Concursul de MIERCURI - Comunitar #48
+4
bidrye
Maria212212
merry777
Webkinz Romania
8 participanți
Pagina 1 din 1
Concursul de MIERCURI - Comunitar #48
www.WebkinzRomania.ro/concursul-de-miercuri
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Mier 02 Mai 2012, 5:26 pm, editata de 1 ori
Re: Concursul de MIERCURI - Comunitar #48
Mi-ar placea ca telefonul obisnuit sa fie ca cel deluxe member <3
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 455938
Mi-ar placea ca la telefonul webkinz sa poti alege mai multe fonduri specifice:imagini cu webkinzi,adica desingul telefonului.Ar fi interesant si daca ai putea sa trimiti mesaje pe el,ca si-n Clubhouse.Sa ti se deie cateva variante si sa trimiti. Cred ca si daca s-ar putea sa existe un buton cu ,,Ring-Ring of the day''-fiecare membru sa isi invite prietenii acasa,iar al 100-lea care invita primeste un premiu,nu foarte exagerat.Urmatorul ,,Ring-Ring of the day'' sa fie valabil incepand cu ora 00:00 .
Consider ca e ceva original
Consider ca e ceva original
Fauna- Vizitator
Telefonul sa aibe o noua fprma,mai interesanta cu o doza de Webkinz sa fie in toate culorile!
Ar fi super frumos sa putem trimite ce mesaje vrem nu la kinzpost unde trebuie sa alegem mesaje englezesti.
Ar fi frumos sa mai existe o aplicatie:Duper-Super
Unde sa il decorezi cu abtipilduri ca si stelute aurii sau norisori,inimioare
In final la fiecare membru sa apara daca e online sau nu fara culorile alea ce ma innebunesc imi i-a ogramada sa le schimb de fiecare data cand nu am ce face.
Ar fi super frumos sa putem trimite ce mesaje vrem nu la kinzpost unde trebuie sa alegem mesaje englezesti.
Ar fi frumos sa mai existe o aplicatie:Duper-Super
Unde sa il decorezi cu abtipilduri ca si stelute aurii sau norisori,inimioare
In final la fiecare membru sa apara daca e online sau nu fara culorile alea ce ma innebunesc imi i-a ogramada sa le schimb de fiecare data cand nu am ce face.
telefonul webkinz mi-ar placea in forma de w sau in forma de inima si cu niste diamante sclipitoare pe marginea lui si cand cineva te suna pe el sa sune intr-un fel
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225975
Mi-ar placea ca telefonul sa fie in toate culorile, sa aiba mai multe zone de culoare si sa ne putem alege forma telefonului sau modelul (florui, curcubeu)
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166774
concurs miercuri-comunitar#48
as vrea ca telefonul din webkinz sa nu mai aiba butoane si sa fie asemenea unui telefon tascreem , sa potitrimite mesaje scrise sau vocale , sa poti tine comversati video cu prieteni tai (cu mai multi deodata) , sa poti juca jocuri pe el ,sa-ti fotografiezi animalutele in parc ,in casa sau unde ai vrea tu ,sa poti pune o imagine de fundal din calculatorul tau , sa poti vedea cat e ceasul si la tine in tara si in alte tari , sa ai aplicati ( de exemplu: cand e urmatoarea zi de nastere a prietenului tau sau ce sa poarte animalutul tau maine etc.) .
carmen60- Vizitator
Mie mi-ar placea ca telefonul webkinz sa fie cu culoar mai vii.Pentru fete telefonul va avea culoarea roz,iar pentru baieti culoarea albastru.As mai vrea sa mai schimb zonele, sa se adauge si zona curcubeu.Acolo va fi si o convorbire video. Mai vreau sa fie si o imagine de fundal, un ceas pentru a vedea cat este ceasul si foarte multe aplicatii.
Yulyca24- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : A inceput un nou an scolar !
Localizare : Pe aripa unui inger .....
KinzCash : 174829
Concursul de miercuri
Mi-ar placea ca telefonul webkinz sa aiva:
1.La inceput sa scrie un mesaj cu Bine te-am regasit! sau Bun venit.
2.Sa poti sa scri mesaje prietenilor.
3.Sa aiva niste joculete care sa fie numai pe telefonul webkinz si sa-ti dea mai multe optiuni pe telefon(4) .
4.Sa aiva niste optiuni gen sa-ti adauge mai multe joculete sau atipilduri pe telefon.
Va puuuicesc si indulcesccc!!!
1.La inceput sa scrie un mesaj cu Bine te-am regasit! sau Bun venit.
2.Sa poti sa scri mesaje prietenilor.
3.Sa aiva niste joculete care sa fie numai pe telefonul webkinz si sa-ti dea mai multe optiuni pe telefon(4) .
4.Sa aiva niste optiuni gen sa-ti adauge mai multe joculete sau atipilduri pe telefon.
Va puuuicesc si indulcesccc!!!
crisacri- Vizitator
La telefon as vrea sa aiba camera video si sa putem face poze la animalut sau in orice loc din KinzVille. Mi se pare foarte frumos!
millyralucamillenutza- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : Husi
KinzCash : 137740
telefonul webkinz as vrea sa fie in forma de w sau inimioara si sa fie cu tot felul de desene si cand sa sune sa aiba melodia animalutului lunii respective
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 205279
Premiul merge la: millyralucamillenutza!
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
Subiecte similare
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #43
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #28
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #19
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #33
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #44
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #28
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #19
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #33
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #44
Pagina 1 din 1