PC Help (nu stii ceva legat de net/calculatoare, vino aici la magazinul meu!)
+15
andrada.webkinz
Nokia345
Maria212212
alteio
Dogs-Are-Us
Stefzyk
AnDrEi_WebKinz
arosu10
zinzimima
Alexandru2002
LovleyLovePup
Misterio
Webkinz Romania
merry777
Patricia10ani
19 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum pun o poza?Scrie aici metodele!
Cum pun o poza?Scrie cum pui TU pozele!
Patricia10ani- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162435
Re: PC Help (nu stii ceva legat de net/calculatoare, vino aici la magazinul meu!)
Nu este bine unde ai pus topicul....... Oricum nu este nici-o problema.... Probabil Deea il va muta de aici si il va pune unde trebuie!Patricia10ani a scris:Cum pun o poza?Scrie cum pui TU pozele!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Re: PC Help (nu stii ceva legat de net/calculatoare, vino aici la magazinul meu!)
daca e de pe net,dai la save file,mergi pe imageshack.us si copiezi un cod.daca o faci tu print screen,dai la paint,dai la save,mergi pe imageshack,dai upload si dai copi la cod si aici pasteWebkinz Romania a scris:nimeni
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
- intra aici: http://imageshack.us/
- dai browse, pui poza si dai upload.
- copiezi "Link" si pui acel link pe forum exact asa:
(o sa pun cu spatii ca altfel nu merge. tu pui fara spatii intre litere)
[i m g]AICI PUI LINK-UL[/i m g]
Si daca vrei sa faci poza la ceea ce se vede pe ecran
- intra unde/la ce vrei sa faci poza.
- vezi ca pe tastatura, undeva spre dreapta ai un buton: "Print Screen".
- cand ai imaginea pe care o vrei, apasa o data pe el. nu se va intampla nimic, doar apesi o data.
- acum deschide Paint si da-i Paste (butonul ctrl si V).
- taie exact bucata care o vrei si salveaza poza (butonul ctrl si S).
- dai browse, pui poza si dai upload.
- copiezi "Link" si pui acel link pe forum exact asa:
(o sa pun cu spatii ca altfel nu merge. tu pui fara spatii intre litere)
[i m g]AICI PUI LINK-UL[/i m g]
Si daca vrei sa faci poza la ceea ce se vede pe ecran
- intra unde/la ce vrei sa faci poza.
- vezi ca pe tastatura, undeva spre dreapta ai un buton: "Print Screen".
- cand ai imaginea pe care o vrei, apasa o data pe el. nu se va intampla nimic, doar apesi o data.
- acum deschide Paint si da-i Paste (butonul ctrl si V).
- taie exact bucata care o vrei si salveaza poza (butonul ctrl si S).
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174382
voi aveti programe speciale?sa adaugati stickere?
Patricia10ani- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
KinzCash : 162435
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
De aici fac copiii poze cu stikere.
Eu nu folosesc numai ala
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Ok.
Tu ce folosesti?
Tu ce folosesti?
hai sa nu mai spunem toate programele...(parerea mea)
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
Da. Eu stiu vreo 30 de programe si vreo 6 is gen pizap si eu le-am descoperitMisterio a scris:hai sa nu mai spunem toate programele...(parerea mea)
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Nu mai folositi alte programe de imagini (imageshack sau altele).
Deea ne-a spus ca mai bine folosim Webkinz Romania.
Asa ca de acum incolo folositi doar Webkinz Romania.
Trebuie sa respectam regulile forumului.
Deea,sa nu te superi pentru comentariu.
Trebuie sa respectam regulile forumului.
Deea,sa nu te superi pentru comentariu.
OBLIGATORIU folositi Webkinz Romania doar pentru pozele cu si despre Webkinzarosu10 a scris:Nu mai folositi alte programe de imagini (imageshack sau altele).
Webkinz Romania a scris:OBLIGATORIU folositi Webkinz Romania doar pentru pozele cu si despre Webkinzarosu10 a scris:Nu mai folositi alte programe de imagini (imageshack sau altele).
Dar care este problema daca pui pe ImageShack sau Photo Bucket? Nu inteleg!
se sterge tot ce e legat de webkinz se pune acolo
ideea e... ca sa nu fie imprastiate peste tot pe internet...
sincera sa fiu, mie nu mi.a suras prima data ideea pt ca pe imageshack poti incarca mai multe imagini deodata, iar pe wr doar cate una
sincera sa fiu, mie nu mi.a suras prima data ideea pt ca pe imageshack poti incarca mai multe imagini deodata, iar pe wr doar cate una
poate cineva sa-mi explice cum pot pune o poza mai detaliat?????????????
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
PC Help (nu stii ceva legat de net/calculatoare, vino aici la magazinul meu!)
Salut! Acesta este un magazin care cred ca o sa va placa. Eu stiu multe despre calculatoare si internet, asa ca puteti sa ma intrebati oricie!
LA MAGAZINUL ACESTA NU SE FAC ANGAJARI (doar eu)
Ex. de intrebari la care va pot raspunde:
De ce nu ma lasa sa incarc poza pe WebkinzRomania?
Cum fac o poza?
Cum pun avatar pe forum?
Ce inseamna html , www , etc.?
Cum pui o poza pe net ?
Cum pui o poza de pe net pe forum?
si multe altele.
(deschis)
sa vedem .... CARE O SA FIE PRIMUL MEU CLIENT?
eu cum fac o poza si cum pun o poza?eu nu stiu cum sa pun o poza si nu inteleg ce scrie la "ajutor"
mai imi raspunde cineva????????
alteio a scris:eu cum fac o poza si cum pun o poza?eu nu stiu cum sa pun o poza si nu inteleg ce scrie la "ajutor"
intri pe pizap.com
dupa ce ai facut poza , o salvezi (butonul Download) apoi o pui aici: http://webkinzromania.ro/poze/
AICI iti poti uploada desenele si pozele cu Webkinz!
Cum se face:
- scrie la Descriere OBLIGATORIU numele tau de pe Forum (altfel vom sterge poza!)*
- apasa Browse, alege poza, apoi Upload
– o sa iti apara mesajul “Felicitari!”
– apoi poza o sa apara in Galerie, aici, mai jos
– daca poza nu are legatura cu Webkinz, nu respecta regulile sau exista deja la “Trimise de Copii!” = aceasta va fii stearsa
Ca sa folosesti LINK-ul pozei, apesi pe poza si copiezi link-ul care apare: http:// etc.
Poti folosi acest Link ORIUNDE vrei, nu doar pe Webkinz Romania
Adu-ti si prietenii sa isi puna imaginile, e usor
Cum pui poza pe Forum:
- scrie la Descriere OBLIGATORIU numele tau de pe Forum (altfel vom sterge poza!)*
- apoi uploadeaza poza, apasa pe ea dupa ce apare in galerie
– copiezi link-ul si
– il pui pe Forum exact asa, fara spatii intre litere:
———
*scrie la Descriere OBLIGATORIU numele tau de pe Forum (altfel vom sterge poza!)
*daca poza nu are legatura cu Webkinz, nu respecta regulile sau exista deja la “Trimise de Copii!” – o vom sterge!
*nu uploada poze care exista deja in Revista WR, pe Facebook WR si la “Trimise de Copii!”.
*incercati ca pozele sa fie .jpeg sau .jpg
*pentru orice problema trimite e-mail aici!
*toate pozele vor aparea si in Revista Webkinz Romania si pe Facebook Webkinz Romania
https://www.youtube.com/watch?v=aWdkYiLRxNA&feature=channel_video_title - un video care va arata cum sa faceti un joc (by me)
https://www.youtube.com/watch?v=S1jePZfvKUw&feature=mfu_in_order&list=UL - un video care va arata cum sa faceti o imagine GIF - mai are niste functii programul (by me)
[asa mi-am facut eu semnatura ]
Voi face mai multe incurand!!
(sa nu ziceti ca fac reclama acum )
https://www.youtube.com/watch?v=S1jePZfvKUw&feature=mfu_in_order&list=UL - un video care va arata cum sa faceti o imagine GIF - mai are niste functii programul (by me)
[asa mi-am facut eu semnatura ]
Voi face mai multe incurand!!
(sa nu ziceti ca fac reclama acum )
AnDrEi_WebKinz a scris:Sunny a scris:Webkinz Romania a scris:intra aici:
www.mail.yahoo.com ,
bagi datele cu care intri si pe mess si apesi in stanga sus "new" sau "compose".
scrii mesajul in tabelul mare,
apoi pui la "to: webkinz.romania@yahoo.com"
si apesi "send"
SAU
direct de aici:
www.WebkinzRomania.ro/contact
1.Nu gasesc SEND-ul
2.Nu ma lasa sa scriu pe tabla mare!
RENUNT (((((((((((((((((
nu renunta uite:
Sper ca ti-a fost de folos , Sunny!
NOU!! Fac si videouri ajutatoare (tutoriale) pe COMANDA!!
Totul GRATIS!!!
Totul GRATIS!!!
mersi ca mi-ai explicat. sa vad daca am reusit .........nu nu am reusit sa pun.lincul ala e mare sau mic?ca eu am gasit ceva dar mare
Ultima editare efectuata de catre alteio in Mar 29 Noi 2011, 10:24 am, editata de 5 ori
AnDrEi_WebKinz a scris:NOU!! Fac si videouri ajutatoare (tutoriale) pe COMANDA!!
Totul GRATIS!!!
cum faci power point?
alteio a scris:mersi ca mi-ai explicat. sa vad daca am reusit .........nu nu am reusit sa pun.lincul ala e mare sau mic?ca eu am gasit ceva dar mare
link-ul este sus
Dai copy si paste pe forum sau oriunde , dar mai intai scrii inainte[im g] link-ul imaginii[im g] , dar fara spatii
Maria212212 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:NOU!! Fac si videouri ajutatoare (tutoriale) pe COMANDA!!
Totul GRATIS!!!
cum faci power point?
nu inteleg intrebarea ta
AnDrEi_WebKinz a scris:Maria212212 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:NOU!! Fac si videouri ajutatoare (tutoriale) pe COMANDA!!
Totul GRATIS!!!
cum faci power point?
nu inteleg intrebarea ta
adica cum folosesti power point-ul ...
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207865
Nokia345 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:Maria212212 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:NOU!! Fac si videouri ajutatoare (tutoriale) pe COMANDA!!
Totul GRATIS!!!
cum faci power point?
nu inteleg intrebarea ta
adica cum folosesti power point-ul ...
o sa fac incurand un VIDEo - TuTorIAL
Maria212212 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:NOU!! Fac si videouri ajutatoare (tutoriale) pe COMANDA!!
Totul GRATIS!!!
cum faci power point?
Tutorialul Dvs. :
Va mai asteptam!
Un tutorial se face in maxim 5 zile
buna stii cum pot sa fac un film pe calculator?nu am camera de filmat!
andrada.webkinz- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181809
Buna!As vrea sa ma angajez.Uitati:
Pai,daca vrei sa faci un film pe PC trebuie sa filmezi cu Webcam
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181517
LEXI2003 a scris:Buna!As vrea sa ma angajez.Uitati:
la webcam te referi la camera web?am una dar nu stiu cum sa o montez ca sa filmez
andrada.webkinz a scris:buna stii cum pot sa fac un film pe calculator?nu am camera de filmat!
iti trebuie doar un programel http://camstudio.org/ (CAM STUDIO)
LEXI2003 a scris:Buna!As vrea sa ma angajez.Uitati:
NU SE FAC ANGAJARI!!
Scuze ca scriu, dar, LA MULTI ANI, ANDREI!
AnDrEi_WebKinz a scris:andrada.webkinz a scris:buna stii cum pot sa fac un film pe calculator?nu am camera de filmat!
se poate sa-mi faci un video cum se instaleaza?
andrada.webkinz a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:andrada.webkinz a scris:buna stii cum pot sa fac un film pe calculator?nu am camera de filmat!
se poate sa-mi faci un video cum se instaleaza?
da
o sa-l fac
Alexandru2002 a scris:Scuze ca scriu, dar, LA MULTI ANI, ANDREI!
multumesc
Cum filmez cu camera Web?
Daca poti si un video!
Daca poti si un video!
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183858
...Mi s'a intors bara aia de jos cu Windows Start si toate alea in sus. arata cam... asa http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/gf-9082bc70f1187256c7383abfc4c0e9f63b20d991.png
cristina123- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Munky Funky, Munky Funky, Do you like it Munky Funky? I like it, I like it, I like it Munky Funky!
Localizare : Transformice sau Webkinz
KinzCash : 166583
cristina123 a scris:...Mi s'a intors bara aia de jos cu Windows Start si toate alea in sus. arata cam... asa http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/gf-9082bc70f1187256c7383abfc4c0e9f63b20d991.png
poftim un videO:
tragi de ea si o pui jos
Adelaina a scris:Cum filmez cu camera Web?
Daca poti si un video!
ce windows ai??
Mda, era asa. Dar la mine era setat Lock the taskbar si nu mergea. Stiu sigur ca am bagat o combinatie de taste de am ajuns la asta (CTRL+ALT+???) . Merci oricum!
cristina123- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Munky Funky, Munky Funky, Do you like it Munky Funky? I like it, I like it, I like it Munky Funky!
Localizare : Transformice sau Webkinz
KinzCash : 166583
cristina123 a scris:Mda, era asa. Dar la mine era setat Lock the taskbar si nu mergea. Stiu sigur ca am bagat o combinatie de taste de am ajuns la asta (CTRL+ALT+???) . Merci oricum!
cu placere
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» poze webkinzz by bidrye
» Cand ati deschis contul Webkinz si cand expira?
» Froggy cunoscuta ca scl
» Calculatoare
» Zona Fetelor
» Cand ati deschis contul Webkinz si cand expira?
» Froggy cunoscuta ca scl
» Calculatoare
» Zona Fetelor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum