Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide"

3 participanți

In jos

Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" Empty Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide"

Mesaj  merry777 Mar 01 Mai 2012, 8:52 pm

Aici punem comentariile de la concursurile rapide Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" 100206

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 455908

Sus In jos

Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" Empty Re: Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide"

Mesaj  Moko Mar 01 Mai 2012, 8:56 pm

La concursul meu rapid sunt povesti excelente.Dar nu eu voi alege,voi trage la sorti si voi filma!

Ultima editare efectuata de catre Moko in Mar 01 Mai 2012, 8:56 pm, editata de 2 ori (Motiv : Am scris poveste in loc de povesti...din graba.)
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 204998

Sus In jos

Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" Empty Re: Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide"

Mesaj  merry777 Mar 01 Mai 2012, 8:58 pm

Cum pot sa fac si eu un concurs rapid? trimit mail lui WR ? sau il fac pur si simplu eu.. adica.. deschid un topic de concurs ?? Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" 613157

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  MrCookieMonster Mar 01 Mai 2012, 8:59 pm

Pur si simplu.
MrCookieMonster
MrCookieMonster
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : No more tears, no more crying ♥. ~ One Direction
Localizare Localizare : Webkinz World
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Maimuta
KinzCash : 190617

https://twitter.com/#!/WebkinzObsessed

Sus In jos

Mesaj  Moko Mar 01 Mai 2012, 9:01 pm

merry777 a scris:Cum pot sa fac si eu un concurs rapid? trimit mail lui WR ? sau il fac pur si simplu eu.. adica.. deschid un topic de concurs ?? Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" 613157
Pur si simplu deschizi un subiect,nu e obligatoriu sa le spui celor de la WR Smile
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 204998

Sus In jos

Mesaj  merry777 Mar 01 Mai 2012, 9:02 pm

Moko a scris:
merry777 a scris:Cum pot sa fac si eu un concurs rapid? trimit mail lui WR ? sau il fac pur si simplu eu.. adica.. deschid un topic de concurs ?? Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" 613157
Pur si simplu deschizi un subiect,nu e obligatoriu sa le spui celor de la WR Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" 268640
Ok!

Multumesc :*

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Dum 06 Mai 2012, 3:36 pm

Bogdan cand anunti castigatorul la concursul tau? Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" 781592 Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" 781592

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  MrCookieMonster Dum 06 Mai 2012, 4:19 pm

Cred ca poimaine. Ma gandesc la un discurs Very Happy Very Happy Very Happy
MrCookieMonster
MrCookieMonster
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : No more tears, no more crying ♥. ~ One Direction
Localizare Localizare : Webkinz World
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Maimuta
KinzCash : 190617

https://twitter.com/#!/WebkinzObsessed

Sus In jos

Mesaj  merry777 Dum 06 Mai 2012, 4:59 pm

MrCookieMonster a scris:Cred ca poimaine. Ma gandesc la un discurs Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" 41447 Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" 41447 Comentarii/Intrebari/Discutii "Concursuri Rapide" 41447
oke

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum