Avertizari
+102
MrCookieMonster
ionuteu
Tena3
alteio
didideea
Vixen
Adelaina
crazydiva~by
ZuZu Patry ZuZu
Auras
eliza gidoi
Sunny
Patricia10ani
123andy
OnixClub
Nokia345
ano21
AlexxD
Alexandru2002
alexacheekygirl
Pisy1148
Rose_2011
Stefzyk
AnDrEi_WebKinz
stefanawebkinz
Dogs-Are-Us
Jasmine0246
pisicaangora
robynrobyn~robynrobyn
ToreleiWerecat
LEXI2003
merry777
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
cristina123
zinzimima
cristinutza
stefania223
robi dragut
simonescu
vichy
Mikita***
andraalexa110
LovelyGirl
sely01
Laur77
Clinchi
JulyTheBestStar
WebkinzBoyRomania
Irina
biancutza
andreiyo
Webkinz Play Romania
biancaidu
verzisor
elenafrumoasa17
Rafaelo_Bear_Webkinz
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
mika
JustSmile
collins
Ciprian13
ClaudiaMissy2
Irina si Valentin
alicelovefrog
Misterio
Tinutza
bia
galbior
denissa99pestisor
Trompy98
LovleyLovePup
webkinz_lover
Boticut$Boticuta@kitty
PeacefulDoggy
analucia
adelinabalerina
Pinduric
GoldenRetriever200
brochita
Froggy cunoscuta ca scl
lorena_amelia
Adronia
boticuta
mituca10
fannr1webkinz
llizza
kkryss
july_thebest_star
WebkinzVideos989
pupantonia
robypanda
Alexa17
deea98
ClaudiaMissy
Manzu
Andra_Andra
lorena.buta
Signature Penguin
IannaLove
MITZUCA
roxyboxy98
Webkinz Romania
106 participanți
Pagina 4 din 20
Pagina 4 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Avertizari
CE schibata esti!!!Webkinz Romania a scris:robypanda a scris:poti sa nici nu imi dai 3 zile ci toata viata! si da-mi mi s-a acrit cu tine deea la concursuri.si peste totWebkinz Romania a scris:banui ca vrei si tu 3 zile de acces interzis?
atunci la revedere domnule. nu sta nimeni dupa tine.
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
Deea,imi place atitudinea ta!Webkinz Romania a scris:robypanda a scris:poti sa nici nu imi dai 3 zile ci toata viata! si da-mi mi s-a acrit cu tine deea la concursuri.si peste totWebkinz Romania a scris:banui ca vrei si tu 3 zile de acces interzis?
Si mie.....sa nu isi mai bata nimeni joc de tn!llizza a scris:Deea,imi place atitudinea ta!Webkinz Romania a scris:robypanda a scris:poti sa nici nu imi dai 3 zile ci toata viata! si da-mi mi s-a acrit cu tine deea la concursuri.si peste totWebkinz Romania a scris:banui ca vrei si tu 3 zile de acces interzis?
se vede ca numai uni ma vor aici credeam ca sunteti altfel.....llizza a scris:Deea,imi place atitudinea ta!Webkinz Romania a scris:robypanda a scris:poti sa nici nu imi dai 3 zile ci toata viata! si da-mi mi s-a acrit cu tine deea la concursuri.si peste totWebkinz Romania a scris:banui ca vrei si tu 3 zile de acces interzis?
robypanda- Webkinz Signature
inainte nu vroiam.dar dupa ce ai pspus de deea......mi-am schimbat radical opiniarobypanda a scris:se vede ca numai uni ma vor aici credeam ca sunteti altfel.....llizza a scris:Deea,imi place atitudinea ta!Webkinz Romania a scris:robypanda a scris:poti sa nici nu imi dai 3 zile ci toata viata! si da-mi mi s-a acrit cu tine deea la concursuri.si peste totWebkinz Romania a scris:banui ca vrei si tu 3 zile de acces interzis?
mie imi pare rau ca pleci si nu mi`am schimbat parerea personal dar mi`a placut cum a reactionat deearobypanda a scris:se vede ca numai uni ma vor aici credeam ca sunteti altfel.....llizza a scris:Deea,imi place atitudinea ta!Webkinz Romania a scris:robypanda a scris:poti sa nici nu imi dai 3 zile ci toata viata! si da-mi mi s-a acrit cu tine deea la concursuri.si peste totWebkinz Romania a scris:banui ca vrei si tu 3 zile de acces interzis?
dar m`am suparat putin de ce i`ai spus deei....
atunci sa o pupati pe ea in coada (scuzati de expresie) si cand o sa vreti sa ajutati un prieen si o sa faceti tot la fel o sa vedeti.....
EU nu sunt putin suparata pe el..sunt FURIOASA!! un copil de 10 ani sa ii spuna unei femei in toata firea asa ceva!?! cum i-ar spune mamei lui/tatalui/bunicii(orcine din familie) lucruri ca astea:m-am saturat de tine,mi s-a acrit.. imi place atitudinea ta deea..
deea este mama forumului!! ea a dat viata acestui forum!!
Alexa17- Webkinz Signature
sunt cu tn!Sti,eu am invat ca ,inainte sa spui ceva,gandestete bn,cum ai fi fost tu in locul acelei persoane!gandeste,si apoi actioneaza!Alexa17 a scris:EU nu sunt putin suparata pe el..sunt FURIOASA!! un copil de 10 ani sa ii spuna unei femei in toata firea asa ceva!?! cum i-ar spune mamei lui/tatalui/bunicii(orcine din familie) lucruri ca astea:m-am saturat de tine,mi s-a acrit.. imi place atitudinea ta deea..
eu doar am vrut sa ajut un prieten....dar tanti asta m-a provocat darr nimanui nu i-am mai spus asta dar sunt o fire care provoaca cearta dar apoi se impaca
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 164293
poate ca deea,nu mai vrearobypanda a scris:eu doar am vrut sa ajut un prieten....dar tanti asta m-a provocat darr nimanui nu i-am mai spus asta dar sunt o fire care provoaca cearta dar apoi se impaca
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
KinzCash : 166571
jumate nu imi convine dar jumate e adevarat(cea cu: sunt o fire care provoaca cearta dar apoi se impaca)....robypanda a scris:eu doar am vrut sa ajut un prieten....dar tanti asta m-a provocat darr nimanui nu i-am mai spus asta dar sunt o fire care provoaca cearta dar apoi se impaca
pentru ce a facut lorena, lipsa de educatie, nu e nici o trgedie ca nu mai scrie 3 zile pe forum. tu trebuia doar sa-ti vezi de treaba ta, nu sa ma jignesti pe mine ca imi fac meseria. eu n-aveam nimic cu tine. singur te-ai bagat in asta.
lorena vrea sa spuna ceva.....nu ea a fost cea care a scris era ......prietenul ei......diana a fost plecata la padure si a lasat forumul in grija lui si acel aiat are limbajul vulgar
si a fost la lorena ...si a stat acela la calculator si lorena era in bucatarie mi-a explicat mie totulrobypanda a scris:lorena vrea sa spuna ceva.....nu ea a fost cea care a scris era ......prietenul ei......diana a fost plecata la padure si a lasat forumul in grija lui si acel aiat are limbajul vulgar
si lorena a ajutat-o pe mama ei la prajituri nu e vina ei.....asta am avut de spus dac o credeti ...bine daca nu.....robypanda a scris:si a fost la lorena ...si a stat acela la calculator si lorena era in bucatarie mi-a explicat mie totulrobypanda a scris:lorena vrea sa spuna ceva.....nu ea a fost cea care a scris era ......prietenul ei......diana a fost plecata la padure si a lasat forumul in grija lui si acel aiat are limbajul vulgar
deea a vazut adresa IP de la calculatorul lorenei si a vazut ca de pe ambele conturi vorbeste ea(eu tot mai sunt prietena cu lorena,doar daca si ea mai vrea asta..)
- Gen : KinzCash : 175108
asta e o minciuna. v-am mai spus o data, nu ne considerati prosti. exista totusi o diferenta de varsta intre noi chiar daca sunt prietena voastra.
asa e
deea are 22 de ani iar noi 10
ganditi!!!!!!
deea are 22 de ani iar noi 10
ganditi!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre llizza in Dum 04 Iul 2010, 7:28 pm, editata de 1 ori
sunt mai multe varste 10 ani-12 ani sau chiar 17-18 ani.. trebuie sa respectam persoanele mai mare decat noillizza a scris:asa e
deea are 21 de ani iar noi 10
ganditi!!!!!!
eu am 12.llizza a scris:asa e
ganditi!!!!!!
in fineee
dar nici eu nu am crezut ce a zis roby......eu cred ca lorena vroia sa vada cum e sa fii retrasa de pe forum.(nush sa ma exprim)
deea, iti amintesti mai demult ca tiam trimis mesaj ca cred ca lorena e di popa? ei, s`a intamplat
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170474
eu am 13 ani si stiu sa respect fiecare persoana din jurul meu."Respecta-ma ca sa te pot respecta"
eu am 10(in oct. fac 11)
dar ma rog.e vorba ca noi suntem copii.....iar deea femeie in toata firea......
dar ma rog.e vorba ca noi suntem copii.....iar deea femeie in toata firea......
eu cred ca voi parasi forumul.............pana ................. maine dimineata
a fost o gluma
a fost o gluma
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
eu si emaiubire suntem cele mai mici pt ca ea are 7 ani si eu 9deea98 a scris:eu am 12.llizza a scris:asa e
ganditi!!!!!!
in fineee
dar nici eu nu am crezut ce a zis roby......eu cred ca lorena vroia sa vada cum e sa fii retrasa de pe forum.(nush sa ma exprim)
deea, iti amintesti mai demult ca tiam trimis mesaj ca cred ca lorena e di popa? ei, s`a intamplat
Ultima editare efectuata de catre boticuta in Joi 22 Iul 2010, 10:11 am, editata de 1 ori
eu amboticuta a scris:eu si emaiubire suntem cele mai mici pt ca ea are 7 ani si eu 8deea98 a scris:eu am 12.llizza a scris:asa e
ganditi!!!!!!
in fineee
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
KinzCash : 161801
daca va uitat la lista de membri si cautati di_popa o sa vedeti ce a scris la stare!!Scuze ca parasc!
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167361
EU AM VAZUT IEERIAdronia a scris:daca va uitat la lista de membri si cautati di_popa o sa vedeti ce a scris la stare!!Scuze ca parasc!
Asa e ca e urat!
Da,eAdronia a scris:Asa e ca e urat!
nu este urat deloc........ cum puteti spune asa ceva???? este ORIBIL...................
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
si eu sunt mica.am 8 ani jumate.luna asta fac si 7 luni.
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176374
imi dati profilul ei?nul gasesc
al lui di_popa dar am vazut ca a fost sters ce era urat de la profil..
deci are pe viata?! woow.. si lorena la fel sau doar pana azi?
scuzati ca scriu atat de tarziu dar eu cred ca asa a fost- deci loreana a intrat pe contul lui dj_popa shi a vorbit urat shi cred ca din acest motiv-pentru ca a vrut sa vb urat dar nu pe contul ei ca sa vedem noi asa ca a vorbit pe a lui dj_popa ...........asa e? scuzati ca scriu asa de tarziu sper sa nu primesc avetrisment
Pe contul meu,Pinduric, di_popa mi-a trimis un MP in care scria:
Ai un nume de tampit!Te crezi regele forumului!Esti asa rasfatat!!!!!!!
Ma jignit!
Ma jignit!
eu cred ca numele Pinduric e un nume dragutAdronia a scris:Pe contul meu,Pinduric, di_popa mi-a trimis un MP in care scria:
Ma jignit!
deea dece la unii utilizatorii au necunoscut la ultima vizita cum ar fi robypanda si roxyboxy sau iepurit
pt ca nu au mai intrat de mult si nu se mai stie data ultimei vizite.
boticuta a scris:eu cred ca numele Pinduric e un nume dragutAdronia a scris:Pe contul meu,Pinduric, di_popa mi-a trimis un MP in care scria:
Ma jignit!
Mersi!Esti o prietena buna!
Alexa17 a scris:pt ca nu au mai intrat de mult si nu se mai stie data ultimei vizite.
Dar este la cine scrie Niciodata!
dar chiar e un nume dragutAdronia a scris:boticuta a scris:eu cred ca numele Pinduric e un nume dragutAdronia a scris:Pe contul meu,Pinduric, di_popa mi-a trimis un MP in care scria:
Ma jignit!
Mersi!Esti o prietena buna!
da,asa scrie cand cineva si-a facut cont pe forum si nu a intrat niciodata pe el(pe cont)Adronia a scris:Alexa17 a scris:pt ca nu au mai intrat de mult si nu se mai stie data ultimei vizite.
Dar este la cine scrie Niciodata!
boticuta a scris:deea dece la unii utilizatorii au necunoscut la ultima vizita cum ar fi robypanda si roxyboxy sau iepurit
[b]este pt ca intra pe invizibilAlexa17 a scris:pt ca nu au mai intrat de mult si nu se mai stie data ultimei vizite.
si asta si ce-am zis eullizza a scris:boticuta a scris:deea dece la unii utilizatorii au necunoscut la ultima vizita cum ar fi robypanda si roxyboxy sau iepurit[b]este pt ca intra pe invizibilAlexa17 a scris:pt ca nu au mai intrat de mult si nu se mai stie data ultimei vizite.
LIGHTRISE nu primeste advertisment?
Pagina 4 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Pagina 4 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum