Conversatii...
+24
Irina
Pisy1148
arosu10
dragutza_daiana
brochita
LEXI2003
MrCookieMonster
AnDrEi_WebKinz
Rose_2011
Laur77
sely01
Malinuta
Viviana2011
Sunny
LetyLetyutza
biancaidu
alteio
Adelaina
zinzimima
pufi09
irenamihalachi
Alexandru2002
merry777
didideea
28 participanți
Pagina 11 din 20
Pagina 11 din 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Conversatii...
dc?merry777 a scris:Eu nu mai suport Disney Channel... ar fii primul program de desene pe care l-as scoate...pufi09 a scris:Dar tu la ce te uiti de obicei?zinzimima a scris:Eu nu prea ma uit la Disney ..pufi09 a scris:pufi09 a scris:Care se uita pe Disney acum?
Eu ma uit la film
pufi09- Webkinz Signature
Cine vrea, sa vina la magazinul meu de poze...am o veste trista...cel putin pentru mine...voi inchide magazinul.
Malinuta- Webkinz Signature
Si eu il voi inchide ca de cateva zile nu am mai primit comenziMalinuta a scris:Cine vrea, sa vina la magazinul meu de poze...am o veste trista...cel putin pentru mine...voi inchide magazinul.
Aveti vreo idee de nume pentru Lil' Kinz Lion? (si de baiat si de fata)
irenamihalachi- Webkinz Signature
Micul Regeirenamihalachi a scris:Aveti vreo idee de nume pentru Lil' Kinz Lion? (si de baiat si de fata)
si de fata Mica Reginapufi09 a scris:Micul Regeirenamihalachi a scris:Aveti vreo idee de nume pentru Lil' Kinz Lion? (si de baiat si de fata)
pufi09 a scris:Si eu il voi inchide ca de cateva zile nu am mai primit comenziMalinuta a scris:Cine vrea, sa vina la magazinul meu de poze...am o veste trista...cel putin pentru mine...voi inchide magazinul.
Da..e trist cand observi ca toti urasc pozele tale si nu iti spun... eu doar am facut acel formular care spune ca daca nu iti place o poza, o refac sau o modific, nu trebuie decat sa imi spuna ce trebuie sa corectez sau sa adaug. Dar asta e...
Eu mi-as dori sa stiu mai multe site-uri de editat in afara de pizap, picnik si pho.to...daca as sti mai multe, POATE ca pozele ar iesi mai frumoase...
eu stiu mult mai multeMalinuta a scris:pufi09 a scris:Si eu il voi inchide ca de cateva zile nu am mai primit comenziMalinuta a scris:Cine vrea, sa vina la magazinul meu de poze...am o veste trista...cel putin pentru mine...voi inchide magazinul.
Da..e trist cand observi ca toti urasc pozele tale si nu iti spun... eu doar am facut acel formular care spune ca daca nu iti place o poza, o refac sau o modific, nu trebuie decat sa imi spuna ce trebuie sa corectez sau sa adaug. Dar asta e...
Eu mi-as dori sa stiu mai multe site-uri de editat in afara de pizap, picnik si pho.to...daca as sti mai multe, POATE ca pozele ar iesi mai frumoase...
degeaba stii mult mai multe daca tot nu stii sa editezi pozele .pufi09 a scris:eu stiu mult mai multeMalinuta a scris:pufi09 a scris:Si eu il voi inchide ca de cateva zile nu am mai primit comenziMalinuta a scris:Cine vrea, sa vina la magazinul meu de poze...am o veste trista...cel putin pentru mine...voi inchide magazinul.
merry777- Webkinz Signature
pufi09 a scris:eu stiu mult mai multeMalinuta a scris:pufi09 a scris:Si eu il voi inchide ca de cateva zile nu am mai primit comenziMalinuta a scris:Cine vrea, sa vina la magazinul meu de poze...am o veste trista...cel putin pentru mine...voi inchide magazinul.
mi le spui prin mp te rogggg mult de toooot
- Gen : Stare de spirit : Timpul trece prea repede...mi-as dori sa dormiteze...ca luna noptii...si sa devin iar copilul care eram....sa ramana copiii copii...pentru totdeauna.
Localizare : Husi
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 176430
Am mancat.
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 688984
AnDrEi_WebKinz a scris:nu mai e mult si incepe MiX TiMe!!
La 19:00 - 20:00
acuma nu avem invitatii !
a inceput
Hey!Hey!Hey ce faceti?
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192395
biancaidu a scris:Hey!Hey!Hey ce faceti?
Bine tu?
Viviana2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Mad
Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
KinzCash : 421569
Bine..fac lista de trade sa o pun la topicul "LISTA DE SCHIMBURI" ca am chef de un trade..tu?Viviana2011 a scris:biancaidu a scris:Hey!Hey!Hey ce faceti?
Bine tu?
Baietii mai sunteti suparati?
Viviana2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Mad
Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
KinzCash : 421569
OOOOOF SUNT SUPER SUPARATA\1
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183618
Hello
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455698
Hello...
Heya !
Eu editez o poza
Eu editez o poza
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248754
Buna! Ce faceti?
Eu m-am uitat la televizor dar nu este nimic interesant
Eu m-am uitat la televizor dar nu este nimic interesant
- Gen : KinzCash : 166534
sunt trista..
De ce?biancaidu a scris:sunt trista..
- Gen : KinzCash : 166534
Pt.ca am un magazin d poze de cateva luni si creka am avut doar 6 clienti pana acum si nnimeni nu mai vine si cred ca o sa-l inchid...am facut reduceri,concursuri am adus noutati.............SI.........NIMIK!
Buna! Am decis sa scriu asa Si....sunteti happy ca e vacanta? ^^ ^^ ^^ Mama,e binevenita oricand! V-ati luat vopsea de oua? Eu da,in culori neon (intrati pe google si aflati ce inseamna :]]] )
Fauna- Vizitator
SYYYYYYYYYYYYYYYYYYS!
Eu sunt foarte bucuroasa ca a venit insfarsit vacantaFauna a scris:Buna! Am decis sa scriu asa Si....sunteti happy ca e vacanta? ^^ ^^ ^^ Mama,e binevenita oricand! V-ati luat vopsea de oua? Eu da,in culori neon (intrati pe google si aflati ce inseamna :]]] )
Eu am luat vopsea in plicuri.Sunt trei din fiec are. De un plic se pot face 10 oua.Culorile sunt: 3 Violet (0,25 bani bucata)
3 Rosu (0,30 bani bucata)
3 Galben (0,25 bani bucata)
3 albastru (0,25 bani bucata)
3 verde (0,25 bani bucata)
In total sunt 15 plicuri de vopsea si ghiciti cat mo costat!
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : In savana.Eu sunt Nala
KinzCash : 190994
Buna sys (Bya)!!! Ce dor mi-a fost de tine...si amu' ii simt lipsa lui Yru. -.- Lasa,ca o mai intalnim. Tu ce faci?
Pufi,da,si eu doream sa iau asa anul acesta,ca m-am plictisit de cele sidefate.Dar au aparut acestea si cand le-am vazut....n-am mai lasat mana de pe ele =))) Dar (probabil) imi voi lua asa next year.
Pufi,da,si eu doream sa iau asa anul acesta,ca m-am plictisit de cele sidefate.Dar au aparut acestea si cand le-am vazut....n-am mai lasat mana de pe ele =))) Dar (probabil) imi voi lua asa next year.
Fauna- Vizitator
Bunaa! Ce mai faceeti? Eu tocmai am reusit sa o iau pe var'mea de pe calculator xD Am trimis-o la culcare
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620552
Buna! Bine. Tu?arosu10 a scris:Buna Ce faceti?
Bine Abia astept pastelezinzimima a scris:Buna! Bine. Tu?arosu10 a scris:Buna Ce faceti?
Buna arosu! ^^ Da,si eu le astept,cu mirosul de cozonac in aer,cu urari si bunatatea tuturor oamenilor...aa,si haine noi si cool Eu deja mi-am luat haine+vopsea,mai am doar cozonac (cu nuca,preferatul meu :3 )
Fauna- Vizitator
Stiu Acum imi faci o pofta de cozonacFauna a scris:Buna arosu! ^^ Da,si eu le astept,cu mirosul de cozonac in aer,cu urari si bunatatea tuturor oamenilor...aa,si haine noi si cool Eu deja mi-am luat haine+vopsea,mai am doar cozonac (cu nuca,preferatul meu :3 )
Da' crezi ca mie nu mi-e pofta? Hai ma' ,deja salivez pe tastatura(o curat pentru Paste ).....dar imi astampar pofta cu o budinca de ciocolata
Fauna- Vizitator
Mmmmmm............budinca Pofta bunaFauna a scris:Da' crezi ca mie nu mi-e pofta? Hai ma' ,deja salivez pe tastatura(o curat pentru Paste ).....dar imi astampar pofta cu o budinca de ciocolata
Sa ghicesc ca acum ai 2 pofte (ce aiurea suna :]]] ) : Cozonac+Budinca de ciocolata
Ty pt ,,pofta buna'' .....tu ce-ai facut ieri la scoala altfel?
Fauna- Vizitator
Fauna a scris:Sa ghicesc ca acum ai 2 pofte (ce aiurea suna :]]] ) : Cozonac+Budinca de ciocolata
Am jucat diverse jocuri si am vizitat sediul politiei si apoi l-am vazut pe primarul orasului nostru
euirenamihalachi a scris:Mai este cineva?
Hey ! Mi-ai furat culoarea
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Interesant!! Noi am avut 2 ore in care am confectionat un cosulet si am incondeiat un ou,apoi de la 11-12 baietii au avut meci de fotbal la sala de sport si le-am fost majorete B-) B-) Aveam acolo o colega care,cand a vazut ca era deja 3-0 la noi,a inceput sa-i injure (tipand :] ) pe echipa adversa....la un moment dat o tineam toate de gura,ca deja spusese prea multe Dar macar am castigat primul meci cu 6-1
Fauna- Vizitator
Foarte frumosFauna a scris:Interesant!! Noi am avut 2 ore in care am confectionat un cosulet si am incondeiat un ou,apoi de la 11-12 baietii au avut meci de fotbal la sala de sport si le-am fost majorete B-) B-) Aveam acolo o colega care,cand a vazut ca era deja 3-0 la noi,a inceput sa-i injure (tipand :] ) pe echipa adversa....la un moment dat o tineam toate de gura,ca deja spusese prea multe Dar macar am castigat primul meci cu 6-1
E cineva catolic?
Ca aia au Pastele maine.
Eu il am saptamana viitoare(sunt ortodox)
Ca aia au Pastele maine.
Eu am 2 colegi catolici.Alexandru2002 a scris:E cineva catolic?
Ca aia au Pastele maine.
Eu nici unul.
Oare pe forum cine-o fi?
Oare pe forum cine-o fi?
Eu am fost la un concurs de talente si am luat premiul 2.Fauna a scris:Sa ghicesc ca acum ai 2 pofte (ce aiurea suna :]]] ) : Cozonac+Budinca de ciocolata
Concursul o durat o ora si 3 ore am dansat in curtea scoli si neam dat uni la alti autografe pe maini
Eu am 10 autografe pe maini.5 pe o mana 4 pe ceilalti ca unu mi so sters .Meam dat autografe uni la alti doar asa din distractie
Dap,cei catolici au maine Pastele Eu azi am fost la munte ca s-a facut de ,,Sambata Floriilor'' slujba,si am ajuns abia acum la PC Am reusit s-o indepartez pe surioara mea ( )....
Fauna- Vizitator
Maine sunt floriile(la ortodoxi)
Incercati sa gasiti o culoare noua pentru mesaje
Acesta NU este cyan ( turcoaz ) , ci este albastru deschis , bleu
Acesta NU este cyan ( turcoaz ) , ci este albastru deschis , bleu
Se scrie ortodocsi Si stiu,dar azi am facut deoarece e ceva sarbatoare cu ,,Invierea lui Lazar'' cred :-??
Pa arosu!! Sper sa ne mai intalnim mai des!
Pa arosu!! Sper sa ne mai intalnim mai des!
Fauna- Vizitator
Ma gandesc la o culoare in engleza ... le gasiti pe WI
Dar mai sunt ... acesta este verde deschis , NU lime
Dar mai sunt ... acesta este verde deschis , NU lime
MrCookieMonster a scris:Ce fac `pipălii`=]] mei preferati? ♥ :>:>:>
[ Steffuuu`s here! ]
Bine, tu?
Cum te mai simti?
Hey Stefuu
Pagina 11 din 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Pagina 11 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum