Sfaturi
+4
Stefzyk
Sunny
galbior
deea98
8 participanți
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Calculatoare / Telefoane / Tehnologie / etc.:
Pagina 1 din 1
Sfaturi
Aici postam ceea la ce avem nevoie de ajutor/sfaturi.
Eu nu stiu ce aparat subacvatic sa imi iau , am cam 500 lei la dispozitie . Am gasit acesta care mi se para ca are un look frumos dar si poze bune(10 megapixeli) si poate face poze si pe uscat (logiic) http://www.digital-camera.ro/produse/aparate-foto/aparate-foto-subacvatice/aparat-foto-subacvatic-olympus-mju-550wp-crystal-blue-husa .
Cei profesionisti ( ca galbior , llp , etc ) as vrea sa-mi dati un sfat , cum e aparatul , sau daca vreti sa imi recomandati voi un aparat . Multumesc !
Eu nu stiu ce aparat subacvatic sa imi iau , am cam 500 lei la dispozitie . Am gasit acesta care mi se para ca are un look frumos dar si poze bune(10 megapixeli) si poate face poze si pe uscat (logiic) http://www.digital-camera.ro/produse/aparate-foto/aparate-foto-subacvatice/aparat-foto-subacvatic-olympus-mju-550wp-crystal-blue-husa .
Cei profesionisti ( ca galbior , llp , etc ) as vrea sa-mi dati un sfat , cum e aparatul , sau daca vreti sa imi recomandati voi un aparat . Multumesc !
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 170354
Re: Sfaturi
Am vazut Olympus la viata mea Pe cele care le am vazut faceau poze foarte bune.
Si de asemenea cand am vorbit cu tata zicea ca sunt printre cele mai bune.
Dar nu prea stiu despre cele subavactice ('waterproof"). Oricum daca cele Olympus normale sunt
bune presupun ca si cele waterproof de asemenea.
Mai asteapta pareri <3
Si de asemenea cand am vorbit cu tata zicea ca sunt printre cele mai bune.
Dar nu prea stiu despre cele subavactice ('waterproof"). Oricum daca cele Olympus normale sunt
bune presupun ca si cele waterproof de asemenea.
Mai asteapta pareri <3
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
Re:Sfaturi
hmm...
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188554
ajutor in domeniul calculatoarelor
cum pot pune un video clip aici(pe forum)ca l-am facut cu camera si l-am descarcat pe laptop dar nu-i gasesc link-ul,nu cred ca are,ma puteti ajuta?
maria345- Vizitator
ca sa aiba link trebuie sa`l pui pe www.youtube.com , iti faci cont si dupa apesi pe upload, scrii ce e nevoie. ca sa pui filmul aici trebuie sa-ti faci cont pe forum si sa astepti o sapt., altfel nu poti pune linkuri ;3
am cont,uite doar nu maa conectasem si nu ma lasa sa scriu maria123 si am scris maria345
maria123- KinzKlip
- Stare de spirit : fericita
Localizare : acasa
KinzCash : 144111
16.11.2011 am vazut la profilStefzyk a scris:ah, ok ;3.
de cand ai contul?
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
Da, poti sa pui videoclipuri!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
jocuri
buna! sunt ade si vreau sa imi dati exemple de jocuri de descarcat online pentru tableta sau telefon.
in caz ca ati dat un raspuns, va multumesc!
in caz ca ati dat un raspuns, va multumesc!
lyinda- KinzCash : 135970
Daca ai Android sau Apple poti intra in:
Google Play(android), este pe tableta/telefon ..
App Store(apple), este pe tableta/telefon.
Dar inainte as vrea sa-mi zici cum se numeste telefonul complet. (sa stiu daca e android)
Google Play(android), este pe tableta/telefon ..
App Store(apple), este pe tableta/telefon.
Dar inainte as vrea sa-mi zici cum se numeste telefonul complet. (sa stiu daca e android)
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
nu este android , dar pot sa descarc pe PC si sa trimit prin bluetooth pe telefon pt ca am telefon cu touch.
lyinda- KinzCash : 135970
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Calculatoare / Telefoane / Tehnologie / etc.:
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum