♥Zinzu♥ Blogღღ
+39
♥✿Marcy_Marceline✿♥
LEXI2003
Malinuta
MrCookieMonster
didideea
bidrye
Laur77
Saffy
razvan51
wepufule
sely01
HiperDay
Baby_Diamond
LOUISE
alteio
Patricia10ani
Alexandru2002
merry777
galbior
eliza gidoi
AnDrEi_WebKinz
OnixClub
Misterio
Irina
miha112
Pisy1148
verona3
crazydiva~by
Sunny
Dogs-Are-Us
stefanawebkinz
lavinia3000
Rose_2011
bridgettedawn_club
Stefzyk
canary
Webkinz Romania
sharonpopa
zinzimima
43 participanți
Pagina 11 din 20
Pagina 11 din 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Cum sunt pozele?
Re: ♥Zinzu♥ Blogღღ
DEDICATIE PENTRU MOSU' <3 [stiu ca i-am facut o gura prea mare ]
zinzimima- Webkinz Signature
Ma scol la 6:50, mananc, ma imbrac si dau drumu' la TV pana pana la 7:30 cand plec spre scoala. In clasa intru deodata cu un coleg si fetele "Yeee! Inca o fata " si baietii "Inca o fata... Inca un baiat... ". Peste 10 minute intra Doamna in clasa si incepem orele. La mate am facut impratirea la 8,9 si 10 apoi am mai lucrat niste probleme si s-a sunat.In pauza am iesit pe hol si apoi eram cu o colega si noi intram in baie si le zicem la celelalte sa jucam hotii si politstii in scoala . I-am chemat si pe baieti si noi iar tineam usa si baietii *impinge* *impinge* pana cand se deschide si noi fugim in cabine apoi noi stand acolo se suna si mergem in clasa.La ora de romana ne-a verificat tema si apoi am facut o fisa pe poezia Joc de chiciuri si apoi am trecut la urmatorul text din manual si s-a sunat .Mergem pe o banca de pe hol sa mancam si apoi iar cu jocu' si iar se suna .La ora de muzica facem in prima parte un text si apoi am cantat niste colinde . Iar s-a sunat .In ultima pauza niste fetite de la a doua strigau "Afara e un caine gigantic! ". Eu si cu o colega ne-am dus sa verificam si erau vreo 5 pui .Se suna de Religie si doamna zice ca ne va spune o poveste in timp ce noi coloram [ca la gradinita ]. Apoi ne pune sa cantam niste colinde si iar se suna .Apoi vine doamna de la clasa a II-a fiindca Doamna era plecata la Liceu si ne zice ca avem de lucrat din caietul special si bineinteles dupa ce pleaca doamna toti pe banci, pe pereti, apoi incep sa arunce cu pixuri si caiete ca la spitalu' de nebuni .Pana la urma se suna [salvati de clopotel xD] Iesim da baietii aveau nu stiu ce concurs de titireze, concurs imporivzat de un coleg obsedat de titirezele astea, si a trebuit sa il astept pe un coleg pana cand s-a terminat apoi cand sa plec, mama se intalneste cu Doamna si stau sa vorbeasca vreo ora, timp in care am ajuns acasa si am mancat.Apoi ma uit la TV si incep sa-mi fac temele.Apoi deschid PC-ul si intru aici, TFM, Webkinz, mess etc.. Apoi il inchid . Deschid TV-ul si ma uit la Disney ca n-am ce face si mananc popcorn. Apoi dau la PRO TV si ma uit la Vocea romaniei si iar deschid PC-ul ^^.
Miercuri, 14 Decembrie 2011
Ma scol, mananc, ma imbrac si deschid TV-ul [incep sa cred ca asta e programu' meu zilnic de dimineata :O].
Plec la scoala TRA LA LA.
Iar am intrat odata cu un coleg in clasa si iar strigau baietii de fericire si fetele la fel .
Incepem orele cu niste exercitii de orografie si...NA NA NA...vin practicantii Incepem ora de mate cu o incalzire la impartire [ ] si apoi facem un concurs pe echipe .
Se suna si fiindca aveam de terminat subiectu' am pierdut juma' de pauza si Fix cand sa ma duc si eu pe hol se suna de ora.
Spoort <333 Incepem cu incalzirea si cu p tura de teren apoi facem un joculet cu mingea si apoi CONCURS...Mare branza, o stafeta cu mingea. Si noi eram pe locu' II da fiindca la echipa de pe locu I unu n-a plecat de la linie si au fost descalificati .
Se suna si noi ramanem afara sa vorbim .
Se suna iar de ora si facem Romana. Am discutat despre un text si apoi ne-a dat tema si PAUZA .
Pe hol baietii se jucau cu nu-stiu ce titireze asa ca noi am stat la baie si am vorbit .
Urmatoarea ora STIINTELE NATURII. Ne verifica tema si apoi vorbim despre rolul partilor componente ale unui animal.
Se suna si eu cu o colega ne ducem la doamna sa aratam caietu' de la Centru de Pregtire si apoi coboram jos si ne schimbam de papuci.
D:Cizmele mele!
C:Eh...Putin patate...Ia carpa...
D:Unde-i ?
C:Sus!
D:*sare* *sare*
Eu ma duc la sah si ea pleaca acasa.
Toata ora am facut o fisa de exercitii cu un coleg .
Plec acasa TRA LA LA si ma schimb, mananc si dau drumu' la TV.
AOLEO! Imi dau seama ca e 16 . Ma apuc de teme si apoi deschid PC-ul.
Ma scol, mananc, ma imbrac si deschid TV-ul [incep sa cred ca asta e programu' meu zilnic de dimineata :O].
Plec la scoala TRA LA LA.
Iar am intrat odata cu un coleg in clasa si iar strigau baietii de fericire si fetele la fel .
Incepem orele cu niste exercitii de orografie si...NA NA NA...vin practicantii Incepem ora de mate cu o incalzire la impartire [ ] si apoi facem un concurs pe echipe .
Se suna si fiindca aveam de terminat subiectu' am pierdut juma' de pauza si Fix cand sa ma duc si eu pe hol se suna de ora.
Spoort <333 Incepem cu incalzirea si cu p tura de teren apoi facem un joculet cu mingea si apoi CONCURS...Mare branza, o stafeta cu mingea. Si noi eram pe locu' II da fiindca la echipa de pe locu I unu n-a plecat de la linie si au fost descalificati .
Se suna si noi ramanem afara sa vorbim .
Se suna iar de ora si facem Romana. Am discutat despre un text si apoi ne-a dat tema si PAUZA .
Pe hol baietii se jucau cu nu-stiu ce titireze asa ca noi am stat la baie si am vorbit .
Urmatoarea ora STIINTELE NATURII. Ne verifica tema si apoi vorbim despre rolul partilor componente ale unui animal.
Se suna si eu cu o colega ne ducem la doamna sa aratam caietu' de la Centru de Pregtire si apoi coboram jos si ne schimbam de papuci.
D:Cizmele mele!
C:Eh...Putin patate...Ia carpa...
D:Unde-i ?
C:Sus!
D:*sare* *sare*
Eu ma duc la sah si ea pleaca acasa.
Toata ora am facut o fisa de exercitii cu un coleg .
Plec acasa TRA LA LA si ma schimb, mananc si dau drumu' la TV.
AOLEO! Imi dau seama ca e 16 . Ma apuc de teme si apoi deschid PC-ul.
- Gen : KinzCash : 620762
zinzimima a scris: Ultimul logo by me
Logo-ul de pe forum e facut de tine? E tare. Bravo !
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336743
Me:mama ce omulet :O
D:E tzap ))
Me:Ma intrebam daca e un omulet cu handicap
[era de pe TFM xDD]
D:E tzap ))
Me:Ma intrebam daca e un omulet cu handicap
[era de pe TFM xDD]
super poze
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 227316
Merci :* !alteio a scris:super poze
Merci :* !stefanawebkinz a scris:Cuteeeeeeeeeeh !!!
OMG!!!!
A niiins <3333 singura mea dorinta care a ramas ne-implinita <33
A niiins <3333 singura mea dorinta care a ramas ne-implinita <33
Cel mai bun microsite!
Continua tot asa.
Continua tot asa.
Merci! Voi incercastefanawebkinz a scris:Cel mai bun microsite!
Continua tot asa.
foarte frumos zinzi
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
KinzCash : 180395
TyLOUISE a scris:foarte frumos zinzi
Frumoase poze ...zinzi
Baby_Diamond- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Fericita...Bucuroasa...si tot ce e mai presus
Localizare : Secret....Stt sunt la Mosul acasa!...:))
KinzCash : 142392
Merci!Baby_Diamond a scris:Frumoase poze ...zinzi
super <3
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307446
Merci!stefanawebkinz a scris:Cuteeeeh
nu se mai dezlipeste de oglinda ♥♥ xDD
pentru a va face poze dupa placul vostru puteti comanda--->http://forum.webkinzromania.ro/t3635p250-friendship-photo-shop-by-zinzu
nu-mi mai ies asa bine pozele lantisor x.X
zinzimima a scris:nu-mi mai ies asa bine pozele lantisor x.X
mie imi place