 a scris:de ce crezi ca iam spus deei sa stearga subiectulgalbior a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
Stefzyk zice
hmmm...
"cum am mai spus, eu iau emo ca si stil propriu. adica nu ma tai (Doamne fereste, am o viata frumoasa ) si nici nu ma droghez "
parerea mea este:
daca pui cuvantul ala intro propozitie pe forum deja au intrecut masura...vb decat de stefzyk
tu ai subliniat.
cei mici nu stiu ce inseamna.
Stefzyk a scris:WebkinzVideos989 a scris:de ce crezi ca iam spus deei sa stearga subiectulgalbior a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
Stefzyk zice
hmmm...
parerea mea este:
tu ai subliniat.
cum sa nu stie? Nu aveam aici chiar copii de 2-3-4 ani care sa nu stie ce inseamna
Si in legatura cu "emo" - e si un stil de muzica..si daca asculti punk,rock,metallic etc. nu esti emo,daca te imbraci in negru cu roz,negru cu alb,negru cu rosu etc. nu esti emo, daca ai o freza gen' creasta,breton pe ochi etc. NU esti emo.
A fi emo inseamna a uri viata,inseamna sa vrei sa mori,iar cu taiatul cu lama... : are legatura cu ce am spus mai devreme
Sunt unii care zic ca sunt "emo" ca sa se dea smecheri. Copii,reveniti la normal!!
Si Irina: tu nu ai nici o legatura cu emo,tu nu esti trista MEREU,tu nu vrei sa mori sau sa te tai cu lama[nici nu va influentez sa faceti aceasta MARE porcarie]..deci in ansamblu: NU ESTI EMO!
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170628
bia a scris:Stefzyk a scris:WebkinzVideos989 a scris:de ce crezi ca iam spus deei sa stearga subiectulgalbior a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
Stefzyk zice
hmmm...
parerea mea este:
tu ai subliniat.
cum sa nu stie? Nu aveam aici chiar copii de 2-3-4 ani care sa nu stie ce inseamna
Si in legatura cu "emo" - e si un stil de muzica..si daca asculti punk,rock,metallic etc. nu esti emo,daca te imbraci in negru cu roz,negru cu alb,negru cu rosu etc. nu esti emo, daca ai o freza gen' creasta,breton pe ochi etc. NU esti emo.
A fi emo inseamna a uri viata,inseamna sa vrei sa mori,iar cu taiatul cu lama... : are legatura cu ce am spus mai devreme
Sunt unii care zic ca sunt "emo" ca sa se dea smecheri. Copii,reveniti la normal!!
Si Irina: tu nu ai nici o legatura cu emo,tu nu esti trista MEREU,tu nu vrei sa mori sau sa te tai cu lama[nici nu va influentez sa faceti aceasta MARE porcarie]..deci in ansamblu: NU ESTI EMO!
poate fi si cum zici tu, dar ma rog
deci, nu sunt emo! m-a facut profa de engleza emo, si a ras toata clasa
si atunci aveam doar o freza ,,cool"
deci, copii, nu fiti emo! :]]
eu am rochi cu negru mult si gri si nu sunt emo si cum ai zis emo inseamna sa urasti viatabia a scris:Stefzyk a scris:WebkinzVideos989 a scris:de ce crezi ca iam spus deei sa stearga subiectulgalbior a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
Stefzyk zice
hmmm...
parerea mea este:
tu ai subliniat.
Webkinz Romania a scris:emotional = om sensibil
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175108
spun o data si gata:
a fi emo NU inseamna a ura viata, NU inseamna sa vrei sa mori, NU inseamna taiatul cu lama, NU inseamna sa fi trist mereu!
emo este un STIL, cum este hip-hop-ul, rock-ul. reggae-ul, punk-ul, etc.
din cauza TV-ului v-au informat prost!
emo inseamna acel LOOK/INFATISARE [par, haine, machiaj, unghii, accesorii] si MUZICA. ATAT
a fi emo NU inseamna a ura viata, NU inseamna sa vrei sa mori, NU inseamna taiatul cu lama, NU inseamna sa fi trist mereu!
emo inseamna acel LOOK/INFATISARE [par, haine, machiaj, unghii, accesorii] si MUZICA. ATAT
multumesc ca ne-ai lamurit asa ca terminati cu porcariile asteaWebkinz Romania a scris:spun o data si gata:
Buna
sa va zic EmO ESte un stil.am o groaza de rietene de EMo deci nici nu le suport[quote]
una arata cam asa:
si celanta:
una arata cam asa:
si celanta:
♥miley♥selena♥demi♥- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : buna! mar bucura daca am fii toate de pe acest site prietene
Localizare : baia-mare
KinzCash : 155290
prima e chiar draguta
mi-ar placea si mie sa-mi tapez parul, dar nu cred ca l-as mai putea pieptana vreodata
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
[quote="♥miley♥selena♥demi♥"]sa va zic EmO ESte un stil.am o groaza de rietene de EMo deci nici nu le suport
o groaza de prietene emo... hmm... pozele arata ca au vreo 16 ani... si imi pare rau de tine, dar pozele sunt de pe net... LOLgic ... se vede!
o groaza de prietene emo... hmm... pozele arata ca au vreo 16 ani... si imi pare rau de tine, dar pozele sunt de pe net... LOLgic ... se vede!
nu credeam ca voi spune asta dar sunt deacord cu stefzyk
nu poti fii prietena cu astel de fete si ca au 15-16 ani si u ai 10 dar si ca arata mai....cum sa zic mai frumos...deochiate...
nu poti fii prietena cu astel de fete si ca au 15-16 ani si u ai 10 dar si ca arata mai....cum sa zic mai frumos...deochiate...
Manzu a scris:roz electrizat nu-i emo....... negru si alb e emoelenafrumoasa17 a scris:ClaudiaMissy2 a scris:uhm..cred ca nu am xD
nooop'z...sunt emo ... adik... ma imbrac ca una , si culoarile sunt alb ( ff putin) Roz Tipator ( sau electrizat e tot una ) siclam , negru .
PeacefulDoggy a scris:ClaudiaMissy2 a scris:Joaca in Grey Anatomy...PeacefulDoggy a scris:Nu vreau sa iau vreun avertisment dar: Joaca]http://www.tvfanatic.com/gallery/demi-lovato-cut-up/
AAaaa ....nu am stiut
ador anatomia lui Grey ... ma uit in fiecare Luni...desi e pe la 22:00 ...
WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
daca nu-ti convine...nu citii , nu comenta...deci nu intra pe Topic ...
daca nu-ti place...nu inseamna ca altora nu le place
>|<
bianca.pussycat a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
>|<
avem toate motivele sa nu ne plaka ..........
prost topic
0_0
e groaznik!
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171784
total de acord
[quote="Stefzyk"]
scz ca zic dar nu era asta aratam cum arata ele 2 si mai am am aratat in poza cam cum arata ele si stiu ca le-am luat de pe net sa vaarat cum arata ele ca emo (stilul lor) :albino:
mileyselenademi a scris:sa va zic EmO ESte un stil.am o groaza de rietene de EMo deci nici nu le suport
scz ca zic dar nu era asta aratam cum arata ele 2 si mai am am aratat in poza cam cum arata ele si stiu ca le-am luat de pe net sa vaarat cum arata ele ca emo (stilul lor) :albino:
- Gen : Stare de spirit : buna! mar bucura daca am fii toate de pe acest site prietene
las o poza poza cu demi si cu selena e bine ???? plsWebkinz Romania a scris:mileyselenademi DACA AZI NU SCHIMBI SEMNATURA AI AVERTISMENT
de 5 ori te-am rugat
Webkinz Romania a scris:da.
akm ce am mai fc ??? am schimbat-o e bn ????
e bine. revenim la subiect :pirat:mileyselenademi a scris:Webkinz Romania a scris:da.
akm ce am mai fc ??? am schimbat-o e bn ????
msClinchi a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
total de acord
Camalazo- KinzCash : 152344
Camalazo a scris:msClinchi a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
total de acord
tu pt ce multumesti?
Stefzyk a scris:Camalazo a scris:msClinchi a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
total de acord
tu pt ce multumesti?
andraalexa110- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : very happy:X:X
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 158766
Ii multumeste ca e de acord cu el.Stefzyk a scris:Camalazo a scris:msClinchi a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
total de acord
tu pt ce multumesti?
LovelyGirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm bored...Ma simt ciudat,nuj de ce...
Localizare : In the music world
KinzCash : 154747
Ultima editare efectuata de catre >| Comatose |< in Vin 28 Ian 2011, 12:46 pm, editata de 1 ori
Clinchi a scris:bianca.pussycat a scris:WebkinzVideos989 a scris:topicu asta e de groaza.....mai fratilor....daca vreti sa vb despre astea intrati si vorbiti pe mess nu pe forum cu copii care nu stii ce citesc si....mai bine nu spun...nam chef de advertisment, o sai spun deei sa stearga topicul ca nu prea e normal.
>|<
avem toate motivele sa nu ne plaka ..........
prost topic
0_0
e groaznik!
asa sunt eu ... dc nu va convine .. mai lasati=ma in viatsa mea !
>| Comatose |< a scris:...iahu...azi eu cu o prietena ne-am taiat la mana .... soop !
ai cu ce te mandrii
pun pariu ca caietele tale sunt pline de sange si pe covor te torturezi impreuna cu prietena ta nu? :evil:
Cred pe zi ce trece mai mult ca esti emo.>| Comatose |< a scris:...iahu...azi eu cu o prietena ne-am taiat la mana .... soop !
Nu ma mandresc cu asta dar..... Acum 2 ani, m-am taiat la mana {intentionat, ca sa ma tai, mi se intampla odata pe zi, dar nu intentionat } si dupa, eu cu o prietena ne-am cusut la mana.......... Stiu, am fost nebuna
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
Vrei a lesin aici?Cred ca noooIrina a scris:Nu ma mandresc cu asta dar..... Acum 2 ani, m-am taiat la mana {intentionat, ca sa ma tai, mi se intampla odata pe zi, dar nu intentionat } si dupa, eu cu o prietena ne-am cusut la mana.......... Stiu, am fost nebuna
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum