Rude
+58
anootza
Diana321
LetyLetyutza
andrada.webkinz
Maria212212
merry777
Sunny
OnixClub
oaal17
Dogs-Are-Us
AnDrEi_WebKinz
verona3
deea98
sharonpopa
dydy
elena99
lavinia3000
robi dragut
Rose_2011
Pisy1148
PeacefulDoggy
zinzimima
stefania98
stefanawebkinz
canary
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Stefzyk
sely01
Misterio
galbior
♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪
LovelyGirl
kkryss
Mimy
biancaidu
Alexandru2002
fana_camp_rock
JustSmile
LovleyLovePup
maramare
Clinchi
ClaudiaMissy2
last_cookie
alys_princes05
stella
Alynutza29
Irina
robypanda
llizza
adelinabalerina
denissa99pestisor
Alexa17
brochita
Manzu
lorena.buta
MITZUCA
Trompy98
Adronia
62 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Aveti rude pe forum ?
Re: Rude
Sunny a scris:Aici vorbim si punem poze despre verisorii nostri!Incep eu!
Verisoara mea
Nume:Alexandra Batir
Varsta: 5 ani
Anul nasterii:2006
Stare de spirit:Mereu zambareata.
Uitati si o poza:
Deea de ce mi-ai unit subiectul?
Sunny- Webkinz Signature
Nu, nu am
Diana321- Gen : Stare de spirit : Very Happy! :X:X
Localizare : Romania
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 138180
Eu am un frate de 6 ani...Acum a intrat in cls intai Eu seman cu tata,el cu mama...Dar e oribil!!!!!!1Ma rog,dar il iubesc XD
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221141
sora mea...
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
cati ani are ?BrunoClau a scris:sora mea...
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
anootza a scris:cati ani are ?BrunoClau a scris:sora mea...
9...
Ai noroc,a ta e mai mare...Si poate mai de treabaBrunoClau a scris:anootza a scris:cati ani are ?BrunoClau a scris:sora mea...
9...
anootza a scris:Ai noroc,a ta e mai mare...Si poate mai de treabaBrunoClau a scris:anootza a scris:cati ani are ?BrunoClau a scris:sora mea...
9...
Mai, o fi asa...XD Macar nu ma cicaleste cand sunt bolnava.
Sa se ia amandoi de mana,si sa ne lase umpic linistiteBrunoClau a scris:anootza a scris:Ai noroc,a ta e mai mare...Si poate mai de treabaBrunoClau a scris:anootza a scris:cati ani are ?BrunoClau a scris:sora mea...
9...
anootza a scris:Sa se ia amandoi de mana,si sa ne lase umpic linistiteBrunoClau a scris:anootza a scris:Ai noroc,a ta e mai mare...Si poate mai de treabaBrunoClau a scris:anootza a scris:
cati ani are ?
9...
Da, insa sora mea este cam... Protectoarea mea. L-a batut pe unul de a 7a.
La mn e exact invers.....Orice ar fii,cine se ia de fratimiu,e PRAF FACUT atata timp cat nu e o fetita sau un dinala micutz de cls 0BrunoClau a scris:anootza a scris:Sa se ia amandoi de mana,si sa ne lase umpic linistiteBrunoClau a scris:anootza a scris:Ai noroc,a ta e mai mare...Si poate mai de treabaBrunoClau a scris:
9...
Da, insa sora mea este cam... Protectoarea mea. L-a batut pe unul de a 7a.
Ok... stiu ca e postat tocmai din mai si ca a trecut multa vreme de atunci...... Dar cum pot zice asta ca te bucuri ca nu ai un frate sau o sora?? Doamne! sunteti inconstienti cei care spuneti asta!!! Eu imi doresc enorm de mult sa am o sora sau un frate... Si voi? Asa faceti? Nu va ganditi.. ca atunci cand o sa va faceti mari o sa simtiti lipsa unei surori sau unui frate langa voi? ;x Unde daca in caz ai ceva pe suflet sa te duci la el sa vorbesti cu el sau ea si sa il inveti ce e bine si ce e rau? Nu va ganditi ca atunci cand sunteti mari pe la 30-40 de ani logik.. toti murim nu ramane nimeni viu pe pamant... o sa moara mama , tata si nu o sa mai aveti pe nimeni alaturi? Asa macar ati avea o sora sau un frate care sa va sprijiniti unul pe celalalt... Sper sa nu iau avertisment din cauza asta dar.. Atat am avut de zis! Inainte sa spuneti ca va pare bine ca nu aveti o sora sau un frate mai bine ganditi-va de 10 ori inainte sa spuneti astaAlexandru2002 a scris:Nu, si chiar ma bucur.
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Nu am frate si nici sora.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 205028
De ce te bucuri,Alex Sa ai frati e supeer!!!!!!!Bine,poate ne mai certam,dar eu cu fratimiu ne jucam mereu impreuna...E chiar distractiv,pe Wii,pe playstation...Il mai ajut si la teme uneori XD Chiar imi lipseste sa fac exercitii asa de usoare... XD De exemplu,seara trecuta,dupa ce am terminat pe forum,ne-am jucat cu webkinzii....El s-a jucat cu Charming Panda si cu Ducky...Iar eu i-am avut ca personaje pe Furgy si pe Milka XDmerry777 a scris:Ok... stiu ca e postat tocmai din mai si ca a trecut multa vreme de atunci...... Dar cum pot zice asta ca te bucuri ca nu ai un frate sau o sora?? Doamne! sunteti inconstienti cei care spuneti asta!!! Eu imi doresc enorm de mult sa am o sora sau un frate... Si voi? Asa faceti? Nu va ganditi.. ca atunci cand o sa va faceti mari o sa simtiti lipsa unei surori sau unui frate langa voi? ;x Unde daca in caz ai ceva pe suflet sa te duci la el sa vorbesti cu el sau ea si sa il inveti ce e bine si ce e rau? Nu va ganditi ca atunci cand sunteti mari pe la 30-40 de ani logik.. toti murim nu ramane nimeni viu pe pamant... o sa moara mama , tata si nu o sa mai aveti pe nimeni alaturi? Asa macar ati avea o sora sau un frate care sa va sprijiniti unul pe celalalt... Sper sa nu iau avertisment din cauza asta dar.. Atat am avut de zis! Inainte sa spuneti ca va pare bine ca nu aveti o sora sau un frate mai bine ganditi-va de 10 ori inainte sa spuneti astaAlexandru2002 a scris:Nu, si chiar ma bucur.
1.Parintilor le-ar placea mai mult de el/ea . Ca ar fi mai mic/a
2.Mi-ar strica toate jucariile.
3.Cand ar incepe scoala eu as avea 17 ani!
4.Altele...
4.Altele...
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Sa fi avut un frate mai mare sau cu 2-3 ani mai mic mi-ar fi placut. Dar cu 10 ani mai mic nu mi-ar placea . Pot sa fie si mai multi ani!
brochita a scris:eu am intr-un fel un frate pe snoopy (e caine, nu om)Manzu a scris:nu am...........
si eu am un caine snooopy!!!
WebkinzPuppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vine Vacanta MULT asteptata!!!!!!!!!! <3
Localizare : Dreamland :D
KinzCash : 170870
eu am o sora cu 4 ani mai mica ca mine .... MiaWebkinz XD
WebkinzPuppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vine Vacanta MULT asteptata!!!!!!!!!! <3
Localizare : Dreamland :D
KinzCash : 170870
WebkinzPuppy a scris:eu am o sora cu 4 ani mai mica ca mine .... MiaWebkinz XD
Asa e fain
Eh,na >____<Alexandru2002 a scris:1.Parintilor le-ar placea mai mult de el/ea . Ca ar fi mai mic/a
4.Altele...
App,am uitat sa va zic cum il cheama pe fratimiu...Il cheama Tudor Dar eu ii mai zic pitic
Sa stii ca nu varsta conteaza Si plus.. ca asta ar insemna si invidie.. Adica.. Nu cred ca parintii tai l-ar iubii mai mult pe el... Adica... in mod normal ar trebui sa va iubeasca pe amandoi la fel... Si in legatura de jucarii.. nu cred ca ti le-ar strica... Deoarece il inveti ca nu e frumos... Eu una.. Daca e.. Abia astept sa am o sora <3 Toti webkinzii mei ii voi da Si nu conteaza varsta... Daca e sa mai am o sora ar fii diferrenta intre noi de 13 ani... Si pana la urma... E super ;3 O voi invata ce e bine , si ce este rau , va avea un exemplu de la mine cand voi fii mai mareAlexandru2002 a scris:Sa fi avut un frate mai mare sau cu 2-3 ani mai mic mi-ar fi placut. Dar cu 10 ani mai mic nu mi-ar placea . Pot sa fie si mai multi ani!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
1.Isi poate ascunde jucariile(cum fac eu )merry777 a scris:Sa stii ca nu varsta conteaza Si plus.. ca asta ar insemna si invidie.. Adica.. Nu cred ca parintii tai l-ar iubii mai mult pe el... Adica... in mod normal ar trebui sa va iubeasca pe amandoi la fel... Si in legatura de jucarii.. nu cred ca ti le-ar strica... Deoarece il inveti ca nu e frumos... Eu una.. Daca e.. Abia astept sa am o sora <3 Toti webkinzii mei ii voi da Si nu conteaza varsta... Daca e sa mai am o sora ar fii diferrenta intre noi de 13 ani... Si pana la urma... E super ;3 O voi invata ce e bine , si ce este rau , va avea un exemplu de la mine cand voi fii mai mareAlexandru2002 a scris:Sa fi avut un frate mai mare sau cu 2-3 ani mai mic mi-ar fi placut. Dar cu 10 ani mai mic nu mi-ar placea . Pot sa fie si mai multi ani!
2.Daca ar iesi frate
Eu mi-am dorit de la inceput frate pt ca eu sunt fetita(ingerasul)familiei Iar el e un dracusor Dar el sta la mn in camera,dormim impreuna...Adica am un pat spatios...Si are si el pat,dar nu vrea sa doarma singur in el >_< Dar imi place de el si il iubesc....Un frate mai bun nu puteam avea!bine as fi putut avea XD
Anootza(sora asa la misto,dar tot o sora buna!)si Tudor,fratele ei
WebkinzLuver- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Iubesc lupii!!!!
KinzCash : 136760
Nee...Doar noi doua,fratimiu nuuuu!!!WebkinzLuver a scris:Anootza(sora asa la misto,dar tot o sora buna!)si Tudor,fratele ei
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum