cum fac DeLuxe?
+7
LEXI2003
Laur77
MrCookieMonster
Moko
zinzimima
LOUISE
Cătălin
11 participanți
Pagina 1 din 1
cum fac DeLuxe?
Bună...vreau să îmi iau şi eu DeLuxe , cum îl cumpăr?/ cum plătesc????
Help me , please !
Help me , please !
Cătălin- Zumbuddy
- Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 145869
Re: cum fac DeLuxe?
iti poti lua un pachet cu 3 lil kinz si in cutie gasesti un cod abonament deluxe pe 3 luni pe care
ti-l poti face facandu-ti cont pe ganz
cel mai bine intra pe site webkinzromania.ro si ai o sectiune pentru acest subiect
cel mai bine intra pe site webkinzromania.ro si ai o sectiune pentru acest subiect
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 180455
Am găsit la inmedio , Deva. Dar nu pot să îmi cumpăr chiar acum ( .... Abia acum 3 zile mi-am cumpărat webkinz (al2-lea,primul de pe contul iniţial ).LOUISE a scris:iti poti lua un pachet cu 3 lil kinz si in cutie gasesti un cod abonament deluxe pe 3 luni pe care
Cam cât mai durează oferta?(Câte luni)?
Cătălin- Zumbuddy
ele sunt de mai demult
probabil ca vor fii pana se vand toate
mai au si in billa pachete din acelea
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
KinzCash : 180455
Cam cât costă unul ? Mă refer , în Deva...Billa sau Bila este?LOUISE a scris:ele sunt de mai demult
Apropo , cât costă acest set , 3 lil'kinz + membru deluxe 3 luni (cod)???
Cătălin- Zumbuddy
Nu avem de unde sa stim cat costa in anumite magazine. In general ar trebui sa coste 50-60 de lei.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620822
Prin deluxe sau cu cardul.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 205058
Cu cardul cât?Moko a scris:Prin deluxe sau cu cardul.
Prin deluxe , cum adică?
Cătălin- Zumbuddy
Prin deluxe-prin set cu 3 lil'kinzi ) nu m-am exprimat bine
Cu cardul-nu stiu exact cat trebuie sa platesti,dat stiu ca trebuie sa ai card.Sa nu crezi ca card de cumparaturi )
Cu cardul-nu stiu exact cat trebuie sa platesti,dat stiu ca trebuie sa ai card.Sa nu crezi ca card de cumparaturi )
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Adică card de bani?Am , dar pe numele Mamei...Moko a scris:Prin deluxe-prin set cu 3 lil'kinzi ) nu m-am exprimat bine
Cătălin- Zumbuddy
Asa,asa ii spune!Card cu bani!Trebuie sa ai card cu bani!
Moko- Webkinz Signature
Acum 1 an , de Craciun, a fost o promotie - Signature + Abonament Deluxe. Daca nu vrei 3 Lil' Kinzi, ci vrei un Signature (care desi este mai scump, merita ), poti sa ti-l iei la acelasi pret . Promotia este terminata dar sunt magazine in care nu s-au vandut toate, asa ca mai sunt (de exemplu, in Carrefour Era, Iasi, sunt zeci de Signature cu cod! ). Poti sa iti iei si asa, doar ca trebuie sa fii atent ca pe eticheta sa scrie "Abonament Lux", altfel iti cumperi un plus dinafara promotiei.
Merry si-a luat un Signature Iberian Lynx si scria pe eticheta Abonament Deluxe dar cand l-a desfacut nu-l avea Chiar daca scrie asa pe eticheta,nu poti sti sigur.
Inseamna ca acel cod a fost furat .
I s-a intamplat lui Stef chiar in timpul promotiei, dar codul animalutului l-a dat la un concurs pe YouTube .
I s-a intamplat lui Stef chiar in timpul promotiei, dar codul animalutului l-a dat la un concurs pe YouTube .
Am găsit asta webkin z roma n ia . ro /abona ment-deluxe- l ilkinz/ şi pe ganz din greşeală am pus data naşterii adevărată(a mea) Şi îmi spune când dau să fac cont : We are sorry, but the eStore Account is restricted to mature players. We think you'll have much more fun playing in Webkinz: www . web kinz . com
Cătălin- Zumbuddy
Edit : Am uitat să menţionez că am 12 ani(în 2 luni)Deci trebuie să aştept 6 ani şi 2 luni (adica 74 luni (((( )
Cătălin- Zumbuddy
Pune alta data de nastere. La mine pe cont scrie ca am 19 ani
Cum să pun ??????/
Când dau pe Sign-Up , îmi dă eroarea :
We are sorry, but the eStore Account is restricted to mature players. We think you'll have much more fun playing in Webkinz: www . webkinz . com şi dau close ,apoi mă trimite pe webkinz . com
Când dau pe Sign-Up , îmi dă eroarea :
We are sorry, but the eStore Account is restricted to mature players. We think you'll have much more fun playing in Webkinz: www . webkinz . com şi dau close ,apoi mă trimite pe webkinz . com
Cătălin- Zumbuddy
Asteapta cateva zile , si va disparea eroarea
Apoi fati cont cu o varsta mai mare , si gata
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 249024
Da normal că o să pun vârstă mai mareLaur77 a scris:Asteapta cateva zile , si va disparea eroarea
Cătălin- Zumbuddy
Eu am pus varsta tatalui meu!
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181547
Şi .... cam cât durează până dispare eroarea ?
Cătălin- Zumbuddy
Da .... cu adresa de mess nu pot , pentru că îmi dă eroare
Cătălin- Zumbuddy
Cătălin a scris:Da .... cu adresa de mess nu pot , pentru că îmi dă eroare
incearca sa folosesti un alt pc ,incearca alt browser sau schimba adresa ip de la pc daca stii
Ştiu să îl schimb , cred sau dacă nu caut pe net . Dar cred că este ILEGAL....AnDrEi_WebKinz a scris:Cătălin a scris:Da .... cu adresa de mess nu pot , pentru că îmi dă eroare
incearca sa folosesti un alt pc ,incearca alt browser sau schimba adresa ip de la pc daca stii
Cătălin- Zumbuddy
Merge cu Opera încerc când vin iar în acasă (plec afară)AnDrEi_WebKinz a scris:Cătălin a scris:Da .... cu adresa de mess nu pot , pentru că îmi dă eroare
BYE ****************************
Cătălin- Zumbuddy
Cătălin a scris:Ştiu să îl schimb , cred sau dacă nu caut pe net . Dar cred că este ILEGAL....AnDrEi_WebKinz a scris:Cătălin a scris:Da .... cu adresa de mess nu pot , pentru că îmi dă eroare
poti incerca si proxy
Promotia s-a termina cu SignatureMrCookieMonster a scris:Inseamna ca acel cod a fost furat .
Scrie pe webkinzromania
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455968
Da, dar nu au codul deluxe ca asa mi s-a intamplat si mie cu linx-ul....MrCookieMonster a scris:Da, s-a terminat, dar in magazine (in unele!) mai sunt nevandute
Nu are nici o legatura . Codul Deluxe a fost furat . Doar nu s-au apucat angajatii magazinului sa ia codurile pentru ca s-a terminat promotia...
Eu ma refeream ca si la tine poate ca sunt codurile furateMrCookieMonster a scris:Nu are nici o legatura . Codul Deluxe a fost furat . Doar nu s-au apucat angajatii magazinului sa ia codurile pentru ca s-a terminat promotia...
are animalutul 2 etichete?
si daca a fost furat imi dai tu unul ?
Pai si ma refer.. la tine animalutelele au 2 etichete? ca daca nu au inseamna ca nu au cod deluxe si sunt furate xPMrCookieMonster a scris:Da, animalutul trebuia sa aiba 2 etichete
Pai animalutele acelea cu Deluxe aveau pe eticheta scris "Cod Deluxe" iar in pliculet, pe langa codul animalutului, era si cel Deluxe...
Da nu avea cum sa fie furat.. deoarece codul linxului era legat cu plastic din ala si era strans foarte foarte bine....MrCookieMonster a scris:Pai animalutele acelea cu Deluxe aveau pe eticheta scris "Cod Deluxe" iar in pliculet, pe langa codul animalutului, era si cel Deluxe...
Ti-as explica mai bine unde era codul Lux dar nu-mi amintesc perfect, desi am avut 2 Signature cu Lux... (sunt Stef)...
Hey Steffu' :*:*:*:* Intri pe mess? ;o3MrCookieMonster a scris:Ti-as explica mai bine unde era codul Lux dar nu-mi amintesc perfect, desi am avut 2 Signature cu Lux... (sunt Stef)...
In Inmedio din Auchan Pitesti costa 50 lei toamna trecuta. A fost cineva cu mine si mi-a luat cadoua de ziua mea cutie din aceea.zinzimima a scris:Nu avem de unde sa stim cat costa in anumite magazine. In general ar trebui sa coste 50-60 de lei.
ramonik2001- Gen : Stare de spirit : Happy :)
Localizare : Treaba mea :)
KinzCash : 137870
Subiecte similare
» Propuneri: Un doc asortat la DELUXE - numai la deluxe -
» EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
» Cate coduri deluxe aveti?
» DELUXE
» INTREBARI?
» EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
» Cate coduri deluxe aveti?
» DELUXE