Cum sa castigati balonul wacky!
+14
doriutza
Adrian2003
Laur77
MrCookieMonster
merry777
zinzimima
Sunny
Adelaina
canary
ionuteu
Stefzyk
denissa99pestisor
Webkinz~Diamond
LovleyLovePup
18 participanți
Pagina 1 din 1
Cum sa castigati balonul wacky!
Poate voi toti va framantati de acel buton rosu pe care nu-l loviti niciodata si vreti balonul!
Ei bine, ca sa-l castigati cel mai bine este sa setati totul cum va voi spune ;3
Cum ar trebui sa setati limbile pe ceasuri??
Limba incercuita cu portocaliu este limba care merge mai incet! in principiu, trebuie sa nimeriti limba care se misca mai incet exact unde arata in poza si este bine, cea rapida nu conteaza. Daca cea inceata este corect pusa, automat si cea rapida va fi
[center]
- - -
Este adevarat, cea foarte rapida cu ambele este cel mai greu de pus dar din cate am inteles, merge si la nimereala dar incercati sa fie cat mai aproape de ceea ce apare in poza Nu schimba foarte mult deci nu va faceti griji!
- - -
Pai, si ce se intampla cand lovesc butonul rosu?
Butonul rosu va face "cliing" si veti primi balonul! Daca este prima data cand il primiti, veti primi si o frumoasa insigna! Daca l-ati mai primit, nu veti primi insigna,doar balonul
- - -
Lucrurile & pozele pe care le-am scris ar trebui sa mearga Mie si altor oameni le-au mers deci daca le-ati setat corect, YAY !
- - -
Eu sincer cred ca merge, am vreo 7 sau 8
Succes
Ei bine, ca sa-l castigati cel mai bine este sa setati totul cum va voi spune ;3
Cum ar trebui sa setati limbile pe ceasuri??
Limba incercuita cu portocaliu este limba care merge mai incet! in principiu, trebuie sa nimeriti limba care se misca mai incet exact unde arata in poza si este bine, cea rapida nu conteaza. Daca cea inceata este corect pusa, automat si cea rapida va fi
[center]
- - -
Este adevarat, cea foarte rapida cu ambele este cel mai greu de pus dar din cate am inteles, merge si la nimereala dar incercati sa fie cat mai aproape de ceea ce apare in poza Nu schimba foarte mult deci nu va faceti griji!
- - -
Pai, si ce se intampla cand lovesc butonul rosu?
Butonul rosu va face "cliing" si veti primi balonul! Daca este prima data cand il primiti, veti primi si o frumoasa insigna! Daca l-ati mai primit, nu veti primi insigna,doar balonul
- - -
Lucrurile & pozele pe care le-am scris ar trebui sa mearga Mie si altor oameni le-au mers deci daca le-ati setat corect, YAY !
- - -
Eu sincer cred ca merge, am vreo 7 sau 8
Succes
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 174502
Re: Cum sa castigati balonul wacky!
probabil ca merge dar eu am un calaculator melc , vorba lui Manzu, si pana sa se opreasca se schimba locul limbii"))
Webkinz~Diamond- Webkinz Signature Mic
- KinzCash : 160401
Aw :[ Daca vrei iti pot da eu un Wacky Hot Air BalloonWebkinz~Diamond a scris:probabil ca merge dar eu am un calaculator melc , vorba lui Manzu, si pana sa se opreasca se schimba locul limbii"))
Stiu cum e , vara trecuta am avut un calculator prapadit rau de tot, nici Mario Super Bros nu mergea
LovleyLovePup a scris:Aw :[ Daca vrei iti pot da eu un Wacky Hot Air BalloonWebkinz~Diamond a scris:probabil ca merge dar eu am un calaculator melc , vorba lui Manzu, si pana sa se opreasca se schimba locul limbii"))
Stiu cum e , vara trecuta am avut un calculator prapadit rau de tot, nici Mario Super Bros nu mergea
daca vrei ...LFAO plus ca nu mi-a mers...nu stiu ce am gresit> probabil ca...a mers greu si de asta numele de utilizator e SCLIPICIOASA cu litere mari ;] uf ce rau...nu mi-a mers:(( dar oricum nu castig badge-ul..
:3 pai nu tu ar trebui sa-l vrei? lolzWebkinz~Diamond a scris:LovleyLovePup a scris:Aw :[ Daca vrei iti pot da eu un Wacky Hot Air BalloonWebkinz~Diamond a scris:probabil ca merge dar eu am un calaculator melc , vorba lui Manzu, si pana sa se opreasca se schimba locul limbii"))
daca vrei ...LFAO plus ca nu mi-a mers...nu stiu ce am gresit> probabil ca...a mers greu si de asta numele de utilizator e SCLIPICIOASA cu litere mari ;] uf ce rau...nu mi-a mers:(( dar oricum nu castig badge-ul..
pa daca vrei(:eu vreau,doar daca vrei:)) L.o.L paaaaaaai trimite-mi cate vrei tu >,,< doar daca vrei sa scpai de ele:D
Llp, poti sami trimiti si mie unul? Fiindca atunci eu eram la tara fara net. Mersi
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163916
inca mai poti jucadenissa99pestisor a scris:Llp, poti sami trimiti si mie unul? Fiindca atunci eu eram la tara fara net. Mersi
apropo, llp, mersiiiii <3 nici nu credeam ca primesti ceva in plus <3 si acum am si insigna =))
haha np & denissa, inca il poti jucaStefzyk a scris:inca mai poti jucadenissa99pestisor a scris:Llp, poti sami trimiti si mie unul? Fiindca atunci eu eram la tara fara net. Mersi
apropo, llp, mersiiiii <3 nici nu credeam ca primesti ceva in plus <3 si acum am si insigna =))
LovleyLovePup a scris::3 pai nu tu ar trebui sa-l vrei? lolzWebkinz~Diamond a scris:LovleyLovePup a scris:Aw :[ Daca vrei iti pot da eu un Wacky Hot Air BalloonWebkinz~Diamond a scris:probabil ca merge dar eu am un calaculator melc , vorba lui Manzu, si pana sa se opreasca se schimba locul limbii"))
imi trimiti si mie unul? mersi.
Ai dreptate , merge mzzzzzzzzzzzzzzzz
ionuteu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : baia mare
KinzCash : 172325
imi trimiti si mie?Webkinz~Diamond a scris:imi trimiti si mie unul? mersi.LovleyLovePup a scris::3 pai nu tu ar trebui sa-l vrei? lolzWebkinz~Diamond a scris:LovleyLovePup a scris:Aw :[ Daca vrei iti pot da eu un Wacky Hot Air BalloonWebkinz~Diamond a scris:probabil ca merge dar eu am un calaculator melc , vorba lui Manzu, si pana sa se opreasca se schimba locul limbii"))
fara suparare, incercati sa il castigati inainte sa cereti. Daca nu faceti rost de el si se termina, vi-l dau eu dar nu pot sa dau nici 1000 deci va rog...
Atunci ms mult llp. E o informatie pe care nu o stiam credeam ca e gata. Ms mult de tot. Poate maine o sa il pot face. Ms. App, mai pot castiga hainele wacky?
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163916
hainele wacky sunt pentru festivalul wacky care nu este inca, s-ar putea sa fie prin august sa speram ca le vom putea castiga && np <3denissa99pestisor a scris:Atunci ms mult llp. E o informatie pe care nu o stiam credeam ca e gata. Ms mult de tot. Poate maine o sa il pot face. Ms. App, mai pot castiga hainele wacky?
Wow cu ajutorul tau am vreo79 de baloane Super!nota zece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183978
BUUUZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188674
OMG LLP tY
Am 9 baloane acum
Am 9 baloane acum
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
eu tot nu reusesc.Are cineva sa-mi dea si mie 1 balon?
Fauna- Vizitator
mai incearca, nu s-a terminat incaFauna a scris:eu tot nu reusesc.Are cineva sa-mi dea si mie 1 balon?
Daca nu reusesti, iti pot da eu unul la sfarsit Dar pana atunci,inregistreaza-te pe site pentru concursuri zilnice, jocuri , si multe alte lucruri frumoase pe care le poti accesa doar daca esti un membru Sa-ti faci un cont este foarte usor (:
Eu am reusit sa iau medalia de la incercarea asta . Si am reusit si eu ca Wacky sa ajunga sus la butonul rosu
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
Abia acum vad topicul asta
Si am luat de 3 ori balonul apasand pur si simplu la intamplare
Ehh, norocul fiecaruia :3.
Si am luat de 3 ori balonul apasand pur si simplu la intamplare
Ehh, norocul fiecaruia :3.
da si eu tot la intamplare )
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
Si eu
Dar am doar unul
Dar am doar unul
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 249114
Laur77 a scris:Si eu
Dar am doar unul
Eu am 0 baloane ca le-am vandut
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328549
Am un balon
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 205399
Si eu am un balon
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 226095
Azi am castigat pentru prima oara balonul!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
Eu eram aproaaaapee. Da sa stii ca nu ma las =]]
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176374
Eu nu l-am castigat,dar nu ma dau batuta! ^-^
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 231097
Subiecte similare
» ca vati dori sa castigati la wish factory?
» EVENIMENTE si SARBATORI IN LUMEA WEBKINZ
» EVENIMENTE IN LUMEA WEBKINZ
» EVENIMENTE si SARBATORI IN LUMEA WEBKINZ
» EVENIMENTE IN LUMEA WEBKINZ
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum