Avertizari
+102
MrCookieMonster
ionuteu
Tena3
alteio
didideea
Vixen
Adelaina
crazydiva~by
ZuZu Patry ZuZu
Auras
eliza gidoi
Sunny
Patricia10ani
123andy
OnixClub
Nokia345
ano21
AlexxD
Alexandru2002
alexacheekygirl
Pisy1148
Rose_2011
Stefzyk
AnDrEi_WebKinz
stefanawebkinz
Dogs-Are-Us
Jasmine0246
pisicaangora
robynrobyn~robynrobyn
ToreleiWerecat
LEXI2003
merry777
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
cristina123
zinzimima
cristinutza
stefania223
robi dragut
simonescu
vichy
Mikita***
andraalexa110
LovelyGirl
sely01
Laur77
Clinchi
JulyTheBestStar
WebkinzBoyRomania
Irina
biancutza
andreiyo
Webkinz Play Romania
biancaidu
verzisor
elenafrumoasa17
Rafaelo_Bear_Webkinz
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
mika
JustSmile
collins
Ciprian13
ClaudiaMissy2
Irina si Valentin
alicelovefrog
Misterio
Tinutza
bia
galbior
denissa99pestisor
Trompy98
LovleyLovePup
webkinz_lover
Boticut$Boticuta@kitty
PeacefulDoggy
analucia
adelinabalerina
Pinduric
GoldenRetriever200
brochita
Froggy cunoscuta ca scl
lorena_amelia
Adronia
boticuta
mituca10
fannr1webkinz
llizza
kkryss
july_thebest_star
WebkinzVideos989
pupantonia
robypanda
Alexa17
deea98
ClaudiaMissy
Manzu
Andra_Andra
lorena.buta
Signature Penguin
IannaLove
MITZUCA
roxyboxy98
Webkinz Romania
106 participanți
Pagina 8 din 20
Pagina 8 din 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Avertizari
avertismenetele le primesti daca incalci o regula a forumului......... daca ai 3 avertizmente, nu mai intri pe forum 3 zile.........
Manzu- Webkinz Signature
....deci trebuie sa fim super cuminti!Manzu a scris:avertismenetele le primesti daca incalci o regula a forumului......... daca ai 3 avertizmente, nu mai intri pe forum 3 zile.........
Ciprian13
[quote="Tinutza"]ciprian e robypanda! voi nu vedeti? [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img][/quote]cine-i ciprian?
robypanda- Webkinz Signature
[quote="Tinutza"]ciprian e robypanda! voi nu vedeti? [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img][/quote] inprimul rand e prietenul meu acum a plecat si i-am spus sa se inregistreze ca el nu are calculator....
Ciprian13 a scris:cine este robypanda? si cum se primesc averismentele si robypanda imi pare rau ca ai avertismentWebkinz Romania a scris: robypanda - AVERTISMENT
arunci de ce a izs "Ciprian" ca cine este roby panda?
Tinutza- Webkinz Signature Mic
froggy, lasa-l pe ciprian/roby in pace........... si tu vorbesti de pe mai multe conturi...........
Manzu- Webkinz Signature
[quote="Tinutza"][quote="Ciprian13"][quote="Webkinz Romania"] :!: [b][color=red][size=18]robypanda - AVERTISMENT [/size][/color][/b]:!: [/quote] cine este robypanda? si cum se primesc averismentele si robypanda imi pare rau ca ai avertisment[/quote]
arunci de ce a izs "Ciprian" ca cine este roby panda? [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img][/quote]pt ca nu stia ca-s eu nu m-a intrebat cum ma cheama pe forum si orcum el nu prea ii place sa se implice si sa intrebe
arunci de ce a izs "Ciprian" ca cine este roby panda? [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img][/quote]pt ca nu stia ca-s eu nu m-a intrebat cum ma cheama pe forum si orcum el nu prea ii place sa se implice si sa intrebe
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 164293
robypanda a scris:pt ca nu stia ca-s eu nu m-a intrebat cum ma cheama pe forum si orcum el nu prea ii place sa se implice si sa intrebeTinutza a scris:Ciprian13 a scris:cine este robypanda? si cum se primesc averismentele si robypanda imi pare rau ca ai avertismentWebkinz Romania a scris: robypanda - AVERTISMENT
arunci de ce a izs "Ciprian" ca cine este roby panda?
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
[quote="galbior"][quote="robypanda"][quote="Tinutza"][quote="Ciprian13"][quote="Webkinz Romania"] :!: [b][color=red][size=18]robypanda - AVERTISMENT [/size][/color][/b]:!: [/quote] cine este robypanda? si cum se primesc averismentele si robypanda imi pare rau ca ai avertisment[/quote]
arunci de ce a izs "Ciprian" ca cine este roby panda? [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img][/quote]pt ca nu stia ca-s eu nu m-a intrebat cum ma cheama pe forum si orcum el nu prea ii place sa se implice si sa intrebe[/quote][/quote] ms galbenus!
arunci de ce a izs "Ciprian" ca cine este roby panda? [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif[/img][/quote]pt ca nu stia ca-s eu nu m-a intrebat cum ma cheama pe forum si orcum el nu prea ii place sa se implice si sa intrebe[/quote][/quote] ms galbenus!
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 164293
stiu , subiecte incheiat , dar cea facut?...
- Gen : Stare de spirit : buna
Localizare : i salut! a o nuu! s o oo!!! i llliii
KinzCash : 157339
Aaa....multumesc...si aucm banuiesc ca...
SUBIECT INCHEIAT
SUBIECT INCHEIAT
- Gen : Stare de spirit : buna
Localizare : i salut! a o nuu! s o oo!!! i llliii
KinzCash : 157339
Deea,nu te superi ca iti zic Deea,nu
collins- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : extaziat
Localizare : rm valcea
KinzCash : 158027
Asa,cum poti tine minte cati au avertizari?
collins- Webkinz Jr.
Daca esti un copil civilizat si nu vorbesti urat,nu dai site-uri obscene si te porti asa cum trebuie ,nu o sa primesti nici un advertisment ! Nu e greu deloc sa nu primesti,dar daca esti un copil indecent ,e foarte usor sa ai si 3 advertismente intr-o zi . De ce eu nu am ? De ce altii nu au ? Asta e raspunsul .
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164230
Ce a facut?Webkinz Romania a scris: marshmallow_girl AVERTISMENT pentru jignire
JustSmile- Webkinz Jr.
- Stare de spirit : I feel very but very funny!You?
KinzCash : 156016
uuuWebkinz Romania a scris:scrie acolo jignire. acum gata subiectul.
imi pare rau pt ea
ClaudiaMissy a scris:EU AM VAZUT IEERIAdronia a scris:daca va uitat la lista de membri si cautati di_popa o sa vedeti ce a scris la stare!!Scuze ca parasc!
mika- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : heloo all
Localizare : craiova
KinzCash : 156747
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ si toate celalalte conturi ale tale = AVERTISMENT MARE
stii foarte bine de ce. ai uitat ca noi putem verifica? :evil:
AVERTISMENT:
Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP | ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
|
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ L-ai vazut pe acesta????Webkinz Romania a scris: MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ si toate celalalte conturi ale tale = AVERTISMENT MARE
:face:
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 177106
pai eu sunt froggy. nu era secret...
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157144
STIU CA NU ERA SECRET!!!DAR AM BANUIT CA NU AI VAZUT AVERTISMENTUL!!!!MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ a scris:pai eu sunt froggy. nu era secret...
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 177106
nu inteleg,adica....toate aceste conturi sunt ale lui ADRONIA?Webkinz Romania a scris: AVERTISMENT:
Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP
Trompy98 [ 236 Mesaje ]
MJ-PopKing [ 138 Mesaje ]
Pinduric [ 6 Mesaje ]
Adronia [ 5 Mesaje ]
Rafaelo_Bear_Webkinz [ 3 Mesaje ]
LIGHTRISE [ 1 Mesaj ]
mika [ 1 Mesaj ]
asa ca nu va merge
da dar mika a castigat la un concurs! nu e prea corectClaudiaMissy2 a scris:nu inteleg,adica....toate aceste conturi sunt ale lui ADRONIA?Webkinz Romania a scris: AVERTISMENT:
Trompy98 [ 236 Mesaje ]
Pinduric [ 6 Mesaje ]
Adronia [ 5 Mesaje ]
LIGHTRISE [ 1 Mesaj ]
mika [ 1 Mesaj ]
asa ca nu va merge
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175108
omgWebkinz Romania a scris: AVERTISMENT:
Trompy98 [ 236 Mesaje ]
Pinduric [ 6 Mesaje ]
Adronia [ 5 Mesaje ]
LIGHTRISE [ 1 Mesaj ]
mika [ 1 Mesaj ]
asa ca nu va merge
1.La LIGHTRISE,si-a pus de aici imaginea de concurs,ca ea nu are butonul PRNT screen,pe contul lui mika jur pe viata mea ca nuu am intrat,rafaelo e prietenul meu si eu eram plecat,si nu stia ce e aici si a stat pe computerul acesta!NU MERIT ADVERTISMNET!
fara suparare, la cate personalitati ai si la cate lucruri ai zis, nu cerd ca putem avea increderePinduric a scris:1.La LIGHTRISE,si-a pus de aici imaginea de concurs,ca ea nu are butonul PRNT screen,pe contul lui mika jur pe viata mea ca nuu am intrat,rafaelo e prietenul meu si eu eram plecat,si nu stia ce e aici si a stat pe computerul acesta!NU MERIT ADVERTISMNET!
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
A DA?VA MULTUMESC PENTRU ADVERTISMENT,VA TRIMIT FELICITARI!SPUN LA TOTI SA NICI NU INCERCE SA SE IREGISTREZE!SUNTETI NISTE COPII DACA AM GRESIT ODATA,NU MAI TE CREDEM NIMIC!
Buna!Adrian,imi cer mii de scuze!Sunt la calculatorul lui!Aproape mi-a trantit usa-n cap cand am venit si vreau sa imi cer scuze!Tot ma sacaia sa facem probleme la matematica in plus:-HAI RAFAEL!HAI RAFAEL!SA LUAM FB************************!!!!!!!!!!Si sa ma razbun ca mi-a sters timpul liber,cand s-a dus la baie,am scris asta fiindca mi-a zis de verificarea iepului si de ...pedeapsa asta si am facut asta!SORRY!
Rafaelo_Bear_Webkinz- KinzCash : 154028
SUBIECT INCHEIAT
eu nu am primit nici unul?
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163815
Sa fie clar,am luat in considerare doar o singura compunere,deci nu ma luati la rostAlexa17 a scris:da dar mika a castigat la un concurs! nu e prea corectClaudiaMissy2 a scris:nu inteleg,adica....toate aceste conturi sunt ale lui ADRONIA?Webkinz Romania a scris: AVERTISMENT:
Trompy98 [ 236 Mesaje ]
Pinduric [ 6 Mesaje ]
Adronia [ 5 Mesaje ]
LIGHTRISE [ 1 Mesaj ]
mika [ 1 Mesaj ]
asa ca nu va merge
collins- Webkinz Jr.
deea, scuze ca ma bag, dar eu cred ca tocmai i-ai dat lui verzisor (trompy) exact ce isi dorea...... un avertisment..... a zis la un moment dat ca isi doreste macar unul....... :/
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
KinzCash : 172909
cred ca verzisor a vorbit asa urat cu noi si s-a comportat urat doar ca deea sa-i dea avertisment si sa aibe motive intemeiate de a pleca de pe forum........
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
e real ce zice gallop Revenim la normal? vroiam sa vad cum e sa ai 3 advertismente dar faza cu poezia e din sentimentele mele fata de LLP!Cu ea,daca ma intalnesc la vreun party,facem razboi mondial XdDar cu plecatu n-ai dreptate!
verzisor- Lil'Kinz
- KinzCash : 154023
trompy bine ca recunosti o meritaiverzisor a scris:e real ce zice gallop Revenim la normal? vroiam sa vad cum e sa ai 3 advertismente dar faza cu poezia e din sentimentele mele fata de LLP!Cu ea,daca ma intalnesc la vreun party,facem razboi mondial XdDar cu plecatu n-ai dreptate!
cand un lucru e jignitor, mai bine il tii pentru tine.verzisor a scris:e real ce zice gallop Revenim la normal? vroiam sa vad cum e sa ai 3 advertismente dar faza cu poezia e din sentimentele mele fata de LLP!Cu ea,daca ma intalnesc la vreun party,facem razboi mondial XdDar cu plecatu n-ai dreptate!
'Trateaza-i pe ceilalti asa cum vrei tu sa fi tratat''
Ultima editare efectuata de catre Manzu in Dum 12 Dec 2010, 1:19 pm, editata de 1 ori
Manzu- Webkinz Signature
deea te rog sa verifici IP-ul . A ajuns deja cred ca la interzis pe forum la cate are. Suntem copii si ne prostim dar totul are o limitaManzu a scris:deea, stiu ca nu am voie dar......... trompy, verzisor, pinduric, adronia au POST avertisment....... uitate la topicul de la conversatii, " va place de cineva de pe forum"
Apropo,ai uitat de MJ Pop King!Manzu a scris:deea, stiu ca nu am voie dar......... trompy, verzisor, pinduric, adronia au POST avertisment....... uitate la topicul de la conversatii, " va place de cineva de pe forum"
da......ClaudiaMissy2 a scris:Apropo,ai uitat de MJ Pop King!Manzu a scris:deea, stiu ca nu am voie dar......... trompy, verzisor, pinduric, adronia au POST avertisment....... uitate la topicul de la conversatii, " va place de cineva de pe forum"
Manzu- Webkinz Signature
Are o gramada de conturi,si pe toate trebuie sa aiba avertimesmente.El profita de bunatatea Deei.Daca ar fi dupa mine,nu ias mai da voie pe forum...Manzu a scris:da......ClaudiaMissy2 a scris:Apropo,ai uitat de MJ Pop King!Manzu a scris:deea, stiu ca nu am voie dar......... trompy, verzisor, pinduric, adronia au POST avertisment....... uitate la topicul de la conversatii, " va place de cineva de pe forum"
lol , are de-a conturi + ca ai uitat de.: Rafaelo_Bear_Webkinz , LIGHTRISE si mika.
uita-te sus sa vezi ca a zis Deea.
uita-te sus sa vezi ca a zis Deea.
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157144
Cand ii zic ca nu pot vorbii face crize si ma intreaba din minut in minut daca e gata DND-ul.Depaseste orice limita ! Si ati uitat de contul AdroniaMommy ,tot el este ,dar a mintit ca e mama lui ca sa se dea si el mare ca umbla si mama lui pe forum,ca mama lui kkryss.Deci AdroniaMommy tot el este.
Va rog terminati Am vorbit cu deea. O sa vina mai tarziu.
cel ce a facut prostiile de pe forum cu cuvintele urate, de ieri - NU este trompy, verzisor, adronia sau oricare alt utilizator de al lui.
este un vizitator. voi mai cauta sa aflu detalii
este un vizitator. voi mai cauta sa aflu detalii
DEEa mia psus irinacristina1 ca kkryss a gasit ca cika este mika ca are el un program
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192755
Pagina 8 din 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Pagina 8 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum