Scoala Altfel---> Scoala Copiilor Isteti ;x
+4
sely01
Alexandru2002
Laur77
merry777
8 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Scoala Altfel---> Scoala Copiilor Isteti ;x
Un film cu monstri , 6D
Sa vina monstrul langa tine si sa urle
Laur77- Webkinz Signature
Laur77 a scris:Un film cu monstri , 6D
alteio- Webkinz Signature
pff..... eu sunt ff m\ocupata in saptamna altfel......... :
nu cred ca o sa am timp.. stau de la 12:00 - 18:00 in scoala .____________.''''
e chiar aiurea x_X
noroc ca luni sunt inscrisa doar la 2 activitati .______.'
fauna te rog sa faci tu orarul ca eu o sa fiu SUPER ocupata
nu cred ca o sa am timp.. stau de la 12:00 - 18:00 in scoala .____________.''''
e chiar aiurea x_X
noroc ca luni sunt inscrisa doar la 2 activitati .______.'
fauna te rog sa faci tu orarul ca eu o sa fiu SUPER ocupata
merry777- Webkinz Signature
Eu stau de la 8-12,10-17,9-15,8-10 ,9-12
Ultima editare efectuata de catre Alexandru2002 in Sam 31 Mar 2012, 2:48 pm, editata de 1 ori
Alexandru2002- Webkinz Signature
eu urasc chestiile astea cu scoala altfel...... nush de ceAlexandru2002 a scris:Eu stau de la 8-12,8-17,8-15,8-12 sau 13,8-12
o sa fie fff obositoorr....
merry777- Webkinz Signature
am editat ca am scris gresit. Acum m-am uitat pe foaie
Bun......cum Mary m-a rugat sa ma ocup eu de program,azi va voi prelua eu!
E ora 8:00 dimineata.La scoala toti copilasii stau nerabdatori in bancute,asteptand-o pe invatatoarea lor,Miss Mary ( ).Aceasta intra chiar in aceast moment pe usa,zicand:
-Buna dimineata,copii! Sunteti pregatiti de o zi fabuloasa?
-Buna dimineata! Daaa,suntem foarte pregatiti.Mancarica ne e in gentute si telefonul e pus in siguranta! afirma ei
-Buun....atunci am si eu o surpriza pentru voi! Vreti s-o aflati?
-Cu siguranta!
-Azi am invitat-o pe domnisoara Alexandra sa ne ajute la program.Ale,iintra,te rugam!
-Salut elevi! Ma bucur sa va cunosc! Ma numesc Alexandra,dar va rog sa-mi spuneti Ale! Uitati orarul de astazi...l-am facut eu si Miss Mary....
Luni-de la ora 8:30 pana la ora 10:00 vizitam Gradina Botanica din Iasi
-de la ora 10:30 invatam despre sistemul imunitar
-E un program frumos,felicitari!
-Ei bine,deoarece am stabilit ce facem,probabil va intrebati cum ajungem la Iasi,nu? Vom lua un mini-autocar (arata ca un autobuz,dar nu e) care e al scolii.
-Si va rugam ca acum sa va luati gentutele si hainutele pe voi,trebuie sa mergem repede,intrerupe Mery
..........
Ajunsi in Iasi,si intrand in Gradina Botanica,cele doua invatatoare roaga copiii sa adune 5 lei de la fiecare,intrarea nu e pe gratis! Uitati cateva informatii,apoi va rog sa puneti poze cu ce flori va plac
-Aici e treaba mea,spuse incantata Miss Mary! Uitati cateva informatii si 2 poze....nu uitati,va rog sa puneti si voi!
Gradina Botanica din Iasi e cea mai veche gradina botanica din Romania. Se cultivă aproximativ 2000 de specii de plante, se adresează în special elevilor și studenților,care înțeleg mai bine unitatea și diversitatea lumii vii. Are o multime de sere,fiecare de dimensiuni diferite,fiind pline de cele mai rare dar si cele mai comune specii de plante!
Mai ramanem cam 2 ore aici,apoi mergem intr-un parc din apropiere si aflam lucruri despre sistemul imunitar....si puteti manca acolo
E ora 8:00 dimineata.La scoala toti copilasii stau nerabdatori in bancute,asteptand-o pe invatatoarea lor,Miss Mary ( ).Aceasta intra chiar in aceast moment pe usa,zicand:
-Buna dimineata,copii! Sunteti pregatiti de o zi fabuloasa?
-Buna dimineata! Daaa,suntem foarte pregatiti.Mancarica ne e in gentute si telefonul e pus in siguranta! afirma ei
-Buun....atunci am si eu o surpriza pentru voi! Vreti s-o aflati?
-Cu siguranta!
-Azi am invitat-o pe domnisoara Alexandra sa ne ajute la program.Ale,iintra,te rugam!
-Salut elevi! Ma bucur sa va cunosc! Ma numesc Alexandra,dar va rog sa-mi spuneti Ale! Uitati orarul de astazi...l-am facut eu si Miss Mary....
Luni-de la ora 8:30 pana la ora 10:00 vizitam Gradina Botanica din Iasi
-de la ora 10:30 invatam despre sistemul imunitar
-E un program frumos,felicitari!
-Ei bine,deoarece am stabilit ce facem,probabil va intrebati cum ajungem la Iasi,nu? Vom lua un mini-autocar (arata ca un autobuz,dar nu e) care e al scolii.
-Si va rugam ca acum sa va luati gentutele si hainutele pe voi,trebuie sa mergem repede,intrerupe Mery
..........
Ajunsi in Iasi,si intrand in Gradina Botanica,cele doua invatatoare roaga copiii sa adune 5 lei de la fiecare,intrarea nu e pe gratis! Uitati cateva informatii,apoi va rog sa puneti poze cu ce flori va plac
-Aici e treaba mea,spuse incantata Miss Mary! Uitati cateva informatii si 2 poze....nu uitati,va rog sa puneti si voi!
Gradina Botanica din Iasi e cea mai veche gradina botanica din Romania. Se cultivă aproximativ 2000 de specii de plante, se adresează în special elevilor și studenților,care înțeleg mai bine unitatea și diversitatea lumii vii. Are o multime de sere,fiecare de dimensiuni diferite,fiind pline de cele mai rare dar si cele mai comune specii de plante!
Mai ramanem cam 2 ore aici,apoi mergem intr-un parc din apropiere si aflam lucruri despre sistemul imunitar....si puteti manca acolo
Fauna- Vizitator
2000,wow....bine,avand in vedere ca in toata lumea sunt aproximativ 500.000 de speci,2000 e putin,nu?
aaa,uite si plata 5 :w$:
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 227316
Selu` e si ea aici prezenta!
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230947
Cine poate sari peste apa de aici?
Oare ce fel de apa?
Stie cineva sa analizeze apa
Toti copiii sea duna langa apa.
-Pun pariu ca nu poti sari,Sely!
-Aaa,da?spuse Sely cu un aer increzut.
Sely facu o mica saritura peste apa.Crezand ca va ajunge pe partea cealalta in siguranta,s-a apaa :lol orpit in aer , cazand in apa
-Ha...Ha..Ha...!!
Toti au inceput sa rada de Sely.Fauna o lua incet de mana si a dus-o la infirmerie...Acolo i-au bandajat piciorul lui Sely,acesta trebund sa stea in ghips.
Cand Sely s-a reintors,tuturos le-a parut rau pentru ce s-a intamplat.
Teo s-a apropiat de ea:
-Imi pare rau,Sely!E numai vina mea!spuse Teo putin rusinata
-Nu,nu e vina ta!Eu am vrut sa sar
Teo,avand un suflet mare,si-a mai cerut scuze.Sely a iertat-o apoi au devenit bune prietene.
Nimeni nu a mai ras Sely.
Cu totii au trecut cu bine de partea cealalta a apei.Erau atat de curiosi , incat nu mai oboseau sa intrebe despre fiecare floare si planta intalnita
* Sper ca nu-i problema daca am scris eu acest text *
-Pun pariu ca nu poti sari,Sely!
-Aaa,da?spuse Sely cu un aer increzut.
Sely facu o mica saritura peste apa.Crezand ca va ajunge pe partea cealalta in siguranta,s-a apaa :lol orpit in aer , cazand in apa
-Ha...Ha..Ha...!!
Toti au inceput sa rada de Sely.Fauna o lua incet de mana si a dus-o la infirmerie...Acolo i-au bandajat piciorul lui Sely,acesta trebund sa stea in ghips.
Cand Sely s-a reintors,tuturos le-a parut rau pentru ce s-a intamplat.
Teo s-a apropiat de ea:
-Imi pare rau,Sely!E numai vina mea!spuse Teo putin rusinata
-Nu,nu e vina ta!Eu am vrut sa sar
Teo,avand un suflet mare,si-a mai cerut scuze.Sely a iertat-o apoi au devenit bune prietene.
Nimeni nu a mai ras Sely.
Cu totii au trecut cu bine de partea cealalta a apei.Erau atat de curiosi , incat nu mai oboseau sa intrebe despre fiecare floare si planta intalnita
* Sper ca nu-i problema daca am scris eu acest text *
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689194
Scuze,dar am stat asa de mult la Gradina Botanica,incat nu ne-am oprit decat sa mancam,apoi ne-am intors din nou la Bucuresti Revenind....:
E ora 14:30 si elevii au venit doar acum,deoarece cele doua invatatore i-au rugat sa vina dupa-amiaza,pentru ca vom face activitati surpriza DOAR in scoala .
-Buna ziua,scolarilor! chicotesc cele doua invatatoare.
-Buna dupa-amiaza! salauta amuzandu-se elevii.
-Pot sa am o intrebare? ridica sus mana Sely.
-Sigur!
-Azi vom sta in scoala? Nimic de vizitat....nimic de vazut?
-Nu-ti fa griji! Intr-adevar,vom fi doar in scoala,dar dupa ce vedeti programul sigur va va incanta ideea!
-Am si eu o intrebare! Ne puteti arata programul mai repede? Astept cu nerabdare! zise incantat Alex.
-Daca ma tot grabiti,uitati programul facut de Ale,maine il voi face eu,apoi vineri impreuna!
Marti-de la 14:30 la 16:00,vom curata cat putem din curtea mare a scolii.
-de la 16:00 la 17:00 avem picnic in spatele scolii,pe gazonul artificial.
-Picniiiic! izbucni Teo.
-Pai daca va incanta ideea,haide sa incepem sa curatam curtea mare a scolii. In dreapta voastra e o masuta plina cu saci menajeri si manusi de uncica folosinta.Luati-le si o rog pe Ale sa va spuna ce trebuie sa luati!
-Mersi Mary.Ce luam de pe jos: peturi,crengi uscate,cat mai multe frunze uscate si (daca au fost fara bun simt) guma de pe jos sau pachete de orice.
-Hai sa incepem! striga entuziasmati copiii.
*Continuarea la ora 14:50 *
E ora 14:30 si elevii au venit doar acum,deoarece cele doua invatatore i-au rugat sa vina dupa-amiaza,pentru ca vom face activitati surpriza DOAR in scoala .
-Buna ziua,scolarilor! chicotesc cele doua invatatoare.
-Buna dupa-amiaza! salauta amuzandu-se elevii.
-Pot sa am o intrebare? ridica sus mana Sely.
-Sigur!
-Azi vom sta in scoala? Nimic de vizitat....nimic de vazut?
-Nu-ti fa griji! Intr-adevar,vom fi doar in scoala,dar dupa ce vedeti programul sigur va va incanta ideea!
-Am si eu o intrebare! Ne puteti arata programul mai repede? Astept cu nerabdare! zise incantat Alex.
-Daca ma tot grabiti,uitati programul facut de Ale,maine il voi face eu,apoi vineri impreuna!
Marti-de la 14:30 la 16:00,vom curata cat putem din curtea mare a scolii.
-de la 16:00 la 17:00 avem picnic in spatele scolii,pe gazonul artificial.
-Picniiiic! izbucni Teo.
-Pai daca va incanta ideea,haide sa incepem sa curatam curtea mare a scolii. In dreapta voastra e o masuta plina cu saci menajeri si manusi de uncica folosinta.Luati-le si o rog pe Ale sa va spuna ce trebuie sa luati!
-Mersi Mary.Ce luam de pe jos: peturi,crengi uscate,cat mai multe frunze uscate si (daca au fost fara bun simt) guma de pe jos sau pachete de orice.
-Hai sa incepem! striga entuziasmati copiii.
*Continuarea la ora 14:50 *
Fauna- Vizitator
Dupa micuta curatenie generala,elevii se indreapta bucurosi la Miss Mary si Ale
-Am starns multe lucruri! Deseuri,peturi,si chiar si frunze uscate si pungi! spuse entuzasmat Alex.
-Alex,tu ai multe gunoaie....cum ai reusit sa umpli 1 sac menajer? intreba uimita Teo.
-Pai....nu e un lucru de laudat.E foarte rau ca scolarii fac tot posibilul sa nu respecte o buna maniera! Trebuie noi sa strangem dupa ei....
Alex a fost intrerupt de vocea lui Ale,care a grait:
-Copii! Fiti atenti la mine,va rog! Cei care ati gasit materiale reciclabile pe jos le-ati pus deoaparte,asa-i?
-Daaaa! afirma ei.
-Atunci va rog ca cei care au gasit aceste materiale sa la arunce la containerele corespunzatoare lor: albastru-hartie,galben-plastic si verde-carton.
-Si cei care au gunoi simplu,aruncati in pubelele din spatele vostru! spune Mary.
Dupa ce copiii au indeplinit cerintele,invatatoarele le-au zis:
-Micii nostri scolari...deoarece v-ati ostenit cu munca,acum e timpul de relaxare,nu?
-Desigur Miss Mary,avem nevoie de o pauza!
-Perfect!Atunci Sely,te rog sa scoti din cosul de picnic mancarea....
-Uitati copii! Fiecare cate un aliment din ce va dau!
X23 X23 X23
Toti elevii se pun pe paturica si incep sa vorbeasca si desigur,sa manance! Si invatatoarele isi scot mancarea:
-Ale,scoti tu mancarea,te rog?
-Daa...uite!
X2 X2 X2
Invatatoarele se pun pe mancat....si se uita cu drag la elevi.Abia asteapta sa vina urmatoarea zi!
*Acum puteti sa spuneti daca v-a placut ce-am facut etc *
-Am starns multe lucruri! Deseuri,peturi,si chiar si frunze uscate si pungi! spuse entuzasmat Alex.
-Alex,tu ai multe gunoaie....cum ai reusit sa umpli 1 sac menajer? intreba uimita Teo.
-Pai....nu e un lucru de laudat.E foarte rau ca scolarii fac tot posibilul sa nu respecte o buna maniera! Trebuie noi sa strangem dupa ei....
Alex a fost intrerupt de vocea lui Ale,care a grait:
-Copii! Fiti atenti la mine,va rog! Cei care ati gasit materiale reciclabile pe jos le-ati pus deoaparte,asa-i?
-Daaaa! afirma ei.
-Atunci va rog ca cei care au gasit aceste materiale sa la arunce la containerele corespunzatoare lor: albastru-hartie,galben-plastic si verde-carton.
-Si cei care au gunoi simplu,aruncati in pubelele din spatele vostru! spune Mary.
Dupa ce copiii au indeplinit cerintele,invatatoarele le-au zis:
-Micii nostri scolari...deoarece v-ati ostenit cu munca,acum e timpul de relaxare,nu?
-Desigur Miss Mary,avem nevoie de o pauza!
-Perfect!Atunci Sely,te rog sa scoti din cosul de picnic mancarea....
-Uitati copii! Fiecare cate un aliment din ce va dau!
X23 X23 X23
Toti elevii se pun pe paturica si incep sa vorbeasca si desigur,sa manance! Si invatatoarele isi scot mancarea:
-Ale,scoti tu mancarea,te rog?
-Daa...uite!
X2 X2 X2
Invatatoarele se pun pe mancat....si se uita cu drag la elevi.Abia asteapta sa vina urmatoarea zi!
*Acum puteti sa spuneti daca v-a placut ce-am facut etc *
Fauna- Vizitator
Azi n-avem nimic in program....decat sa mergem la joaca in parc
-Selyyyy! Selyyy! Unde mama-zmeurii te-ai ascuns?
-Sunt chiar in spatele tau,Alex
-Ooo....da.....vrei sa ne dam in leagan?
-Pai...prefer sa mergem in acel tobogan-tunel foarte lung.Vrei?
-Sigur!
*In timp ce ei se distrau,ceilalti stateau langa Miss Mary si Ale *
-Vreau sa fiti cat mai cuminti! Nu suntem singuri in parc........si nu vreau sa ne facem de rusine! Credeti ca puteti fi civilizati?
-Incercam.raspunse in cor elevii.
-Bine!Pana atunci,Ale,te rog sa le spui copiilor unde se pot juca!
-Bine.Aveti voie pe tobogane,tunele in care poti sta,casuta din copac,masa de joc,hinta+leagan,balansoar si minicarusel. Numai sa nu va raniti si sa va impingeti,okay?
-Bine.....pot avea o intrebare?
-Sigur Teo! Spune-mi!
-Pana la ce ora stam?
-Pai....cum e ora 18:25,vom pleca la ora 19:15.zise Mary.
-Putem incepe,atunci?
-Sigur Teo! Noi va supraveghem din aceste banci.Distractie placuta!
Copiii incepura sa se joace.......si aici putem sa-i vedem,deoarece invatatoarele i-au fotografiat!
(in acele tunele gaurite albastre se afla Sely si Aex )
*Acum puteti si voi face mici dialoguri*
-Selyyyy! Selyyy! Unde mama-zmeurii te-ai ascuns?
-Sunt chiar in spatele tau,Alex
-Ooo....da.....vrei sa ne dam in leagan?
-Pai...prefer sa mergem in acel tobogan-tunel foarte lung.Vrei?
-Sigur!
*In timp ce ei se distrau,ceilalti stateau langa Miss Mary si Ale *
-Vreau sa fiti cat mai cuminti! Nu suntem singuri in parc........si nu vreau sa ne facem de rusine! Credeti ca puteti fi civilizati?
-Incercam.raspunse in cor elevii.
-Bine!Pana atunci,Ale,te rog sa le spui copiilor unde se pot juca!
-Bine.Aveti voie pe tobogane,tunele in care poti sta,casuta din copac,masa de joc,hinta+leagan,balansoar si minicarusel. Numai sa nu va raniti si sa va impingeti,okay?
-Bine.....pot avea o intrebare?
-Sigur Teo! Spune-mi!
-Pana la ce ora stam?
-Pai....cum e ora 18:25,vom pleca la ora 19:15.zise Mary.
-Putem incepe,atunci?
-Sigur Teo! Noi va supraveghem din aceste banci.Distractie placuta!
Copiii incepura sa se joace.......si aici putem sa-i vedem,deoarece invatatoarele i-au fotografiat!
(in acele tunele gaurite albastre se afla Sely si Aex )
*Acum puteti si voi face mici dialoguri*
Fauna- Vizitator
Woooo, ce lung e tunelul-tobogan!
E super in el. Ce viteza prindem!
E super in el. Ce viteza prindem!
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689194
5
Ce tobogan ... nu mai ies din el !
Da' ce au cu iarba ? Ar fi culmea sa fie un panou : [ Nu calcati pe jos ! ]
Ce tobogan ... nu mai ies din el !
Da' ce au cu iarba ? Ar fi culmea sa fie un panou : [ Nu calcati pe jos ! ]
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248964
woow sunt blocata in topoganul rosu!SOS!SOS!stai!ce se intampla?yopiiiiii!am reusit!am alunecat!ce supeeeeeer!!!!
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227316
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Conversatii(Scoala Copiilor Isteti)
» Conversatiile Copiilor Isteti
» Excursie cu Scoala Copiilor Isteti!
» Serbarile Copiilor Isteti
» Tabara cu "Scoala Copiilor Isteti" - Exploram & Invatam ;x