Reducere
+69
6teob
Florescu Carmenica
stefanawebkinz
cristina123
arosu10
LetyLetyutza
biancaidu
ZuZu Patry ZuZu
Pisy1148
AnDrEi_WebKinz
merry777
alteio
Sunny
canary
Rose_2011
Maria212212
lililoli
marshmallow_girl
cristinutza
stefania223
Alexandru2002
Galinnda
sely01
Webkinz Play Romania
zinzimima
Fireball
hanimontani190
barbie2602
loredana09
andreeateo24
denissa99pestisor
gabymanita
JulyTheBestStar
jasminerux
verzisor
Webkinzcool
katysweet
Misterio
WebKinzFriend
vichy
LOUISE
GabyDumy
Lydialovebj
Manzu
bia
Irina
Stefzyk
lorena.buta
elenafrumoasa17
MJ-PopKing
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
llizza
ClaudiaMissy2
My friends
WebkinzVideos989
galbior
andreiyo
CoolLadyDomino
Adronia
Trompy98
LovleyLovePup
july_thebest_star
boticuta
Alexa17
bianca.pussycat
ClaudiaMissy
Webkinz Romania
kkryss
RALUCASAN
73 participanți
Forum Webkinz Romania :: Despre Webkinz :: Animalutele si Produse Webkinz de la noi: :: Noutati si Magazine
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ce parere aveti?
Re: Reducere
REDUCERI!!!
NU TREBUIE RATAT!
In Carrefour gasii ACUM:
Signature + Abonament Deluxe 3 luni - 49,90ron
Lil'Kinz - 12,12ron
Mazin' Hamster - 29,90ron
Webkinz - 18ron
NU TREBUIE RATAT!
In Carrefour gasii ACUM:
Lil'Kinz - 12,12ron
Webkinz - 18ron
eu cred ca o sami iau multe singuture!Webkinz Romania a scris:REDUCERI!!!
NU TREBUIE RATAT!
In Carrefour gasii ACUM:
Lil'Kinz - 12,12ron
Webkinz - 18ron
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
HEI!!AM FOST IN CARREFOURE SI MI-AM LUAT SNOW OWL ,SNOW LEOPARD CU 39,99 RON!!SI UN LIL'KINZ CHEEKY DOG CU 12 RON!!!SUNT IEFTINE!!!!SI URMEAZA CA MAINE SA EXPUNA SIGNATURE CU AB.DELUXE!!!SI CELE de 50 RON SMALL SI CELE MARI DE 90 RON AU ABONAMENT!!!YUPIII!!
kkryss- Webkinz Signature
nu e corect... eu nu pot sa imi iau pentru ca am si un frate... si daca imi iau EU ceva ii ia si mama fratelui meu... si imi mai trb . cativa banuti si imi iau un signature deluxe, dar trb. sa astept sa stranga si mama banii
Maica-mea la calc (i-am dat eu indigo si altele)!!!!!!!!Intra maica-mea:Sunteti neseriosi!Eu am fost in Carrefour si Real si nu erau la 18ron webkinz!!1
Irina- Webkinz Signature
In carrefour colentina a aparut? :"> Va rog..imi puteti spune? ca as vrea sa merg maine..si nu vreau sa merg aiurea
...Va rog mult...sau orice carrefour din bucuresti
Multumesc anticipat!
...Va rog mult...sau orice carrefour din bucuresti
Multumesc anticipat!
bia- Webkinz Signature
Irina a scris:Maica-mea la calc (i-am dat eu indigo si altele)!!!!!!!!Intra maica-mea:Sunteti neseriosi!Eu am fost in Carrefour si Real si nu erau la 18ron webkinz!!1
ma irinei desi nu cred
DEPINDE DE ORAS!!!!!SI DE MAGAZIN!!!!!!LA MINE IN ORAS AU AJUNS SNOWFLAKE MAI REPEDE DECAT IN BUCURESTI(exemplu)
galbior- Webkinz Signature
kkryss a scris:HEI!!AM FOST IN CARREFOURE SI MI-AM LUAT SNOW OWL ,SNOW LEOPARD CU 39,99 RON!!SI UN LIL'KINZ CHEEKY DOG CU 12 RON!!!SUNT IEFTINE!!!!SI URMEAZA CA MAINE SA EXPUNA SIGNATURE CU AB.DELUXE!!!SI CELE de 50 RON SMALL SI CELE MARI DE 90 RON AU ABONAMENT!!!YUPIII!!
ADICA CELE MARI NU COSTA 50 RON
EU MAINE MA DUC LA CARRFOURE
NU, CELE MARI SUNT IN JUR DE 90 RONgalbior a scris:kkryss a scris:HEI!!AM FOST IN CARREFOURE SI MI-AM LUAT SNOW OWL ,SNOW LEOPARD CU 39,99 RON!!SI UN LIL'KINZ CHEEKY DOG CU 12 RON!!!SUNT IEFTINE!!!!SI URMEAZA CA MAINE SA EXPUNA SIGNATURE CU AB.DELUXE!!!SI CELE de 50 RON SMALL SI CELE MARI DE 90 RON AU ABONAMENT!!!YUPIII!!
ADICA CELE MARI NU COSTA 50 RON
EU MAINE MA DUC LA CARRFOURE
LA CAREFOURE CONSTANTA Lil'KINZ SUNT LA 12 RON,WEB.NOI sunt 39,99 RON.SMALL SIG.SUNT 50 RON SI CEI MARI 90 RON.SIG.AU AB>DELUXE PE 3 LUNI IAR HAMSTERII SI CEL DE CRACIUN NICK SUINT 30 RON.IN INMEDIO SUNT CU ETCHETA DE CRACIUN 25 RON SI trei WEB LA OFERTA 60 RON.galbior a scris:Irina a scris:Maica-mea la calc (i-am dat eu indigo si altele)!!!!!!!!Intra maica-mea:Sunteti neseriosi!Eu am fost in Carrefour si Real si nu erau la 18ron webkinz!!1
ma irinei desi nu cred
DEPINDE DE ORAS!!!!!SI DE MAGAZIN!!!!!!LA MINE IN ORAS AU AJUNS SNOWFLAKE MAI REPEDE DECAT IN BUCURESTI(exemplu)
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 177106
maine dupa scoala merg cu mama la inmedio sa ma uit de noii webkinz.......... poate ma intorc cu cookie acasa......
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
Eu astazi am fost la Real, sunt reduceri dar nu am gasit nimic pe placul meu, si nici in Inmedio. Sambata merg la Kaufland si Auchen sper sa gasesc webkinzii noi
Am o intrebare,daca de exemplu imi iau 2 signiature,abonamentul e pe 6 luni ? Sau dca imi iau 4 signiature abonamentul e pe un an?Eu am acum pe 3 luni,ca mi-am luat unul dar vroiam sa stiu daca abonamentul e si de 6 fie un an..
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164230
FIECARE E PE TREI LUNI.DACA ITI EXPIRA CONTINUI CU URMATORUL SI TOT ASA!!!july_thebest_star a scris:Am o intrebare,daca de exemplu imi iau 2 signiature,abonamentul e pe 6 luni ? Sau dca imi iau 4 signiature abonamentul e pe un an?Eu am acum pe 3 luni,ca mi-am luat unul dar vroiam sa stiu daca abonamentul e si de 6 fie un an..
Si daca adopt doi signiature in aceiasi zi si pun 2 abonamente in aceiasi zi ?
Scuzati-mac a scriu aici dar am adoptat signiature am abonament deluxe dar de ce cand merg la magazinul e-store ( am dat pe engleza ) imi arata ca am 0 puncte ? Trebuie sa am 3000..de ce 0
Scuzati-mac a scriu aici dar am adoptat signiature am abonament deluxe dar de ce cand merg la magazinul e-store ( am dat pe engleza ) imi arata ca am 0 puncte ? Trebuie sa am 3000..de ce 0
MULTUMESC KKRYSS CRED CA IMI IAU SIGNATURE MIC, PACHETUL CU 3 WEBKINZ SI UN CHEEKY DOG ...IN REST VAD CE CER DE SARBATORIkkryss a scris:LA CAREFOURE CONSTANTA Lil'KINZ SUNT LA 12 RON,WEB.NOI sunt 39,99 RON.SMALL SIG.SUNT 50 RON SI CEI MARI 90 RON.SIG.AU AB>DELUXE PE 3 LUNI IAR HAMSTERII SI CEL DE CRACIUN NICK SUINT 30 RON.IN INMEDIO SUNT CU ETCHETA DE CRACIUN 25 RON SI trei WEB LA OFERTA 60 RON.galbior a scris:Irina a scris:Maica-mea la calc (i-am dat eu indigo si altele)!!!!!!!!Intra maica-mea:Sunteti neseriosi!Eu am fost in Carrefour si Real si nu erau la 18ron webkinz!!1
ma irinei desi nu cred
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
Te-ai logat la E-STOREjuly_thebest_star a scris:Si daca adopt doi signiature in aceiasi zi si pun 2 abonamente in aceiasi zi ?
