Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sanzii`s Micro-Site !

4 participanți

In jos

Ce parere aveti despre mine??

Sanzii`s Micro-Site ! Vote_lcap25%Sanzii`s Micro-Site ! Vote_rcap 25% 
[ 1 ]
Sanzii`s Micro-Site ! Vote_lcap0%Sanzii`s Micro-Site ! Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 1 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 1 ]
[ 1 ]

Total voturi : 4

Sanzii`s Micro-Site ! Empty Sanzii`s Micro-Site !

Mesaj  sanziiana Sam 10 Dec 2011, 6:33 pm

Buna!!! Imi place ca lumea sa ma cunoasca din ce in ce mai mult!! Voua nu??? Pai, daca vreti sa ma cunoasteti, aici e locul perfect!!! Voi imi veti pune intrebari, de exemplu: ,, Care e inghetata ta preferata??'', iar eu va voi raspunde. Daca vreti, pot sa pun si imagini cu mine!! Sper sa va placa!!!

Ultima editare efectuata de catre sanziiana in Joi 03 Mai 2012, 9:56 am, editata de 1 ori
sanziiana
sanziiana
Webkinz
Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100% fericita
Localizare Localizare : Suceava
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 150267

Sus In jos

Sanzii`s Micro-Site ! Empty Re: Sanzii`s Micro-Site !

Mesaj  alteio Dum 11 Dec 2011, 9:34 am

care e culoarea ta preferata?anotimpul preferat?mancarea preferata?ziua preferata din saptamana?luna preferata di an?anul preferat din deceniu(daca ai 10 ani sau mai mult)?inghetata preferata?pprajitura preferata?bautura preferata?vedeta preferata?cantecul preferat?
cred ca ti-am pus destule intrebari. Sanzii`s Micro-Site ! 41447
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 227466

Sus In jos

Sanzii`s Micro-Site ! Empty Despre mine...

Mesaj  sanziiana Lun 12 Dec 2011, 10:52 am

alteio a scris:care e culoarea ta preferata?anotimpul preferat?mancarea preferata?ziua preferata din saptamana?luna preferata di an?anul preferat din deceniu(daca ai 10 ani sau mai mult)?inghetata preferata?pprajitura preferata?bautura preferata?vedeta preferata?cantecul preferat?
cred ca ti-am pus destule intrebari. Sanzii`s Micro-Site ! 41447

Buna!!! Culoarea mea preferata este rozul.... Anotimpul preferat e vara sau iarna.... Mancarea preferata branza cu smantana ( si mamaliga )..... Ziua preferata din saptamana este marti sau sambata ( m-am nascut intr-o zi de marti ).... Luna preferata din an e iunie.... Pai, 2002 pentru ca in anul acesta m-am nascut.... Inghetata preferata ,, Destiny''... Prajitura preferata, tortul, normal!!! Bautura preferata, sucul... Vedeta preferata este Selena Gomez sau Rihanna... Si cantecul preferat este : Delia-Dale!!! Si da, mi-ai pus destule intrebari!!! Very Happy Smile
sanziiana
sanziiana
Webkinz
Webkinz

Sus In jos

Sanzii`s Micro-Site ! Empty :!: Coincidenta :!:

Mesaj  Sunny Mier 14 Dec 2011, 9:44 pm

Si mie imi plak aceleas lucruri
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare Localizare : Secret HEHE!
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 188674

Sus In jos

Sanzii`s Micro-Site ! Empty Despre mine...

Mesaj  sanziiana Joi 15 Dec 2011, 8:26 pm

Sunny a scris:Si mie imi plak aceleas lucruri

Dragutz!!!
sanziiana
sanziiana
Webkinz
Webkinz

Sus In jos

Mesaj  sanziiana Dum 04 Mar 2012, 1:11 pm

Buna !! Am revenit si vroiam sa va zic ca: De acum, aici voi posta despre intamplarile mele amuzante, despre webkinzii mei, etc !! Sa incepem !!

Sisy :
http://www.google.ro/imgres?q=webkinz&hl=ro&biw=1032&bih=875&gbv=2&tbm=isch&tbnid=00pUjElKm1VU2M:&imgrefurl=http://www.crazytoys.ro/jucarii/Plusuri-speciale-2152/Ganz-2176/8177/Webkinz-Koala.html&docid=oxt85dIW0G7chM&imgurl=http://images.crazytoys.ro/images/240x240/HM113.jpg&w=240&h=240&ei=wkpTT6nVNOmP4gSY3Ki3DQ&zoom=1&iact=hc&vpx=651&vpy=587&dur=344&hovh=192&hovw=192&tx=126&ty=112&sig=112512909676494453682&page=4&tbnh=151&tbnw=151&start=62&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:62
Dupa cum vedeti, Sisy este un koala. Acest animalut este foarte tacut si atent. Sisy a fost primul meu animalut Webkinz. Sa va povestesc cum am cumparat primul meu animalut Webkinz, Sisy:
Era 2 februarie 2011. Eu, mama, tata si sora mea am fost la Real ca sa imi cumpar un webkinz. Am ajuns. M-am dus direct la raioanele cu jucarii Webkinz. Acolo erau: koala, cai pinto, pom pom kitty ( care erau foarte scumpe ), etc. De prima oara cand am vazut-o pe Sisy, mi-a placut foarte mult !! I-am aratat-o si mamei, tatei. Si lor le-a placut. Am tinut-o in brate pana la casa de marcat, de unde am cumparat-o. Ce fericita am fost !!
Sfarsit !!

Acum, o intamplare cu Sisy si eu : Era 2 ianuarie 2012. La noi au venit niste musafiri. Am vrut sa le arat colectia mea de Webkinz. Dupa cateva ore, eu, Sisy, musafirii, familia mea si ceilalti Webkinzi am inceput sa petrecem. Am dansat, am cantat, ne-am jucat. Dupa cateva minute, tata a inceput sa puna muzica pe combina. Cand am auzit muzica, am luat-o pe Sisy si am inceput sa dansam. Laughing Laughing Laughing Laughing Daca ne-ati fii vazut ce comice eram !!!!!!!!!!! A fost super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sfarsit !!

Cam atat pentru azi. Voi reveni si maine cu un alt personaj Webkinz din familia mea. Pa, pa !!
sanziiana
sanziiana
Webkinz
Webkinz

Sus In jos

Mesaj  Laur77 Dum 04 Mar 2012, 1:48 pm

Sti sa pui poze pe forum ?

Laur77
Laur77
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 249114

Sus In jos

Mesaj  alteio Lun 05 Mar 2012, 10:43 am

draguta poveste Sanzii`s Micro-Site ! 642450
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 227466

Sus In jos

Mesaj  sanziiana Joi 03 Mai 2012, 9:47 am

Laur77 a scris:Sti sa pui poze pe forum ?

Desigur !!
sanziiana
sanziiana
Webkinz
Webkinz

Sus In jos

Mesaj  sanziiana Joi 03 Mai 2012, 9:55 am

Buna !! Azi vom vorbi despre Bella, un Mazin Hamster`s in varsta de 1 anisor si 1 lunitza. Bellei ii place foarte mult rozul, e mai diferita de Sisy. Bella picteaza in fiecare zi , merge la mall-ul Spree in fiecare zi, etc. Pe Bella am cumparat-o de la Carrefour, in data de 9 aprilie 2011. Am fost foarte bucuroasa in acea zi ! La fel si Sisy, s-au jucat impreuna vreo 8 ore...
O intamplare cu Bella: Intr-o zi, Bella si cu mine am iesit afara sa luam o gura de aer. Bella, vrand sa iasa cat mai repede din casa, a fugit si a alunecat de pe terasa, cazand astfel pe iarba. Acolo era si catelul meu, Rocko care a privit alunecarea cu mare atentie !! Dar ce credeti ca a facut Rocko ? A luat-o in gura si a dus-o la un brad, pregatit sa o ingroape in pamant. Dar cand am vazut ce vrea sa faca, m-am repezit atat de tare la el, incat am cazut si eu , pentru ca nu mi-am tinut echilibrul. M-am ridicat usor si am luat-o iar la fuga. Si asa am salvat-o pe Bella din coltii catelului. Bine inteles ca dupa aceea a trebuit sa ii fac o baie !!
sanziiana
sanziiana
Webkinz
Webkinz

Sus In jos

Mesaj  sanziiana Sam 19 Mai 2012, 3:36 pm

Bun... Astazi am fost la un concurs/olimpiada si anume Evaluare in Educatie, la limba romana. A fost usor.... Dar n-a fost usor sa ma scol, deci a fost o mica problemuta si anume mama nu ma lasa nici macar sa inchid OCHII !
In fine. Cand am ajuns acasa am mancat si m-am jucat cu pisoii mei. Am 3 si le cheama: Kitty, Sissi si Larisa. Larisa este numele mamei lor iar celei mai mici i-am pus numele Larisa pentru ca seamana foarte bine cu mama ei.
Dupa ce m-am jucat am inceput sa citesc din nou din cartea pe care am imprumutat-o de la biblioteca, iar acum stau si nu ma mai pot dezlipi de calculator. Bye ! bye
sanziiana
sanziiana
Webkinz
Webkinz

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum