Transformice
+52
Adrian2003
Malinuta
BrunoClau
Sonia-Maria.2002
::SONY::
Teo13Teodora♥
Sony.Mary.2002
Zuzuswet
bidrye
PeacefulDoggy
WebkinzPuppy
wepufulet11
bridgettedawn_club
pisicaangora
Moko
sely01
Debby345
Mouceben
MrCookieMonster
Laur77
brochita
Dogs-Are-Us
alteio
Adelaina
webkinzcodru
LEXI2003
Sunny
eliza gidoi
cristina123
elena17
misty
sharonpopa
lorena.buta
ToreleiWerecat
ilinca2002
biancaidu
Nokia345
Rose_2011
Maria212212
galbior
deea98
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Alexandru2002
verona3
Pisy1148
AnDrEi_WebKinz
stefanawebkinz
Stefzyk
Irina
zinzimima
Misterio
merry777
56 participanți
Pagina 8 din 9
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Transformice
eu pe tfm sunt pisicaangora sa ma adaugati la friends. app soricelul il puteti vedea la profil
transformice
pisicaangora tu esti cea care a incercat sa-mi dea ban la contul pufuleteeee!eu sunt wepufulet alexandra ma mai tineti minte?si eu ma joc transformice ma numesc alexabeby!
alexabeb- Vizitator
am incercat insa nu-mi place deloc....e plictisitor....WEBKINZ E CEL MAI TARE!!!
WebkinzPuppy- Webkinz Signature
Dap.Tranformice e ca un drog,incepi putin,stai cateva ore apoi te posedeaza si numai faci nimic altceva decat stai pe Tfm si te joci.Lol,nu zic de tine,spun asa in general parerea mea.Eu pur si simplu urasc acest jocWebkinzPuppy a scris:am incercat insa nu-mi place deloc....e plictisitor....WEBKINZ E CEL MAI TARE!!!
mi-am dat si eu seama dupa .. mmm .. primele 7 luni de joc xDPeacefulDoggy a scris:Dap.Tranformice e ca un drog,incepi putin,stai cateva ore apoi te posedeaza si numai faci nimic altceva decat stai pe Tfm si te joci.Lol,nu zic de tine,spun asa in general parerea mea.Eu pur si simplu urasc acest jocWebkinzPuppy a scris:am incercat insa nu-mi place deloc....e plictisitor....WEBKINZ E CEL MAI TARE!!!
zinzimima- Webkinz Signature
mie miau furat contul =[[ cu tot cu mess asa cu nul pot recupera shi sunt tare trista pt ca imi placea mult shi aveam multi prieteni acolo eh acum asta e trb sa ma impac cu soarta
poate asa e mai bine angora.Cam cat petreceai pe tfm in fiecare zi?
pai nu foarte mult pt ca in timpul scolii lucram asa de mult incat abia mai gaseam o ora pt tv mai mult in weekend max treo ore pe zi shi in vacanta intru cam o data la doua zile cam patru ore sa zic iar pana sambata viitoare nu mai intru deloc pe calc pt ca maine plec in tabara da cel mai rau imi parre rau ca am pierdut prietenii de pe tfm
pisicaangora a scris:pai nu foarte mult pt ca in timpul scolii lucram asa de mult incat abia mai gaseam o ora pt tv mai mult in weekend max treo ore pe zi shi in vacanta intru cam o data la doua zile cam patru ore sa zic iar pana sambata viitoare nu mai intru deloc pe calc pt ca maine plec in tabara da cel mai rau imi parre rau ca am pierdut prietenii de pe tfm
ouch.imi pare rau rau rau .
- Gen : Stare de spirit : Vine Vacanta MULT asteptata!!!!!!!!!! <3
Localizare : Dreamland :D
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 170990
transformice
mai copii uite si eu jok trf am debea 71 de fs ma cheama zuzuswet pe trf poate ati auzit de mn eu stau mai mereu pe /room baffbot /room ro /room shaman /room racing /room vanilla sper sa ne intalnim sa ma contactati!!
Ana ty- Vizitator
Eu mai joc cand am timp si am cheama tot bidryepisicaangora a scris:care ati jucat sau jucati tfm shi cum va chema?
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 226095
am primit un cont de tfm de la cneva are doar patruzeci shi unu st da ma descurc cu el nare shi trib se numeste werebat am dat mesaj la contact shi cred ca imi voi recupera contul rel sper
Brigettedawn ( este si la semnatura ) si intru destul de despisicaangora a scris:care ati jucat sau jucati tfm shi cum va chema?
bridgettedawn_club- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : anxious
Localizare : Omelas
KinzCash : 161843
cum sa-mi fac cont?
am si eu o intrebare cum pot sami fac cont aici pe forumu asta atat de dragutz?! vreau sa vorbesc si eu cu voi pe aici....multumesc ma cheama zuzuswet pe trf adica transformice multumesc !!
Zuzuswet- Vizitator
Te duci la profil susZuzuswet a scris:Cum pot sa editez contul de forum? Va roog sami spuneti!
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 226095
stiu
Asta stiu de profil dar niste imagini mar ajuta mai mult ok?Multumesc!
Ultima editare efectuata de catre Zuzuswet in Mier 01 Aug 2012, 8:52 am, editata de 1 ori (Motiv : Am mai dat un mesaj aproape la fel)
stiu
Stiu ma stiu asta dar de acolo dupa ce ajung la profil ce fac? Da-mi si mie niste imagini!! Fratele meu!Mai multe imagini asa ok?
Transformice tribe Infinity
Vroiam sa deschid acelasi fel de subiect pentru a putea vorbi mai bine aici despre transformice si despre alte chesti importante din el de exemplu triburile....as vrea sa stiu care dintre voi e in tribul Infinity?Si pe ce camere stati mai mult?
Transformice
Apropo pe mine ma cheama Zuzuswet pe trf am 71 de fs stiu putin dar macar e ceva acolo am peste 2000 de chese la profil si vreo 300 in shop nu o sa intru prea mult pe el pana pe 20 august pentru ca deacamdata sunt la bunici si nu merge pe laptop tfm deci nu pot intra! Multumesc!
Acesta e profilul meu:
Iar aceasta sunt eu [pe Transformice]
Iar aceasta sunt eu [pe Transformice]
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 231097
MersiiZuzuswet a scris:super frumoasa
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 231097
si eu am cont dar fiind la tara acum ca nus la bucuresti nu pot intra ca nam windows bun si numi merge eu am parul pe care il are brigetdown doar ca alta culoare si ma cheama si acolo zuzuswet pe trf
ce windows ai?
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
este cineva? sa ma adauge.. mariutza . sunt in room vanilla 2
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
akm is in survivor1
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
e cnv. care nu se mai joca si da contul?ca eu il am nashpa de tot x.X
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200581
dau la schimb cont free realms si unul webkinz cu 2 animalute,al unei prietene ce nu mai joaca =))Teo13Teodora♥ a scris:e cnv. care nu se mai joca si da contul?ca eu il am nashpa de tot x.X
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200581
M-am reapucat de joc dar imi propun sa nu stau foarte mult, pentru ca o data ce intru nu mai am timp de nimic. ._.
- Gen : KinzCash : 620912
Imi place , ma numesc Webkinzmice
, dar zilele astea nu prea joc ca se blocheaza si nu re sens. O sa mai incerc ca imi ppace! :]
, dar zilele astea nu prea joc ca se blocheaza si nu re sens. O sa mai incerc ca imi ppace! :]
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159201
Porcarie de joc!
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173990
Sonia-Maria.2002 a scris:Porcarie de joc!
''Each with each gouts''
Fiecare cu parerea sa
Nici mie nu-mi place... Varul meu joaca doar ca sa injure pe unii
Fiecare cu parerea sa
Nici mie nu-mi place... Varul meu joaca doar ca sa injure pe unii
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380428
Hey. Am mai intrat pe Tfm.
Sunt Zinzulici
Ma numesc asa de la apa zizin
Hey,am mare nevoie de inca 20 de branze. Imi doneaza cineva?
Sunt Zinzulici
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
Sonia-Maria.2002 a scris:Hey. Am mai intrat pe Tfm.
Sunt Zinzulici
1)Nu se pot dona
2)Singura smecherie pe care o stiu de a lua branze este /facebook si schimbarea parolei(40 branze + 1 accesoriu)
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183978
ms mult!Adelaina a scris:Sonia-Maria.2002 a scris:Hey. Am mai intrat pe Tfm.
Sunt Zinzulici
1)Nu se pot dona
2)Singura smecherie pe care o stiu de a lua branze este /facebook si schimbarea parolei(40 branze + 1 accesoriu)
Malinuta- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Timpul trece prea repede...mi-as dori sa dormiteze...ca luna noptii...si sa devin iar copilul care eram....sa ramana copiii copii...pentru totdeauna.
Localizare : Husi
KinzCash : 176790
Data inregistrarii: 17/09/2011
Titlul actual: The Silent
Soareci salvati: 7543 / (hard) 5000
Branza adunata personal: 210
Branza adunata primul: 703
Branza adunata: 10,900
Titlul actual: The Silent
Soareci salvati: 7543 / (hard) 5000
Branza adunata personal: 210
Branza adunata primul: 703
Branza adunata: 10,900
Asta sunt eu pe Tfm ( stiu am evoluat mult )
bridgettedawn_club- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : anxious
Localizare : Omelas
KinzCash : 161843
Mie imi spune ca am ban. Si cu toate ca nu am mai intrat de 2-3 luni
Mie imi spune ca am ban. Si cu toate ca nu am mai intrat de 2-3 luni
Probabil ai primit ban din greseala. Asa au patit mai multi membrii.Sonia-Maria.2002 a scris:Mie imi spune ca am ban. Si cu toate ca nu am mai intrat de 2-3 luni
Sonia-Maria.2002 a scris:Mie imi spune ca am ban. Si cu toate ca nu am mai intrat de 2-3 luni
Am patit si eu . Defapt nu e ban, e o "eroare"
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
Ce-ar fi sa facem o intalnire? Vreti?
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159201
imi pare rau, nu joc.
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380428
Transformice,Transformika
Heeeeey!!!! N-am mai intrat de mult pe forum...
Ma joc Transformice din 21/11/2011.....Subliniez 2011
Pentru cei interesati ma numesc Transfycodru...Bine,am un profil noob fiindca am avut calculatorul stricat din februarie 2012 pana in decembrie 2012...Am intrat FOARTE rar
Ma joc SI pe Transformika (.net , .com e o prostie !!!!) de....ieri ( 07/01/2013)
Pentru cei interesati ma numesc Cheesina ...Acolo joc de ieri si deja am 7 titluri...Bine ,am experienta de pe TFM
PUP LA FANI! ADD ME !!! SI PLZ SPUNETI-MI NUMELE VOASTRE
Ma joc Transformice din 21/11/2011.....Subliniez 2011
Pentru cei interesati ma numesc Transfycodru...Bine,am un profil noob fiindca am avut calculatorul stricat din februarie 2012 pana in decembrie 2012...Am intrat FOARTE rar
Ma joc SI pe Transformika (.net , .com e o prostie !!!!) de....ieri ( 07/01/2013)
Pentru cei interesati ma numesc Cheesina ...Acolo joc de ieri si deja am 7 titluri...Bine ,am experienta de pe TFM
PUP LA FANI! ADD ME !!! SI PLZ SPUNETI-MI NUMELE VOASTRE
webkinzcodru- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Mai bine ca acum nu se putea( Si sunt sarcastca) ...Incerc totusi sa imi inving temerile si visele sa le transform in realitate,dar...Nu sunt toate posibile.Crede-ma,am o viata de c***t
Localizare : Gruiu,Ilfov
KinzCash : 151577
Cine intra acum?
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328549
[quote="Adrian2003"][b]Cine intra acum? [/b][/quote]
eu ! haideti si voi
eu ! haideti si voi
webkinzcodru- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Mai bine ca acum nu se putea( Si sunt sarcastca) ...Incerc totusi sa imi inving temerile si visele sa le transform in realitate,dar...Nu sunt toate posibile.Crede-ma,am o viata de c***t
Localizare : Gruiu,Ilfov
KinzCash : 151577
survivor5
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328549
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare