Cool Webkinz Photos
+19
merry777
pufi09
elena99
didideea
andrada.webkinz
22222alu
robertina00
madyyy24
Love-Bya
Rose_2011
Clinchi
AnDrEi_WebKinz
HiperDay
LetyLetyutza
catelusastefy
Tena3
alteio
Stefzyk
Cool Webkinz Photos
23 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cool Webkinz Photos
Bun venit la cel mai tare magazin de poze.
Aici puteti alege poze minunate sau sa comandati poze minunate pe GRATIS.
Va trebui sa alegeti din categoriile:
Poze fericite
Poze triste
Poze haioase
Poze de sarbatori
Poze de zile de nastere.
Haideti sa dam viata pozelor cu Cool webkinz photos!
Poze fericite
Poze triste
Poze haioase
Poze de sarbatori
Poze de zile de nastere.
Haideti sa dam viata pozelor cu Cool webkinz photos!
Ultima editare efectuata de catre Cool Webkinz Photos in Mar 03 Ian 2012, 3:56 pm, editata de 3 ori
Cool Webkinz Photos- KinzCash : 141696
Instructiuni
Pentru a comanda pozele:
Lasi un raspuns aici cu categoria de poza pe care o vrei,cu ce webkinz vrei, si eventual ce vrei sa scriu in ea, emoticoane si alte kestii.Dar daca vrei de sarbatori trebuie sa-mi spui ce fel de sarbatoare si alte kestii ce le-am scris si sus.
Album Saptamanal:
In albumul saptamanal vor aparea cate 7 poze in fiecare saptamana pe tema anotimpului sau sarbatorii din acea perioada.Dar daca vrei cu alt ceva comanda o poza cu detaliile de mai sus.
Program:
Puteti lasa comande de poze ori cand, eu le voi vedea si le voi face pe placul vostru.Dar nu vara.Vara magazinul este inchis,dar voi pune un album special de vara cu 20 de poze cu vreo cateva zile inainte de vacanta.
Dar in vacanta de iarna sau de paste,de fapt in toate vacantele inafara de vacanta de vara.
Pentru neitelegeri sau daca nu ati primit poza contactati-ma la: coolwebkinzphotos (emailul meu,nu mai scriu aia cu @yahoo...ca nu ma lasa,o puneti voi aia cu @yahoo.com.ok?
(daca inchid magazinul momentan inseamna ca sunt racita sau sunt plecata)
Reguli:
Nu faceti reclame a alte siteuri sau magazine sau ceva de genu!
Lasi un raspuns aici cu categoria de poza pe care o vrei,cu ce webkinz vrei, si eventual ce vrei sa scriu in ea, emoticoane si alte kestii.Dar daca vrei de sarbatori trebuie sa-mi spui ce fel de sarbatoare si alte kestii ce le-am scris si sus.
Album Saptamanal:
In albumul saptamanal vor aparea cate 7 poze in fiecare saptamana pe tema anotimpului sau sarbatorii din acea perioada.Dar daca vrei cu alt ceva comanda o poza cu detaliile de mai sus.
Program:
Puteti lasa comande de poze ori cand, eu le voi vedea si le voi face pe placul vostru.Dar nu vara.Vara magazinul este inchis,dar voi pune un album special de vara cu 20 de poze cu vreo cateva zile inainte de vacanta.
Dar in vacanta de iarna sau de paste,de fapt in toate vacantele inafara de vacanta de vara.
Pentru neitelegeri sau daca nu ati primit poza contactati-ma la: coolwebkinzphotos (emailul meu,nu mai scriu aia cu @yahoo...ca nu ma lasa,o puneti voi aia cu @yahoo.com.ok?
(daca inchid magazinul momentan inseamna ca sunt racita sau sunt plecata)
Reguli:
Nu faceti reclame a alte siteuri sau magazine sau ceva de genu!
Ultima editare efectuata de catre Cool Webkinz Photos in Mar 03 Ian 2012, 3:46 pm, editata de 3 ori
Re: Cool Webkinz Photos
trebuia sa il pui la magazine,nu aici probabil va fi mutat te-ai luat dupa mine la reclamaCool Webkinz Photos a scris:Bun venit la cel mai tare magazin de poze.
Poze fericite
Poze triste
Poze haioase
Poze de sarbatori
Poze de zile de nastere.
Pentru a comanda pozele trebuie sa spuneti categoria ,cu ce webkinzi vreti sa fie si tema (adica despre ce vreti sa fie).
De asemenea avem un album de poze din care puteti alege le salvati si gata,nu trebuie sa platiti nimik.
(daca ati comandat poza ea va fi adaugata pentru numele tau de utilizator.Poza o gasesti in album)
Program: Puteti lasa comanda de poza ori cand.Cand voi avea timp o voi face si o voi pune in album.Asta va dura maxim:3 zile si minimum 1 zi.In vacanta de vara este inkis.Deci vara nu puteti comanda!
partea cu "stiai ca este cel mai tare" si raspunsul u "de ce?"cam asa am scris si eu(dinaintea ta)....oricum daca ai copiat nu ma supar
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 227346
Rsp
Atelio eu nu m-am luat dupa tine, eu ti-am vazut poza dupa ce am facuto pe a mea.
Fa-mi o poza cu pretty peacock webkinz!
Tena3- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Fericita...
Localizare : Alaturi de Azurra
KinzCash : 147997
ok,intrebam doar........Cool Webkinz Photos a scris:Atelio eu nu m-am luat dupa tine, eu ti-am vazut poza dupa ce am facuto pe a mea.
alteio- Webkinz Signature
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
cool webkinz photos
as dori si eu o poza cu un peisaj de iarna si sa apara si iedul iernii zicand: Imi place iarna!!!
catelusastefy- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : In savana.Sunt Kiara.
KinzCash : 146345
Pozele tale sunt simple dr haiose. Simple si haioase sunt 2 cuvinte care nu prea se inteleg bine impreuna dar tu faci intr-un fe sau altul sa fie cei mai buni prieteni. E super!!
Vreau un cu multi Webkinzuri iar in fata lor sa fie un Goden Retriever.
Vreau un cu multi Webkinzuri iar in fata lor sa fie un Goden Retriever.
As uitat. Am vazut categoriile de mai sus. Una de iarna si haioasa si vesela. Ai putea?
cool webkinz photos
mersi!!!
catelusastefy- Lil'Kinz
cool webkinz photos
Am si eu un magazin de fotografii care se numeste LA STEFY photos. va astept si pe la mine!!!
catelusastefy- Lil'Kinz
Poza LetyLetyutza
Felicitari LetyLetyutza pozele tale sunt gata!
cool webkinz photos
as mai dori o poza cu iedul iernii(cum vrei tu)
catelusastefy- Lil'Kinz
tare. prima ma cam sperie. Eu am dorit una cu multi Webkinz ca la concert iar pe scena sa fie un golden retriever / nu multi W. cu fata (chipul) goldenului retriever. Dar merge si asa.
O poza cu pink pony care se preface ca e o statuie
O poza cu Deluxe Gold Dragon pe o scena de dans si vizitatori sa fie : Night Mare Moon Fox Ice Fawn Griffin
O poza cu Deluxe Gold Dragon pe o scena de dans si vizitatori sa fie : Night Mare Moon Fox Ice Fawn Griffin
HiperDay- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nu stiu ce-i dusmania,dar se cunoaste dupa cuvinte,fapte,si fata
Localizare : Pe Webkinz
KinzCash : 161150
nu e cel mai tare magazin de poze
nu zic ca e al meu dar cand faci reclama [ceea ce nu`i atrage pe clienti, ba chiar ii enerveaza] la magazinul tau IN FIECARE POST si sugerezi ca e cel mai tare magazin, te inseli
nu zic ca e al meu dar cand faci reclama [ceea ce nu`i atrage pe clienti, ba chiar ii enerveaza] la magazinul tau IN FIECARE POST si sugerezi ca e cel mai tare magazin, te inseli
Poze
Vreau o poza cu o Vulpe si un caine kusky care spun incurand vom fi adoptati de tine! vreau sa aiba si baciulite in cap!
derya12- Vizitator
Da sincer, care-i problema ta?Stefzyk a scris:nu e cel mai tare magazin de poze
Fa-ti si tu reclama ca nu te opreste nimeni!
Da toti isi fac reclama si numa eu te enervez?
Si daca pe tine te enerveaza nu mai vorbi in numele tuturor, ca poate unora le place, si nu fac reclama peste tot, doar in doua posturi!
Si ce daca eu spun ca este cel mai tare, mai uitate si la alti ca toti fak asa, mai comenteaza si la ei nu numa la mine!
Si apropo de-ai uitat tu in toate posturile?
Si de unde sti ca ma insel, poate uni chiar cred ca este cel mai tare.
Toti avem preri diferite, nu daca tie nu ti se pare frumos nici celorlalti, asa ca inceteaza cu comentariile ca mai rau ii enervezi tu pe ceilalti cu comentariile tale decat eu cu reclama mea.
Si eu ii oblig sa citeasca, nu vrei nu citesti.
vreau o poza
vreau 3 poze
1 cu un lili'kinz st.bernard care seda cu sania si zice : mosul o fii venit la mine cu o jurdea?
2 una cu un lili'kinz leu care face parada modei
3 cu un lil'kinz tree frog care ridica un pahar si zice anul asta va fii mai bogat sa speram
1 cu un lili'kinz st.bernard care seda cu sania si zice : mosul o fii venit la mine cu o jurdea?
2 una cu un lili'kinz leu care face parada modei
3 cu un lil'kinz tree frog care ridica un pahar si zice anul asta va fii mai bogat sa speram
frumusic- Vizitator
Vreau o poza cu un duel inre caine si pisici. In migloc sa scrie: "Dogs VS Cats"
Caini sa fie in partea stanga iar pisicile in partea dreapta.
Conducatorul cainilor vreau sa fie un Golden Retriever (normal)
Iar al pisicilor Grey Tabby Cat Signature.
OK!
Caini sa fie in partea stanga iar pisicile in partea dreapta.
Conducatorul cainilor vreau sa fie un Golden Retriever (normal)
Iar al pisicilor Grey Tabby Cat Signature.
OK!
Ce mai faceti?
Imi doresc sa castig la concursul revista codul caine armonic! s-au un catel curcubeu! s-au tigrul colorat! si apropo,cum se face un webkinz ?
madalina- Vizitator
madalina a scris:Imi doresc sa castig la concursul revista codul caine armonic! s-au un catel curcubeu! s-au tigrul colorat! si apropo,cum se face un webkinz ?
asta nu zici aici
Orine poate face astfel de poze in pizap
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171664
Nu fi rautacios . Toti sunt incepatori. Daca tu crezi ca esti asa bun, dovedeste si nu te lua de ceilaltiClinchi a scris:Orine poate face astfel de poze in pizap
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
Nu stiu pe ce limba vorbesti tu dar orine nu este un cuvant...Rose_2011 a scris:Nu fi rautacios . Toti sunt incepatori. Daca tu crezi ca esti asa bun, dovedeste si nu te lua de ceilaltiClinchi a scris:Orine poate face astfel de poze in pizap
Si daca te crezi asa de buna dovedeste, bineinteles, daca e adevarat.
Si poate uni nu stiu sa utilizeze pizap sau alte programe de poze.
Si mai termina tu cu fitele tale ca nu esti mai presus de ceilalti.OK? Ca deja ma enervezi!
Si? Daca toata lumea poate sa faca asta in pizap care e problema ta? Daca eu nu isi fac singuri treaba lor nu te mai baga tu!
Love-Bya- KinzKlip
KinzCash : 143113
Si cre-i problema ta?Clinchi a scris:Orine poate face astfel de poze in pizap
Nu vezi ca nici nu sti sa vorbesti?
Pozele cred ca ti-lei fak singura cadou.Nu? Ca tie ti se potrivesc mai bine, nu crezi?
Haz de necaz pt vorbirea ta si pt comentariile aste jignitoare care le lasi!
Macar nu in subiectul meu, ca sincer nu am nevoie de sfaturile tale de aruncat la gunoi.
Asa ca nu te mai da tu mare ca nu esti mai presus de mine sau de ceilalti.Ai inteles?
Si te rog frumos sa incetezi cu mesajele astea ca sincer nu rezolvi nik...
Fara suparare, cred ca tu nu stii sa vorbesti . Se scrie "stii" , nu "sti". Si sunt sigura ca cuvantul [scuzati cacofonia ] "fak" se scrie "fac" . Cat despre cuvantul "nik" , nu am auzit in limba romana.Cool Webkinz Photos a scris:Si cre-i problema ta?Clinchi a scris:Orine poate face astfel de poze in pizap
Pozele cred ca ti-lei fak singura cadou.Nu? Ca tie ti se potrivesc mai bine, nu crezi?
Macar nu in subiectul meu, ca sincer nu am nevoie de sfaturile tale de aruncat la gunoi.
Asa ca nu te mai da tu mare ca nu esti mai presus de mine sau de ceilalti.Ai inteles?
Asa ca nu ii poti critica pe altii pentru lucruri pe care nici tu nu le poti face
Ce repede sari la bataieCool Webkinz Photos a scris:Da sincer, care-i problema ta?Stefzyk a scris:nu e cel mai tare magazin de poze
Si daca pe tine te enerveaza nu mai vorbi in numele tuturor, ca poate unora le place, si nu fac reclama peste tot, doar in doua posturi!
Si ce daca eu spun ca este cel mai tare, mai uitate si la alti ca toti fak asa, mai comenteaza si la ei nu numa la mine!
Toti avem preri diferite, nu daca tie nu ti se pare frumos nici celorlalti, asa ca inceteaza cu comentariile ca mai rau ii enervezi tu pe ceilalti cu comentariile tale decat eu cu reclama mea.
N`am zis ca nu`mi place magazinul tau, am sugerat ca nu`i cel mai tare
vreau te rog 2 poze cu iedul iernii (winter fawn) dar haioase
madyyy24- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 141350
Sunt preascurtari, ce nu vorbesti pe mess?Stefzyk a scris:Fara suparare, cred ca tu nu stii sa vorbesti . Se scrie "stii" , nu "sti". Si sunt sigura ca cuvantul [scuzati cacofonia ] "fak" se scrie "fac" . Cat despre cuvantul "nik" , nu am auzit in limba romana.Cool Webkinz Photos a scris:Si cre-i problema ta?Clinchi a scris:Orine poate face astfel de poze in pizap
Asa ca nu ii poti critica pe altii pentru lucruri pe care nici tu nu le poti face
Toti avem pareri diferite, poate pentru uni este si pentru altii nu!Stefzyk a scris:Ce repede sari la bataieCool Webkinz Photos a scris:Da sincer, care-i problema ta?Stefzyk a scris:nu e cel mai tare magazin de poze
N`am zis ca nu`mi place magazinul tau, am sugerat ca nu`i cel mai tare
Super
Ce super sunt pozele! Imi faci te rog una cu un pe nume canary si un pe nume Doggy care stau in zapada si fac ingerasi...si sa scrie "Bucuriie iernii"
Si cum reusesti sa le faci ?
Si cum reusesti sa le faci ?
robertina00- Gen : Stare de spirit : Super bine
Localizare : Romania, Brasov, Sacele
KinzCash : 140801
poza haioasa
te rog îmi faci și mie una cu o pisica și cu un câine în zăpadă și sa scrii "A venit zăpada" te rog te rog sa fie haioasa
Ultima editare efectuata de catre 22222alu in Vin 27 Ian 2012, 2:07 pm, editata de 1 ori (Motiv : vreau o poza)
22222alu- KinzCash : 140690
deea_bia a scris:eu am o pasare rosie si un iepure amandoi sunt lil'kinz si imi plac
aici nu scrii asta!
andrada.webkinz- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181809
Poza cu
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
Buna! Te rog sa imi faci o poza cu ,haioasa si sa scrii pe ea : Vevyka...pur si simplu te iubesc.
vreau o poza avatar cu un leopard,pink pony,aley cat,golden retrever,mazin hamster roz,tigru bengalez,persan cat,zunbudy roz si W.terierr si fundalul sa fie culoare roz si sa scrie Ador webkinz world dar te rog sa mio faci toti unul langa altul dar sa se vada
P.S. toti webkinz intr-o singura poza te rog sa mio faci cat mai repede
P.S. toti webkinz intr-o singura poza te rog sa mio faci cat mai repede
pufi09- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : In savana.Eu sunt Nala
KinzCash : 191234
Acest magazin s-a inkis!
Acest magazin s-a inkis!
Daca vreti poze veniti in noul magazin Photos Land.
Daca vreti poze veniti in noul magazin Photos Land.
lOVE WEBKINZ
Si eu am un webkinz defapt 3 si i-mi place sa ma joc cu ei .Arata cam asa : Love . pa pa
eluamie- Vizitator
Urare de primavara
Dragi utilizatori webkinz,
Pentru ca este luna martie
As vrea sa va zic,
Sa aveti parte de dragoste
Sa intrati mult pe webkinz.
Cu drag , o fana webkinz inraita
Pentru ca este luna martie
As vrea sa va zic,
Sa aveti parte de dragoste
Sa intrati mult pe webkinz.