My Story
+48
andrada.webkinz
*MyLittlePuppy*
Maria212212
anutza.puppy
**PuppyEyes**
Ririn
HiperDay
Zuzuswet
anootza
jasminerux
Lidia10
Moko
mythomas
directoare
bidrye
Sony.Mary.2002
cocolina
Alice_Cullen
Teo13Teodora♥
BrunoClau
::SONY::
Yulyca24
doriutza
Steffy9325
WebkinzPuppy
MrCookieMonster
biancaidu
brochita
Adrian2003
Ancutsa.Dinu
Lenalee
sasha2001ale
pufi09
Viviana2011
Alexandru2002
valicescu
wepufule
sely01
Rose_2011
Baby_Diamond
alteio
stefanawebkinz
Dogs-Are-Us
Webkinz Romania
zinzimima
Stefzyk
canary
merry777
52 participanți
Pagina 21 din 22
Pagina 21 din 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Va place Autumn Story?
Re: My Story
mythomas a scris:Ba nu.Esti tu si asta e cel mai important.merry777 a scris:wow.. MERCIIII :*
Dar nu puteai sa pui poza cu mn dar fara ochelari?
Arat oribil >.<
esti cool pe interior si poate pentru unii cea ce tie ti se pare defect pe altii inebuneste(citat din yulica's microsite.)
OMG...-.- ...marog...romani...
Candy:3- Lil'Kinz
Candy:3 a scris:mythomas a scris:Ba nu.Esti tu si asta e cel mai important.merry777 a scris:wow.. MERCIIII :*
Dar nu puteai sa pui poza cu mn dar fara ochelari?
Arat oribil >.<
esti cool pe interior si poate pentru unii cea ce tie ti se pare defect pe altii inebuneste(citat din yulica's microsite.)
OMG...-.- ...marog...romani...
ce ma rog???
Ca am vorbit eu insami si i-am zis ce-am gandit...scuza-ma ca am o parere si ca mie nu-mi pasa invelisul9mai ales laa fet0
Asa ca...............................
*MyLittlePuppy*- Webkinz Signature
Candy:3 a scris:Nu am zis nik de invelis
pai si de ai zis omg ma rog romani.....care era logica...........
*MyLittlePuppy* a scris:Candy:3 a scris:Nu am zis nik de invelis
pai si de ai zis omg ma rog romani.....care era logica...........
Pai...nu pre-ai cool...marog....asta-i ideea mea...se crede asa mare si tare fata asta....
cat despre ,,invelis,, toti sunt foarte frumosi!!! poate uni nu ne-am gasit coafiura...etc.
Candy:3- Lil'Kinz
Candy ;3 .. Te rog! Pastreaza parerile pentru tine Stii.. Nu judeca o carte dupa coperta >;d<
merry777- Webkinz Signature
In Autumn Story vor aparea 2 Zumbuddy !! Mai multe detalii maine <3 Acum sunt asa obosita.. Am fost la shopping si mi-am luat 2 perechi SUPERBE de adidasi <3 si sunt franta....
Din pacate , Lucky nu mai poate venii cu mine azi la tara.... A racit.. Este bolnava si are si temperatura si nu va putea ajunge nici macar azi la scoala la Autumn Story.. Ne pare rau Lucky! Insatatosire grabnica! Dar insa Lucky s-a gandit sa mearga in "scurta" ei vacanta Zumii : Zuzu & Zeta! S-a gandit ca este un cadou perfect pentru prima lor zi in Autumn Story!
Ei sunt Zeta & Zuzu! Zumii Sashei si a lui Angel.
Zuzu este un zumbuddy jucaus istet si bineinteles foarte cuminte! Chiar daca cateodata mai face cate-o boacana este iertat de Angel
Zeta este zumul lenes al Sashei. "Chiar daca este lenes sa stiti ca nu doarme toata ziua cum spun anumiti webkinzi.. Este zumul ideal pentru orice familie webkinz!" Spune Sasha.
Asa deci.. de astazi vom urmarii povestea celor 6 prieteni din Autumn Story si bineinteles ca alaturi de ei vor fii Zuzu & Zeta!
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 455968
Acum a plecat afara. Apoi va pune turul care mi l.a facut pe platouri. XD
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620822
Ti-a placut nu?!zinzimima a scris:Acum a plecat afara. Apoi va pune turul care mi l.a facut pe platouri. XD
Si mie mi-ar fi placut...e ca un tur la los angekes.
- Gen : Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
KinzCash : 142821
zinzimima a scris:Acum a plecat afara. Apoi va pune turul care mi l.a facut pe platouri. XD
Cum a fost pe platouri?
Lenalee- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : foarte fericitaaaaaaaaaaaaaa
Localizare : Pe pagina lui Pacthesis de pe Deviantart asteptand lansarea noului ei dating sim
KinzCash : 141965
heyy lumee!!!! M-am intors! Imediat pun AVENTURA CRISTINEI :> :> :>
hey.merry.vroiam sa-ti zic ca am schimbat numele la micro ca sa nu mai fie autumn,asa e si mai original...merry777 a scris:heyy lumee!!!! M-am intors! Imediat pun AVENTURA CRISTINEI :> :> :>
Abea astept pozele,cine i-a facut turul,lucky???
- Gen : Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
merry777 a scris:heyy lumee!!!! M-am intors! Imediat pun AVENTURA CRISTINEI :> :> :>
Abia astept !
Yulyca24- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : A inceput un nou an scolar !
Localizare : Pe aripa unui inger .....
KinzCash : 174859
Lucky: Bine ai venit pe platoul Autumn Story! Chiar acum filmam pentru urmatorul episod!
Sanda: Ma bucur sa va cunosc! Imi pare rau daca v-am deranjat.
Lucky: Hap-hap-hapciu... Scuze Sanda.. Sunt inca racita.. tot nu mi-a trecut gripa...
Sanda: Imi pare rau pentru tine!
Lucky: Nu ai de ce! O sa ma fac bine.. Doar ca partea rea ca e ca nu voi putea merge in vacanta la tara...
Sanda: Deci... Incepem ?
Lucky: Da! Normal! Haide sa iti fac cunostinta cu celelalte personaje !!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Sasha: Hey Sanda! Nu trebuie sa iti fie rusine de noi! Suntem si noi webkinzi la fel ca tine!
Sanda: Sasha! Sa stii ca te apreziez pentru munca care o faci!
Zeta: Zizizuzezizu ( tradus: Imi pare bine sa te cunosc Sanda! )
Sasha: Vad ca si Zetei ii face placere sa te cunoasca!
Sanda: Ce scumpa este Zeta!
Zuzu: Zuzuzizizizu? ( tradus: Si eu nu sunt dragut? )
Sanda: Ba da Zuzu! Sigur ca esti
Angel: Buna Sanda!
Sanda: OoooOo.. Buna Angel!!! [ WOW.. e mult mai dragut in realitate decat in film ]
Vlady: Hey Sanda! Ne bucuram de vizita!!
Sanda:
Lucky: Hai Sanda sa mergem! Hai sa iti aratam Camping-ul care a fost in Summer Story!
Sanda: Okay! Abia astept !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sanda: Wow.. Ce diferit e...
Lucky: Da.. Acum cu venirea toamnei.. Nimic nu mai e cum a fost...
Sanda: Saracele plante! Da' ce au patit?
Lucky: Daca nu a mai plouat... Trebuie sa chemam ingrijitorul ca sa le ude...
Sanda: Nu imi vine sa cred ca sunt aici alaturi de tine!
Lucky: Si eu ma bucur ca sunt acum aici cu tine!
Sanda: Uhh.. Ce frig e aici afara!
Lucky: Haide inauntru!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Lucky: Hai sa stam pe canapea! Este foarte confortabila!!
Sanda: WOW.. SUPERBA CAMERA! CE PISCINA! SI CE JACUZZI <333
Lucky: Da.. Hai pe canapea..
Sanda: Okay...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Sanda: Cred ca ... Cu asta.. vizita sa terminat nu?
Lucky: Da.. Dar mai putem sta 10 minute.. Nu cred ca se vor supara colegii xD
Sanda: Ok.. Vreau te iti pun cateva intrebari!
Lucky: Te ascult!
Sanda: Cine te-a indemnat pe tine sa vii aici la Summer Story? Sau mai bine zis la Autumn Story! ;]]
Lucky: Pai.. Asta a fost dorinta mea cea mai mare de cand am fost mica! Mereu am visat sa apar la TV sau prin reviste <3
Sanda: Alice.. Este rea si in realitate?
Lucky: Nu.. Este un webkinz okay...
Sanda: Dar asa se imbraca elegant si pe afara?
Lucky: Nu chiar... xD Isi ia haine mai "confortabile" ca sa zicem asa
Sanda: Ma bucur ca te-am putut cunoaste!
Lucky: Si eu! Acum haide la Sasha si ceilalti.. Avem o surpriza pentru tine
Sanda: Chiar? Wow...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mellany: Ti-a placut Sanda la noi?
Sanda: DA! A fost minunat!
Alice: Poate o sa ne mai vizitezi!
Sanda: Cu cea mai mare placere!
Sasha: Okay , Sanda.. Acum.. priveste acolo! Sa facem o poza de grup...
Sanda: Wow.. ce cadou superb! O voi pastra ca amintire !!!
Vlady: Spuneti toti!!! BRANZA!!!
Toti: BRANZA!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Poza Sandei :
ce tareeeeeeeee.........................
Ce sooper......................
Ce sooper,trooper
ce mega,pega,lega,glezna,pivoomega,extra,sooper,mare ,imebns sooper tare
Ai inteles ceva??
traducere.unul din cele mai tari micro-uri
Si Sanda..Iti place de angel.......
Ce sooper......................
Ce sooper,trooper
ce mega,pega,lega,glezna,pivoomega,extra,sooper,mare ,imebns sooper tare
Ai inteles ceva??
traducere.unul din cele mai tari micro-uri
Si Sanda..Iti place de angel.......
merry777 a scris:
Mah ce.ai facut cu Sanda? Ai indragostit.o? =))
Multumesc mult! <3
Multumesc mult! <3
pai doar aasta e ideea.acum Sanda a fost.zinzimima a scris:Mah ce.ai facut cu Sanda? Ai indragostit.o? =))
Multumesc mult! <3
Sanda:el invitata,endragostita de a el desperato.....................
Stii,merry,m-am ganditsa ma uit din nou de la icneput si am vazut ceva ce nu observasem de la icneput...
ai cel mai tare micro............
- Spoiler:
- nu te mai tin pe ganduri asa ca dute mai jos
- Spoiler:
- imi pare rau dar....
- Spoiler:
- am obervat.......
- Spoiler:
- Spoiler:
- caaaaaaaaaaaa
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- caaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ai cel mai tare micro............
7 oameni ori sunt gelosi ori nu au vrut sa vada tot ce ai facut tu aici.eu am votat da de pe ambele conturi.......
merry te mai intreb ceva..tu de unde ai luat-o pe ssha..din romania.........
Cum Merry acum nu este online, raspund eu. XD Sper ca nu se supara. ;]] Da, din Romania.*MyLittlePuppy* a scris:merry te mai intreb ceva..tu de unde ai luat-o pe ssha..din romania.........
dar merry mai intra azi??
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192665
sunt cu captana la gura.../abe astept sa scrie...biancaidu a scris:dar merry mai intra azi??
pentru sasha si prietenii....sunt cu ochii pe voi...sunteti suspecti ca si merry...ati consumat o supradoza de talent???
Scuzati.. Dar fiindca a venit scoala nu voi mai putea posta.. voi incerca in weekend.. Scuzati.. Dar.. Pana la urma... Scoala e cea mai importanta.. mai importanta decat sa stai pe PC.... Si trebuie sa si invat.. Ca ieri ne-a dat test neanuntat la geografie.... =))
ok... :[
noua ne da aproape in fiecare ora test la geografie..
noua ne da aproape in fiecare ora test la geografie..
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200491
Eu am un profesor nou la geogra.. dar tot mai buna era profa de anu' trecut...
pacat...... dar oricum eu il urmaresc...acum sunt la scoala la inmformatica si mor de raaaas......
*MyLittlePuppy* a scris:pacat...... dar oricum eu il urmaresc...acum sunt la scoala la inmformatica si mor de raaaas......
La ora 4 la scoala??!!! in ce clasa esti?
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159111
Doamne!Ce fain de voi.. Noi nu facem info... Si da Sonia.. la 4 la scoala... ce e asa rau? -.-` eu ies la ora 18:00 de la scoala .... Am cate 6 si 5 ore... pe sapt.. doar vinerea am 4 ore.. -.-`::SONY:: a scris:*MyLittlePuppy* a scris:pacat...... dar oricum eu il urmaresc...acum sunt la scoala la inmformatica si mor de raaaas......
eu doar la gradinita am facut "informatica" XD o cheama smaranda,nu sonia
merry777 a scris:Doamne!Ce fain de voi.. Noi nu facem info... Si da Sonia.. la 4 la scoala... ce e asa rau? -.-` eu ies la ora 18:00 de la scoala .... Am cate 6 si 5 ore... pe sapt.. doar vinerea am 4 ore.. -.-`::SONY:: a scris:*MyLittlePuppy* a scris:pacat...... dar oricum eu il urmaresc...acum sunt la scoala la inmformatica si mor de raaaas......
Ai incurcat persoanele
Ea este Smaranda sau Smaralda. Eu sunt Sonia
ea e smaranda XD
nu pre apot spune clasadar se intelege ca nu a I-a
da cevaa haios...eram pe forum cu colega si vorbeam si-mi face ea...eu te accwept asa cum esti si eu am vazut o poza cu o vacuta aiurea pe net webkinz dr cu o palarie aiurea si fac eu :,,vaca spatiala" Looooooooool
abea astpet weekend-ul sa scrie merry
da cevaa haios...eram pe forum cu colega si vorbeam si-mi face ea...eu te accwept asa cum esti si eu am vazut o poza cu o vacuta aiurea pe net webkinz dr cu o palarie aiurea si fac eu :,,vaca spatiala" Looooooooool
abea astpet weekend-ul sa scrie merry
Am crezut ca daca are utilizatoru' Sony o cheama Sonia... Ce e asa rauu?? =))))Sony.Mary.2002 a scris:merry777 a scris:Doamne!Ce fain de voi.. Noi nu facem info... Si da Sonia.. la 4 la scoala... ce e asa rau? -.-` eu ies la ora 18:00 de la scoala .... Am cate 6 si 5 ore... pe sapt.. doar vinerea am 4 ore.. -.-`::SONY:: a scris:*MyLittlePuppy* a scris:pacat...... dar oricum eu il urmaresc...acum sunt la scoala la inmformatica si mor de raaaas......
Ai incurcat persoanele
La voi la cat se incep orele???!!! In Moldova se incepe 8:15 si eu am si 6 sectii uneori.
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
zinzimima a scris:Merry are ore dupa-amiaza.
Aaaa....
12-17(18) are ea. Asa voi avea si eu. Dar in Moldova e diferit
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689254
Abia astept sa mai scrie merry...Dar,ca de obicei,si asa trebuie sa ramana,scoala e pe primul loc
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221171
merry777 a scris:Am crezut ca daca are utilizatoru' Sony o cheama Sonia... Ce e asa rauu?? =))))Sony.Mary.2002 a scris:merry777 a scris:Doamne!Ce fain de voi.. Noi nu facem info... Si da Sonia.. la 4 la scoala... ce e asa rau? -.-` eu ies la ora 18:00 de la scoala .... Am cate 6 si 5 ore... pe sapt.. doar vinerea am 4 ore.. -.-`::SONY:: a scris:*MyLittlePuppy* a scris:pacat...... dar oricum eu il urmaresc...acum sunt la scoala la inmformatica si mor de raaaas......
Ai incurcat persoanele
Nu este nimic rau
Doar ti-am zis.
Eu fac informaticaxDsi am 3 zile cate 5 ore si 2 cate 4.
anutza.puppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220548
Normal <3 Anul asta vreau sa am media generala mult mai mare ca anul trecut Anu' trecut am avut-o 9.32 si anul asta vreau sa o am peste 9.50 <3 Asa i-am promis mamei <3 Si daca imi iese asa ... Hihihihi... Poate.. o conving sa imi ia un iPhone 5anootza a scris:Abia astept sa mai scrie merry...Dar,ca de obicei,si asa trebuie sa ramana,scoala e pe primul loc
Slabe sanse.. Orikm.. Nu imi place iPhone-ul... Dupa mine Samsung Galaxy S3 e mult mai bun xD
Orikm...cand mai postezi???
Si...ar fi frumos sa avem toti mediile 10...
eu anul trecut am avut media 9.82
Felicitari orikm...e o medie destul de mare
Nu stiu cand... Voi incerca in weekendu' asta...
sooooooooooooooooooopermerry777 a scris:Nu stiu cand... Voi incerca in weekendu' asta...
abia astept!
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328459
*MyLittlePuppy* a scris:Orikm...cand mai postezi???
eu 9,96
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380338
eu anul trecut am avut media generala 9.93 si in rest doar 10merry777 a scris:Normal <3 Anul asta vreau sa am media generala mult mai mare ca anul trecut Anu' trecut am avut-o 9.32 si anul asta vreau sa o am peste 9.50 <3 Asa i-am promis mamei <3 Si daca imi iese asa ... Hihihihi... Poate.. o conving sa imi ia un iPhone 5anootza a scris:Abia astept sa mai scrie merry...Dar,ca de obicei,si asa trebuie sa ramana,scoala e pe primul loc
Slabe sanse.. Orikm.. Nu imi place iPhone-ul... Dupa mine Samsung Galaxy S3 e mult mai bun xD
Eu 9'82
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 226005
drakesang123- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : TRIST
Localizare : Membru top games
KinzCash : 134028
INCHIS! Nu mai intru pe forum.. asta e... Din cauza comportarii voastre.. La asta se ajunge.. intru pe forum odata pe luna si mereu ma ignorati sau imi vorbiti urat... Mai bine intru DOAR pe webkinz world si atat... Bye lume! Mi-a facut placere sa am acest microsite
Nuuu staimerry777 a scris:INCHIS! Nu mai intru pe forum.. asta e... Din cauza comportarii voastre.. La asta se ajunge.. intru pe forum odata pe luna si mereu ma ignorati sau imi vorbiti urat... Mai bine intru DOAR pe webkinz world si atat... Bye lume! Mi-a facut placere sa am acest microsite
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
KinzCash : 226005
merry777 a scris:INCHIS! Nu mai intru pe forum.. asta e... Din cauza comportarii voastre.. La asta se ajunge.. intru pe forum odata pe luna si mereu ma ignorati sau imi vorbiti urat... Mai bine intru DOAR pe webkinz world si atat... Bye lume! Mi-a facut placere sa am acest microsite
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
KinzCash : 205309
Pagina 21 din 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Pagina 21 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum