Zona Comuna
+20
Misteryy
alteio
stefanawebkinz
Rose_2011
andrada.webkinz
Alexandru2002
merry777
Pisy1148
elena99
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
stefania223
Stefzyk
cristinutza
Irina
sely01
llizza
zinzimima
Misterio
robi dragut
lavinia3000
24 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Va place ideea de "Zona Comuna"?
Re: Zona Comuna
nu ai ghicit, dar iti voi spune daca o sa chemi mai multi sa scrie si sa ghiceasca la intrebare si o sa-ti trimit un mesaj cu raspunsul ! OK ?biancaidu a scris:renul?
didideea- Webkinz Signature
didideea a scris:sa vedem cine raspunde la aceasta intrebare capcana o sa-l adaug ca si prietene si o sa fim BFF
Fiti atenti :
CE ANIMAL SARE MAI SUS DECAT CASA ?
succes!
cangurul?
andrada.webkinz- Webkinz Signature
eu stiu raspunsul dar nu e asa lol scuze dar trebuia sa te gandesti cum sa formulezi intrebarea ca sa se poata aemana raspunsul scuze dar asa e!Si totusi am 12 ani!
biancaidu- Webkinz Signature
scuze dar asta se intreaba la conversatii..cred ca esti nouaandrada.webkinz a scris:deci......ce mai faceti?
bine tu ce faci? ma certam pe 'conversatii' cu BIANCAIDU pt ca imi face corecturi degeaba
Ba nu ! Se poate intreba si aici . Doar de aia se numeste CLUBUL FETELOR SI BAIETILOR! Ca sa vorbim intre noi . Deci poate scrie asta si aici .biancaidu a scris:scuze dar asta se intreaba la conversatii..cred ca esti nouaandrada.webkinz a scris:deci......ce mai faceti?
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 456058
cine spune dragabiancaidu a scris:scuze dar asta se intreaba la conversatii..cred ca esti nouaandrada.webkinz a scris:deci......ce mai faceti?
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187580
REGULILEEEEEEE!dute si vezi si appp sunt mai mare ca tinedidideea a scris:cine spune dragabiancaidu a scris:scuze dar asta se intreaba la conversatii..cred ca esti nouaandrada.webkinz a scris:deci......ce mai faceti?
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192755
Didideea inceteaza ! Nu ii mai raspunde asa sa stii ca te-am crezut ca esti o fata de treaba si prietenoasa da mi-am schimbat parerea ... Bianca tu nu o mai baga in seama si am incheiat cu asta !didideea a scris:cine spune dragabiancaidu a scris:scuze dar asta se intreaba la conversatii..cred ca esti nouaandrada.webkinz a scris:deci......ce mai faceti?
da ai dreptate!thanks marymerry777 a scris:Didideea inceteaza ! Nu ii mai raspunde asa sa stii ca te-am crezut ca esti o fata de treaba si prietenoasa da mi-am schimbat parerea ... Bianca tu nu o mai baga in seama si am incheiat cu asta !didideea a scris:cine spune dragabiancaidu a scris:scuze dar asta se intreaba la conversatii..cred ca esti nouaandrada.webkinz a scris:deci......ce mai faceti?
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192755
bine trebuie sa-mi cer scuze la toti chiar daca nu e cazul .Asa e civilizat. si eu te-am corectat cum mai corectat si tu .biancaidu a scris:REGULILEEEEEEE!dute si vezi si appp sunt mai mare ca tinedidideea a scris:cine spune dragabiancaidu a scris:scuze dar asta se intreaba la conversatii..cred ca esti nouaandrada.webkinz a scris:deci......ce mai faceti?
nu o sa mai intru ca sa nu mai supar pe nimeni ! sper sa va bucure pt ca o sa fie ultimul mesaj pe care o sa-l scriu .
O regula spune"Nu amenintati ca plecati."didideea a scris:nu o sa mai intru ca sa nu mai supar pe nimeni ! sper sa va bucure pt ca o sa fie ultimul mesaj pe care o sa-l scriu .
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336893
Lasati-o in pace Sa nu luam avertismentestefanawebkinz a scris:O regula spune"Nu amenintati ca plecati."didideea a scris:nu o sa mai intru ca sa nu mai supar pe nimeni ! sper sa va bucure pt ca o sa fie ultimul mesaj pe care o sa-l scriu .
am vrut sa zic ca nu o sa maio scriu nici o data pt ca nu mai vreau sa mai fie discutiistefanawebkinz a scris:O regula spune"Nu amenintati ca plecati."didideea a scris:nu o sa mai intru ca sa nu mai supar pe nimeni ! sper sa va bucure pt ca o sa fie ultimul mesaj pe care o sa-l scriu .
Doamne incetati odata !!! Gata!!!! Didideea ce ai ? Ai chef de cearta ? + Ca Bianca nu te-a certat doar te-a corectat ! De ce vreti mereu sa faceti pe victimele ?didideea a scris:am vrut sa zic ca nu o sa maio scriu nici o data pt ca nu mai vreau sa mai fie discutiistefanawebkinz a scris:O regula spune"Nu amenintati ca plecati."didideea a scris:nu o sa mai intru ca sa nu mai supar pe nimeni ! sper sa va bucure pt ca o sa fie ultimul mesaj pe care o sa-l scriu .
Gata. Ne-am Oprit. Deci, New Subject.Stefzyk a scris:hai uaai. macar un topic sa fie fara cearta
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336893
biancaidu a scris:scuze dar asta se intreaba la conversatii..cred ca esti nouaandrada.webkinz a scris:deci......ce mai faceti?
eee da sunt noua...dar eu mi-am facut aici un club!si intreb unde vreau!
andrada.webkinz- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181929
Ma inscriu!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
Vad ca toata lumea de pe aici are chef de ceartaandrada.webkinz a scris:biancaidu a scris:scuze dar asta se intreaba la conversatii..cred ca esti nouaandrada.webkinz a scris:deci......ce mai faceti?
eee da sunt noua...dar eu mi-am facut aici un club!si intreb unde vreau!
HuH , s-au oprit
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Reclame la forum/blog/site propriu
» Zona Fetelor
» Zona Baietilor
» Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere!
» Conversatii...
» Zona Fetelor
» Zona Baietilor
» Hai sa ne cunoastem + Numele Tau + Orasul + Ziua de Nastere!
» Conversatii...
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum