CONCURS Joi #37: "Povesti pe pationuar!" (6teob)
+5
doriutza
bidrye
Maria212212
didideea
Webkinz Romania
9 participanți
Pagina 1 din 1
http://webkinzromania.ro/concursul-de-joi/
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Joi 09 Feb 2012, 10:39 pm, editata de 3 ori
Re: CONCURS Joi #37: "Povesti pe pationuar!" (6teob)
PATINUARUL DE BAZM
AZI E MARTI . LILI , PIKACIU SI MIRA DOAR TREI DIN ANIMALUTELE MELE SUPERBE S-AU GANDIT SA MEARGA LA PATINUARUL LUI PJ ( CEA DE LA MAGAZINUL DE HAINE )
- BUNA , PJ ! SPUNE LILI .
- BUNA , COPII . DORITI SA PATINATI ?
- DA ! SPUN ANIMALUTELE .
MIRA SI-A PUS PATINELE SI INCEPE SA PATINEZE CU ACELEASI MISCARI CARE LE INVATASE LA CURSUL DE PATINAJ A LUI KOWLIN . LILI SE DESCURCA BINE SI FACEA INCONTINUUU INIMIORE DE GHEATA FACAND DOAR 3 SAU 4 MISCARI . DIN PACATE PIKACIU NU STIA SA PATINEZE .
- FETELOR , EU NU STIU SA PATINEZ , SPUSE EL .
- IN TREI MINUTE VEI STI .
LILI IL LUA DE UN BRAT , IAR MIRA DE CELALALT. IL TRAGEAU SI SPUNEAU :
- HAIDE , O SA POTI . MISCA DIN PICIOARE .
SI PIKACIU A INVATAT SA PATINEZE , IAR CEI TREI SA-U DISTRAT DE MINUNE .
VA PLACE ?
P.S. : SUCCES TUTUROR
AZI E MARTI . LILI , PIKACIU SI MIRA DOAR TREI DIN ANIMALUTELE MELE SUPERBE S-AU GANDIT SA MEARGA LA PATINUARUL LUI PJ ( CEA DE LA MAGAZINUL DE HAINE )
- BUNA , PJ ! SPUNE LILI .
- BUNA , COPII . DORITI SA PATINATI ?
- DA ! SPUN ANIMALUTELE .
MIRA SI-A PUS PATINELE SI INCEPE SA PATINEZE CU ACELEASI MISCARI CARE LE INVATASE LA CURSUL DE PATINAJ A LUI KOWLIN . LILI SE DESCURCA BINE SI FACEA INCONTINUUU INIMIORE DE GHEATA FACAND DOAR 3 SAU 4 MISCARI . DIN PACATE PIKACIU NU STIA SA PATINEZE .
- FETELOR , EU NU STIU SA PATINEZ , SPUSE EL .
- IN TREI MINUTE VEI STI .
LILI IL LUA DE UN BRAT , IAR MIRA DE CELALALT. IL TRAGEAU SI SPUNEAU :
- HAIDE , O SA POTI . MISCA DIN PICIOARE .
SI PIKACIU A INVATAT SA PATINEZE , IAR CEI TREI SA-U DISTRAT DE MINUNE .
VA PLACE ?
P.S. : SUCCES TUTUROR
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 187550
Povesti pe patinuar
Valsul fulgilor de nea
Aduce bucurii in inima mea,
Aici nu o sa va povestesc o poveste adevarata
Dar una cu un inteles de inalta clasa
Era vorba de o fetita
Mica,mica,pispirica
Si iubea nespus ursul polar
Ea credea ca zice povesti pe patinoar
Astfel fetita plecase
Spre patinoar mergea indepartanduse de case
Si astfel cu ghiozdanul in spinare
Era un ghiozdan mare
In el tinea
Ursul de la patinoar
Era o jucarie
Pe care o iubea dintr-o mie
Credeam ca stia sa danseze pe patine
Cum un urs polar n-o poate face mai bine
Si astfel ajunse la patinoar o data
Ca niciodata
Ii puse patinele
Si ursul incepe sa faca greseli cu patinele pe gheata,cam o mie
Fetita vine si ea
Insa nu avea patinele la ea
Si astfel amandoi s-au impiedicat
Au cazut s-au murdarit
Defapt cred ca s-au innomolit!
Valsul fulgilor de nea
Aduce bucurii in inima mea,
Aici nu o sa va povestesc o poveste adevarata
Dar una cu un inteles de inalta clasa
Era vorba de o fetita
Mica,mica,pispirica
Si iubea nespus ursul polar
Ea credea ca zice povesti pe patinoar
Astfel fetita plecase
Spre patinoar mergea indepartanduse de case
Si astfel cu ghiozdanul in spinare
Era un ghiozdan mare
In el tinea
Ursul de la patinoar
Era o jucarie
Pe care o iubea dintr-o mie
Credeam ca stia sa danseze pe patine
Cum un urs polar n-o poate face mai bine
Si astfel ajunse la patinoar o data
Ca niciodata
Ii puse patinele
Si ursul incepe sa faca greseli cu patinele pe gheata,cam o mie
Fetita vine si ea
Insa nu avea patinele la ea
Si astfel amandoi s-au impiedicat
Au cazut s-au murdarit
Defapt cred ca s-au innomolit!
concurs joi
buna tuturor sunt bidrye si povestea mea are inceputul chiar acum:
Intr-o buna zi familia de goldeni ritriever au plecat la patinuar cu patinele lor propii de acasa fiindca isi cumparasera mai de mult. Familia avea 3 membri :mama-Sofia,tata-Bernard,si ultima si cea din urma fiica cea dulce a lor cea mai frumoasa golden rtitriever din lumea webkinz toata lumea o privea cu iubire si afectiune se numea...Eloiza . Findca toata lumea isi inchiria patine familia Eloizei intra pe gheata primii.Aceasta patina extrem de frumos cu patinele sale potrivite mai frumos ca oricine de acolo,si de pe margine toti o admirau cu ochii mari si cu fantezie patina atat de frumos incat toti au inceput sa aplaude cat de tare puteau .Afost o zi minunata la patinuarul ghetii din webkinz caci asa se numea dar inainte sa plece pe usa patinuarului patronul o anunta castigatoare la concursul de patinaj artistic din zona .Uimita a fost apaludata cu toata forta celor are au urmarit mult frumosul spectacol si a primit coronita si buchete de flori multeeee.Acasta a fot o zi splendidta dupa ce si parintii ei au felicitat-o cum au putut ei de mult
Soer ca va placut povestea mea si sper sa castig caci nu am castigat niciodata va pup succes tuturor!!!
Intr-o buna zi familia de goldeni ritriever au plecat la patinuar cu patinele lor propii de acasa fiindca isi cumparasera mai de mult. Familia avea 3 membri :mama-Sofia,tata-Bernard,si ultima si cea din urma fiica cea dulce a lor cea mai frumoasa golden rtitriever din lumea webkinz toata lumea o privea cu iubire si afectiune se numea...Eloiza . Findca toata lumea isi inchiria patine familia Eloizei intra pe gheata primii.Aceasta patina extrem de frumos cu patinele sale potrivite mai frumos ca oricine de acolo,si de pe margine toti o admirau cu ochii mari si cu fantezie patina atat de frumos incat toti au inceput sa aplaude cat de tare puteau .Afost o zi minunata la patinuarul ghetii din webkinz caci asa se numea dar inainte sa plece pe usa patinuarului patronul o anunta castigatoare la concursul de patinaj artistic din zona .Uimita a fost apaludata cu toata forta celor are au urmarit mult frumosul spectacol si a primit coronita si buchete de flori multeeee.Acasta a fot o zi splendidta dupa ce si parintii ei au felicitat-o cum au putut ei de mult
Soer ca va placut povestea mea si sper sa castig caci nu am castigat niciodata va pup succes tuturor!!!
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 226065
Era o zi de iarna.Afara abia ninsase si era zapada de un metru.Kyty ,Papy jr ,Patrocle ,Hipo si Pinky se uitau la tv pe canalul Webkinz Lux .Cand se termina desenele La distractie cu Pj Colie ,a inceput o reclama:
-Copii sunteti plictisiti?Va uitati la desene pe Webkinz Lux gandinduva ce sa faceti?Atunci am gasit solutia!!!S-a deschis un patinuar in Park Vill!!!Hai veniti la inangurare si inca cv:Intrarea este gratuita!!!
Kyty:Mergem si noi?
Pynky:Eu as vrea.
Patrocle:Ds si yo as vrea.
Hipo:Vreau si eu.
Papy jr:Bine daca vreti toti hai si imbracativa sa mergem!!!
Kyty,Pynky,Patrocle si Hipo:Yey!!!
Ajunsi la patinuar ii vazura pe Pj colie,Arte Fact ,Amanda Panda si multe alte vedete Webkinz .
Aceea a fost cea mai frumoasa zi din viata lor!!!
-Copii sunteti plictisiti?Va uitati la desene pe Webkinz Lux gandinduva ce sa faceti?Atunci am gasit solutia!!!S-a deschis un patinuar in Park Vill!!!Hai veniti la inangurare si inca cv:Intrarea este gratuita!!!
Kyty:Mergem si noi?
Pynky:Eu as vrea.
Patrocle:Ds si yo as vrea.
Hipo:Vreau si eu.
Papy jr:Bine daca vreti toti hai si imbracativa sa mergem!!!
Kyty,Pynky,Patrocle si Hipo:Yey!!!
Ajunsi la patinuar ii vazura pe Pj colie,Arte Fact ,Amanda Panda si multe alte vedete Webkinz .
Aceea a fost cea mai frumoasa zi din viata lor!!!
doncosmi- Vizitator
buna tuturor numele meu esti doriutza,aceasta este povestea pe care o zic:
Este o zi de iarna. Feline care este Winter Fawn vrea sa mearga la patinuar. Ea isi cauta patinele cele noi. Le-a gasit. Feline se imbraca bine isi ia patinele cu ea si pleaca in drum spre patinuar. Pe drum ea se intalneste cu un Husky pe nume Pollie.
-Buna! Mergi la patinuar?
-Buna! Da. Vrei sa vii si tu?
-Da,multumesc!
-N-ai pentru ce!
Feline si Pollie au mers pana ce au ajuns la patinuar. Ele isi pun patinele si merg sa patineze. Amandoua patineaza ca niste balerine ale ghetii. Toate animalutele le aplauda cu forta pentru acel spectacol splendit.Animalutele care le privesc sunt foarte impresionate! Pollie si Feline fac piruete foarte frumoase. A venit seara si s-a intunecat. Afara este frig. Toti pleaca acasa dar inainte sa plece le intreaba pe Feline si Pollie daca mai vin si urmatoarea zi. Ele spun ca vor veni. Toata lumea a plecat spunandu-le la revedere.Ele le raspund la fel. Pollie si Feline au plecat impreuna acasa. Ele trebuie sa se desparta felicitandu-se pentru spectacolul de la patinuar si cu promisiunea ca maine se vor vedea.
-La revedere, Feline si iti multumesc ca ai vrut sa mergi si cu mine!
-La revedere, Pollie,n-ai pentru ce!
Aceea zi a fost minunata!
Sper ca va placut povestea mea ! Succes tuturor sper sa castigati! Va pup!!
Este o zi de iarna. Feline care este Winter Fawn vrea sa mearga la patinuar. Ea isi cauta patinele cele noi. Le-a gasit. Feline se imbraca bine isi ia patinele cu ea si pleaca in drum spre patinuar. Pe drum ea se intalneste cu un Husky pe nume Pollie.
-Buna! Mergi la patinuar?
-Buna! Da. Vrei sa vii si tu?
-Da,multumesc!
-N-ai pentru ce!
Feline si Pollie au mers pana ce au ajuns la patinuar. Ele isi pun patinele si merg sa patineze. Amandoua patineaza ca niste balerine ale ghetii. Toate animalutele le aplauda cu forta pentru acel spectacol splendit.Animalutele care le privesc sunt foarte impresionate! Pollie si Feline fac piruete foarte frumoase. A venit seara si s-a intunecat. Afara este frig. Toti pleaca acasa dar inainte sa plece le intreaba pe Feline si Pollie daca mai vin si urmatoarea zi. Ele spun ca vor veni. Toata lumea a plecat spunandu-le la revedere.Ele le raspund la fel. Pollie si Feline au plecat impreuna acasa. Ele trebuie sa se desparta felicitandu-se pentru spectacolul de la patinuar si cu promisiunea ca maine se vor vedea.
-La revedere, Feline si iti multumesc ca ai vrut sa mergi si cu mine!
-La revedere, Pollie,n-ai pentru ce!
Aceea zi a fost minunata!
Sper ca va placut povestea mea ! Succes tuturor sper sa castigati! Va pup!!
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 205369
ESTE O FRUMOASA ZI DE IARNA.FULGII USORI SI ALBI CA FLORILE DE CIRES SE JOACA PRIN VAZDUHUL CA CENUSA,APOI SE LASA PE PAMANTUL SOMNOROS.CRAIASA ZAPEZII POARTA O ROCHIE CUSUTA CU ACE DE GHEATA SI STELUTE ARGINTII.ACEASTA A IMBRACAT BRAZII SI PINII CU COJOACE GRELE DE ZAPADA.
DACA TOTUSI ESTE ATAT DE FRUMOS AFARA,JEXON, PRIMARUL ORASULUI WEBKINZ WOW SE GANDI SA INFINTEZE UN PATINUAR IN ORAS.ACESTA A ANUNTAT CA LA DESCHIDEREA PATINUARULUI TOATA LUMEA VA PUTEA INTRA GRATIS.
DE PATINUAR AUZI SI DEV, UN FRUMOS URS PANDA.EL SE GANDI SA VINA IMPREUNA CU FAMILIA:MITI ,SOTIA LUI SI SOFIA ,FIICA LUI.
IN ZIUA DESCHIDERII O MULTIME DE COPII INSOTITI DE PARINTII LOR ASTEPTAU CU NERABDARE SA SE DISTREZE.DE INDATA CE PRIMARUL A TAIAT PAMPLICA,O VIJELIE SE ABATU ASUPRA ORASULUI.TOATA LUMEA FUGEA IN COLO SI-N COACE.SOFIA SI FAMILIA EI RAMSE PE PATINUAR.PATINUARUL SE SCHIMBA IN CRAIASA ZAPEZII CARE I-A LUAT PE DEV ,MITI SI SOFIA IN BRATE. ACEASTA II DUSE LA O CABANA UNDE SI-AU PETRECUT TOATA DUMINICA.
DACA TOTUSI ESTE ATAT DE FRUMOS AFARA,JEXON, PRIMARUL ORASULUI WEBKINZ WOW SE GANDI SA INFINTEZE UN PATINUAR IN ORAS.ACESTA A ANUNTAT CA LA DESCHIDEREA PATINUARULUI TOATA LUMEA VA PUTEA INTRA GRATIS.
DE PATINUAR AUZI SI DEV, UN FRUMOS URS PANDA.EL SE GANDI SA VINA IMPREUNA CU FAMILIA:MITI ,SOTIA LUI SI SOFIA ,FIICA LUI.
IN ZIUA DESCHIDERII O MULTIME DE COPII INSOTITI DE PARINTII LOR ASTEPTAU CU NERABDARE SA SE DISTREZE.DE INDATA CE PRIMARUL A TAIAT PAMPLICA,O VIJELIE SE ABATU ASUPRA ORASULUI.TOATA LUMEA FUGEA IN COLO SI-N COACE.SOFIA SI FAMILIA EI RAMSE PE PATINUAR.PATINUARUL SE SCHIMBA IN CRAIASA ZAPEZII CARE I-A LUAT PE DEV ,MITI SI SOFIA IN BRATE. ACEASTA II DUSE LA O CABANA UNDE SI-AU PETRECUT TOATA DUMINICA.
adinuta- Gen : Stare de spirit : vesela100%
KinzCash : 140710
Este o zi frumoasa de iarna. Malina si Teddy se duc la patinuar. Ele se distreaza asa de mult. Dar, una dintre ele se loveste, Teddy o ajuta. Ele reincep sa patineze. Spun ca este o zi superba! Ele se intalnesc cu prietenul lor, Lucky si el patineaza impreuna cu ele, sunt asa de fericiti!Mai stau ceva la patinuar. Se joaca acolo atat de mult incat mor de ras. O nu! Trebuie sa plece acasa, dar ele se roaga sa mai stea si vor mai sta inca 2 ore.
Acum este un concurs pe echpe! Malina, Teddy si Lucky contra London,Kitty si Veverita. Ambele echipa patineaza frumos si fac miscari frumoase dar pana la urma London din cealalta echipa nu se mai poate misca. Malina , Teddy si Lucky o ajuta, chiar daca sunt din cealalta echipa. Ea le multumeste. Si devin prieteni!Iar Kitty si Veverita rad de ele, nu fac frumos . Ziua se termina, ei merg acasa. Dar si acasa se mai joaca cu bulgarii si joaca de-a patinuarul!Si in acel concurs se joaca singuri intr-o echipa. Se vede ca Malina este cea mai buna! Face miscari superbe! Dupa este Teddy si ea cu miscari frumoase. Dupa este Lucky care face miscari cu un stil superb! Iar dupa este London. Kitty si Veverita nu mai sunt prietene cu London si ceilalti.
Si acum animalutele se vor culca! Si se vor duce si maine la patinuar!
NOAPTE BUNA isi spun si se duc sa se culce!
Acum este un concurs pe echpe! Malina, Teddy si Lucky contra London,Kitty si Veverita. Ambele echipa patineaza frumos si fac miscari frumoase dar pana la urma London din cealalta echipa nu se mai poate misca. Malina , Teddy si Lucky o ajuta, chiar daca sunt din cealalta echipa. Ea le multumeste. Si devin prieteni!Iar Kitty si Veverita rad de ele, nu fac frumos . Ziua se termina, ei merg acasa. Dar si acasa se mai joaca cu bulgarii si joaca de-a patinuarul!Si in acel concurs se joaca singuri intr-o echipa. Se vede ca Malina este cea mai buna! Face miscari superbe! Dupa este Teddy si ea cu miscari frumoase. Dupa este Lucky care face miscari cu un stil superb! Iar dupa este London. Kitty si Veverita nu mai sunt prietene cu London si ceilalti.
Si acum animalutele se vor culca! Si se vor duce si maine la patinuar!
NOAPTE BUNA isi spun si se duc sa se culce!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689314
Poveste pe patinuar
Intr-o zi frumoasa de iarna,cele doua prietene bune Lola testoasa si Loopsy pisicuta gri,s-au gandit sa mearga la patinuar.Acolo s-au dus la un stand unde scria mare "Inchiriam patine".Acolo Lola constata ca nu are kinzcash destui la ea.Atunci o intreaba pe Loopsy:
-Loopsy,poti sa-mi dai si mie 10 kinzcash,deoarece nu am destui.
-Desigur,Lola!
Dupa aceea fetele si-au inchiriat patinele,iar dupa s-au intalnit cu Leo,leutul signature,care patina foarte frumos deoarece facea hochei.El le-a zis:
-Hey fetelor!Ce faceti?
-Bine Leo,am venit sa patinam aici!zic cele 2
-Eu am venit pentru a ma antrena pantru meciul meu de hochei care se va tine astazi la ora 13:00.Vreti sa veniti si voi?Va rezerv eu locuri.
-Desigur Leo!Vom veni si noi.zice Lola
Cei trei s-au dus la meciul de hochei.Echipa lui Leo a castigat,iar cei trei au sarbatorit cu o cana de ciocolata calda.
-Loopsy,poti sa-mi dai si mie 10 kinzcash,deoarece nu am destui.
-Desigur,Lola!
Dupa aceea fetele si-au inchiriat patinele,iar dupa s-au intalnit cu Leo,leutul signature,care patina foarte frumos deoarece facea hochei.El le-a zis:
-Hey fetelor!Ce faceti?
-Bine Leo,am venit sa patinam aici!zic cele 2
-Eu am venit pentru a ma antrena pantru meciul meu de hochei care se va tine astazi la ora 13:00.Vreti sa veniti si voi?Va rezerv eu locuri.
-Desigur Leo!Vom veni si noi.zice Lola
Cei trei s-au dus la meciul de hochei.Echipa lui Leo a castigat,iar cei trei au sarbatorit cu o cana de ciocolata calda.
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221231
locul 1 - didideea
locul 2 - bride
locul 3 - maria212212
locul 4 - dorinutza
locul 5 - alexandru2002
doream mai multi membrii dar daca au fost numai 5............................................
trebuie sa imi trimiteti PE PM numele vostru de pe webkinz ca sa primitii premiile
locul 2 - bride
locul 3 - maria212212
locul 4 - dorinutza
locul 5 - alexandru2002
doream mai multi membrii dar daca au fost numai 5............................................
trebuie sa imi trimiteti PE PM numele vostru de pe webkinz ca sa primitii premiile
6teob- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : VERRRY GOOOOOOOOOOD %10000000000
Localizare : acasa,langa mare,romania
KinzCash : 149369
Subiecte similare
» CONCURS Joi #27: "Costum de Halloween" (stefi9325)
» My Little Pony Friendship is magic
» My Little Pony Friendship is Magic
» Povesti Disney
» Campul lexical al unui cuvant
» My Little Pony Friendship is magic
» My Little Pony Friendship is Magic
» Povesti Disney
» Campul lexical al unui cuvant
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum