~~Photo's Gallery~~
+12
canary
kitycat
Nokia345
stefania223
Adelaina
Sunny
sely01
didideea
LetyLetyutza
pufi09
Viviana2011
Malinuta
16 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: ~~Photo's Gallery~~
Vreau o poza cu Pom-Pom Kitty la un bal unde sa poarte o rochie roz, iar pe poza sa scrie Mizeet<3<3. As vrea ca poza sa fie si sub forma de semnatura dar si normala.Malinuta a scris:Daca au ramas si alte comenzi nefacute, va rugam sa le scrieti aici din nou!
Voi avea aceeasi procedura: dupa terminarea unei comenzi, ea va fi pusa la micro-site-ul magazinului, "Malina's MicroSite".
sanziiana- Webkinz
ANUNT IMPORTANT
DE ACUM, POZELE VOR FI PUSE DIRECT AICI, NU LA MICRO-SITE!!!
DE ACUM, POZELE VOR FI PUSE DIRECT AICI, NU LA MICRO-SITE!!!
Malinuta- Webkinz Signature
Adrian, poza ta e gata. Sper sa-ti placa, nu e cine stie ce.
Ultima editare efectuata de catre Malinuta in Vin 01 Iun 2012, 9:05 pm, editata de 1 ori
Sanziiana, stiu ca ai comandat prima, dar nu am avut idei. Iti vei primi maine comanda. Scuze...
Nu-i nimic, voi astepta !Malinuta a scris:Sanziiana, stiu ca ai comandat prima, dar nu am avut idei. Iti vei primi maine comanda. Scuze...
sanziiana- Webkinz
comand 3 poze cu pom pom kitty pe una sa scrie Kitty una cu pom pom kitty sclipind una cu regele leu si 3 poze cu webkinz cum vrei tu 2 cu monster high si ma mai gandesc mersi anticipat
bidrye- Webkinz Signature
deci in total sunt 8 poze?bidrye a scris:comand 3 poze cu pom pom kitty pe una sa scrie Kitty una cu pom pom kitty sclipind una cu regele leu si 3 poze cu webkinz cum vrei tu 2 cu monster high si ma mai gandesc mersi anticipat
...voi incerca sa fac comenzile in cat mai putine zile...
- Gen : Stare de spirit : Timpul trece prea repede...mi-as dori sa dormiteze...ca luna noptii...si sa devin iar copilul care eram....sa ramana copiii copii...pentru totdeauna.
Localizare : Husi
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 176640
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» [ :: PHOTOS GALLERY :: ] by Andrei
» x.` My Gallery
» ♥ La'ra GaLlErY ♥
» 。◕‿◕。 My Gallery 。◕‿◕。
» MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
» x.` My Gallery
» ♥ La'ra GaLlErY ♥