la noi in carrefour sunt tot vechile preturi!galbior a scris:MULTUMESC KKRYSS CRED CA IMI IAU SIGNATURE MIC, PACHETUL CU 3 WEBKINZ SI UN CHEEKY DOG ...IN REST VAD CE CER DE SARBATORIkkryss a scris:LA CAREFOURE CONSTANTA Lil'KINZ SUNT LA 12 RON,WEB.NOI sunt 39,99 RON.SMALL SIG.SUNT 50 RON SI CEI MARI 90 RON.SIG.AU AB>DELUXE PE 3 LUNI IAR HAMSTERII SI CEL DE CRACIUN NICK SUINT 30 RON.IN INMEDIO SUNT CU ETCHETA DE CRACIUN 25 RON SI trei WEB LA OFERTA 60 RON.galbior a scris:Irina a scris:Maica-mea la calc (i-am dat eu indigo si altele)!!!!!!!!Intra maica-mea:Sunteti neseriosi!Eu am fost in Carrefour si Real si nu erau la 18ron webkinz!!1
ma irinei desi nu cred
Yey!Reducere in billa!Doi la pret de unul!Adik 39,99!!!!Mi-am luat lamb si white terrier!!!!!!
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
Am vazut si mazinii noi si toti webkinzii noi ! Am vazut in inmedio si mieeluu ! Mi-l vor lua parintii de ziua mea pe langa un webkinz de ala la un milion si ce web imi mai iau ! Ador mielu !
Si daca imi voi lua un hamster Cookie o sa ii pun numele CookieWithVanilla
da..nu stiu de ce dar pe webkinz nu mergea pe limba engleza sa imi cumpar direct ca scria c am 0 .. dar am intrat pe e-Store si acolo a mers
eu poate ma duc sambata sau duminica sper sa gasesc oferta cu singuture!va spun si voua daca e!
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163815
a instructiuni!Webkinz Romania a scris:http://webkinzromania.blogspot.com/2010/11/deluxesignature.html
chiar au ajuns animalutele sig. cu delux?
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157144
din cate am auzit da intra pe saitul de carrefour la revista cu jucri si uitate oferta e intrata!MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ a scris:chiar au ajuns animalutele sig. cu delux?
Eu am fost azi in carrefour..si doar webkinjii sig. erau redusi..si mazin..in est erau aproape toate cele noi la pretul de 39,99
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 170628
in real si inmedio din craiova inca nu a ajuns niciun webkinz nou....... mai incerc duminica.....
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Da,in Inmedio sunt reduceri..
Eu am vazut in Inmedio urmatoarea oferta : Cumperi 3 webkinz la pretul de 60 de lei ,si cumperi doi webkinzi la pretul de 40 lei
Eu am vazut in Inmedio urmatoarea oferta : Cumperi 3 webkinz la pretul de 60 de lei ,si cumperi doi webkinzi la pretul de 40 lei
Oferta asta e si in billajuly_thebest_star a scris:Da,in Inmedio sunt reduceri..
GabyDumy- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Bucuresti
KinzCash : 157519
Am fost la Kaufland si Auchen, si Inmedio, dar nu au ajuns webkinzii noi asa ca am luat 3 dintre cei vechi la 60 lei
au la carrefour baneasa si colentina
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
KinzCash : 180545
webkinz am luat si eu tot cu 39.90 dar restul erau cu pret redus
Nici pe crazy toys nu se reduc?
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 170628
si eu vreau cookie!!!!merg la kaufland si ma uit!!!!!!!!!!july_thebest_star a scris:Am vazut si mazinii noi si toti webkinzii noi ! Am vazut in inmedio si mieeluu ! Mi-l vor lua parintii de ziua mea pe langa un webkinz de ala la un milion si ce web imi mai iau ! Ador mielu !
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 160238
maine ma duc la cumparaturi la real sau carrefour si cred ca imi iau!
acum sunt la pret de 18 lei un webkinz la carrefour?
ce stiti?
ce stiti?
azi am fost in real avea doar pisica pom pom si ursul rosu ca webkinz norma si nu era redus si avea singutur fara abonament si pisica gri la 25 lei si am loat revista si in revista arata 18 nu pretul normal cat era la raft!
intrebare
in tg mures la real sunt ofertele alea ca costa 25 lei si il cumperi acum cu 12 lei?si oferta tine pana la craciun?
rares123- Vizitator
da tine pana la craciun!rares123 a scris:in tg mures la real sunt ofertele alea ca costa 25 lei si il cumperi acum cu 12 lei?si oferta tine pana la craciun?
deea, eu am fost azi si vineri in inmedio si nu era niciun animalut nou.......
Manzu- Webkinz Signature
EU MI-AM LUAT ACUM MIELUL CU 25 RON DIN INMEDIO SI GREY TABBY CAT DIN CARREFOURE CU 50 RONManzu a scris:deea, eu am fost azi si vineri in inmedio si nu era niciun animalut nou.......
kkryss, ma oftici xD
Manzu- Webkinz Signature
BA NUUUUUUU!!!!!!!!!!Manzu a scris: kkryss, ma oftici xD
kkryss, am mers de 2 ori in inmedio (odata vineri si luni, adica azi) si nu era nici un web nou xD iar inmedio fiind in real am intrat si in hypermarket........ acolo erau signature vechi cu nemiluita redusi la 75 lei......... dar fara cod X(
Manzu- Webkinz Signature
naspaaaManzu a scris: kkryss, am mers de 2 ori in inmedio (odata vineri si luni, adica azi) si nu era nici un web nou xD iar inmedio fiind in real am intrat si in hypermarket........ acolo erau signature vechi cu nemiluita redusi la 75 lei......... dar fara cod X(
deja sunt pe terminate in CArrefoure Constanta!!!SI AM VAZUT UN CIMPANZEU FARA COD!!!DE JOI DE CAND LE-AU ADUS PANA AZI NU AU RAMAS DECAT CATEVA!!!Webkinz Romania a scris:deja ar cam trebuii sa fie peste tot...
mai trebuie sa astept 1 sau 2 sau 3 pana cand imi iau!
kkryss a scris:deja sunt pe terminate in CArrefoure Constanta!!!SI AM VAZUT UN CIMPANZEU FARA COD!!!DE JOI DE CAND LE-AU ADUS PANA AZI NU AU RAMAS DECAT CATEVA!!!Webkinz Romania a scris:deja ar cam trebuii sa fie peste tot...
eu nu prea imi fac griji celor de la mine din oras nu prea le place webkinz......
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
mie da bucurestiul e mare !galbior a scris:kkryss a scris:deja sunt pe terminate in CArrefoure Constanta!!!SI AM VAZUT UN CIMPANZEU FARA COD!!!DE JOI DE CAND LE-AU ADUS PANA AZI NU AU RAMAS DECAT CATEVA!!!Webkinz Romania a scris:deja ar cam trebuii sa fie peste tot...
eu nu prea imi fac griji celor de la mine din oras nu prea le place webkinz......
la mn orasul e mic,avem vreo 2-3 lpcuri unde are webi,si nimeni nu stie de wbi!nororcul meu!galbior a scris:kkryss a scris:deja sunt pe terminate in CArrefoure Constanta!!!SI AM VAZUT UN CIMPANZEU FARA COD!!!DE JOI DE CAND LE-AU ADUS PANA AZI NU AU RAMAS DECAT CATEVA!!!Webkinz Romania a scris:deja ar cam trebuii sa fie peste tot...
ai noroc!ClaudiaMissy2 a scris:la mn orasul e mic,avem vreo 2-3 lpcuri unde are webi,si nimeni nu stie de wbi!nororcul meu!galbior a scris:kkryss a scris:deja sunt pe terminate in CArrefoure Constanta!!!SI AM VAZUT UN CIMPANZEU FARA COD!!!DE JOI DE CAND LE-AU ADUS PANA AZI NU AU RAMAS DECAT CATEVA!!!Webkinz Romania a scris:deja ar cam trebuii sa fie peste tot...
:king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: intrati toti pe real.ro si vizitati catalogul de reduceri de craciun si daca vreti niste informatii la patricia.osana@yahoo.com ca e adresa personala de mail de la patron si va va zice ea :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king:
eyh6ygfx- Vizitator
o arata pe sait reducerea dar in realitate nu e am fost si nu e!!!!eyh6ygfx a scris: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: intrati toti pe real.ro si vizitati catalogul de reduceri de craciun si daca vreti niste informatii la patricia.osana@yahoo.com ca e adresa personala de mail de la patron si va va zice ea :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king:
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Forum Webkinz Romania :: Despre Webkinz :: Animalutele si Produse Webkinz de la noi: :: Noutati si Magazine
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum