Dorinte
+36
AnDrEi_WebKinz
stefanawebkinz
Rose_2011
Adelaina
pisicaangora
zinzimima
Sunny
bianca.pussycat
biancaidu
PeacefulDoggy
Irina
ClaudiaMissy2
Stefzyk
vichy
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
JulyTheBestStar
LovleyLovePup
Misterio
Adronia
Webkinz Romania
Froggy cunoscuta ca scl
july_thebest_star
robypanda
♥Camalazo♥
boticuta
adelinabalerina
WebkinzVideos989
llizza
brochita
Husky
Manzu
pupantonia
deea98
Alexa17
lorena.buta
ClaudiaMissy
40 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Daca ati putea face orice,ce ati face?
Dorinte
eu vreau pisica pom pom
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 166571
Re: Dorinte
aa si haine
lorena.buta a scris:PISICA POM-POM
CA MINE
ar trebui ca de ziua noastra( ma rog , celor care activam : manzu , pupantonia , eu , lorena buta , kkrysss , mitzuca , husky , alexa17 claudia misy si multii altii) sa ne face cadou cei de la webkinz ori un lucru rar , exclusiv sau ff exclusiv sau un cod de la webkinz sau de la alte lucruri
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170474
sunt de acord cu deea98
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 165001
si eu!!!!!!
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
mi se pare ca primesti un wish token de ziua ta
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168541
Husky a scris:mi se pare ca primesti un wish token de ziua ta
asa e
de ziua webkinzului primesti wish token??? pt ca eu nu am primit niciodata nici un cadou decat o felie de tort
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175108
aia era de ziua animalutului, de ziua ta de nastere primesti wish token
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Aveti grija sa nu primiti un AVERTISMENT ca raspundeti unde nu trebuie !!!!!Aveti mare mare grija.
si eu vreau pom-pom kitty si yorkire cu parul scurt!
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176374
eu orice 3 webkinz (as vrea un leon,donkey,husky) ca de 3 mai am nevoie ca sa fac 10 webkinz-i si sa primesc "Super Exclusive Giftbox"
sunt de acord cu tinellizza a scris:eu...pom-pom kitty sau yorkie cu par scurt si un abonament deluxe
de la liza as vrea cv nu spun si as mai vrea un samsung corby sau un lg cookie si un webkinz.......ma mai gandesc care
robypanda- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 164293
Acum vrau un webkinz (AS vrea un Peace Puppy sau un....altceva) si haine (Pt Mine)
robypanda a scris:de la liza as vrea cv nu spun si as mai vrea un samsung corby sau un lg cookie si un webkinz.......ma mai gandesc care
eu as vrea DOAR UN PRETTY PANDA (NU IMI TIN ZIUA CU COPII ,DOAR CU FAMILIA ) SI AS MAI VREA UN SIMPLU LA MULTI ANI !
....a....un sarut ?robypanda a scris:de la liza as vrea cv nu spun si as mai vrea un samsung corby sau un lg cookie si un webkinz.......ma mai gandesc care
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170474
deea98 a scris:....a....un sarut ?robypanda a scris:de la liza as vrea cv nu spun si as mai vrea un samsung corby sau un lg cookie si un webkinz.......ma mai gandesc care
nu doamne lorena ce rade acm!lorena.buta a scris:deea98 a scris:....a....un sarut ?robypanda a scris:de la liza as vrea cv nu spun si as mai vrea un samsung corby sau un lg cookie si un webkinz.......ma mai gandesc care
robypanda- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 164293
deea98 a scris:ar trebui ca de ziua noastra( ma rog , celor care activam : manzu , pupantonia , eu , lorena buta , kkrysss , mitzuca , husky , alexa17 claudia misy si multii altii) sa ne face cadou cei de la webkinz ori un lucru rar , exclusiv sau ff exclusiv sau un cod de la webkinz sau de la alte lucruri
si eu sunt de acord,dar mai intai trebuie sa avem parerea Deei ! si ea trebuie sa fie de acord !
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164230
Eu vreau :
Un webkinz signature caprioasa :drunken: :drunken: , haina/haine pentru webkinzi ,un klinz klips 2 pachete de carti de joc si o camera noua webcam :]
Un webkinz signature caprioasa :drunken: :drunken: , haina/haine pentru webkinzi ,un klinz klips 2 pachete de carti de joc si o camera noua webcam :]
s-au de zioa noastra sa primim un webkinz la alegere
si de zioa de nume un webkinz de mina
si de zioa de nume un webkinz de mina
de ziua mea primesc 3 mil. sa imi cumpar webkinzi.............
Manzu- Webkinz Signature
care????
Manzu- Webkinz Signature
ok.....
Manzu- Webkinz Signature
Vreau si eu site-ul acela
july_thebest_star a scris:Vreau si eu site-ul acela
SI EU!!!!!1 TE ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGG
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
KinzCash : 161801
deci chiar nul mai gasesc stiu doar ca pe forumul lui webkinz romania
a si cine e de acord ca webkinz romania sa mai scada preturile la webkinsi
a si cine e de acord ca webkinz romania sa mai scada preturile la webkinsi
fiindca nu ei fac preturile la web!Ci aceia care lucreaza la magazin sau Canadieni!Nu ei au creat webkinz!!
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167361
nu prea cred ca 4 e o "boala" ci o mica mica foare mica colectie.....eu am 7 si mama miar mai cumpara dar nu avem timpsa mergem la carrfouradelinabalerina a scris:da stiu adica mama mea zice ca deja 4 webkinsi e deja o boala din cauza ca sunt scumpi
Nu e nici o ''boala'' . Americanii au cate 200 de webkinzi sau mai mult !! Nu inseamna ca sunt obsedati,Doamne.. !!!!!!!!!!!!! In Romania maximul poate fi pana la 100 ! Dar pe parcurs vom vedea ,se vor mari colectiile ! Nu e deloc o boala,cine crede,inseamna ca va deveni cu o ''boala'' cand va avea mai multi webkinzi.E problema ta daca crezi,dar sa stii ca nu poti numi Webkinz World o boala ! E o pasiune si un hobby ! Deci nu mai ziceti boala,ma deranjeaza acest lucru si cred ca ii deranjeaza pe toti care aud asta !! Daca ai multi webkinzi nu inseamna ca trb sa stai toata ziua cu ochii in webkinz sau in calculator ! Altceva numai comentez,decat ca nu e nici o boala !!!!1
tata zice ca e o pierdere de bani pt ca eu am intrat la liceul de coregrafie si nu o sa ma mai joc cu ei ca nu o sa mai am timp dar eu iubesc webkinz si nu ma voi lasa curand de a ma juca
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #32
» Sa vorbim despre Craciun!
» INTREBARI?
» Joc: FABRICA DE DORINTE [wish factory]
» NOUTATI WEBKINZ
» Sa vorbim despre Craciun!
» INTREBARI?
» Joc: FABRICA DE DORINTE [wish factory]
» NOUTATI WEBKINZ
Pagina 1 din 3