Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conversatii...

+28
Nokia345
Laur77
Tena3
galbior
zinuzizi
arosu10
ZuZu Patry ZuZu
andrada.webkinz
cristina123
Rose_2011
biancaidu
Misteryy
didideea
Alexandru2002
AnDrEi_WebKinz
stefanawebkinz
doriutza
zinzimima
Viviana2011
valicescu
Sunny
alteio
Stefzyk
PeacefulDoggy
razvan51
Irina
alexut5
merry777
32 participanți

Pagina 3 din 20 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Urmatorul

In jos

Conversatii... - Pagina 3 Empty Re: Conversatii...

Mesaj  Viviana2011 Vin 13 Ian 2012, 8:52 pm

zinzimima a scris:
Viviana2011 a scris:
Viviana2011 a scris:
doriutza a scris:aha
Mi-ai schimbat cumva parola affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
cine ti-a dat voie sa umbli pe contul meu!!Iti dau un alt cont la schimb numai te rog nu mai umbla pe al meu!!!!Webkinz ROMANIA AJUTOR!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nu trebuie sa dai codurile de la animalute Wink
Da am dat din greseala Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad credeam ca de la paste ii alt mesaj nu codul Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 8:53 pm

Viviana2011 a scris:
Viviana2011 a scris:
Mi-ai schimbat cumva parola affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
cine ti-a dat voie sa umbli pe contul meu!!Iti dau un alt cont la schimb numai te rog nu mai umbla pe al meu!!!!Webkinz ROMANIA AJUTOR!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

a intrat ia pe cont la petrecere

razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 8:53 pm

didideea a scris:o sa plec pt ca nu vb. nimeni cu mine

eu vorbesc!!!!!

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Vin 13 Ian 2012, 8:54 pm

Viviana2011 a scris:
zinzimima a scris:
Viviana2011 a scris:
Viviana2011 a scris:
Da am dat din greseala Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad credeam ca de la paste ii alt mesaj nu codul Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nu fii rea sa imi iei contul.Iti dau altul numai sa nu imi mai umbli te rog Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Fauna Vin 13 Ian 2012, 8:55 pm

Poate asa o sa ai mai mare grija de codurile tale !

Spune-i sa-ti dea parola....SA NU MAI FACI ASA CEVA,Vivi Exclamation Exclamation Exclamation

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 8:55 pm

Tu i-ai dat contul sau codul ??
Nu mai inteleg nimic

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Vin 13 Ian 2012, 8:55 pm

Fauna a scris: Poate asa o sa ai mai mare grija de codurile tale !

Spune-i sa-ti dea parola....SA NU MAI FACI ASA CEVA,Vivi Exclamation Exclamation Exclamation
Din greseala am dat pe paste Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad si acum regret Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 8:55 pm

Viviana2011 a scris:
Viviana2011 a scris:
zinzimima a scris:
Viviana2011 a scris:
Viviana2011 a scris: Mi-ai schimbat cumva parola affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Nu fii rea sa imi iei contul.Iti dau altul numai sa nu imi mai umbli te rog Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

cine tia la luat? nu e corect sa ieie ia munca altuia

razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  doriutza Vin 13 Ian 2012, 8:57 pm

Nu te-am luat contul pt ca eu am alt cont al meu.Nici nu te-am intrat pe el. Intelege odata!!!!!!!!!!!!!

doriutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Vin 13 Ian 2012, 8:57 pm

Viviana2011 a scris:
Fauna a scris: Poate asa o sa ai mai mare grija de codurile tale !

Din greseala am dat pe paste Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad si acum regret Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nu mai joc Webkinz.O sa vorbesc cu voi pe chat dar nu o sa mai joc.Adio Georgi,Maria,Boris,Viviana,Elisabeta,Pestisor,Carl,Rocky si Bernard.O sa imi lispsiti animalutele mele!!
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Mad
Localizare Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 421809

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 8:57 pm

Alexandru2002 a scris:Tu i-ai dat din greseala contul sau codul ??
Nu mai inteleg nimic
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 689224

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Vin 13 Ian 2012, 8:58 pm

doriutza a scris:Nu te-am luat contul pt ca eu am alt cont al meu.Nici nu te-am intrat pe el. Intelege odata!!!!!!!!!!!!!
Bine atunci cine a intrat pe el????CARE II DESTEPTUL!!
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Localizare Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 8:58 pm

doriutza a scris:Nu te-am luat contul pt ca eu am alt cont al meu.Nici nu te-am intrat pe el. Intelege odata!!!!!!!!!!!!!

am vazut contul ei la petrecere ca na intrat ia ai intrat tu mincinoaso
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 167810

Sus In jos

Mesaj  Fauna Vin 13 Ian 2012, 8:59 pm

O,Doamne,da-i o data parola de la webkinz! Rolling Eyes Rolling Eyes        (oricine vede mesajul si nu i-a luat contul sa scrie: Conversatii... - Pagina 3 426454)

Conversatii... - Pagina 3 426454      (Nici nu as mai minti daca i-as lua contul)

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Vin 13 Ian 2012, 9:00 pm

razvan51 a scris:

Uite te am si pe tine martor Razvan. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ai distrus contul unui copil.......am dat din greseala codul............... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ai grija de contul tau!!
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 9:00 pm

Conversatii... - Pagina 3 426454
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  doriutza Vin 13 Ian 2012, 9:00 pm

Inteleg ca nu am contul tau. Nici nu am intrat pe el ca n-am nevoie de codul tau,am si eu contul meu cu vreo 17 animalute.Intelege ca n-am intrat pe contul tau! Intelegi?
doriutza
doriutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100%
Localizare Localizare : intr-o zona din bucuresti
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 205279

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 9:00 pm

Alexandru2002 a scris:
Alexandru2002 a scris:Tu i-ai dat din greseala contul sau codul ??
Nu mai inteleg nimic
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 9:00 pm

Viviana2011 a scris:
Bine atunci cine a intrat pe el????CARE II DESTEPTUL!!

ai mai dat si bani pe animalutele astea deja e infractiune rusine sai fie
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Fauna Vin 13 Ian 2012, 9:03 pm

Alex,iti explic eu:

Din greseala,Viviana i-a dat codul prin MP lui Doriutza!               (va reamintesc:cine nu i-a furat contul sa scrie Conversatii... - Pagina 3 426454)

Conversatii... - Pagina 3 426454 (Nu fur conturile....Ca altii...)

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 9:03 pm

doriutza a scris:Inteleg ca nu am contul tau. Nici nu am intrat pe el ca n-am nevoie de codul tau,am si eu contul meu cu vreo 17 animalute.Intelege ca n-am intrat pe contul tau! Intelegi?

atunci cine a intrat ca acum imi vine sa te fac in toate felurile

a da si Conversatii... - Pagina 3 426454
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  doriutza Vin 13 Ian 2012, 9:04 pm

Nu stiu cine a intrat dar eu n-am intrat!!!!!!!! Ai inteles? Nu ma mai acuza pe mine atata! Nu am intrat eu! Ai inteles?
doriutza
doriutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 9:05 pm

Si ea daca i-a dat codul cum i-a furat contul??? Nu doar acel animalut ?

Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 nu am intrat eu
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 9:05 pm

Viviana2011 a scris:
razvan51 a scris:

Uite te am si pe tine martor Razvan. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ai distrus contul unui copil.......am dat din greseala codul............... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ai grija de contul tau!!

vivina mai ai coduri ? sa iti schimbi iar parola
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 13 Ian 2012, 9:05 pm

Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454

Ce se intampla aici ? Sa ma lamureasca si pe mine cineva ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 455938

Sus In jos

Mesaj  doriutza Vin 13 Ian 2012, 9:05 pm

doriutza
doriutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 9:06 pm

Vivi i-a dat pe mp din greseala doriutzei un cod.
Si dupa cica i-a furat contul.
Si ca avea cod a scris numele de la utilizatorul ei si a pus codul si a schimbat parola
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 9:06 pm

doriutza a scris:Conversatii... - Pagina 3 426454

poti pune aici la infinit Conversatii... - Pagina 3 426454 ca nu te crede nimeni
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 9:07 pm

Alexandru2002 a scris:Si ea daca i-a dat codul cum i-a furat contul??? Nu doar acel animalut ?

Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 nu am intrat eu

Am inteles cum a facut-o.
Nu am furat eu!
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Fauna Vin 13 Ian 2012, 9:07 pm

Mary,din greseala,Viviana i-a dat un cod de Yorkie prin MP cuiva....iar acum se face tambalau! Conversatii... - Pagina 3 458243

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Vin 13 Ian 2012, 9:07 pm

Alexandru2002 a scris:Si ea daca i-a dat codul cum i-a furat contul??? Nu doar acel animalut ?

Daca ai codul, si numele de utilizator al unei persoane ii poti schimba parola si poti beneficia de tot ce are ea in cont. Dar nu este DELOC frumos sa furi un cont [indiferent cine ar fi facut-o Wink ]

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 620792

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 9:07 pm

razvan51 a scris:
doriutza a scris:Conversatii... - Pagina 3 426454

poti pune aici la infinit Conversatii... - Pagina 3 426454 ca nu te crede nimeni

ma scarbesc oamenii ca tine rusine sati fie !!!
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  doriutza Vin 13 Ian 2012, 9:07 pm

Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Eu nu am intrat intelege ca deja ma enervezi. Nu am intrat,nu intru si nu voi intra. Ai inteles?
doriutza
doriutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 13 Ian 2012, 9:08 pm

Alexandru2002 a scris:Vivi i-a dat pe mp din greseala doriutzei un cod.
Si dupa cica i-a furat contul.
Si ca avea cod a scris numele de la utilizatorul ei si a pus codul si a schimbat parola
Nu cred ca i la dat din greseala... Viviana nu am ce sa iti fac... Nu trebuia sa ii dai codul Neutral Iar dorinutza sa iti fie rusine! Iti bati joc de sentimentele unui copil Neutral Rolling Eyes

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  didideea Vin 13 Ian 2012, 9:08 pm

doriutza , dai codul pls . nu suport asta Conversatii... - Pagina 3 170612

si Conversatii... - Pagina 3 426454
didideea
didideea
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare Localizare : intr-un borcan
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 187460

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 9:08 pm

zinzimima a scris:

Daca ai codul, si numele de utilizator al unei persoane ii poti schimba parola si poti beneficia de tot ce are ea in cont. Dar nu este DELOC frumos sa furi un cont [indiferent cine ar fi facut-o Wink ]

Am inteles deja. Ca stiam, mi-am amintit! Dar rau cine a facut-o
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Fauna Vin 13 Ian 2012, 9:09 pm

Noi tot acuzam,dar hai s-o intrebam pe vivi:

Vivi,esti sigura ca dorinutzei i-ai dat contul prin MP? Conversatii... - Pagina 3 84978

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Irina Vin 13 Ian 2012, 9:09 pm

Hey :/. ce faceti ? (daca faceti altceva inafara sa o certati pe doriutza :/ )
Irina
Irina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare Localizare : Rosewood :-x.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 229715

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 13 Ian 2012, 9:10 pm

Alexandru2002 a scris:
zinzimima a scris:

Daca ai codul, si numele de utilizator al unei persoane ii poti schimba parola si poti beneficia de tot ce are ea in cont. Dar nu este DELOC frumos sa furi un cont [indiferent cine ar fi facut-o Conversatii... - Pagina 3 84978 ]

Cine a facut-o sa ii fie rusine! Va faceti niste hoti de mici copii Neutral Pacat de voi si de viitorul vostru.. ca daca asa veti continua toata viata sa furati nu o sa fie bine de voi Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 9:10 pm

didideea a scris:doriutza , dai codul pls . nu suport asta Conversatii... - Pagina 3 170612

si Conversatii... - Pagina 3 426454

vivi isi stie codul cred nu mai stie contul si ea e mai mare ca vivi si isi bate joc de ea
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 9:10 pm

I-a furat contul vivianei
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  didideea Vin 13 Ian 2012, 9:10 pm

eu nu mai suport
didideea
didideea
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 9:11 pm

merry777 a scris:
Alexandru2002 a scris:
zinzimima a scris:

Daca ai codul, si numele de utilizator al unei persoane ii poti schimba parola si poti beneficia de tot ce are ea in cont. Dar nu este DELOC frumos sa furi un cont [indiferent cine ar fi facut-o Conversatii... - Pagina 3 84978 ]

Cine a facut-o sa ii fie rusine! Va faceti niste hoti de mici copii Neutral Pacat de voi si de viitorul vostru.. ca daca asa veti continua toata viata sa furati nu o sa fie bine de voi Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133

cei ca ea vor ajunge la inchisoare candva
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  doriutza Vin 13 Ian 2012, 9:12 pm

M-am saturat toti ati casunat pe mine!!!!!! Nu am luat contul ei,eu!!!! Intelegeti nu am intrat eu!!!Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454
doriutza
doriutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 13 Ian 2012, 9:12 pm

merry777 a scris:
Alexandru2002 a scris:
zinzimima a scris:

Cine a facut-o sa ii fie rusine! Va faceti niste hoti de mici copii Conversatii... - Pagina 3 244133 Pacat de voi si de viitorul vostru.. ca daca asa veti continua toata viata sa furati nu o sa fie bine de voi Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133
Cum am spus mai sus

/\
||

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 9:12 pm

Alexandru2002 a scris:I-a furat contul vivianei

daca vivi mai are coduri de animalute isi poate schimba parola
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Fauna Vin 13 Ian 2012, 9:12 pm

nici eu! Mai bine isi rezolva problemele singure...

NU MAI ACUZATI Exclamation

VIVI,ESTI SIGURA CA DORINEI I-AI DAT CODUL PRIN MP?

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 13 Ian 2012, 9:13 pm

razvan51 a scris:
merry777 a scris:
Alexandru2002 a scris:
zinzimima a scris:

Cine a facut-o sa ii fie rusine! Va faceti niste hoti de mici copii Conversatii... - Pagina 3 244133 Pacat de voi si de viitorul vostru.. ca daca asa veti continua toata viata sa furati nu o sa fie bine de voi Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133 Conversatii... - Pagina 3 244133

cei ca ea vor ajunge la inchisoare candva
NeutralNeutralNeutralNeutralNeutral|:NeutralNeutral:NeutralNeutralNeutral

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Rose_2011 Vin 13 Ian 2012, 9:13 pm

Ok. da' Viviana, de cate ori ai incercat sa-ti accesezi contul ? Ai mai incercat sau gata ,,A schimbat" cineva parola. Poate ai scris cu litere mari sau ceva.
P.S : Conversatii... - Pagina 3 426454
Rose_2011
Rose_2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare Localizare : Bucuresti.
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 253835

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 13 Ian 2012, 9:13 pm

Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  biancaidu Vin 13 Ian 2012, 9:14 pm

Conversatii... - Pagina 3 426454 eu neveeeeeeeerrrrrrr Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454 Conversatii... - Pagina 3 426454
biancaidu
biancaidu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare Localizare : Craiova
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 192635

Sus In jos

Mesaj  Rose_2011 Vin 13 Ian 2012, 9:14 pm

Viviana as putea sa te ajut sau macar sa incerci. Scrie parola din nou si fi atenta cum o scrii.
Rose_2011
Rose_2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory

Sus In jos

Mesaj  Stefzyk Vin 13 Ian 2012, 9:14 pm

DE CE A TRIMIS UN MP CU UN COD?! Neutral
Stefzyk
Stefzyk
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Who gives a damn? I don`t.
Localizare Localizare : Staring at u :3.
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 330618

https://www.youtube.com/watch?v=LZeJDN4InTU

Sus In jos

Mesaj  Fauna Vin 13 Ian 2012, 9:14 pm

repet,ca sa vada lumea:

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 13 Ian 2012, 9:15 pm

Stefzyk a scris:DE CE A TRIMIS UN MP CU UN COD?! Conversatii... - Pagina 3 244133
EXACT... Neutral

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Rose_2011 Vin 13 Ian 2012, 9:15 pm

App....Ideeeee. Acum mi-am dat seama. Plangeti degeaba.
Dai la mi-am uitat parola si baga doamne iarta-ma un cod de animalut pe care il mai ai. Si iti iei contul inapoi. Wink
Rose_2011
Rose_2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  didideea Vin 13 Ian 2012, 9:15 pm

Nu vine nimeni la concursul meu ?
didideea
didideea
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  doriutza Vin 13 Ian 2012, 9:15 pm

Cred ca o sa-mi sterg contul pe forum. Ca toti ma certati pe mine. Am si zis ca nu eu am intrat!!!!!!!!Conversatii... - Pagina 3 426454
doriutza
doriutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Vin 13 Ian 2012, 9:16 pm

Fauna a scris: repet,ca sa vada lumea:

vivi nu a mai zis a zis pa si a renuntat
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 20 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum